Torsdag

Hejhej!
Nu har jag precis kommit hem igen efter en natt i Skellefteå med Anna och Isabelle.
Igår så umgicks jag med Johannes under största delen av dagen och sedan så gick jag ut på en promenad med mamma. Vi gick då förbi Johannes föräldrar och hälsade på lite snabbt och sen fortsatte vi gå en bit. Promenaden tog en timme ungefär och när jag kom hem så satt Johannes framför tvn.
Jag väntade då tillsammans med Johannes in Anna och Isabell och sedan så åkte vi vidare till Skellefte med några som dom känner i bil.
Vi hade en trevlig kväll igår och jag vaknade precis före 11 idag trots att kvällen blev rätt så sen men dock så lugn.
Jag har fortfarande inte blivit frisk utan har dragit på mig världens förkylning så jag hostar och nyser som mest hela tiden. Jobbigt som bara den men det går förhoppningsvis över!
Nu ska jag väcka J som ligger och sover? Har ju inte hunnit träffa han någonting idag och sedan hoppa i duschen och lägga mig framför tvn och slappa.
Imorgon och på Lördag väntar jobb och inte mycket annat mer än så!
Ha en bra kväll!

Vi hade ju tjejkväll hos Bella i Tisdags också. Det var jätte trevligt det med men även den kvällen blev lugn och skön.
Vi var bara fyra stycken som tillsammans spelade mariocart och delade på en flaska rosé!
Dessa ursnygga shorts som ni ser på de två sista bilderna fick jag av Bella och som jag direkt drog på mig.
Sitter som smäck och är skitsnygga! Hon är ju bara bäst min kompis.♥ Puss på dig!

28/5

Heej!
Jag blev så knäckt så jag somnade i nån timme i soffan men nu känner jag mig faktiskt lite piggare efter att ha tagit mig en dusch och städat upp i lägenheten med Johannes.
Nu däremot så känner jag mera för att springa ner på coop och inhandla lite godis och en coca-cola och sen får vi se om jag orkar ta mig en promenad ikväll.
Nu har ju faktiskt solen kommit fram och det har blivit lite varmare också. Man har ju iallafall inte missat någonting när man har legat och vilat framför tvn idag för fram till nu har det verkligen inte varit något bra väder.
Imorgon ska jag på arbetsförmedlingen på morgon och ringa till Pite kommun efter de sen kanske svänga förbi vägledningscentrum och kolla upp lite utbildningar eftersom att jag känner för att plugga men ännu inte vet till vad. SÅ det ska jag spåna efter litegrann hade jag tänkt!
Nu blir det taco till middag!:)

Måndag

Hejhej!
Mådde bokstavligen otroligt dåligt igår. Jag hade ont i magen, i lungorna, i bröstet och i halsen.
Hostade som mest hela tiden men bara "torrhosta".
Idag är det ännu värre för idag har jag ondare överallt och nu dessutom i ryggen också.. Känner att detta inte alls känns särskilt roligt. Skit jobbigt rent utav!
Nåja, detta ska inte bli något klagoinlägg sådär för jag har ju faktiskt haft en otroligt bra både Fredag och Lördag kan jag tala om.
I Fredags så gick jag ner på 1906 där mamma och pappa, Eva, Robban, Linda och Alexandra satt och sen efetr ett tag så följde jag med dom till Eva och Robban och senare så kom även Matilda dit och vi stannade där hela kvällen lång och fick sedan skjuts tillbaka till stan av Linda.
I Lördags så bjöd mamma och pappa på grillat så jag var där och åt och stannade där fram till 19.00 ungefär och åkte sen vidare till Luleå och umgicks och enbart tog de lugnt.
Som sagt två jätte bra dagar men konstigt nog så mår jag jätte dåligt nu och det har jag väl inge direkt svar på sådär men jag hoppas på att det går över snart.
Idag har jag inga som helst planer alls, blir vä bara att vara inne och kurera sig då det ändå inte är sådär speciellt jätte bra väder ute heller.
Har några bilder sen senast men dom är på telefonen och jag känner väl att jag inte riktigt ids.

Här har ni iallafall två bilder från 17 maj då jag fyllde år. Vet väl inte riktigt vad jag gör på någon av bilderna men äh. Dom funkar ändå! hehe..

Fredag

Hejhej!
Hade en underbar kväll igår tillsammans med Nathalie, Olivia och Jim sedan kom även Viktor och Mattias dit också och umgicks med oss.
Idag så har det varit varmt och fint utanför våra fönster här i Piteåstad. Men jag har trots det ändå inte tagit mig ut än. Lite lustigt!
Hade tänkt gå ut nu iallafall på en promenad och sen får vi se vad jag hittar på ikväll. Hade iallafall tänkt vara nykter ett tag nu för det har blivit så mycket på sista tiden kan jag känna så det känns som att det är dax helt enkelt. Skönt kommer det att bli! Coca-cola är ju trotsallt mycket godare än öl också för den delen..
Just nu sitter jag och äter jordgubbar som nog måste vara bland det godaste som finns i hela världen. Njuter efter varenda en!
Längtar tills man kan plocka jordgubbar hos mamma och pappa. Dom är mycket godare än köpta, dom är gratis och man får flera liter. Kan de bli bättre än så? Skulle inte tro det!
Nu mina kära vänner ska jag avrunda. Det är skönt med Fredag kan jag tycka och gu vad jag ska ha myskväll i soffan ikväll!
Bjuder på några bilder från igår.

Promenad

Hejhej!
Fick mig en riktigt trevlig kväll igår med mina vänner så det tackar jag för.
Nu idag så har det minsann inte hänt mycket. Fick sova i en renbäddad säng och vaknade nöjd och glad där vid 12-tiden och la mig då direkt i soffan och kollade tv.
Det har jag egentligen gjort största delen av denna dag och det var ju lite dumt eftersom att det varit så fint väder ute.
Nu har jag då iallafall varit ute en sväng och gått på promenad. Det var verkligen jätte härligt men svettig måste jag ju erkänna att jag böev eftersom att det var hela 21 plusgrader ute, strålande sol, knappt någon vind alls och jag valde ju att ta med mig min vindjacka också men den åkte av rätt så fort kan jag lova.
Nu blir det kött och klyftpotatis till middag med Johannes och sen så avrundar vi våran Torsdagskväll framför tvn.
Ha det fint!

tummen upp!

Nu har jag kommit hem igen efter att ha gått på stan tillsammans med Johanna och Angelica.
Jag har sedan dess även hunnit plocka ihop all smutstvätt och städat undan lite disk och annat här i lägenheten samt rengjort inne i toaletten -så nu är det så fint så.
Det som återstår att göra nu här inne är att sängkläderna behöver bytas, all tvätt tvättas, lägenheten behöver också dammsugas och skuras och vi behöver äta middag.
Sen är denna Onsdag fullbordad!
Ikväll ska jag umgås med Johanna igen efter att vi båda har ätit och känner oss redo. Det blir trevligt!
Nu ska jag fortsätta här inne medans Johannes lagar mat.
Städning är ett perfekt tidsfördriv!

Onsdag

Hejhej och godmorgon!
Idga har jag sovit hela 10.5 timmar och jag fattar verkligen inte hur jag kunde vara så pass trött.
Somnade klockan 1 igår och vaknade 11.20 idag. Haha, måste ha varit för att jag bara sov 5 timmar igår alltså!
Känns bara lite tråkigt att vakna upp två timmar senare än vad jag har gjort den senaste veckan typ och de två senaste dagarna har ju verkligen varit kanon men det skulle ju vädret vara idag med? vad hände? Värmen hänger ju i luften, helt klart. Men det är inte alls särskilt soligt!
Molnen ser ju iallafall rätt så tunna ut så vädret kanske spricker upp, det är ju verkligen inte regnmoln iallafall som tur är!
Idag är det ju Onsdag vilket betyder tvättdag. Men denna gång så har vi endast tre maskiner att tvätta typ så Johannes ska sköta det själv och jag ska umgås med Johanna. Känns faktiskt helt ok!

neerd.

Bildbomb 3!

Bildbomb 2!


Bildbomb nr 3 kommer in senare eller någon annan dag.
Nu är det dax för en promenad innan solen gömmer sig!

Bildbomb!

Bikini hela dagen lååång. Wooho!

Hejhej!
Nu har jag precis kommit hem igen efter att ha varit iväg och solat ute i BIKINI hos Johanna. Tänk att man äntligen kan sitta ute i solen i flera timmar i bara bikini och slappna av och utan att frysa det minsta lilla dessutom. Så underbart skönt!
Det ska ju vara varmt ute hela veckan så då blir det definitivt att hänga den största delen ute kan jag lova.
Vi solade ju igår också tyo hela dagen, Känner dockk att det bränner lite lätt på bröstet och axlarna men det får man väl ta. Ska man vara fin får man lida pin och så vit som jag varit så får man väl inte räkna med annat!
Känner dessutom mer och mer hur suget efter en utlandsresa urartar sig.. Jag hade ju verkligen inte tackat nej till en resa typ nästa vecka inte. Fy tusan så skönt!
Ikväll får vi se vad som händer men nu, snart så blir det då att ta en promenad ute i naturen och sen ett ko0rt gympass hade jag planerat!
Johannes jobbar till kl 22 ikväll också dessutom så jag får äta rester idag för att laga någon mat känner jag då inte för när jag måste äta ensamen.
Ha det fint!

Dagens.

A thousand years.

Heart beats fast
Colors and promises
How to be brave
How can I love when I'm afraid to fall
But watching you stand alone
All of my doubt suddenly goes away somehow

One step closer

I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more

Time stands still
Beauty in all she is
I will be brave
I will not let anything take away
What's standing in front of me
Every breath
Every hour has come to this

One step closer


I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I'll love you for a thousand more

One step closer
One step closer


I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I'll love you for a thousand more


-Christina Perri. ♥

Söndag

Heej!
Jag hade verkligen en jätte bra kväll igår kan jag lova och god mat åt vi, minst sagt.
Grillad entrecote är ju sååå sjukt gott också potatisgratäng, sallad, pepparsås och vitlöksbröd till de. MUMMS!
Det var ju självklart jätte härligt att bada jaquzzi också, som vi gjorde i några timmar efter att vi ätit upp våran mat. Härligt väder hade vi hela kvällen lång. Ett pluss var väl de, inge roligt om det skulle vara kallt och regnigt precis!
Vi stannade på Melanies stuga ganska länge för tiden gick verkligen jätte fort och alla anlände dit under olika tidpunkter så rätt som de var så var klockan mycket och det var dax för oss att dra oss vidare mot stan.
Vid 12 så var vi framme vid challenge och fick ställa oss i en millång kö, skämtar inte.. Har aldrig varit med om dess like och fort att komma fram gick det inte heller kan jag lova. Men trevligt var det ju sen när vi väl kom in iallafall!
Man känner väl att man lever idag men det var det utan tvekan värt. Hur bra kväll som helst!
Jag fotade litegrann igår också, och denna gång med min kamera och inte min telefon vilket faktiskt är väldigt ovanligt från min sida, men kul med lite bättre bilder.
Lägger in dom imorgon för kameran laddas för tillfället och jag ska sätta mig och äta upp min mat och samtidigt kolla en film.
Ha det fint!
Dessa tre bilder var dom enda jag tog med min iphone igår och därmed de enda bilderna jag kan lägga upp för tillfället.
Resten får ni som sagt se imorgon eller någon annan dag!:)

jaquzzi, öl grillat och härligt sällskap.

Hejhej!
Idag vaknade jag där vid 13.30 utvilad och rätt så pigg. NU däremot så känner jag hur bakisskallen börjar komma smygande, men snart ska jag ju fara iväg igen på Melanies stuga tillsammans med hon, Matilda och några till tjejer. Det kommer bli en kanonkväll känner jag på mig!
Gårdagen var också väldigt bra tycker jag, vi hade riktigt roligt och var ute på krogen i några timmar också där jag träffade jätte mycket trevligt folk!
Som sagt så känner man att man lever nu men det talar ju endast för att kvällen igår var bra och helt klart värd de.
Nu ska jag packa väskan värdigt med badkläder, duschgrejer och diverse behövande saker till ikväll sen iväg och handla och dra vidare.
Ha en bra kväll alla festprissar och icke festprissar där ute.

Födelsedagsfirande.

Hejhej!
Kan börja med att säga vilken superdag jag hade igår. Verkligen jätte trevlig var den och jag fick så otroligt fina och bra presenter så jag känner mig mer än nöjd.
I Onsdags så for jag iväg med Melanie till Jaqueline där vi tog oss nån öl/vin/cider/drink i gott sällskap.
Det var verkligen jätte trevligt och avslutningsvis så gick vi till kalles där vi träffade en massa mer folk.
Jag blev grattad på min 22 födelsedag väldigt bra kan jag tycka och jag känner mig som sagt mer än nöjd över den.
Idag är det Fredag och jag vet inte vad jag ska hitta på. Johannes är ju också ledig så det hade ju varit trevligt att grilla senare idag. Hoppas bara att vädret spricker upp och att det blir sol, men det ser lite mörkt ut på den fronten.
Imorgon skulle de däremot vara bättre och då ska jag och några till tjejer iväg till Melanies stuga och bada jacuzzi, grilla och mysa på. Kommer bli en kanonkväll!

Har precis duschat så jag sitter här i handduk. Jag hade tänkt ta på min tunikan som jag fått av Therese igår och sminka mig lite sen förhoppningsvis luncha på stan med Johannes. Om han nu vill vakna någon gång vill säga!
Ha det fint.

Två bilder från igår.

Bakar!

Hejhej!
Jag håller just nu på att baka en tårta till imorgon så jag har någonting att bjuda på när jag fyller år.
Jag hoppas bara på att den kommer att smaka gott och att den blir lyckad för jag har nämligen aldrig bakat den här tårtan förut så det ska bli spännande att smaka på den sen när den är klar.
botten på tårtan är just nu i ugnen på svag värme och ska vara där i 1.5 timmar. Shit! Det var lite väl länge kan jag känna men det kanske har någonting med smaken att göra då.
Innan jag började baka så var jag förbi försäkringskassan och lämnade in pappret som jag pratade om igår och sen gick jag på en 6 km lång promenad.
När jag kom tillbaka så höll jag personligen på att smälta bort i värmen, men jag kan inte annat än älska den känslan egentligen. Tänk att vi äntligen började få lite sommarvärme vi också!

Tisdags natt!

Helluu!
Denna dag har varit aningen stressig men ack så bra.. :)
Dagen började med att jag tog mig en promenad på 7 km i endast klädd träningsbyxor och linne, det har ju varit hela 20 grader i skuggan idag och jag hörde det talas om att det då i samma veva var 28 grader i solen till och med? Kan iallafall säga att jag inte frös ett enda dugg även fast vinden fläktade på rätt så bra. Solen gjorde sitt jobb helt enkelt!
Efter min promenad så smörjde jag in kroppen med sololja och gick iväg till sun-tan och solade med Johanna i 25 minuter. Ska försöka hinna med det lite oftare för det är inte fint att vara vit som ett lakan (tycker jag) också är det ju så underbart skönt.
Direkt efter att vi solat så kom Johannes och hämtade mig där utanför och vi for till mormor där vi blev bjudna på palt till middag.
Sandra fyllde ju 27 år gammal idag också så vi svängde efter middagen förbi coop och köpte blommor och ett kort till henne och åkte sedan med en väldans fart vidare dit.
Där var det redan rätt så mycket folk, så vi kände oss lite sena men det gick ju bra ändå. Vi stannade ett ganska bra tag där ändå och trevligt var det, Vi blev ju bjudna på jätte gott fika också!
Efter vårat besök där så åkte vi tillsist hem och parkerade oss på två olika ställen, Jag framför tvn och Johannes framför datorn.
När jag precis började hitta tillbaka lugnet så kom jag på att jag var sugen på coca cola mitt i allt och det går ju verkligen inte att komma undan vare sig man vill eller inte.. Coop stängde då på 20 minuter så jag snabbade mig ner dit och handlade då även alla ingredienser till tårtan som jag ska baka imorgon, det var ju faktiskt lika bra så slipper jag stressa med det imorgon när jag ändå har så mycket annat att göra också. Som tillexempel fara på försäkringskassan som jag egentligen skulle vara hos idag men som jag såklart glömde bort mitt i stressen med allt annat.
SÅ dit ska jag imorgon, baka ska jag göra imorgon och sen tillkommer säkerligen något mer också innan jag kan vara nöjd och glad och invänta min 22 födelsedag här i jordelivet.

Under samma tid som för två år sedan. Nyfyllda 20, tänk vad tiden går fort!-Det känns ju som igår.

:)

Snart så har vi äntligen tvättat klart alla kläder. Det blev lite väl mycket denna gång märkte jag eftersom att vi nu har skjutit upp två tvättider då vi inte har haft tid till de.
Jag har iallafall tvättat från 17.30 och allting är klart klockan 22 så det tog alltså hela 4 timmar sammanlagt. Men det var de värt för nu har vi ju en massa rena kläder, rena sängkläder också för den delen och det gillas starkt.
Johannes har dammsugit här inne och ajg har tagit toaletten så nu är det bara att skura kvar innan vi har en skinande ren och fin lägenhet igen som inte kommer behöva städas förens om en vecka igen. Den känslan är bra!
Snart börjar ju big brother också så om jag ska hinna skura innan dess så måste jag nog lägga på ett kol här.
Imorgon är vi bjudna på middag hos mormor där det ska serveras palt.
Gott,gott! (y)

14/5

Hejhej!
Nu har vi kommit hem från Luleå och jag har även hunnit ta ner tvätten till tvättstugan.
Jag ska ju egentligen inte tvätta riktigt än men det kan vara skönt att få ner det ett litet tag innan eftersom att jag ska dammsuga och skura här inne och då är tvättkorgen ivägen eftersom att den står på golvet på toan.
Johannes ligger och vilar och jag försöker hitta motivationen att börja med städningen men den finns verkligen inte där ännu kan jag säga!
Jag har även nunnit springa in på kicks efter att jag kommit hem till Piteå igen. Där har jag sökt efter nå goá parfymer som jag kan önska mig till när jag fyller år.
Jag har nu endast en parfym kvar nämligen, de andra har tagit slut och det kan ju vara kjul att variera mellan några olika dofter kan jag känna.
Jag fyller ju år nu på Torsdag så det kanske var på tiden att hitta något som jag önskar mig och sen så är det ju såklart saker till huset som jag önskar mig som inredning dit osv. Därmed ett presentkort på "village" och från "2 rum 1 kök" eller vad den heter. Där kan man hitta mycket användbart!
Nu ska jag ta mig ett glas coca-cola och försöka finna min motivation till städningen sen ska här städas och kläderna tvättas också såklart.
Ha det fint!

Bild lånad av Johanna från våran snabbvisit på mc donalds!

Luleå!

Hejhej!
Nu sitter jag här vid datorn och har precis fixat mig iordning.
Snart ska jag och tjejerna åka iväg till Luleå, där vi förmodligen kommer att vara ett tag innan vi börjar åka hemåt igen och då ska jag tvätta och städa lägenheten med Johannes.
Nu ska vi börja åka tydligen!
Ha det fint.

Sunday bloody sunday!

Hejhej!
Idag har vart en rätt så jobbig dag om jag ska vara ärlig men också rätt så bra.
Bakis har jag varit, så det skriker om det, spytt har jag gjort och illamående plus huvudvärk har jag plågats med hela dagen lång. Det är egentligen inte förens nu det börjar gå över. Äntligen, såå skönt!
Hade iallafall en riktigt bra kväll igår tillsammans med Johannes kompisar och hans föräldrar.
Vi kom på sådär vid 16-tiden att vi inte orkade laga någon mat och hade inga som helst ideér över vad vi ska äta för något heller så vi ringde helt enkel och bjöd in oss själva på middag hos Johannes föräldar där vi blev bjudna på jätte god mat där vid 18-tiden.
Innan de så gick jag på en promenad, den vanliga rundan som jag brukar gå helt enkelt och eftersom att jag hade vägarna förbi så stannade jag upp för att hälsa på mormor.
Efter att vi varit på middag hos Johannes föräldar då som sagt så åkte vi vidare där vid 21 tiden till en lokal här i stan där två som fyllde år firades. Kul var det!
Vi avslutade våran kväll på challenge där jag träffade en massa roligt folk och sen hade vi efterfest här hemma i lägenheten till typ 5 på morgonen innan vi tillsist gick och la oss.
Vi vaknade sedan där vid 14.30, inte sådär särskilt utvilade och den ena mer bakis än den andra men vi gjorde oss iallafall iordning och åkte iväg till huset med hans föräldar, mina föräldar och mormor.
Där stannade vi ett tag och visade upp de för de som inte sett det och sen åkte jag och Johannes till max och hämtade mat.
Tog oss en rejäl powernap därefter och vaknade upp vid 20-tiden då det var dax att börja plocka ihop från efterfesten igår.
Nu är lägenheten städad, disken diskad, sängkläder bytta och lägenheten vädrad.
Jag har även bokat om tvättiden som vi såklart missade idag också har jag duschat, handlat på coop med Johannes, sett big brother- Vobban var den som fick åka idag och det har jag väl lite blandade känslor om måste jag erkänna, men någon måste ju trotsallt åka ut för att det i slutändan endast ska vara en vinnare som tar hem hela skiten.
Nu sitter jag här vid datorn och tar det cool lugnt i väntan på att mitt hår ska torka.
Mer än så har jag inte att komma med egentligen.
Imorgon ska vi tvätta, dammsuga, skura och rengöra toaletten och dammtorka lite lätt sedan tvätta mellan 18-22.
Det behövs, minst sagt!
Ha det fint.♥

Snart så..

Fredag

Godmorgon!
Nu blir det att göra sig iordning färdigt för både stan och en stadsrunda men först lite frukost i magen innan dess.
Jag fattar inte grejen med att jag bara ska sova 5 timmar/natt nu för tiden. Jag kommer ju vara som en zombie sen när jag har jobbat färdigt. Minst sagt!
Nååväl, jag vet ju hur det är. Man är alltid trött och gnällig när man måste jobba men sen när man väl får komma hem och sova om man vill så gör man inte det. Då kan man ligga framför tvn i två timmar först så bäst att inte gnälla.
Det enda jobbiga kommer väl att vara att jag ska till Luleå imorgon klockan 7 på morgonen så då gäller det verkligen att sova DIREKT jag kommer hem. Det kommer jag ju inte lyckas med, men försöka går ju!
Jag vaknade ju där just före 9 och hörde då att Johannes var vaken och blev genast pigg och kunde inte somna om. Men det är ju som det brukar vara, när jag väl har vaknat så är det oftast högst omöjligt för mig att somna om (om det inte är mitt i natten)
Jobbigt!

Tog några bilder på solnedgången igår när jag satt i bilen, dom blev ju inte alls speciellt bra. Haha. Men skitsamma!

Hemma!

Hejhej!
Nu har jag precis kommit hem igen efter att ha varit hos Jesper och Sandra å hälsat på dom och barnen och sen åkte jag till Svensbyn för att köra runt med bilen å söka min katt som är spårlöst försvunnen.. Men inte har hon synts till inte! Än.. Hoppas att hon hittas snart eller att hon kommer hem igen.
Förutom de så gick jag in hos mamma och pappa för att släppa in Molle och ge han mat och sen åkte jag tillbaka till stan för att hämta upp mamma och pappa som var på firmafest på pappas jobb och sen tillbaka till Svensbyn igen där jag släppte av dom hemma.
Nu sitter jag bara här vid datorn och känner mig lagomt trött med en glas coca cola.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite big brother hade jag tänkt eftersom att jag missade dagens avsnitt.
Ha det fint, sov gott!:)

Som ett litet barn med sitt påskägg som han fick av mig idag.. ;)

Lovis läser bok för Melker. Det tyckte dom var jätte roligt!:)

Har någon sett Lea?

Min lilla honkatt Lea har varit försvunnen nu i hela 6 dygn efter att ha gått ut genom dörren i Svensbyn där hon bor hos mina föräldrar.
Hon är en utekatt men brukar aldrig vara ute speciellt länge och vi känner oss därför väldigt oroliga över att hon nu varit borta så länge. Det är inte likt henne!
Hon är en rätt så liten svart, brun, vit, grå "halv långhårig" katt som är rätt så skygg men lyssnar till sitt namn när man tilltalar henne.
Hör gärna av er om ni ser henne ute någonstans via telefon, facebook, blogg eller mail.

Torsdag

ojojoj vad dessa två senaste dagar har varit hektiska.
Igår så steg jag upp redan klockan 7 på morgonen och åkte iväg till Umeå där jag var hela dagen lång och sen så svängde jag förbi Anna på hemvägen och umgicks med henne i Skellefteå.
Jag var sedan hemma vid 19-tiden och då var det enbart soffhäng som gällde, tala om skönt.
Nu idag så har jag varit på möte och precis kommit hem, snart ska lägenheten städas också måste vi ju boka tvättid och börja med middagen efter det.
Ikväll ska jag skjutsa mamma och pappa som ska på firmafest och imorgon ska jag jobba mellan 15-1 typ? Sen sängdags och iväg till Luleå klockan 7 på morgonen på Lördag.
Denna vecka har gått fort hittills och kommer att vara över innan jag ens hinner knäppa med fingrarna känns de som.
Nästa vecka ska det bakas tårta och fika för den 17e maj fyller jag hela 22 år gammal och det är precis en vecka kvar från idag.
Jobb gäller sedan den 18e och förutom de så vet jag minsann inte mycket mer!
Nu har ni iallafall fått en liten uppdatering om mitt liv för en vecka framåt iallafall.
Ha det fint :)

Gårdagens.

Tisdag

Hejhej!
Nu börjar klockan närma sig 14 och jag ska iväg på ett möte, har inte hunnit äta någonting ännu heller för den delen så jag är minst sagt lite efter i planeringen.
Men det gör ingenting, jag får äta när mötet är över för då ska ju jag och Johannes gå en sväng på stan också.
Förutom detta så insåg jag att jag har missat en tandläkartid igår så jag måste ringa dit och höra om jag kan få en ny tid.
Efter att vi har gått på stan så ska jag ta mig en lång promenad och sen kanske ett gympass efter de, får la se om jag ids.

Gårdagens bilder. :)

7/5

Hej och gókväll!
Nu har jag precis kommit hem från min millånga promenad, det var väldigt mysigt och härlig kväll att promenera på och jag invigde ju mina nya pumaskor också som var jätte sköna.
Känner mig dock typ döv nu när jag har kommit in för att jag verkligen lyssnar på alldeles för hög musik i mina hörlurar, också svettas jag en aning så det ska jag göra någonting åt hade jag tänkt!
Så nu ska jag ta mig en kroppsdusch och sen ska jag lägga mig i soffan med Johannes.
Ha det fiiint!

Bilder från kvällens promenad kommer in imorgon.

Måndag

Hejhej!
Jag hade en jätte bra dag/kväll igår och rände runt lite överallt.
Först var vi och åt på röda lyktan i gallerian, jag och Johannes och sedan for vi hem lite snabbt men åkte sen iväg till Svensbyn och hälsade på mamma och pappa.
Efter att vi varit där ett tag så åkte vi till Johannes föräldrar där vi åt middag och körde tillsammans med dom förbi huset och kollade läget.
Kvällen spenderades i slutändan tillsammans med Isabell och Matilda, vi kollade både en skrckfilm och en komedi. Det var en bra dag och kväll igår minsann!
Nu idag är det Måndag och en ny start på en vecka som jag redan nu vet kommer att vara jätte bra bara allting går som planerat.
Nu ska jag gå vidare till stan, måste köpa nå grejs till håret som jag inte riktigt vet vad det heter också ska jag hinna dricka te och blåsa håret torrt innan det också. Nyss duschat!
Ha det fint.

9 timmar senare.

Hejhej!
Kommit hem från ett ytterligare 9 timmars pass och min fotled mår inte bra alltså, fy så ont jag har..
Jag har därför satt mig i sängen direkt jag kom hem just efter två med en alvedon och ett glas vatten.
Jag har haft en bra kväll/dag på jobbet iallafall men mycket har vi minst sagt haft att göra så man har inte stått stilla en sekund vilket kanske förklarar min onda vänstra fotled. Höger foten mår dock rätt så bra, lite värk och sådär men det är ju som de brukar vara när man hållt igång för länge!
Nu ska jag kolla det senaste avsnittet av vampire diaries och sen ska jag sooova. Gu så skönt det ska bli!
Godnatt. :)

Lördag

Hejhej!
Jag jobbade fram till klockan 1 igår och sen for jag vidare och skjutsade hem mamma och pappa.
Jag var hemma just före klockan 2 och då mådde jag inte som en stjärna precis så jag och Johannes la oss i soffan och kollade film men vi orkade inte se särskilt mycket av den så vi gick och la oss.
Sov ungefär 9 timmar inatt och känner mig väl inte piggast idag heller, men bara jag slipper all yrsel som jag hade igår så är jag nöjd. Det är ju såå jobbigt!
Just nu sitter jag här vid datorn och tar det lilla lugna. Jag äter en gorbys, skriver blogg, sitter på facebook och lyssnar musik samtidigt. hehe!
Mamma och pappa har ju varit förbi och hälsat på också för ett tag sedan men nu har dom farit hem igen.
Om bara ett tag så ska jag göra mig iordning för jobb klockan 17 men än är det 1.5 timmar kvar!
Ha det fint!

Jobb

Hejhej!
Jag åkte visst på jobb idag också så det blir att jobba både idag och imorgon och sedan skjutsa hem mamma inatt.
Mer planer har inte fastställs ännu faktiskt men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag börjar 15.00 idag och 16.00 imorgon.
Synd för mig att jag bara har sovit 5 timmar inatt, jag lär ju vara som en zombie när det här arbetspasset är över.
Nåja, nu ska jag äta nå mat och sedan börja göra mig iordning.
Jag börjar ju faktiskt på en timme!

Torsdag

Hejhej!
Idag har det varit en lugn dag hittills och jag har absolut inte gjort någonting förutom att jag har lyft på luren och ringt ett samtal samt suttit och sett en hel del avsnitt av 90210 och vilat skavsåret på hälen som jag fick efter att jag gått med för stora skor till Svensbyn.
Jag vet ärligt talat inte, jag önskar att jag kunde träna utan att använda mina fötter och måsta ha skor men då måste jag träna här hemma och det är tråkigt.
Dessutom har min förkylning kommit tillbaka igen, inget allvarligt sådär och inte ens i närheten av hur mycket förkyld jag var för nån vecka sen så får hoppas på att det inte blir värre.
Känns bara i halsen och näsan, nyser lite och hostar lite.
Jag fick nyss veta att jag är ledig imorgon också men då jobbar jag på Lördag istället. Det passade nästan lite bättre så kan jag hitta på något kul imorgon istället!
Nu ska jag fortsätta nörda framför tvn med ännu mer avsnitt 90210, så skööönt!

Onsdag

Hejhej!
Nu har jag precis kommit hem från stan med Isabell, Matilda och Malin. Vi har gått en tag men även suttit och fikat på röda lyktan.
Påväg hem så gick vi förbi team sportia där dom sålde ut adidas och nike skor för halva priset och eftersom att jag behöver ett par snyggare dojjer att bara sätta in foten i när jag ska gå på stan eller bara bort någonstans så var det ju perfekt. 250 kronor betalade jag för mina och då håller dom ju länge också!
Jag vet att jag inte bör köpa någonting mer och egentligen har ett strängt köp-stopp men jag kunde inte riktigt låta bli för det här pangpriset! Älskar dessutom dom där skorna som jag handlade hem och kan inte känna mig annat än SKIT NÖJD.
Runt 19-tiden idag så ska det komma hit ett par och kolla på lägenheten så fram tills dess ska sängen vara bäddad och lägenheten städad. Så jag måste börja dammsuga och skura och ta toaletten nu för det är inte särskilt mycket som behöver plockas undan däremot så det är skönt.
Imorgon blir det att umgås med Linda och ikväll blir det bio med mitt hjärta!
Ha en fin dag.♥

1/5

Hejhej!
Idag så bestämde jag mig för att ta en ordentlig promenad vilket jag gjorde.
Jag gick nämligen hela vägen hem till mina föräldar i Svensbyn från stan och det är 1.5 mil dit. Det tog 2.5 timmar innan jag var framme men det var det värt för vi har ju verkligen haft ett underbart väder idag. Inte för vamt, nästintill vindstilla och sol.
Sedan jag kommit hit så har jag tagit mig ett bad, ätit ost och kex och tagit det allmänt lugnt. Nu hade jag tänkt koka lite nudlar till "middag" eftersom att jag inte har ätit någonting ännu och sen kommer Johannes och hämtar mig när han slutat jobba klockan 22.
Jag funderar faktiskt på att träna i gymmet också ikväll, men jag har fått skavsår på högerfoten så jag vet inte om jag ska vänta med det till imorgon när jag har haft på skavsårsplåster ett tag.
Dte är otroligt konstigt att jag fått skavsår egentligen och endast på en fot. Jag har nämligen kommit på att min högra fot är lite mindre än den vänstra så att högerskon är lite för stor och "chippar" i hälen när jag går.
På den vänstra foten sitter ju skon perfekt däremot så jag får nog införskaffa ett inlägg att sätta i högerskon så det blir bättre.
Förutom min långa promenad som jag tagit idag och det jag gjort när jag kom hit så har jag ju bara varit hemma och tagit det lugnt hela dagen lång.
Jag känner mig rätt så glad som har kunnat lägga undan hela 3000 kronor denna månad också eftersom att jag och Johannes funderar på att åka utomlands efter sommaren i typ Augusti-September någon gång. Lägger jag av 3000 kronor varje månad fram till dess så ska jag ju utan problem ha råd. Supertaggad!
Tänkte bjuda på lite bilder från igår och även några bilder som jag tog under min promenad hit.
Ha det fint!

Tisdag

Hejhej!
Tisdag idag och denna Tisdag är inte som alla andra Tisdagar direkt. Nej, idag ligger nog en tredjedel av Sveriges befolkning hemma och är bakis och har ångest.
Det har däremot inte jag trots att jag drack igår men jag hade bara en sån otroligt bra kväll och det går inte att säga annat!
Dessutom så vaknade jag upp vid 10 imorse, pigg och allert så jag kollade gårdagens avsnitt av desperate housewives i sängen och tog det allmänt lugnt.
Jag firade iallafall valborg tillsammans med Jens, macke, Emelie och en massa mera hemma hos emelie och macke.
Direkt jag kom dit så började vi grilla det vi tagit med oss och sen åt vi och började i samband med maten även att dricka.
Vi stannade där hela kvällen fram till att klockan var just efter 12 och sen så åkte vi in till Kalles. Alla andra gick ut på krogen men jag kände inte alls för det så jag gick raka vägen hem istället och direkt i säng. Det var skönt att det inte blev sådär jätte sent och heller inte så jätte mycket alkoholintag det tjänar man på en dag som denna.
Nu ska jag klä på mig och gå ut och gå en långpromenad och sedan blir det ett gympass på step in!
Ha det fint.
RSS 2.0