Onsdag

idag är det inte alls så härligt väder som det har varit under den senaste tiden, utan mulet, fuktigt, grått och trist skulle jag kalla det.
Jag är inte särskilt pigg heller. Vaknade upp igår med känslan av att ha feber, dessutom förkylning som både känns av i näsa och hals.Bara sådär från en dag till en annan. Sjukt trist, men framförallt jobbigt.
Förra veckan var jag enbart ledig i Lördags och då var vi på middag hos mamma och pappa tillsammans med dom, syskon och respektive. Det var trevligt och maten samt desserten var god. Vi kollade även hockey som avslutades med vinst till Luleå.
Denna vecka jobbar jag 4 av 7 dagar så är nästan ledig varannan dag förutom i helgen då jag jobbar både Lördag och Söndag. (Y)
I Måndags när jag var ledig så hade vi städ och tvättdag här hemma så allt det är redan gjort inför i veckan. jag lagade även matlådor och handlade hem den mat som behövs i veckan.
Så idag ska jag bara ta det lugnt hade jag tänkt. Vilket är rätt så ovanligt från min sida. Hoppas på att himlen spricker upp sen så vi får finare väder och kan gå ut och gå. :)
Förutom det så lagade jag finmiddag till oss som bestod av marinerad fläskfilé, Klyftpotatis med olja och kryddor, sallad med fetaost, isbergs, plommontomater, och gurka samt beasås. Gott blev enligt mig och Fredde verkade då nöjd  och tyckte att det var gott han med så de är ju nästan huvudsaken.
Vad har hänt annars förra veckan då?
JO, Jag drog på en impulsfest i Fredags efter 5 vita veckor och jag insåg efter den kvällen att jag har blivit för gammal för att vistas på fest och dricka alkohol.. Haha, nej skämt å sido. 
Men när man som jag. börjar spy och må skit dagen efter bara för att jag druckit 4 öl i det här fallet så känns det ju verkligen inte värt det då en hel dag försvinner för att man mår så dåligt så man knappt orkar ta sig upp ur sängen kring 16 dagen efter.. Helt sjukt. Börjar tro att jag är allergisk eller något.
Nu dröjer det länge till nästa gång. Men skönt är väl de!
I Måndags, förra veckan så  färgade jag mitt hår mörkare sen gick jag och Alicia på stan medans Therese klippte sig.
Kring 3 var det sedan dags för mig att förlänga mina ögonfransar och jag blv lika nöjd som vanligt.
Jag har även gått i dom tankebanorna att jag ska tattuera mina ögonbryn också, Det vore bra för mig som trivs bäst i mörkt hår men har blonda ögonbryn som jag alltid måste måla. Jag har sugit på den karamellen länge, men nu är frågan bara den NÄR jag ska göra det. Tror faktiskt att det får bli ett lite senare projekt iallafall. :)
Nu ska jag försöka ta en till timmes sömn, Jag har vaknat så otroligt tidigt dom senaste dagarna, fast jag haft sovmorgon och ibland varit ledig. Idag är jag ju som sagt inte särskilt pigg heller så det blir skönt för huvudet att vila lite.
Ha en fin dag!
 
 
 
 

9/3

hello!
Måndag idag och solen skiner här utanför vårt fönster.
Jag sitter för tillfället i soffan med en kaffekopp och Abbott solar på sin filt här bredvid mig.
Inatt har jag sovit hela 11 timmar. Både jag och Fredde var extremt trötta igår och somnade redan halv 9 framför en film och sen vaknade jag upp halv 8 imorse. Helt sjukt att jag sov hela natten utan att vakna och vara pigg där vid 1-2 som jag annars brukar göra om jag somnar så pass tidigt. Grymt skönt och utvilad är jag iallafall!:)
Jag har varit extremt trött i både kropp och knopp efter helgens arbete, eftersom att jag jobbade hela 14.5 timmar i Lördags. Dvs från 9-23.30..  Det var tur att jag var ledig igår iallafall eftersom att jag inte somnade förens klockan var kring 1-halv 2 någon gång.
I helgen har det inte hänt så mycket annat för mig med andra ord.
Fredde for däremot till Älvsbyn och körde skoter med Pontus och några till igår tidigt på morgonen så jag och Abbott for och hälsade på jesper, sandra och barnen igår, men Sandra var och hämtade Lovis som hade övernattat hos Jennie i Luleå så Melker och Jesper var de enda som var hemma under besöket, och feber hade dom dessutom så vi satt och spelade tv-spel med Melker under hela besöket.
Jag åkte hem därifrån vid middagstid och då ställde jag mig och lagade pasta carbonara så att vi har matlådor till idag och middag igår.
Idag ska jag in till stan på en timma ungefär. Jag ska sköta Alicia under tiden som Therese klipper sig och sen ska vi luncha och jag ska fixa mina ögonfransar senare kring 3.
Jag har faktiskt köpt hem hårfärg som är riktigt mörkbrun  nu också, så då kanske färgen sitter kvar ett tag och inte bara rinner ur mitt hår direkt som de alltid gör om jag inte färgar på en salong.
Där har ni svaret på varför jag alltid lyckas färga mitt hår ljust så fort och enkelt då jag får lust till de. Mitt hår verkar inte vilja hålla sig mörkt så nu är det ljusbrunt igen, och utväxt har jag dessutom.
Jag ska färga det någon dag i veckan hade jag tänkt!
Denna vecka jobbar jag alla dagar förutom på Lördag då det är middagsbjudning hemma hos mamma och pappa tillsammans med syskon och respektive. Det blir trevligt!
Jag jobbar dag alla dagar förutom idag och imorgon då jag jobbar stängning så då hinner man hitta på annat också. :)
Ha en fin vecka! 
 
 
 
 
RSS 2.0