Torsdag

Hello!
Idag har jag bara legat och slappat halva dagen inne i lägenheten på grund av det dåliga vädret som vi bjöds på idag. Hade ju hoppats på en till dag med sol men icket!
Råkade dumt nog somna då också mitt i allt framför en film men sen när jag vaknade så diskade jag undan all disk, dammsög, skurade och rengjorde toan så litegrann har jag allt fått gjort idag i alla fall. Det var ju tur det för här inne behövde det verkligen städas!
Igår så gjorde jag bort min sista ikeatripp på förhoppningsvis väldigt länge. Känner mig gode less att hänga där hela dagar nu, men nu har vi då fått hem en stor och fin säng till Djupviken och vi kan därför börja sova där imorgon.
Kalla mig seg, för det vet jag att jag varit. Men jag stod ju som oturligt nog där med ingenting och lätt är de ju inte att inhandla ALLT på en och samma gång. Bättre att ta det under två löningar då för annars funkar det ju inte. Möbler är dyrare än man tror när det är mycket som ska inhandlas.
Känner mig i alla fall jätte nöjd och Jag och Fredrik kommer få det så gryyymt snyggt när allting är klart och det blir det ju redan imorgon som sagt så då kan vi äntligen flytta ut ur hans etta på Källbogatan och kalla oss djupviksbor på riktigt.
Nu är det inte många dagar kvar av min semester , men om jag ska vara ärlig så börjar jag faktiskt att sakna att jobba och få in lite vanliga rutiner igen.
Snart har jag även planerat in att färga om mitt hår igen, börjar vara less på att hålla i det röda om jag ska vara ärlig och utan färgbomb hade det absolut inte funkat att hålla det fräscht och fint. Då hade man snarare behövt färga det varannan vecka för det släpper ju färg varje gång man duschar och då blir det ju matt direkt. Tråkigt men sant för personligen så tycker jag att det är grymt snyggt. Men ingenting jag orkar ha i flera år. Har ju i alla fall haft det i två månader nu och det blir väl att behålla det en månad till ungefär innan det blir hårfärgsbyte igen.
Nu hade jag tänkt tillaga lite middag såhär till mig själv när Fredde jobbar över. Hatar att laga mat endast till mig, men nånting måste man ju såklart äta.
Ha det fint också hoppas vi på fint väder hela helgen!
Puss
 
 

Måndag

Hello!
Nu har två veckor av min semester gått och jag har knappt fått ha fint väder en dag.. Känner mig besviken!
Nej, men det känns ärligt talat väldigt tråkigt. Tur att man har gjort mycket annat roligt ändå.
I helgen firade vi midsommar och for runt lite överallt. Det var väldigt skoj!
I Lördags var vi bakfulla hela högen och tog det därför lugnt hemma i sängen, om det inte vore så att jag fick agera chaffis där vid 12 så hade jag nog redan somnat vid 11 skulle jag tro.
Igår var vi ut med Johans båt och förutom de så sålde jag iväg min lilla ford Escort till Freddes mamma.
Idag är det Måndag igen och jag längtar efter lönen som kommer in imorgon så vi kan köpa en ny säng och en massa annat till lägenheten.
Vad ska jag säga mera då? Jag lever och mår måste jag då säga men förutom de inte så mycket mera.
Ha det fint så bjuder jag upp på lite bilder från senaste, bland annat några stycken till från min och Angelicas fotosession, Från en fest tillsammans med Bea, midsommar och från gårdagens båttur.
Puss
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Hello!
Nu har helgen passerat och en vecka av min semester har gått. Tråkigt att jag inte haft vädret på min sida under hela veckan fram till idag då det såklart ska vara jätte fint väder men jag haft så mycket skallebank efter gårdagen så jag inte orkat vara ute och ta vara på de. Typiskt!
Kvällen igår var i alla fall kanon och jag hade jätte roligt. Det tackar jag alla inblandade för, synd bara att man ska bli så hemskt sjuk och dålig dagen efter. ;)
Jag har i alla fall varit ute och gått 6 km och druckit en massa juice så nu börjar jag må bättre. Hälsat på Angelica har jag också gjort och nu håller jag på att laga ugnsstekt korv och potatis så Fredde har matlåda till imorgon när han ska jobba och jag får i mig något till middag idag.
Ikväll blir det då en lika lugn kväll framför nån bra rulle som i Fredags och försöka somna någorlunda i tid ikväll så jag kan vakna tidigt imorgon då jag ska gå på promenad med Angelica och Liam kring 12 och sen umgås med Johanna efter de.
Imorgon ska jag även baka en amerikansk cheesecake. Det var längesen sist så det ska bli gryymt gott!
Ha en fin Söndag. :)
Gårdagens middag med Bea. Gottigott!

Fredag

Hello!
Nu har jag inlett min semester på bästa möjliga sätt tillsammans med mina älskade vänner och pojkvän.
Längesen jag skrev nu, men har så mycket annat att göra och hitta på nu när jag är ledig.
En vecka av semestern har snart gått och idag är det tydligen Fredag igen? Veckorna bara springer iväg när livet känns komplett.
I Måndags så var jag och mamma på Ikea, så nu är de minsann inte mycket kvar innan lägenheten är färdig och jag kan känna mig nöjd. Det enda som saknas just nu är gardiner i två rum och det viktigaste av allt- en säng sen flyttar vi in på riktigt. ♥
Igår så var jag med Johanna och Angelica och hade fotosession på grönan i Böle. Bilderna jag har sett hittills blev bra och jag känner mig nöjd.
Ikväll så händer de inte så mycket speciellt. Blir väl att äta middag med min fina och därefter myskväll.
Imorgon ska jag umgås med Bea då vi ska äta middag och sen hitta på något roligt tillsammans. Längesen sist så det ska blir grymt skojj!
Här kommer några bilder från senast.
 
 
 
 

Måndag

Hej och god morgon!
Vaknade nu när Fredde for på jobbet och kunde inte somna om så hade tänkt slänga på en film och försöka sova nån timme till.
Just nu är flytten i full gång, men har inte kunnat ta dit några möbler än då mamma och pappa varit i Göteborg hela helgen där även jag velat befinna mig eftersom att min fina och duktiga storasyster Jennie har tagit sin läkarexamen.
Istället så har jag jobbat en massa i veckan och det har såklart funkat det med.
Vi har ju dessutom haft fint väder hela veckan så man har ju hunnit med att sola och gå på stan samt på några långa promenader också så de har varit skönt.
Idag är det lite moln på himlen hittills. Men jag tror bestämt att det kommer att spricka upp så då hade jag tänkt lägga mig i badhusparken och sola isåfall och även hitta på något annat sköjj.
Måste ju såklart försöka få in möblerna i lägenheten också så att det går att leva där så snart som möjligt.
Hoppas ni får en fin dag, för de ska jag ha!:)
Några bilder från senast!
RSS 2.0