Min helg i bilder!


Alla dessa bilder är tagna under helgen. Har haft en mycket bra helg kan jag tala om för er men det kändes i skallen idag kan jag då lova och har därför legat i sängen största delen av denna Söndag.
Det är egentligen inte förens nu som jag börjar piggna till, men jag antar att de blir så efter två dagars alkoholintag. Det är ju självförvållat så vad gör man. Man får helt enkelt skylla sig själv!
Idag är det ju Söndag och jag har spelat bingolotto men vunnit har jag då rakt inte, men nära var det allt..- TVÅ gånger!
Nu när bingolotto är över så ska jag allt slå på dagens avsnitt av big brother för att se vem som åker ut. Jag ÖNSKAR att det är marcel eller Jennifer, dom två idioterna passar ju minst sagt bra ihop men ingen utav dom bör visas i tv inför hela Svenska folket. Skandal minst sagt!
Sitter även med ricinolja i håret just nu som ska tvättas ut på 5 minuter och sen jag började använda de så har mitt hår blivit lenare än vanligt och jag har nu använt de tre gånger under en vecka. Inga dåliga tecken än så länge så jag hoppas att det fortsätter så!
Ha det fint allihopa.
Imorgon kommer Bella hem så då blir det att umgås med henne! KYYYL. :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0