I taket lyser stjärnorna

nu har jag och bea sett den efterlängtade filmen- i taket lyser stjärnorna. Jag skulle säga att filmen var riktigt bra med blandade känslor både nära på en tår i ögat och skratt! men däremot s kan jag säga att jag trodde att den skulle vara bättre än vad den var. dom hade nämligen tagit bort en massa scener som var med i boken men inte i filmen så det var lite tråkigt!:/ men jag tycker trots det att filmen var bra men den kunde ha varit bättre!

imorrn blir det fest med anton, fredde, johanna och säkert fler? jag har ingen aning men jag tror att det blir roligt. först p dagen så ska jag gå på stan, johanna ska köpa kläder som hon ska ha under kvällen och jag söker även nått roligt plagg - kläder får man aldrig nog av! jag har varit och shoppat idag och fyndade en hel del som leggings, kläder till Lovis , och två tunikor till mig själv . bra köp skulle jag säga eftersom att jag inte var tvungen att spendera särskilt mkt money!
just nu är jag med anton och vi ska se en ny teknad film vid namn BOLT - klart alla nya disney filmer måste ses eller vad säger ni?;) nu ska jag äta upp min pytti panna och sedan se filmen. Tråkigt inlägg, jag vet men så går det när dagarna bara flyter på & ingenting speciellt händer. fan kan ingen råna kungen eller nånting så man får nån rolig rubrik.
nu har jag sagt mitt & ska som sagt äta upp min mat ;> Hörs och ses :)
Pusstjing

Shack matt!

torsdag idag med det menas att det är fredag imorrn och helg, goosh tack!
idag ska jag vara med sofia som kommit hem från kalix imorse det kommer bli så trevligt så. Vi har iaf bestämt att vi ska gå igenom stan en sväng och sedan hitta på nånting roligt, jag tror det blir bra hur det än blir faktiskt. :]
Anton for på lan igår hos dennis och är där fortfarnde. Bara tanken på att han tar det där spelet före mig gör mig irriterad, jag gjorde nämligen ett test och han föll dit direkt. Ja det är väl mig det är synd om som är ett andrahands val men jag orkar inte bry mig ärligt talat. Jag har ju trots allt mina älskade vänner, sofia som jag ska vara med idag, bea som jag ska vara med imorrn sen så har anton bokat upp mig efter jag varit med bea men det får vi väl se hur det blir med det, efter avd jag kom fram till igår är jag ärligt talat inte så sugen. vi har ju trots allt bara ett val som innehåller flera möjligheter här i livet och jag avr visst inte inne i det valet. som ni märker så var jag väl inte sådär jätte glad igår snarare rätt så ledsen, men det har ju faktiskt sina orsaker jag blir inte ledsen utan andlening, jag brukar faktiskt ta mycket med en nypa salt men en sån här sak känns det inte som att det går. Jaja jag går vidare han säger ju ändå att  han älskar mig över allt annat osvosv och det tror jag på, det gör jag faktiskt. Men ett spel ska inte få komma före mig då blir jag faktiskt ledsen.
Nåjaa nu när jag har förklarat mig så kan jag fortsätta med att säga att jag saknar Lovis om igen, jag saknar hon så himla mycket. Jag måste hälsa på henne snart igen så jag får mig ett gott skratt igen:)
vad händer för er övriga i helgen då? som jag sa så ska jag fara på bio och se i taket lyser stjärnorna på fredag med min älskade bea. Vi ska börja kvällen med att fika på nodo för att sedan se bio, jag tror det kommer bli en toppen kväll!
Lördag frågade johanna mig om jag var sugen på att festa tsm med henne och några till, det var jag men jag vet än inte riktigt hur jag ska göra än eftersom att jag har festat endel på sistone, dom har varit kanon kvällar allihopa, men jag trro helt enkelt att det är dax att ta det lugnt nu ett tag. :)

god 27 januari

Idag har jag varit ute och övningskört en ganska rejäl runda med pappa. När vivar i stan for vi förbi ÖB sen till coop och handlade där jag hittade två ramar som passar massor bra i mitt rum så jag köpte dom och senare ska mina kära vänner, lovis och anton få bo i dom. Jag träffade även Elin vilket var ett bra tag sen senast så vi bestämde oss för att hitta på nånting snart, det var var sådär nått år sedan. tråkigt men sant.
igår var jag och övningskörde med robert från körskolan vilket gick otroligt mycket bättre än sisst. Nästa körlektion ska vi planera upp när jag ska köra upp och göra halkbana så jag har börjat ligga i med teorin nu igen. Han berättade också att han skulle fara på strömbaka och berätta om droger i trafiken tillsammans med en annan kille.- det var för oss dom pratade idag och jag kan tala om att det avr väldigt gripande historia dom kom med, nästan så man släppte en tår.
Imorrn är det återigen onsdag och dax för praktik- kul kul!
jag bea och erika har bestämt att vi ska fara och se bio på fredag när vi fått vårat studiebidrag för att se i taket lyser stjärnorna och kanske fara en sväng förbi nodo och dricka en caffe latté, jag längtar för jag tror det kommer bli en väldigt trevlig kväll. :)
nu ska jag gå och lägga mig för att se tv med pojken.
Ha det bra =)
Pusstjing



http://www.youtube.com/watch?v=XwsLN2dxucI

älskad helg!:)

grymt lyckad helg måste jag säga förutom att ajg avr på lagomt dåligt hurmör i fredas pga allt tjorv & knas. det ordnade sig iaf när jag bestämde mig för att fara på fest hos johan istället- det blev en mycket lyckad kväll med roligt sällskap :)
tack mia, min älskade vän för att du alltid ställer upp för mig. vi hade otroligt roligt i helgen, nånting som jag gärna gör om, jag fick dessutom träffa mycket roliga gamla vänner också som ajg inte träffat på ett tag så det var roligt!:)
förövrigt i helgen så har jag inte gjort så värst mycket, i fredas var jag mest lugn fast lite lagomt sur sådär för att allt gick fel.- Lördas var jag då på fest hos Johan och igår var jag med anton, bara hemma och tog det lugnt.
som ni ser en rätt så härlig helg ändå. jag hoppas att ni också haft en bra helg. Imrorn är det skola vilket känns riktigt jobbigt, men jag överlever väl antar jag bortsett från alla jobbiga idrottspass!:/
nu ska jag äta godis och se tv. Ha det bra!=)
Pusstjing

bara lagomt sur!

men härre gu... ge mig sommar, ge mig sommar, ge mig sommar nu!!!!
det är så himmla mycket enklare på alla sätt och vis, man tar sig överallt ch jag har förhoppningsvis körkort då också så. sen så är det varmt och man kan vara ute, festa ute och ja . man kan göra allting ute utan att FRYSA.
jag blir galen på den här äckliga vintern jag orkar inte frysa mera.  tråkig dag idag också, jag har jävlat ingenting att göra bara för att jag varit så helvettes lat och inte tagit körkortet än. jag blir fan förbannad på mig själv.
min pojkvän sitter och smörar för mig på msn för att ajg är på dålit humör, pappa tjatar på att jag ska hjälpa han med klippningen och mamma är bara allmänt jobbig. Kan jag aldrig få slappna av och bara vara? vilka cpn jag har att göra med. ÅH nu tar ag mig ingenstans ikv så då är väl halva världen nöjda antar jag? nej men denna dag har bara varit allmänt bark, jag har varit in till stan och fixat pengar plus alko, pappa fick damp för att han enkomt var tvungen att sätta sig i bilen och köra en extra vända till stan och började tjffsa och sura för att ajg inte tagit den sista bussen hem som går halv 5 och jag var i stan kvart över 4. men vad gör man när det går så helvettes dåligt med bussar till denna bosch by jag lever i idag.-
äh imorrn bir det iaf andra bullar, fest med mia och sara hos johan, våran kära vän som alltid ställer upp och styr fester. gulledu! tur att ingenting kan gå snett kring det iaf för nu ahr jag ölen färdig i kylen och skjutsen klar så det kommer blir kanon. det fattas bara att nån går och dör just samma sekund eller minut jag ska fara. håll er inne folket, vill inte ha fler olyckor, tjafs eller bark. min dag imorrn ska bli lyckad :)
nääni ni får ingen puss av mig idag jag är inte på humör.

goding

jag & anton hade 9 månader i tisdas & det känns helt rätt. vi har haft våra svackor och sådär & bråkat rätt så mycket under en tid men det har alla i ett förhållande. Tyvärr så var det väldigt nära att det skulle bli ett orättvist slut igår pga ett bråk vi hade på morronen. Det tog slut men vi pratade senare under dagen & det gick väldigt bra. Vi var båda överens om att allt var onödigt och insåg trots detta att vi inte skulle klara oss utan varandra. jag är väldigt less på bråk och tjaffs och är redo för en förändring. Jag hoppas att det blir bra, det kommer trots allt nya dagar med nya möjligheter så jag vet att det blir bra eftersom att båda känner lika dant.
let us start a new begginning honey?


hjärtat blev lite utsmetat eftersom att anton råkade he ner sitt oboy glas på de ;>

jag är bra om int bäst.

det är nästan så att jag känner mig stolt över mig själv. Jag har nämligen gjort våfflor med oboý, sylt, glass & grädde åt hela familjen. det tog ett tag men resultatet blev defenitift ett godkänt. Vad händer för alla en dag som denna då? för mig blir det troligtvis en lugn dag tillsmans med pojken, en film & möjligtvis lite pluggande också. denna vecka har gått med stormfart och det är redan torsdag. Fredag imorrn, helg och fest på lördag. Jag har inte hunnit fixa nå pengar alls men jag hoppas att jag hinner så jag ocså kan vara med. jag kom även på igår när jag träffade David, Sandra & lilla wilma på stan att ajg saknade Lovis väldigt mycket & var i stort behov att fara & hälsa på henne. Jag hann inte igår eftersom att jag hade rätt så mycket att göra men jag hoppas på att pappa har tid att skjutsa mig dit idag så jag kan få hälsa på henne. tyvärr är klockan redan sex och det börjar bli sent men får helt enkelt se hur det blir. Hinner jag inte idag heller så blir det väl imorrn =))

men nejni, det blev lite ändrade planer för idag inte alls som planerat om man säger så.  så nu har jag ännu mindre att göra. pappa skulle städa och hade inte tid att skjutsa mig till lovan så det blev ingenting med det. Sen så fick jag även nyss veta att anton skulle lana ikv/natt så då blir jag själv i sängen inatt. Kommer kännas kontigt det var verkligen längesen ajg sov själv nu ;s antingen så har jag sovit med kompisar eller så med han. aja så kan det varaa tänker ia inte hindra honom från att göra vad han vill =) jag klarar mig, det gör jag ju alltid även om jag får ligga vaken ett tag xD
nu ska ajg sätta mig framför pluggandet igen och hoppas på att nått roligt tv program kommer på tv så ajg slipper ha tråkigt. :)
byebye honey pay.

sandra@problem

Igår körde jag för första gången med denise på körskolan- gick väl sådär halvers men man kanske får skylla på att dom har sex växlar ist för fyra & att jag var nervös nå jäjvulskt. Jag tycker trots detta inte det gick sämre än förväntat men jag hoppas på att det går bättre nästa körlektion. =)
 idag ska jag väl inte göra så mycket tror jag. förutom att jobba på dagis så ska ja in till stan och ställa några frågor på step in eller korpen. jag måste börja träna in teorifaserna nu igen eftersom att det var nå månad sen jag gjorde dom.
Sen idag ska jag möjligtvis vara med mia eller plugga på mitt prov som är en aning försenat ( jag skulle ha gjort det för flera veckor sen egentligen) men sen när praktiken började så har jag liksom inte hunnit. Ja ni vet hur det är, bara det blir gjort så är jag nöjd :)
i helgen blir det troligtvis fest eftersom att  fredrik fyller 19, det kluriga är bara hur jag ska kunna få tag på alkohol utan pengar.. äh det löser sig väl det brukar det ju göra om int annat så har jg ju föräldrarna man kan fråga=) Dessutom så fick jag precis reda på att johan har fest i helgen igen och att det ska komma en hel del folk från arjeplog och överallt jag blev massor sugen så att afra dit också men problemet är bara att båda är på lördag. fan! jaja det ordnar sig säkert jag får helt enkelt välja även om de känns surt att välja bort en utav festerna ;/
nänu blir jag så less, antingen är det för mycket fester på samma dag eller så inga alls.
tillbaka till kycklingsalladen.


styrka, att falla?

jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen längre & inte heller vars jag hör hemma. Det är meningen at du ska lyfta upp mig istället för att trycka ner mig men nånting har gått snett. Vi har inga likheter längre ingenting är som förut & inte heller som det ser ut att vara..
jag bryr mig inte vem du börjar umgås med eller vilka du säger saker till som inte är sanna. Allt jag vill är att allt ska bli bra igen. Jag vill klara av sakerna jag klarade förut utan din hjälp & det vet jag att jag klarar om igen.

tack mina älskade vänner för att ni alltid finns där & ställer upp. <3

Johanna, erika, Bea, Fanny, Mia, systrar, Emelie, Sanna, Pernilla, Sara, Sofia, Linda  & många fler.


ni vet vem ni är, ni är guld värd.


http://www.youtube.com/watch?v=d5uKQpGeaNY

tack gullungar!

nu har jag satt in en sammanfattning av lite bilder på min helg & idag.
 den har alltså sett ut såhär :
i fredas var jag med sofia & några till hos marcus, for sedan vidare till pentryt.


älsklingar<3

molle frös :)


jag & mia var på fest hos johan i lördas=)



På sammhäls lektionen iadg hade jag & erika också lite kul med kameran & fota både det ena & det andra=)

party

Party hela helgen lång. Igår var jag på pentryt med sofia, marcus, sara och Johanna- mycket roligt måste jag säga i helhet så var det en lyckad kväll med mycket skratt och roligt sällskap. vi började kvällen hos sofia, for sedan vidare till marcus där vi förfestade tillsamans med singstar & dans halv 11 gick jag och sofia vidare till pentryt där jag träffade dennis & petrus & blev bjuden på både det ena och det andra från jordnötter till en kanna öl av trevliga personer vi träffade där inne.

idag blir det nog troligtvis också party tillsamans med mia. Egentligen så skulle jag ha en hemmakväll tillsmans med anton men det blev lite ändrade planer när mia ringde och hörde om jag ville följa med på fest hos johan. Anton blev väl inte sådär jätte glad över att jag inte varit med han på hela helgen men han får se det som en god chans att vara med sina vänner eller möjligtvis lana som han tjatar om att han vill göra sådär var tredje helg. Får helt enkelt se om han är villig att sova med mig inatt eller om han helt enkelt är för surig för de. det väntar att se helt enkelt. visst känner jag mig lite dum att jag gör såhär mot han men samtidigt så känner jag mig ännu dummare mot mia när jag inte har varit med henne på sådär ett halv år om man räknar bort hennes vistelse på vår stuga i Kronogård.

jag tror hursom helst att detta kommer bli en lyckad kväll hur jag än gör. :)
hoppas ni också får en trevlig kväll.
Pusstjing

född fri

det är så tråkigt att du aldrig hann se Lovis, du skulle vara så stolt och så lycklig. Jag kan bara se dig framför mig hur du håller i henne, det går inte att beskriva. vi alla hade önskat att du skulle få träffa henne & att du skulle få blir gammel farmor världen är orättvis.

jag trodde du var frisk men du fick åka till akuten som sedan blev ditt hem iaf den sista tiden
om änglar existerat så var du en av dom vi alla kommer ses någon dag men allt eftersom.
 jag tänker på havet, jag tänker på stugan när jag var väldigt liten och gungade i gungan du satt där och skratta du hade så roligt jag älskar dig min farmor och jag saknar dig otroligt.
jag kommer aldrig glömma dagen, dagen när du flög, när du flög  till himmelriket jag ångrar mig ibland för jag tog alltid dig för givet. jag minns våran tid jag minns våra dagar men en sak minns jag mest du var en ängel utan vingar & den bästa som funnits.
du är borta för alltid men din själ lever kvar och din grav den är helig. i jord är du kommen och i jord ska du gå jag fäller en tår på platsen där jag står. bara så ni vet jag ska bli som hon nån dag. Jag minns när du skratta, jag minns när du log & var alltid positiv. det har gått en lång tid men jag men jag kommer föralltid dig att minnas.
vila i frid min älskade.



And I was crying on the staircase begging you, please don't go!

-21 grader idag, det är fan sjukt att det får vara så kallt och ännu kallare vad har dom tänkt utsätta oss för egentligen?
går man ut så fryser man ju ihjäl, nej kyla är defenitift ingenting för mig jag gillar sommarn. Sommar och soliga dagar är det enda rätta iaf för mig som inte har skoter.
idag har jag som vanligt varit på dagis med barnen och vi har hittat på en massa kul tillsamans vi har iaf inte varit ute som jag har gruvat mig för imorse för det visste jag att jag inte skulle palla. för det är klart - det spelar ingen roll om jag har min täckjacka och mina täckbyxor nog fryser jag lik förbannat ändå, joooda! är man kallblodig får man väl skylla sig själv antar jag..
Efter dagiset så for jag på ica och köpte lite godis öfr mina sista pengar på kortet, var så himla sugen så var bara tvungen. efter det så gick jag i rask takt vidare till anton där Han, hans syster och mamma satt på golvet och lekte med tuva som kämpade i sin gå-stol. johanna ( hans syster) frågade mig hur det gick för lovis och jag svarade att hon både kunde krypa och stå senare vissade jag lite bilder på henne som bevisar detta,.
och johanna utbrast " men guu. Ååh tänk när tuva lär sig allt det där"
Lovis är 2,5 vecka yngre än tuva så jag tycker verkligen att lovis är enormt duktig. Jag blir så stolt att hon har lärt sig så mycket under så kort tid. du är så duktig så!<3
Imorrn är det planerat att jag ska vara med bea och johanna, säkert nån mer också och att vi skulle dricka och fara och bada på havsbadet, tror tyvärr det inte blir nånting av det eftersom att jag varken har pengar eller öl.. Bad for me i guess.
nej men det hade varit jävligt roligt att göra som pklanerat för jag tror att det hade blivit en kanonkväll. Men jag tror det ist blir att vi bara är hemma, sjunger singstar, käkar godis och se tv. bara myser på helt enkelt det blir nog bra ändå tror jag:) vad händer för alla andra imorrn egentligen? jag har inte hört nånting från någon så ni får gärna höra av er om ni gör nått kul så kanske jag och bea kommer förbi. :)
nääni nu ska jag springa iväg och skölja ur hårinpackningen innan mamma hoppar i badet.
körkort snart?

photoshop



Idag har jag varit tsm med mina barn på dagis igen och det har varit en rätt så lärorik dag, fick lära mig ganska mycket som jag inte visste med andra ord- saker jag velat veta så det avr kul.
väldigt trött är jag idag så jag tror bestämt att det blir en tidig kväll ikv jag hoppas bara att anton kommer hit snart så jag slipper sitta ensammen. Som ni ser så har jag lekt litegann med photoshop medans jag suttit framför datorn. har man ingenting att göra så måste man helt enkelt komma på nånting och då var photoshop det första jag kom på att tänka på så då blev det de. Har pratat i telefon med johanna ett bra tag också och vi bestämde att vi skulle hitta på nånting hon, jag, anton och fredrik för jag skäms över att säga det men det är snart 2 veckor sen vilket inte känns kul alls. Nej usch!
vi pratade även om våran resa som vi förhoppningsvis ska göra tillsamans mot sommarn nån gång, Jag hoppas verkligen att det blir av för det skulle verkligen avra skit skojj.
Nä nu lät det faktiskt som att anton kom så jag ska avsluta innan han kommer in till mig.
Ha en fortsatt trevlig kväll.
Pusstjing

back in business.

jag håller absolut på att frysa ihjäl just nu är otroligt frusen och längtar efter min pojkvän och efter ett bad. baby where are you?
Idag sa jag till mamma att jag ville fara och hälsa på Lovis men det blev utröstat direkt  dom hade nämligen bestämt att fara och hälsa på Therese redan så det blev ingenting med det. Imorrn har jag praktik igen vilket känns väldigt roligt.
Veckorna känns på något sätt kortare när man varierar mellan praktik och lektioner, har ingen aning om varför det känns så men det kan mycket väl vara så att man varierar mellan olika grejer och ställen ingenting blir lika enformigt och långtråkigt. idag har jag i varjefall gått skola ända till 4, åkte sedan hem med pappa och har börjat med pluggandet direkt. Känns bra att jag börjat styra upp det här med pluggandet och inte bara slöar med pojkvännen hela dagarna.
pappa tjatar om och om igen på att jag ska komma och hjälpa han att plcoka bort från matbordet börjar bli rätt less på att höra det nu så jag tror jag slinker iväg och ger han en hjälpande hand.
Ha det bra!

socker söt, joda!

idag har jag beställt tid för övningskörning på roberts. det börjar närma sig nu. jag kör min första gång tillsamans med dom på måndag, tisdag sen veckan därefter samma sak och sen fortsätter det sådär i några veckor, jag hoppas på att det ska gå bra men jag kommer säkerligen att vara gode så nervös så jag får väl se hur det går, får hoppas på det bästa iaf:))

idag har jag bestämt mig för att plugga litegrann och få bort lite restersom jag skrev om tidigare sen så hade jag även tänkt att jag ska hinna vara med anton och möjligtvis johanna och fredrik också? johanna pratade om nått sånt tidigare idag, får väl se vad som händer:)jag har tagit lite roliga kort från igår när jag var och hälsade på Lovis som visar när hon går tillsamans med hennes vagn äter blåbärsgröt & majskrok, när hon badar och sedan när hon kryper runt också. Min tjej har blivit så duktig så!:)<3

B A D A R:)

Ä T E R   B L Å B Ä R S G R Ö T!:)

Ä T E R   M A J S K R O K:)

U T  O C H  G Å R + K  R Y P E R  O M K R I N G:)

http://www.youtube.com/watch?v=vy-dKPYLG8g
bilderna stämmer inte riktigt in, men låten är väldigt fin så jag tar den ändå. :)

Personbeskrivning: Sandra Hurtig

jag har fått endel personbeskrivningar från olika folk av de slag.
den senaste:

Sportig och härlig tjej som riktar sig mot fotbollen som hon gärna ägnar sin fritid åt. väldigt tävlingsinriktad och bestämd när det gäller och vill inte gärna förlora och gör det som krävs för att behålla sin roll på planen Libro som bestämmer och beodrar andra att göra sin grej. denna roll brukar inte vara särskilt omtyckt bland motståndarna pga hårt spel.
i övrigt så är hon en stark människa som håller sin stolthet på topp, säger vad hon tycker och kan ta sina konsekvenser därefter. Jag skulle beskriva hon som väldigt social och bra att prata med, har man problem så vet man helt klart vart man ska gå och sen känns allt mycket bättre. Hon är även väldigt humoristisk och rolig, skrattar för det mesta och är glad över saker som inte många andra klarar av att ens le mot, hon skämtar bort saker och låter dom sedan vara.
hon har haft samma pojkvän en bra tid nu och visar evig respekt och kärlek till honom, det är roligt att se dom tillsamans, se dom skratta och se hur lyckliga dom är. dom har brutit alla murar tillsamans och klarat av alla hinder på vägarna. det visar henne även mycket stark på det sättet.
hon gör sina saker noga och vill inte misslyckas med nånting, hatar stökigt utrymmen och kan känna att hon får ett atarkt behov av att städa mitt i natten, jag ser hon som en toppen tjej jag alltid kommer umgås med. <3

prima skinka japp,japp!

julen är nu över och alla julsaker plockades ihop och upp på vinden i torsdas. Det känns ganska skönt att tiden går vidare allt går så fort nu för tiden och Lovis växer så det knakar. Hon är nu 7 månader och kryper för fullt hon har dessutom ställt sig upp i sängen HELT SJÄLV vid endast 6 månaders ålder- DUKTIG TJEJ!
idag mår jag inte sådär jätte bra, tankarna flödar på både det ena och det andra och jag vet inte riktigt vars jag ska ta vägen alla dagar. Ibland kan man känna såhär det är jag väl medveten om för det är inte precis första gången.
det är inte enkelt alla gånger och jag försöker få in det i min skalle men ibland fattar jag absolut ingenting!
allt jag vet är att det inte är någon idé att dra sina snyftar historier för folk bara för att få heder själv, även om endel kör på det så tänker inte jag göra det.

Imorrn tänker jag beställa tid för körlekioner på roberts för att få mitt jäkla körkort nån gång. Jag har varit väldigt seg- jag vet, jag vet. Men däremot vet ajg inte riktigt avd dte kan bero på en sak vet jag iaf och det är att ajg har så himla mycket i
skolan och jag är slö även där. Innan jul orkade jag aldrig gå på lektioner, inte plugga till prov eller göra mina inlämningsuppgifter så ajg ahr endel på hög här hemma som måste göras så fort som möjligt. Den enda nackdelen är väl att jag bara går skola i två dagar per vecka nu i 8 veckor framöver så jag måste styra upp det här och göra allt hemma. Kankse är det därför jag mår dåligt också, för all stress jag bär med mig alla dagar- jag måste sluta vara med anton så mycket som jag är och plugga så jag får nånting bortstökat för en gång skull, jag måste iaf försöka även om det kommer bli känmpigt det är ju trots allt vad jag har orsakat själv, det blir vad man gör det till som man brukar säga.
och nu ska jag ta mig i kragen och bli bättre på det här innan det går allt för lång tid:)

Stupid girl i should have known, I should have known..

Ibland blir jag så otroligt less och jag tror faktiskt inte att jag orkar bry mig nåmer för egentligen så tror jag inte att jag gjort det från första början :))
BLABLAAAAAAAAA
jag blir så trött, inatt har jag sovit hur många timmar som helst och jag är ändå trött det är väl allt tjaffs som orsakat det antar jag, tur att jag inte längre tänker bry mig förens allt är utrett så förbannat skönt :D
vad ska alla göra ikväll egentligen, själv så har jag då inga planer men jag funderar starkt på att ha en till hemmakväll med eller utan anton det återstår att se. jag ska iaf ringa och prata med mia, det var ett tag sen så jag antar att vi har mycket att prata om :)) LOVE YAA BABE! ;)

@dagisfröken

idag är det fredag & helg. Oj så otroligt skönt, jag tror bestämt det blir en lugnt kväll hemma med anton.
imorrn kanske det blir andra bullar men det återstår att se!
idag var också andra dagen med mina underbara barn på dagis, oj så jag har valt rätt utbildning alltså JAG ÄLSKAR BARN- jag måste faktiskt säga att det är det bästa jag vet för dom är så otroligt söta så det finns inte :))
det är mycket att göra men det är det utan tvekan värt.Träffade bea idag också för första gången sen på skolan innan jul så det var kul även om det inte var den längsta vistelsen eftersom att vi träffades på bussen påväg hem från våra nuvarande jobb men det var kul iaf och vi han prata om det mesta trots att  vi träffades så snabbt. :)
idag har jag inte speciellt mycket att komma med förutom det jag redan har skrivit.
Jag önskar er alla en trevlig helg.
Pusstjing

ovärderlig vänskap <3

andra inlägget för idag men jag har så äckligt tråkigt så jag bara måste.
för jag kom på att tänka på en sak precis såhär mitt i mitt väntande på anton. -
jag har säkert inte sagt det förut till er sådär rakt ut, eller ja säkert till endel men jag kan tänka mig att alla inte har hört detta.iallafall så snubblade jag över tanken:  
vad skulle man ha gjort utan sina vänner egentligen jag vill skänka alla mina vänner ett tack för all tid vi spenderat tillsammans, alla trevliga stunder när vi bara suttit och pratat, för hur mycket ni har hjälpt mig genom livet när saker stått ivägen & vägrat att flytta på sig på flera veckor, allt tjaffs vi har haft men som vi sedan löst och utvecklat till nått bättre, att alla gett mig chansen att just få vara er vän. Ni är helt underbara och ovärderliga allihopa. Ni är unika på erat sätt i mina ögon och jag kommer alltid minnas er. endel kanske jag har glidit ifrån en del på sista tiden pga tidsbrist när jag har pojkvän? vad vet jag, men en sak ska ni alltid bära med er, om ni ens snuddar, eller funderar kring det är att ni alltid ska veta att jag tänker på er och att jag inte skulle byta er mot nånting. pojkvän eller ej så tar han aldrig eran plats.
ni kommer alltid stanna kvar i mitt hjärta, det är där ni hör hemma och kommer förevigt stanna. <3


BEA, FANNY + ANTON

 JOHANNA, FREDRIK, MIA + LINDA

 JESSICA, SOFIA, EMMA + ERIKA

ANDRÉ, SYSTER+JENNY

MATTIAS,  SYSKON, 9B

& MIN ÄLSKADE LOVIS<3

Lazergame förlorare.

skojj eller vad?
ja fyfan så kul vi haft - syskona hurtig har spelat lazergame och jag kan vara tuff nog att berätta om vi någon gång skulle få krig här i sverige och jag skulle vara tvungen att vara med så skulle jag vara död på 5 minuter.
Ja så bra gick det faktiskt, jag dog sådär var tredje sekund, till en början iaf. Det är klart attdet började gå bättre efter första spelet men tur var det iaf att jag hade David och Petter på min sida så jag fick nån att gömma mig bakom för dom var kanon på detta spel.
iallafall så kom jag näst sist, förväntade mig faktiskt inte så mycket annat eftersom att jag förlorat nästan varje gång. Antingen får jag en väst som är trasig eller så går det bara allmänt dåligt, vilket det gjorde idag.
Tur att man inte är någon sån där extrem tävlingsmänniska (förutom i fotboll för där ska jag vinna till första pris, annars blir jag galen. ) men annars så kan jag känna att, bara man har roligt så spelar det ingen roll- vilket ajg har haft idag SKITKUUUUL dte här måste vi göra om!!;>

Mitt 2008 :)

nu är vi alltså i början på ett nytt år och jag hoppas på att få ett lika bra år som 2008. jag tänkte dra en sammanfattning på mitt år precis som många andra så här kommer det.

JANUARI
jag umgicks en hel del med min älskade vän maria som jag var med dag som natt- jag saknade henne så fort jag var utan henne så täta var vi. vi hade mycket roligt tillsamans.Det blev en hel del festande med vänner och olika slag av människor som jag inte ens sett förr men som jag nu är vän med, extremt bra.

P A A A A R T Y :)

FEBRUARI

jag umgicks även här med maria en hel del och vi träffade var sin kille som vi blev tillsamans med och ependerade mycket med. Vi umgicks alla fyra och hade jätte kul mycket eftersom att våra dåvarande pojkvänner var mycket bra kompisar och de även vi.

F E E E E S T :)

MARS

jag praktiserade på dagis men små, väldigt små söta barn från 1- 1,5 år i 4 veckor. det var en underbar tid som jag saknar väldigt mycket eftersom att jag fäste mig gode så ejält vid barnen jag var med. men som tur är så ska jag tillbaka till dagis nu i veckan men ska då vara med lite äldre barn 3 åringar men vad gör det. Det blir garanterat en underbar tid det med.

D A G I S F R Ö K E N!:)


APRIL

jag blev tillsamans med min nuvarande pojkvän igen som jag tidiare varit tillsamans emd i två år så det kändes väldigt roligt att vi hittade tillbaka till varandra efter 4 månaders bråk och strul.
pappa fyllde även 50 och det firades med en fest tillsamans med släkt och vänner i bodjöskolan. skitskojj!


P A P P A 50!


JAG ÄLSKAR DIG!

MAJ
jag fyllde 18 år och blev en stor flicka. jag sparkade igång med pluggning på mitt körkort som tyvärr inte tagit det än pga att jag har varit allmänt slö. men det är i full gång iaf.

M Y N D I G :)

JUNI

den fjärde juni föddes mn älskade ögonsten Lovis, Jesper blev pappa, min pappa blev farfar och jag blev faster- det bästa som har hänt mig i hela mitt liv. <3
sen så for jag iväg till turkiet den 9onde och stannade där en vecka tillsamans med sofia och några till som också for dit i samma sväng som vi. mycket härlig vecka måste jag säga!: ]
jag gick ut ettan och fick ett härligt sommarlov tillsamans med min älskling anton vi umgicks även en hel del med mia och hennes nuvarande pojkvän ronny som vi festade med, spelade volleyboll med och badade med, ja vi hade mycket skojj tillsamans.

L O V I S <3

T U R K I E T :)<3


JULI

anton fyllde 17 år och dagen efter festade nog hela pite som galningar- Piteå dansar och ler var den helgen och vi firade det tillsamans med mia och ronny hos deras kompisar i en lägenhet i stan nära området så senare när vi var sådär lagomt knall vandrade vi in och fortsatte festen där.

P D O L:)


AUGUSTI

Lovis döptes till LOVIS ALINA HURTIG och har då helt plötsligt blivit två månader gammal- växer så att det knakar. :) lulekalaset skedde även under denna månad där jag var tillsamans med sofia med flera- mycket kul!;D
men senare - skolan började om igen och sommarlovet var över. riktigt jobbigt..

L U L E  K A L A S E T:)


SEPTEMBER

mamma och pappa for iväg till turkiet och lämnade oss kvar hemma i kyla och äckel väder- en hel del regn. Dom hade omkring 35 grader varje dag och vi omkring 10 ;) hade gärna följt med dom om jag hade haft råd. men tyvärr var inte fallet så.



OKTOBER
denna månad har det inte hänt nåntning speciellt i förutom att Linda fyllde 16 år. Ingen vidare speciell ålder men det är trots allt en av åldrarna man måst bestiga för att uppnå 18, 20 Osv så vi säger grattis till henne. :)
sen så for även mamma och pappa iväg till turkiet i slutet av denna månad och stannade kvar där över en vecka.
 
M A M M A,  P A P P A   O C H   L I N D A.

NOVEMBER

Therese fyllde 20 den första och senare dagen efter så kom mamma och pappa hem från turkiet igen. :)


T H E R E S E  O C H  O Z Z Y :)
DECEMBER

iväntan på julen kom all snö- inte särskilt mycket men tillräckligt så att man kan köra skoter. Jag fick iallafall en kanonbra jul, mycket bättre än förra julen - ja det är nog den bästa jul jag haft om jag tänker efter. :)
 Nyår for vi iväg till kronogård tillsamans med Johanna, fredrik, Phille, tosse och max och stannade där i fyra dygt. Mycket roliga dagar med blandade känslor. Både skratt svett och tårar.

K R O N O G Å R D :)

VÄRLDENS SÖTASTE TOMTENISSE :)<3

snygg grabb :)

idag har jag köpt lite kläder åt min kära pojkvän- ett par jeans och en huvtröjja från jack and jones + hårfärg på coop, det behövs verkligen eftersom att han har en mil lång utväxt så nu blir du för hoppningsvis snygg grabben;)
13 dags afton idag och mamma, pappa och veronica ska till havsbadet. Jag är okså förbannat sugen på att festa trots att det har blivit rätt så mkt på sistone i kronogård. Men det blir väl så när man har öl som bara står i kylskåpet hemma. :]
får helt enkelt se vad som händer för mig och anton ikv men jag får väl hoppas på att det inte blir att bara ligga hemma för fyfan vad drygt det är, äh det ordnar sig.

tusen hjärtan till dig älskling! ;-*

Live your'e life with arms wide open, today is when your'e book begins the rest is still unwritten..

jag tror jag ska fortsätta låtsas som ingenting hädanefter för det har funkat så otroligt mycket bättre då, allt blev så mycket tystare på nått sätt. Alla har ju slutat chaffsa och säga emot.

jag har ingen aning om varför men kanske för att man inte tar för mycket intiativ men jag har tänkt att välja det ska jag absolut och jag är less på alla som står ivägen annars hade jag gjort det för längesen för ingenting kommer ju att hända, eller kommer det de? det är klart det inte kommer. det är ingen fara ska ni se ska bara försöka säga det till alla övriga som inte tror mig. :)

gott nytt år i kronogård

igår kom vi hem igen från kronogård och jag kan tala om att vi utan tvekan har haft 4 kanon dagar där borta med en jävla massa öl, skoter, glada miner och härligt väder.

 förutom att mitt nyår inte blev sådär toppen bra som jag hoppades på eftersom att det barkade både med det ena och det andra, polisen och helvette näädu håll dig nära mig nästa gång så jag slipper vara orolig.
jag satt inne i stugan och surade över anklagelser jag hade fått under kvällen på 12 slaget sen efter det så blev det bara värre och värre och en person som jag älskar försvann ur tomma intet & ingen har sett han på flera timmar.
men som tur är så ordnade det sig till slut och det blev trots allt inte bara tårar utan även en massa skratt under kvällen så det avr väl roligt ändå men hade jag fått göra om den kvällen så hade jag utan tvekan tagit den chansen men det kan tyvärr inte göras ogjort även om jag hade önskat det. Jag skulle aldrig göra så mot dig, det vet du så det hela var ett missförstånd ett ganska rejält och onödigt ett. Men vi lämnade det tillslut, bad om ursäkt till varandra och lät det vara så jag skulle nog iallafall kalla dom här fyra härliga dagarna tillsamans med vänner och älskling för ett himmelrike som jag gärna far tillbaka till. 
 
ett hjärta till er mina vänner.


RSS 2.0