Onsdag

 
Vaknade av solen för en timme sedan, men eftersom att jag jobbade fram till 23.45 igår och inte somnade förens vid 3 så är jag rätt så trött ändå, tur det är soligt iallafall så man blir glad när man vaknar.
Abbott iprencip vägrar att vakna vid den här tiden så han ligger på sin filt nedanför mina fötter och sover.
Det känns ändå okej när vi har varit ute och gått ett tag och det faktiskt är väldans kallt ute fastän solen skiner så han började frysa innan vi kommit oss in igen.
Idag hade jag tänkt gå på stan en sväng, förbi banken, träna, sola och säkert något mer.
När Fredde kommer hem från jobbet så ska vi och äta, kolla på en ny soffa därefter och sen ska vi fara till Böle och Gratta Sebbe!
 
Today´s pix!

Måndag

Hello!
Vi somnade inte allt för sent igår så både jag och Fredde steg upp halv 7 imorse sen for han på jobbet och jag började tvätta klockan 7.
Så nu har jag alltså tvättat fram tills klockan 10, varit ut på två långa promenader med hunden, dammtorkat, städat och diskat.
Nu sitter jag och äter köttsoppa till lunch och om ett tag så ska jag åka förbi stan på lite måsten, även köpa ett nytt halsband till Abbott- eftersom att han har växt ut de och numera bara har en sele som han kan ha. 
Sen ska jag fara och träna samt sola så man får lite färg på blekskinnet.
Jag har dessutom tagit kort på våran soffa och har tänkt sälja iväg den och köpa en ljusare liknande då jag tycker att de skulle passa mycket bättre hemma hos oss eftersom att det mesta vi har går i ljusgrått, vitt och silver.
Har redan hittat en soffa som är i samma färg som våran schaslong så det skulle vara grymt snyggt om man fick in den hit och iväg med den andra då ungefär i samma veva.
Några bilder från förra veckan. :)
 

Söndag

Våran helg har varit lugnt och skön och snart har den passerat också.
Abbott fick sova hos Krille och Lotta igår eftersom att dom ville ha han en dag i helgen så vi fick en filkväll hemma helt själva igår jag och Fredde.
Idag har vi varit och hämtat Abbott igen, hälsat på Jennie och innan de var vi till Lillpite och hälsade på Therese och Jugge där även Linnea var.
Barnrummet var verkligen fint och nu längtar jag bara ännu mera. :)
Ikväll har jag kollat hockey, varit och handlat samt solat och nu ser vi på nybyggarna innan vi ska sova.
Blir nog en tidig kväll ikväll, men kan ju vara skönt de med!:)
 

Lördag

Dom senaste dagarna har bjudit på både sol och värme, men även på blåst, regn och storm.
 
Har hunnit med att gå på stan i veckan, fast jag jobbat varje dag sedan i Tisdags och förutom de så har vi köpt spotlight till vitrinskåpet i vardagsrummet och i Tisdags så var jag in och valde nytt golv till hallen och köket vårat. Kommer bli grymt snyggt tror jag!
Kan inte komma på något annat märkvärdigt som hänt i veckan, men den har iallafall varit bra och det är ju ändp huvudsaken tycker jag. :)
Imorse när  Fredde väckte mig så var jag trött som bara den, orkade knappt hålla ögonen öppna och törstig och illamående var jag också. Förmodligen vätskebrist för att jag som vanligt druckit för lite på jobbet.
Slutade jobba redan 20.30 igår och sen for jag förbi coop och köpte en massa gott och åkte hem för filmkväll och mys.
Somnade inte förens halv 4 imorse av någon konstig anledning så är väl orsaken till att jag var så pass trött som jag var när jag skulle stiga upp.
Idag så har vi inga stora planer precis, hade tänkt tvätta men eftersom att jag valde att jobba 5 timmar mellan 15-20 så kändes det lite onödigt att göra något tråkigt innan de.
gissar att det blir en lugn kväll hemma efter de, om vi inte kommer på något som vi kan göra förstås, det hade ju varit lite kul om vi kom på något för dom två helgerna framöver jobbar jag också och då kommer jag inte sluta lika tidigt som denna, så bara ta vara på de.
Imorgon ska vi iallafall fara och hälsa på Therese och Jugge och kolla hur dom fått det i barnrummet. Ska bli spännande!
Längtar så mycket tills kiddet kommer och jag blir moster!!:)
 
 
 
 
 
 

Söndag

Igår blev det inte heller ett särskilt långt arbetspass för min del så jag var även då hemma klockan 11 ungefär, har varit så otroligt skönt med en lugn arbetsvecka då jag fått sluta en rimlig tid varje dag och få komma hem och umgås med Fredde ett tag innan vi ska sova så man inte bara hinner säga hej till varandra och somnar direkt.
Idag tog vi oss en rejäl sovmorgon och sen for vi en sväng på stan och storhandlade på coop därefter.
När vi kom hem så var mamma och pappa förbi en sväng, dom hade redan våldgästat vår lägenhet och tagit våran hund ut på en promenad innan vi ens kommit hem eftersom att dom har en egen nyckel hit. Haha!
Nu är Abbott nyduchad så vi ska fara iväg och hitta på något snart, men först ska vi tvätta bilen eftersom att den blivit så jävulskt smutsig av att köra i all denna slask.
Hoppas alla haft en bra helg för det har definitivt jag haft!:)
 

Lördag

 
Äntligen är det Lördag och min sista arbetsdag denna vecka innan jag också får ta helg.
Vädret ute idag är fint och soligt, varmt i luften är det också men så måste det ju såklart blåsa. Det blåser så mycket så folk från alla håll och kanter skriver om storm, fast nja, storm är det väl inte riktigt. Inte här iaf!
Under hela denna vecka har vädret varit helt ok, så jag hoppas att det håller i sig. 
Känns som att denna arbetsvecka har varit kortare än vanligt också dessutom eftersom att vi inte behövt jobba särskilt sent nån utav dagarna. Väldigt skönt måste jag tillägga!
Just nu sitter jag och funderar vad vi ska äta till lunch idag innan jag börjar jobba, Abbott leker med sin gris och attackerar den från alla håll, morrar på den och verkar vilja ta död på den på riktigt.Verkar vara lite hat-kärlek mellan dom. Tror det var en bra present till han ändå så han håller sig sysselsatt med någonting!
Hoppas alla har en fin helg och kommande vecka.
Till veckan jobbar jag Tisdag till Fredag och tar helg efter det så jag får mig hela tre dagars ledighet till veckan. Får se vad vi hittar på då, men hade varit roligt att fara någonstans och hitta på nå!:)
 

Bildbomb!:]

Nu har jag tömt min mobil på bilder igen, det behövs lite då och då, men nu var det längesen sedan sist.
Här kommer endel utav dem som fanns där.
 

Måndag

Heej!
Under de två senaste veckorna har det hänt grejer hära.
Jag har sålt min förra bil som var en volvo s40 01a och bytt upp mig till en golf kombi årsmodell-10. Jag känner mig så oerhört nöjd över bilen, det är en Bensin/etanolbil som går mycket billigare än min förra och är 9 år nyare och otroligt mycket snyggare. Många tummar upp för de!
I övrigt så åkte jag på sjukskrivning i en vecka, vilket är det mest negativa under den tid jag skrev sist fram till nu. Det var iallafall pga av muskelinflammation i högerarmen, en närv i kläm i axeln och revbensupphakning i två revben i ryggen på samma sida. Efter ett besök på akuten så kom jag hem med smärtstillande och muskelavslappnande mediciner och är redan mycket bättre. Tack och lov!
Förra veckan så jobbade jag mellan Tisdag till Fredag och sen tog jag helg därefter och spenderade Lördagskvällen tillsammans med Sara och Bea- en härlig tjejkväll med andra ord.
Igår så for Fredde iväg en sväng och umgicks med sina kompisar och jag var bara hemma, tog en promenad och bara tog det lugnt.
Idag så har vi varit ut och joggat, och kom alldeles nyss tillbaka från våran lilla runda och då konstaterade jag att min rökning totalt har förstört min kondition och bestämde mig därefter att jag nu är inne på mitt sista ciggpack (förhoppningsvis) . 
Därmed, för att hjälpa mig att fimpa mina cigaretter så ska jag vara nykter ett tag också för det är så mitt nikotinberionde/ciggberoende fick sin början. 
I övrigt så har vi inte gjort särskilt mycket idag, jag har gått på stan tillsammans med Therese och sen har jag och Fredde varit en sväng till böle.
Imorgon jobbar jag igen, men eftersom att jag jobbar helg denna vecka så är jag ledig på Onsdag. 
Vad som händer i övrigt i veckan återstår att se, ska verkligen försöka komma igång med träningen men jag har varit så otroligt dålig den senaste tiden med mitt träningsschema så det går lite trögt. Jag har varit rätt så slö med andra ord!
Ha en fin vecka iallafall, nu har vi ju äntligen kommit in i Mars månad och är därmed ett steg närmare våren. Woho!:)
Två bilder från jobbet!:]
Skotertur med Fredde, Dennis och Johan.
Chipssugen liten en!
På Djurmagasinet i Luleå hittade Abbott en fin halsduk till sig själv, men dessvärre var den lite stor och fick hängas tillbaka igen.
Min pärla!
RSS 2.0