fina Onsdag!:)

Hej allihopa!
Det blev en lite roligare dag idag än vad det var tänkt för jag struntade nämligen i tvättiden eftersom att Johannes ändå hade "glömt" att vi skulle tvätta idag och bestämde sig för att fara till Lule med Samme.
Jag ville därför inte heller tvätta eftersom att jag då avr tvungen att tvätta själv också ringde ju Bea i rätta stund och frågade om jag ville följa med på stan vilket jag självklart ville.
Jag bokade därför om tvättiden till mellan 14-18 imorgon istället för idag, sminkade mig, klädde på mig och gick in till stan och mötte upp Bea.
Vi har nu gått på stan i några timmar och även suttit på kvartersbageriet och pratat ett tag eftersom att, precis som jag sa igår det var nån vecka sen vi var med varandra sist.
Vi träffade även Mia på stan som vi stannade upp och pratade med så nu har jag fått träffa två personer på en och samma gång idag samt mamma och mormor som var på stan och shoppade. Kul!
Nu är jag som sagt hemma igen och Johannes är fortfarande borta. Jag håller på att rensa bland alla mina papper från de olika ställen som jag jobbat, samt papprena från försäkringskassan, handels, arbets också osv..
Nu har jag iallafall fått någon ordning men mycket papper var det kan jag lova! hehe.
Stackars tidningsstället i hallen svämmade ju nästan över av alla papper och nu är det inte ett enda i den. Mycket finare!
Det är fint i lägenheten nu som vanligt men det hade ju faktiskt behövts både dammsugas och skuras idag, toaletten hade också behövts städas så jag tror att jag tar tag i det nu innan jag ska gå på Nodo med Nastja ikväll. Bea ville också vara med så hon ska möta upp oss där sen när hon har slutat träna!:)
Tala om en jätte bra Onsdag!♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0