Fredag

Ååh. Jag har bara sovit 4 timmar inatt, jag kunde verkligen inte somna igår.. Typiskt, också blir det ett långpass idag. Jag kommer ju vara fulständigt slut känner jag på mig!
Jag somnade inte förens där vid 5 imorse och vaknade halv 11 idag av att jag var tvungen att skjutsa Johannes på jobbet för att själv ha någon bil sen när jag ska till mitt jobb och då var de ju lika bra att stiga upp och göra sig iordning.
Jag fick då iallafall äta kycklingpasta idag till lunch och det är ju inte så illa. Jag hade nämligen kvar rester från när jag var där för nån dag sen. Mumms.
Nej, om jag skulle plocka ihop litegrann här hemma innan de är dax att åka.
Ha en fin Fredag mina vänner!
 
 

Torsdag

Hade en jätte bra kväll med Lena igår och vi såg både en "feel good-film" och en läskig hajfilm. Dom var båda bra iallafall!
När klockan var nästan halv 3 så var jag sedan hemma i Piteå igen och idag är jag aningen trött faktiskt. Fastän jag fick sova ut, men de gör ingenting jag piggnar nog till direkt jag börjar jobba igen om jag känner mig själv rätt.
Idag så blir det biffar, potatis, lök och gräddsås till middag. Jag hade tänkt laga soppan idag istället för igår dög de ju inte.. Men den tar ett tag att laga när man måste koka potatisen först så de hinns inte med.
Men biffar och potatis är ju gott de med så de fick bli min plan B.
Igår så lyxade vi ju till det med en mysig middag på challenge där Johannes åt entrecote och potatisgratäng medans jag åt revbenspjäll och majskolvar. Nomnom- det var gott kan jag lova! Jag har dessutom saknat smaken av majskolvar när jag inte ätit en enda sedan i sommras då jag, om jag ska vara ärlig nästintill föråt mig på dom och grillat kött. Hehe.
Nu ska jag gå och göra iordning mig för jobb så jag slipper stressa efter maten.
Ha det fint!:)

Onsdag

Hejhej!
Idag har jag absolut inte gjort någonting. Jag har bara varit hemma och suttit framför tvn i stort sett hela dagen. Men snart ska jag ju fara till Luleå så någonting kommer jag ju att hitta på iallafall.
Jag har även provat fota litegrann med min nya kamera. Kul med lite skarpa bilder för en gång skull.
Har bara provat fota här inne så det är ju inga intressanta bilder direkt så ni får vänta litegrann fram till att jag har fotat något roligare!
Jag ska då iväg och köpa nå middag till Johannes iallafall. Om vi inte äter ute någonstans.
Jag hade tänkt laga potatis och purjolökssoppa men de dög ju absolut inte.. Tydligen! Han ville hellre ha mat på challenge. Vilken diss, det ska jag komma ihåg till nästa gång han vill att jag ska laga någon mat!;)
Vid 7 tiden beger jag mig sedan mot Luleå och stannar där hela kvällen lång!
Johannes fick låna min rosett som jag haft i håret under great gig! bäbis. Haha!
 

27/11

Nu är jag hemma från jobbet igen. jag har varit och handlat litegrann på coop också men de blev ett snabbt besök.
Imorgon är jag ledig så det blir att åka till Luleå då på kvällen och häsa på Lena och under dagen ska jag umgås med Matilda. Det blir trevligt!
Har väl inte så mycket att komma med nu egentligen. jag har missat ett avsnitt av vampire diaries, 90210, och gossip girl däremot.. Så det blir att sysselsätta sig med det nu under kvällen. Det är väl egentligen bäst att jag sätter igång då redan nu innan jag blir trött och vill sova.
Jag har ju faktiskt varit duktig och vänt på dygnet!
Ha det fint.
Äntligen äger jag med en bra kamera.
 

Tisdag

Haha. Åh.
Nu har jag betalat alla mina räkningar och även kameran till Therese.
Det ser lite surt ut när sammanlagt 8000 kronor försvinner från kontot och även om de såklart känns surt så känns de ju även skönt att ha det bortgjort.
Nu ska jag lägga av minst 2000 kronor till spar också och sen kan jag äntligen låta mina pengar vara ifred.
Idag har jag även sökt ledighet två veckor i Januari så att jag och Johannes kan åka utomlands äntligen. Det ska bli så härligt!
Jag vet dock fortfarande inte vart vi ska åka än men vi hittar säkert något. Huvudsaken är värme, sol och att det finns lite sevärdigheter och några fina stränder som man kan ligga och sola och mysa på!
Har ni något bra förslag så får ni hemskt gärna komma med dom för jag har lite idétorka hära!
 
Idag ska jag komma in en timma tidigare på jobbet så jag börjar 13.00 istället. Det gör faktiskt inte mig något för jag somnade halv 1 igår och vaknade pigg när klockan var halv 10.
Checkade även in mitt schema för att skriva över tiderna jag ska jobba resten av veckorna fram till jul och de visade sig att jag jobbar 5 helger i rad nu om man räknar med denna helg som jag jobbade nu på great gig men sen är jag ledig i 3 hela veckor efter de och får mig en solig semester i två av de veckorna så de gör inte så mycket.
Tänk att de är så nära till julafton nu. Det har snöat ute så det är lite snö på backen nu dessutom och inte bara mörkt och trist.
Så otroligt fint! 
Juleljus i Piteå.

Mys i vårt hus!

Hejhej!
Idag har jag hälsat på Matilda som ÄNTLIGEN har kommit hem och därefter gick jag på stan i några timmar.
Med mig hem så hade jag slutligen en vit och fin julgran, julgranskulor i silver, glitter, ett fårskinn, tre tomtar, en vit, blomma och en vas därtill, en liten tavla med texten there´s no place like home" på, en ljusbricka med ljus lyktor, och en ljusslinga till gården.
Sedan for jag till mamma och pappa och åt kyckling och ris och umgicks med dom ett tag innan jag for vidare till Lillpite och hälsade på Therese och Jugge.
Av Therese så köpte jag en systemkamera även en systemkamera som jag har pratat om tidigare. Det ska bli så jäkla kul att kunna fota litegrann med en kamera som faktiskt tar bra bilder.
Känner mig då nöjd över min dag, känner mig även nöjd med min lön denna månad.
Nu ska jag börja betala av lite räkningar.
Ha det fint!

Söndag

Nu är denna helg och great gig över. Denna helg har minst sagt varit stressig, galen men samtidigt så otroligt underbar! Gu så roligt vi har haft alltså och allt uppträdande var så jäkla kul!
Jag som känt världens press och nervositet inför denna helg men de var då helt klart i onödan. Världens skönaste gäng var vi ju också så det gjorde ju denna helg till de bättre såklart!
Halv 4 imorse så hade jag jobbat färdigt och somnade därefter klockan 5 ungefär och vaknade idag 15.30 med hjälp av att Johannes väckte mig då också.. Helt utslagen! Hehe.
Synd att man missade skyltsöndan på stan. Men de kommer ju fler som tur är och nu har ju hela stan öppet hela veckorna. Sjukt bra. Jag tycker att det är synd att det bara är Galerian och Åhlens som har öppet på Söndagar i vanliga fall!
Idag ska vi på middag hos Johannes föräldrar och efter de bara ta det lugnt framför tvn, om nu inte Johannes slocknar direkt när vi kommer hem vill säga. Han har nämligen vakat inatt för att vända tillbaka dygnet.
Imorgon ska jag gå på stan och inhandla de första julklapparna har jag tänkt så hoppas att jag hittar något roligt!
Iallafall till Melker och Lovis hade jag tänkt i första hand att hitta någonting till. Så det hoppas jag absolut att jag gör.
Jag har väldans mycket utgifter att gå ut med denna månad, har väl räknat ihop alltihopa till 7000 kronor. Så mycket räkningar har jag och tydligen så ska precis ALLA betalas just nu i slutet av November- början på December. Vilken julklapp! Nah, skämt å sido. Dom måste ju betalas någon gång så det är ju klart att det är skönt att göra bort de också!:)
All min inkomst försvinner ju trotsallt inte. Så ingen idé att klaga direkt!
I veckan väntar mycket jobb igen med julbord och annat skojj! Åh vad jag längtar till julafton. Jag ska snart få koka knäck och imorgon ska jag ta mig tusan köpa en julgran och klä fint. Alldeles för tidigt men de bryr jag mig inte om.
Idag kom jag även på mig själv att ha varit nykter i en månad, bara sådär innan jag skulle hoppa in i duschen. Skön känsla kan jag tala om för er.. Riktigt skön!  för de har inte hänt på ett tag.
Minst en månad till sa jag till mamma och så får de ju bli.
Ha det fint!
PUSS
 
Ën bild på dagens outfit kanske..
Byxorna: svarta jenas med silvrig dragkedja baktill från Veromoda.
Linnet: Svart pösigt med vit text "get your freak on"  från Ginatricot.
Vit "kavaj": från Vila .
Great gig innan allt folk strömmade in. Sjukt fint med allt ljus som blinkade i olika färger och alla dukade bord överallt!:)

Great gig dag två!

Sitter och äter lunch nu i min ensamhet.
Det gick bra igår på great gig och hoppas innerligt på att det ska gå lika bra idag för oss alla.
Imorgon är äntligen denna monsterhlg över men sen är de ju bara att ladda om för att jobba julbord nästa vecka. Ingen ro ingen rast här inte!
Kvällen igr gick iallafall otroligt snabbt och de 11 timmar jag faktiskt jobbade kändes inte riktigt som 11 timmar.
Jag var då iallafall hemma just innan klockan slog 3 och sen kunde jag såklart inte somna förens där vid halv 5 så jag la mig och såg gårdagens avsnitt av x-factor.
Jag vaknade inte förens kvart över 2 idag men jag behövde dessa timmars sömn, de kan jag lova er.
Imorgon och på Måndag är jagju ledig sen så då blir det bara att ta det så lugnt jag kan och ladda om.
Man vet ju aldrig när jag får gå hem inatt..
Ha en bra helg!:)
Vi häller upp mousserande till gästerna. Lite ont i handen/armen efter ett tag. Tur vi var många som hjälptes åt!
Nu var det dax att bege sig!
 

vitt,vitt & vitt.

Inatt så fick jag den sömn jag behövde. Tror jag till och med sov hela 10 timmar. Så jäkla skönt!
Vaknade dock imorse av att jag hade ont i hjärtat? woot.. Hostade som en galning gjorde jag också så jag gick upp och hämtade vatten och sen gick jag och la mig gen. Då var klockan hav 5 och det tog ett tag innan jag kunde somna om men de gick tillslut.
Inge roligt ändå och vakna och ha ont så de var tur det gick över.
Jag vaknade andra gången halv 12 och for då in till stan en sväng och nu har jag kommit tillbaka igen och då fixade jag diret håret och sminkade mig så det var bortgjort innan jag ska fara iväg på jobb 15.30.
Hängt upp spegeln i hallen igen har jag också gjort. Dte blev jätte fint med en vit spegel där, det passade mycket bättre så.
Det är mycket i vårt hus som är ljust och vitt nu, men det gör ingenting tycker jag. Det är ju bara fräscht också ser alla rum mycket större och öppnare ut. Det skadar ju inte med tanke på att vårat hus är 160 kvadrat meter men vi använder bara 80 kvadrat av huset när inte källaren är upprustad så används bara tvättmaskinen där nere och ingenting annat.
Nu ska jag och Johannes äta min makaronilåda till lunch. Jag gjorde ju en dubbel sats igår när jag lagade mat. Dte var lika bra när jag visste att Johannes inte skulle hinna äta något igår. Så det är ju en hel form kvar! Nomnom.

Ny kamera inom kort!

Idag har jag bara varit duktig känns det som.
Jag har ju som sagt både diskat och bjudit mormor på middag och nu har jag städat huset och målat både spegeln och färgen som lossnade från sängramen när vi satte ihop den så nu är jag så himla nöjd och kan äntligen lägga ifrån mig färgburkarna för ett tag iallafall innan min hjärna får nya ideér och nästa projekt jag kommer på måste målas.
Therese ringde föresten tidigare idag och berättade att hon skulle köpa en ny systemkamera snart och frågade om jag ville köpa hennes som hon har nu för en tusenlapp.
Självklart vill jag de så nu vet ni vad som väntar er här i bloggen. Inte bara dåliga mobilbilder iallafall!
Avslutar väl min kväll här nöjd och glad över dagen med en film.
Ha det fint och hoppas ni alla har en trevlig helg framför er!:)


Ta mig till varmare breddgrader. Tack!

Mormor kom på besök så jag bjöd henne på lunch och sen en cappuchino till efterrätt. Hon verkade nöjd iallafall!
Det känns så roligt att kunna bjuda både mamma, pappa, och mormor på lunch. Det känns så bra och så självständigt på något sätt! Även om man varit självständig i flera år så är det något speciellt med att just bjuda på middag och kaffe. Det känns bra helt enkelt och såklart vuxet!
Det är ju speciellt roligt när dom tycker att maträtterna man lagar är goda. Speciellt för mig som inte är sådär jätte intresserad av matlagning. Positiv feedback är då väldigt uppskattat!
Jag ska sätta mig på golvet och måla spegeln nu, men först ska jag ta på mig lite fulare kläder och täcka golvet med papper för annars kan både hela jag och endel av golvet bli vitt och de vill vi ju inte. Jag är nog vit som jag är!
Hade verkligen behövt sola nu på tal om de. Hatar att vara blek men de är lite så jag är. Alltid blek & aldrig brun.
Nu ska vi ju snart åka utomlands iallafall så då kommer jag ju såklart att få färg på hyn.
-Sol, stekheta sandstränder, en iskall coca cola, saltvatten, bikini, korta shorts, t-shirtar, linnen, bara fötter,  och varma vindar. Jag längtar!!♥
Lite bilder från senast.

Torsdag

 
Hejhej!
Nu är jag hemma igen efter att ha dukat bord i två timmar inför great gig.
Jag håller för tillfället på att koka makaroner för idag ska jag tillaga makaronipuddning och äta till lunch.
Jag har även svängt förbi coop på hemvägen och köpte lite godis som jag ska sitta och äta för mig själv framför tvn efter att jag ätit.
Johannes jobbar och jag har en helt ledig dag och kväll framför mig så kom gärna förbi om ni känner för de. Har ju som sagt kaffe att bjuda på och nu även godis. Hehe!
Imorgon jobbar jag från och med 15.30 fram till på natten någon gång så det blir en tidig kväll ikväll så jag kan sova ut imorgon och vara utvilad på jobbet.
Nu ska jag kolla till makaronerna.
Ha det fint!
PUSS
 
 

Onsdag

Idag fick big boy stå för käket efter ett 9-timmars pass på jobbet.
Jag har då kommit hem nu iallafall och jag tog med mig maten hem så jag sitter och äter nu samtidigt som jag sitter på facebook och kollar efter allt roligt som hänt idag.
Snart är det ju Fredag igen föresten.. Shit vad den här veckan har gått fort! Det känns bra ändå.
 Imorgon ska jag duka i tre timmar inför great gig som ska hålla till i helgen på norrmalmia och sen ska jag ju jobba där både Fredag och Lördag. Kul att jobba på ett ställe man aldrig jobbat på förut!:)
Jag har dock varit otroligt trött nu sedan jag var sjuk så jag hoppas att det också släpper innan helgen för då blir det långa pass som jag ska jobba. Man får helt enkelt se till att sova ordentligt så man är utvilad!
Nu ska jag se criminal minds med Johannes och sen ska vi sova!
Ha det fint.
PUSS

Kaffesugna?

 
Nu har vi kommit hem igen efter att ha varit och handlat en massa mat på coop också har jag ju jobbat i några timmar innan de också.
Nu har vi köpt hem en massa olika kaffesorter igen till våran tassimo maskin. Det har ju varit slut ett tag nu men nu har vi äntligen kommit ihåg att köpa hem igen. Så välkommna hem till oss om ni är kaffesugna någon dag för vi har rätt mycket att erbjuda er isåfall. Själv så är jag mest för cappuccino just nu, det är ju så himla gott. Men vanligt kaffe och kaffelatte är ju inte heller helt fel.
Idag så blev det hemmagjord pizza till middag. Så vi gjorde pizzor med champinjoner, mozarellaost, salami och tomatsås på. Mycket goda blev dom!
Ikväll blir det soffhäng hemma bara. Jag ska se både gossip girl och 90210 som kommit ut idag sen så ska jag måla klart spegeln med täckfärg så vi kan hänga upp den igen. Bara orkat måla grundfärgen på den än så länge. Hehe! Huvudsaken är ju att det blit gjort iallafall!
Näni, nu ska jag avrunda. Jag har snart ätit färdigt och jag har en diskmaskin som väntar på att plockas ur och smutsig disk att plockas in.
Ha det fint!

Breaking dawn part 2.

Nu har vi äntligen sett beaking dawn part 2 och ja, jag tyckte den var bra. Den levde upp till mina förväntningar faktiskt.
Nu har jag kommit hem igen och har även varit förbi både coop och kvantum. Jag har köpt en deo på coop och samtidigt som jag var där så fick jag ett sms från posten att mina skor kommit till kvantum så då styrde jag kosan dit och hämtade ut dom i samma veva.
Jag är så jäkla nöjd kan jag säga för dom var så underbart sköna att gå i. Det ska bli ett rent nöje att få jobba i dom kan jag säga. ÅÅh! Äntligen har jag hittat ett par skor som jag inte kommer ha ont i efter ett arbetspass. Förhoppningsvis iallafall för som de känns nu så känns dom helt perfekta och jätte sköna att gå i så jag hoppas de håller i sig. Det är inte roligt att ha värk i fötterna var och varannan dag så jag hoppas att jag slipper de nu framöver.
Känner mig redan trött men jag måste hålla mig vaken fram till klockan 10 iallafall d
 
å jag ska hämta Johannes från jobbet.
Jag slår väl på en film för att få tiden att gå fortare!

Måndag

Jag är ledig idag igen innan jag ska jobba hela veckan lång, dvs mellan Tisdag till Lördag.
Jag sitter för tillfället här med en kopp te och har precis duschat och klätt på mig! Snart ska jag börja gå in till stan och hämta bilen på Johannes jobb och därefter hitta på någonting, troligtvis om jag kommer på vad jag vill göra.
Ikväll ska jag, Therese och mamma fara och se Twilight på bio. Äntligen! Tror att den kommer att vara grym. Jag har längtat sjukt mycket efter att få se den eftersom att man har sett första delen och de kändes som att den bara slutade mitt i allt. Man ville bara veta mer!
Ikväll ska vi alltså ÄNTLIGEN få se den och mer än så händer nog inte vad jag vet.
Imorgon börjar jag jobba klockan 11 och slutar sedan klockan 4. Härligt pass va?
Nu börjar mitt te vara slut och jag är därmed varm i kroppen och redo för att bege mig ut i kylan.
Ha det fint!
PUSS

Challenge

Då var man hemma igen efter en jätte trevlig middag med arbetskollegorna.
Vi åt en tre-rätters middag idag som våra super snälla chefer Cecilia och Daniel bjöd oss på på challenge.
Vitlöksbröd till förrätt, oxfilé med pommes &/eller potatisgratäng till varmrätt och en glassbakelse med smak av citron som dessert. Riktigt mummsigt!
Jag har ju även jobbat idag i 2.5 timmar på gästgivarn i Öjebyn. Det gick bra och var jätte trevligt att komma tillbaka dit efter att inte har varit där sedan i sommras när jag jobbade på bröllop var och varannan helg.
Nu har jag minsann tänkt ligga i soffan ett litet tag och kolla på vampire diaries som jag missade i Fredags och även någon film efter de.
Tack för en super trevlig kväll och dag!
Såhär såg allt ut som jag ätit på challenge idag. Erkänn, det hade ni väl ändå inte tackat nej till?;) Avslutningsvis en cappuccino till desserten. Såklart!

17/11

 
Klockan 9 så var vi hemma igen efter att ha ätit våran 5-rätters på Järnspisen. Vi blev mätta och belåtna!
Nu har Johannes somnat i sängen till och med och jag är också trött så jag ska lägga mig framför tvn och kolla nån film och äta Ben & Jerrys glass.
Jag måste ju dessutom stiga upp rätt så tidigt imorgon när jag ska jobba lunch i två timmar. Ett väldigt kort pass med andra ord men man vill ju såklart vara utvilad ändå.
min one piece är nu på så då var de dax att slå igång Irene Huss.
Snart är ännu en helg förbi. Den har varit bra men hade gärna fått vara lite längre!
Ha det fint.
Puss

Shine bright like a diamond.

 
So shine bright, tonight you and I
We're beautiful like diamonds in the sky
Eye to eye, so alive
We're beautiful like diamonds in the sky.
 

Lördag

Godmorgon!
Idag vaknar man och mår som en stjärna. Helt otroligt bra!
Nu är dessutom hela garderoben uppe med glasdörrarna och allting fast invändigt är den inte lika klar men de syns ju inte.
Vi har även satt dit en list i taket över garderoben och en list nedanför den så nu är det bara runt föntren kvar och sen ska ju en dörr på plats också såklart. Men fint är det och det blir bra finare och finare!
Jag han även måla en spegel igår som idag ska hängas upp för nu har den ju torkat under natten.
Idag ska vi fortsätta med garderoben så vi kan sätta in våra kläder i den, äta på Järnspisen 18.00, och sen hem och ha myskväll efter de.
Imorgon ska jag jobba på Gästgivarn mellan 12-14 LUNCH det blir därmed ett väldigt kort pass.
Efter jobbet så ska jag fara hem och sen ska jag möta arbetskollegorna på norrmalmia och vi ska fara iväg och äta någonstans.
Jätte trevliga dagar har jag framför mig! wooho. :)
Sofia trodde att det var ett hål i vårat golv när hon kollade på bilden första gången. Men nejdå, det är bara spegeln som ligger där mitt på golvet. .;)

16/11

Jag och Johannes sitter nu framför tvn och har precis kollat x-factor och Gustavsson 3 trappor upp.
Det har varit paus i x-factor nu ett tag men snart får man veta vem som åker ut. Ska bli spännande! Alla är ju så duktiga nu så vem som helst kan ju åka i stort sett men själv så hade jag helst sett J.E.M´, Awa eller Malcom i finalen. Dom är snäppet bättre helt klart!
Vi har byggt ihop min vita "steg hylla" nu och den är såå fin! Äntligen slipper jag söka något mer. Nu behöver jag bara inhandla något att ställa på den men det borde ju inte vara så svårt.Jag köpte den föresten på Bloms möbler.
Efter finalen på x-factor ska vi göra klart garderoben så vi kan sätta in våra kläder i den och även sätta fast en golvlist.
Imorgon ska vi troligtvis köra iväg våran vitrinskåp till Jenny och köra våran gamla garderob på tippen sen middag på Järnspisen klockan 6.
Trevlig helg! :)
Mamma och Ozzy!

Fredag

Helloo!
Jag är då rejält på bättringsvägen nu och det känns ju såå skönt!
Även Johannes börjar vara på bättringsvägen så det märks verkligen att vila ger en energi och att man tillfrisknar snabbt av de. Världens bästa medicin egentligen!
I Onsdags så trodde jag absolut inte att jag skulle tillfriskna såhär pass fort för då var jag verkligen dålig.
Idag ska jag hålla mig inomhus hela dagen också för man vet ju aldrig, Rätt som de är så kanske jag blir sjuk igen och de vill jag ju inte. Dessutom så smittar de kanske fortfarande!
Nej, det är bara att hålla sig inne och ta det lugnt i ett dygn till och sen kanske jag kan hitta på något.
Imorgon har vi ju bokat bord på Järnspisen så vi vill ju vara friska då så vi kan fara dit och äta fem-rätters.
Idag ska vi bygga klart garderoben, sätta golvlistor och just nu håller jag på att tvätta ännu mera.
Efterlyser även en vit "steghylla" som verkar vara slut överallt. Rusta har inte haft dom hemma sedan dom öppnade och har varit där varje vecka och kollat om dom har kommit hem vilket dom fortfarande inte har så därför efterlyser jag på köpt och säljsidorna på facebook och nu även här.
Har ni någon steghylla så får ni gärna höra av er!:)
Här har vi en bild på både en brun och vit sådan, lånad från google. Sjukt snygga!

15/11

Det är lite konstigt att jag inte ens klarar av att ligga still i mer än en dag när jag är sjuk. Jag blir så otroligt rastlös..
Det har ju behövts både dammsugas och skuras här i huset denna vecka så jag tog tag i det idag såhär en dag innan helg. Med både sprägande huvudvärk och magont så har jag u äntligen blivit färdig och nu är det ju iallafall fint och rent här så det var värt besväret.
Jag har tvättat en maskin med kläder och diskat en maskin med disk också men de är ju inte alls särskilt mycket jobb , bara att trycka på en knapp.
Som de sett ut som inatt och idag så har Johannes varit snäppet sämre än jag. Jag börjar väl bli liite bättre iallafall och de känns så skönt! Det är jobbigt att vara sjuk.
Nu ska jag gå ner till tvöttstugan så fort golvet har torkat och kolla om tvätten är klar så jag kan hänga den och slå på en ny maskin.
Sen ska jag gå till köket och ta en ipren.

Torsdag

Vi är fortfarande sjuka här hemma jag och Johannes. Känns lite hemskt att inte få i sig någon mat fastän magen känns helt tom och man är hungrig som ett djur.
Jag har iallafall fått i mig lite soppa och en och en halv macka idag så de är ju alltid nånting.
Inatt har vi nästan inte sovit någonting, Johannes har sprungit upp och spytt stup i kvarten och jag har bara legat och vridit mig.
Imorse vaknade jag efter 4 timmars sömn av att jag hade sjukligt ont i magen så jag låg kvar ett tag, tog en ipren och drack lite vatten oh sen gick jag upp och la mig i soffan där jag ligger nu fortfarande.
Jag har hunnit se tre filmer idag och somnat till lite då och då och nyss har Cia varit förbi med coca cola och glass till oss. Otroligt snällt och upskattat!:)
Jag ska vara hemma från jobbet imorgon också så att jag kan återhämta mig ordentligt och inte komma som en vandrande smittohärd. Det är inte så uppskattat när man jobbar inom restaurangbranchen.
Min one piece har varit min absolut bästa vän nu de två senaste dagarna. Är så otroligt glad att jag köpt hem en förra året innan jag opererade min fot, och på tal om fot så beställde jag hem ett par nya arbetsskor igår som ska vara speciellt bra för oss som jobbar inom kök och servis. Nämligen ett par airsoft sneaker!
Så här ser dom ut.
Också lite fakta från http://www.jobi.se/sneakers.html

Svarta sneakers i skinn

Bekväm skinnsneaker med halksäker och antistatisk sula. En bra arbetssko för många yrkeskategorier och särskilt populär hos våra kunder som jobbar inom kök, servis och restaurang. Sulan har en inbyggd pump som pumpar in och cirkulerar ny luft runt foten i varje steg. Perfekt för dig som är varm och lätt blir svettig om fötterna!

Våra svarta sneakers finns även i herrstorlekar upp till storlek 46.

  • Ovandel i nappaskinn.
  • Ventilerande sula.
  • Slitsula i halksäker och antistatisk TPU-pivot.
  • Våra sneakers tillverkas i Italien.

träning och diet.

Okeej.. Nu har Johannes också blivit sjuk så vi kan väl säga såhär. Vi spyr i kapp här hemma. Skit kul. Verkligen!
Satan, jag fattar inte hur jag har kunnat smitta han så snabbt. Vi har knappt varit i samma rum för en sekund idag och ändå händer de. Dessutom har vi rengjort toan två gånger idag. Blä! Jag vill bli frisk NU.
Jag har fått ett sånt här tränings iil nu helt plötsligt också så jag är hur sugen som helst på att både gå ut och gå och träna på step in men ingenting utav de går. Jag ska försöka träna mer intensivt sen när jag blivit frisk och även prova på en diet som bea berättade för mig när vi hade filmkväll som innebär att man absolut inte får äta eller dricka någonting som är onyttigt och nu när jag ändå ska vara nykter ett bra tag så är de ju lika bra att vara nyttig på heltid.
Det svåraste kommer nog bli att hålla sig från att dricka coca cola för de är jag så otroligt beroende av och dessutom så älskar jag de. Godis och annat kommer nog vara lättare och denna diet behöver man bara hålla på med i några veckor innan kroppen är helt rensad. Jag måste bara komma på vad dieten heter då också.
Jag har aldrig hållt på med någon form av diet förut med tanke på att jag aldrig har behövt de. Det behöver jag egentligen inte nu heller men de är ju absolut inte för att gå ner i vikt jag gör detta. Jag vill ju inte se ut som en pinne. Men för hälsans skull så tror jag att detta är bra. Man blir ju av med så otroligt mycke onyttigheter och sen träna mycket därtill. Mer hälsosam än så går nog inte att bli sen kanske man går ner något kilo från början men så fort man börjar bygga muskler så går man ju upp dom igen så de är ju inte hela världen.
Johannes funderar också på att köra på den där dieten. Det är bra, då har man någon att kämpa tillsammans med!
 
Jag har ju även min storasyster Therese som kan hjälpa mig med träningen då och då.

Sjukling

Idag slog de till. De som har lurat i flera dagar nu.. Vinterkräksjukan. Kul va? Nej inte direkt kan jag tala om för er.
Jag har spytt tre gånger tidigare idag och har efter de sovit hela dagen fram till klockan var 17.30 och känner mig illamående fortfarande.
Jag var därför hemma från jobbet idag och ska även vara hemma imorgon såklart men jag hoppas iallafall att jag slipper spy något mer. Så himla äckligt!
Sett att det har slagit till på många håll nu, även min lilla brorson har fått de, stackarn.♥
Johannes vill inte ta hand om stackars mig och jag kan inte riktigt förstå varför? Eller okej då. Kanske liiite..
Nu ska jag se Harry Potter och fundera ut vad han ska få köpa till mig när han ska förbi coop. Jag har typ inte fått i mig någon mat idag men mat har vi hemma så kanske något gott och en coca cola.Coca cola är ju bra för magen om man är magsjuk har jag hört. Och jag älskar ju cola så inte mig emot.. Hehe!
Det hade ju verkligen inte suttit fel att se twilight på bio heller som har kommit ut igår. Men jag, mamma, Therese och kanske mormor ska se den nästa vecka när det förhoppningsvis har lugnat ner sig lite i salongen och inte är riktigt lika fullt. Det blir ju bara jobbigt då!
Tror iallafall att den är bra. Trots att flera stycken på min facebook verkligen varit tvungen och skriva ut slutet på filmen. Bara för att förstöra. Det skiter jag i, jag ska se den ändå.
Vad tror ni om den nya twilight filmen? Måste få säga att ni, mina unika läsare som tydligen ska vara mellan 40-50 stycken per dag är aningen dåliga på att kommentera. De är få som gör de, så fler kommentarer tack.
Jag bits inte, jag lovar!;)
Puss!

Tisdag

God kväll!
Nu har jag kommit hem från jobbet efter ett pass på 8.5 timmar. Trevligt har det varit men de är ju såklart skönt att få komma hem igen och sätta sig framför tvn och inte göra någonting alls också.
Jag sitter just nu i soffan och lyssnar på "här kommer natten" med miss Li och det stämmer ju faktiskt.
Jag ska avrunda kvällen med en film och sen ska jag sova. Jag är verkligen hur trött som helst!
God natt :)

Måndag

Idag vaknade jag med världens huvudvärk och illamående så jag fick hoppa över stan med Bea och ligga i sängen och inte göra någonting alls istället. Mormor hade också tänkt komma förbi. Men det gick ju inte heller för att jag inte direkt tog mig upp ur sängen.
Där vid 15-tiden så började det ätligen bli bättre så jag sjutsade in Johannes till tandläkaren och hämtade därefter upp Bea och vi for tillsammans och handlade på coop.
Vi handlade allt som fattades till att tillaga taco till middag och även lite gotta till filmkvällen som vi haft ikväll.
Nu har Bea precis farit hem igen så jag ska fortsätta att se sista filmen av Johan Falk- kodnamn Lisa och sen en till film därefter innan jag ska sova
Imorgon väntar jobb igen mellan 14-22 och sen händer väl inte alls särskilt mycket efter de. kan jag tänka mig. Men det är ju bara Tisdag så det gör ju inte alls särskilt mycket om den kvällen offras till att bara sitta i soffan.
Jag jobbar ju mellan Tisdag till Fredag den här veckan och sen är jag ledig Lördag till Måndag. Rätt skönt ändå! Jag försöker redan nu att planera vad jag kan hitta på då under min lediga helg. Kanske jag åker till Luleå men det återstår att se! Ska försöka att inte röra mina sparpengar den här månaden iallafall. Hellre lägga undan ännu mer än att slösa på en massa onödigt nu när jag varit så duktig och lagt undan så mycket. SKönt att ha en rejäl budget ju!
Vi funderar ju på att åka utomlands snart också så då försvinner de ju några tusenlappar såklart så man vill ju inet att sparkontot ska vara helt tomt på pengar när man kommer hem från resan. Vi vet dock inte vart eller när vi ska åka ännu. Men det blir då nu snart denna vinter så någonstans där det är varmt nu hade passat fint.
Gran canaria, Teneriffa, Thailand, ah. Något sånt!
Tänk att ligga på en solig strand i 30 plusgrader i bikini medans det är 30 minusgrader här. Det hade ju verkligen inte suttit fel. Jag älskar värme och sol!
Nu sitter jag då i soffan med täcket. Dax att kolla film nu igen!
Ha det fint.
Puss och kram!
 

Höstmys hemma hos oss!

Söndag

Hejhej!
Denna Söndag har inte alls varit särskilt speciell. Ja, det är ju farsdag såklart så man har ju varit och hälsat på pappa i Svensbyn men efter det har det minsann inte hänt någonting.
Jag har iallafall köpt hem en bingolott så jag ska sitta och spela det ikväll också ska jag se en till Johan Falk film. Dom är ju rätt bra ändå!
Det blir att ha filmkväll med Bea imorgon istället också ska vi gå på stan under dagen då hon var tvungen att plugga idag och ikväll. Men det funkar ju lika bra det för jag är ju faktiskt ledig imorgon också.
Ute är det mörkt och regnar. All snö har olyckligtvis smält bort nu så det är verkligen super mörkt. Man ser knappt någonting alls när man kollar ut och det är väl i och för sig ganska mysigt så man kan tända ljus och bara mysa på.
Julen närmar sig ju också med stormsteg så jag har börjat kolla efter en julgran lite överallt. Det blir nog en vit en skulle jag tro, Tycker minsann att dom är finast också isblåa och silvriga kulor och glitter ska den smyckas med. Sååå snyggt!
Skulle verkligen passa perfekt i tv-rummet!
Det blir isåfall något i den här stilen. Vad tror ni om de?=)
 

10/11

Nu är jag precis hemkommen från en väldigt stressig dag/ kväll på jobbet för nog har vi haft gäster ikväll alltid. Ojojoj! Men trevligt har de ju som vanligt varit iallafall .
När jag kom hem så var dörren låst och huset helt tomt så jag ringde och kollade var Johannes var som visades vara på bio med sina kompisar. Kul jul att vara ensam på en Lördag. Fast det händer inte så ofta så man får väl ta vara på den tiden och göra något vettigt då.. Eller kanske bara ligga i soffan och kolla film. Vem vet!
Imorgon är det ju iallafall Söndag och då lär det ju bli mycket filmkollande under kvällen iallafall kan jag tänka mig. Det brukar ju lätt bli så! Men så är det ju Farsdag också så det är klart att man ska iväg och träffa pappa också och ge han något fint.
Han är ju trotsallt världens finaste och bästa pappa så det förtjänar han. Minst sagt!♥
Ha en fin Lördagskväll till både festprissar och soffpotatisar!
Puss och kram.
Min mamma och pappa! ♥

Ted

Helloo!
Jag tog mig en ordentlig sov morgon idag och vaknade för en timme sedan.
Jag tror inte att det blir att gå ut något idag med tanke på de dåliga vädret så det blir nog bara att stanna inne framför datorn och tvn fram till att jag börjar jobba.
Igår så kollade jag och Johannes en väldigt bra film som heter Ted.
Den handlar om en pojke som var väldigt ensam när han var liten och inte hade en enda kompis som han kunde leka med.
En jul så fick han sedan en Teddy björn i julklapp av sina föräldrar som han döpte till Ted.
En natt innan han skulle sova så önskade han att ted var levande så att dom kunde vara bästisar föralltid.
Dagen efter när han vaknade så var ted borta från sängen så han sökte och hittade honom tillslut stående framför honom. Levande!
Mer än så säger jag inte, ni får kolla den själv om ni har lust men den är väldigt rolig kan jag säga. Eller iallafall om man har min humor.
Samma person som gjort serien Family guy har gjort denna film och de är med andra ord samma röster. Lite kul sådär! haha.
Efter att vi sett klart filmen så var jag trött så jag gick och la mig.
Jag har med andra ord sovit 9 timmar inatt. Men skönt var det!
 
 

9/11

Vad tycks om min nya bloggdesign egentligen? Själv så älskar jag ju rosa och känner mig jätte nöjd med den. Den är nästan helt klar det är bara lite små justeringar som fakta om mig osv som ska fyllas i.
Nu har jag iallafall kommit hem från jobbet igen efter att ha skjutsat hem mamma och pappa som varit på aw på pappas jobb också har ju även jag då jobbat fram till 23.45!
Johannes har lagat middag till mig så nu ska jag äta kött och pommes och kolla film tillsammans med han.
Innan jobbet idag så blev de bara att ta det lugnt och så blir det nog även imorgon. Rätt skönt ändå! Men det är ju ändå Lördag så de kan ju hända att jag tar mig en runda på stan i nån timme eller hälsar på någon. Kan lätt hända!
Fin Fredag har det iallafall varit. Synd bara att jag råkade få huvudvärk och fick knapra alvedon såhär i slutet av kvällskvisten.
Ha det bra. Puss och kram!♥

Mina underbara tonårsdagar.

Haha! Som ni ser så har Therese nu börjat med min blogg och hon hade lite kul och la upp en bild när jag var en liten tjurig 15-åring. Tööt, men sur!
Jag har en massa fler gamla bilder men dom är på en pixbox som jag inte använder mig av längre men jag hade verkligen behövt hämta dom bilderna därifrån och spara någonstans. Roligt att ha kvar ju!
Det är så kul att se hur man själv, ens familj och sina vänner förändras också med tiden. Även om jag faktiskt tycker att den tiden fram till att man var 18 år var den bästa tiden hittills i mitt liv. Allting var så enkelt och man tog dagarna som dom kom. Synd bara att man inte såg det då men som tur är så bär man ju med sig alla minnen från den tiden. Det var ju helt underbart ju!
De enda man riktigt var tvungen till var ju skolan och sen var de bara glassa runt med sina kompisar dagarna i ända.
Nu bor man i hus, har jobb att gå till, man måste bära allt ansvar på sina axlar själv, handla sin egen mat och bestämma allt själv. Det är ju fint de med men man ska verkligen ta vara på tiden som barn för den tiden var bus enkel motför livet man lever nu.
Med de vill jag säga att jag är otroligt nöjd över min barndom och uppväxt. Vänkretsarna jag hamnade i och livet jag levde. Det var verkligen hur bra som helst!♥
 
En bild från idag. Vad ska jag säga? Jag hade väl lite tråkigt.
 

Under construction

Skriver ett testinlägg för att kolla hur the content ser ut.
Kollar även hur länkar ser ut.
Och så en bild:
 
 
Hahahihihoho! ;). Sandra 15 år ;).
 
/ BästBÄSTsyrran
 

Fredag

 
Snart kommer äntligen en ny bloggdesign hit. Jag börjar bli less på den jag har nu men jag har ju ändå haft den i typ ett år så de kanske inte är så konstigt.
Denna design som jag har nu är det Daniella Stenberg som har gjort till mig och jag blev supernöjd.
Den nya designen ska min storasyster Therese fixa till mig. Kommer nog bli jätte bra!
Trevlig Fredag på er allesammans föresten. Jag börjar inte att jobba förens 16.00 så jag hade tänkt fara in till stan en sväng och sen äta lunch här hemma med Johannes innan jag ska fara. Det är ju trotsallt 4 timmar kvar så lite hinner man ju göra.
Ute kvittrar fåglarna för fullt och det sitter flera stycken ute på våra träd nu så jag tänkte fota dom. Men tyvärr så hoppar dom runt bland alla olika grenar så dom är lite svåra att fånga på kort.
Igår så var jag föresten och åt på ängeln tillsammans med Johanna och Angelica. Gud vad jag har saknat dom. Mina fina vänner!♥ Efter jag varit med dom i omkring 2 timmar så gick jag ut på en liten promenad på 20 minuter och sen gick jag till jobbet sådär en kvart innan jag började.
På kvällen hade jag sedan filmkväll med mig själv, ben and jerrys, brieost och kex samt min bästa one piece. Jag började se en av dom nya Johan Falk filmerna- spelets regler och den var faktiskt riktigt bra- hittils.
Jag ska fortsätta att se den nu hade jag tänkt.
Ha det fint!
 
 

Alcohol is a hell of a drug.

Det tål att nämnas hur otroligt less jag är på hur alkohol kan påvärka människor negativt. Det är skrämmande.
Man har så otroligt mycke trevligare när man umgås med sina vänner utan att hälla i sig en massa alkoholhaltiga drycker.
Tycker även att det är otroligt tråkigt med folk som inte anser att man kan vara på fester nykter. Det var jag ofta förut och det lär jag väl vara någon gång nu med men som sagt då lär man väl få höra hur tråkig man är och en massa frågor om varför man inte dricker? Vad spelar de för roll egentligen? Det ska inte spela någon roll.
Jag väljer helt enkelt att vara nykter nu med den väldigt enkla anledningen att jag tycker att det har blivit så OTROLIGT mycke fester och utgångar nu på senaste tid och jag vill helt enkelt börja lägga min energi på jobb, träning, vänner, familj, släkt, min sambo, vårat fina hus och övriga saker som gör mitt liv värt att leva, mina läppar att le och mina ögon att lysa av lycka och kärlek. Ni är den där speciella guldkanten i mitt liv!
Ta vara på tiden ni har och lev dagen som om den vore eran sista och låt ingen/inget förstöra eran dyrbara tid!
Kom ihåg att de är ni som är huvudpersonen i ERAT liv och det är ni som väljer hur de ska levas. Ingen annan!
Puss och kram♥
 

En sak är då säkert..

Ingen kan nog vara lyckligare än jag som har äran att få vara faster till dessa två solstrålar.
 
Fina underbara älskade ungar!♥
(bilder lånade av Sandra och Linda.)

7/11

Idag har jag och Matilda byggt ihop malmbyrån och det blev verkligen så snyggt som jag trodde att det skulle bli- om inte snyggare och nog är jag nöjd alltid!
Johannes är dessutom snart färdig med garderoben också men han har farit iväg och jobbat där vid 19-tiden så han blev inte riktigt färdig. Men snart så! Bara den blir klar i veckan så är jag nöjd.
Nu har jag iallafall tömt hela den gamla garderoben och den är nu redo att bäras ner till källaren eller kanske rent utav slängas bort. Den funkar ungefär som ett korthus nu redo att falla ihop när som helst.
Den gick nämligen sönder när vi flyttade hit och vi har varit tvungen att spika ihop varenda del flera gånger om för att den ens skulle kunna stå och nu när jag plockade ut alla hyllor, lådor och kläder ur den står den väldigt ostadigt kan jag lova.
Nåja. Nu när vi snart har en stor garderob som dessutom är MYCKET snyggare så har man ju ingenting att oroa sig eller vara ledsen för. Alla kläder får ju ändå plats någonstans så.. Det är ju de som är huvudsaken!
Förövrigt så sprang jag ju också på stan en sväng idag och jag har varit lite tidig nu IGEN.. Jag tror att när jag köpte den där tomten så kunde jag inte riktigt låta bli att fortsätta på samma spår så jag har nämligen idag när jag var inne på village köpt adventsljus och vitt ris som jag nu satt på det vita matborden och malmbyrån. Det blev supersnyggt och jag anser då att det är helt OK att vara tidig med julen. Det är ju trotsallt bara 1.5 månader kvar och det är ju bara så himla mysigt ju!
Det blev dessvärre ingen filmkväll ikväll heller. Men jag och Matilda har då varit iväg och ättit för och varmrätt på challenge iallafall så någonting fick jag ju ut av denna dag och kväll också. Det var både otroligt trevligt och otroligt gott så jag känner mig nöjd.
Imorgon ska jag och Angelica gå på stan istället, när det inte blev någon filmkväll idag och sen ska jag jobba mellan 16-22!
Tack för idag!
Malmbyrån ser nu ut såhär! Snyggt vaa?:) Den passade fint där i hörnet med mitt nya ris i min nya vas och min service som jag köpt av Linda från Indiska.
Klockan är också nyköpt och passade bra där över. Det är så kul när saker och ting blir som man tänkt sig!:)
Satte en svart finfin duk på det nya bordet och detta är nu dom nya adventsljusen och den nya brickan till som jag köpte idag.
En lite närmare men ack så dålig mobilbild på riset och vasen.

Onsdag

 
God morgon!
Vaknade där vid halv 11 och steg därför upp och känner mig faktiskt rätt pigg trots väldigt sen kväl igår.
Jag har nu kört iväg för tredje gången de två senaste dagarna med kartonger och skräp från våra möbler som vi köpt. Det var ju inte bara lite kartonger heller kan jag lova.
Det var ju ändå från en stor garderob, en Malmbyrå, 6 stolar och ett rätt så stort bord.
Känns skönt att trots att vi har rört om rätt så mycket här inne så är det inte stökigt när jag gått runt och städat hela tiden medans Johannes har byggt. Så nu ser man hur allting går framåt.
Bordet har till och med fått sig en duk nu och fönstret gardiner, en lampa och en tomte som jag kaaanske var lite tidig på att ställa fram.. Men jag köpte den på outlet i Happaranda och den var så söt och passade så bra där i fönstret så den fick vara kvar där!
Idag ska vi även hänga upp en vit tunn gardin för altandörren, Johannes ska fortsätta med garderoben och även sätta tillbaka en golvlist som han var tvungen ta bort igår och jag ska dammsuga och skura.
Nu sitter jag och äter frukost i form av rågi-mackor och en stor kopp te!
Snart kommer Matilda hit och ska hjälpa mig att bygga ihop malmbyrån. Tack och lov att jag slipper göra de själv. Hehe!
Idag ska vi droppa in på Järnspisen och äta middag och sen kommer Angelica, Sofia och Johanna hit och kollar film.
Fin,fin ledig Onsdag!:)
Såhär ser de nu ut i fönstret bredvid de nya matbordet i tv-rummet (sista bilden) Söt tomte va? och ute har det snöat så det ligger ett tunt snötäcke över marken. Så otroligt fint, men kallt!

Just nu:

Nu är vi nöjda.

Såhär ser det nu ut med vårat nya matbord, stolar och matta. Fint va? Väldigt enkelt men så jäkla snyggt kan jag tycka. Är så grymt nöjd!
Just nu håller Johannes på att bygga ihop garderoben. Björn har varit här i några timmar också och hjälpt han så dom har hunnit en bit iallafall. Känns kul!
Jag har då nyss slutat jobba och kommit hem så nu är jag aningen hungrig faktiskt så jag tror att jag ska äta något!
Tack för en bra och Trevlig arbetsdag och Tisdag. Imorgon är jag ledig igen!

Ikea

Kom hem från Ikea och lyfte in alla våra grejer där vid 8 och sen for vi och åt på big boy.
Det har varit en lång dag men nu känns det helt klart värt det för med oss hem har vi nu ett nytt matbord med 6 stolar, en malmbyrå i vitt, en svart stor och avlång ryamatta, en stor garderob med skjutdörran och frostglas, nya vattn glas och en massa mera.
Det kommer bli så otroligt snyggt här inne så det finns inte och redan om typ en timma så kommer mattan ligga på sin plats och på den kommer vårat nya snygga vita matbord stå.
Imorgon ska Johannes och Björn bygga upp garderoben och malm byrån och då kan vi äntligen ta ut den gamla garderoben och byta ut den mot något syggt och fräscht istället. Suveränt!
Det kommer blider på de sen, ja kanske redan imorgon om jag ids.
Denna dag har iallafall varit exakt lyckad och enligt planerna. Han dock inte ha filmkväll med Bea ikväll som vi planerat men som tur är så kommer det ju fler kvällar!:)
Imorgon väntar jobb mellan 14-23.
Tack för idag!♥
Nämen kolla, jag kan ju faktiskt också.

5/11

God morgon!¨
Nu är man trött om bara den, jag till och med snoozade idag vilket jag ALDRIG brukar göra.
Jag hatar att inte få sova ut för det är verkligen hemskt att tvinga sig upp ur sängen efter inte alls särskilt många timmars sömn.
Men nu är jag ju uppe som tur är och jag börjar faktiskt att piggna till en aning,
Klockan 10 åker vi ju dessutom till Ikea. Wooho vad kul!
Att sova är underskattat.

4/11

Idag har jag än en gång varit runt lite överallt. Så otroligt skönt har det varit och idag har jag äntligen tagit mig modet att både fara till Lasses minneslund och till min Farmos grav och tänt egna ljus själv, utan mamma och pappa vid min sida.
Jag har inte velat fara dit förut, inte orkat- Det har gjort för ont och varit för svårt men nu idag så gick de äntligen och det känns så oerhört bra efteråt.
Det var verkligen så vackert med alla ljus tända överallt och allt folk som var där hos sina nära och kära som gått bort.
Två ljus hade slocknat hos farmor och det hade farit gula höstlöv på hennes fina vita ris som farfar satt dit så dom plockade jag bort och böt ut ljusen mot nya så nu lyser det fint där igen.
Hos Lasse så brann det förfullt en massa ljus för där är det ju inte bara hans aska som ligger utan även en massa andra människors.
Saknar er så fruktansvärt mycket. Hade verkligen önskat att ni var här idag. ♥ Jag älskar er så det gör ont.
Efter att jag varit där så for jag till farfar där jag stannade i 2.5 timmar ungefär där jag blev bjuden på goda mackor, kaffe och pepparkakor.
Nu har jag kommit hem igen och ska bara ta det lugnt i soffan fram till läggdags för nu har jag varit borta nog för idag. Måste ju vila upp mig till imorgon när jag ska på möte 8.30 och sen fara på Ikea där jag ska vara hela dagen efter de.Skojj ska det bli!
 
Nu ska jag spela bingo lotto.
Älskade farfar <3

Söndag

Haft en jätte bra helg tillsammans med Johannes, familj och släkt och har för en gång skull haft en väldigt lugn och fridfull helg. Skönt som bara den har det varit och ännu skönare känns det ju nu när jag ser hur otroligt bakis alla är som var ut och festade igår är. Känner lite skadeglädje sådär. Hehe!
Jag har ändå hälsat på många människor, gått på stan och shoppat och haft väldigt fullt upp men man kan väl såga som så att jag verkligen har tagit vara på tiden.
Denna vecka så ska jag gå på Ikea imorgon hela dagen och sedan ha filmkväll med Bea på kvällen.
SKa sedan jobba på Tisdag mellan 14-21 och därefter bara vara med Johannes.
På Onsdag så ska jag umgås med efterlängtade Angelica och mysa med henne och hennes fina bäbismage.
Torsdag, Fredag och Lördag ska jag jobba igen och då har jag inga övriga planer men någonting ska man ju hitta på såklart!
Känns iallafall som att denna vecka kommer att bli jätte bra. Jag måste ju slutligen även nämna  att jag ska spela bingolotto ikväll och kamma hem storvinsten! Hehehe.
Ha det så bra!

3/11

 
Då var jag hemma igen för första gången sedan klockan 15.00 idag.
Jag har nämligen varit runt lite överallt och denna Lördag börjar nu gå mot sitt slut och jag känner att ögonlocken börjar bli tunga men den har ju varit så bra!
Efter att jag och Therese gått på stan så styrde jag kosan mot Bergsviken och umgicks med Jesper, Sandra och mina fina brorsbarn i några timmar. Vi degade med Lovis Play-do deg sommest hela tiden. Gullisar!
När klockan sedan var 17.00 så for jag vidare till Svensbyn och åt middag där. Det bjöds på klyftpotatis och entrecote. Mumms! Där stannade vi till 20.00 ungefär och for sedan hem till Therese i Lillpite och kollade på skräckfilm och åt tårta och biskvier. Kan inte göra annat än älska deras öppna brasa som dom har. Så varmt, skönt och mysigt.
Nu har Johannes kommit hem från jobbet också men han satte sig framför datorn och ser nån serie som han gillar så jag får väl se något som jag gillar då också men som han inte gör. Vampire diaries!
Underbara älskade små barn! <3

Lördag

Handlar har väl jag!
Hejhej! Nu har jag precis kommit hem från stan med Therese och jag som skulle fortsätta i mitt jätte bra spår där jag inte köper några kläder.. Men närrå! Efter fleeera månaders uppbehåll på shoppingfronten så kom jag idag hem med en svart blus, en tubkjol med guldig dragkedja baktill, en vit tunika med spets upptill, en grå pälskrage, ett par svarta jeans med hög midja och silvrig dragkedja baktill, en vit kavaj och slutligen ett par supper snygga röda jeans!
Jag är nu 800 kronor fattigare och kunde inte känt mig nöjdare. Jag tycker att jag varit nog duktig som inte handlat på hela sommaren fram till nu . Det här förtjänade jag!
Jag har även köpt med mig lite mat från ängeln och nu hade jag tänkt åka och hälsa på Jesper, Sandra och brorsbarnen sedan middag hoc mamma och pappa å avslutningsvis filmkväll med Therese ikväll!

One piece är bäst ingen protest!

Idag jobbade jag nästan enligt schemat och det är ju faktiskt väldigt ovanligt. Jag fick nämligen sluta redan 21.40 och var schemalagd fram till 21.00 så det blev inte särskilt mycket längre, endast 40 minuter.
Men då jobbade jag ju sedan 12 imorse också så det blev ju ändå 9 timmar och 40 minuter även om det inte känns som det!
När jag kom hem så lagade Johannes kött och friterade pommes till middag. Så oerhört gott och jag har köpt hem godis, vilket tydligen han också hade gjort så nu har vi hur mycket godis som helst.
Han köpte till och med godis enkomt till barnen om dom skulle komma någonting idag också har det inte gjort de. Haha! Stackarn.
Nååja, dom kanske dyker upp imorgon!
På tal om imorgon så är jag ju ledig som jag typ tjatat om hela veckan nu och då ska jag först sova ut såklart sedan gå på stan ett tag och sen fara till mamma och pappa och äta middag. På kvällen ska jag och Therese därefter ha filmkväll. Det blir trevligt!
Nu ska jag kolla en film med mina one piece som är den mysigaste (Johannes valde att sitta framför datorn ist för att kolla film med mig )och sen ska jag soooova!
Ha det fint.

Fredag

God morgon Fredag, jag har längtat efter dig (fast mest efter Lördag.. hehe!
Somnade där vid 2 igår efter att ha sett en film och slappat i soffan och vaknade med ett ryck för en timme sedan när klockan ringde. Jag blev så himla rädd! Haha.
Nu sitter jag iallafall och äter frukost och alldeles snart ska jag börja bege mig till jobbet för ett nytt arbetspass.
Det visade sig föresten att Johannes var ledig på Måndag då jag också är ledig så det blir att åka till Ikea då och förhoppningsvis komma hem med en ny garderob plus en massa annat fint och kaaanske ett matbord! 
Jag har med andra ord ingen som helst aning om vad jag ska hitta på imorgon så är det någon som har några förslag så är det bara att droppa dom annars kanske jag bara sitter framför tvn med en chipspåse hela kvällen och de vill vi ju inte.. ;)
Idag kommer Johannes hem!!:)

1/11

Då var man hemma från jobbet igen efter ett mycket kort arbetspass på ynka 6 timmar och 20 minuter.
Skönt som bara den att få komma hem till ett nystädat hus iallafall. Det uppskattas verkligen såhär dagen innan helg.
Jag har föresten haft första barnen för iår på besök som frågade efter "bus eller godis" i sina olika hemska maskar. Tack och lov så hade jag ju godis hemma så dom fick ta några stycken var och dom verkade glada å nöjda och gick vidare. 
Jag har ju glömt att handla hem till dom som jag hade tänkt göra men jag kom som tur var på att vi hade lite godis kvar i skafferiet. Man kommer ju ihåg besvikelsen själv när man frågade och verkligen hoppades och sen inte blev bjuden på något eller typ bara en frukt..Hemska tanke! Då råkar man väl ut för nå bus iallafall och de vill man ju bara inte.. hahaha!
Nu ska jag plocka ihop litegrann i datarummet, Ta bort lite och sådär för snart ska här läggas golv och sättas tapeter. Så otroligt kul att det verkligen går framåt, sakta men säkert.
Jag älskar att inreda men jag kan inte låta bli att längta fram till att precis ALLT är färdigt.
Några bilder på hur vårat sovrum, tvrum, köket och en del av hallen ser ut just nu!
På Lördag ska ytterligare en gardin hängas upp också ska jag köpa en massa glödlampor eftersom att alla envisades om att gå sönder samtidigt så nu har vi inge ljus i halva tv-rummet, därav den dåliga bilden.
Källaren har ni ju inte fått se ännu men de är då heller inge att se förutom en tvättstuga och två stora öppna rum som ser ut som två garage typ. Haha! Tur att övervåningen blir mer och mer mysig iallafall.. :) Ni får då inte se datarummet heller för där är de bara en massa bygg-grejer och en dator. Så datarummet får ni se sen när tapeterna och golvet är på sin plats!
Tack för idag.♥

Torsdag

Hejhej!
Sitter just nu här vid datorn efter att ha haft Emmelie på besök ett tag. Mycket trevligt såhär innan jobb!
Förutom det så har jag börjat med maten också som är klar på ungefär 20 minuter. Det blev ugnsstekt korv och potatis till lunch idag. Fast det inte alls var särskilt längesen jag åt det så kände jag mig väldigt sugen på de just idag så.. Så blev det! Mumms!
Jag sitter även och spånar litegrann bland utbudet på matbord på både mios och Ikeas hemsidor. Jag har hittat två stycken med 6-8 platser som känns intressanta iallafall. 
Hoppas ju som sagt på att få fara till Ikea på Lördag så då får jag väl kika ännu mera då. Kan ju faktiskt ha missat något också!
Nu ska jag kladda på lite maskara och kolla till tvättmaskinen som ska vara färdig enligt mina beräkningar typ nu.
Torsdag idag, dvs endast två arbetspass kvar innan helg.
Ha en trevlig kväll!
Lite gott ser det väl ändå ut?
 

Städdag.

Nu har jag och Johannes precis städat hela huset dvs dammsugit, dammtorkat, skurat, plockat undan, och rengjort i toan.
Jag har även diskat och tvättat så imorgon har vi rena kläder och inatt får vi sova i en renbäddad säng. Oerhört bra!
Ja, denna Onsdag har helt klart varit helt ok. Lugnt och skönt på jobbet och varit pigg hela dagen lång. Det hela började ju med att jag fick en lååång sovmorgon och hade en färdig matlåda så det kan ju förstås ha något med saken att göra att denna dag både började, fortsatte och slutade bra.
Imorgon börjar jag inte heller förens 16.00 så då ska Emmelie komma förbi också hade jag tänkt ta mig en promenad som jag inte tog idag pga vädret. Det låter väl bra!
På Lördag funderar jag starkt på att åka till Ikea och hämta hem en garderob samt lite annat smått och gott men jag ska bara försöka få med mig någon först som kanske inte alls är särskilt svårt. Vad vet jag!
Nu ska jag äta gott och kolla film i soffan fram till att jag ska hänga upp tvätten.
Ha de fint!
Jag tycker att sommaren kan komma tillbaka nu. :)
RSS 2.0