Nattinlägg.

Hejhej!
Sitter här i sängen och ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt för jag var ju egentligen redan trött vid 20-tiden så vad hände egentligen och frågan är ju varför jag fortfarande är vaken..?
Jo, Linda kom hit på besök och hade filmkväll med oss så vi har sett big brother plus en till film därefter som jag inte kommer på namnet på men den var faktiskt rätt så bra och sen har jag även sett tintin efter den filmen. Den var däremot inte sådär jätte bra.. Trodde den skulle vara roligare och bättre men icket. Se så fel man kan ha!
Hade föresten en jätte rolig kväll tillsammans med Matilda igår men först var jag och Johannes på middag hos mamma och pappa där vi åt en jätte god kyckling och räk paj.
Vid 11 så åkte vi tillbaka till stan efter att ha spelat spel i några timmar.
Matilda ringde mig och ville att jag skulle hänga med på Kalles vilket jag gjorde och gick hem därifrån vid 1 och somnade då ganska omgående när jag kom hem.
Idag har vi ju haft filmkväll som sagt men förutom de har det inte hänt så mycket förutom att jag har varit till Svensbyn en sväg även idag och glömde dessutom bort tvättiden så det blir att tvätta imorgon under dagen istället men inte gör det någonting. Vi har ju ändå inga planer förens vid 17 så och då ska ju pappa firas och vi ska dit på middag igen men denna gång med andra inbjudna också. Det blir trevligt!
Nu ska jag kolla film innan jag ska sova.
Ska bli skönt! Godnatt. :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0