Filmkväll!

 
Nu har jag precis kommit hem igen och lagt mig i sängen och ska se en film. Var väl egentligen tanken att jag skulle stanna kvar i stan och kolla film där, men så blev de inte och jag åkte hem.
Det var hur som helst väldigt trevligt hemma hos Cissi och Danne. Vi blev bjudna på jätte god mat och spelade spelet "ska vi slå vad?" Väldigt roligt spel som jag inte har spelat förut.
Alla drack lite alkohol där, förutom jag och Cissi som höll oss till alkoholfritt istället. Jag har varit så trött idag och jag kan liksom känna att det räcker med alkohol för min del efter att ha druckit både Fredag och Lördag. Det var jag dock inte ensam om där, men ändå.
Imorgon är jag ledig igen och sen är det jobb som gäller på Tisdag. Jag funderar därför på att hitta på något roligt imorgon! Det hade verkligen inte suttit fel, men det finnns dock inte så mycket utbud här tyvärr..
Fasr nånting ska man väl kunna hitta på ändå. Annars får man väl göra som jag och Isabell ofta gör- åka till Luleå.. Vi ser ju vad jag känner för.
Nu ska jag söka efter nån grym rulle som jag kan kolla på innan jag ska sova.
Sov gott!:)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0