Jag missade wipeout!!

Hej allihopa!
Lyckades somna framför en film i sängen idag så jag fick mig 1.5 timmars powernap ungefär men det behövdes kan jag lova och jag är fortfarande hur trött som helst.
Jag vaknade vid 20-tiden, pratade med Matilda i telefon därefter och vi bestämde oss för att det blir middag imorgon tillsammans igen och denna gång så blir det- fläskpannkaka! Mumms. Jag sprang därför ner på coop efter vårat samtal och köpte hem sylt och fläsk till pannkakan och då även lite mer som behövde handlas hem.
Nu är jag hemma igen och har absolut ingenting för mig förutom att jag sitter här vid datorn. Med tanke på att jag somnade framför filmen och det sedan blev aningen stressigt med coop och grejer så missade jag wipeout som jag har väntat på i flera dagar.. Inte okej! Jag ska därför kolla om dom har lagt ut någonting på internet så man kan kolla på de där. Hade varit perfa för då kan jag kolla i sovrummet och sen så har jag några filmer som jag har osett också så det blir ju kanon!
I övrigt så kan jag säga att det var isande kallt ute idag och jag frös när jag gick den korta vägen till coop. Huvva att vintern ska måsta vara så kall. Det ogillas starkt!
Nu ska jag allt ta mig ett glas cola och gå in i sovrummet för att leta reda på wipeout!:)
Ha det gött.




lalalalalaaa

5 timmars sömn och en dusch senare så är jag uppe från sängen igen.
Somnade imorse nu igen, denna gång typ klockan 9 på morgonen och vaknade sedan 5 timmar senare av att min telefon ringde tusen gånger. Började fundera på om det hade hänt något men självklart inte!
Nu iallafall så sitter jag framför datorn, Johannes är ute och jagar bovar på jobbet och jag är därmed ensam. Jag hade tänkt dricka lite saftsoppa och äta mackor som en sen lunch och i övrigt så önskar jag att jag kunde gå ut och gå men det kan jag ju inte ännu.. Det blir för jobbigt!
Nä, nu ska jag kolla film istället, verkar ändå vara för kallt ute för min smak!

Bullshit!

Jag måste bara säga en sak!
Jag känner mig så otroligt ledsen och besviken just nu.. Anledningen till de är att jag för andra gången sedan jag var riktigt liten litat på någon människa gällande mitt hår som jag i vanliga fall knappt låter någon annan människa än mig själv ens röra i. ANDRA GÅNGEN och båda gångerna har gått käpprätt åt H-vete!
Första gången så var jag 18 år, jag brukade som vanligt klippa mig själv och färga mitt eget hår och klarade det galant men tänkte att jag skulle sluta upp och vara så tråkig och gå till en frisörsalong och klippa mig plus färga mitt hår i en mörkbrun, slingig och snygg färg. Hade bara tänkt låta dom klippa mina toppar eftersom att mitt hår var så långt och fint då och ville ha kvar längden egentligen men kunde väl ge med mig på 2 cm ungefär så att topparna blev raka och fina.
Jag hade då även blondt hår och jag försökte förklara för henne hur hon skulle fixa mitt hår, ja jag visade till och med en bild på hur jag ville ha det men hon gjorde det HELT FEL och det gick inte att rädda. Hon klippte av hela 10-12 cm av mitt hår och färgade det mycket ljusare än vad jag ville ha det. Efter det tog det flera år innan jag vågade på något liknande igen.. fram till nu!
Nu har en person, som till och med många varnade mig för fått förlänga mitt hår. Jag tog bort det från mitt hår för nån dag sedan och har sedan dess tappaat hur mycket hår som helst, jag tappar hår direkt jag kammar igenom det och har dessutom stora feta tovor på bakre delen av håret, bakom skallen. Jag har blivit otroligt öm i hårbotten och tovorna går verkligen inte att kamma ut så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Känns så otroligt tråkigt när man litar på en människa också går allting bara fel.. Hon vet uppenbarligen inte vad hon håller på med överhuvudtaget eftersom att det fortfarande sitter kvar limm i mitt hår och det är därför jag har fått tovor. Längtar tills jag fått ut alla tovor så jag får se hur mycket hår jag har kvar på huvudet efter det. Förmodligen typ HÄLFTEN av de hår jag hade innan jag satte hårförlängningen och det roliga var ju att hon sa till mig att ens eget hår skulle se helt orört ut när man tar ut hårförlängningen. Rent jävla Bullshit!
Jag kan nu efter detta, precis som MÅNGA andra verkligen rekomendera er att inte låta samma kvinna sätta hårförlängning i erat hår. Verkligen en besvikelse när man tar ut det igen och verkligen INTE värt de!


Mycket nu!

Hej allihopa!
Nu ÄNTLIGEN börjar min magont att gå över och jag hoppas verkligen inte att den kommer tillbaka.
Har väl haft ont i magen i omkring 2 veckor nu men inte såhär ont som jag hade idag så jag funderar starkt på att det kan vara magkatarr igen..
inte sådär jätte roligt isåfall.
Känns iallafall som att jag har fått bollen i rullning iallafall kring försäkringskassan åde. Känns jätte bra att ha fixat den sista lilla detaljen idag som dom måste ha för att jag ska få min sjukpenning någon gång, brjar ju minst sagt känna mig smått desperat nu eftersom att jag inte fått några pengar sedan i December.
Snart är det ju Februari också så då kan jag börja kolla om utbildning och jobb å sådär igen, känns bra. Vill ju åka utomlands också och det vill ju Johannes också göra ínom en snar framtid, helst.
Blir så otroligt avundsjuk när jag ser alla som är, ska och har varit utomlands nu, jag vill ju också sola, bada och framförallt blir BRUUUN!♥
Vill även fara och hälsa på Anna i Skellefteå, Jessica i Umeå, Jennie i Göteborg också vidare.. Det finns mycket som jag vill göra just nu och inte kan men det kommer. Känns så ovanligt att gå från att ha kunnat göra iprencip allt man velat till att bara vara allmänt sjukskriven och leva ett tråkigt, aningen fattigt och tråkigt liv i kalla Piteå.
Det ska de minsann bli ändring på, det måste de bli! för sen att bara gå hemma är ju heller inge roligt, nej att jobba är roligt och dessutom så är man alltid i behov av pengar också.

Just nu så sitter jag förövrigt i sängen och äter en gul klubba som smakar citron. Jag väntar på att två filmer ska laddas klart så att jag kan kolla på dom någongång. men mitt internet verkar ha lite problem idag för det har redan tagít flera timmar.. Segt!
Förutom det så saknar jag mina katter i Svensbyn så funderar jag över lägenheten som just nu är aningen stökig. Den behöver städas och tvätten behöver tvättas.
Johannes jobbar tre dagar denna vecka och jag vill helst inte städa och tvätta själv så det gäller att ta allt detta när han också är hemma.

Magvärk från H-vetet..

Hejhej!
Blev inget bloggande alls igår men det är pågrund av att jag hade så fruktansvärt ont i magen. Vilket jag i och för sig har idag med men nu ligger jag fortfarande i sängen med en värmekudde på magen och har knaprat endel alvedom, så jag hoppas verkligen att det blir bättre snart.
Detta var inte diirekt någon rolig start på denna vecka men jag hoppas att restrerande dagar i veckan blir bättre.
Idag så händer det absolut ingenting och det gjorde det absolut inte igår heller men min magont måste ju gå över någon gång kan jag tycka så de är nog bra att stanna inne fram tills dess .
Har förövrigt haft en helt okej helg för jag har faktiskt hunnt med endel under den och jag har haft roligt och blivit bjuden på middag samt umgåtts med vänner och familj.
Nästa helg åker jag till Luleå och stannar där fram till på Söndag. Det blir roligt och det är alltid kul att ha någonting att se framemot hela veckan när det bara känns så dåligt just nu. I helgen ska jag iallafall få ha kul och det anser jag att jag förtjänar.
Nu ska jag slå på en film!
Ha de gött.

Lördagskväll!

Hej hej!
Denna dag har varit rätt så lång kan jag säga.. Jag vaknade ju som sagt just efter 4 imorse och var sedan uppe till klockan 12 ungefär. Efter 12 så började jag bli trött igen och visste att jag inte skulle orka vara vaken ändå fram till kvällen efter att bara ha sovit ynka 3 timmar under natten till idag .
Vaknade sedan upp 16.30 och började att göra mig iordning litegrann och sen for jag iväg till mormor och lämnade en säck med kläder som min kusin ska få ärva från mig. Ja, vissa kläder i den där säcken är ju knappt använda så det kändes onödigt att slänga bort dom!
Hon verkade bli glad för kläderna iallafall så det är ju bra det, så dom kommer till användning endel utav dem iallafall.
Nu sitter jag hos mina föräldrar och väntar på maten, det ska bli gott med lite mat i magen eftersom att jag inet har ätit någonting sedan imorse.
I övrigt så händer det väl inte så mycket ikväll.. Vi ska väl stanna här största delen av kvällen och sen bara fara hem, kolla nån film och sen blir det sängdags!
Johannes ska upp tidigt imorgon och fara iväg och köra skoter med sina vänner och jag vet verkligen inte vad jag ska göra men jag får väl styra upp något roligt med mina kanske.
Nu blir det tydligen mat, mumma!
Ha en bra Lördagskväll.

En tidig uppdatering såhär på morgonkvisten!

Hej hej!
Detta blir ett mycket tidigt inlägg känner jag men eftersom att jag var så otroligt trött igår och somnade tidigt så vaknade jag före 5 imorse och har inte mycket bättre för mig.
Jag kan verkligen säga att jag hatar mest av allt att bara för att jag går och lägger mig i en vettig tid på kvällen istället för att vara vaken på natten och sova på dagen så vaknar jag typ efter 4 timmars sömn, 5 max. Känns inte sådär jätte roligt för då blir jag ju trött igen där mitt på dagen någon gång.
Alltid när jag vaknar denna tid på morgonen så börjar tankarna och snurra i huvudet och oftast så handlar det om saker som vad jag vill göra av mitt liv, vad vill jag jobba med? Vill jag bo kvar i Piteå eller flytta vidare Söderut? Mycket sånt och det får mig stressad och jag får ångest sen kan jag inte somna om. Jobbigt men det är oftast så mina tankebanor ser ut när jag ligger och ska försöka sova. Inte sådär jätte roligt för jag har ju faktiskt ett tag till på mig att fundera över det!
Är ju för det första fortfarande sjukskriven och ska tillbaka och söka jobb efter att min fot har läkt bättre ( vilket är snart..) Men jag är på ett sätt väldigt sugen på att pröva på något helt annat nu. Har funderat mycket kring att gå en personlig assistent utbildning och sedan börja jobba inom det. Tror att det skulle passa mig och kan tänka mig att det både är ett roligt och varierande jobb.
Jag hade väl egentligen inte tänkt luska så mycket kring det nu halv 7 på morgonen när det dessutom är Lördag också så jag tror att jag lämnar det och fortsätter kolla film istället.
Planerna inför ikväll är redan lagda iallafall- det blir att fara och äta middag hos mamma och pappa. Johannes ska dricka nån öl där också och jag har tänkt vara chafför. Kan ju vara skönt att vara det också någon gång och nån nykter helg hit och dit mår vi alla bra av.
Ha det fint så hörs vi sen!

Skoterbilder!


De var dom som jag tog idag, Johannes har några stycken också på sin telefon men dom lägger jag upp senare om ni vill se dom. :)

Skoter!

Hej allihopa!
Jag steg upp klockan 10 imorse och for sedan tillsammans med pappa på försäkringskassan. Det verkar ordna upp sig bättre nu men det tjorvar lite fortfarande!
Nu måste jag fixa lite papper från operationen och skicka till försäkringskassan och sen ska det väl vara uppordnat får man hoppas!
Efter att jag och pappa var på försäkringskassan så gick jag hem igen och jag och Johannes bestämde att vi skulle hitta på något roligt för att det ändå är Fredag och försäkringskassan får oss båda på lite dåligt humör så vi for helt enkelt ut med skotern.
Nu har jag precis kommit hem igen och fryser det gör jag så jag ska minsann hoppa i duschen och ikväll blir det bara en lugn kväll framför tvn skulle jag tro! Vi funderade på bio men det verkade inte alls gå några bra filmer så vi struntade i det.
Här kommer några egobilder från i förrgår. Skoterbilder får ni se sen!

HEJ!

Hei!
Måste väl säga att jag fortfarande inte är på bäst humör, har inte riktigt släppt än. Men Det som fick mig på bättre humör är iallafall att jag nu fick veta att jag ska till Luleå den 3e Februari, dvs nästa helg så det blir ju jätte roligt.
Märkte också att jag bara är en i mängden som har haft problem med försäkringskassan och att dom för det mesta tjaffsar så detta ska nog lösa sig trotsallt!
I helgen så är jag så otroligt sugen på att göra något roligt. Hade velat umgås med mina vänner och min sambo, allihopa och bara ha roligt! Helst ingenting som kostar särskilt mycket för jag har ju inte det så bra ställt fram till att jag får min sjukpenning men det kanske är ganska förståeligt eftersom att det var en månad sen jag fick förra lönen.
Sen har jag tänkt åka och hälsa på Anna i Skellefte också såklart. Hon har ju flyttat dit nu och börjat jobba och allting så man måste ju kika in hur hon har det.- Kommer bli roligt!
Nu ska här börjas med expedition få bort hårförlängning..

Argh..

Hej hej!
Det blev endast några få timmars sömn inatt och sen gick jag vidare till försäkringskassan för att fylla i nå papper om sjukskrivningen som jag har. Finns nog ingen som kan tjorva så mycket och enligt mig vara så tröga som dom som arbetar på försäkringskassan. Man måste ju bli förbannad tusen gånger om och sen tusen gånger om igen . Hur kan man inte fatta när allting står klart och tydkligt på ett papper egentligen?? Sen så fick jag ju veta saker också idag som inte gjorde mig sådär jätte glad heller. Detta har varit världens sämsta dag! Har varit på sååå dåligt humör hela dagen lång och ÄNDÅ ska alla tjaffsa och hålla på och vara TRÖGA och till och med fram till bara för ett tag sedan.
Hoppas att morgondagen blir bättre iallafall och att jag inte är på lika dåligt humör då och att försäkringskassan är mera samarbetsvilliga för då måste jag tyvärr tillbaka igen men denna gång så´tar jag med mig pappa!
Ikväll blir det nog en tidig kväll, känner mig trött men har nyss vaknat upp från en powernap som jag har tagit på 1.5 timmar ungefär men den behövdes kan jag lova!

Sömnproblem?

vill hälsa er en väldigt tidig god morgon!
Jag har iallafall inte somnat ännu och ni kanske undrar varför? Jo jag har haft hjärtklappning nu i sådär en timme och sen väldigt ont i magen. Det vill inte släppa alltså och kan tala om för er att jag är trött- det är jag! Ja, det vore ju nästan omänskligt att inte vara det vid den här tiden på dygnet?
Nu är det iallafall helt plötsligt Torsdag igen och jag och Johannes har funderat på att fara ut med skotern idag, om han nu orkar vill säga men jag hoppas då det!
Funderar starkt på att bara sova nån timme innan (om mitt magont och hjärtklappning släpper) och sen är jag fit for fight och tar en tidig kväll ikväll istället!
Fattar inte riktigt en grej bara.. Förutom att jag har kollat 4 olika filmer så har jag under dom fyra filmerna kollat uppdateringar på facebook typ 500 gånger men vad inbillar jag mig egentligen? Ingen uppdaterar ju status halv 5 på morgonen.. Inte ens jag!
Jag ska nu ta mig en matbit som består av en macka och typ te och sen har jag faktiskt tänkt kolla en till film och göra mitt bästa för att försöka somna!

Tog lite bilder igen och den här gången av Bella. Var dålig på att ta kort den här kvällen men det är än en gång från tjejkvällen som vi hade i Tisdags. :)

Idag har varit en fin dag!

Hej allihopa!
Idag har varit en rolig dag och jag har gjort både det ena och det andra faktiskt.
Jag har gått på stan idag också en sväng, kunde inte riktigt hålla mig men idag så var det faktiskt ett ärende jag hade också- nämligen att köpa hem två par jeansleggins till mamma men då råkade jag se att dom hade 30 procent på mitt mineralpuder som jag använder och mitt är typ slut så då köpte jag ju självklart det också eftersom att det i vanliga fall är rätt så dyrt.
Efter att jag gått på stan så kommer Johannes hem i samma veva från sin skotertur och vi åker iväg på big boy och äter middag. Vi båda var oerhört hungriga och då eftersom att klockan redan var 18 så kändes det både jobbigt och tråkigt att laga mat.
Efter att vi ätit på big boy som jag förövrigt fortfarande är sprängande mätt från så åker vi och hälsar på mina föräldrar i Svensbyn och jag får chansen att mysa med mina katter där. Älskade Lea och Molle!♥
Där stannade vi till klockan var 20.00 ungefär och sen började vi åka hem men då ringer Bella till mig och vill att jag ska följa med henne och äta på challenge samt kolla spelet av lule-linköping som är kvar, dvs 1 period då. Så jag gjorde det och Luleå vann med 3-1. jag åt självklart ingenting där eftersom att jag fortfarande är mätt men det var en rolig match att kolla på och sen att vi tog hem vinsten gjorde ju de hela mycket bättre! Fick ju mig ett glas coca cola där också och det sitter ju aldrig helt fel heller..
Nu har både jag och Bella gått hem till vårt och jag sitter här framför datorn och tråkar. Speciellt social sambo har man ju heller inte så jag tror minsann att jag ska slå på en film och kolla för mig själv bara.
Snart är det ju ändå helg och då kan man hitta på något roligt igen!
Ha en fin kväll.

lånade dom tre sista bilderna av Matilda. Blir helt klart lite roligare bilder med en systemkamera. Kanske man borde köpa hem en sån?:)

Jag har shoppat!

Hej allihopa!
Vaknade klockan 9 imorse ungefär och har sedan dess haft rätt så fullt upp och ännu är det inte slut med det roliga.
Började dagen med att sminka mig, och gjorde mig iordning sedan gick jag och Johannes ner på coop för att handla litegrann som behövs till mitt senare bakverk som jag ska göra.
Efter att vi varit och handat så ringde jag till Matilda och vi gick ner på stan, lunchade och vi shoppade även endel precis som jag hoppades på.
Trot eller ej men jag gjorde världens bästa klipp och köpte mig två par Jeansleggins i olika färg- ett par svarta och ett par i ljus jeansfärg, ett par knä tjocksockar i svart, ett par fina benvärmare i grått, två par brottarlinnen- ett knallrosa och ett mörkblått, en T-shirt i svart för endast 340 kr! Det kallar jag bra klipp eller vad säger ni?!
Jag känner mig då iallafall jätte nöjd och jag antar att man tjänar på att vänta till i slutet av mellandagsrean för att få det så billigt som möjligt. Dom ser ju trotsallt lika bra ut ändå? Bara att dom är oerhört mycket billigare och det gillar jag!
Efter att vi gått på stan så började jag slänga ihop en cheesecake igen (som vi ska ha på middagen ikväll) och sedan efter det så har jag bara suttit framför datorn i typ en halvtimme.
Ikväll blir det middag som sagt, det blir hemma hos Bella den här gången och det kommer att bli så oerhört trevligt! Denna gång så blir det jag, Matilda, Emma och Isabell. Ett bra och roligt gäng måste jag säga!
Vi ska inte vara där förens vid 19-tiden så innan dess ska jag faktiskt försöka ta mig en powernap. Har fortfarande ont i magen, det verkar minsann inte vilja släppa så det blir att dricka coca-cola ikväll medans de andra dricker vin. Kändes bäst så så kanske jag kan somna i någolunda tid ikväll!
Har köpt hem kex och ost idag också som jag kan mumsa på i helgen eller kanske redan imorgon? Det är så oerhört gott men jag har liksom aldrig tänkt på att köpa hem det faktiskt. Det är de bara mamma och pappa som har gjort när jag bodde hemma! Men gott är det och jag har varit sugen på det ett tag nu.
Jag kan känna att allt detta har fullbordat min dag och kväll och jag känner mig mycket nöjd över min Tisdag hittills! (bilder på mitt köp kommer in sen.)
Ha det gött!

Glömd uppdatering från igår.

Kan ju säga att denna dag inte alls blev bra som jag trodde att den skulle bli...
Hoppade över tvättiden idag, vi ska boka om den till någon annan dag med anledning till att jag haft så OTROLIGT ont i magen.
Har blivit lite bättre nu men så fort jag ätit så har jag blivit illamående och det känns ju inte alls sådär jätte roligt eftersom att jag trots det varit så otroligt hungrig hela dagen! Men en måltid har jag iallafall fått i mig så det är jag glad för.
Johannes föräldrar har varit och hälsat på här en sväng, det var trevligt och vi satt mest uti matbordet och pratade och sen gick dom hem efter ett tag.
Kvällen har spenderats framför tvn och jag har sett några Wallanderfilmer- dom är bra tycker jag. Men kan säga att jag kommer ha svårt att sova för i vissa stunder så kan dom vara oerhört läskiga och obehagliga!
Dom har även visat det okända på tv idag klockan 21.. Enda anledningen till att jag kom ihåg att kolla på de (brukar aldrig göra det annars) var för att dom visade från furunäset som ligger här i Piteå där jag bor.
Det är inte alls så långt ifrån där jag bor egentligen utan jag brukar åka och träna på step in som ligger precis bredvid det hotellet där det okända spelades in.
Man har väl hört talas om att det ska spöka där inne eftersom att det förut har varit ett mentalsjukhus och många har dött där men lite överdrivet kan jag ju ändå känna att det var igår, tyvärr!
Kändes oerhört tillgjort och sådär.
Nu hade jag faktiskt tänkt byta plats från sängen och lägga mig i soffan. Johannes vaknade väldigt tidigt imorse och känner därför för att gå och lägga sig nu . Känner mig inte alls särskilt trött ännu så att nån film hade suttit fint iallafall!
Imorgon blir det stan med Matilda, vi ska luncha och sen hade jag tänkt ta en runda tillsammans med henne och kolla om jag fyndar någor, vilket jag borde göra eftersom att jag inte har hunnit handla något på mellandagsrean ännu!
Nattinatti, ha det gött.

Måndag!

Hej allihopa!
Sitter för tillfället framför datorn och bara tar det lugnt. Vaknade för ett tag sedan men somnade så oerhört sent igår så jag har trots det inte fått många timmars sömn!
Idag är det Måndag och en ny start på en ny vecka.. Denna vecka känns ändå som att den börjar bra för nu ska vi hämta hem mat från ängeln och sen ska jag ta mig en riktig slappar dag, full med olika filmer och mys!
Däremot, det enda måste som vi har under hela dagen idag är att vi bara måste tvätta igen. Typiskt! Det tar ju alltid så lång tid men tack och lov så har vi inte lika mycket att tvätta idag som vi hade sist.
Kan ju faktiskt tillägga att foten blir bara bättre och bättre så allting går framåt med den också så att med det är det inte lika jobbigt att gå upp och ner till tvättstugan längre heller. Det är verkligen super skönt!
Känner att jag inte har lagt in en enda bild på ett tag nu så ni ska få se lite bilder från förra veckan hade jag tänkt.
Enjoy!

Sovit!

Hej hej!
Idag är det Söndag och jag har i stort sett haft en bra helg men trotsallt ändå inte!
Har känt mig så otroligt trött på sistone men var uppe 24 timmar förra dygnet och somnade klockan 14 igår, vaknade vid 22 igårkväll, var vaken nån timme och sen somnade jag om igen och vaknade klockan 4 imorse.
Nu har jag precis vaknat upp IGEN efter att ha tagit en powernap och har nu tänkt börja med middagen som får bli entrecote och pommes idag!
Känns väl inte sådär jätte farligt att jaf inte har gjort nånting idag- det är ju ändå Söndag .. Men däremot att jag somnade klockan 14 igår efter att ha varit vaken 24 timmar innan det, det var inte så kul däremot!
Jag sov ju bort den bästa dagen på hela veckan, tur att det kommer fler.
I dag så ska jag forstätta att göra ingenting, ska ju som sagt iallafall få äta go´middag och sen blir det väl bara myskväll!
Imorgon- tvättid igen. Hrrmff!

Husvisning

Hej allihopa!
Jag orkade mig tillslut- efter många om och men ner på coop för att köpa chips och det är jag glad över för det passade perfekt en kväll som igår.
Somnade väldigt sent, eller snarare tidigt imorse och Johannes väckte mig klockan 13 då jag till min förvåning fick pizza till lunch.
Snart bär det av på husvisning och det känns spännande.. Hoppas,hoppas,hoppas!
Nu ska jag fixa håret och sminka mig och sen far vi.
Ha det gött!

Ensam kvinna söker sällskap och chips.

Linda har precis åkt hem härifrån efter att ha varit på besök i en timme ungefär och sen kom även mamma på en kopp kaffe när Linda skulle hämtas.
Nu är jag ensam och det känns inte alls så roligt. Jag hatar det, verkligen! Funderar på om man kan hitta på något men helst inte något jobbigt för det orkar jag inte.. Det bästa vore ju förstås om någon kom hit på besök igen, ja ni är välkomna önskade!

Och nu för att tala om helgen som närmar sig med stormsteg.. Inga planer alls men jag tror att det blir att ta det lugnt, kanske en bio med min J eller helt enkelt bara två mysiga hemmakvällar i soffan med goda middagar och självklat en chipspåse och en cola. Hade inte suttit fel..
Tror egentligen att jag ska pallra mig ner till coop för att köpa en påse redan nu!
Ha det gött kära vänner.

Torsdag!

Hej allihopa!
kan säga att jag verkligen hade en oerhört bra kväll igår tillsammans med mina vänner och det måste verkligen göras om tycker jag!
Nu, idag så är det Torsdag och denna dagen har bara försvunnit. Känns som att dagarna behöver vara längre än vad dom är fast samtidigt inte eftersom att det kommer en morgondag också.
Sitter iallafall här i sängen och dricker te samt kollar film och skriver blogg samtidigt- det blev en salig blandning. Förutom det jag gör just nu så har jag inte gjort mycket annat under hela dagen idag, men det gör ingenting .
Jag tycker faktiskt om att göra ingenting också, ingenting och allt möjligt!
Imorgon så är det Fredag och konstigt nog helg igen trots att det ju faktiskt känns som att det senast för två dagar sedan var helg men så är det ju såklart inte.
Imorgon-Fredag som sagt och vi ska på husvisning.. Det ska bli spännande och jag ser framemot det faktiskt rätt så mycket. Hoppas nu bara att detta hus faller oss i smaken!
Nu ska jag slå på filmen igen, kan erkänna att det inte alls gick särskilt bra att skriva och samtidigt hänga med i en film.
Ha en fin kväll!

Ett stycke Cheesecake!

Hej allihopa!
Idag har jag hunnit gå förbi stan en sväng men även hunnit baka mig en cheesecake som jag har pratat om ett tag nu. Fattar inte varför jag inte bara bakade den tidigare för den går ju verkligen jätte snabbt att laga till!
Den ser ju jätte god ut så jag hoppas verkligen att den blev det nu också men jag har tänkt vänta fram till imorgon med att smaka den och då ska jag bjuda hit mina kära vänner Matilda och Bella också.
Nathalie är nu hemma från Arjeplog ovch hörde av sig tidigare idag, ungefär i samma veva som jag slängde ihop cheesecake'n så henne blir det att umgås med ikväll, plus några till! Kommer att bli svin roligt.
I övrigt så händer de inte mycket mer idag, förutom att Johannes just nu tillagar palt till middag men inte klagar jag!
Ha en fin dag.

Sov gott!

hejhej!
Här sitter jag framför datorn helt i brist på annat. Sitter och väntar på att en film ska bli klar så att jag kan se den någon gång.. Dock så är det en skräckfilm denna gång och jag sover helt själv så jag undrar ju hur jag kommer att må efter att den är över. Jag har ju trotsallt två komedier också efter den som jag kan se om jag orkar så då kanske jag glömmer bort allt de läskiga innan jag ska somna.
Nu har jag iallafall renbäddat sängen och det ser någolunda ut här i lägenheten också. Det som sedan ska göras imorgon är att dammsuga, skuras och dammtorkas och sen är lägenheten som ny igen.
Tvätta ska vi också göra imorgon som jag sagt tidigare- mellan 14-18 och mellan den tiden så ska vi äta fisk och potatismos till middag.
Efter middagen så ska jag börja baka min cheesecake och jag måste även köpa hem en chipspåse för nu ligger jag verkligen risigt till kan jag tala om.
KÄNNER MIG SÅ SUGEN SÅ JAG HÅLLER PÅ ATT DÖ!
Fullt upp imorgon med andra ord men inte gör det någonting! Hellre än händelserik dag än en dag där det inte händer någonting alls!
 Nu ska jag kolla film och sen sova helt enkelt.
Godnatt!

Mys-sängen!

Gossip girl.

Har för ett tag sedan sett klart dagens avsnitt av gossip girl och kan tala om för er som inte har sett det ännu och som följer den serien att det var super bra! Ni som även följer serien Desperate housewives kan jag ju också tala om för er att ni som heller inte sett de senaste avsnittet av de har något att se framemot iallafall. Älskar dom serierna! Hur bra som helst.
Sedan om man ska tala om all spänning som man får lida av efter varje avsnitt.. Spänning är ju förstås roligt men det är inte roligt när man måste vänta för länge för att få reda på svaret.
Therese har varit förbi här också så vi har ätit middag och kollat gossip girl tillsammans. Nu har både hon och Johannes åkt härifrån och jag är helt plötsligt ensamen.
Här inne ska jag städa upp litegrann efter helgens bravader, det behövs verkligen, trot eller ej! Det känns egentligen inte som att jag gör så mycket annat än att städa här inne men det går ju för tusan inte att hålla städat i en tvåa! Helt omöjligt! Känns till och med värre än att hålla fint i ett rum.
Tvättmaskinerna är nu klara, hela 4 stycken blev det idag men det jobbigaste är att vi måste fortsätta imorgon och då har vi typ ytterligare 4 maskiner. Trodde verkligen inte att det var så mycket tvätt men tydligen!
Eftersom att sängkläderna måste tvättas så tar dom en maskin, alla handdukar en maskin och underkläderna en maskin och sen har vi tvättat en maskin med svarta kläder.
Nu är det bara vanliga kläder kvar, inga sängkläder eller handdukar så det kanske går att få ihop till tre maskiner om vi har tur. Jag hoppas verkligen på det för det är så otroligt jobbigt och framförallt tråkigt att tvätta!
Ikväll blir det en lugn kväll framför tvn skulle jag tro, har fortfarande ont i ryggen och nu även i magen istället för skallen så jag behöver lite tid hemma i lägenheten. Synd baraa att det var alldeles själv!
Ha en fin kväll.

Tvättid!

Hejhej!
Igår klockan 17 ungefär så åkte jag vidare till Bella tillsammans med Henne och Matilda för att baka pizza till middag. Vi lyckades himla bra måste jag säga för vi alla åt upp allt ihop som fanns på plåten! Kan minst sagt säga att det var otroligt gott. Synd bara att man typ höll på att sprängas när man ätit upp allting.
Samtidigt som vi åt våra pizzor så kollade vi film, The help. Den filmen var så otroligt bra och det föll en och annan tår kan jag tala om så den kan jag verkligen rekomendera!
Somnade sedan sent igår, kunde verkligen inte somna och varför vet jag inte men en sak vet jag iallafall och det är att jag lyckas vända tillbaka dygnet till nattuggla igen. ÅH! Även om jag bara sovit 6 timmar inatt så känns det rent ut sagt omöjligt för mig att vända tillbaka dygnet rätt redan ikväll och Johannes som ska jobba natt och allting.. Då blir jag ensam nattuggla dessutom! Inte alls kul.
Just nu för tillfället så sitter jag iallafall framför datorn, finns inte så mycket annat att göra men jag har både ont i huvudet och i ryggen så då är det bara skönt att inte göra någonting och dessutom få ligga i sängen. Misstänker starkt att jag har legat konstigt inatt för ont i ryggen hade jag då inte igår! Surt, men det går över.
Tvättid har vi också men Johannes skötte de två första tvättmaskinerna och jag sköter de sista. Jag kommer dessutom att måsta ta upp all tvätt helt själv och det är en ren mardröm när man hoppar på ett ben kan jag berätta!
Dessutom så väntar vi typ alltid tre veckor mellan varje tvättid och då blir det ju sådär 4-6 maskiner och det är inte roliogt kan jag berätta. Men man verkar ju aldrig lära sig heller så man får väl skylla sig själv. Haha!
Nu har jag tänkt kolla på ett avsnitt gossip girl som faktiskt kommit ut idag. Fiint!


Lånade några fin-fina bilder av Bella från när vi kollade hockey tillsammans samt från igår nrä vi bakade pizza!

Gipset är borta!

Hej allihopa!
Jag har varit duktig och klarat av att vända på dygnet så när jag somnade halv 12 igårkväll så vaknade jag klockan 8 imorse. Det kändes skönt! Nu får man bara hoppas på att man kan lägga sig någolunda i tid ikväll då också.
Ringde till vårdcentralen imorse och kollade så att det var ok för dom att jag plockade bort gipset idag själv utan att dom behövde kolla på foten- det var de. Så nu är jag utan gips och utan bandage! Känns så oerhört skönt!
Jag kan ta nått steg med foten, men det med hjälp av kryckor för jag är verkligen jätte svag också gör det även lite ont i den fortfarande men det går ju framåt iallafall så om ett tag kommer jag med kunna gå som vanligt!
Har inte gjort någon som helst nytta idag förutom att jag har ringt vårdcentralem då, men vad gör väl de om hundra år? Man måste ju få ha dagar där man inte gör nånting alls också.
Däremot ikväll så ska jag umgås med Matilda och Bella. Vi ska kolla film och bara ta det lugnt och mysa! Hade tänkt ta på mig Jeans idag faktiskt, något som jag inte kunnat ha på 6 veckor pågrund av att gipset har varit för stort för att komma in i ett par.
Jag har saknat det!
Nu blir det att äta kycklingpasta, rester från igår och sen börja göra mig iordning för mys.
Ha det gött!

Typ tröttast!

Hej allihopa!
Måste ju få säga att jag, precis som jag trodde inte fick någon som helst otur bara sådär igår. Hade faktiskt en riktigt bra både morgon-dag- och kväll.
Här i Luleå så tog vi bara det lilla lugna- vi hyrde två stycken filmer som faktiskt var helt ok. En utav dom hade namnet skottår och den andra : du kommer att möta en lång mörk främling.. Eller något sådant!
Somnade oerhört sent igår och har endast sovit 4.5 timmar inatt så jag känner mig lite trött om man säger så. Det blir att sova i bussen och sen även ett tag när jag kommer hem också.
Johannes ska ändå vara ute med skotern typ hela dagen så jag har ändå inget sällskap!
Ikväll får vi allt se vad som händer, Vi hittar nog allt på något bra!
Nu ska jag allt packa ihop mina sista saker och sen drar jag mig vidare hem.

Fredag den 13e!

Hej allihopa!
Kan ju börja med att säga att det inte alls blev något bakande igår.. Hade tänkt baka mig en Amerikansk cheesecake som jag sa men jkag somnade i soffan och vaknade sen lite för sent för att börja baka- enligt mig. Så jag hoppade över det och har tänkt ta det någon annan dag såklart!
Ångrar mig litegrann idag, som nu när jag är hungrig och känner mig oerhört sugen på något sött. Det hade minsann varit gott med en bit cheesecake nu. Typ de godaste som finns!

Sitter här framför datorn nu och tar det lilla lugna. Idag ska Johannes laga mat eftersom att jag har gjort de nu flera dagar i rad och det känns jätte skönt för jag åker nämligen till Lule ikväll och behöver packa ner lite grejer.
Hur som helst så blir det bara film och mys ikväll, ska bli så skönt att få ta det lugnt någon annanstans än i Piteå!
Idag är de ju tydligen inte vilken dag som helst enligt många människor utan den omtalade Fredag den trettone som säkerligen inte många har missat? Det pratas ju om de hit och dit och om otur, inte gå ut i onödan-blablabla! Jag tror inte riktigt på de !
Förra året på Fredag den trettone så jobbade jag som vilka andra dagar som helst och alla pratade om denna dag men jag märkte heller inte någon skillnad för jag vill inte minnas att det var någon speciell otursdag?
Idag så har jag då heller inte haft någon otur, än så länge iallafall så nu ska vi ju inte dra några för snabba slutsatser om denna dag men det känns då som vilken annan dag som helst och om de nu händer någonting idag, att man får otur i något eller vad som helst så skulle det nog lika gärna ha kunnat hända idag eller imorgon eller vilken annan dag som helst!
Men ni som tror på denna dag- ta det lugnt där ute och stressa inte upp er så ska ni se att denna dag- precis som alla andra dagar blir bra den med!

duktiga jag!

Hej allihopa!
Tror bestämt att jag har blivit ewn duktig tjej de senaste dagarna.. Typ som för någon dag sedan så storhandlade jag för över 1000 spänn och har efter de lagat olika maträtter och luncher.
Igår gjorde jag en skagen toast, tyckte att det var dax nu, verkligen och den blev hur god som helst.
innan de så lagade jag bara vanliga maträtter och de kändes faktiskt inte så jobbigt och tråkigt längre, snarare tvärt om för resultatet blev ju bra.
Nej nog är jag lite duktig ändå som fortfarande hoppar runt på ett ben och allt för städat lägenheten har jag ju också klarat av och gjort, flera gånger dessutom. Jobbigt men sant!

Nu har min trasiga sambo gått sönder igen, han har fått nackspärr den här gången, inte alls förvånad och det kan jag lova - med tanke på att han fått ryggskott två gånger om under inte alls särskilt lång tid eller mellanrum från varandra. Det kommer alltid olämpligt också såklart!
Inatt ska han iallafall jobba och jag funderar starkt på att baka en Amerikansk cheesecake och kanske jag provar min muffinsmaskin också, vem vet!
Iallafall så är det matdax snart och de som ska ätas idag är inget mindre än lax och potatis, till de någon smarrig passande sås! Mumma!
Ha det gött mina vänner.

Svalkar vinden?

Det finns en annan sida, det finns någonting jag aldrig ser,
men jag vill inte veta vad, för därifrån syns längtan mer.
men om jag tar mig ifrån en sviken dröm och hit igen
så kanske jag kan känna meningen med tystnaden..

svalkar vinden, värmer solen?
ser du något bakom molnen?
känner du lyckan genom sorgen?
jag har inget mer än mina..

svalkar vinden, värmer solen?
ser du något bakom molnen?
känner du lyckan genom sorgen?
jag har inget mer än mina..


Svalkar vinden ,värmer solen?
ser du något bakom molnen?
känner du lyckan genom sorgen ?
Jag har inget mer än mina tankar..

Har fått glovord och mordord piska o morot ,
ångest och oro som jag vore av stål och glas, borde gå men stannar kvar.
Jag har lovat och glömt, förlåtit fördömt, försent för å ångra men tid nog
att tänka om och leva med det.

Svalkar vinden, värmer solen?
ser du något bakom molnen?
känner du lyckan genom sorgen?
jag har inget mer än mina..

Svalkar vinden värmer solen?
ser du något bakom molnen?
känner du lyckan genom sorgen?
jag har inget mer än mina..

Svalkar vinden, värmer solen?
Ser du något bakom molnen?
känner du lyckan genom sorgen?
jag har inget mer än mina tankar..

Jag saknar det som inte finns och sprider ut mig själv i vinden
bara du kan bära det som gör så ont i mina ögon. vi har något stort
på gång, så länge ingen bryr sig om vilka höjder vi kan nå
på vilken sida som vi står.

Svalkar vinden, värmer solen?
ser du något bakom molnen?
känner du lyckan genom sorgen?
Jag har inget mer än mina..

Svalkar vinden, värmer solen?
ser du något bakom molnen?
känner du lyckan genom sorgen ?
Jag har inget mer än mina..

Svalkar vinden, värmer solen?
ser du något bakom molnen?
känner du lyckan genom sorgen?
jag har inget mer än mina tankar..

oj!


jävla mupp... JAG GILLAR DE!

BABE!


Hemlis!

Hej allihopa!
Somnade klockan 21 igår ungefär och vaknade upp imorse vid 1 tiden. Då slog jag på en film och tog en macka med Johannes men innan ens filmen var slut så somnade jag om igen.
Inatt har jag sovit hela 12 timmar och det känns helt på tok för mycket! Jag känner mig ju iallafall utvilad men att jag sovit så länge kanske kan bero på att jag är lite snuvig just nu? MEn eftersom att jag somnade så tidigt igår så vaknade jag ju trots dessa 12 timmars sömn inte särskilt sent, det kändes sååå skönt.
Idag är det Onsdag och jag ska umgås med Matilda och Isabell ikväll igen, det blir trevligt! Vi har ju lite planer såklart men dom är hemliga!

Sänghäng!

Hej allihopa!
Hade en underbart bra kväll igår med mina kära vänner hemma hos Matilda och god mat blev vi bjudna på också!
Vaknade väl därekring 11 imorse upp hos Matilda och Johannes kom ooch hämtade mig där vid 12-tiden, sen åkte vi till Luleå!
I Luleå så började vi med att stanna upp på österns päla där man fick lunch buffé av egentligen de bästa som finns- friterad kyckling och en massa annat gott!
Efter att vi ätit så åkte vi vidare ut till en affär där Johannes kollade efter nya skoterglasögon och sen tillsist slutade vi på Kallax flygplats där Johannes föräldrar skulle hämtas efter att dom har varit i härliga Teneriffa och solat i två veckor. Dom var bruna som pepparkakor medans man själv är vit som ett lakan, tur att en resa håller på att planeras in och att vi förhoppningsvis ska åka snart för här i kylan vill man ju helst inte vara allt för länge.
Nu iallafall så har vi kommit hem och det känns mycket skönt, helst för mig som faktiskt inte varit hem något sen 17-tiden igår.
Ikväll blir det filmmys och jag har laddat hem en massa fina, underbara disneyfilmer som jag ska kolla på.
Älskar tecknade filmer, speciellt Walt Disneys. -Helt enkelt underbara rullar allihopa!
Ni får ha det fin kväll allihopa!

Planer :]

Ojojoj! Blev nu bjuden på middag hos Matilda klockan 18 tillsammans med henne, Isabell och en tjej från Matildas jobb - Maria!
Vi ska spela sällskapsspel, dricka vin och äta mat. Kommer ju utan tvekan bli en hur bra Måndagskväll som helst!
Nice. Nu ska jag göra mig iordning lite till och sen är det bara att åka över till Matilda!
På Fredag blir det nog att åka till Lule igen och vara där till på Lördag- vilket också planerades in alldeles nyss..
ÅH, Denna vecka blir ju såååå mycket bättre än vad jag trodde men det gillar jag skarpt!♥

Hemska kyla!

Hej allihopa!
Kan ju säga att min handlingslista igår blev mil-lång och den tog därmed ett tag att skriva också men nu behöver man inte tänka så mycket på vad vi har och inte har hemma för nu är ju allting på papper och det känns typ sådär jätte skönt!
Jag ställde mig även, efter att jag skrivit inhandlingslistan och lagade lite mat till både mig själv och Johannes. Det blev helt enkelt en makaronilåda och god blev den! Dessvärre så blev de inga matlådor över eftersom att jag och Johannes åt upp precis allt i formen. Nomnom!
Idag däremot, Idag är det en hemsk dag rent ut sagt! Hela 15 grader minus, tydligen 19 i Svensbyn? Och fullständigt iskallt!
Min första tanke när jag ens fick nys om riktigt hur kallt det är var ute var exakt denna: "Hah, ni kan ju PROVA få ut mig i den kylan.." Men sen kom jag ju på att vi ska handla och då kände jag mig inte riktigt lika tuff längre. Det blir då helt klart att ta bilen till coop idag för INTE att jag tänker gå dit, även om de bara ligger bakom huset... Men ändå, det är ju plågsamt!
Sen så blir de nog att skjuta upp stadsrundan och lunchen till någon annan dag för der enda jag har hunnit idag är att ta men en varm dusch och suttit framför datorn. Inte många knop med andra ord och klockan är redan kvar över 1!
Nu hade jag iallafall tänkt dricka upp min coca-cola (om den fortfarande är kvar i kylen vill säga) och sen börja leta upp ett par varma kläder som jag kan bära idag. Inte mycket mer än de egentligen, fram till att Johannes vaknar!
Ha det gött.

..

Åh inte vann jag något i bingo inte, endast en siffra ifrån att vinna en volvo s60- Det hade minsann inte varit helt fel kan jag känna men jaja, sånt är livet och det kommer väl fler chanser förhoppningsvis!
Nu blir det minsann att hoppa i duschen, därefter skriva handlingslista till imorgon när vi ska gå ner på coop och handla sen dricka oboy och äta mig mätt på mackor.
Det blir bra!
Imorgon kommer Matilda hem och då blir det att luncha med henne och Bella på dagen och sen bara umgås. Kommer bli otroligt trevligt!

Senaste.


Lulebilder!

Jag och Bella kollade Hockey på trettondagsafton.

BINGO!

Hejhej!
Har haft typ sämst uppdatering nu de senaste dagarna, det erkänner jag. Har iallafall haft en jätte bra helg kan jag tala om och varken den ena dagen bättre än den andra.
I fredags så tog jag det bara så oerhört lugnt jag kunde framför tvn, inte mycket mer egentligen och igår så festade jag tillsammans med Sofia, Angelica och Johanna. Vi for Till Bersika med hjälp av skjuts från claes och stannade där ett bra tag och sen drog vi in till stan igen.
Dom andra gick ut på krogen men inte jag, jag åkte hem till Svensbyn där en massa folk var hos mina föräldrar och drack så det blev väldigt sent igår men trevligt var det!
Nu är det iallafall Söndag och det är lugna gatan här igen, Alldeles snart ska jag spela bingolotto och kamma hem storvinsten- inget tjaffs egentligen!
Ha det gött.


Lite svensbybilder och lite lägenhetsbilder. Jag hoppade ju faktiskt runt och städade här igår innan jag började festa, det är inte alls färdigstädat men det duger tills vidare för lite fint blev det iallafall!=)

FINT!

Hej allihopa!
Har absolut inte gjort någonting alls idag men det har varit skönt att bara få vara hemma och ta de lugnt också!
Igår så for jag till Bella och kollade hockey samt tog oss nån öl i samband med det. Vi hade en mycket trevlig kväll och som pricket över iet så vann Luleå mot Skellhell, och småkronorna tog hem hela skiten genom att bli bäst i världen i hockey- inte alls illa!
Det var bara jag och Bella igår den största delen av kvällen men de var väldigt skönt och lugnt, vilket faktiskt kan vara de bästa!
Jag kom inte hem förens vid 5 imorse och valde då att göra mig oboy, mackor och sen sov jag på soffan. Ville inte väcka Johannes som låg och sov i sängen eftersom att han skulle upp tidigt idag på jobb!
Jag gjorde nya naglar hos Bella igår också, dom blev fina och jag känner mig nöjd!:)
Ikväll blir det nog att hitta på något med Frida som kommit hem från Stockholm!

Lånade den sista bilden av Bella. Tagen med hennes systemkamera!=)

Nodo

Hej allihopa!
Somnade sent som vanligt igår men steg upp i en huyffsad tid imorse för att ringa till vårdcentralen och beställa tid där samt för att luncha på stan tillsammans med Erika på Nodo.
Nu är jag hemkommen igen och jag ska vara på vårdcentralen om en timme! Känns skönt att jag fick en tid redan idag kan jag känna. :]
Idag är det Torsdag och trettondagsafton, dagen då alla ska festa. Funderar starkt på att göra det jag också men kroglivet kändes jobbigt så vi får se helt enkelt. Kanske man hittar sig nån trevlig hemmafest också!
Nu ska jag iallafall kolla tv och slappna av en stund!
Ha de gött.

Dumma fot.

Åh hej åh hå!
Tyckte mig känna att foten blivit aningen kallare och mer avdomnad än vanligt så jag tog bort gipset och bandaget och såg då att det har lossnat endel skinn från den , vilken inte ska vara något ovanligt eftersom att vi människor tappar skinn lite då och då..
Men den har börjat vätska litegrann och blöda längst där dom har opererat och nu tagit bort stygnen så de känns inte sådär jätte kul, och rätt så oroväckande. Imorgon ska jag iallafall ringa vårdcentralen direkt när dom öppnar kl 8 och beställa tid så att dom får kolla på den och sen får jag hoppas på att de går bra och slipper komma hem med antibiotika eller liknande.
Ska då även be efter nytt bandage och att dom ska få sätta dit allt igen!
Hur som helst, förutom på ställena där det blöder och vätskar så ser foten mycket bra ut och ärret syns typ inte överhuvudtaget! Bara de andra blir bra så kommer detta bli klockrent!
SÅ NÖJD.

hemma!

Hej alla barn!
Nu har jag kommit hem från Luleå igen och har haft två otroligt trevliga dagar där.
Vi har tagit det så lugnt man kan med flera filmer efter varandra och trevliga middagar.
Men nu är jag som sagt hemma igen till ett snöigt kallt piteå. Nu, idag så är det exakt 1 år och en månad sedan jag och Johannes blev tillsammans.. Kan tycka att en månad låter lite om man jämnför med ett år, men det är ju tid det också och vi har nu varit tillsammans i hela 13 månader! Fiint.

Iallafall när jag kom hem från Luleå idag så kom jag hem med världens halsvärk, den måste jag allt göra någonting åt genast för det känns som att rösten håller på att försvinna och det är verkligen inte okej!
Nu ska jag käka halstabletter.
Ha det gött!

3/1

Hej allihopa!
Idag är det Tisdag om någon har missat de? Jag känner mig trött och lat idag och har absolut inte gjort nånting alls.
Ikväll ska jag iallafall åka iväg till Luleå men först ska jag hoppa ner till tvättstugan och boka tvättid, fixa mig lite och städa upp litegrann här hemma.
Jag får minsann försöka ta med mig så lite som möjligt till Luleå eftersom att jag måste gå ner på busstationen själv och kan därför inte bära något tungt när jag hoppar på kryckor fortfarande.
Tog bort gipsskenan ett tag igår, böt bandage och tvättade foten. Jag har verkligen inte det minsta ont i den nu så jag var utan gipset en stund efter att jag duschat och det var så oerhört skönt. Gud vad jag längtar tills om 2.5 veckor då jag äntligen ska få ta bort det och i samband med det få åka på vårdcentralen för att dom ska få kolla på den så att allt ser bra ut. Sen kanske jag har turen att kunna gå lite igen också ganska direkt efteråt. Hoppas!!
Direkt jag kan gå på den så ska jag iallafall börja träna på step in igen och sedan efter nån månad där så kanske jag ska byta gy till korpen. De flesta som jag känner tränar eller ska träna där så de känns lite ensamt att det bara är jag på step in. Men de blir nog att byta sen då och börja träna upp hela de vänstra benet och foten igen, för jag kan verkligen inte tänka mig att jag har mycket muskler där nu!

Nu blev de tydligen paltmiddag i Svehnsbyn, alla städplaner inställda.
WIIHO!

2011´s LISTA


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
hmm, opererat foten har jag aldrig gjort förut, jobbat inom handels har jag heller aldrig gjort. Och säkert en massa mer men jag kommer inte riktigt på nu för tillfället!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
jag var ju så tråkig så jag hade inget nyårslöfte förra året. 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jajjemännsan!=)
4. Dog någon som stod dig nära?
Ja, tyvärr. :/ Förevigt älskad och saknad.♥

5. Vilka länder besökte du?
Finland bara . haha!

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
jag vill gärna leva , precis som jag gjort .

7. Vilka datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
Den 21 april , Min brorson Melkers födelse.

8. Vad är det bästa som hänt dig år 2011?
fotoperationen, Melker, Jobbet, träningen.

9. Största misstaget?
kan inte riktigt komma på något just nu!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
bara i feber och förkylning, annars så har jag varit frisk och pigg.

11. Bästa köpet?
min Iphone 4 måste de väl vara, och min platt tv såklart!=)

12. Vad spenderade du mest pengar på?
allt möjligt!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
mina vänner, familj, släkten!

14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
Timbuktu - Resten av ditt liv.  Lucenzo feat. Don omar- Danza kuduro.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

ledsnare och gladare egentligen.. I början på detta året så har jag varit så otroligt glad och även där i mitten av året , dels för att jag jobbade på ett så otroligt bra och trevligt jobb, min familj, mina vänner, sambo, och de fina vädret i sommras. Skoterturarna i vintras och sena kvällar på havsbadet har nog gjort detta år till det gladaste året på hur länge som helst men samtidigt där i slutet så dog en nära till familjen och allting rasade samman. Allting handlade om saknad och sorg, frågor och tveksamheter. Det var några hemska sista månader av året. Men även många bra månader!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat lite mer, även om jag kom in i träningen rätt rejält där ett tag men de hade jag velat bättra på.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
backat bakåt i tiden istället för att leva i nuet och istället kollat framåt lite.

18. Hur tillbringade du julen?
Först med min familj och släkt hemma hos mamma och pappa och sedan efter paketöppningen där så åkte vi vidare till Johannes föräldrar och åt middag, spelade spel och hade paketöppning där.

19. Blev du kär i år?
jag var redan kär.

20. Favoritprogram på tv? 
Big Bang Theory, desperate housewives, vampire diaries & gossip girl.

21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
jag hatar ingen människa.. Hata anser jag är ett oerhört starkt ord och de ska verkligen krävas enormt mycket för att jag ska hata en människa.

22. Bästa boken du läste i år?

De får nog isåfall bli 100 åringen som hoppade ut igenom fönstret. Eller vad det hette! Den enda jag kan komma på just nu men den var faktiskt riktigt rolig. :)

23. Största musikaliska upptäckten?
hmm..

26. Årets bästa film?

Breaking Dawn part one!

27. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

hmm, låt se! Jag fick världens bästa uppvaknande på morgonen med en hel del olika frukter upplagt på ett fat samt skagen toast och en massa annat gott. Sen fick vi främmande här nästintill hela dagen och de var väl på ett ungefär så den såg ut. Riktigt trevlig och mysig dag!

28. De bästa nya människorna du träffade?
Erika Åhman, Anna Isaksson Jonsson och Matilda Andersson Helt klart!

29. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Höga midjor på både byxor och kjolar, slappare kortare t-shirtar, brottarlinnen.

30. Vad fick dig att må bra?
Familjen, vännerna, släkten, Johannes.

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
 
 Ian Somerhalder som spelar Damon Savlatore i vampie diaries.


32. Vem saknade du?

Lasse där i slutet av året efter att han gått bort, Jennie som bor nere i Göteborg.

33. Favoritmånad?
Juni eller juli skulle jag nog säga!:)

34. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
om ingen hade dött under detta år så skulle året ha varit bättre!

35. Vilka blir dina nyårslöften?
jag har nyårslöften men dom är väldigt privata och kan därför inte skrivas ut såhär offentligt.

Vilda i frid.

I detta inlägg så vill jag gärna skänka en tanke till denna unga flicka Ella, vars liv släcktes efter en skoterolycka, Söndagen den 1 Januari 2012.
Jag vill även sända styrke kramar och tankar till hennes familj, vänner, nära och kära. 
Kan heller inte tänka mig att ett år kan börja på ett så mycket sämre sätt.. Att livet kan vara så orättvist och oförutsägbart. Det är hemskt!

Ni finns i allas tankar. Vila i frid fina flicka!

Har det tråkigt!

Hej allihopa!
Nu är klockan snart kväll igen och jag har verkligen inte hunnit göra nånting alls idag. Jag har det väldigt tråkigt om funderar därför på att hitta på något men frågan är ju bara vad!
Johannes har varit hem en sväng idag, han bjöd mig på en kycklingrulle från Arbaillo som smakade mycket bra men nu har jag ätit färdigt.
Imorgon på eftermiddagen så åker jag till Luleå och ska stanna där till på Onsdag. Det kommer bli så trevligt så också slipper jag ju vara ensamen när ändå Johannes har tänkt jobba!

Saknar den här lilla busen, kanske jag ska ta mig en vända till Svensbyn för att hälsa på?

Frågor med svar!

Personligt:
Namn?- Sandra
Korrekt ålder? -  fyllde 21 år den 17e Maj!

Längd? - 159 cm ungefär om jag ska vara exakt på pricken 158.5 cm!

Vikt? - 53-54 kilo.

Hårfärg? - blondt

Ögonfärg? - Blåa

Smeknamn? – Sandrutt från de flesta!
Vart bor du? – Mitt i centrum i Piteåstad.
Vad gör du på fritiden? – umgås, shoppar, fikar, myser.
Vad är du mest nöjd med på din kropp? - ögonen tror jag nog.

Vad vill du jobba med som äldre? – Frisörska.

Kan du själv säga att du ser bra ut? - ja, de kan jag väl.

Lyckotal? - 11

 

Vänner/folk:
Vad heter dina bästa vänner? – Anna, Erika, Beatrice, Johanna.

Hur många nära vänner har du? – Dom är många, har inte riktigt tänkt på att räkna dom!:)
Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? – känd och känd, i denna stad vet nog de mesta vem dom flesta är. Känner till ens namn iallafall!

Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? – Jag går inte skola. :)

 

Romantik:

Vill du ha ett förhållande? haft partner i ett år. :)

Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? Äldre, men när de gäller kärlek så spelar de oftast inte så stor roll. :)

Är du kär? Javisst är jag det!

Tycker någon om dig mer än som vän? Johannes iallafall.

Hur långt vill du gå med en tjej/kille? så långt som man själv känner är rätt att gå.

Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? ja. :)

Skulle du kunna vara tillsammans med någon i din klass? har ingen klass, men i min förra så måste nog de svaret bli nej.

 

Har du kramat motsatta könet? Ja

Har du pussat någon i motsatta könet? Ja

Har du pussat någon du tycker om? Ja

Har du pussat någon inför folk? Ja

Hånglat inför folk? Ja

Skäms du över att hångla inför folk? nej jag skäms inte, men jag kan tycka att de oftast inte är särskilt passande att göra de framför folk. Det kan man vänta med till man kommer hem kan jag väl tycka!=)


Tankar och skit:
Har du någon fobi? - fobi och fobi, är väldigt rädd för småkryp på sommaren, ormar och sånt äckligt.

Har du någon allergi? - Nej, inte vad jag vet iallafall! =)

Vad tänker du på innan du somnar? – jaani, allt möjligt- tankarna brukar oftast flöda ganska rejält när man gått och lagt sig. Vilket kan vara både bra och dåligt!=)
Vad är de första du tänker på när du ser en person? – olika från person till person, första intrycket är rätt så viktigt.



Här ska bara tjejer svara:
Vad tycker du bäst om att höra, att du är snygg eller att någon tycker om dig? - Att någon tycker om mig.
En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med en kille? – Det beror på vad jag känner för just då, båda kan ju vara trevligt. Man kan ju variera!

Vad väljer du?
Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13? – Jag tycker tretton år är väldigt tidigt och 40 är väldigt sent så jag måste nog säga att jag inte kan välja någonting på dom valen.
Vänskap eller förhållande? - vänskap för mig är viktigt när de gäller mina vänner så de kan jag inte välja bort. Men jag har hellre ett förhållande med en person som jag tycker om än att vara singel iallafall.
Snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast Personlighet? - Personligheten är ju alltid viktigast kan jag tycka.
Vad är sexigast, naket eller underkläder? - båda.


 

Hade du?

Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? 10.000 anser jag inte som mycket pengar och jag är inte den som är den så nej de skulle jag inte.

Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? men usch! ja, måste väl ändå säga att jag skulle de för att rädda en nära väns liv.

Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? Droger är bland det värsta och mest dummaste jag vet och ciggaretter är bara dåligt så absolut inte!


 

Klädstil:

Anser du dig själv ha en speciell stil? nej, så speciell är den väl inte. Fin iallafall!=)

Tänker du alltid på vad du tar på dig? jag vill att mina kläder ska passa ihop med varandra iallafall, det är viktigt.

Klär du dig dyrt? Inte speciellt, ibland, ibland inte!

Bildbomb!:]

Mitt nyår 2011-12.

Första dagen på de nya året så har jag sovit läääänge och egentligen efter det inte gjort annat än att kolla på tv och suttit framför datorn.
Antar att många är slitna idag? För mig känns de egentligen inte sådär jätte farligt för jag drack verkligen med måtta igår och det blev i helhet en väldigt lugn kväll för oss alla som var hos Micke och Sara för att fira in de nya året.
Nu har jag för andra gången pussat mig igenom ett år till ett annat med Johannes och druckit färdigt för ett bra tag framöver känns de som för de har verkligen blivit mycket de två senasete veckorna men innan de så var jag nykter i 3 och det var skönt.
Hemma hos Sara och Micke iallafall så spelade vi några spel, åt förrätt, varmrätt och efterrätt. Lyssnade på bra musik och bara mös på! Jag känner mig riktigt nöjd över mitt nyår för det var verkligen hur trevligt och mysigt som helst. Sen så fick jag ju fira in de med så fina och snälla människor också så det är ju alltid ett plus.

I veckan så jobbar Johannes rätt så mycket och jag vill inte börja den första veckan av året ensam så jag drar mig helt enkelt mot Luleå någon av dagarna och spenderar lite tid där. Hur trevligt som helst.
Just i detta nuet så sitter jag här framför datorn och kollar på tv ungefär samtidigt som i en härlig kombination . Johannes har gått iväg för att hämta bilen och sen blir det middag från Sunes eller Max. Helt ok!

Jag slänger väl in några bilder från igår!
RSS 2.0