Söndag

Hej hallå!
Nu har jag jobbat på som bara den de senaste tre dagarna men kul har vi haft!
I Torsdags så jobbade jag i afterworken och så även i Fredags. I fredags så hade vi våran första riktiga Afterwork på länge och inledde med kalopps, olika snittar och lite annat. Det blev en rätt så sen kväll ändå, fast jag fick ändå sluta där vid 24-tiden men med tanke på att jag började klockan 11 på morgon så hade jag ändå jobbat i 13 timmar då och var trött i både ben, armar och rygg.
Jag somnade ändå sent tyvärr, men ni vet hur de är. Man måste ju varva ner, gärna kolla på någon film och bara ta det lugnt innan man kan gå och lägga sig så jag somnade inte förens vid 03..
Igår så steg jag sedan upp där vid 12.30, gick ut och plockade lite röda vinbär och hallon och sedan förberedde jag mig för jobb hemma.
Precis innan jobbet så åkte jag tillsammans med Johannes och några av hans kompisar och käkade på ängeln. Det var gott men jag han dessvärre inte äta så mycket innan jag var tvungen att åka iväg till Öjebyn för att jobba på bröllop.
Det var ett mycket bra pass igår, men vi höll var kvar där ändå till 03.30 så det blev sent och jag tror bestämt att jag somnade direkt jag la ner huvudet på kudden sen när jag kom hem och då hade Johannes ganska precis kommit hem från stan efter att ha haft grillfest hemma hos oss och sen varit ute på krogen efter de.
Idag är han bakis, han tycker att jag ska tycka synd om han idag men jag tror inte de, kanske jag går in till stan på en promenad och sedan besöker gymet istället. Tycker att de lät som en bättre idé!
Jag kanske ska färga rött hår snart igen i stil med detta?
Vad tycks, Hiss eller diss?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0