Valborg

Idag är det onsdag men också dagen före valborg. Imorrn far jag till arjeplog och stannar där till på fredag så då blir det fest med dom bästa!:D
Idag händer det inte mkt alls, ska vara hemma med min älskade anton, se film, mysa och sådär men just nu så sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska handla klart så vi kan tanka min bil inför idag & i helgen. 
Igår så var jag med Anton hemma hos mig, vi såg andra avenyn och våran hyrda film annars gjorde vi inte särskilt mkt, tog det lugnt och det var jävligt skönt. Han sov hos mig och jag var lika trött som vanlit när jag vaknade imorse fastän jag hade sovmorgon till 9. Skolan var inte särskilt jobbig alls, dagen gick fort och jag är glad eftersom att jag redan är färdig med min arbete i hälso pedagogik. Ett häfte där man skulle skriva om sin egen hälsa, mitt blev ett häfte på tre sidor, fyra med framsida. Under lunchen så for jag runt på olika ställen och sökte jobb så snälla ge mig ett. Jag är i starkt behov!
nu ska jag och anton fara hem till mig, jag ska plugga och han ska nörda framför datorn?;)
ha en bra valborg.
PUSS

early morning..

Idag gick jag på stan en snabbis innan jag gick till pappas jobb för att fara hem.
Tråkigt väder idag, regnigt och kallt. Jag absolut hatar regn så det blev ingen lång vistelse på stan för min del.jag gick in och ut ur några affärer, jag och bea gick förbi golden-dragon och beställde bord till på torsdag när vi ska äta där tillsamans med klassen plus några lärare. Vi fick en lunch meny med oss så vi kan pricka av det vi ska ha innan vi ska ringa och beställa, dte ska vi nog troligtvis göra imorrn. det kommer bli så mysigt så och en bra avslutning på dagen innan Valborg.
På skolan idag så har jag pluggat,pluggat,pluggat inför Historian imorrn och redovisningen som jag hade idag. Jag skrev ut några bilder på mig som jag har här på blogg också och tog med mig mammas dagbok som hon skrev medans jag var sjuk. Jag blev nöjd med min redovisning den var nästan precis 3 minuter. 2.45 för att vara exakt så det kändes riktigt bra, hon sa även att det gick bra så det var skönt. :]
Idag är det måndag och jag har en hel jobbig vecka framför mig, som tur är så är vi ledig på fredag så det är inte riktigt en full vecka men nästan. På varlborg får jag se vad som händer, hittar väl på nått roligt tillsamans med vänner och pojkvän.
 nu tror jag att jag ska gå och vila ett tag innan maten är serverad.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nästa dag 08.22

så sant som det avr sagt, jag gick och vilade men vaknade några ggr av min telefon, jag orkade inte svara så jag somnade om igen & vaknade inte förens 18.35
Just nu sitter jag hemma i svensbyn med anton och väntar på att fara till skolan. jag börjar inte förens 9.40 med idrott, linda börjar inte förens 10 och anton börjar 9.00 så vi ska börja fara 10 i 9 ungefär.
idag är det regnigt och grått ute, inge roligt väder alls. Jag har även hört att det ska vara regnigt på valborg också men det får vi väl hoppas att det inte blir. Idag har jag prov i Historia och jag är enormt nervös över hur det kommer gå men förhoppningsvis bra?
igår for jag och anton och hyrde flm i brist på annat. Det gick inge rba på tv så vi tänkte att det var lika bra att fara och hyra en då. Vi låg vaken till halv 1 och kollade på den filmen iallafall så det var inte särskilt roligt att stiga upp imorse men som tur är så blir jag pigg så fort jag ställer mig upp. Jag älskar det..
Näni nu är det dax för mig att avrunda och ta en matbit innan vi ska åka.
här kmr några bilder från i helgen.
Ha det bra!

PUSS

in your empty heart i have left a mark "the best you never had".

Igår var jag på skolan som vanligt. kring 2 for jag hem till mig och tog mig en tupplur tills jag vaknade av telefonen halv 7.
Jag steg genast upp, fyllde en vattenflaska och satte mig i bilen och körde mot klubbgärdet till Johan.
Hos johan drack dom öl och hade allmänt trevligt. Jag fick vara lite fyllechaffis sedan for jag och Mia vidare till bersika där det inte alls var speciellt roligt så vi for tillbaka till stan igen till Sunes där jag Träffade Dennis Lindh mfl.
Vi lånade en telefon av dom, ringde till Johan sedan kom dom och mötte oss på Sunes. Det visade sig att dom hade bytt plats till Linus, dom var trötta och ville sova så jag skjutsade tillbaka Johan och josse till klubbgärdet och sedan for vi och tankade så att vi skulle ta oss hem.
Mia släppte jag av hos Ronny sedan hämtade jag upp Anton och for hem och sov.
Så såg min dag ut och jag hade väldigt roligt faktiskt :]
Idag har dagen varit lite mindre händelserik. jag har varit med Anton hela dagen, vi sköter ozzy och har kört runt litegrann. Kring 4 kände vi oss lite kurriga i magen så vi for och åt på pit-stop och nu sitter vi här. Vi har ingenting som helst att göra men jag tror bestämt att jag ska ta med mig ozzy och fara till Anton, slå på en film och enbart softa. HÄRLIGT!
nu ska jag ge ozzy sin sista måltid innan vi ska åka.
Ha det bra!
PUSS

I just cried my tears, gave you three good years. You can't be mad at me!

Idag är det soligt och härligt igen. Efter skolan ska jag in till stan en sväng och kolla runt litegrann i 45 minuter sedan ska jag kliva på en buss vidare till Anton klockan 3. När jag kommer till han så ahr jag bestämt mig för att vi ska sola och han var på så att så blire. Skönt som FAN.
Snön smälter bort mer och mer och jag ahr fått en enorm vårkänsla, snart är det valborg och då är det FETFEST förhoppningsvis i hela piteå?;) man lär väl hitta nått roligt ställe att vara på.
I helgen blir det nog förhoppningsvis pentryt, har blivit mkt festande på sistone har jag känt och det avr väl inte riktigt planerat men det
blir väl såhär när många fyller år och har fest, klarrt man hänger på. Man får ju ha roligt och det är ju det bästa!
Träffade mia i matsalen idag och hon var lite ledsen. Hon berättade att hon skulle jobba varje helg nu framöver i 5 veckor så hon skulle inte ha så stor tid över för sina vänner. Inge roligt kände jag heller men vi får försäka hitta nån lucka över att hitta på nånting så kommer det här ordna sig ska du se.
Jag klarar mig inte utan dig så lång tid :)
Idag är det Torsdag igen och veckan har gått enormt fort möjligtvis därför att jag har varit sjuk måndag-tisdag för sedan är det ju bara tre jobbiga dagar kvar av skolan innan helgen kommer.
Helgen tror jag kommer bli bra och ännu bättre om vi får fint väder så kan man fara upp till antons stuga under dagarna och sola- det bästa!
Jag återkommer väl imorrn eller senare idag om det händer nått mer roligt som jag vill berätta.
Ha det bra till dess.
PUSS GOINGAR!

Stekhet stekare!

15+ , Sol och helt underbart.
Direkt jag kom hem från skolan så gjorde jag mig en kopp te och gick ut i solen. jag drack inte upp teét precis utan somnade med min katt på min mage. Jag vaknade ungefär en halv timme senare av en vibrerande telefon, Det avr anton. Han frågade om jag ville vara med han idag vilket jag självklart vill men först ska jag ta min promenad runt bodsjön som jag redan bestämt mig för att göra.
jag verkligen älskar värme och kan inte motstå från att vara ute när det är såhär fint väder, hoppas bara att snön smälter bort snart. det hade inte skadat med 10 grader varmare heller om man säger så.
jag blev så himla taggad på en utlandsresa när jag låg där ute i solen och stekte så jag gick in på Apollo och kollade på några utlandsresor och nog hittade jag några bra alltid nackdelen var bara att dom var från sthlm- inte direkt positivt för då måste man ju ta sig dit också och det är ju inte världens kortaste. Jag insåg att jag allt får vänta med min idé tills jag får lite mer pengar eftersom att jag inte har ett öre som det ser ut just nu tur att studiebidraget kmr snart =)
Idag ska vi äta fläskfilé med kroketter och annat gott, jag svälter så det blir bra!;>
Nu ska jag hämta anton sen ska jag tillbaka ut i solen igen.
Ha det bra!
PUSS snöggisar!

turkiet 2008 :) <3

spare time..

finns det inte gott om måste jag säga, jag har räknat ut att den mesta delen av ens liv går ut på skola/jobb.
Det är förjävligt att det är så egentligen för så länge som man måste gå skola så borde man inte ha läxor på sin fritid.
jag han knappt vara med mina vänner/pojkvän efter skolan medans jag höll på med fotbollen 4ggr/vecka, hämskt men sant.. Just nu sitter jag på skolan och jag tycker det är långt ifrån roligt. Idag har vi haft volleyboll turnering och vi kom jävlat sist- eller typ iaf.. Så det gick ju inge bra alls sedan så är jag inte på världens bästa humör heller men det går väl över förhoppningsvis. Vi slutar för dagen om en timme och då ska jag gå ut och gå min vanliga runda runt bodsjön för att bränna bort mitt godis som jag ahr ätit under helgen, jag får höra om mamma vill följa med annars så har jag ju musik att lyssna på så det brukar vara rätt skönt.
annars idag har jag inte särskilt mkt planer, jag ska sätta mig framför historia boken och plugga igenom det litegrann eftersom att jag precis som jag trodde fick några poäng ifrån ett G, 4 poäng och jävligt surt. Jag fattar inte vad det är med mig, jag orkar ju aldrig plugga längre. Och det känns så himla tråkigt att få tillbaka ett prov som man inte ahr tillräckligt poäng på så man måste göra om de. Det ska iaf göras om på måndag och jag måste verkligen plugga den här gången så det är bäst att börja redan i veckan. Dessutom så har vi prov igen den 5e maj och dte är ju inte alls nå länge kvar så jag har redan börjat skumma igenom texten på de också för att förstå litegrann innan jag börjar plugga. Förhoppningsvis så gör jag bättre ifrån mig än sist.
jag hade även tänkt att få nånting gjort den här lektionen också eftersom att jag oftast sitter och skriver annat än vad jag ska göra. Så jag ska börja jobba litegrann nu tänkte jag.
återkommer troligtvis senare under dagen.
Ha det bra!
PUSS

some people wait a lifetime for a moment like this..



igår var jag å stan ett tag efter skolan och hittade det här underbara linnet. Jag hann bli kär under beloppet på några sekunder och eftersom att jag har ett presentkort och fick en hundring av min farfar tidigare under dagen så kunde jag långt ifrån låta bli. Jag köpte linnet och sedan gick jag vidare till bussen, såhär ser det ut, man ser inte sådär exakt men det är iallafall ett gult och svart längre linne från ginatricot.
Idag har jag varit hemma från skolan eftersom att vi inte har något engelska eller någon sista lektion, med det menas att jag endast haft en lektion idag, idrott. jag orkade självklart inte sätta mig på bussen tjugo över 8  för en lektion som börjar tjugo i tio, slutar kring 11 sedan så går det ingen buss hem förens tio över två.
jag fick en dag hemma idag. mamma och pappa fick självklart reda på det också trots att ajg inte tänka säga nånting från början. Dom blev lite griniga och sa att jag inte skulle få låna bilen nånting idag, vilket hot!;>
dom kommer nog förstå förr eller senare dom också..
idag tror jag att det blir en hemmakväll med anton, vi var på stan igår och hyrde film på hemmakväll så tror jag att vi blir framför tvn hela kvällen men det blir mys. :) Förövrigt så hade jag och anton ett år igår ett UNDERBART och oförklarligt år med massor av händelser, ord och lågor. jag är så lycklig att få en plats i ditt liv och du betyder så otroligt.
du vet det egentligen men vägrar att inse det.  du är oslagbar!

PUSS HJÄRTAT ;-*

Tack therese!:)

sådärja, nu har jag min blogg färdig.
eftersom att jag inte fattar ett skit av sånt här så bad jag min syster om hjälp och nu har hon varit snäll nog och hjälpt mig med det jag ville ha. Tack så mkt för det och såhär blev den. vad tycks?:)

partyparty!

här kommer bilderna från i helgen som jag lovade er :)






resten finns på pixbox som jag skrev tidigare.
TJAO!

hollywood undead*

click it dude!
http://www.youtube.com/watch?v=fF6HgpdaaCU
natten till igår sov Mia hos mig och vi vaknade kring halv 10 sedan gick vi upp och åt frukost. Kände mig extremt seg och hade även en gnutta feber. Jag brydde mig inte så mkt över det och jag sa heller inget eftersom att jag ville att dagen/ kvällen skulle bli som planerat.
efter frukosten så tog vi en lång promenad runt bodsjön vilket tog runt en timme & när vi väl kom hem så tog jag mig en dusch, mia likaså.
sedan började vårt festande kring halv 5 dock så tog inte jag min första öl förens 6 för som sagt så mådde jag inte världens bästa.
kvällen var lång, Bea ringde mig kring 10 och frågade om dom fick komma så jag gick och frågade johan sedan så kom dom efter ett tag. Det var en väldigt rolig kväll skulle ajg säga, trots att ajg inte mådde särskilt bra så var det underbara människor och det säger ju det mesta. Efter vi varit hos Linus så gick jag,bea och ida vidare till anders där vi inte var särskilt länge innan ida blev hungrig och ville på big boy. Jag kände mig också hungrig så jag och bea delade på en stor stripsmeny + en smältost och gott vare!
vi satt kvar där inne tills våran skjuts kom, den kom tjugo minuter över 2 så där tog våran kväll slut, jag for hem till anton och sov. Bea och tobbe for hem till tobbe.
idag ser dagen mkt lugn ut, jag ska hem och duscha så fort pappa har gått sin promenad sedan så ska jag vara med anton igen.
som så har min helg sett ut, idag har jag sovit til halv 2 och imorrn är det dax för skola vilket känns SKITJOBBIGT..
eftersom att jag glömde kameran hos linus så kommer bilderna från i helgen imorrn. Lägger bara upp några här på blogg så om ni är sugna på att se dom andra bilderna så kan ni gå in på Sandracarolinee.pixbox.se men som sagt så får ni vänta tills imorrn innan jag laddar upp bilderna.
ha det bra
PUSS

tell me, is this spring?

Ikväll blir det party tilsammans med Bea och Mia, kommer bli riktigt roligt och det enda vi vet hittils är att vi ska vara i stan nånstans så vi vet inte riktigt vart vi ska vara men det kommer bli bra iallafall för vi ska vara på nån fest tillsmans med några till så vi får väl se vart vi hamnar. Hoppas bara att vi inte ska gå runt ute så mkt- SNÖSTORM och jag menar det.
Nej det blir inge roligt alls. usch är det här dom kallar vår? jag skulle nog snarare säga höst-vinter ;/
Jag vaknade klockan 11 imorse sedan ringde mia kring 12, jag for hem och sedan for jag iväg och hämtade hon och ronny i öjebyn på mias mammas jobb. jag fick en hundring till bensin av dom så då bestämde vi oss för att festa ikväll också och så blev det vilket jag redan har sagt.
Imorrn blir det också party och även det har jag sagt i mitt förra inlägg. Så hela helgen blir full av festligheter och glada folkare. SKITKUL!:D
just nu väntar vi på att Bea ska komma hit, jag blev precis färdigfixad men mia fixar sig fortfarande. Kring 8 ska vi sticka iväg och sedan blir det party all night long så om ni vill nånting så nås jag på mobil.
bilder från kvällen kmr imorrn.
Ha det bra!
PUSS

L-town!

Idag har jag varit på stan med bea i luleå. Hon ville ha någon att gå med efetrsom att hennes mamma skulle g med ida. Hon ringde mig imorse kring 12 och jag blev enromt sugen när hon frågade. Nog för att jag inte har sådär mkt pengar att skryta om men den kan ändå vara roligt att gå omkring och kolla eftersom att dom har lite mer än vad dom har här i Pite.
Vi gick iaf omkring på alla affärer som fanns, Bea kollade på lite saker till hennes rum, skor och kläder. ag har ju ingenting att fixa till i mitt rum eftersom att jag redan har inrett det för typ sådär 2 år sedan så jag är nöjd med det som de är. Däremot så hade det inte skadat med några fler skopar och jag hittade faktiskt några stycken som jag blev förlskad i men alla bara klagar " du har ju redan skor så det räcker" tyst med er det har jag ju inte. Man kan aldrig få för mkt skor, jag skulle nog helst vilja ha en hel skoaffär för att vara nöjd och jag är på god väg iaf!=)
Nog prat om lule, har man inga pengar så kan man inget köpa så är det. Jag har bara lite svårt att acceptera det ibland vilket kanske inte alltid är världens roligaste.
Bea frågade om vi skulle hitta på nånting senare idag men jag har ju tyvärr lovat anton och har man lovat han nånting så måste man hålla det också annars blir det livat på riktigt och jag skämtar inte ..
Så jag ska iallafall köra till han sedan ska han få tanka bilen och sen får vi väl se vad vi hittar på. Kanske far in till stan en sväng eller två. Dessutom måste jag fixa till hans hår som jag fortfarande inte har gjort, färga det och sådär.
Imorgon blir det att vara med Johan Vollen och Mia Berggren om nu johan pallrar sig hem från arjeplog vill säga. Det återstår att se men jag ska iallafall vara med Mia vilket kommer bli så kul så eftersom att det nu var ett tag sen känns det som.
På lördag blir det fest tillsamans med Johanna Bergström, vi ska fira henne inne på pentan så då blir det FET FEST med massor med dricka. Kommer bli klockers. Och när jag ändp pratar om henne så ska jag gå och duscha nu och sen ska jag ringa till hon. Så ni får ha det så bra allihopa!
PUSS

Pictures of you, pictures of me.



The day after yesterday!

Igår när jag skulle till bergsviken och köpa hårfärg så hände det en lite ful sak. När jag närmade mig ica så kom det en bil som körde ut därifrån ( jag var inte riktigt framme) han måste seriöst talat ha varit full eller liknande för han körde på fel fil. Jag stannade bilen mitt på vägen och inte förens han var jätte nära mig så märkte han nånting, då skrattade han bara, böt fil och körde vidare x) tur var iaf att jag inte körde fortare för då hade det nog gått illa.
När vi ändå är inne på ämnet bil här så kan jag ju nämna att jag fick mitt brev igår så nu får jag skicka in ett foto för ett vanligt körkort, ska bli jävligt skönt att slippa den där lappen.  man bara glömmer den överallt.
Idag har pappa Bilen så jag kommer inte ta mig nånstans idag om inte jag får låna mondeon så jag får hoppas på det, jag hatar att vara strandsatt på ett ställe där det ALDRIG går bussar.
jag lägger in ett foto på mitt nya hår senare.


  
Före                                                                           Efter

sådär ja. nu har jag tagit ett foto trots allt. trodde inte att jag skulle orka göra det men det orkade jag så att såhär blev det iallafall.
Det är en lite speciell färg svart som skiftar i både rött och lila, det är lite beroende på hur ljuset är och sådär.
jag blev rätt så nöjd. Var extremt less den förra hårfärgen jag hade eftersom att jag har varit rödhårig ändasen innan jul så det är inte så konsatigt man är less då.
idag har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra, känns inte som att det finns nånting att göra. Jag hoppas på att jag hittar på nånting innan ikväll iallafall annars blir det en oerhört tråkig dag.
det blir nog bra får jag hoppas för nu orkar jag inte skriva mer, jag är trött eftersom att jag steg upp innan halv 10 imorse nu ska jag lägga mig slå på en film, länga mig i sängen och SOFTA.
Ha det bra snyggingar!
PUSS

oh happy day!

Idag ska jag färga både mitt och antons hår sedan så ska jag klippa till hans litegrann också så det blir litte snöggare. Hade lite brottom när jag klippte han eftersom att jag, Han, Bea och tobbe skulle fara till lule vilket vi ändå inte gjorde eftersom att det blev lite för sent. Så vi for till stan ist, jag och anton käkade och dom kollade på. Sedan for vi till coop och köpte glass så att vi skulle ha nånting gott inför kvällen då vi skulle hem till tobbe och se film. Det blev en lugn och härlig kväll iallafall vilket var VÄLDIGT skönt.
Sovit till halv 2 idag så det känns som att dagen har gått jätte fort. Jag har iallafall hunnit gå på stan ett tag så det är jag nöjd med! :] annars har jag inte gjort så mkt , ätit godis och kört bil ;>
& nu är anton sur för att jag missade soptunnan när jag skulle slänga bort hans snusdosa. han säger att jag är äcklig men jag tkr att det är mer äckligt att ha en snusdosa fullt med utlagda snusar på sitt databord.. fyfan säger jag bara.
Nu ska jag iväg och köpa hårfärg. Men vad det blir för färg det säger jag inte. Det får bli en liten hemlighet tills nästa inlägg ;>
PUSS sötnosar!

Premiär Grillat

Det är verkligen det godaste som finns det måste jag säga det blev grillade kotletter med opés potatissallad på matsedeln idag sedan så ahr jag även oätit hos mormor också så jag kommer få en hel del mat idag, svälta kommer jag inte iallafall.
Riktigt förbannad har jag varit idag också, har sladdat omkring på en lerig och kladdig grusväg idag och jag kan lova att det var helvettes jobbigt. Jag måste erkänna att jag plockade plogkarmen en gång ;)
men lått var det då inte, spårigt och jävligt. Nä dit far jag inte igen. Ännu värre var det när vi insåg att vi inte skulle komma fram till stugan när vi kom fram till dom sista meterna. det var då inte ett lager snö på vägen om man säger så.
Det var för lång bit att gå för oss ayy gå och vi kände inte at det var direkt frestande att plumsa omkring i snön så vi vände och körde tillbaka till en annan stuga i stan där hans föräldrar och syskon var, dom bjöd på grillat så det var då inte alls förgäves att fara dit om man säger så för gott vare! :]
Just nu sitter jag här framför datorn och tråkar, har även hunnit ringa och prata med min kära vän mia, om hur hon har haft det i helgen osvosv. Hon hade haft det jätte bra vilket jag inte alls blev särskilt förvånad över.
Vi bestämde även att vi skulle hitta på nånting i helgen tillsamans med Johan mfl blir säkert nånting roligt, brukar ju alltid bli så, det var ett tag sen hon var med både mig och johan så hon tog helgen som en bra chans och bokade upp oss båda!:) förövrigt sa vi inte särskilt mkt alls. Våra samtal brukar vara i en timme ungefär men det här samtalet gick ovanligt fort. Hon satt i bilen påväg hem så hon var säkert ganska trött kan jag tänka mig. Vi får prata om det vi behöver i helgen ist =)
Jag känner mig väldigt less på att sitta här nu om jag ska vara ärlig så jag tror att jag ska börja bege mig till anton. han håller på att tjata ihjäl sig där hemma verkar det som så det är bäst jag far innan han blir ännu mer otålig..
Ha det bra!
PUSS BABES!

Just a bit of the holiday :]

Det blev lite ändrade planer igår, det blev inge Linus så vi for till Jimmy där jumme, simon och johan var. Vi satt där och pratade om både det ena och det andra men eftersom att jag och jessica var nyktra så blev vi trött rätt så tidigt. Vi skjutsade in grabbarna till stan och sen bar det av hemmåt igen.
Jag kom på när vi var halvvägs hem att vi skulle fara förbi och hämta upp Anton eftersom att han hade jätte tråkigt så det gjorde vi och han stannade över natten och vi trängdes alla tre i den största bädden i min husvagn, varmt och mysigt :]
Igår hade vi en hämsk bakisdag, den ena hade det värre än den andra. Jag slapp huvudvärk och illamående men kände mig väldigt sliten och trött sen gårdagen, men det var en bra kväll så det var tur.
Idag( söndag) for jessica hem igen, Lasse (min plastmorfar) om man får säga så? erbjöd sig att låna ut bilen till mig, han tankade den full tank så vi har varit runt och kört en hel del idag.
Vi har varit i stan och käkat på bigboy,
Kört runt lite i stan,
hämtat bea och tobbe,
hälsat på Johanna & mårten på deras stuga där vi lekte med Tuva och fikade,
Skjutsat in mamma & Pappa till lars och Ingela,
och sedan lämnat tillbaka den igen. Vi har haft den hela dagen lång så det har varit jätte skönt. Man tar sig verkligen överallt :D
Nu sitter jag här med magont. vilket jag haft sen 3 timmar tillbaka, ajaj.. jag har ätit en hel del glass och trot eller ej men det blev faktiskt lite bättre.
Klippte anton för ett tag sen också så han blev rätt så korthårig men fint. (får man säga så när det är en själv som har klippt han?)  jag säger det ändå! :>
sen så ska vi även färga om hans hår också vilket verkligen behövs. Egentligen borde jag också färga mitt hår men jag har inte riktigt bestämt mig hur jag ska ha håret än så det får vänta helt enkelt. Det får vara fult och tråkigt ett tag till.
innan jag beger mig till käket för te så vill jag önska er ett trevligt lov för det ska absolut jag ha. Ett lov utan planer! :]
Ha det bra allihopa!
PUSS

i'll be right here with you as long you'll be right here with me.

kvällen igår blev mkt bra och det var mer folk än vad jag trodde på pentryt så det var riktigt roligt. Med rätt umgänge blir allt kul ;> Från början av kvällen och fram till 12 så var vi hemma hos Linus Öhman, dom skrev sms till mig under dan igår vilket var mkt tur för vi hade inte den blekaste om vart vi skulle förfesta. Som jag sa så blev det hos linus tillsamans med några trevliga folk , öl och cider. Vi hade riktigt trevligt. jag var ärligt talat inte särskilt taggad på pentryt eftersom att vi hade det så trevligt hos Linus, ville ju inte lämna allt folk precis. Men som tur är så blev det bättre när vi fick med oss folk dit och då blev jag genast mkt positivare :)
Ikväll är jag fylle chaffis till mina päron men jag tror trots det vi ska fara förbi Linus ikväll också fast ikväll blir det nyktert men det blir nog roligt ändå tror jag.
Just nu  står jessica i duschen, ajg har redan duschat så jag tog mig en stund framför datorn ist :] det bästa.
Imorrn far jessica hem igen, mkt tråkigt ;/ men vi har bestämt oss för att träffas oftare och inte en gång per år, på tok för lång tid i mellan ;/  tråkigt är det förstås men förhoppningsvis så dröjer det inte så lång tid tills nästa gång vi ses igen.
Nu har hon ju hunnit vidga sina vyer och flytta ut så hon bor i en egen lägenhet tillsamans med pojkvän i stan.
Stan vilket är det bästa av det hela, gångavstånd till dom flesta uteställerna.
Nu ska jag gå och hämta ett vattenglas och gå och slå på en film.
Ha det bra!
PUSS

Pentryt ikv, be there!

kvällen igår var lugn och bra, vi tog bilen och hälsade på linda och andré som var hos therese och jugge för att vakta deras nykastrerade hund eftersom att dom var och sov på hotell.
Vi spelade Buzz som är ett av världens roligaste spel (enligt mig) sen så såg vi även ps I love you som då också är världens bästa film (enligt mig) så det avr en rba kväll.
halv 11 for vi tillbaka hem hit, jessica stackarn som endast har sovit 4 timmar natten till igår var ju självklart jätte trött så vi for hem för att sova, somnade inte riktigt direkt vi låg väl där inne och snackade skit som alla tjejer gör i en timme ungefär sen somnade vi sött.
Jag vaknade av min telefon 10.50 ungefär och sedan kunde jag inte somna om, det finns inte särskilt mkt att göra i husvagnen och eftersom att jessica fortfarande sover så tror jag inte att hon är speciellt ledsen över att jag lämnade henne och gick in. Hon får komma in när hon sovit klart helt enkelt.
för att göra en lång historia kort så ska vi ut på pentryt ikväll och vi hoppas på mkt folk fast dom flesta sääääkert är i fjällen eller andra ställen ikväll, det återstår att se. Kom till pentryt om ni inte har något annat för er och håll oss sällskap!:)
ikväll blir det taco på matsedeln and I LOVE IT så det blir bra annars händer inte särskilt mkt annat idag, ska söka igen nå kläder inför ikväll eftersom att jag inte har den blekaste om vad jag ska ha på mig. Det ordnar sig som alltid.
Nu ska jag gå tillbaka till husvagnen och se om jessica har vaknat.
Ha det bra!
PUSS

Skär Torsdag!

tack till alla söta som sagt grattis till mig :)
idag kommer min tremening jessica till mig, vi ska sova ute i våran husvargn eftersom att jessica är allergisk mot min älskade katt. Hur ska det gå?
Hon skulle egentligen vara här halv 5 så hon är lite sen men bättre sent än aldrig som man brukar säga.
Igår avr jag ute och körde tillsamans med Anton ända sen jag kom hem från skolan så det blev några mil. Så himla skönt :) Idag har vi varit förbi elgiganten och käkat på max, på elgiganten så kollade vi på en mobil till mig och jag bestämde mig för att jag ville ha en T700. Den ska jag önska min i present och förhoppningsvis få den?;)
Nu kom precis jessica genom dörren så jag ska vara med henne eftersom att det var ett bra tag sen. Men förövrigt så har jag inet gjort särskilt mkt alls idag. jag har varit förbi och hälsat på Lovis och Jesper. Söting, tänk att det kan vara så roligt att justt leka med dom sakerna man inte får leka med. Hon blev iaf väldigt tjurig för att hon inte fick men som tur är så gick det snabbt över också :)
näni, nu ska jag slita mig från datorn,
ha det bra!
PUSS

Sandra med körkortet!=)

Ibland känner jag mig verkligen jätte bra, tillexempel i sånna här förhållanden som att klara ett körkort. Det var den bästa känslan på länge. Godkänd på uppkörningen i måndas och godkänd på teorin idag.

jag är världens gladaste!

hellå solstrålar!

Imorse väcktes jag av låten Bryan Adams-Heaven och jag kom genast att tänka på min vän sofia som ajg inte varit med på ett bra tag. Sedan när jag kom hem från skolan och loggade in på msn så såg jag att hon skrev åt mig vilket jag blev väldigt glad över.
Hela dagen idag har jag haft väldigt ont i magen och jag har ingen som helst aning om vad det kan bero på kanske för att provet i hstoria inte gick sådär jätte bra, inte som ajg tänkt mig att det skulle gå iaf eftersom att jag tränat på helt fel saker. så kan det gå! ;s
förutom att jag tänkt på sofia, gjort prov och haft ont i magen idag så har jag även pluggat lite på teorin + varit på alla övriga lektioner. Jag fick även veta att jag och erika har nationella i engelska på torsdag som ajg inte blev särskilt lycklig över, jag hatar verkligen engelska. Sen så fick jag endast G+ på mitt slut på en saga i engelska så det blev ajg inte heller så glad över. Man orkar verkligen inte skriva ett slut på 2.5 sidor för ett G+. fyfan säger jag bara^^ BLÄ.
Tur att det snart är påsklov så jag får komma ifrån skolan ett tag, det behövs verkligen!:)
Förövrigt så sitter jag mest och funderar vad jag ska käka idag, det står mellan en kycklingrulle på pitstop eller nånting annat gott, ajg är verkligen inte sugen på husmanskost.
Förutom att jag klarade uppkörningen igår så fyllde även pappa 51, osch han har verkligen blivit gammal.
Lovis kom på besök så jag tog några roliga bilder på henne, både när hon står, leker och kryper :)





PUSS

Uppkörning

godkänt och helt "felfritt" sa han. Tack så mkt för det, nu återstår teorin.
som ni förstår så är jag ÖVERLYCKLIG idag, det känns så otroligt skönt alltså :):)
jag har redan börjat tagga för teorin och jag hoppas på ett godkänt även där. HOPPAS, HOPPAS!


PUUUUUUUUUUSS

Släktmiddag!

helgen har väl varit som dom flesta andra helger men den här helgen har varit lite sämre.
i fredas, en kväll som jag och bea sett fram emot hela veckan barkade TOTALT. Blev en del strul och sådär så det blev lite tjaffs och missförstånd. sedan så skulle dom flesta gå ut också fastän inte bea hunnit fylla än. Så jag och bea gick fröstås inte ut utan vi stannade kvar och stirrade i en vägg inne på sunes. Sedan fick inte bea tag på tobbe så jag betalade 40 spänn för att gå in och hämta han. När jag gjort det så blev det livat från höger och vänster. Hög musik gjorde så att dom inte fick tag på mig heller, Bea satt sjlälv på sunes så fastän jag skyndade mig så mkt jag kunde så kändes det som att det tog ´väldigt länge. Väl ute från pentryt, vi hade precis passerat vägen mot valdinos så ringde anton och var sur på mig för att ajg inte svarat när Bea har ringt, men jag hade givetvis inte hört nånting.
vi Halvsprang tillbaka till Sunes, dom pratade lite smått och sedan tog våran kväll slut, Tobbes pappa kom och hämta oss halv 1 kanske så jag for hem till anton och sov.
Lördag hade vi släktmiddag hemma hos oss. Jennie, Janne, Jesper, Sandra, Therese, Jugge, Jag, Anton, Mamma, Pappa, Linda och andré.
Vi sjöng karaoke, åt mat + efterrätt coh pratade om allmänna saker. Däremot så var jag inte med på karaoken. jag var väldigt trött och slut, sen så är inte karaoke min starkaste sida heller. ;p Så jag lät bli helt enkelt..
Det var roligt att träffa jennie igen efter väldigt lång tid. jag måste verkligen styra upp det här och fara och hälsa på henne och se hur hon bor i Göteborg. Det skulle vara väldigt trevligt :)
Igår pratade jag med min tremening Jessica och vi bestämde oss för att träffas under påskolvet, kulkul! det var även ett bra tag sen jag träffade henne, över ett år sen, minst sagt.. Så det ska bli väldigt roligt :D
nu kom anton ut ur duschen så jag ska göra iordning nå frukost till oss.
Här kommer lite bilder från i helgen.








det där var alla bilder jag hade.
Ha det bra!
PUSS

Jag tror, jag vill, jag kan.

Idag är jag deprimerad. riktigt deprimerad på riktigt.
har hänt saker både igår och imorse som gjorde mig riktigt ledsen.
det går nog för hoppningsvis över på måndag. hoppas,hoppas!

för ett tag sen så var jag oh sökte jobb igen, jag har några till ställen att gå och lämna cvn på
så för hoppningsvis så får jag väl nånting..
ikväll blir det stan tillsamans med MIa. vad roliigt. Det var ett tag sen jag var med henne nu känns det som så det ska bli riktigt kul ;) Synd bara att det är så mkt folk på stan ikväll eftersom att det är den så kallade "tjejkvällen" men det ska nog bli bra ändå. Det blir väl att ta en fika och kanske köpa nått billigt klädesplagg om jag har råd.
Imorrn är det fredag igen och jag ska festa tillsamans med Bea, nånting som jag har längtat efter hela veckan :]
annars i helgen så blir det bara att vara hemma skulle jag tro. Har inga andra särskilda planer så jag tror det blir så.
Har inte ätit nånting alls idag så jag känner mig lite kurrig i magen.
Ska nog gå och äta litegrann.
Ha det bra!
PUSS

Johanna 18 :)

just nu sitter jag hemma hos min älskade solstråle johanna, hennes mamma ropade precis på oss och frågade om vi ville ha fika och det ville vi självklart så vi ska snart gå och fika.
Idag fyller hon 18 år och jag hoppas verkligen att hon får världens bästa dag! :)
vi har bestämt att vi ska gå ut någon helg framöver eftersom att hon inte har gjort det förut. Vi ska först förfesta hos henne, äta gó mat och sedan gå ut, kommer bli SVINKUL :D
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
min dag har iallafall varit jätte bra idag. Jag har haft två övningskörningar med både emanuel och Rolle. Det gick jätte bra och det känns även bätter coh bättre för varge gång, det känns verkligen att det är nära. Känner mig extremt taggad och nervös.
jag har varit på skolan idag också men åkte hit med 2 bussen. Har haft en massa jobbiga lektioner och har påbörjat ett TRÅKIGT grupparbete med TRÅKIGT folk. Ja ursäkta mig men jag hamnade verkligen i en tråkig grupp och det står jag för!,p Första april idag och rolle har försökt med en hel del april skämt vilket funkade endel ggr men inte alla.
ikväll ska anton sova hos mig och vi ska se efterlyst, mysmys. Imorrn är det torsdag och det betyder att det snart är helg. Jag lääääääängtar! och jag längtar som mest tills på fredag när jag och bea ska festa. Det kommer bli helgens höjdpunkt, lätt :):)
nu ska jag vara social med johanna.
Ha det bra!
PUSS
RSS 2.0