Måndag

Hejhej!
Idag är det valborgsmässoafton och jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra. Har varit på sys och köpt hem några öl och det verkar vara gäng överallt som ska grilla och festa ikväll men varför ska allting kring mig vara så oplanerat för? det är inte direkt likt mig.
Nåväl, jag har några idéer framför mig så vi får se om det blir någonting utav de. Tror hur som helst att det kommer att bli en jätte bra kväll. Är ju ledig imorgon också och ändå fram till Fredag så det känns ju skönt. Kan man slappna av mera.
Förra året jobbade jag och började där vid 9-tiden. SÅ det blev inte alls mycket dricka också åkte jag hem från festen redan klockan 9 så jag sov 12 och vaknade pigg och allert dagen efter.
Det var delvis rätt så härligt det med!
Klockan 16 ska jag skjutsa iväg Linda på fest och sen ska jag själv prata ihop med lite folk och börja dricka. Det blir kanoners!
Ha en fin kväll!

Bilder från de senaste dagarna.
Igår var jag ju föresten också och firade Bea tillsammans med hon, Ida och Carro.

28/4

Hejhej!
NU har jag, Matilda och Johannes gått på stan. Johannes blev en vårjacka och en linne rikare och jag ett par skinnbyxor rikare. Det känns bra!
Föörutom de så satte vi oss och fikade på rödalyktan som numera även finns i gallerian.
Efter när vi gått på stan ett tag så sa Matilda till mig att jag skulle gå hem och vila ett tag eftersom att jag endast har sovit 3-4 timmar inatt så det gjorde jag och här är jag nu, nyvaken i sängen och skriver blogg.
Det var en mycket bra idé att vila kände jag och nu är det ju endast 1 timme och 45 minuter kvar innan vi ska äta middag på challenge och börja dricka lite alkoläsk.
Det blir nog bra det här känner jag, tror på en mycket bra kväll ikväll! :)

Dagens bilder!:)

Lördag

Hej och godmorgon!
Vaknade upp till världens finaste Lördag av den olidliga värmen i sovrummet.
Steg då upp direkt och möttes av strålande sol, klarblå himmel och 15 plusgrader utanför mitt fönster. Det gjorde mig glad!
Kände då att detta är en perfekt morgon att stiga upp tidigt på och eftersom att klockan var just före 8 så tog jag fram träningskläderna och gjorde mig en smoothie.
Nu ska jag iväg på steppan och träna kondition och sedan blir det en lång promenad tillsammans med Matilda och då blir dte även att gå förbi huset en sväng så att Matilda får se de.
Igår var en dålig dag, var på världens sämsta humör- ungefär som en tickande bomb som när som helst skulle kunna sprängas- livsfarlig och oberäknelig med andra ord.
Som tur var så jobbade jag så ingen drabbades direkt av detta, tur för er.
Jag jobbade ändå fram till klockan 1 igårnatt men somnade inte förens där vid 3-4 snåret någon gång så jag har med andra ord endast sovit 4 timmar inatt ungefär men jag är inte bitter.
Finare väder får man leta efter såhär i April månad så det går inte att vara annat än glad!
Nu ska jag snabba på här så att jag och Matilda slutar träna ungefär samtidigt.
Ha det fint!

Fredag

Hejhej!
Tänkte gå in här och skriva en liten snabbuppdatering.
Idag har det inte hänt någonting alls, vädret är tråkigt och grått så jag har bara varit inne ändå sedan jag vaknade imorse.
NU håller på jag på med dagens middag/lunch- blir nog en blandning där emellan om man tänker på tiden.
Sen börjar jag ju jobba klockan 16 och slutar väl inatt någon gång och då blir det bums i säng skulle jag tro.
Det är ju en dag imorgon också och inte vilken dag som helst heller för den delen utan LÖRDAG. Älskar Lördagar! Dom är bäst.
Nu ska jag allt slänga in en till pizza i ungnen till Johannes för min är klar nu.
Ha det fint!

nomnom!

Stan

Precis kommit hem efter att ha varit i Svensbyn och hälsat på. Där var bara pappa hemma och han höll på med städningen av hela huset så då hade jag bara Molle och Lea att umgås med.
Stannade endast där en timma och åkte sedan vidare hem men först handlade jag hem lite mat mm. från coop!
Nu ska jag springa in på stan hade jag tänkt. Tråkigt med det dåliga vädret vi har. Regn som jag anade!
Direkt jag kommer hem så blir det två avsnitt av big brother och sedan troligtvis sängen.
Ha det fint!

26/4

Hejhej!
Denna dag har faktiskt gått fort kan jag känna för klockan är ju redan 5 och vi har redan hunnit äta middag också har det varit folk här och kollat på lägenheten.
Nu sitter jag bara i sängen och funderar på att gå ut och gå men jag litar inte riktigt på vädret, det ser ju ut att bli regn?
Jag hatar regn så jag går helst inte ut och går när det regnar frivilligt!
Druckit te i en skål har jag också hunnit göra idag, ingen direkt stor skål utan en skål i ungefär samma storlek som en stor te-kopp. Jag har nämligen inte ens köpt hem någon sådan ännu och jag kan verkligen inte förstå varför för jag dricker ju te eller oboy väldigt ofta och när man bara har små koppar så får man alltid ta två gånger. Vilket ju är aningen jobbigt!
SNart far Johannes iväg och jobbar så då ska jag nog gå på stan efter det hade jag tänkt. Man kan ju dessvärre inte gå särskilt länge när det är tjejkväll utan att bli fullkomligt galen på allt folk som verkligen trängs med varandra i alla butiker. Men jag var väl mest bara sugen på en snabbvisit igenom endel affärer också en fika eller så. Får se vad som händer!
Nú ska jag se gårdagens avsnitt av bog brother, om det har kommit ut vill säga. :)

Gårdagens outfit. Har på min mina nya svarta shorts på bilderna. Dom syntes inte så bra dessvärre! Menmen.
Jag har även på mig mina svarta nya skor. Gillar både skorna och shortsen massvis.

Torsdag

Hejhej!
Jag vaknade vid 10 imorse men somnade sedan om efter omkring en timme och vaknade vid 13-tiden.
Johannes är borta på banken och jag är hemma ensamen, hungrig är jag och funderar på vad jag ska äta till lunch.
Imorgon jobbar jag ju också, men jag börjar inte förens klockan 16 som i vanlig ordning och sen vet jag faktiskt inte när jag slutar men det blir då himla lugnt hemma efter de.
Idag har jag ingen som helst aning om vad som händer så det återstår att se, kanske springer in på stan en sväng ikväll och ser om jag hittar något fint, det är ju ändå tjejkväll och de mesta är på rea. Det är fint!
I övrigt så gissar jag på att detta blir den minst händelserika dagen denna vecka!


Fint är blev de!

Hejhej!
Precis städat, dammsugit och skurat hela lägenheten och även rengjort toan och dammat av dörrmattan.
Nu sitter jag här och tar det lilla lugna vid datorn och känner mig allmänt nöjd över de tre senaste dagarna. Dom har verkligen varit helt perfekta!
Imorgon är jag även då ledig och jobbar inte förens på Fredag då jag börjar kl 16.
Ikväll ska jag umgås med världens bästa Bea och ha det allmänt trevligt tillsammans med henne!
Nu bara slappa fram tills dess, ska springa ner på coop och inhandla en cocacola också hade jag tänkt, dessutom så måste jag ju skrapa mina 4 trisslotter som jag köpte för nån dag sedan. I hopp om tur så att säga!
Ha det fint.

Håret


25/4

Precis kommit hem från en långrunda på stan tillsammans med Bea. Med mig hem så har jag ett par nya skor, två par shorts och en bikini. Känner mig nöjd!
Vi ska umgås senare också när hon kommer hem från träningen klockan 21 och Johannes far iväg och jobbar klockan 19.
Visar några fler bilder på mina senaste klädesinköp som jag köpt till mig själv men även några klädesplagg som jag köpt hem till Johannes i present- två par t-shirtar och ett par shorts som jag inte visat er ännu!
Ursäktar den dåliga kvallan, men har som vanligt tagit alla bilder med min Iphone.

Johannes kläder.

Onsdag

Hej hej!
Eftersom att jag sov endast tre timmar igår och var igång hela dagen lång så somnade jag redan direkt efter big brother och precis som en tonåring så vaknade jag hela 11.5 timmar senare.
Nu kan jag ju iallafall tala om att jag är snäppet piggare än igår och håller för tillfället på att göra mig iordning för en fika på stan tillsammans med Bea.
Köpte mig ett spray på stan igår som både är till för värmeskydd, repair, ger håret vitamin och lyster och är även färg stärkande och ger håret stadga om det behöver fixas lite snabbt, vilket är mer än perfekt för mitt hår. Dessutom som pricket över iet så luktar det himmelskt gott också! mmh. Typ parfym.. ♥

April 24, 2012

Hej allihopa!
På sistone har det hänt mycket kan jag säga. Det började faktiskt med att jag har jobbat mellan Tisdag till Lördag och sedan igår så började jag det jobbiga projektet med att färga om mitt hår så att det är nytt och fräscht till i Vår/sommar.
Idag blev jag färdig med håret och jag känner mig nöjd. Men som ni ser på bilderna så var det först väldigt koppar färgat och sedan väldigt gul/oranget och nu har jag äntligen fått till den underbara askblonda färgen jag önskade mig. Den färgen ser ni på  de två bilderna längst ner. :) Fint? Visst!
Förutom detta så har vi fått den goda nyheten här igår att vi numera är husägare och har därmed varit på "husmöten" med några snubbar plus att vi har fyllt i några papper. Huset ligger nära och bra till på Strömnäs och vi får flytta in där så snart som möjligt, men det blir troligtvis inte förens i Juli eftersom att det är uppsägningstid på lägenheten- 3 månader.
Vi känner oss överlyckliga över detta och huset är jätte mysigt och jätte fint, i perfekt storlek så där kommer vi utan tvekan att trivas!♥
Det firade vi med champagne och gómat igårkväll!
Idag så har vi även varit och hälsat på både mina föräldrar och Johannes föräldrar, Sandra och Jesper sedan så har vi ätit på ängeln och som sagt varit på möten sedan klockan 10 imorse så det är inte förens nu vi kommer hem och jag ska äntligen få sova.
Har nämligen bara fått mig 3-4 timmars sömn inatt och är som en levande zombie just nu. Dödstrött!
Nåja, bättre start på denna vecka går nog inte att få skulle jag tro. Imorgon blir det fika på stan med Bea och sedan får vi se vad resten av dagen har att erbjuda! Ledig ändå fram till på Fredag så mycket ska hittas på denna vecka.

22/4

Hej allihopa!
Nu har jag kommit hem igen efter att ha varit och hälsat på mamma och pappa, ätit middag där och umgåtts. Sedan så har jag tankat bilen halvfull och varit på coop och handlat.
Nu gör jag som mest ingenting, sitter och dricker oboy och väntar på att mina mackor i ugnen ska bli klara. Jag ska väl alldeles snart sätta mig och kolla 90210 skulle jag tro och sen blir det att se big brother i vanlig ordning! Ikväll hoppas vi på att Hulda ska få åka hem. Ingen direkt anledning till de egentligen. Hon är bara allmänt sämst och passar inte in med dom andra medlemmarna i huset. Punkt!

Söndag

Hejhej!
Jag fick sluta redan klockan 21 igår så jag sadlade då om till fest efter att ha duschat av mig, bytt kläder och sminkat om mig.
Vi hade faktiskt en RIKTIGT BRA kväll igår och idag så mår jag fin,fint! Jag drack nämligen inte så mycket igår så jag var i en riktigt bra form faktiskt. sjukt kul!
Dessutom som pricken över iet så fick jag in min sjukpenning igår. Tala om lycka!! Som jag har väntat på dessa pengar alltså och nu har jag äntligen fått dom. Då slipper jag hänga på försäkringskassan som en surkärring flera dagar i veckan.
Den kom ju bara in nästintill 5 månader för sent men nu har jag ju fått dom iallafall och jag är nöjd. Wooho!!

Idag ska jag därför hänga på stan ett tag för att köpa in lite presenter som jag inte hunnit köpa tidigare och sen ska jag dra mig vidare till Svensbyn och hälsa på.
Kändes som att det var på tiden nu eftersom att jag inte varit där på över en vecka och jag i vanliga fall brukar vara där flera dagar i veckan och hänga.
Tanka bilen halvfull ska jag också göra, det är minsann inte ofta vi använder bilen men när jag är i Svensbyn eller jag och Johannes är hos hans föräldrar så behövs bensin. Bäst att passa på! Synd bara att bensinen är så jävla DYR!!
Nåja, torka håret nu sedan ska jag springa på stan en sväng innan dom stänger.
Ha det fint!

Lördag

Hej hej!
Idag har jag minst sagt sovit ut, precis som jag sa att jag skulle göra. Johannes väckte mig efter att jag sovit 12 timmar och vem vet hur länge jag hade sovit annars? Runt 14 timmar kanske. Var nämligen rätt så trött från början när jag vaknade.
Jag älskar att få sova ut, det är verkligen underskattat alltså.
Nu sitter jag här i sängen med datorn och äter ben & jerrys glass- half baked, den bästa.
Nu om en timme så börjar jag jobba så jag får se hur länge det blir idag. Igår så slutade jag redan vid 12 så jag hoppas på något sådant idag också. Hade varit skönt!
Imorgon och på Måndag är jag iallafall ledig så det blir att fara förbi och gratta min lilla brorson Melker imorgon som fyller ett år idag egentligen. Men idag har det ju inte hunnits med tyvärr eftersom att jag snart börjar jobba! Så imorgon får de bli. :)
Efter att jag varit där på kalas så ska jag äntligen färga mitt hår som har världens fetaste utväxt just nu, kanske inte så konstigt eftersom att det är hela 2 månader sedan sist jag färgade det.
Nu ska jag ju få lite förändrad färg också så det ska bli roligt!
Annars så har jag minsann inte mycket andra planer och till veckan så har jag ingen aning om hur jag jobbar heller. Får förhoppningsvis veta det snart.
Nu måste jag slänga i mig nå mat och sen gå på jobbet. :)
Ha det fint!


Sov gott!

En trött och sliten krigare har nu slutat jobba och ska få lägga sig i sängen och sova. Underbart!
Det ska bli skönt att få sova ut och sedan i lugn och ro vila upp sig och göra sig iordning inför jobb klockan 16 imorgon.
Älskar känslan!
Ha det gött & sovgott.

:)

Hejhej!
Nu har jag klätt på mig, sminkat mig och förberett mig för jobb klockan 16. Men innan de så ska jag inhandla lite alko samt mat på coop med Johannes.
Igår så färgade jag både ögonfransar och bryn. Dock inte håret som verkligen behöver färgas mest av allt just nu, men det var lite väl sent för det igår kände jag så jag får göra det på Söndag kanske när jag är ledig.
Då ska jag isåfall ändra håret en aning, som jag nämnt tidigare. Det ska bli kul!

Onsdag

Hej hej!
Nu har jag jobbat färdigt för idag och kommit hem med inte allt för ömma fötter faktiskt, dvs inte ens i närheten av hur dom kändes efter jobbet igår. SKÖNT!
Jag har däremot varit oerhört trött tidigare idag, har verkligen varit seg och allt vad det nu heter och trodde verkligen inte att jag skulle piggna till.
Men konstigt nog så piggnade jag till gode direkt när jag kom in på jobbet och började arbeta. Det är ju verkligen inget hit att jobba och vara trött i både skallen och övriga kroppen så det var tur att det gick över om man säger så.
Jag fick mig ju ändå många timmars sömn inatt också så jag förstår inte riktigt orsaker till varför jag var trött. Men jag antar att det har någonting med att göra att jag jobbar ganska många timmar och aldrig sitter still, eller knappt står still någonting under hela passet.
Nu ska jag lägga mig och kolla lite serier, funderade faktiskt på att gå till Step in och träna idag men jag ångrade mig. Det kändes allt för jobbigt! Jag har redan fått min träning för idag, för motion och muskler får man helt klart på mitt jobb!
Bjuder på en bild som Angelica har tagit på mig för ett tag sedan men som hon inte lagt upp på facebook förens idag. :)

April 18, 2012

Fastnade i serien 90210 igår och somnade därför senare än planerat, som vanligt.
Jag vaknade därför just efter klockan 12, konstigt nog så är jag fortfarande trött och sliten men jag tror att det kan ha med jobbet att göra också.
Tråkigt väder har vi ju idag också dessutom så ut vill man ju egentligen inte, det är ju tur att jag jobbar inne hela tiden och slipper gå ut förutom när jag går dit och hem.
Therese har varit förbi en sväng och grattat Johannes men hon for hem för ett tag sedan och vi har nu alldeles precis ätit palt till lunch.
Jag börjar ju jobba om typ en timma men har ingen som helst aning om när jag slutar, som vanligt så det återstår väl att se då.
Det är ju Onsdag idag iallafall och denna vecka har hittills gått jätte fort kan jag känna. Det är bra att jobba, då går dagarna otroligt mycket fortare.
Nu ska jag bara slappa ett tag i sängen fram till att jag börjar.
SÅ skönt!

back home!

Haft en jätte bra dag/kväll på jobbet idag men nu är jag hemma igen med onda fötter som vanligt.
Jag har därför lagt mig i sängen direkt jag kom in genom dörren och har tänkte se lite serier. Jag är ju faktiskt trött också så det hade ju inte suttit fel att sova snart kanske. Då vaknar jag ju i tid till imorgon och har hela dagen på mig att göra annat eftersom att jag inte börjar jobba förens kl 16.

Jag sitter för tillfället och fnissar åt hur Johannes håller på vid datorn, han har verkligen D.A.M.P när han sitter och spelar och det kan jag lova. Han bara skriker och skriker och sen blir han tyst och sen skriker han IGEN.
Arg är han, irriterad. Jag tycker mest att det är roligt jag! hehehe.. Fast nu skrattar han helt plötsligt, tala om humörsvängningar på den killen!
Nu ska jag kolla tv.

Jobb!

Hej allihopa!
Nu är det endast en timme kvar innan jag börjar jobba och jag sitter här vid datorn och äter kött och sallad. Dvs, rester från i förrgår.
Bortsett från att jag nu ska jobba idag och inte har någon som helst aning om när jag slutar så har jag heller ingen som helst aning om jag ens hinner göra något annat idag- det tror jag inte.
Så kommer de nog se ut för det mesta nu denna vecka, eller jag har ju faktiskt ett gymkort på step in 24. Dom har ju alltid öppet så jag kanske svänger förbi där efter jobbet någon dag men jag tror att jag för det mesta kommer att träna innan jobbet faktiskt eftersom att jag inte börjar förens 16 alla dagar fram till Lördag.
DÅ hinner man ju med både det ena och de andra innan jobbet faktiskt.
Nu ska jag äta upp min mat och sen bara ta det lugnt fram till att jag börjar. Har ju faktiskt redan hunnit göra mig klar och allt. :)
Ha det fint!

Dagen lider mot sitt slut.

Nu sitter jag här i sängen efter att ha hållt igång heela dagen lång.
Jag började dagen med att städa här inne, vilket jag tidigare skrev att jag skulle göra och sedan gick jag upp med fika på sängen till Johannes och hoppade därefter i duschen och gjorde mig iordning när jag duschat klart.
Vid 3-tiden så gick jag vidare till Matilda och grattade henne där även några fler var på besök av samma anledning.
Jag stannade där och fikade samt pratade och hade en riktigt trevlig stund i ungefär en timma och sedan kom Johannes och hämtade mig och vi for sedan på ytterligare en husvisning för att kolla på huset som vi är intresserade och denna gång följde Johannes mamma med också så hon fick se huset som hon ville.
När vi kollat färdigt på huset, det tog ändå ett tag denna gång eftersom att vi var själva dära så for vi och hämtade mat från Sunes eftersom att vi varken hade tid eller lust att laga middag idag när alla gäster skulle anlända vid 18-tiden.
Alla gäster kom på en och samma gång och vi har därför haft full lägenhet men förvånansvärt mycket fika över ändå men de är ju några andra som ska komma om nån dag istället så då blir det ju över en massa till dom också vilket självklart är bra. Bättre med för mycket fika än för lite!
Jag känner mig ju rätt så stolt också som har bakat och fått mycket beröm för det också. Känns roligt!
När jag fyller år i Maj så blir det att baka en annan tårta som jag har fått ett recept på från Matilda idag, nämligen en tårta som hon serverade och som var jätte god. Det blir spännande!
Imorgon så börjar jag jobba igen vilket känns jätte skönt eftersom att jag först har varit ledig en vecka och sen sjuk i flera dagar. Nu är jag ju fit for fight igen och jobbar mellan tisdag till Lördag. Jätte kul!
Nu ska jag kolla tv och snart börjar big brother som jag också ska se.
Känns gode så rätt att Joe åkte ut igår också. tummen upp för de!

såhär tomt blev det vid jackorna och skorna när vi tog ner vintergrejerna. Mycket bättre och mycket större plats för allting.

Johannes


Nu har vi båda stigit upp och Johannes har fått "frukost" på sängen. Det var väl mest glass, tårta och annat fika som han bjöds på men han verkade då nöjd iallafall.
Nu ska jag låta han äta upp de han orkar också ska jag hoppa i duschen och sedan gå ner med vinterkläderna i källaren och ta upp sommarkläderna som jags krev om igår.
Matilda fyller ju också år idag♥ Så henne ska jag ju också försöka hinna förbi, innan 16 iallafall så man får fira henne också. :)

Vinterkläder ut sommarkläder in.

Nu har jag tagit exakt alla kläder från Svensbyn hit till lägenheten och satt in alla mina vinterkläder i en kartong som jag brukar.
Imorgon ska vinterkläderna ner och sommarkläderna upp från källaren och det känns sååå HÄRLIGT!
Det var ju däremot tråkigt all snö som kom för nån dag sedan men det försvinner nog illa kvickt tror jag. Det är ju trotsallt plusgrader ute fortfarande.
Förutom de så har jag även rensat bort några jeans som jag inte använder och som jag därmed känner inte får plats i min garderob så dom tillsammans med en svartsäck andra kläder plus några väskor ska jag därför skänka bort till min kusin Matilda. Så då är det bara hoppas på att något utav de faller henne i smaken istället!:)
Nu känner jag mig nöjd och glad över denna Söndag för jag har verkligen fått nödvändiga saker gjort idag och de känns kaaanon!
Hejdå! Vi ses nästa vinter.♥

Söndag 15/4

Hej allihopa!
Nu sitter jag och Johannes och kollar på big brother men för tillfället är det paus och då satte vi oss vid varsin dator.
Denna dag har faktiskt varit bra, inte alls så stressig som jag trodde att den skulle vara. Jag han ju iallafall med allt som jag skulle, förutom dammsuga och skura men det får jag fixa imorgon.
Allt fika är ju iallafall klart och städningen också så det blir ju lite mindre måsten till imorgon då, vilket känns skönt såklart eftersom att vi både ska få hit gäster när Johannes fyller år också ska vi på husvisning 16.00.
Idag fick Johannes även bestämma middag, han till ära och valde då kött, pommes, sallad och sås till middag så det har vi nu ätit och det smakade bra kan jag lova! Så det var ett bra matval kan jag tycka.
NU har jag ju faktiskt suttit här i två pauser och sprungit fram och tillbaka till tvn.
Tänkte bjuda på lite bilder på maten som vi åt idag och sen sätta mig framför tvn istället!
Hoppas på att Joe åker ikväll föresten.. Vad säger ni?
'
Och såhär såg föresten min marängtårta ut innan jag rullade ihop den. La dit lite extra bär också men dom var fortfarande frusna när jag tog bilden. Ungefär såhär såg den iallafall ut!

Gott,gott!!:)

Klar med bakningen.

Kan ju med ärlighet säga att jag nog har bakat världshistoriens fulaste marängtårta men den måste nog också vara den godaste.
Man får väl tänka som så att det ju är viktigare att den smakar bra än att den ser bra ut? Jag försöker tänka så för annars hade man nog inte kunnat servera denna?

Som ni ser, inte så vacker.. Men visst ser den väl ändå god ut? Det kan jag säga med säkerhet att den är.
Jag har gjort egen maräng med hjälp av hårdvispad äggvita, kokmarsan och socker.
Sedan har jag lagt massvis med tinade bär och grädde på marängtårtan och sedan har jag rullat ihop den.
Den sprack på några ställen som ni ser och därför dess utseende. Synd men sånt händer!
Imorgon ska denna serveras tillsammans med mina kladdmuffins med chokladsås.

Vi köpte även lite mer kakor och wienerbröd som ska vara rolig att smaka för de flesta har nog inte hunnit smaka tillexempel dessa ännu?

Det är några nya kakor som faktiskt är väldigt goda tycker jag.
Nu är det bara att hoppas på att även gästerna imorgon tycker detsamma!

Söndag

Hej allihopa!
Nu har jag stigit upp ur sängen men kan ju inte säga att jag är pigg och allert eller.. Känner mig snarare väldigt trött och hade ju inte tackat nej till att sova lite till, men det har jag minsann inte tid med.
Bakade Johannes kladdmuffins med chokladsås på igårkväll ¨så nu är dom färdiga iallafall. Då var det bara att sätta igång med tårtan och såklart städningen men Johannes sover fortfarande som en stock och hade ju faktiskt tänkt att han skulle få hjälpa mig lite med städningen iallafall.
Nu ska jag börja förbereda hära och dessutom fixa till mig en aning.
Ha det fint!

15/4

Då har man ätit en jätte god pizza och därefter även hunnit klippa Johannes och plocka undan allting i köket. Nu hade jag tänkt ta tag i bakandet så jag ska baka lite kladdmuffins till Johannes födelsedag och sen så får jag ta tårtan och städningen imorgon. Kommer kännas bra att få bort saker i tid och imorgon när det dessutom är Söndag och man inte har så mycket annat för sig.
Nu sitter jag här med ricinolja i håret och ska snart duscha sen blir det att börja baka kladdmuffins.
Ha det fint!

Lördag

Hejhej!
Nu känner jag mig äntligen som en människa igen efter att ha mått piss och legat i sängen hela dagen lång. Jag steg faktiskt inte upp förens 17.30.. Trot eller ej, det går att vara sliten!
Nu har vi ju iallafall varit ut och handlat på coop så vi har alla ingredienser till tårta och kakor som jag ska göra imorgon, eller så kanske jag börjar redan ikväll. Får se! Johannes fyller ju år på Måndag så jag hinner ju iallafall.
Här behövs ju dammsugas, skuras och städas också förstås innan dess men det går ju snabbt om man hjälps åt!
Nu står Johannes och slänger ihop en pizza i köket medans jag sitter här vid datorn och dricker energidryck. Mumms!
Ikväll blir det bara att ha myskväll i soffan och ta det så lugnt som de bara går. Sååå skönt!
Sen så måste ju hans hår klippas också såklart så det ska jag också göra bort idag.
Slänger upp några bilder från igår och idag till er!


Matildas bilder.


Fredag

Åh härre vad jag var vaken länge.. Ändå till 8 imorse ungefär!
dock hade jag turen med mig att jag vaknade just efter klockan 1 iallafall så jag sov inte bort denna dag ändå. Tack och lov! Idag är det ju verkligen hur fint väder som helst. Nästintill vindstilla och över 10 plusgrader och bäst utav allt strålande soool!
Jag har varit ute fram till nu ungefär för jag har varit på step in och fixat så jag får ett nytt kort där och kollade hur det såg ut där inne för Therese var där och tränade också. Väldigt fint var det!
Efter att jag varit där så sprang jag in på systemet och köpte några öl, gick en vända genom stan och sen gick jag hem igen och nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på musik.
Jag har ju dessvärre bara sovit 5 timmar nu så jag tror ändå att jag ska vila ett tag nu snart bara så att jag är pigg till ikväll när jag ska umgås med Matilda!
Vi ska ju laga middag, kolla film, dricka nån öl och ha tjejkväll ikväll, så jag far dit vid 18-tiden. Kuul!

Nattuggla!

Hejhej!
Jag har lite tråkigt just nu och tänkte därför skriva ett litet nattinlägg här på bloggen i brist på annat.
Jag och hjärtat har suttit framför tvn största delen av den här kvällen som nu lider mot sitt slut och det snart är dax att sova. Många utav er där ute sover säkert redan och det borde ju jag med göra egentligen, jag borde vända på dygnet men lättare sagt än gjort..
Det är minsann inte lätt när man inte börjar förens på eftermiddagen varje gång man jobbar och även om jag tänker tillbaka på när jag jobbade på pressbyrån så började jag för det mesta på eftermiddagen, vid typ 14-15. Jobbade nästan aldrig öppning! Så det var redan då jag började vända på dygnet och blev nattuggla.
Nåväl, någon gång ska man väl vända tillbaka dygnet på riktigt. Man har ju lyckats göra det några gånger men sen var man snabbt tillbaka där igen efter att ha råkat somna vid tvn i soffan.

Ikväll har jag förutom kollat på tv även städat undan all disk och mat i köket och efter det satte jag ricinoljan i håret och lät den som vanligt sitta i 25 minuter sedan satte jag som vanligt i shampoo i håret de sista 5 minuterna och duschade bort allting samtidigt. Därefter var det hårinpackningens tur som satt i 1 timma, balsamet där efter och sen mitt serum.
Det tar minsann ett tag för mitt hår att tvättas, behandlas och därefter torkas, tror det kan ta upp till 2 timmar innan allting är klart så det gäller att ha tid över. Just därför tvättar jag alltid håret på kvällarna!
Nu har jag ju faktiskt inte hållt på med ricinoljan särskilt länge som ni vet utan idag var jag inne på 5 gången på snart två veckor. Jag brukar ha i det i 30 minuter varje gång och sätta i shampoo de sista 5 minuterna innan de ska tvättas ut med tanke på att oljan är väldigt fet och kan därmed vara svår att få bort från håret. Men med shampoo i ett tag så blir det faktiskt mycket lättare och bättre och då ett plus är ju hårinpackning också såklart.
Jag har nu som sagt haft ricinoljan i 5 tvättar, nästan 2 veckor och har inte sett några som helst dåliga tecken på mitt hår men kan heller inte säga att jag har märkt någon skillnad på tjockleken eller längden på de. Nu klippte jag ju topparna för nån dag sedan också, ungefär 1/2 cm så de kanske är därför? Vem vet. Jag hoppas iallafall på långt, helst lite tjockare hår till sommaren. Det hade inte suttit fel!
Jag får väl återkomma senare om jag märker någon förändring kring ricinoljan helt enkelt.
Nu ska jag kolla klart criminal minds och sen hoppas jag på att Johannes kommer och lägger sig snart.♥
Sovgott kära ni!♥

Här var jag minsann inte stor! 15-16 år? gillar håret iallafall. :)

Några foton


Här är några fler bilder från förra helgen när pappa fyllde år och vi åt middag där tillsammans, tagna av Linda och Sandra med Lindas kamera. Fin upplösning på bilderna må jag säga! Älskar systemkameror.

En liten sammanfattning.

Huset var jätte fint och jätte mysigt så nu är det bara att hoppas på det bästa!:)
Nu har vi precis ätit middag som jag har lagat igen, eller Johannes stekte köttet och jag gjorde klyftpotatis i olja och kryddor som sen stoppades i ugnen såklart, och även en hemmagjord pepparsås och sallad.
Nu har vi ätit färdigt och Johannes sitter och kollar på när Brynäs pissar på Skellefte (bokstavligen) , Själv så slösar jag ingen som helst energi på asen så jag satte mig vid datorn istället. Definitift mer värt!
Jag ska snart plocka undan maten och börja diska pannorna i köket men först ska jag bara smälta maten. Det var så otroligt gott och precis som Johannes brukar säga när jag lagar mat nu för tiden, (har ingen aning om varför han aldrig sa något förut..) Jag kan om jag vill!
Imorgon är det ju Fredag och då blir det att umgås med Matilda och ha en riktig tjejkväll hemma hos henne. Det ska bli kul!
Lördag blir det sedan hemmakväll med Johannes framför tvn bara eftersom att han säkerligen är sjuk då också, och på Söndag så ska jag, Isabell och Matilda umgås och kanske gå på bio eller något annat kul.
Två av mina favoriter fyller ju sedan år på Måndag, för att gå några dagar fram i tiden (Matilda och Johannes) så då blir det ju såklart att fira dom båda. Otroligt trevligt!
Sedan laddar vi ju upp för jobb Tisdag till Lördag efter de. Super bra dagar har jag framför mig nu, minst sagt!
Ha det fint. ♥

1 år sedan idag. Tiden går!

Husvisning

Hej allihopa!
Idag är jag feberfri och förkylningen har även den blivit bättre och lättare och jag har därför varit ut en sväng idag.
Jag hade ju hoppats på lite bättre väder och inte mulet, grått och kallt, men det var trots det väldigt skönt att få komma ut och få lite frisk luft!
Jag har nu varit förbi försäkringskassan och lämnat in ett papper och nu är jag hemma igen för snart är det ju middagsdax och även idag måste jag välja ut en maträtt som vi ska äta.
Har ju tagit några idéer från kokaihop.se och har därmed plockat fram både fläsk och kött från frysen.
Vid 18-tiden så ska vi fara iväg på husvisning, vilket ska bli spännande. Jag hoppas nu bara att detta hus faller oss i smaken för vi har ju kollat på endel nu om man säker så..
Näni, nu ska jag avrunda och kolla ett avsnitt criminal minds hade jag tänkt!
Ha det fint.♥

Lasagne!


Precis lagat färdigt denna måltid som vi ska äta nu till middag, jag och johannes.
Nämligen lasagne. Sjukligt gott kommer det bli med tanke på att det var ett tag sen sist vi åt det!
Efter att vi ätit så blir det att göra något så pass ansträngande som tv-kväll i soffan. Så kommer det väl se ut i några dagar/kvällar till skulle jag tro.

Mat!

Hejhej!
Nu har jag legat och sovit hela dagen även idag och det har Johannes också gjort. Jag vaknade iallafall nyss och nog är jag pigg alltid, bortsett från förkylningen men jag börjar ana att min feber börjar släppa. Jipppi!
Johannes ligger iallafall i sängen, helt död fortfarande. Jag har försökt väcka han men det verkar inte gå sådär jätte bra så självklart får han ligga kvar.
Jag ska nämligen laga middag typ nu, men jag har ingen aning om vad jag ska laga så vi får se. Matlagning är ju inte direkt min starka sida om jag ska erkänna men nog har det blivti bättre sen jag flyttade i lägenhet alltid!
Av Johannes lär jag ju inte få några idéer så jag kanske googlar fram något eller helt enkelt bara gör något impulsivt. Det är nästan roligast!
Nu var det dax!

Onsdag

Vaknade imorse av att Johannes hostade igen, hade jag inte vaknat så hade jag inte märkt av huvudvärken.
Fan, jag vill bli frisk.
Jag är iallafall glad att jag inte är Johannes just nu för han är nämligen snäppet sjukare än jag. Han ligger i sängen helt död i 39 graders feber. Jag har bara 38 än så länge, tack och lov!
Det blir att vara hemma hela veckan för min del så jag får kurera mig, sen så flyttar vi över alla mina tider till nästa vecka istället. Det känns skönt!
Nu ska jag bara vara inne och kurera mig hela veckan lång så jag är pigg till nästa vecka.
Då tar vi nya tag!

Framtidsplaner?

De senaste dagarna så har jag funderat väldigt mycket, och denna gång även detta med vad jag vill göra med mitt liv? Jag har just nu ett underbart jobb med underbara chefer, personal och folk omkring mig så här har jag bestämt mig för att jag vill stanna och leva livet underbart ett tag till, men sen då?
Sen har jag faktiskt haft många tankar och funderingar kring att plugga vidare och de har jag tänkt att göra antingen i Umeå eller Göterborg- det har jag bestämt mig för!
Känner många underbart fina människor på båda dessa platser nämligen.. I Göteborg har jag min älskade syster Jennie och i Ume har jag min älskade tremening Jessica och där har jag även lärt känna en massa fint folk genom henne och på båda dessa platser VET JAG att jag skulle trivas. Fina städer båda två!
Johannes är dock inte alls lika på detta med att flytta från Piteå men frågan är varför? Hade det inte varit för att jag känner som jag känner just nu så hade jag varit spyless på denna stad. Då hade det ju inte varit någon tvekan överhuvudtaget men så är ju inte fallet just nu.
Detta får helt enkelt bli ett senare projekt att se framemot och hoppas på men jag kan ju för det inte ungå att tänka på de lite då och då, vilket jag nu har gjort på senaste tiden så nu gäller det bara att få med min Sambo också. Men det får vi som sagt se senare hur det blir med den saken!


Jag och Jennie- Lulekalaset 09!

Sjukling

Hej allihopa!
Denna dag var inte heller bra kan jag lova, snäppet värre än igår också dessutom.
Har inte sovit mycket inatt pga huvudvärk, och förkylning. Har mest legat och svettats rejält, nästa stund frysit rejält och i tredje sekund nysit som en galning. Sen började hostan och Johannes hostande även han såklart på en och samma gång ungefär så de var gode omöjligt!
Jag vaknade sedan imorse ungefär i samma veva som Johannes gick på jobbet, spydde av min extrema huvudvärk, tog febern som då visade 38.5 ( har inte vågat ta den igen för att jag är rädd att den stigit, vilket det känns som...) och sen gick jag och la mig igen.
Steg upp först vid 13 i hopp om att jag skulle må bättre då men icket för då hade jag ingen röst kvar heller.
Allt på samma gång(!!) Så jag ringde till jobbet och sjukskrev mig idag, vilket jag absolut egentligen inte ville.
Men nu eftersom att jag sovit hela dagen så var de nog behövligt för bra har jag ju rakt inte mått och har inte förflyttat mig från sängen på hela dagen.
Det är bara sova ut så länge jag kan imorgon, äta en massa panodil, dricka mycket vatten och försöka fara på jobbet imorgon. Det känns ju tveksamt att jag kommer att orka men det kan ju ha hunnit vända till imorgon eftersom att jag varit sjuk sen igår! Hoppas. :)

30 grader i Februari.

Fick nyss veta att det inte blev någonting ikväll så det blir bara att kurera sig under filten i soffan då framför en film eller 3. Det känns rätt så skönt med tanke på hur förkyld och sliten jag känner mig!
Nu har jag ju iallafall fått lägenheten städad också i brist på annat så då är det ju fint sen när Johannes kommer hem från jobbet klockan 22.
Nu ska jag lägga mig och se de sista avsnittet av 30 grader i Februari, det känns tråkigt att det är de sista avsnittet. Men man får hoppas att dom gör fler avsnitt inom en snar framtid!
Ha det fint.♥

Städat!

Hej allihopa!
Nu har jag städat upp i lägenheten efetr helgens bravader, så stökigt var det ju egentligen inte.. Mest disk och smutsvätt.
Nu är det ju iallafll fint igen och jag har liksom märkt vilket otroligt bra tidsfördriv det är att just städa, och sen så blir det ju fint också och det är ju alltid ett plus!
Jag sitter nu här vid datorn och väntar på att Isabell och Matilda ska ringa till mig och säga att jag ska börja gå ut från lägenheten och he mig vidare till Bella. Men dom verkar vara aningen sega på den punkten!
nää, Jag ska nog börja sminka mig nu iallafall för snart borde dom ju höra av sig iallafall. :)

Dröm hit, dröm dit..

Denna vecka startade iprencip så dåligt som den kunde göra när man vaknar kallsvettig, tårögd och alldeles förkyld efter en natt full i mardrömmar och hemskheter.
Jag känner mig mest bara irriterad och trött just nu, även om jag sovit många timmar så har jag vaknat hela tiden. Det tackar jag för!
Nu har jag iallafall precis ätit min middag och pratat med Matilda i telefonen som också drömde hemskheter inatt OM MIG, Jag frös nämligen nästintill ihjäl i hennes bil inatt..
Nepp, detta var inge gott tecken alls kan jag ju känna, men det blir väl bättre antar jag!
Ikväll blir det att umgås med Matilda och Bella och imorgon är det jobb som gäller, ändå fram till på Lördag. (Y)
Jag somnade tydligen med blött hår igår och ahr inte orkat fixa det överhuvudtaget idag eftersom att det kändes jobbigt, Men det hade jag faktiskt tänkt göra nu! 
Ha det fint.

Min helg i bilder!


Alla dessa bilder är tagna under helgen. Har haft en mycket bra helg kan jag tala om för er men det kändes i skallen idag kan jag då lova och har därför legat i sängen största delen av denna Söndag.
Det är egentligen inte förens nu som jag börjar piggna till, men jag antar att de blir så efter två dagars alkoholintag. Det är ju självförvållat så vad gör man. Man får helt enkelt skylla sig själv!
Idag är det ju Söndag och jag har spelat bingolotto men vunnit har jag då rakt inte, men nära var det allt..- TVÅ gånger!
Nu när bingolotto är över så ska jag allt slå på dagens avsnitt av big brother för att se vem som åker ut. Jag ÖNSKAR att det är marcel eller Jennifer, dom två idioterna passar ju minst sagt bra ihop men ingen utav dom bör visas i tv inför hela Svenska folket. Skandal minst sagt!
Sitter även med ricinolja i håret just nu som ska tvättas ut på 5 minuter och sen jag började använda de så har mitt hår blivit lenare än vanligt och jag har nu använt de tre gånger under en vecka. Inga dåliga tecken än så länge så jag hoppas att det fortsätter så!
Ha det fint allihopa.
Imorgon kommer Bella hem så då blir det att umgås med henne! KYYYL. :)

Lördag

Hej allihopa!
Hade en superbra kväll igår hemma hos mamma och pappa med syskon farfar, mormor, mamma, pappa medflera.
Idag så vaknade jag av mig själv, inte jätte pigg till en början men det tog sig ganska fort. Jag steg då upp, tog en dusch, började göra romröra som jag ska äta till lunch och nu sitter jag här vid datorn och väntar på att pappa ska hämta upp mig.
Jag ska fara till Svensbyn och hämta bilen som vi lämnade där igår.
Johannes var ju sååå envis om att han skulle köra bilen dit och inte dricka en droppe öl där och sen köra hem den. SÅ blev det ju rakt inte utan direkt vi gick in genom dörren och han såg att pappa satt med en öl så gick de inte lika bra.
Vi åt grillat kött till middag igår och det var så sjukt gott. Tror minsann att jag ska snylta till mig en köttbit om det finns någon kvar när jag ska dit nu. hehe!
Ikväll ska vi sen fara och grilla hos Björn och Elin och det kommer ju förmodligen också att bli en kanonkväll!
Ha det fint.

En av alla bilder som togs igår. Resten är dock på min telefon så dom får ni se sen!

6/4

Jani kära vänner. SNabbt var det ju gjort!
Nu har jag dammsugit, dammat av dörrmattan, bytt sängkläder och tvättat färdigt så nu ska allting bara torka sen är allting fint och bra igen. Känns jätte skönt!
Nu har jag dessutom väckt Johannes också som står i duschen och ska börja göra sig klar. Det ska jag också så fort han gått ut från toaletten sen åker vi vidare till Svensbyn på middag!
Det lär väl bli rätt så sent kan jag tänka mig och sen är det väl bara läggdags när vi kommer tillbaka antar jag och sen imorgon ska vi sova ut för då finns inga måsten eftersom att allting är bortgjort redan och sen ska vi sätta ölen på kylning och fara iväg och grilla hos Björn och Elin.
Fin påskhelg, minst sagt!

Lovis och Melker kommer ju såklart vara med ikväll!:*)

Fredag

Hej allihopa!
Ute skiner solen och jag sitter här inne framför datorn, konstigt nog..
Nej men jag har faktiskt alldeles nyss varit ut en sväng med mina solbrillor, dock bara ner till coop och sen till tvättstugan för att slå på dom två första tvättmaskinerna som är klar om en timma men ändå.
Pratade nyss med mormor som satt ute och solade, det vill verkligen jag med göra men jag känner att jag inte har tid idag eftersom att lägenheten behöver dammsugas och skuras och dessutom så tvättar jag ju som sagt.
Diskat, samlat ihop alla sopor och kartonger här inne har jag också gjort så nu börjar det ju vara fint igen, som sagt bara dammsuga och skura som återstår sen är lägenheten skinande igen.
om två timmar så ska vi börja åka härifrån, hämta upp mormor och sen fara vidare till Svensbyn och äta middag där så det känns lite stressigt. Jag har inte gjort mig klar eller någonting heller för den delen och Johannes ligger och sover..? Härregu!
Nåväl, han får allt sova ett tag till om han så vill, han lär nog vakna när jag slår igång dammsugaren ändå så.. Hehe.
Ha det fint!

Nattinlägg.

Hejhej!
Sitter här i sängen och ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt för jag var ju egentligen redan trött vid 20-tiden så vad hände egentligen och frågan är ju varför jag fortfarande är vaken..?
Jo, Linda kom hit på besök och hade filmkväll med oss så vi har sett big brother plus en till film därefter som jag inte kommer på namnet på men den var faktiskt rätt så bra och sen har jag även sett tintin efter den filmen. Den var däremot inte sådär jätte bra.. Trodde den skulle vara roligare och bättre men icket. Se så fel man kan ha!
Hade föresten en jätte rolig kväll tillsammans med Matilda igår men först var jag och Johannes på middag hos mamma och pappa där vi åt en jätte god kyckling och räk paj.
Vid 11 så åkte vi tillbaka till stan efter att ha spelat spel i några timmar.
Matilda ringde mig och ville att jag skulle hänga med på Kalles vilket jag gjorde och gick hem därifrån vid 1 och somnade då ganska omgående när jag kom hem.
Idag har vi ju haft filmkväll som sagt men förutom de har det inte hänt så mycket förutom att jag har varit till Svensbyn en sväg även idag och glömde dessutom bort tvättiden så det blir att tvätta imorgon under dagen istället men inte gör det någonting. Vi har ju ändå inga planer förens vid 17 så och då ska ju pappa firas och vi ska dit på middag igen men denna gång med andra inbjudna också. Det blir trevligt!
Nu ska jag kolla film innan jag ska sova.
Ska bli skönt! Godnatt. :)

Onsdag

Hej allihopa!
Hade väldigt svårt att somna igår också, det tog minsann tid men det gick tillslut med kudden över ansiktet.
Det har ju blivit så otroligt ljust ute så även om man har nere persiennerna och även har dragit för en svart gardin för fönstren så skiner solen in. Jobbigt såhär i början av sommartid, men man vänjer sig ju.
Idag är det ju Onsdag som ni vet och jag och Johannes ska fara till mamma och pappa å äta middag.
Om man inte orkar laga något själv så är det ju perfekt att fara dit.
Vi ska även äta där på Fredag men då ska ju många fler äta där också så då är vi inte direkt ensamma. Vi brukar mest bjuda in oss själva men inte på Fredag, då bjöd mor och far in oss!
Idag då, förutom att vi ska äta middag i Svensbyn så ska jag förbi Matilda en sväng så jag får träffa henne för sen träffas vi ju inte under hela helgen. Väldigt tråkigt men så är det! Många har helt enkelt planer under påsk.
Nu ska jag fixa mig och sen ska jag gå till Matilda!:)

3/4

Hejhej!
Nu är jag hemma igen efter att ha jobbat i 8.5 timmar. Jag känner mig helt slut i fötterna och ryggen idag igen, trots att det blev mycket mindre timmar än i Lördags då jag jobbade från 15.30-05.
Nu är jag ju iallafall ledig i en hel vecka och imorgon ska jag tvätta mellan 14-18, men jag har även tänkt hinna med en vända till step in, men bara kanske. Jag får se!
Förutom det så ska jag bara njuta av min lediga vecka och det kommer att vara underbart skönt att vara ledig en hel helg för det var ju faktiskt ett tag sedan jag var de nu.
Hoppas att veckan bjuder upp på fint väder, vamt och soligt så vi kanske kan få bli lite bruna i ansiktet också för det är ju trotsallt april nu och endast två månader kvar tills dte är riktigt varmt och härligt ute.
Gu vad jag längtar, jag verkligen älskar sommaren!!
Nu ska jag dricka coca-cola, kolla på kvällens avsnitt av big brother, kolla en film, men först av allt så ska jag ta mig en dusch och sen, efter allt detta så är de nog läggdags skulle jag tro.
Natti!

Detta fick jag efter jobbet idag, påskägget är såklart full med godis också ;> Vilka fina chefer man har!:)

Tisdag

Hej allihopa!
Jag har tagit mig världens sovmorgon idag och skönt var det kan jag ju lova. Dock så har jag sovit väldigt dåligt inatt och drömt en massa hemskt och därmed vaknat hela tiden. Så det är ganska skönt att den här natten är över faktiskt! Huvva.
Nu hade jag allt tänkt göra iordning nå mat och sen är det jobb på Järnspisen som gäller från klockan 14. Riktigt hur länge jag jobbar har jag ingen aning om, men man märker väl. Sen är jag ju faktiskt ledig hela veckan lång så det spelar som ingen roll hur många timmar jag jobbar idag!
Jag har fått ett brev från försäkringskassan idag där det står om utredningen som dom har gjort angående hur mycket pengar jag ska få ut i sjukpenning. Så nu när dom har räknat ut det så ska det väl ändå inte ta så lång tid till! Sköööönt.

2/4

Så trött så trött.. Känns som att jag ska somna sittandes men de får jag ju inte göra heller!
Sitter här vid datorn i brist på annat för jag har verkligen ingenting att göra. Tidigare så städade jag lägenheten för att tiden skulle gå fortare och nu är det fint här inne kan jag lova. Jag har till och med bokat tvättid till på Torsdag mellan 14-18 så allt är tvättat till i helgen. Sen så har jag gått ut med soporna också!
Det hade egentligen behövts dammsugas och skuras här inne också, och även toan hade behövts rengöras. Det kändes lite jobbigt måste jag ju säga men de måste ju göras innan helgen iallafall för på Fredag så ska vi på middag hos mamma och pappa också fyller pappa år så det blir ju att vara där hela kvällen då. Sen på Lördag så pratade Johannes om att vi skulle bort även då, och grilla så då hinns det heller inte med och då blir det säkerligen att ta nån öl så på Söndag finns det ingen ork till de.
Bättre att göra bort aningen idag, på Onsdag eller på Torsdag. Det är de enda dagarna denna vecka som de passar eftersom att jag jobbar imorgon från klockan 14 och slutar säkert inte förens imorgon under natten någon gång.
Det är ju så skönt sen efteråt när allting är bortgjort och det är rent och fräsch men det gäller bara att komma igång.. Får se om jag hittar orken till de och om inte så blir det soffhäng framför tvn!
Hade faktiskt funderingar på att ta bilen och fara iväg å hälsa på någon, men det tror jag minsann är uteslutat.
Ha en bra Måndagskväll!

Förra veckan så var jag och hälsade på mamma och pappa och sedan även Therese och Jugge.

Måndag!

Hejhej!
Idag är det Måndag och det första som jag egentligen gjorde idag var att jag gick till Wallstens och hämtade ut min nyckel och sen gick jag hem igen och har förutom de inte gjort någonting alls idag, men det är mest bara skönt!
Johannes jobbar idag igen så han far iväg ganska snart så då blir jag själv igen men jag jobbar ju faktiskt imorgon afterwork från klockan 14 så då får ju han vara ensamen.
Jag ska allt försöka mig på en tidig kväll ikväll. Jag har lyckas vända på dygnet nu igen men det är ju lite svårt att undgå om man jobbar till klockan 5 på morgon.
Ska försöka vända tillbaka det någolunda ikväll iallafall för jag måste erkänna att jag känner mig lite trött just nu.
Nu ska jag göra något i väntan på maten!

Ricinolja, bra eller dåligt för ditt hår?

Hej hej!
Nu har jag kollat på big brother i min ensamhet men jag fick ju iallafall äta mig mätt på ben and jerrys samt dricka coca-cola så det funkade ändå!
Jag har ikväll även provat ricinolja för första gången i mitt hår idag. Bara för att testa så sprang jag in på apoteket och köpte en flaska när man har läst så mycket om just den oljan och vad den kan göra med ditt hår.. Värt att prova iallafall och sen får man väl sluta om man känner att det är ren bullshit och inte fungerar alls. Inge mer med det!
Jag är ju rätt så fixerad vid mitt hår och det här med att absolut inte färga det för ofta men ändå hålla det i fint skick och fixat fint. Använder även mina dyra hårprodukter för flera hundratals kronor för att det ska hålla sig så fräscht, mjukt och glänsande som möjligt och sen så klipper jag mig själv, dvs topparna när det behövs och låter ingen annan människa knappt röra mitt hår- det är sällan någon ens får hjälpa mig att fixa det. Då jag känner att jag själv inte har kontroll över det.
Med andra ord så kommer jag nog ganska snabbt märka om detta är bra eller rent ut sagt dåligt för mitt hår och om så vore att det visar sig skada det eller min hårbotten på något vis så slutar jag använda det omedelbart.
Ska bli spännande att se om det visar gott eller dåligt resultat.
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla lite 90210 och jag känner mig dessutom lite smått hungrig så det blir att ta sig lite kvälls mat också tror jag allt!
Ha det gött. Sov gott!

Alone

Hej allihopa!
Jag kan säga som så att min arbetsdag igår var mycket bra och visst fick jag ihop många timmar alltid. Jag var inte hemma förens 5 imorse och hade då arbetat 13.5 timmar men det gick undan må jag säga och det var mycket trevligt. Idag så vaknade jag vid 14.30 eftersom att jag inte somnade förens vid 7 imorse och har sedan dess varit iväg med Johannes och ätit mat på Kifas i Öjebyn samt att vi har kört runt och kollat på lite hus som ligger ute på hemnet. Nu har Johannes farit iväg på jobb och jag sitter här ensamen. Jag ska kolla bigbrother ikväll iallafall men jag har även starka funderingar på att spela bingolotto också.. Kanske man får den turen att man vinner något någon gång då? För om man inte spelar nångång så kan man heller aldrig vinna. Så är det ju!
 
I övrigt så har det varit fint väder ute idag men det blåser väldigt mycket så det är ändå väldigt kyligt i luften, jag hoppas att det blir mera vindstilla och några grader varmare i veckan när jag är ledig hela förutom på Tisdag när jag jobbar afterwork. Så då ser jag framemot en fin ledigvecka! Synd är det ju bara att inte Johannes också är ledig till veckan så vi kan vara ledig tillsammans för sen så kliver jag på 75procent veckan efter påsk som sagt och då lär det ju inte bli mycket tid till övers.
Nu ska jag springa ner på coop och köpa en bingolott för nu har jag allt bestämt mig för att jag ska spela trotsallt och sen ska jag tillsammans med mitt godis och ben & Jerry mysa på ordentligt framför tvn.
Ha det fint!
RSS 2.0