29/8

Hejhej!
Nu har jag kommit hem lite snabbt från Bella men jag ska dock åka tillbaka snart igen och umgås med henne hela kvällen lång och kring 21 så ska även Emma umgås med oss. Det blir roligt!
Jag och Isabell har gått på stan idag men jag har då inte hittat någonting alls, kanske lika bra det med tanke på att jag ska fixa mitt hår på Tisdag.
Vi satte oss iallafall på nodo så jag tog mig en kopp varm chpklad och hon en chailatte. Perfekt i detta regniga & gråa höstväder.

Onsdag

wooho! Idag är jag glad. Jag har nämligen beställt tid nu igen för att sätta hårförlängning i mitt hår. Denna gång blondt! Så spännande det ska bli att se, har aldirg haft blond hårförlängning utan bara mellanbrunt med slingor, mörkbrunt och svart.
Dom kommer att använda sig av metoden keratinvax även denna gång, precis som sist. Men nu är det inte samma människa som sätter de i mitt hår (som tur är) Så jag får väl berätta för dom hur de blev sist och sen ska jag betala igen efter 3 månader så får dom ta ut den på mig också så det går så smidigt sommöjligt och så att jag förhoppningsvis slipper alla hemska tovor som jag fick sist.
Förutom att jag beställt tid hos frisören så har jag inte hunnit göra så mycket annat. Jag ska dock börja laga potatis och purjolökssoppa nu igen. Det är så otroligt gott!
Det ska jag äta till lunch och sen ska jag fixa mig och gå in till stan i lagom tid till att Bella slutar och sen blir de att umgås med henne.
Kulkul!

Såhär såg det ut i mörkbrun förlängning,

Tisdag

Igår hade jag en mycket bra kväll med arbetskompisarna och cheferna då vi hade husflyttarfest,arbetsfest hela gänget! Jag fick någon typ av allergichock igår och fick röda utslag och fläcka i hela ansiktet som kliade och sved så jag for hem redan halv 12 men skönt var väl de.
Utslagen är i stort sett borta idag och dom känns inte av alls men jag skulle verkligen vilja veta vad jag är allergisk mot med tanke på att de blir så rejält när de väl blir och sen så är det ju såklart jobbigt. Så hellre veta vad man inte tål och hålla sig borta från de än att de ska hända lite då och då.
Idag så har jag jobbat från 13-21 och har ganska precis kommit hem, jag har nämligen varit förbi coop en sväng också.
Nu ska jag bara ha soffhäng och kolla film hela kvällen och både imorgon å på Torsdag är jag ledig så dom dagarna ska jag minsann ta vara på för sen blir det långpass både Fredag och Lördag.
Först innan film så måste jag ju betala räkningar också, var riktigt nöjd över min lön denna månad faktiskt och kunde lägga undan hela 4000 kronor på mitt sparkonto som man kan göra något roligt av sen som tillexempel åka utomlands!

26/8

oppsh! Nu har jag varit duktig och gjort bort många måsten här hemma, som jag ärligt talat för de mesta måste göra under mina lediga dagar nu för tiden eftersom att de aldrig hinns med när jag jobbar.
Hur som helst så är det så underbart skönt nu när det äntligen är bortgjort och jag nu kan njuta av ett nystädat och fint hus hela veckan ut.
Ja, jag har nämligen dammsugit, skurat, dammtorkat, rengjort toan, tvättat och diskat undan all disk och sen så har jag ju även hunnit med att handla efter de så jag köpte hem lite nytt och fint till huset.
När jag kom hem så tyckte Johannes att jag skulle tycka lite synd om han iallafall eftersom att han ju är så otroligt "sjuk" så jag for till wiking och köpte en pizza till han och en till mig som vi kunde äta till middag och tro mig, de var baaara för hans skull. Inte alls för min egen!
 

Söndag

Hej hallå!
Nu har jag jobbat på som bara den de senaste tre dagarna men kul har vi haft!
I Torsdags så jobbade jag i afterworken och så även i Fredags. I fredags så hade vi våran första riktiga Afterwork på länge och inledde med kalopps, olika snittar och lite annat. Det blev en rätt så sen kväll ändå, fast jag fick ändå sluta där vid 24-tiden men med tanke på att jag började klockan 11 på morgon så hade jag ändå jobbat i 13 timmar då och var trött i både ben, armar och rygg.
Jag somnade ändå sent tyvärr, men ni vet hur de är. Man måste ju varva ner, gärna kolla på någon film och bara ta det lugnt innan man kan gå och lägga sig så jag somnade inte förens vid 03..
Igår så steg jag sedan upp där vid 12.30, gick ut och plockade lite röda vinbär och hallon och sedan förberedde jag mig för jobb hemma.
Precis innan jobbet så åkte jag tillsammans med Johannes och några av hans kompisar och käkade på ängeln. Det var gott men jag han dessvärre inte äta så mycket innan jag var tvungen att åka iväg till Öjebyn för att jobba på bröllop.
Det var ett mycket bra pass igår, men vi höll var kvar där ändå till 03.30 så det blev sent och jag tror bestämt att jag somnade direkt jag la ner huvudet på kudden sen när jag kom hem och då hade Johannes ganska precis kommit hem från stan efter att ha haft grillfest hemma hos oss och sen varit ute på krogen efter de.
Idag är han bakis, han tycker att jag ska tycka synd om han idag men jag tror inte de, kanske jag går in till stan på en promenad och sedan besöker gymet istället. Tycker att de lät som en bättre idé!
Jag kanske ska färga rött hår snart igen i stil med detta?
Vad tycks, Hiss eller diss?

:)

Då har man jobbat färdigt för idag och känner mig ärligt talat rätt så trött redan nu.
Hade trotsallt tänkt varva ner genom att plocka ur diskmaskinen, ta upp den rena tvätten och sen kolla en film innan sängen kallar.
Imorgon jobbar jag min första "långpanna" mellan 11-23, det ska bli spännande!
Hoppas på (konstigt nog) dåligt väder imorgon också, det är så mysigt med regn på hösten.
Ha en trevlig helg allihopa.

Torsdag

Sitter här och äter ravioli som jag slängt ihop på sådär tre minuter.. Det går ju skitsnabbt och är en perfekt måltid om man har aningen brottom.
Igår och i förrgår så åskade det och regnade nå otroligt mycket men idag verjar det ju faktiskt vara lite bättre väder. Hur som helst så har jag ändå bestämt mig för att ta bilen till jobbet idag (det tar ju bara tre minuter att köra dit) men inte för att jag är lat utan enbart för att få spara in tid här hemma.
Jag börjar jobba kl 3 sen får vi väl se när jag slutar.
Imorgon så jobbar jag ett långpass från 11 på morgon till 23 på kvällen vilket jag aldrig gjort förut. Tidigast jag börjat är 13.00! De ska bli roligt att prova på.
ja, juste ja! Jag kollade ju bio med Sofia och Melanie igår också.. Filmen var faktiskt helt okej och långt över mina förväntningar, jag trodde verkligen inte att den skulle vara något för mig men ja, vad ska man säga. Den var faktiskt rätt bra!

potatis och purjolök

Villa att Molle skulle få ett eget inlägg, med egen text och bilder så jag skriver resten här.
Igår så var jag som mest hemma och sörjde, vi hade ju dåligt regnväder också så det var jätte skönt däremot. Brukar väl inte vara särskilt förtjust i regn men igår så var det ju faktiskt skönt så man inte behövde göra annat än sitta inne och sörja, ta det lugnt i soffan och kolla på serier och filmer.
Igår såg jag på x-antal avsnitt av andra avenyn, the avengers för första gången och den visades faktiskt att vara en helt ok film kan jag tycka.
Sedan så gjorde jag väl inte så mycket mer.. Eller jo föresten!
Jag åkte iväg och tankade bilen och åkte därefter till coop och handlade pörjolök och ställde mig sedan, medans Johannes, hans pappa och min pappa var nere i källaren och satte in paxfläktar (om jag fattade det hela rätt) och lagade en helt egen potatis och purjolökssoppa som faktiskt blev jätte god. Ja, rent ut sagt hur god som helst och jag älskar ju soppa, den var billig och gick snabbt att tillaga så de var absolut inte sista gången kan jag lova. Förutom de så fick vi ju hela 3 matlådor över så jag sitter och mumsar i mig en utav dom nu, perfekt lunch!
Hade svårt för att somna sen när jag väl skulle somna så jag lyssnade på ljudbok för att komma på andra tankar och de funkade, rätt så bra ändå..
När jag tillsist somnade så var de ju dessa förjävliga drömmar som spökade i hjärnan så jag vaknade några gånger.. Men då var jag så trött så de gick att somna om ändå!
Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla serier igen, Johannes sover ändå fortfarande och han lär ju inte vakna förens om 2 timmar iallafall.
Ha en fin dag.

Jag orkade inte skriva igår, fanns som ingenting att skriva om,- kände för att prioritera annat och min sorg i första hand.

Ja, jag låter väl bilden få tala för sig själv för där står ju de mesta.
Jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan dig Molle.. Du har alltid funnit där, ibland inte synts eller hörts- bara funnits där, OCH NU finns du inte alls.
Allting går så fort, känns som att alla i ens omgivning bara är lånade och tas tillbaka efter några år på jordelivet.
Men som de står i texten (tagen från min fb)
"Vi fick ju trotsallt äran att ha dig inom familjen i hela 18 år" Ja, jag är så underbart tacksam!♥
Fina, underbara, älskade Kisse. Jag kommer aldrig att glömma dig!

Du log mot mig
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig
Att jag var rädd

Hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Du gav mig allt
Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid
Du sa till mig 'Var inte rädd'

Men säg mig hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Min ängel..

(Jag fick låna en ängel)
Du spred ditt ljus (i mitt liv)
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
Jag fick låna en ängel
För en stund.♥

VILA I FRID, ta hand om min älskade Lea också. Du är ovärderlig.

Grilltajm!

Nu har Vi varit runt hela dagen känns de som, fastän de inte riktigt är så men vi har hunnit på lite olika ställen iallafall.
Vi började med att vi for iväg på coop och storhandlade, det behövdes verkligen kan jag lova och det finns inge bättre än en full kyl och frys.
Efter att vi varit och handlat så köpte jag kattgodis till Molle och vi for till Svensbyn och hälsade på mina föräldrar. Han visades bli väldigt lycklig av godiset och hade ätit upp allting under beloppet på nån minut.
När vi varit där ett tag så åkte vi vidare in till stan igen och hälsade på mormor. Där lekte vi med hennes väldigt spralliga lilla toypudel valp och åt en glass i trevligt sällskap.
Nu har vi kommit tillbaka hem igen och ska börja grilla. Köttet är redan i marinad så nu ska vi bara slå igång grillen och vänta på att grillen blir varm och sen serveras här entrecote, majs, halloumiost, friterad klyftpotatis, sås och sallad. Mumms!
Johannes köpte ju faktiskt hem en fritös här om dagen, skönt! Då kan jag börja fritera lökringar själv som typ är hur jäkla gott som helst!

<3

Jag har nu kommit hem för ett tag sedan efter att ha hälsat på mina föräldrar i Svensbyn, kramat och pussat på Molle som snart ska få somna in.. Jag har en fråga till er andra för de är verkligen så svårt. Hur tar man farväl av en 18-årig vän och familjemedlem? Hur släpper man taget om någon som man delat sitt liv med sedan man var 4 och som torkat ens tårar när man varit ledsen, funnits där för en utan att tveka och sovit vid ens sida när man frusit och känt sig ensam.
Älskade katt, du är så unik, så speciell. Jag vet att detta är de enda rätta innan du börjar lida och bli sjuk men jag vill verkligen inte.
Vem ska nu komma och hälsa å kärleksfullt stryka sig runt mina ben och följa efter mig överallt när jag är på besök? Vem ska nu sitta och stirra ut en vid en stol bredvid när man äter och sitta på fönsterbrädan utanför köket? Det finns så mycket tankar, känslor men att nu redan ha förlorat tre stycken och snart en fjärde inom beloppet på ett år känns inte som någon direkt härlig känsla.
Ingenting man kan göra, säga eller bestämma över, men jag vet att ni har de bra där ni är nu.♥ Snart kommer Molle och håller er sällskap.
Ta hand om varandra och vaka över oss andra. Vi ses- inte än, men sen!♥





lyckligare nu

Huvvaligen vad jag har blivit dålig på att uppdatera min blogg, men de är väl egentligen ingenting man behöver be om ursäkt för, för jag har faktiskt haft viktigare saker för mig.
Nu, de senaste dagarna så har de faktiskt inte hänt så mycket, jag har mest jobbat och stått i. Förutom de så har jag festat och både Fredag och Lördag var himla bra och jag känner mig nöjd.
Nu har jag äntligen fått mitt nya schema och förutom de.. SKRIVIT PÅ provanställningspapper som räcker i ynka tre månader och sedan skriver jag på tillsvidareanställningspapper. Wooho! Feels god kan jag lova!
nuu sitter jag här och äter jordgubbar i brist på annat, det är gott och jag känner mig bara så slö men de får jag vara. Det är ju ändå Söndag menar jag!
Nu ska jag ta mig en dusch och sedan ta en promenad in till stan. Jag ska nämligen hämta bilen på Johannes jobb och sen ska jag åka runt och hälsa på lite folk hade jag tänkt. De känns som jag ite haft tid med de på ett bra tag nu.
Ha det fint!

Fredag

hoho!
Idag är jag verkligen hur utvilad som helst, jag fick till och med ligga kvar i sänge och dra mig i en halvtimme. Underbart att slippa stressa!
Nu har jag precis tagit mig en dusch och satt mig vid datorn. Jag börjar ju faktiskt inte jobba förens om 4 timmar så jag har god tid på mig till att göra annat.
Tror trots de att jag inte ska göra något speciellt förutom att sitta ute på altanen och äta plättar.
Ikväll så jobbar jag, säkerligen sent också eftersom att vi jobbar i afterworken jag, Marlena och Jens!
återstår väl att se.. Spelar inte så stor roll om man jobbar sent eller tidigt på en Fredag när man jobbar dagen efter också.
Nu ska jag torka mitt hår!

Onsdag

Idag har varit en toppendag och jag fick lika fint väder som igår men denna dag fick jag ju faktiskt vara ledig och de gjorde ju denna dag sååå mycket bättre än gårdagen!
Idag så steg jag upp klockan 9 och började dagen med frukost ute på altanen i solen och sen klockan 10 så gick jag vidare till arbetsförmedlingen för möte.
Mötet varade inte alls särskilt länge så rätt som de var, klockan 11 så satt jag och lunchade med Matilda på röda lyktan.
Vi gick en vända på stan också och jag hittade mig ett par skor som ju faktiskt var på rea och fick följa med hem men mer än de köpte jag ju faktiskt inte. Rätt så duktigt kan jag tycka!
Efter stan så följde Matilda med mig hem och vi satte oss ute på min gård och solade på varsin handduk insmorda med sololja!
Hon for hem där kring 15-tiden och sedan dess så har jag hunnit städa, diska, åkt på tippen med en massa kartonger, och målat sängramen nere i källaren vit.
Nu sitter jag bara här och slappar framför datorn. Jag ska väl snart gå ut och sätta mig i solen ute på altanen igen men jag kände för att ta det lugnt ett tag nu när jag hållt på i 2.5 timmar ungefär!
Om ganska exakt 30 minuter så ska jag och Johannes börja bege oss mot Järnspisen och äta.. Åh, det kommer bli sååå gott!
Sen ikväll så ska jag umgås med några fina vänner.
Ha en fin kväll!

Tisdag

Boda borg igår då.. Kanske ska berätta lite hur det gick? Fast jag egentligen inte helst vill de med tanke på att vi tjejer förlorade med ett ynka poäng mot killarna. Inte nice!
Efter boda borg så for vi och åt på nygatan 57 som också ligger i skell och sen åkte vi hem. Dte var god mat som serverades där och medans de andra drack vin och öl så drack jag coca cola och var duktig å körde hem.
Tog mig dock nån öl sen när vi var hemma hos Isabell igen men inte allt för många och sen så for jag hem och sov kring 2.
Idag så har jag jobbat från klockan 1 och det har ju faktiskt gått jätte bra, bortsett från mitt sprängande huvud.. ja, jag har haft så oerhört, otroligt ONT I SKALLEN idag. Det har ju såklart varit lite jobbigt men de gick över efter några timmar som tur var och idag har jag ju jobbat hela 10 timmar- mellan 13-23!
Nu hade jag tänkt gå och lägga mig snart, fick juf aktiskt ledigt imorgon men inte kommer jag varfa borta från min arbetsplats för de inte.. Nej, jag och Johannes ska dit och äta gómat imorgon. Mumms!
Ha det fiiiint, nu ska jag äta jordgubbar och hallon som J har plockat i våran trädgård.♥

Söndag

Så himla skön coh bra Söndag detta har varit.
Igår så tvättade och städade jag ju som sagt plus att jag fick undan all disk så det kändes otroligt bra att vaka upp och ha det rent, fräscht och slippa tänka på något speciellt och att jag dessutom då låg i en nybäddad säng är förstås ett plus.
Nu börjar dagen gå mot sitt slut och vi har nyss kommit hem från Nolia där vi har gått omkring i 2 timmar, måste erkänna att jag har lite ont i fötterna.
Ikväll så blir de en lugn hemmakväll, vi tänkte grilla men Linda bangade sådär i sista sekund och Johannes jobbar så de blir nog inte så mycket av den saken skulle jag tro, ingen hit att grilla själv även om de smakar bra. Lite sådära forever alone känsla över det hela!
Hur som helst så händer de nog inte så jätte mycket ikväll. Jag ska försöka tvätta de två sista maskinerna, se klart filmen som jag började se igår men som jag somnade till av ren utmattning och sen bara allmänt tagga upp inför imorgon när vi ska åka till bodaborg med jobbet! Wooho! Känns ju lite sådär fusk för dom som är i mitt lag nu med tanke på att jag nyss var där och kan endel grejer som är värt att kunna för att klara banorna.
Det blir roligt! Men jag återkommer väl mer om de imorgon antar jag för nu känner jag att de är dax för mig att äta en munk som vi köpte på nolia.
Ha det fint!

Idag åt jag langos, den smakade dessutom inte sådär jätte bra men den fick duga ändå till lunch.


Snälla rara moderjord, Kan vi inte få behålla sommaren bara för en liten stund till? Jag hatar att frysa!

Lördag

Lördag idag då, inte en dag som jag direkt lagt så mycket märke av.. Denna dag har varit den sämsta på länge.
Jag var tvungen att fara hem från jobbet pga illamående, hjärtklappning, kallsvettning och yrsel och dessutom så svimmade jag. Har som ni förstår varit en rätt så tuff dag och jag tog mig även ett besök på akuten där jag blev kvar ett bra tag innan jag tillsist fick fara hem 21.00!
DÅ hade dom tagit flera provrör, blodtryck och blodprov och även en massa "hjärntester" .
Dom kom iallafall fram till att jag har lågt blodsocker och att det var därför som jag svimmade och hade hjärtklappning osv.. Detta kommer gå över om du äter och dricker bättre sa farbror doktorn och sedan fick jag fara hem igen.
Detta säger ju sig självt och är en riktigt bra förklaring till varför jag varit så otroligt trött de senaste dagarna men nu kan de ju bara bli bättre.
Jag får ju dessutom vila upp mig ordentligt till på Tisdag när jag jobbar nästa gång igen och de blev en bra Lördagskväll iallafall. Fast den i stora hela bestått av städning, tvättning och diskning men de måste ju också göras.
Kommer att tvätta största delen av dagen imorgon också skulle jag tro och ta mig en vända på nolia igen!
Jag måste äta langos och hitta något fint.
Nu kommer Johannes hem på rast så jag ska äta klart min soppa och umgås med han ett tag och sen blir det film!

Dom tog några rör blod av mig. Jag blev ledsen!

Torsdag

Precis slängt in två stora bildbomber här på bloggen från de senaste veckorna. De blev några bilder om man säger så! hehe.
Har gått på Nolia idag med Johannes men vi var aningen sena och rätt som de var så stängde dom.. Vi han bara gå i 1.5 timmar ungefär och då satte vi oss och käkade lunch de första vi gjorde också.
Vi trodde nämligen att dom stängde klockan 6 men så stngde dom klockan 5. Otur! Men vi betalade ju trotsallt ite för våra biljetter så de gör inte så mycket. Kanske man får fara en gång till någon dag innan dom ska stänga igen.
Vi han iallafall köpa med oss glödkaka hem och de är ju de viktigaste, så jääääkla gott! Tror minsann att jag ska ta mig en macka redan nu och sen cyklar jag vidare till Bella och umgås med henne.

Imorgon väntar jobb igen och likaså på Lördag men idag så fick jag en varm och solig ledig dag, precis som jag önskade. Tack för de moder narur!
Ha det fint!
:)

just precis såhär såg jag ut på Nolia idag.

bildbomb 2

bildbomb 1

Onsdag

Jobbade till 00.30 inatt och har sedan dess tagit en bit mat och druckit coca-cola.
Jag kan inte beskriva hur gott det är att dricka en cola efter ett hårt arbetspass, det är bara sååå obeskrivligt mumms.
Nu har jag iallafall hunnit duscha också, det var så skönt kan jag lova och nu ska jag kolla film med Johannes sen ska vi gå och lägga oss.
Imorgon är vi båda lediga, det händer inte så ofta känns det som.. Brukar vara så att antingen jobbar han när jag är ledig och jag när han är ledig eller så jobbar båda två samtidigt. Tråkigt men sant!
Hoppas på fint väder imorgon då så vi kan gå runt på Nolia länge och bara njuta av god mat och värmen.
Sen jobbar jag Fredag och Lördag igen, som vanligt och precis som så många andra helger så kommer de nog inte ske särskilt mycket förutom de!
Denna vecka så jobbar jag iallafall bara 4 dagar så då hinner man återhämta sig lite, detsamma gäller nästa vecka men de känns perfekt så för då hinner man med lite annat också!


:)

Fick fara iväg och jobba idag mellan 13-22.30 idag. Det kändes faktiskt som en mycket bra kväll/dag på jobbet men de bästa var ändå efteråt när jag fick med mig oxfilé och sommarpotatissallad hem.
Jag åkte direkt till Svensbyn och åt maten där för att det inte skulle bli så sent med tanke på att jag ändå var tvungen att åka dit för att hämta en noliabiljett till på Torsdag.
Där blir jag bjuden på efterrätt också som bestod av nyplockade varma hjortron, grädde och glass. Mumms!
Åkte hem därifrån och kom hem nu nyss där jag möts av en lapp i dörren där det står "bara för att jag älskar dig"
Går då in i köket och där på bordet står en stor bukett blommor, choklad och ett paket.
Jag öppnar såklart paketet direkt, som säkert de flesta hade gjort och i paketet så var de en parfym - acqua di gioia. En oerhört god parfym som jag verkligen älskar och har haft förut men den tog slut för omkring ett halvår sedan.
Sedan, inte nog med detta så fick jag även lindt choklad och en coca-cola. :)
Världens finaste, älskade Johannes har alltså överaskat mig med detta!
Älskar dig tusen varv runt jorden och tillbaka igen.♥ DU ÄR BÄST.

Söndag

Sitter och kollar på lite charterresor. Grymt sugen nu alltså men de har jag ju, som ni säkert vet varit länge såsom jag har tjatat.
Iallafall så har jag ju fått kolla på Höst/vinterschemat nu och det ser ju lite ljusare ut än tiderna jag haft i sommar så kanske man får in en lucka där någonstans så man kan åka till varmare breddgrader för en vecka eller två. Hade varit underbart men man ska ju ha råd också och det är ju faktiskt rätt mycket med huset som vi planerar att göra. Men tapeter, golv och tak har vi iallafall betalat och fått hemlevererat och de är ju alltid en början.
Nej, jobba ihop en rejäl budget och sen åka. Det är väl min plan det!
Nu sitter jag här och dricker té och lyssnar på när gräsklippartraktorn brummar där ute, tror att jag ska slå på lite musik för att dämpa ljudet. Mycket trevligare att lyssna på menar jag!
Jag hade föresten en trevlig kväll igår, dessvärre så vann vi inte i bodaborg men det var så grymt roligt och verkligen igenting man gör varje dag.
 Har varit aningen bakis idag och då är det gott med té kan jag lova. Mycket uppfriskande och uppiggande för en bakistjej på en bakissöndag.
Dock är det underbart väder ute idag som jag tyvärr inte har tagit så stor del av ännu, mencså såfort Linda ringer och säger att hon ska fara hem från stan så ska jag först hämta upp min mobil i Svensbyn och Bilen i Lillpite, ja ibland vet jag inte riktigt hur man lyckas men konstigt nog så gör man det ändå.
Sen blir det grillat till middag. Köttet är redan i marinad och klyftpotatisen inoljad så nu är det bara att vänta.
Sen slår vi igång grillen när jag kommer hem med kolen och sen så serveras slutligen grillat här på altanen.
Ha en fin kväll!

Fredag

Vaknat, stigit uppm duschat och satt i hårinpackning efter hela 13 timmar sömn.
Dom 13 timmarna kan jag lova behövdes för jobbet under gårdagen var så otroligt jobbig.. Jag var så trött så att ögonlocken bara ville läggas igen och jag tror att jag hade kunnat somna precis vart som helst- på ett bord, på golvet, på en bänk, på ihopställda stolar.. Ja precis vart som helst!
Jag slutade som tur var 21.00 och då satte jag mig i soffan och åt min middag och sen såg jag på en film.
Precis när filmen skulle sluta så somnade jag där vid 11 i soffan och vaknade vid halv 12 och gick och la mig i sängen och somnade om inom beloppet på 5 minuter. HELT SLUT!
Idag däremot så känner jag mig pigg och glad. Jag hinner fixa mat så att jag också hinner äta för vet ni vad, jag börjar inte jobba förens om 2 timmar! Woho.
Ikväll blir de en tidig kväll också skulle jag tro och imorgon boda borg och knytkalas!

Jag och Mellanie på trapper tidigare i veckan. :)

Torsdag

Blev en vända till Luleå igår som sagt men inge boden för de orkade jag inte med.
Gick på Lulekalaset på kvällen ett tag med Lena och Frida, jag och Frida åkte karusell och jag köpte därefter varma chips sen strosade vi i stort sett bara runt.
Klockan 12 så gick jag och Lena vidare till färjan och tog oss en eller jag mena flera öl/vinglas och åkte därefter hem vid 2-tiden.
Hade en bra oh trevlig kväll må jag söga och det var skönt att det inte blev så farligt sent.
Åkte hem vid 13.30 idag och kom sedan hem en mycket lagom och bra tid där just efter 14.
Jag ställde mig då och lagade mat åt Johannes som också skulle fara iväg och jobba men inte först flera timmar senare och när makaronerna precis har börjat koka så insåg jag att jag inte ens han äta så jag lämnade allting till J och tog mig några mackor och te under tiden jag lagade maten istället. Funkade ju de också!
Som tur är så blev de över mat, precis som planerat så jag får äta mat nu istället.
Har varit så kopiöst, obeskrivligt trött idag på jobbet. Mina ögon har bara velat stängas igen och jag har inte direkt kunnat koncentrera mig och fick även huvudvärk mitt i allt så nä, någon bra dag att jobba på idag har de inte varit.
Men  nu är jag ju iallafall hemma och jag ska därför ta och äta min mat, kolla film och sedan ta en tidig kväll.
Imorgon väntar jobb igen men denna dag jobbade jag ju bara två dagar så de blev en kort vecka må jag söga och fort gick den.
Kände ändå att jag behövde en kort vecka nu när jag inte har varit ledig en Lördag på hela sommaren förutom midsommar helgen och har jobbat 5 dagar i veckan i mååånga veckor nu.
Lite ledighet kan ju inte skada!
Jag får som pricken över iet mitt höst/vinterschema imorgon också.
Så spännande!!

Onsdag

Tydligen så har det åskat idag? Det har jag då inte märkt av måste jag säga så mig gör de inte ett skvatt.
Nu är det då strålande sol igen och de är de enda som betyder något!
Nyss har jag tagit mig en dusch, rakat mina ben och satt i hårinpackning i håret.
Snart ska vi äta middag och sen åker jag vidare till Luleå. Hade ju tänkt fara till Boden först och vara där över dagen men det blev inte riktigt så.. Stannar i Lule över natten istället!
Imorgon och på Fredag jobbar jag och sen är jag ledig igen och på Lördag ska vi syskon plus respektive fara till bodaborg och sen ha knytkalas i Lillpite. Sååå kul!

RSS 2.0