Söndag

Så himla skön coh bra Söndag detta har varit.
Igår så tvättade och städade jag ju som sagt plus att jag fick undan all disk så det kändes otroligt bra att vaka upp och ha det rent, fräscht och slippa tänka på något speciellt och att jag dessutom då låg i en nybäddad säng är förstås ett plus.
Nu börjar dagen gå mot sitt slut och vi har nyss kommit hem från Nolia där vi har gått omkring i 2 timmar, måste erkänna att jag har lite ont i fötterna.
Ikväll så blir de en lugn hemmakväll, vi tänkte grilla men Linda bangade sådär i sista sekund och Johannes jobbar så de blir nog inte så mycket av den saken skulle jag tro, ingen hit att grilla själv även om de smakar bra. Lite sådära forever alone känsla över det hela!
Hur som helst så händer de nog inte så jätte mycket ikväll. Jag ska försöka tvätta de två sista maskinerna, se klart filmen som jag började se igår men som jag somnade till av ren utmattning och sen bara allmänt tagga upp inför imorgon när vi ska åka till bodaborg med jobbet! Wooho! Känns ju lite sådär fusk för dom som är i mitt lag nu med tanke på att jag nyss var där och kan endel grejer som är värt att kunna för att klara banorna.
Det blir roligt! Men jag återkommer väl mer om de imorgon antar jag för nu känner jag att de är dax för mig att äta en munk som vi köpte på nolia.
Ha det fint!

Idag åt jag langos, den smakade dessutom inte sådär jätte bra men den fick duga ändå till lunch.


Kommentarer
Rebecca

gött :)

2012-08-12 @ 18:56:51
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0