Jag fick besök inatt!

Inatt har Isabell sovit över hos mig här i mitt flickrum i Svensbyn.. Det blev aningen impulsivt beslut, för det var väl inte riktigt tänkt från första början då jag han åka hem och hon gå hem till sig. Men vi löste det snabbt och enkelt genom att jag åkte tillbaka in till stan och hämtade henne.
 Vi avslutade våran kväll med några avsnitt big bang theory innan vi tillsist somnade utslagna i min säng där vid  halv 4.
Nu är vi pigga och glada och ska snart käka lte lunch och sen fara in till stan och gymma, det ska bli skööönt.
I övrigt så är det jobb mellan 16-23 som gäller för oss båda och sedan ska vi tillbaka hit igen.
Kul att ha en inneboende här nu när mamma och pappa har farit till Linda i Sthlm och jag har hela huset för mig själv.
Ha det gött!:)

Tjeeena!

 
Haft en himla bra dag/kväll på jobbet ändå och jag och Isabell stängde igen Spisen där vid 23.30.
Nu ska jag enbart ligga i sängen och kolla film, men jag börjar ju inte förens 16 imorgon så blir nog att vara uppe ett tag till, även om jag egentligen är trött! haha.
Nej, en ostbricka och loka hade ändå suttit fint och sedan åker jag in till stan där vid 12 imorgon och går på promenad med Bea.
Godnatt och sov gott!:)
PUSS

Uppdatering: Glad!

Hello!
Nu är jag i Svensbyn men bara för ett tag. Har inte varit här sedan i Söndags ¨så har varit här för att städa, fixa iordning mitt enorma klädkaos, tagit mig en dusch, betaat räkningar, tvättat, käkat och nu ska jag snart åka tillbaka till stan igen för att jobba mellan 16-23.
Har hur som helst haft underbara både dagar och kvällar på sistone, har haft skit roligt och har fått umgås med sjukt underbara människor. Dessutom har jag ju fått se Luleå- Skellefteå spela i Lördags. Dock så förlorade ju Luleå i slutet när det bara var 7 jäkla sekunder kvar av matchen efter förlängning och därefter straffar.. Men jag var glad ändå.
Denna vecka jobbar jag mellan Tisdag till Lördag så det kommer bli många timmars arbete, men jag känner att det behövs efter två sämre månader.
Jag och Isabell har ju faktiskt varit iväg och shoppat i Luleå i Måndags också och då fick jag med mig två par jeansleggins 10 par trosor och två bhar samt lite smink och annat kul. Det behövs!
 
Nu har ni fått lite uppdatering om mina senaste dagar, jag mår bra och är glad! Woho!
PUSS

Söndag

 
Min helg har bokstavligt talat varit jätte bra. David har varit på besök i helgen så vi har varit iväg till Luleå och kollat derby spela. Dock var det ju lite synd att Skellefteå lyckades göra mål när det endast var 7 sekunder kvar och därefter vann efter straffar. Man var inte nöjd då alltså!
Efter matchen så for vi och käkade på max och sen gick vi ut på allstar efter det. Där var det inte direkt ösigt så vi bestämde oss för att åka hem till Piteå istället.
Det gick dock inga bussar som vi räknade med att det skulle göra så vi tog taxi och blev därefter 1300 kr fattigare. Det gjorde oss ännu mer missnöjda.
Idag har vi enbart tagit det lugnt och jag är sjukligt trött i både kroppen och huvudet, men funderar ändå på att åka in till stan och kolla film med några kompisar. Det kan ju ändå inte skada!
Imorgon ska jag nog umgås med Isabell skulle jag tro så vi får väl se vad vi hittar på för kul. Är ju ändå löning imorgon menar jag.
Sen är det jobb mellan Tisdag til Lördag för mig som gäller. Mycket jobb-mycket cash.
 

21/2

Hello!
Mina två senaste dagar har varit så oerhört bra. Jag har haft världens lyckorus i min kropp nu hela veckan. Så jäkla skönt. Känns inte som att nånting kan få mig på dåligt humör nu alltså!♥
På jobbet gick det bra och idag jobbade jag tillsammans med Lina igen. Det känns som att det var längesen men vi har alltid så roligt när vi jobbar sercice tillsammans. Lika galet varje gång!
Nu ska jag sätta igång och göra nå nytta här hemma efter några timmars jobb. Känns som att det behövs rensas ut några garderober med grejer här och sen så finns det även tvätt att tas hand om.Skit kul ellerhur? Men de måste ju förstås göras det också.
Jag har faktiskt verkligen jätte ont i min västra fot. Under den på trampdynorna om ni förstår vad jag menar. Mamma säger att det bara är djur som har sånt men dom har ju inget särskilt namn på människofötter så då får det kallas så även på min fot.
Jag vet väl inte riktigt vad jag har gjort men de är väl förmodligen för att jag går så sjukt mycket både på jobbet och efter jobbet. Måste vila den lite nu!
Pappa har föresten tömt en gammal dator på bilder som han satt i en usb och som jag sitter och kollar igenom nu. Så sjukt längesen och gu vad nostalgi. Älskart!

Torsdag

Tjena!
Nu har jag då faktiskt kommit hem efter att ha varit i stan en sväng. Subland fick bjuda på de dom gör bäst, frukost.
Nu är jag mätt och belåten och börjar inte jobba förens 16 så frågan är ju lite vad man ska göra fram till dess.
Just nu tar jag då det bara lugnt och funderar på att ta en powernap. Vaknade nämligen tidigt idag och det blev rätt så sent igår.
På tal om igår, fy tusan vad kul vi hade. Vi tog en impuls till Luleå, jag och Isabell och åt på allstar, hälsade på Jennie och Erik sedan slutade våran kväll med bowlig på Olaerys. Jävulskt kul! Sen att jag vann gjorde ju inte kvällen sämre.;)
Nu ska jag vila och se en film!
Puss
 

Saknar värmen!

Onsdag

Inatt har jag inte sovit många timmar. Jag har frysit så jag har sovit med både tofflor och fleecetröja . Inte okej!
Det första jag gjorde när jag vaknade var dessutom att jag gick ut och satt i motorvärmaren i bilen.
Solen skiner förfullt där ute men de är inte lika kul att det är hela 17 minus hära. Fyfan och jag som tänkte gå ut och gå nu.. Jag kanske gör de ändå och går den korta streckan på 4 km bara!:)
Så blir det säkert om jag känner mig rätt, men först ska jag käka frukost.

Tisdag

Hade en himla bra kväll igår som avrundades med sovfrämmande och en film, lite oväntat men väldigt trevligt måste jag då få säga och satan vad längesen det var någon sov över här tillsammans med mig! Haha.
Idag jobbade jag mellan 14-22 och stängde tillsammans med Isabell. Vi hade ett väldigt lugnt pass på jobbet och vi han med så mycket behövligt så det var då gode skönt må jag säga.
Efter jobbet så stannade jag kvar i stan en stund och kollade en film och nu är jag hemma hos mamma och pappa igen och funderar på att kolla på en film till, trots att klockan är mycket. Jag vet dock inte vad jag ska se för någon film men är sugen på att se en skräckis. Jag älskar ju skräckisar och ändå är jag fegast i världen. Dubbelmoral från min sida men dom är ju så bra!;)
Imorgon ska jag in till stan där vid 1 och fara på vårdcentralen. Efter de funderar jag på att stanna kvar i stan eftersom att jag ska umgås med Isabell när hon slutar jobba 15.00.
Böt föresten helg med Amanda som ville vara ledig nästa helg då det egentligen är min lediga helg.
Jag jobbar därför nästa helg och får vara ledig denna helg istället så på Lördag får jag främmande och då ska vi dra ihop finaste kompisgänget och hitta på något roligt tillsammans allihopa! Det blir kanoners och jag lääängtar.
Nu ska jag se film innan de blir för sent!
 Ha det gött!
Puss
 
"Berit" vackade in halva min väska med grejer idag. Hon tyckte de var kul och busigt gjort. Jag blev arg och straffade henne med att rengöra avloppen. Det förtjänade hon med tanke på hur platta alla mina grejer blev´efter hennes bus..
movienight.
 
 
 

:)

Idag har jag tränat två gånger och det är så sjukt skönt. Eller, ser väl inte direkt en promenad som någon direkt träning så.. Men en mil gick jag ju iallafall och sen efter jag ätit lunch så åkte jag in till stan och tränade på step in i en timma.
Körde mycket biceps idag faktiskt så jag misstänker att det kommer kännas av imorgon.
Efter tränigen så gick jag till Emma och hade spelkväll tillsammans med hon, Matilda och Diana och for därefter hem och städade mitt rum samt böt sängkläder och rensade ut en av garderoberna och slängde en hel del. Jag har verkligen ägt mycke skräp alltså. Fattar inte hur jag tänkte när jag var yngre någon stil för inredning hade jag ju uppenbarligen inte heller med tanke på hur mycket jag fått fixa till nu sen jag återvände. Haha!
Nej, nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det mys!
Ha det fint!
Lekte med webbkameran lite! muuha!

Måndag

Igår hade jag; Isabell och Matilda tv och spelkväll hemma hos Matilda. Det var riktigt trevligt faktiskt. Jag vann överlägset, nästan varje gång!;)
Där vid 9-10 så gick jag och Isabell sedan hem till henne och kollade Twilight innan vi tillsist somnade.
Idag så har jag inte alls gjort särskilt mycket faktiskt. Åkte från stan där vid 1 och har efter de varit på en mils promenad i Svensbyn och rensat tankarna samtidigt som jag lyssnat på bra musik och äter nu lite lunch.
Jag ska åka in till stan igen om ett tag för att träffa Matilda och Emma som jag ska spendera min kväll tillsammans med.
Imorgon är det jobb som gäller igen efter 3 dagars ledighet och eftersom att det är min tur att jobba helg denna vecka så är jag även ledig på Onsdag.
Tror att denna vecka kommer att bli kanon!

Min helg

Min helg har varit helt fantastiskt bra och jag är glad över varje sekund av den.
Jag är på ett jäkligt bra humör idag och det har jag varit hela helgen, men de är ju inte så konstigt faktiskt. Jävlat awesome!
I Fredags så fick jag träffa mina kära vänner Emma och Diana igen, vilket faktiskt var längesen sist så det var jätte trevligt.
Efter de så for jag vidare med June till Viktor där en massa folk var och där vi spenderade våran kväll fram till att vi gick ut på Kalles.
Igår så var jag i stan fram till 4 och for därefter hem till mamma och pappa där jag blev bjuden på gött käk och sen for jag till Bea efter några timmar.
När klockan började närma sig 9 så for vi till Pitholm och festade med i stortsett samma folk som i Fredags och det slutade med att vi hamnade på challenge där vid halv 1.
Nu har jag precis kommit hem från stan igen och sitter här med en kycklingpasta och en loka citron samtidigt som jag sitter vid datorn och lyssnar på bästa musiken.
Ikväll ska jag umgås med Isabell och Matilda igen och Matilda har jag inte träffat på en vecka så henne har jag minsann saknat.
 

Projekt ruminredning!

Tjeena!
Kände att mitt tidigare inlägg var lite dystert och folk frågar liksom varför mina senaste dagar varit dåliga.
Det är helt enkelt av en väldigt enkel anledning. Dagarna brukar kännas rätt så gråa när man är sjuk.
Jag har haft magkatarr ett tag nu och spydde efter jobbet och under hela natten i Tosdags så jag har inte varit så pigg med andra ord.
Var och hälsade på min brorson i Måndags och han har tydligen magsjuka så har tagit lite avstånd från omgivningen nu sedan dess för att jag inte ska smitta någon.
Igår vid 17.00 fick jag i mig min första måltid med hemsk magkramp efteråt men de gick.
Idag har jag haft magkramp lite fram och tillbaka hela dagen men de har blivit bättre iallafall och jag har ingen magsjuka utan det var nog bara magkatarren som spökade så imorgon får jag komma tillbaka till jobbet igen.
Käkar medicin nu mot min mage som jag ska göra i två veckor för att det förhppningsvis ska gå över snarast möjligt.
Är inte första gången jag har magkatarr direkt för jag har aldrig varit en person som är glad vid mat. Äter med andra ord en max två gånger per dag och inte mycket heller sen har det varit en stressig period på de och jag tränar ju också, så jag är inte direkt chockad.
Missförstå mig nu rätt. Jag har inge problem med mat så utan mat är såklart bland de bästa jag vet men min magsäck är helt enkelt inte så stor och rymmer därmed inte så mycket!;) haha.
Pappa och jag har varit och hämtat ett bilbatteri på biltema nu och laddat upp det så han håller på att byta ut de gamla mot de nya nu så den förhoppningsvis startar hela tiden hädanefter och inte strejkar. Finns inte mycket som är mer drygt efter att ha jobbat  en lång arbetsdag när man ska åka hem också startar inte biljävuln!
Förutom de så har jag inrett mitt rum i Svensbyn nu. Har ju inte bott hära sedan jag var 19 så var endel som behövde förnyas och ändras kände jag så jag böt ut möbler, slängde upp min tv på malmbyrån, tömde databordet och vitrinskåpet på grejer, böt ut hyllor, speglar, satte in steghyllan och fixade och donade.
Nu börjar jag känna mig någolunda som hemma men än är det inte riktigt klart.
Min datastol blev uppimpad med ett fårskinn också. Fint ska de va!
Vóila!
 
 

Torsdag

Dom senaste dagarna har rent ut sagt varit sämst och jag har därmed inte haft nånting att blogga om.
Hittills har denna dag också varit det men, det går framåt iallafall.
 
Glad alla <3 dag på er föresten.

Måndag

Hello!
Nu är jag hemma hos Bella igen och ska sova här inatt, vilket jag för det mesta gör nu på Måndagar.
Tidigare idag så har vi gått på stan och jag har fått käka på ängeln för andra dagen i rad.
Jag, Bella och Emil har nyss varit och tränat på step in. Det blev ett kort pass på bara en timme men rätt så intensivt ändå. Har jag inte träningsvärk i brösten imorgon så är jag förvånad!
Just nu håller Isabell på att laga mat. Jag tror att det kommer bli gott men hon ska slänga ihop något som jag inte känner igen så det är bäst att jag håller mig undan och låter hon kocka för sig själv.
Vi har varit på coop och handlat också så vi köpte med oss ännu mer lingongrova och avokado hem. Det godaste! Sedan så köpte vi även youghurt och bär så vi kan göra smoothie och keso med smak av olika sorters lökar och skinka samt mjölk såklart. Är säkert gott!
Igår hade jag min äta vad jag vill dag så jag åt kex och brie tillsammans med Therese men de blev dock inte alls särskilt mycket så jag bestämde mig för att ha en till äta vad jag vill dag idag när jag inte gjorde de ordentligt igår. 
Jag har därför köpt hem lite godis och chips. Det var ju faktiskt hela tre veckor sedan sist jag köpte hem de å de ska bli gott!
Nu ska jag ladda hem en skräckis till mig och Bella som vi kan se ikväll. Det blir nog "the possesion" eftersom att ingen utav oss har sett den.
Imorgon är Isabell ledig och jag jobbar, men jag börjar inte förens 14.00 som vanligt så om jag orkar så traskar jag nog iväg till jobbet innan dess så slipper jag träna efter.
Ha det fint!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10/2

Nu har jag både varit och hälsat på hos min bror och min syster och efter det tagit en dusch och satt mig framför datorn.
Lovis och Melker verkade uppskatta sina risdjur som dom fått av mig och började leka med dom direkt. Sötungar!
Jag har köpt kex och brieost precis som jag tänkte så ska lägga mig och se ett avsnitt av 90210 och sen en film efter de om jag orkar. Känner mig så grymt trött nu redan nu!
Lite bilder från idag!♥

Söndag

Hello!
Tung dag idag, minst sagt. Kan väl inte direkt påstå att jag varit bakis för säger jag de så ljuger jag.
Däremot så har jag varit trött och känt mig en gnutta lat. Äh, jag har ju haft trevligt sällskap hela dagen och fått käka på ängeln så jag är nöjd och glad ändå.
Frågan är dock litegrann vad man skulle ha hittat på idag.. Funderar på att åka till coop och handla hem lite brieost och även fara och hälsa på min bror, Sandra och mina brorsbarn. Dom saknar jag! och dessutom så har jag ju en present till dom som jag köpte i Spanien. ♥
Jag har ju faktiskt knappt ätit varken godis, chips eller druckit cola på väldigt länge nu. Förut så åt jag de typ varje dag. Haha. Jag har dock gått ner 3.5 kilo på 3 veckor. Lite sjukt med tanke på att jag alltid varit liten och ändå kan tappa vikt så snabbt! Äh, ge mig nån vecka till så väger jag 53 kilo igen och förhoppningsvis har jag mer muskler också. hähä!
Stolt över mig själv över coca colan och godiset iallafall. Jag är dööktig!
Nej, om man ska ta en dusch och sen börja åka tillbaka till stan kanske. Det tycker jag lät som en bra idé för här får jag ju ingenting gjort precis och de är bara tråkigt!
Lite wörk med Lino igår innan vi sadlade om för party!

Lördag

 
Hello!
Nu har jag kommit hem till Svensbyn igen efter att ha sovit i stan inatt.
jag har tagit mig en dusch, städat upp på rummet och sminkat mig så nu är det bara håret kvar som ska fixas och sen är jag redo för ännu en arbetsdag.
Ikväll får vi se vad som händer men i stan ska jag iallafall sova. Orkar inte åka hit hela tiden, är så sjukt drygt och jag har ju ändå alltid en väska som jag har med mig till jobbet så då kan jag ju lika gärna stanna kvar i stan när jag slutat.
Min bil är ju föresten fit for fight igen. Så jäkla skönt, jag hatar att inte ta mig dit jag vill.
Funderar på att be pappa skjutsa mig till jobbet så jag slipper ha bilen i stan när jag ändå är ledig i två dagar efter det här passet. Känns onödigt att den står där och är kall menar jag.
Nu ska jag äta lite mat, höll inte på att få i mig nånting igår för att jag hade kramp i magen hela jäkla dagen.
Hoppas på att jag lyckas bättre idag.
Jag bjuder väl på en bildbomb från senast kanske!

Fredag

Håller på att laga min lunch/middag nu. Det tog ett tag för mig att ta mig upp ur sängen idag men det var faktiskt väldigt skönt att ligga kvar och känna att man ju faktiskt har tid till de också.
Pappa ringde nyss och sa att han fått igång bilen igen, så jäkla bra. Nu startar den ju iallafall men vad den skulle behöva just nu är att få komma in i ett varmgarage och stå där ett tag..
Jag sitter och lyssnar på kapten röd nu också, det var otroligt längesen sist. Men endel låtar är ju rätt så bra!
 
Idag slipper jag föresten ha huvudvärk än så länge iallafall så jag hoppas att det håller i sig hela dagen/kvällen.
Väskan är packad och om 45 minuter kommer pappa och hämtar upp mig så jag ska äta nu.
Jag tänker inte göra som jag gjorde igår då jag helt glömde bort att äta innan jobbet. Hur tusan kan man glömma bort att äta?? Det är nog bara en sak som jag kan lyckas med tror jag..
 

Uncover.

Nobody sees - Nobody knows
We are a secret - can't be exposed
That's how  it is - That's how it goes
Far from the others
Close to each other
That's when we uncover

In the daylight - in the daylight
When the sun  is shining

On a late night, on a late night
When the moon is  blinding

In plain sight - Plain sight
Like stars in hiding

You  and I burn on

Put 2 and 2 gether - 4ever
We'll never change
2 and 2  gether
We'll never change

Nobody sees - Nobody knows
We are a  secret - can't be exposed
That's how it is - That's how it goes
Far from  the others
Close to each other
That's when we uncover

My asylum -  My asylum
Is in your arms
When the worlds gives heavy burdens
I can  bare a thousand tons
On your shoulder - on your shoulder
I can reach an  endless sky
Feels like paradise

Put 2 and 2 gether - 4ever
We'll  never change
2 and 2 gether
We'll never change

Nobody sees - Nobody  knows
We are a secret - can't be exposed
That's how it is - That's how it  goes
Far from the others
Close to each other
That's when we uncover

We could build a universe right here
All the world could disappear
Wouldn't notice, wouldn't care

We could build a universe right here
The world could disappear
Yeah I just need you near

Nobody sees -  Nobody knows
We are a secret - can't be exposed
That's how it is - That's  how it goes
Far from the others
Close to each other
That's when we  uncover
-Zara Larsson.

Torsdag

Idag har jag haft sprängande huvudvärk hela dagen/kvällen igenom och det har verkligen varit HEMSKT. Fy tusan vad jag hatar att må dåligt. Jag hade sån extrem huvudvärk att jag var nära på att spy några gånger och alvedon samt tusentals glas med vatten hjälpte mig då inte heller..
Nu börjar de då avta iallafall och tack och lov så var det lugnt på jobbet idag så jag krigade mig genom detta arbetspass ändå.
Hoppas enormt mycket på att jag mår bättre imorgon och att jag slipper må illa. Då hade jag varit väldigt tacksam!
Pappa fick hämta mig efter jobbet idag också till råga på allt, jag höll rent ut sagt på att frysa ihjäl därutanför eftersom att bilj*veln inte startade(!!!).. Är så extremt less nu så jag tror jag bryter ihop. Måste till biltema i Lule och köpa hem ett bilbatteri för såhär kan den ju inte hålla på.
Jag är då glad att pappa kunde hämta mig iallafall och att jag tog mig hem till värmen efter alla omständigheter tillslut ändå.
Nu sitter jag och beundrar mina nya träningskläder som jag köpte hem idag innan jobbet då jag gick en sväng på stan och äter två mackor och dricker juice samtidigt som de. Gott!
Jag är egentligen sugen på avokado just nu, har nog aldrig hänt förut men jag har faktiskt ätit det nu de två senaste dagarna på mina lingongrova mackor. Jätte gott och nyttigt!
Denna kväll ska avrundas med en film och imorgon börjar jag inte jobba förens 15.00 så då ska jag på apoteket innan dess också måste jag ringa lite samtal och försöka starta upp bilen.
På kvällen får vi se om jag blir kvar i stan eller om jag åker hem,och på Lördag är de jobb igen som gäller, sista helgen nu sedan börjar jag jobba varannan igen! Woho!
 
Idag saknar jag sommaren lite extra.

Onsdag

Hello!
Nu är jag i Svensbyn en sväng och packar min väska igen.. Är ett evigt packande hit och dit nu för min del men de är fan värt det för jag bor lite här och var nu kan man säga och det är faktiskt jäkligt kul! Kan älska att jag har så fina vänner som alltid låter mig komma hem till dom när jag vill, helst Isabell där jag bor för de mesta under vardagarna. Det är mys!
Igår så jobbade vi båda och stängde tillsammans och for därefter och handlade på coop vid halv 10 och landade på gymmet direkt efter och gud vilket mördarpass vi körde igår. Förvånad över att jag inte har träningsvärk någon annanstans än i rumpan och svanken idag alltså! Hehe.
Nu sitter jag i största del och väntar på att Bea ska höra av sig så jag kan börja åka till stan igen och möta upp henne så vi kan luncha.
Jag har än inte ätit någonting idag så min mage börjar gnälla lite efter mat nu!
Ikväll får vi se vad som händer men imorgon och ändå fram till på Lördag är det då jobb som gäller. Konstigt det känns att det redan är Torsdag imorgon och jag som tycker att veckan nyss började.
Nåja, hellre att veckorna går fort än sakta iallafall!
Ha det fint, nu ska jag dra!

Tisdag

Sitter här med min bärbara dator i köket och äter min lunch bestående av mackor och juice.
I vanliga fall så brukar jag alltid äta någon typ av mat till lunch innan jobbet och det fanns mat i kylen till och med men jag var verkligen inte sugen. Känner mig inte ens hungrig, men nånting måste jag ju äta ändå.
Om endast 10 minuter ska jag börja åka till jobbet och en tvättmaskin är på så jag hoppas att den hinner bli klar innan dess. Hehe!
Har lite funderingar också kring när det egentligen har tänkt sluta snöa. Kan tycka att vi har nog med snö nu..
För dom som vill köra skoter kan gott och väl göra det sedan dom som har andra vinteraktiviteter klarar sig nog också med den här snön. Vi behöver liksom inge mer. Bara jobbigt!
Jag känner mig ändå på ett bra humör idag, trots att det snöar. Mitt brännsår på fingret som jag haft i två veckors tid nu har äntligen läkt ihop! Så jäkla skönt för det gjorde fan skit ont´och var nästan högst upp på pekfingret dessutom så jag lyckades alltid göra illa mig på de på jobbet..
 
Woho! Jag hade tur, tvättmaskinen blev precis klar hörde jag. SKa plocka ur den och sen börja åka till jobbet!
Ha det gött!
 
 

Måndag

Halloo!
Nu är jag hemma igen efter en natt i stan och trött är man!
Jag har precis duschat och tänkte ligga här i sängen nu ett tag och slappa framför en film då det ändå inte blev någon stadsrunda med Matilda och Isabell pågrund av dåligt väder.
Inga planer alls för dagen då så jag får väl ta den lite som den kommer. Nu har ju nästan halva dagen passerat men eftersom att jag varit vaken sedan 8 imorse så har jag ju hunnit med ganska mycket iallafall känns de som.
Ïmorgon börjar en ny arbetsvecka igen men denna vecka får jag vara ledig på Onsdag iallafall så då jobbar jag ju ett pass mindre än förra veckan och förhoppningsvis blir det ett lite lugnare tempo i veckan också.
Nej nu ska jag bara vänta tills tvättmaskinen blir klar och kolla film under tiden sen ska jag ta mig en taktikvila skulle jag tro! 
Ha en fin dag!

Bildbomb.

Här är några bilder från de senaste veckorna.

Sängdags!

Jag och Bella hade en mycket trevlig kväll igår och somnade som vanligt väldigt sent. Så är det konstigt nog alltid när vi sover tillsammans. Vi ligger alltid och snackar hur länge som helst utan att kolla på klockan på flera timmar och sen när vi väl gör det så är det ju morgon igen. Inatt somnade vi nämligen inte förens där vid 5-6-tiden..
Idag tinade jag av bilen och åkte till Svensbyn istället. Klart som korvspad att det är tråkigt att sova själv och vara helt ensam. Men ibland kan de ju också vara skönt förstås!
Sitter och kollar igenom lite gamla bilder här på datorn och kan inte ungå att få lite nostalgikckar. Shit vad tiden har sprungit iväg alltså. Haha, man bara skrattar när man tänker tillbaka. Galen tid alltså!
Nu har jag även packat min väska med lite ett ombyte om de skulle bli så att jag stannar kvar i stan imorgon, hygienprodukter, träningskläder mm. Så kan jag fara och träna imorgon efter jobbet också om jag känner för de.
Nu ska jag däremot lägga mig i sängen och kolla film. Börjar känna mig en aning trött!
Puss och godnatt!
Jag och Angelicas lilla bäbis hemma hos henne i Måndags. Mys!♥
Lite glasputs igår.
RSS 2.0