Juldagen

Hejhej!
Nu har julafton passerat och jag fick mycket fint av nära och kära som jag känner mig nöjd med.
Dagen före julafton så hade vi ju lilla julafton också och det var verkligen jätte trevligt det också då verkligen alla var samlade. Igår så kändes det lite tomt när bara jag, mamma, pappa, Johannes och Linda var med. Men vi åt gómat, kollade kalleanka, delade ut julklappar och spelade wii bowling. Så vi höll oss sysselsatta hela kvällen och dagen.
Vid 10 så bestämde jag mig för att fara ut och träffa lite folk så jag for hem till Emma, där några till anlände efter ett tag och sen gick vi ut på krogen där det var smockfullt med folk man både kände och inte kände.
Jag hade ju turen att stöta på Johanna och Sofia också som jag umgicks med största tiden där inne.
Jag drack inte många öl igår, inne på krogen drack jag bara två stycken och hemma hos emma en halv så jag kände mig rätt så städad om man säger så.
Jag vaknade hur som helst upp pigg idag, inte en gnutta bakis och det förväntade jag mig inte att jag skulle vara heller.
Jag sitter och dricker en kopp te just nu här framför datorn. Jag har precis duschat och väntar på att Johannes ska komma hem så jag får veta vad planerna inför ikväll är.
Tror att denna kväll kan vara trevlig den också för kvällen och dagen igår var verkligen fantastiskt bra!
Hoppas ni andra också haft en bra och trevlig julafton och att denna kväll blir en kväll ni sent kommer att glömma!
Puss och kram!
(bilder från igår och i förrgår kommer ut när jag orkar.) hehe.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0