Jag fullkomligt ÄLSKAR mina vänner!

Just nu har jag tråkigt, riktigt tråkigt. möjligtvis så blir det så att jag far in till stan och ser film med några stycken men det är helt oklart än så länge dessutom vet jag inte om bensinen räcker.
Dagen idag har varit ovanligt bra, jag vaknade, steg upp och for till skolan och ändå fram till klockan 10 ungefär så trodde jag att min värld skulle gå under. Jag var på väldigt dåligt humör, hade sovit väldigt dåligt men så kommer jörgen i min klass fram till mig med den roliga kommentaren jag skrev tidigare, han är för underbar ibland.
Efter det så har min dag varit uppåt, jag går ner i klassrummet och ser hur tre killar i klassen sitter och skrattar så att det sprutar tårar, vilket gör så att alla andra också börjar skratta. jag går och sätter mig bbredvid Bea och Malin sedan kommer Erika med världens kommentar hon också, vi alla börjar skratta och det tog väldigt lång tid innan detta slutade.
På min lunch gick jag över till punkt och hälsade på Ante, stannade där en timme och sedan gick jag tillbaka till skolan igen och min dag har varit otroligt glad och bra, dte är konstigt hur ens vänner kan förändra ens vardag så pass mkt.
nu ska jag gå, ha det bra allihopa!
PUSS,S.

Dålig dag, än så länge!

Jag är otroligt trött, har ångest och vill sova.
Inga planer för dagen alls, en person vill att jag ska komma in till stan och hitta på nånting senare ikväll men jag tror ärligt talat inte att jag orkar de, inte som jag känner just nu iaf.
Eller okej, jag ångrade mig dagen kan visst bli bra, nyss fick jag mig ett gott skratt måste jag erkänna och det måste bli dagens.
Jörgen: Sandra, Har du blogg?
Sandra: aaah
Jörgen: Vad heter du?
Sandra:?
Jörgen: Sandra is delicious eller?
Sandra: HAHA!
Vi får se om det händer nånting senare helt enkelt, men nu lektion.


Awesome!

nån dag sen jag skrev nu, trots inte så lång tid så känns det så eftersom att jag har träffat så otroligt många nya och söta männsikor & hittat på otroligt mkt saker. varge morgon sen i fredas så har jag vaknat av väldigt söta charmerande sms från både män och kvinnor. jag har träffat världens bästa Johan Vollen som jag inte träffat på ett bra tag, jag har tsm med vänner gjort världens onödigaste roadtrip till norrfjärden, Mysit, sett film, partat på 1906 & Kalles tsm med en massa vänner som Sandra Nordin, Linda Eriksson, Sofia Hedkvist, Ronny Englund, Linus Nilsson, Andreas Åström, Tommy Brännström, Maria Keil Marcus Nilsson mfl. Jag skulle beskriva min helg som helt otrolig.
Nu är det söndag och jag känner mig en aning sliten men inte motför vad jag hade kunnat känna mig eftersom att
jag inte bara drack öl igår utan även vin och tyvärr sprit också vilket innebär att heter man Sandra Hurtig och inte tål sprit så blir det en baksmälla nästa dag. Jag är med andra ord en aning seg, ingen huvudvärk men väldigt trött så jag tror bestämt att det blir en hemmmakväll ikv, otroligt skönt.
Imorrn är det skola och jag ser inte fram emot det alls, extremt jobbigt.
Nu ska jag ladda upp några bilder från i helgen finns även på facebook.




Fredag :)





sådär, det var väl alla!:)
ha det bra allihopa!
PUSS, S.

<3


någon mer än jag som älskar den här bilden? Helt underbar!

I'm looking at you throught the glass don't know how much time has passed oh, god it feels like forever but no one ever tels you that forever feels like home? sitting all night long beside your head.

Just nu uppdaterar jag enbart för att jag inte har annat att göra.
Sitter i datasalen på skolan och väntar på lektion, Svenska. Igår så var jag som sagt var i munksund och såg film, gjorde mat, pratade och åt godis tsm med några kompisar det var mys men sen när jag skulle köra hem så var det väl inte lika roligt om man säger så, man såg inte ett skit och dessutom var det kallt ute också.
Idag är det äntligen fredag och jag ska få pengar av mamma och pappa, väl behövligt så jag kan hitta på något i helgen. Erika kom upp nu och berättade att vi fått svar av en Waldorf skola i Sthlm som vi ska besöka i November, dom kunde bara ta emot oss en dag så med det menas att vi kan gå på stan och ha jätte roligt dom två andra dagarna;)
JAG LÄNGTAR, och tror att vi kommer ha hur kul som helst.
Ikväll ska jag jju som sagt vara med Johan och Mia, mer om vad som händer ikväll uppdateras ikväll eller imorgon.
nu ska jag springa ner på lektion tsm med dom andra.
Ha det bra allihopa!
PUSS

27/8

Just nu sitter jag i munksund igen, gör inte särskilt mkt alls förutom att umgås med vänner och sitta framför datorn.
Idag har jag varit hos tandläkaren och dom kom fram till att jag gnisslar tänderna väldigt mkt på nätterna, har tappat några tandbitar så nästa gång blir det att slipa till dom, har aldrig gjort nånting mer tänderna förut så jag hoppas de blir bra. 
Hade snart tänkt börja åka hemåt eftersom att en jävla massa dimma belägrat Piteå. kommer förmodligen inte se ett skit och det blir nog värre och värre ju mörkare de blir.
Imorgon är det fredag och sedan helg så förbannat skönt, oj vad jag ska sova när jag kommer hem från skolan alltså.
på kvällen ska jag vara med Mia & johan, festa och ha skit kul sedan blir det nog troligtvis att återvända till Lule på Lördag.
Jag har inte mkt mer att komma med idag, har väldigt ont i magen så det blir nog en tidig kväll ikväll så jag är utvilad till skola imorgon igen.
nu ska jag börja åka hem,
ha det bra allihopa!
PUSS, S.

this is the sound of freedom.


cool som fan, Nu till fredde för att vara med Johanna!

Brev från polismyndigheten


såhär såg då brevet ut och inga böter fick ja, tack som fan för de.
Jag är glad idag :)

Helt underbart!

Sitter just nu i Lule, tar det lugnt framför datorn och fördröjer tid. 
Har nyss ätit frukost , bäddat sängen, fixat mig, också ringde Johan alldeles nyss och hörde så jag var vaken eftersom att min buss går på ett tag, söt!
Hade tänkt hinna gå förbi Janne på hans jobb också en sväng innan jag far hem till Pite, sedan måste jag ju självklart köpa en Loka eftersom att vi drack upp min igår, men så går det när man inte orkar stiga upp ur sängen för att hämta vatten.
´Jag har det iaf jätte bra här så jag bestämde mig för att fara tillbaka igen på lördag då varken han eller jag jobbar eller går skola, det blir så jobbigt när man måste stressa iväg tidigt på morgonen.
På fredag blir det nog troligtvis att vara med Sofia mfl om det nu inte var så att det var på lördag för då sket det ju sig, jag ska ringa till henne sen idag ändå och höra hur det gått första dagen i sthlm.
nu ska jag börja avrunda och gå vidare.
ha det bra allihopa!
Puss

Bilder från i helgen :)


telefonräkning

förmodligen jävligt sur idag med, fick min telefonräkning idag och den var rätt så hög men trots det så har jag ändå hållt mig till 200 kr/månad bra jobbat Sandra!
Men min räkning låg på 600 nånting så egentligen inte hög alls  om man tänker att det är för  3 månader och inte bara för 1.
Dessutom så har jag ont i mitt öga också, är man alergisk mot smink så ska man inte använda det, ja lär mig aldrig och kommer inte göra det heller för sminka mig ska jag sen får jag ha hur ont jag vill.
nu ska jag gå ner och duscha, packa, sura och fara.
Puss.

Love you to the end.

Jag tkr det är väldigt jobbigt allt det här med studiebidrag.
Jag gick in på Csn för ett tag sen för att kolla om vi får nå pengar den här månaden och då vill jag säga till alla er som inte vet att det får vi inte och det är jag väldigt och då menar jag väldigt irriterad över. Jag kommer leva på svältgränsen den här månaden, eller ja mamma betalar maten men godiset då? Festerna då? Ume, Lule och allt roligt jag har planerat då? jag ska if till Lule imorrn men Ume har jag inte råd med och jag hatar det och jag kommer hata Csn tills jag får pengar av dom. Med det menas att man inte tjänar nånting på att vara i skolan under hela Augusti-september.
Ikväll blir det nog troligtvis Nodo med tjejerna, min älskade sofia flyttar för ett tag till sthlm imorrn och jag kommer sakna
henne nå så obeskrivligt.
ont i skallen har jag idag också och jag har sovit under dagen och drömt dåliga drömmar så jag har helt enkelt en dålig dag idag, helt otroligt vad jag ogillar det.
nu ringde sofia så jag ska börja dra vidare till Staden, ha det bra allihopa!
PUSS

I'm on my own standing strong, Nothing can go wrong.

Just nu sitter jag på skolan och har enormt tråkigt.
Vaknade kvart över 6 imorse, tvingade mig upp ur sängen och gick för att välja kläder och göra mig i ordning.
Vårat schema var piss dåligt i år, vi börjar 8 nästan varenda dag och slutar halv 5- helt galet.
På onsdagar börjar vi däremot halv 1 så då får vi lite sovmorgon iaf vilket är VÄLDIGT skönt men sen så slutar jag ju inte förens halv 5 den dagen också så det känns trots allt jpbbigt.
Våran mentor tyckte synd om oss och jag har långa hål mellan iprencip varenda lektion så hon bestämde sig för att göra lite ändringar och det gjorde att jag slutar kvart över 1 ist för halv 5 varje måndag, det tackar jag extremt mkt för!
Imorrn far jag till Lule och sover där till på onsdag fram till klockan 11 ungefär när jag far med en buss till skolan, det blir riktigt mys. Dessutom blir det ju som sagt Ume i helgen, det känns underbart med lite planer i vardagen.
nu tänkte jag ärligt talat ta att avsluta mitt skrivande och göra nå nytta ist.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Lätt lyckad men ändå misslyckad.

kvällen igår var väl inte sådär jätte lyckad, vi var på förfest på punkt tsm med Jocke, Linus, osvosv där var det rätt så dyster, vi satt mest och kollade tv så kring 9 ringde jag min storasyster och hörde om vi fick komma dit.
Vi pratade ett tag och tjejen som ägde lägenheten lät bara mig komma dit så vi slutade ut de. kring 10 skulel alla utrymma lägenheten och gå ner till statoil, jag med en öl i högsta hugg, bea med sin systempåse.
När vi kommer på framsidan av statoil så möter vi två poliser som inte blev allt för glada på oss. Dom hällde ut min öl, tog två till som jag hade i väskan och hela beas påse med cider och tog namn + uppgifter.
Bea blev väldigt ledsen, jag mest irriterad men det var inte så mkt att göra åt saken men det blev iallafall så att Bea och Sara for hem när Bea inte hade något dricka kvar.
Jag ringde Therese och gick till hennes vän Linda på dörrnäs, där var det lite mer drag och kring 12 tog jag och Peter taxi till 1906 och fortsatte festen där. När jag kom in så ringde en glad Sandra till mig så det blev så att jag umgicks med henne underkvällen och sedan kring halv 2 så träffade jag Anton i stan och vi åkte hem med André. Där slutade kvällen, somnade ganska direkt jag kom hem.
Det var inte en speciellt bra kväll igår tyvärr, faktiskt sämsta på länge men sånna kvällar måste man ju också ha ibland.
Idag har jag mest sovit, pratat i telefon och tagit det lugnt. Kring 4 kom Jesper med min Lovis så vi lekte litegrann och sedan så stannade dom kvar och åt med oss.
Just nu är jag i munksund och gör som mest ingenting, längtar tills i helgen när det blir Ume SÅ JÄVLA KUL.
nu ska jag dra.
Ha det bra allihopa!
PUSS

1906

Ikväll med Sara och Bea, nu ska jag äta upp min mat, ringa Jocke och sedan Bea.
Ha en bra kväll allihopa för det ska jag ha!
PUSS

Lovis på besök! <3




Dag 2

Blev så att jag sov hos Bea natten till idag, vi låg och såg tv och pratade igår och sedan somnade först hon och sedan jag ganska direkt efter, hade tänkt se paradise hotel men det var ganska så omöjligt att hålla uppe ögonlocken, tyvärr!
Kring 2 vaknade jag av ett sms från en kille som jag träffade i helgen " nog skulle jag kunna göra ganska så mkt bara för att kunna få mysa med dig just nu ;) " Satan vad arg jag blev, sedan kunde jag inte somna om på säkert en halvtimme.
Imorse vaknade vi sedan klockan 7 men znoosade fram till att klockan var 25 över sedan steg vi upp och hjorde oss klara.
Vi åkte med Beas mamma ner till bussen men vi upptäckte ganska direkt att vi missat den så hon skjutsade oss till nästa hållplats en bit bort så vi tog oss till skolan efter många om och men.
Nu sitter jag här i datasalen tillsmans med Erika och tar reda på fakta om en waldorfskola i Stockholm som vi ska besöka i början av vintern, kommer bli riktigt roligt.
Snart har vi våran första lektion i Psykologi så vi ska börja gå.
ha det bra allihopa!
PUSS

Dag 1

Just nu är jag hemma hos Bea tillsamans med henne, Första skoldagen var väl inte speciellt älskad snarare onödig.
Vi fick oss var sitt skåp, pratade lite med våran mentor plus klassen och efter mindre än en timme fick vi fara igen så jag och Bea bestämde oss för att gå igenom stan en sväng så det gjorde vi.
Vi åt på Subland, jag lämnade tillbaka min allt för stora klänning, hon shoppade en jacka plus ett par "säckiga" skit snygga jeans, måste erkänna att jag också blev sugen.
När hon shoppat klart där inne på gick vi in på H&M och när vi gick in genom porten så började det att tjuta, vi tänkte inte särskilt mkt på de men sedan kom jag på att jag varit med om precis samma sak förut så vi gick till expediten som stog i kassan och hon hittade ett kvarlämnat larm i jack ärmen.
Vi tyckte att det var pinsamt att gå gå ut med jackan igen eftersom att vi förstog att det skulle pipa så hon tog jackan och gick ut med den, det började ju självklart tjuta men sen var det inte mer med det.
Vi
gick tillbaka till Vera där hon köpte jackan, dom bad om ursäkt och plockade bort larmet sedan fick Bea ett par leggins som ursäkt. Vi tackade för oss och sedan gick vi ut ur affären, mötte upp Beas mamma + mormor och sedan åkte vi hem.
När vi var hemma hos henne så började vi med att se tv men jag som var så himla trött somnade ju självklart i soffan så Bea satte sig och såg sims medans jag låg och sov, sedan när jag vaknade var jag hungrig så vi gjorde oss varsin hamburgare med tillbehör och GOTT var det, brukar inte vara sådär jätte förtjust i hamburgare men den här gick utan tvekan att äta.
Nu sitter Bea och ser tv, jag vill också se så jag ska gå och hålla henne sällskap.
Skulle tro att jag blir kvar här hela kvällen så om ni vill nånting är det bara att ni hör av er.
nu drar jag,
PUSS!

Every rose has it's thorn

Det har varit en väldigt tung dag idag. Har varit hos anton och hämtat dom sista sakerna jag hade hon han och sedan har jag bara varit hemma, kände inte för att hitta på nånting så jag la mig ner i sängen och såg tv ist.
Jag har haft ont i magen och känt mig ledsen men sen pratade jag med Jessica och jag började på så mkt bättre, tänk vad ens vänner kan få en att må bra.
Det blir tillbaka till Ume igen nästa fredag och då blir det utgång och party under fredagen sedan har jag ingen aning om vad som händer Lördag men jag tror att det blir en kanonhelg iaf, speciellt när jag inte träffat henne på över ett år.
Jag ser även fram emot att få träffa alla övriga gulliga personer som jag lärt känna där, helt härliga.
Förutom det att ajg har pratat med Jessica så har jag som sagt inte gjort mkt idag, varit ute och rännt tsm med min storasyster, gått på en mils promenad med mamma, hämtat sakerna hos Anton, Vilat, ätit, sett film. Kring 10 ringer Bea och vi ska bestämma hur vi ska göra imorrn, blir nog inte en särskilt lång skoldag så vi ska iaf ta antingen hennes eller min bil dit och sedan gå på stan så fort Katarina släppt oss fria.
Tog nyss en titt på vårat schema och jag kan verkligen, verkligen säga att de inte charmade mig. Vi slutar från halv 4- halv 5 varje dag,  Jag blir deprimerad bara jag tänker på de alltså!
nu blir det ännu en promenad.
Ha det bra allihopa!
PUSS

hjärta

Idag har jag hinnit mer än vad jag brukar, har varit runt lite överallt sen klockan 9 imorse tsm med storasyster sedan så ringde jag till Bea och tänkte hitta på nånting tsm med henne men då gick det tyvärr inte så jag får hitta en annan vän att umgås med idag, dom finns det gott om.
sitter just nu och pratar med Johanna om igår, har varit endel pratande på sista tiden med mina vänner plus syskon och jag har insett hur himmla glad jag är som har så pass många, det känns helt underbart.
Jennie kommer tillbaka snart, vaknade så tidigt imorse så jag tänkte gå och lägg mig ett tag och imorrn börjar skolan, Illa. Jaja nu drar jag så jag hinner sova ett litet tag iaf.
Ni får ha det så bra allihopa!

Only hope

Jag har så dåligt minne men jag glömde möjligtvis att tala om för er om mina nya köp i skeå, iallafall så vet jag att jag inte laddat upp några bilder på dom så jag tänkte göra det när jag ändå pratar om dom.


Kiol från Gina T.



Linne plus Jeans Gina T / Hm.

mumms.

Sedan så köpte jag även en klänning men jag tänkte ju absolut inte på hur mkt jag har rasat i vikt så jag köpte ju 36 som var min gamla storlek så klänningen var på tok för stor, den måste helt enkelt lämnas tillbaka men då blir det nog att köpa ett längre Linne för dom pengarna.

what can i say, what can i do? This is who I'am and I hurting you.

självklart är det ju så att jag inte tar in vem som helst i mitt hus elr vem som helst som får äran att sova under samma täcke som jag så det blev helt enkelt så att jag fick sova själv inatt, känns konstigt har sovit tsm med någon nästan hela sommarlovet men Linda svek så vad ska man göra åt saken?;>
Ikväll har jag med andra ord varit med Linda, vi var först hos mig, pratade, gick en kort runda med hennes hund och sedan for vi vidare till hennes lägenhet i Norrfjärden. Vi hade det riktigt mys, hon bjöd på bullar och te och sedare kring 11 kom Frida och höll oss sällskap. Var enormt längesen jag var med båda dom här två tjejerna kan jag tala om så det var riktigt roligt faktiskt. Kring 12 så skjutsade Linda hem mig och nu sitter jag här, jag som hoppades på att få sova med henne inatt men icket.


Måste även få säga att jag träffade en väldigt härlig kille idag, kan inte släppa han dialekt alltså shit. helt underbart!
Blir troligtvis tillbaka till Lule på fredag tillsmans med Linda, ska och hälsa på en person som jag inte träffat på vääääldigt länge sedan blir det möjligtvis fest beroende på hur deras ekonomi ser ut.
när jag ändå alltid är i Lule och härjar är det väl lika bra att flytta dit har ju x-antal sovplatser så varför inte?
Vi gillar de!

Bilder från min vecka/helg!











syskonträff hos Jesper och Sandra!:)




Jag har även varit med Micke endel :)

Så mina damer och herrar såg min vecka/ helg ut i bilder. Den har varit helt underbar och nu är det endast en dag kvar av sommarlovet, har hittat på mkt roligt och det tänkte jag göra idag också.
Ha det bra allihopa!
PUSS



Ändrade planer

Blir så att jag kommer hem från Luleå ikväll iallafall om jag inte stannar kvar med min storasyster men troligtvis så blir det så att jag kommer hem och då har jag ingen som helst aning om vad jag ska hitta på ikv så om det är nån som ska göra nått roligt elr vill sova med mig inatt så ´är det bara att höra av sig, ni lyckliga har mitt nummer.
PUSS

Helgen

Just nu sitter jag och väntar på hämtning av J sedan blir det Lule till på onsdag, jävligt mys!
hela helgen har varit kanon, har varit ute på 1906 både fredag och Lördag, förfestat och festat med Sofia, marcus och Linda båda dagarna och vi har haft hur kul som helst. 
Jag har öven hunnit med att vara med på syskonträffen som också var på lördag, stannade där från klockan 5-11 sedan blev det ju som sagt utgång och jag hade en sån extrem tur.
Jag har alltid lyckats ta mig in på 1906 och i Lördas så jobbade samma vakt som i Fredas och det var extremt lång kö så jag gick helt enkelt fram till han och sa " visst är det 21 här ikväll?" Han svarade att "det var det men för dig är det ju inga problem jag såg ju dig här igår." Jag svarade" jo men jag är ju bara 19" Han kollade på mig och sa " här, gå in med mig så tar du dig in"  så jag gick in tillsaamans med han före alla i kön. Sån tur har jag ibland :)
Sedan från igår så blev jag väckt av telefonen, jag låg och sov mitt på dagen och var Bakis men Trots det så lyckades jag bli övertalad att följa med till Ume innom en timme. 
Jag är väldigt glad att jag följde med för vi gjorde en massa kul. Vi såg bio, köpte gott godis plus popcorn  och enbart bara mös, sedan somnade vi till en jätte bra film och vaknade sedan klockan 5 imorse och körde vidare till Skeå.
När vi kom dit så gick jag på stan och fyndade mig en underbar klänning plus ett linne från Gina T.
Linnet har jag på mig idag när jag ska fara iväg till Lule men klänningen tror jag bestämt jag sparar till nästa fest.
Snart är sommarlovet över och jag trodde faktiskt inte att jag skulle säga såhär när det var påväg mot sitt slut, jag har gjort enormt roliga saker, träffat enormt gulligt folk och helt enkelt haft det oerhört roligt!
nu ska jag packa ihop mina saker och sedan platta mitt hår.
Ha det bra allihopa!
PUSS

<3

Kom hem från en otroligt mysig kväll i Lule imorse kring 10, Jag blev bjuden på Mat, Vin och en massa gott. Helt underbart!
När jag kom hem från Lule så började jag jobba och det gjorde jag sedan fram till att klockan var halv 4 sedan for jag hem till mig, pratade med Johanna och vi bestämde oss för att vi ska hitta på nånting ikväll.
jag sitter nu här framför datorn och väntar på att mitt hår ska torka sedan ska jag ringa ett samtal till världens BÄSTA och sedan ska jag börja sminka mig. Kvällen ser ljus ut!
Morgondagen ser också väldigt ljus ut när vi ska vara alla syskon hemma hos Jesper, äta gott, dricka lite smått och bada badtunna.
mer om de får ni möjligtvis veta imorrn!

Ny design

kommer så fort min syster har tid att göra en tills dess får ni stå ut med min gamla =)

could have loved you all my life if you hadn't left me waiting in the cold

Jag har inte gjort såhär mkt på hela sommarlovet som jag lyckats hinna med denna vecka måste jag säga. jag hr haft så otroligt roligt, varit mkt i Luleå och myst, varit på Ikea och hälsat på min bror, brorsdotter och sandra, spenderat den mesta tiden med kompisar, pratat i telefon med en underbaring och sedan så har jag även varit på stan två ggr och badat på hemlunda. MYSVECKA!
Igår så var jag till min syster igen, hon fyllde ju som sagt år igår så jag kände att jag ändå ville följa med och säga grattis så det gjorde jag, åt gott fika och pratade. När jag var där så ringde Bea och ville hitta på nånting så jag sa till henne att jag hör av mig när jag kommer hem, det var roligt att hon ringde.
När jag kom hem från Jennie så duschade jag och ringde Bea, Hon hade farit över till Sara i väntan på mig så jag traskade ner till dom, vi satt framför saras bärbara i köket, snackade skit och sådär sedan kring 12 så gick jag och Bea upp till henne, såg paradis hotel och somnade sedan till filmen jiddra inte med Zohan.- kul film det där!
Dagen därpå(idag) så vaknade vi av ett hårt bankande så vi båda studsade upp ur hennes säng men vi upptäckte efter ett tag att det var vinden som blåste i de öppna fönstret som smällde igen gång på gång så vi somnade om igen och vaknade sedan kring 11, gick ner och såg på tv och sedan åt vi frukost.
Jag stannade där till 3 ungefär och sedan gick jag hem och ut på en promenad på 1.3 mil- jag känner mig verkligen hur
duktig som helst!:)
Imorrn blir det först bad och sol på liden tillsmans med Johanna och sedan kring 6  tillbaka till Luleå igen, blir kvar där till på fredag så om ni vill mig nånting så vet ni vart ni har mig. Imorrn ska jag bara MYSA, skratta och ha kul.
Nu hade jag tänkt ringa ett telefonsamtal och sedan hoppa i duschen.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Luleå, Jennie 26, Bargsviken, Ikea!




1906

 Nu hade jag faktiskt tänkt att lägga in några bilder från i helgen när jag var ute tillsmans med Anna, Sofia, Linda, mfl på 1906. När jag kom in så träffade jag även några fler kändisar som jag hade lite roligt och dansade tillsamans med.
,jag vet att jag är lite sen på att ladda upp bilderna, men bättre sent än aldrig som man brukar säga!


well i tried but i had to draw the line, and this question keeps on spinning in my mind: what if i had never let you go, would you be the man I use to know?

Nu har jag varit hos min syster för andra gången, har varit väldigt grinig på eftermiddagen eftersom att mamma iprencip slet upp mig ur sängen och tvingade mig att äta mat, man får då verkligen aldrig sova i det här huset.
förutom att jag varit hos min syster så har jag ju som sagt varit på stan idag också, jag har inte köpt ett skit eftersom att alla mina pengar är utlånade, 200 kr är inte mkt att hänga upp i julgranen men en macka + loka på kvartersbageriet
blev det iaf.
Nu ikväll så ska jag först klippa Linda och sedan ska jag vara med Bea hela natten låååååång, & det blir mys!:>
annars händer det inte mkt idag men jag har hunnit med mkt dom två senaste dagarna så jag är mycket, mycket nöjd.
nääni nu tänkte jag prata lite i telefonen och sedan ska jag ju som sagt klippa hår.
Nu drar jag.
PUSS

Life is complecatet too but you know just what you do, the light you give is not in you..

somnade direkt jag gick från datorn igår, jag sov väldigt gott inatt, Vaknade inte en enda gång :)
Idag är planerna fullagda igen, jag ska på stan med Johanna och Sandra och sedan ska jag tillbaka till Luleå, troligtvis om jag orkar, grattade ju faktiskt syster igår, gav henne hennes present och sådär så.
På lördag blir det syskonfest hos jesper så himla mys!
nu ska jag ringa Johanna och sedan fara.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Bergsviken, Ikea, & Luleå!

väldigt mysig och härlig kväll hade jag igår, mer behöver jag inte säga.
Imorse vaknade jag halv 7 av att min klocka ringde, eftersom att jag inte kan somna om när jag väl har vaknat så låg jag kvar i sängen ett tag och drog mig sedan for jag vidare in mot staden kring 10.  Jag orkade inte gå in på någon annan affär än den mest behövliga just vid tillfället, apoteket så jag gick till bilen och for hem efter de.
När jag körde över bergsviksbron så kom jag på att jag var väldigt sugen på att hälsa på min kära bror, Sandra och brorsdotter så jag svängde in mot bergsviken och gick in.
Endast Jesper och Lovis var hemma så han frågade om han fick bjuda på mat, eftersom att jag inte ätit nånting under dagen så tackade jag självklart ja och det blev korv och macaroner till lunch.
Han berättade att dom skulle fara till Ikea och frågade sedan om jag ville följa med, det ville jag.
Kring 12 for vi vidare mot Ikea Jag köpte en present till Min syster Jennie som fyller år imorgon och två ramar till mig själv, PLUS BATTERIER TILL MIN KAMERA. Det var väl de viktigaste köpet antar jag.
Vi gick runt där i några timmar, Jesper bjöd på fika och dricka, vi gick runt lite till och när vagnen var full packad av saker så
lämnade vi Ikea och satte oss i bilen, Jesper ringde till David och vi bestämde oss för att gratta Jennie redan idag eftersom att David och Sandra redan skulle dit.
Så vi for direkt till Lule, fikade, pratade och hade det allmänt trevligt.
Så har min dag sett ut, ni hade jag tänkt avrunda för att sedan gå och duscha ;>
PUSS på er alla snygga!

Lule inatt!

Idag blir det däremot Lule, jag åker med en buss 21.35, vet inet riktigt  när jag kommer hem för min syster fyller nämligen år på tisdag men vi får se när jag kommer hem. Jag behöver lugnt och ro ett tag nu känner jag.
Nu ska jag tvinga i mig en matbit iaf och sedan göra mig klar.
Ha det bra allihopa!

Jag tynar bort..

48.8 kilo är jag nere i nu, Jag har märkt att alla mina kläder börjar bli för stora men jag har själv inte märkt att jag har krymt förens en massa nära och kära påpekar det. Så jag tänkte att jag skulle ställa mig på vågen för att se om det verkligen är som dom säger. Min normala vikt brukar ligga på 51.5 kilo ungefär så med andra ord så har jag gått ner lite mer än två kilo sen i onsdas. det är fan förjävligt.
vissa tränar som galningar för att gå ner i vikt medans jag lever på frukter, Loka och youghurt
.

ångest

Det är fan förjävligt alltså, nu ska jag gå och duscha och må dåligt hela dagen,
min plan, bort från piteå!

lite sommarbilder!

Luleå?

Har precis pratat med Johan i telefon så nu återstår det bara att ringa till Jennie, får se om det blir Lule ikväll, känner mig inte sådär extremt jätte sugen faktiskt, hade varit skönare att stanna hemma i piteå och bara äta på Golden och ta det lugnt eller möjligtvis gå ut på Kalles eller pentryt?
Min dag/ kväll får bli som en o skriven bok, jag får se vad som händer helt enkelt.
Nu ska jag äta lite mat eftersom att det var sådär 2 dagar sedan sist, om man inte räknar med frukter.
PUSS

<3

typ världens bästa kväll igår, drack nästan ingenting men hade ändå skit roligt.
umgicks med världens härligaste människor, Ni gjorde min kväll.

Jag och linda var hemma hos oss, duschade och gjorde oss klara sedan for vi vidare, vi trodde att vi skulle fara till stan men dom dom ringde mig och sa att vi skulle åka vidare till havsbadet och förfesta med dom så det gjorde vi, vilket kostade mig tjugo kronor extra men det var lätt värt det.
Vi satt inne i ett förtält drack, kramades och hade allmänt mysigt sedan for vi vidare till stadem kring 11.
det var iprencip i stan festen började, vi hade tänkt gå ut senare under kvällen men jag hade absolut ingen ork till det så jag, min syster och en till stannade kvar hemma i lägenheten, pratade och drack lite smått.
Jag blev erbjuden sovplats i stan men kände inte för att vakna upp och inte vara hemma, inte kunna duscha och äta den frukost man vill ha så vi for hem helt enkelt.
klockan 9 imorse vaknade jag av att telefonen ringde så jag låg kvar i sängen och pratade i telefon ett tag och sedan gick jag upp.
Idag kanske det blir att fara och sova i Lule, ta en lugn kväll framför tvn eller något liknande, men ingenting är säkert så jag får helt enkelt se vad som händer, annars kanske det blir en utekväll till?
nu ska jag dricka upp min juice och sedan gå ner och plocka ihop lite i mitt rum.
ha det bra allihopa!
PUSS

I'm fallen apart, I'm fallen apart don't say this won't last forever.


allt bra mys!

suttit inne i en lägenhet tsm med min syster och några till, träffat roliga människor, blivit bjuden på tusentals både fester och efter fester, myst och haft en helt underbar kväll.
nu ska jag gå och sova, upp om några timmar igen.

"Fossil"- sommarns bästa!

Idag har dagen varit jobbig, har suttit på stan med korvvagnen och nästan inte sålt nånting så det känns nästan som att man suttit där i onödan, som tur är har jag haft min darling med mig så jag hade nån att prata med annars hade jag garanterat aldrig orkat..
Imorrn ska Linda sitta med mig igen så då kasnke de går bättre, det känns nästan som att jag får mer sålt när hon är med och jag fattar absolut inte varför!
Iallafall så har jag inte hunnit mkt annat idag, har sovit när jag kom hem sedan for jag tillsmans med Anton hem till honom och somnade men vaknade bara en stund senare av att Tuva skrek och skrattade, tur hon är söt iallafall.
Det var nog ändå dax att stiga upp trots allt.  När jag kvicknat till så tankade jag min bil för hela 130 kr och sedan for vi in till staden och lämnade tillbaka en bra film som vi hyrde för exakt en vecka sedan och när vi ändåvar i stan så tyckte anton att det var lika bra att bli hungrig och köpa mat så jag bjöd han på ett skrovmål på big boy och köpte lökringar till mig själv och när vi ätit upp maten så for vi hem till honom igen.
Nu sitter vi här hemma hos honom, han ser grannfärjden och jag sitter och skriver blogg. jag ska snart gå och kolla med han men först tänkte jag berätta vad vi gjorde igår.
efter att jag jobbat färdigt så for vi först hem till mig och sedan for vi vidare till Antons syster och åkte på en så kallad "fossil" efter deras båt, det absolut roligaste som finns enligt mig just nu trots att man ramlar av och får bada några ggr. Annars hände ingenting speciellt igår, jag jobbade som sagt och sedan så han vi som ingenting annat eftersom att vi kom hem efter klockan 10 och jag skulle upp och jobba idag. Men bra dag var det iallafall!
Nu ska jag gå och kolla tv med Anton.
Ha det bra allihopa.
PUSS

från Jeans till Jeans shorts!


LIDEN





BRA DAG!

Idag har jag hunnit och gjort mer än vanligt, jag har gjort om ett par gamla jeans till korta shorts, jag har varit tsm med Anton och badat på Liden, och där med också tagít en del bilder, riktigt härlig dag måste jag säga. jag har inte badat på denna badplats sen jag var sådär 15 år så det kändes roligt att fara tillbaka :]
men nu händer det väl inte särskilt mkt mer, ska duscha, sätta på en film och enbart SOFTA.
ha det bra allihopa!
PUSS

TISDAG

Idag har jag inte så mtk alls att komma med men det blev inte så mkt sömn som jag trodde iaf.
har vaknat x-antal ggr inatt/tidigt i morse pga den extrema värmen i Antons rum så jag har inte fått sådär jätte mkt sömn inatt. sedan så somnade jag ju ganska sent igår också. När jag väl lyckas somna om så kommer Antons mamma in och vill ha skjuts till havsbadet så i lånar deras bil och far iväg, annat har inte hänt idag, vi har varit hemma hos mig, gett molle mat och ätit lite mat själva, handlat gotta till ikväll eftersom att det blir en kväll framför tvn som jag sa igår, eftersom att jag jobbar imorrn, torsdag och fredag så känns det jobbigt att hitta på nånting speciellt.
Nu vet ni iaf litegrann av dagens händelser och mkt annat händer nog inte idag heller.
nu ska jag sätta mig och se tv med Anton.
ha det bra allihopa!
PUSS

bilder från LK-fredag!




LK-dag 2!

kvällen i lördas var också en kanonkväll.
Det började med att jag ringde till Sara och kollade om hon skulle i nånting till luleå eftersom att jag träffade henne dagen innan så misstänkte jag att hon skulle gå två dagar.
Jag ringde henne och hon blev glad att jag hörde av mig eftersom att hon inte hade någon att gå med heller så  efter nån timme så anlände hon till lule där vi stog med husvagnen.
Vi började dricka direkt hon kom och sedan cyklade vi tillsmans med Pappa in till Lulekalaset, inte lika bra som att åka båt in men det funkade absolut.
Kvällen bestod av : En massa dans, bemötande av nya glada människor, En hel del skratt, Dans, Langos, Cider, öl drinkar, och sökande.
Jag absolut älskade kvällen och fastän inte jag och sara umgås särskilt mkt så hade vi extremt jätte roligt!
Både igår och idag har jag varit hemma med Anton, blev en hel del sovande både igår och idag, somnade kring 10 igår och sedan sov jag nästan hela dagen idag också, när vi vaknade så for vi vidare till pitholm och kollade på Johanna och Mårtens nya hus sedan for vi därifrån efter ett tag. När vi kom hem till han igen så ansåg jag attd et var väldigt stökigt i hans rum så jag började städa och det ledde till att jag började dammsuga och bya sängkläder också så nu är det rent, frächt och fint! Annars har det inte häntmkt alls idag, har inte orkat göra nånting heller, tror även att det blir en lugn dag imorrn så jag är pigg till jobbet på onsdag.  Får se om jag orkar hitta på nånting imorrn, ni kan ju höra av er om ni gör något kul så kanske jag hakar på.
Nu ska jag göra ett nytt inlägg med foton från i fredas på lulekalaset, lägger inte upp alla men resten finns på pixbox iaf.

Sandracarolinee.pixbox.se

LK- dag 1!

Ikväll blir det Lulekalaset igen men idag blir det tsm med Sara och jag tror absolt att det kommer bli en kanonkväll.
Igår var kvällen jätte bra, jag gick tsm med min syster Jennie, kvällen började på arcus campingen tsm med mamma, pappa, jennie då, min farbror och hans ingela sedan så åkte vi båt tillsmans med dom in till hamnen i stan och sedan gick vi in till kalaset.
samanfattning av kvällen : vi köpte drinkar i barer, drack vin, öl och cider i husvagnen, gick på toaletten x-antal ggr, jag försökte tvinga med henne och åka karusell med mig vilket absolut inte gick så vi sket i det, tävlade om vem som fick mest killar att kolla in en, Langos och thai wook.
Det där var en liten sammanfattning av kvällen och det var skitbra, jag har självklart tagit en massa bilder som ni ska få se så fort jag kommer hem till en dator med kamerasladd.
ikväll ska jag och sara börja här på campingen så fort hon anländer hit och sedan ska vi cykla tsm med Pappa in till stan och börja parta.
Ring om ni är inne på området och vill träffas, ni lyckliga har mitt eller saras nummer.
ha det bra.
PUSS på er!
RSS 2.0