välkommen 2009

för alla som inte vet det så har jag hårförlängning nu
och för alla som inte vet det här heller så far vi till kronogård imorrn tidigt på morgon och stannar där till på fredag så om ni vill ha tag i mig under nyår så finns jag på mobilen ;)
men fyfan avd jag har varit stressig idag, mamma och pappa har tjatat som fan över saker mellan himmel och jord, allt som går att tjata om med andra ord sne så har jag varit in till stan och käkat, packat som en tok, handlat mat och hälsat på min brorsdotter så jag har hunnit en hel del men jag har hållt på att stressa ihjäl mig, sen så har det inte gått att få tag i anton heller eftersom att han har varit och hämtat, lastat skotrar sen fyra idag också har han inge batteri på telefonen heller för den delen så det har varit en del stress som ni hör men nu är jag äntligen färdig. har till och med hunnit städa och dammsuga i mitt stökiga rum som nu är rent och fint välstödat och bytta sängkläder och allt så nu har jag gjort bort det iallafall inet särskilt kul att komma hem till ett stökigt rum som man vet måste städas samma dag eftersom det knappt går att gå på golvet av alla kläder,. ;p

nej nu ska jag helt enkelt bara ta det lugnt och hoppas på att anton kommer hem snart så jag kommer mig iväg till han innan det blir allt för sent. Till er andra önskar jag ett bra och gott nytt år om vi inte hörs under kvällen vill säga =)

Puss på er!

pisst off & förbannad!

Idag har vi äntligen varit i lule,  jag, fredde, johanna och anton som vi har planerat ett bra tag men som aldrg har blivit av och nu när vi äntligen har vart där så har jag trots det inte hittat NÅNTING spciellt pga att anton och fredde är så äckligt stressiga så vi inte ens får gå på alla affärer nä usch så irriterande.
Både jag och johanna drabbades av att dom så mycket ville hem och var less..
 trots att vi inte gått en speciellt lång tid så i bestämde vi oss för att fara och shoppa i gallerian imorrn stället i lule fick vi ändå ingenting köpt när dom bara ringde och tjatade hela tiden, och dessutom så hann vi inte vara in där nånting igår så det är lika bra att fara in och snabb kolla iaf.

på måndag far vi till kronogård och jag har precis fått min ansiktsmask och hjälm som jag har lånat av johanna och mormor, mycket bra nu fryser jag inte iallafall för jag har en jävla massa kläder så det blir bra ;D
igår färgade jag som sagt mitt hår och jag skulle nog inte kalla mig själv för red head längre utan snarare black head.- nej men inte riktigt svart blev väl håret men det är någon konstig blandning mellan röd- svart- brunt.
Jag tyckte iallafall att det blev hyffsat trots att det inte riktigt blev som jag tänkt mig men jag har bestämt mig för att vara nöjd ändå, jag var ändå ganska less på min röda hårfärg trots att jag abvr nöjd med den tills dess jag fick utväxt( och inte lite heller) så jag ser helt enkelt positivt på en ny hårfärg, det är ändå ingen idé att springa runt och vara missnöjd för det går helt enkelt inte att göra nånting åt.

Jag måste bara få påpeka att jag inte alls är speciellt glad idag eftersom att jävlat ingenting går som jag vill!
- först så blev håret fel igår, men som sagt ingen big deal jag blev nöjd ändå men trots allt lite irriterad..
- sen idag då vi inte ens får shoppa tills stan stänger utan att pojkarna ska ringa och gnälla.
- sen när jag kom hem så har min IDIOT till syster lovat att sy fast hårförlängningen på mig när jag var hemma igen från stan, men inte då. Nej hon far iväg med andré och åker skoter. Rubbade unge.
- sen blir mamma sur på mig för att jag råkade säga ett och annat till henne men den bortskämda ungen får inge skäll. NÄDÅ.. men det är fan sista gången jag agerar frisör till hennes jävla hår.
Just därför är det ingen större idé att prata med mig idag för jag kommer ändå inte bli glad, min dag är förstörd!


red head.

Ja nu sitter jag här ,med färg i håret som så många ggr förr och hoppas på att det blir lyckat. är lite nervös måste jag säga eftersom att jag prövar en helt ny röd färg som jag adrig har sett förut men den såg snygg ut så jag var helt enkelt tvungen att testa. Idag har jag varit på stan med johanna, köpt en par skor till nyår, underkläder och hrfärg.
jag hade gärna köpt några till par skor men vi insåg genast att det var omöjligt att hinna med eftersom att man har otåliga pojkvänner som helt enkelt inte klarar av längre än två timmar på stan trots att dom slipper gå vid våran sida.
Nåja det blir nog bra ändå är ju trots allt en dag imorgon också. Då blir det Lule för våran del. Var egentligen planerat att fara dit idag men johanna och fredde försov sig till halv 12 och stan i lule stängde 2-3 så vi kände att det helt enkelt inte var någon större idé så vi fick nöja oss med att shoppa i Pite stad ist. Innan jag satte i min spännande färg i håret så packade jag inför kronogård som vi åker iväg till måndag morron. blev en hel del packning och stora väskor & trots det så har jag inte packat mat och sängkläder än, det blir nog bra iallafall får jag hoppas.
Imorrn som sagt bär det av till lule. halv 9  ska vi stiga upp för att kunna fara iväg så tidigt som möjligt sen har vi bestämt att vi ska ta oss en macka på dagoberts vilket ska li våran frukost.
nu tänkte jag gå och väcka pojken som ligger och sussar  i min säng.
 ha det bra pojkar och flickor!
Pusstjing!

merry christmas:)

julafton idag och jag är helnöjd!:) jag har till mestadels fått vad jag har velat ha så jag kan lugnt säga att det känns kanon.
fick mina älskade vita vinterskor som jag har tjatat om att jag så mycket vill ha, en digital kamera, pengar både på mobilen och i hand, tjocksockar- kan vara bra till kronogård, ett jätte fint armband av jennie, ett foto på min älskade brorsdotter i en ram där hon ahr på sig sin "min faster är min bästis tröja " som hon fått av mig i sommras, och en massa mera.

rätt besviken på anton att han inte ska komma hit och sova med mig bara som han lovat annars har min julafton varit väldigt bra. Just nu är jag väldigt sugen på att fara på stan och shoppa bara så jag lär nog vara ute kl 10 när stan öppnar på fredag. Tänkte gå med johanna så får väl se om vi hittar på nånting under kvällen också, fredrik stackarn ligger hemma med magsjuka så vi får väl hoppas att han är frisk innan kronogård på söndag bara..
tyvärr så är jag lite osäker på kronogård är extremt sugen men vi behöver en massa mer folk med oss om vi ska ha råd att fara, just nu är vi bara 5 pers vilket blir på tok för dyrt så jag är väldigt orolig att det inte blir av men vi får helt enkelt hoppas på det bästa och att vi hittar mer folk som vill följa med oss.
Nu ska jag gå tillbaka upp till min mamma, pappa syster och mormor och se tv. Ha en fortsatt trevlig jul.

Pusstjing

                                    


                                

oh god it's christmas!

julafton imorrn. Känns roligt tycker jag och det konstiga är att jag mest är fundersam och nyfiken över vad anton ska få i julklapp än vad jag själv kommer att få. Jag hoppas så att han kommer få en skoter så vi också kan ha roligt i kronogård nyår självklart kommer vi ha roligt ändå men det skulle vara ett plus.
Idag har jag haft fullt upp med inslgning av paket julklapps handling och över vilken klänning jag ska ha imorrn. det står mellan en svart och en röd. Jag tror att det blir den svarta faktiskt också har jag röda detaljer som örhängen, nässmycke, klackiskor och halsband samt silvriga armband och min norrbottensring. Det lutar mest och det hållet men än så länge har jag ingen aning får se imorrn.

Johanna, älskling det var synd att vi inte hann träffas på stan idag så vi kunde gå tillsamans, träffas innan julafton och du få din julklapp nu blir det försenade julklappar istället men det går bra, iallafall för mig. Jag ville hinna träffa dig innan jul bara men det får bli en dag efter ist sen på söndag bär det av till kronogård. Det känns så overkligt att allt gått så fort, snart sitter vi där i kronogård och myser i våran stuga. - Du, jag, anton och fredrik. Vi kommer ha det kanon där borta varför skulle vi inte ha? vi har alltid så kul tillsamans och det är obeskrivligt hur glad jag är över att ha lärt känna dig.
 en vän som dig skulle alla ha. Du är mitt hjärta Johanna Bergström <3

Miss u.

idag fick jag en extrem lust att  hälsa på min brorsdotter har inte varit där på snart två veckor så det är dax att pallra sig dit tycker jag, på tal om henne så köpte jag hennes julklapp igår tyvärr så blev det inte riktigt den julklappen jag hade tänkt mig men det blir nog bra ändå - Världens sötaste docka, världens mest underbara skapelse jag skulle ge dig hela världen om jag hade kunnat.
igår var jag med elin och johanna vi mös på och hade det allmänt trevligt. Senare på kvällen kom vi fram till att vi var sugna på att mysdricka litegran så vi for till jimmy åslund och satt med han ett bra tag bara pratade och tog det lugnt. Tills johanna kom på att hon var hungrig och ville till sunes så vi ringde till dodde som snällt skjutsade oss dit där vi träffade matte eriksson och jag fick en gratis strips meny- tack grabben!
förövrigt så har det inte hänt mycket annat i helgen, i fredas var jag bara hemma med anton och tog det lugnt- om jag inte minns fel. fan ajg börjar få minnesluckor redan nu, inte bra alls sandra inte bra!
nu tänkte jag städa undan lite i mitt rum det ser ut som fan.
så pojkar och flickor hade bra.
Pussting

Jul lov :)

härlig vecka i veckan bara korta dagar & utan lektioner tänk om det alltid kunde vara såhär:)
idag var iallafall sista dagen innan jullov och vi slutade 11. efter skolan gick jag på stan med bea ett tag och fixade en julklapp till mormor som jag hoppas att hon ska bli nöjd med. Senare lämnade jag bea och gick för att hälsa på johanna på hennes jobb och stannade där tills hon slutade. stackarn fick gå ändå till två idg innan hon fick gå.
ikväll blir det en lugn kväll förhoppningsvis med en vaken anton. därför att jag skrev att han förhoppningsvis skulle vara vaken är pga att han har varit vaken hela natten inatt och suttit framför datorn, förstår inte hur han orkar, menmen!

Imorrn ska jag vara med min älskade vän johanna och elin ska bli riktigt roligt med en tjejkväll utan några pojkar för en gångs skull får väl se vad vi tre hittar på. ;D

Pusstjing.

suveränt

i förrgår fick vi våran bil- ford scorpio som vi har väntat på ett tag nu har vi iaf fått den så vi har varit ute och kört gooode så mycket. men mest efter skogsvägar för den låter en hel del pga hål i avgasröret ;) skitkul är det att åka med den iallafall fastän vi har kört av vägen ex antal ggr x)

igår var det fest för våran del hos patrik i roknäs. Vi startade rätt så sent eftersom att fredde och johanna var sega och då menar jag väldigt sega jag tror inte jag och anton kom igång förens halv 11 men trots omständigheterna så var det rätt å trevligt iallafall. kring 12 for vi in till stan oh hälften käkade på max. Jag har bara mina julklapps pengar kvar så jag kunde inte äta, nog för att jag inte var speciellt hungrig ändå så. jag kan nästan inte förstå en sak som jag faktiskt har gjort VÄLDIGT bra enligt mig. jag har klarat mig en hel vecka utan godis det är fan världsrekord från min sida iallafall det bästa jag gjort på sådär ett år ;) det firar vi med en busbild.



bra anställnings intervju.

idag har jag varit på min första anställningsintervju, som var på kvantum.
jag tyckte att endel frågor dom ställde var rätt komplicerade men det gick trots allt bra ändå. När jag gick till bussen i morse så tänkte jag just på två frågor som jag bara önskade att dom inte skulle ställa " berätta för oss nu, vem är sandra hurtig?" och " förför tycker du att just du sulle passa för detta jobb" dom ställde självklart en av dessa frågor den förrsta : vem är sandra Hurtig? frågan bara ekade och ekade i mitt huvud. Ja vem är egentligen jag?
jag vet inte hur det gick med mitt svar på den frågan eftersom att jag inte alls gillade den. Men jag sa så mycket ajg kunde om mig så jag hoppas det var tillräckligt. Ett jobb på ica kvantum skulle vara ett väldigt stort plus för mig och jag tror att jag skulle tycka att det var passande just för mig i och med att dom inte sätter sådär jätte extrem press på en till en början och att man kan ha flera olika sysselsättningar att hålla på med och inte bara en och samma.
idag ska ajg fortsätta med mitt pluggande på projekt och företagande som idag blev flyttat till på måndag pga att vi har kompiledigt fredag jag fick även veta om ytterligare ett prov som dök upp bara sådär hux-flux i hälso pedagogik ett prov där vi kommer måste gå igenom kring 30 sidor där vi kommer få svara på frågor. Gör vi inte det så klarar vi inte provet.
känns inte sådär jätte kul eftersom att det sattes på tisdag. vilket betyder att ajg måste plugga under helgen, fan surt!


åt helvette.

han var extremt jävla trög  måste jag bara få säga, Och  Ibland fattar jag inte ens varför vi umgås med han överhuvudtaget för, bara för att han tycker om dig så måste han någon gång tänka på någon annan än sig själv. Idag ringde johanna till mig och berättade en sak om nyår vilket ajg inte alls var beredd på att höra. jag kan inte förstå hur någon kan vara så självisk alltså seriöst. Även fast vi numera umgås lite grann så vill jag inte att nyår ska bli som en sorts minnes dag för vad som hände för exakt ett år sedan för dig och numera min pojkvän. Jag vill inte ha det så och jag vill inte att mitt nyår ska bli ett helvette så snälla låt ingenting bli förstört. Allting var så perfekt allting var planerat inni minsta detalj och sen sprack allting pga han, vilken idiot!
som sagt ingenting är riktat mot dig men du förstår mig säkert, när han frågade dig om du ville följa med så hade han inte ens tänkt tanken på att fråga oss övriga som fick reda på det i efterhand när du redan var frågad.  Jag är säker på att du får ett bättre sätt att fira nyår på om du stannar hemma tillsamans med dina andra kompisar. det är inte rätt att vi ska sova under samma tak du, jag och anton.



Let's make the best out of our lives, fright youré all worth it.

det finns en sak i livet som alla har varit med om nån gång.Alla har vi blivit sårade så sårade så att självmordstankar dykit upp i huvvudet alla har vi försökt kämpa vidare endel lyckas andra inte. vi går på exakt samma stig allihopa och har fått gå igenom en massa hinder. vi har kommit till skola och vänner med blåmärken och skyllt på sporter eller att vi haft för brottom och rammlat  på sista trappsteget. Vi kallar det vita lögner som man använder för att skydda sig själv för att man skämms, ja ibland svider sanningen men är oftast lättast att hålla sig till, ljuger man för många gånger så har man bara sina brända broar kvar att leva på . alla borde tänka om och se världen på ett helt annat perspektiv, Byta banor och visa vem det är som är starkast. ofta är det svårt när alling känns så kallt men fortsätt kämpa gör dig vän med sorgen, vi ska alltid stanna kvar och kriga, kommer aldrig att besegras kommer aldrig att ge upp vårt liv och vad vi offrar för att leva.






youre everything i need and more, it´s written all over your face. baby I can feel youré halo pray i´t wont fade away..

kvällen blev inte så tråkig igår trots allt johanna ringde så jag for till munksund där det var fest.
blev hur som helst en nykter kväll för mig, sköönt som fan. :)

idag har jag skickat min mail adress till aditro som dom skrev i ett brev att dom ville ha och på onsdag ska jag träffa chefen på ica kvantum för att se om jag kan få nått jobb där på lov, kvällstider och helger skulle vara rätt bra =) just nu sitter jag och anton och kollar på när dom äter äckel kryp i fear factor, FYFAN! men rätt kul att se om dom klarar de.
idag har jag varit och hälsat på min älsklings Lovis som sprang runt som en tok i sin gå stol och skrattade hela tiden. tänk så mycket du har utvecklas sen första gången jag träffade dig. jag är så glad att du finns, du är den mest underbaraste skapelse som satt sin fot på denna jord. Faster älskar dig så otroligt mycket, natt som dag <3


            

sjukling & hundvakt

jag är massor taggad på fest men tyvärr så kommer inte det att bli av. alla andra ska festa känns det som också är jag hemma sjuk och hundvakt. svinkul...
Tur att jag inte är själv iallafall, jag har ju trots allt anton att glädjas av vilket är väldigt skönt, då slipper jag vara helt själv och ha tråkigt. Det är bra!. :)

                           

helgen :)

fredag idag oooh så skönt oj vad jag ska sova alltså. :) helgen ser lugn ut . idag har vi bara varit hos anton och sett några filmer, senare ska vi fara till mig och förhoppningsvis hinna vara med johanna och fredrik som för tillfället är i älvsbyn och fixar johannas tatuering som säkert kommer bli skitsnygg!
imorrn ska vi också bara vara hemma och sköta ozzy eftersom att therese ska bort och behöver en hundvakt, vi har ändå ingenting planerat så vi to på oss det.


lösnaglarna som jag satte fast igår sitter väldigt bra och jag blev riktigt nöjd med dom faktiskt, dessutom har jag gjort manekyr på dom också så det blev fint. jag är sugen på att sätta fast min håförlänging igen men jag vill att håret ska bli bättre först jag vill inte att det ska lossna lika mycket hår som sist, det var hämskt;/
så jag tänkte försöka vänta tills efter jul då jag också ska färga mitt hår igen. Har varit mkt färgande och annat som har skadat mitt hår på sistone så det har blivit rätt nött dessuom plattade jag mitt hår varenda dag förut vilket jag aldrig gör längre, väntar på en ny plattong så det inte blir lika nött för nu har håret verkligen blivit bättre och det har börjat växa massor också. Så det är riktigt skönt, jag hatar att ha nött hår ;S

                         

I swore I'd never fall again but this don't even feel i fallen so put me back to the grown again.

idag ska jag bara vara hemma hela dagen. har prov imorrn i projekt och företagande som ajg iprencip inte kan nånting i.. Inte bra men jag har iallafall nånting att skylla på i och med att jag har varit sjuk och att ajg inet ahr fått nån bok att plugga i. då kan man ju säga att man vill göra provet senare, eller? Hur som helst så är det ju ingen större idé för mig att göra det imorgon då blir det ju bara omprov. Nej, det vill man ju inte^^

iallafall så blir det en hel dag hemma för min del. anton brukar sova hos mig som mest varenda dag men inatt får man sova hemma precis som igår. jag behöver tid för mig själv så jag kan sitta och plugga i lugnt och ro. sne så ska dom ändå iväg och köpa en bil, han, fredde, johanna och tosse och jag känner absolut inte för att följa med faktiskt så jag stannar hemma. Imorrn kommer dagen som man ser framimot hela veckan den efterlängtade FREDAG sedan blir det helg och lediga dagar, skönt skönt! Imorrn skulle vi troligtvis samla ihop så många från klassen som möjligt och se film hemma hos mig. men vi får väl se hur det blir med den saken alla är ju inte så positiva tyvärr, får helt enkelt höra mer om det imorrn! filmkvällen tar förhoppningsvis inte hela kvällen så senare blir det väl att jag umgås lite med fredde, johanna och anton. :)


                
du är underbar älskling.

Planering inför nyår :)

Just idag har jag väl nte gjort allt för mkt. jag har bara varit inne hela dagen men jag har haft sällskap av anton så det har gått bra iallafall förutom alla läxor jag har suttit med. 
till middag idag åt jag våffllor med grädde och hjortronsylt, det var riktigt gott så jag orkade till och med två stycken vilket är bra av mig eftersom att jag knappt får i mig nån mat alls nu för tiden.- Har ingen aning om vad det beror på men känns väl inte sådär jätte bra om jag säger så. Har inte ens fått i mig nå godis vilket är VÄLDIGT och då menar jag väldigt ovanligt. Som det såg ut för ett tag sen så fick jag säga till mig själv att sluta äta godis och börja motionera istället. Det har jag väl inte varit sådär jätte duktig på nu för tiden heller om man räknar bort dom 6 idrottspassen jag har i veckan så motionerar jag väl som inget alls,. Näädu sandra nu är det dax att börja springa igen.  

sendare ringde johanna till mig och vi började prata lite om nyår. Vi ska bo i en stuga i kronogård från den 29onde december till den 2 januari där vi ska festa, köra skoter och en massa kul, jag måste även tillägga att vi har fått en enormt fin stuga med ström osv så det är skönt!:)
förutom att vårat lilla gäng ska dit så är det en hel del massa andra också så vi blir inte direkt själva, jag tror att det blir väldigt roliga dagar där borta och ett bra nyår.


jag älskar dig johanna:)<3
RSS 2.0