Måndag.

Hej allihopa!
Idag tycker jag att det är god tid för mig att uppdatera litegrann här i bloggen efetrsom att jag inte har skrivit sen i Fredags!:)
Iallafall så har det gått jätte bra på jobbet, inte alls så nervös som jag trodde att jag skulle vara och både cheferna och jag själv tycker att jag klarade av det hela rätt så bra och dom tyckte även att jag var jätte duktig.
Jag fick därför jobba Lördag också och då lärde jag mig ännu lite till och fick därför jobba i baren ett tag själv. Det var faktiskt jätte roligt och jag känner verkligen att jag trivs. Det känns jätte bra att dom hittills är nöjda med mig och att jag ska få jobba på Lördag nästa helg också. Svin kul! Är så taggad!!
Nåväl, jag är iallafall ledig hela veckan lång, synd att det inte ser särskilt bra ut med pengar för annars hade man ju kunnat hitta på något riktigt roligt!
Matilda kommer ju dessutom hem idag också och hon har varit borta ett bra tag nu, tycker jag så det var allt på tiden att hon börjar pallra sig hemåt och umgås med mig och Bella.. MEN då fick jag ju veta att hon åker iväg imorgon igen och är borta till på Lördag så då får jag inte se henne förens Lördagkväll eller Söndag iallafall. Skit också!
Igår Söndag så hände det inte alls särskilt mycket egentligen. Det var världens vackraste väder men mannen var bakfull efter att ha partat med sina kompisar dagen innan så det blev inte att vi hittade på något dessvärre. Men det kommer väl förhoppningsvis fler fina dagar i veckan och då har vi ju all tid i världen att hitta på något.
Nu hade jag iallafall tänkt ta en promenad och sen börja fundera på vad vi ska äta idag.
Sugen på något gott, eller kanske soppa av något slag? får se hur glad Johannes är i de förslaget. Hehe!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0