Häärligt!

Hej allihopa!
Nu sitter jag här framför datorn. Jag och Johannes har i stort sett städat hela dagen lång och ätit en sen middag som vanligt.. Men nu är det bara att skura och dammtorka kvar och sedan är vi klara och det känns ju skönt!
Eftersom att vi bara har en hink som vi kan fylla med vatten så ska Johannes få dammtorka först och sedan ska jag få skura efter det är vi helt klara och har en skinande ren och fin lägenhet. Känns som att det är ett tag sedan den var så här välstädad, men så blir det ju när vi båda jobbar och vi jobbar inte samtidigt heller, oftast och då brukar vi vänta till vi är ledig tillsammans innan vi gör det så imorgon ska vi tvätta och det är en hel del tvätt kan jag lova .. Två hela tvättkorgar med kläder och tvättkorgarna är ju inte så små heller för den delen så vi ska tvätta från klockan 10 på morgon till 18 på kvällen för det lär ju ta ett tag.
Men jag börjar jobba klockan 16 så efter det så får Johannes tvätta själv men vi ska dela upp det så jag tvättar mellan 10-14 och han mellan 14-17.30 ungefär för sen måste han förbereda sig för jobb.

Sen till något helt annat
!
Min magont har fortfarande inte gått över så jag har inte fått i mig någon som helst mat förens nu när vi nyss ätit middag som förövrigt Johannes lagade till oss. Det blev en jätte god fläskfile´pasta och till efterrätt så har vi köpt glass som vi också smällde i oss.
Nu känner jag att jag fått i mig lite väl mycket mat men till Veckan när jag ska börja träna på step in varje dag så blir det förhoppningsvis lite nyttigare kost. Nu tänker jag mest på att lägga ner godiset, chipsen och sådär, för det är ju inte alls speciellt nyttigt. Mat och vanlig husmanskost är ju helt ok och vi har ju faktiskt storhandlat idag och fick med oss en hel del sådant hem, plus en massa bra och god brukost att äta på morgonen när vi vaknar.
Jag känner att mitt dåliga humör börjar gå över litegrann, kanske det beror på att lägenheten nu är fin? Eller kanske för att jag slapp laga mat och före det inte ätit på hela dagen? Någonting utav det kan jag gissa på. Menmen, vem vet!
Nu ska jag avsluta detta skrivande för snart ska jag skura och sen byta sängkläder i sängen!
Ha det bra!
PUSS♥



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0