25/2

Igår hade jag besök hela dagen lång, och det är ju alltd lika roligt när Fredde ändå jobbar och jag och Abbott är hemma själva.
Först kom Jessica och hälsade på med mimmi (abbotts mamma) så vi satt först inne och drack en massa kaffe och sen gick vi ut på en promenad med hundarna. 
Efter promenaden så gick vi in och drack ännu mera kaffe. Ja, det är ungefär så det brukar se ut när vi ses, vilket är ganska ofta. Men det är trevligare än vad det låter!:)
Efter besöket av Jessica så kom mamma och Linda förbi och Abbott blev lika glad som vanligt.
Mamma ville gå ut och gå så då var det bara att ta på sig promenadskorna igen och klä på sig sen gick vi ut en sväng vi med.
När jag sedan kom tillbaka så ställde jag mig och lagade middag som blev något så enkelt som ugnstekt korv och mos och i samband med det så kom Fredde hem från jobbet.
Vi båda steg upp tidigt igår så båda var trötta och ville se film fram tills att vi somnade. Han somnade ganska fort men jag däremot fick ligga vaken fram tills klockan var halv 2 ungefär innan jag somnade. Trots att jag var så trött redan vid 18-tiden.. Konstigt det dära, men jag kom på att jag var hungrig mitt i allt, sen fick jag ont i magen mitt i allt och då tog de ännu längre tid. 
Idag tvingade jag iallafall mig upp halv 9 eftersom att Abbott ville ut då och efter det har jag då inte lyckats somna om än så länge iallafall. 
Jag och Jessica ska gå på stan sen idag, (nu när lönen ju faktiskt har kommit in) så det blir väl lite shopping och en lunch på det. (Y)
Jag skulle egentligen jobba idag och vara ledig i helgen, men det blev inte så. Jag är istället ledig idag och jobbar i helgen. Bra byte va? :) Jobbar mellan 06:45-15:45 på Lördag och 06:45-15:00 på Söndag så jag får ju ändå sluta tidigt båda dagarna.
På Lördag blir det direkt hem efter jobbet, ta sig en dusch, byta om och åka direkt till Luleå där vi först ska vara på oleays och sen se Luleå möta HV i Delfinen. Sen efter det måste jag gå och lägga mig direkt så jag orkar upp på Söndag. Så fullt upp med andra ord. :)
Om det inte blir några ändringar på mitt schema så jobbar jag i 9 dagar framöver från och med imorgon. Sen är jag ledig en dag och jobbar 5 dagar i rad efter det! Så går det när man tar på sig mycket jobb, Det är tur jag trivs med det och tycker att det är roligt iallafall! :) ♥
Nu ska jag gå ut med Abbott igen sen måste jag börja göra mig iordning.
Ha en fin dag!
 
 
Bjuder på två lite äldre bilder.
Snart ska jag börja håret sådär mörkt igen. Synd bara att färgen rinner ur mitt hår så snabbt. Nu är det ju rätt så ljust igen, urtvättat och tråkigt. Utväxt har jag också, så det känns som att det börjar vara dags att både färga det och klippa topparna igen.

23/2

Då var det Måndag igen och min arbetshelg har passerat,
I helgen har jag sammanlagt jobbat ihop 22 timmar under två dagar, var ju som sagt ledig Fredag och det visade sig vara en perfekt uppladdning inför helgens arbete.
Har inte hunnit så mycket annat än jobba, mysa, kolla film och sova i helgen eftersom att jag slutat så sent båda passen.
Idag har jag sovit ut till halv 10, men somnade ganska sent igår efter nervarvning och kvällsmat så han se en film innan jag tillsist valde att försöka sova och då var klockan kring 2 ungefär.
Jag sitter nu här med en kaffekopp i tvrummet, på soffan där en liten fläck lyckats hamna i solen.
Abbott har legat och solat i schaslongen i 30 minuter nu ungefär och han verkar vara lika glad som jag över att solen väljer att skina hos oss även idag.
En kaffekopp håller mig sällskap så att jag ska bli lite piggare och sen ska vi gå ut på en promenad.
Jag börjar inte jobba förens 16.45 så innan det ska vi hinna med en långprommis och jag ska diska bort den lilla disken som vi har i diskhon.
Jag tycker att tiden går så fort nu, den bara försvinner kan jag tycka. Men de kanske kan bero på att jag är lycklig, har ett jobb som jag trivs med, världens finaste vänner och dessutom har vi världens finaste familjer också.SÅ vi är lyckligt lottade kan man väl säga. Vi är rika. 
Det sägs ju att tiden går fort när man har roligt och det har jag ju verkligen. Jag har roligt nästan jämt.
Jag försöker iallafall att ta vara på dagarna så mycket som möjligt för jag är fullt medveten om att tiden går så fort.
Det känns som att det nyss var julafton och nu är det snart... MARS, VÅR, SOMMAR, VÄRME. 
Jag älskar sommaren, våren och värmen mycket mer än vintern, kylan och slasken. Det har säkert inte många utav er missat. Men tiden kunde gärna få gå iallafall liiite saktare om ni frågar mig.
I sommar har jag inte tagit ut någon semester, det var flera år sedan sist jag inte hade det så det kanske är dags för mig att jobba mig igenom sommaren också. Man får ju iallafall semesterersättning för det så det kan det nog vara värt.
Dessutom har ju inte Fredde någon semester heller, så kan mest kännas onödigt att ta ut någon då.
Jag har dagit ut 5 dagar i maj eftersom att vi ska åka iväg på en tjejresa/familjeresa till London då mellan 13e-17e. Så jag får fira en del av min födelsedag i London. Inte dåligt! 
Nu har jag skrivit av mig klart om allt mellan himmel och jord, en prommis väntar och Abbott verkar vara rastlös.
Ha en fin dag allihopa!
 
 
 
 

20/2

Att få vara ledig idag var en perfekt uppladdning inför kommande arbetshelg för sen är jag ju inte ledig förens på Tisdag igen. :)
Jag är ju aldrig så ledig som jag egentligen borde vara under mina lediga dagar utan jag blir alltid lika rastlös och kommer på att det behövs tvättas och städas eller vad som helst. Jag har väl aldrig direkt varit en såkallad slö "soffpotatis".
Idag har jag iallafall sovit ut så jag steg inte upp förens halv 10, käkade frukost och drack kaffe, sen gick jag och Abbott ut på en 6 kilometers prommis även idag. Solen sken, det har varit väldigt varmt i luften och iprencip vindstilla. Så lite svårt att låta bli!
Efter våran promenad så var det dags för mig att tvätta vilket jag nu har gjort i några timmar men hälften av tvätten är inhämtad och insorterad på sina platser så nu är det bara andra halvan som i det här fallet är sängkläder som ska torkas och hämtas in. Skönt att ha det bortgjort inför helgen och den kommande veckan tycker jag!:)
Mamma och mormor har också varit förbi en sväng så Abbott har busat med mormors toypudel Cilla som han är helt tokig i.
Snart ska jag städa toaletten och plocka undan, sen får man väl helt enkelt se om jag överhuvudtaget orkar dammsuga och skura idag. Det kändes rätt så jobbigt om jag ska vara ärlig.. Men nu när det börjar vara vår snart och det är grus och sand framme överallt ute på gatorna så blir det snabbt en sandlåda i hallen som man får sopa upp varje dag så det hade egentligen behövts.
När Fredde kommer hem blir det Fredagsmys, middag och tv-tittande! ♥
 

:)

 

 
 
 
 

19/2

Hej allihopa!
Nu var det återigen längesen jag uppdaterade nånting hära, men som sagt. Jag har mycket att göra (för det mesta) och glömmer helt enkelt bort att skriva någonting. För mig blir det för det mesta snabba uppdateringar på instagram. Så knappt facebook används av mig längre, om jag nu inte delar något foto där genom insta vill säga. :)
HELGEN:
I Fredags så for Fredde iväg med sina kompisar och körde skoter, grillade och drack några öl på ett berg.
Så jag packade med Abbott och for iväg till Jessica för att dricka några glas prosecco, snacka skit och bara mysa på. Kvällen blev rätt så lång eftersom att vi som vanligt, om än vi ses rätt så ofta har mycket att prata om.
När jag kom hem igen så anlände även Fredde till hemmet ganska samtidigt. Vi gick direkt och la oss och sen var det helt plötsligt Lördag och två lediga dagar väntade oss.
I Lördags så var vi bara hemma och tog det lugnt, Det var ju alla hjärtans dag så vi åt snacks och kollade film här hemma bara. Middagen blev någonting så romantiskt som en pizza för han och en kycklingpasta för mig. Inte så ovanligt men otroligt skönt att slippa laga middag ibland (helst när man är lite bakfull).
Jobb väntade mig på Måndag, om än bara några timmar mellan 17-21.45 i kassan. 
Under den dagen så han jag med lite ärenden på stan samt att jag han tvätta min bil också, vilket verkligen behövdes efter alla snöoväder vi haft fram tills nu för bara någon vecka sedan då solen började skina och det blev hela 10 plusgrader ute. All snö smälte och man kunde gå ut på långa promenader igen.
 
Denna vecka har bjudit på fint väder alla dagar än så länge så det har blivit några promenader för oss nu när Abbott faktiskt kan följa med och inte håller på att frysa ihjäl efter att han precis kommit sig ut ur porten våran,
Så igår när jag var ledig igen tog jag därför på Abbott jackan och vi gick ut på en 6km lång prommis i strålande sol.
Kring 12 kom sedan Therese och Alicia och hälsade på, Alicia skulle egentligen sova direkt dom kom hit men det slutade med att hon vägrade och var därför vaken under hela besöket istället. ♥
Igår vaknade jag dessutom före klockan slog 7 så det blev en någolunda tidig kväll för oss igår och jag fick vakna en vettig tid även idag  (kl 9) flera timmar innan jag börjar jobba. Vilken glädje!
Mamma som är ledig idag sköter dessutom Abbott fram tills att jag slutar klockan 8 ikväll, så han slipper vara själv.Vilket känns jätte bra!
Nu hade jag tänkt ställa mig och diska. Jag lagade lite matlådor till oss igår bestående av två olika rätter så omän jag diskade två gånger igår så finns det nu disk i diskhon igen..
Jobb är det hur som helst som gäller för mig hela helgen och då jobbar jag mellan 11.30-23.15 på Lördag och 14-23.15  på Söndag. Kommer med andra ord inte hinna med så mycket annat.
Men jag som faktiskt , numera älskar att jobba och mer än gärna skulle göra det 6 dagar i veckan så bra arbetstider som jag faktiskt oftast har mår inte alls dåligt av det utan snarare tvärtom. Strålar av glädje. 
Ni vet vad man brukar säga.. Cash is king!
Ha en fin helg! 
 
 
RSS 2.0