Sista Juli

Var med Anton hela kvällen igår, det var tänkt att jag skulle bjuda han på någon öl och inträde till Kalles, vi for först till Havsbadet och skjutsade in Mamma och Pappa, pappa bjöd Anton på några öl och sedan for vi in till staden redo för utgång men när vi närmade oss Kalles så insåg vi att det var jävligt önödigt eftersom att det nästan inte var nå folk alls där inne så vi uteslutade det, dessutom så började både han och jag blir väldigt trötta så det kanske var lika bra de.
Jag har ingens om helst aning om hur han kan ha varit trött eftersom att han sovit bort nästan halva dagen medans jag steg upp halv 9 för att flitigt fara in till staden tsm med pappa och jobba.
Vi köpte lite gott, for hem till honom & såg film ist fram tills dess att mamma och pappa ville hem.
Imorse när jag vaknade av klockan så var jag otroligt trött eftersom att det blev en ganska sen kväll igår efter att jag
hämtat mina föräldrar, jag tvingade mig iallafall upp och for iväg tillsamans med Linda för att jobba.
Det är det enda jag har gjort idag, nu är jag hemma, pappa tjatar om att ha datorn så om jag ska fortsätta sitta så måste jag byta till den där uppe eftersom att pappa fortfarande inte skaffat en ny dator till mig. Jag tror inte jag ska fortsätta sitta
utan jag tror att jag far vidare till Anton, vilar och umgås med honom.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Korvförsäljare helt enkelt!

idag har jag jobbat för svensbyklubben med att sälja korv i stan, kanske inte världens bästa jobb men det är klart man ställer upp för sin gamla forbollsklubb. Jag jobbade tillsmans med min pappa vilket var väldgt tur eftersom att jag fick OTROLIGT och då menar jag otroligt ont i min mage, jag har aldrig haft såhär ont i magen förut men som tur är så är det ingenting annat än ett tecken på att lingonveckan har börjat, stackars mig, Jag som aldrig brukar ha mensverk.
jag höll iaf på att dö, tog två ipreen och kunde absolut inte sitta still så jag lämnade pappa med korvvagnen och gick iväg runt om i stan på en promenad och ont gjorde det. Eftersom att det inte hade gått över när jag kom tillbaka så ringde jag efter mormor så att hon fick komma och hämta mig så det gjorde hon och när vi kom hem till henne så gick jag direkt och la mig på soffan och somnade med en varm vetekudde på magen.
Kring halv 5 ungefär så ringde pappa och sa att han var påväg från stan mot parkeringen så jag kvicknade till och gick ut och satte mig i bilen och sedan åkte vi hem.
Han hade endast sålt tre burkar korv så det gick väldigt dåligt idag men trots det så gick dom plus några tusenlappar så
det var ju jätte bra.
Nu håller jag absolut på att svettas ihjäl eftersom att det är så otroligt varmt idag, inte för jag klagar,
JAG FULLKOMLIGT ÄLSKAr DET. Nu ska jag ringa Anton, äta och sedan ska vi och bada på Hammenviken!
Ha det bra allihopa!
PUSS

En bild på världens sötaste!



Piteå dansar och ler- kort från fredag & lördag!

fula eller fulla- de är ju frågan!:>



I brist på annat

Just nu sitter jag på övervåningen med blött hår och äter omelätt.
hyffsat väder idag så jag har på mig en tubtopp som kiol och ett rosa brottarlinne till de.
Om ett tag så ska jag fara och hämta Anton men först ska han duscha färdigt och jag vill hämskt gärna hinna äta upp min mat också innan jag sätter mig i bilen.
jag försöker justr nu även sätta in några bilder från min telefon till datorn men det vägrar att fungera så jag måste nog göra det när jag sitter nere vid min dator, med andra ord inte just nu.
Jag längtar väldigt mkt till på onsdag när jag börjar att jobba, så jag får lite penagr och kan lämna tillbaka till mormor.
Då har jag även lite pengar över till Lulekalaset så det blrir helt perfekt.
Nu har jag ätit klart och ska börja gå ner igen, anton skrev precis att han duschat klart och att jag kan komma nu om jag vill så jag ska börja ge mig av.
Ha det bra allihopa!
PUSS

grattis älskling!

Nu är pdol över och jag kan säga att jag inte tycker att det var någon höjdare i år, hade förväntat mig mer faktiskt så det var en liten besvikelse.
kan kanske ha varit pga olyckan i fredags, har ingen aning.
Nu återstår Lule kalaset och rix fm festival som jag och anton ska se, jag tror att de kommer vara bättre än pdol eller jag hoppas iaf de, hade iaf roligare på Lulekalaset förra året så det blir väl förhoppningsvis roligare i år med.
Kom hem kring 2 igår och då for vi direkt till Anton och vi somnade nästan på direkten, tala om slitna krigare.
Idag fyller Anton år så vi har köpt lite gott och har lånat tre filmer av rebacca och Linus när vi var förbi där och fikade en massa gott, Anton fick en present och vi stannade där i 2 timmar sedan for vi hem igen. Jag har äntligen bestämt mig för vad han ska få av mig men tyvärr så måste han vänta litegrann innan jag har råd att köpa den, men det är det verkligen värt och det vet jag att han också kommer tycka när han väl får den.
Efter vi varit hos rebecca och Linus så for vi vidare till stan och kollade om våra gömda öl låg kvar i busken som vi lämnade precis  utanför området, vilket dom tyvärr inte var så det var väldigt synd måste jag säga, Jag hade tänkt låta Anton ta mina öl och dricka i öltältet på lulekalaset på torsdag.
På onsdag börjar jag jobba så då kan jag återställa mina pengar som jag lånat av
mormor och sedan ska jag nog troligtvis spara till en utlandsresa tillsamans med Anton, Johanna och Fredde, om jag och Anton nu har råd vill säga. men det var en rolig tanke iaf så jag hoppas verkligen att jag har nog med pengar.
nu ska jag göra mitt födelsedagsbarn sälskap och sätta mig och se film tsm med han.
ha det bra allihopa!
PUSS

*

Det är skert många som undrar över igår så jag tänkte berätta för er som undrar.
Såhär var det, Jag stog tillsmans med tre kompisar och såg på dead by april som väldigt många tkr om.
det var väldigt mkt folk som tryckte på från alla håll och kanter och jag får riktigt panik när jag blir klämd och inte koms låss så jag fick helt enkelt ingen luft och sedan svartnade det.
Jag har fått höra i efterhan att tre vakter kom och lyfte upp mig och att jag fick fara till röda korsets tält där jag fick ligga, jag hyperväntilerade och det ledde till att jag svimmade lite då och då flera ggr om, jag började även att "krampa" det bill säga spänna alla muskler och sedan svimmade jag också höll det på sådär. Som tur är så kom jag ut från folkmassan väldigt fort och blev sedan omhändetagen, ambulansen kom och hämtade mig och sedan fick jag fara in på akuten där dom kollade mig och sedan efter kanske 1 timma så slet jag av mig alla sladdar, rädd och frågade vad det var som hade hänt. Jag kom inte ihåg nånting med andra ord.
Som tur är så hade jag endast druckit 4 öl och var så gott som nykter när jag kvicknade till men vi fick ändå stanna där ytterligare en timme innan  jag fick  fara hem. Nu jag på fötter igen och allting är helt ok.
Jag vill tacka alla som brydde sig så mycket om mig igår ni är verkligen världens bästa, utan er hade jag inte klarat mig.
Vi ska in igen ikväll, då ska jag fira Anton som fyller år efter 12.
ha det bra!
PUSS

Piteå dansar och ler!

Ikväll sköter vi ozzy och tar det enbart lugnt. Jag väntar på att Johanna ska höra av sig och sitter och äter en väldigt god måltid,  pasta bolgonese.
För en stund sen så skjutsade jag in mamma och pappa till staden, jag ville också väldigt mkt in ikväll eftersom att det är så många andra som ska det och man faller för grupptrycket så att säga.
Imorrn på morron blir det att skjutsa in både pappa och Linda till stan igen, linda ska jobba och pappa ska hjälpa till.
så jag måste ju kunna köra bil imorrn annars blir det problem fast jag förstår inte riktigt varför inte Anton far iväg, han har ju trots allt köpt en helgbiljett och skulle mkt väl kunna fara iväg om han så vill men han vill hällre gå med mig imorrn som han säger iaf, så det är ju gulligt!
morgondagens planer ser ut som så att från början av dagen (kring 9) så skjutsar jag in pappa och linda som sagt, vi får våra öl mitt på dagen någon gång  och sedan far jag och johanna vidare till mig och gör oss klara samt börjar smådricka. Jag tror att kvällen kommer bli kanon och som det ser ut nu så har vi ordnat förfest inne i stan och sedan är det bara att gå in.
jag tror ioch hoppas på att det kommer bli en kanon kväll och om allt går enligt planerna så är det mkt möjligt.
nu ska jag äta upp min pasta och sedan ska jag skjutsa hem en sur och irriterad Anton.
ha det bra allihopa!
PUSS

 

tjena snygging!

...

säg inte åt mig att dra åt helvette och sen ber du mig komma och sova med dig.
sluta använd dig av ordet som snarare är ett utryck för dig, jag går ingenstans.

allt på topp helt enkelt!

 Idag är det en fin dag och det som gjorde dagen ännu finare var telefonsamtalet som jag fick va mamma tidigare idag.
Jag ska nämligen få två dagars gratis biljetter av min farbror, jag blev absolut överlycklig nu kan jag gå ut både fredag och lördag som jag planerat hela sommarn, allting ordnade sig.
jag fick låna 600 kr av min älskade mormor så jag kan köpa nånting inne på området och jag börjar jobba på måndag så jag kan lämna tillbaka pengarna, väldigt bra med dagslön.
På Söndag fyller Anton år och jag har ingen som helst aning om av han ska få av mig i present, är sugen på att ge honom något speciellt den här gången när han fyller 18 men jag har inte riktigt kommit på vad jag ska ge han än. Dessutom så tror jag att det blir en lite senare present eftersom att jag måste jobba några
dagar för att ha råd att köpa nånting.
Jag har mina funderingar kring en sak som jag möjligtvis ska köpa men det beror på om jag inte hittar något annat som känns ännu bättre, jag får fundera lite mer kring det så får vi se sen.
Jag har världens bästa pojkvän som är värd det bästa helt enkelt!
nu tänkte jag gå ner en sväng, ha det bra allihopa!
PUSS

Lika underbar nu som då!




NUTID






DÅTID

genom tiderna






nog har jag haft många olika frisyrer och färger alltid :)

Just for a while?

regnig dag idag.
inatt sov jag på Havsbadet tsm med mina föräldrar och syskon, jag fick olyckligtvis inte köra hem när klockan var halv 3 så det var bara att slagga över. Tiden bara svishade förbi när jag satt där inne på puben tillsmans med dom andra och pratade med vakten och dom övriga så jag får väl skylla mig själv antar jag, jag sov iallafall gott inatt så det dög, absolut!
Idag händer inget speciellt, är så himla dåligt väder vilket känns mkt tråkigt och det är jag garanterat inte ensam om att tycka. Det blir nog bara en myskväll hemma tillsmans med Anton.
I helgen har jag festat och haft jätte roligt tillsmans med Johanna, fredde, anton mfl på havsbadet.
Vi satt inne på puben och kollade på folk som dansade och sjöng men vi var också endel utanför, roligt var det iaf!
Igår åkte jag båt tillsmans med Antons familj och anton förstås så jag har haft väldigt mkt för mig dom sista dagarna, imorrn ska jag köpa helgbiljett på Pdol och sedan ska jag och Anton gå tillsmans med Johanna och fredde, det börjar dra ihop sig nu. I helgen är det pdol, sedan lulekalaset nästa helg och sedan är sommarlovet så gott som över. fyfan vad tråkigt det känns och jag känner inte det minsta för att komma tillbaka till skolan och arbetet igen. det blir nog bra, man får ta tiden som den kommer helt enkelt, än är det inte slut.
nu ska jag kolla om mamma har gått ut från toan så jag kan få duscha någon gång.
ha det bra allihopa!
PUSS

ord i bilder







SUNDERBYN :)



HEMMA, SKÖTTE LOVIS OCH FÄRGADE HÅRET PÅ JENNIE!:)



Sammanfattning av en härlig vecka

I veckan så har det hänt mycket, jag tror att det här har varit min mest händelserika vecka på hela sommarlovet faktiskt, tårar skratt, påhitt och mys, helt underbart!
från onsdag till fredag så var jag i sunderbyn och hälsade på älskade Lena m. barn, vi hittade på både det ena och det andra, Bowlade, hyrde en hel del filmer, drack, mös, hade tjejkväll med ansiktsmaskar och gick på stan, var ute och åt och pratade en hel del. Vi hade det riktigt mysigt och roligt.
Igår när jag kom hem så for jag direkt till stan, hämtade Linda med korv vagnen, packade ihop alla sakerna, sedan ringde Jennie och ville att jag skulle äta lunch tillsmans med Hon, David, Sandra, Wilma och Lovis. Så jag for direkt och åt med dom eftersom att jag ändå inte hunnnit äta nånting så var det väldigt gott med en räkmacka.
Efter vi ätit så far jag, linda, Jennie och lovis till mig och jag färgar håret på Jennie och sköter Lovis.
Senare på kvällen kring 8 så far jag och anton tillsmans med Johanna och fredde tilll trästocks i skeå och går runt där bland allt folk och sedan var kvällen slut. Den dagen var också väldigt lyckad, fast även väldigt stressig.
Idag så hade vi egentligen tänkt att stå på loppis men det blev inet av eftersom att vi inte orkade någon av oss så vi fortsatte sova ändå fram till att vi skullen in till stan och hätma våra öl kring 11.
Efter att vi hämtat ölen så ville Fredde och Anton se när dom körde skoter på vattnet i stan så då for jag och johanna hem till Elin där Johanna fixade håret och sedan for vi vidare till mig så att jag fick duscha och fixa mig också.
Nu sitter vi här och väntar på att fara, klockan 6 så ska vi fara till havsbadet för att äta grillat tillsmans med Ma & Pa, mfl.
Nu ska jag slänga in en liten sammanfattning av dagarna sedan ska vi fara.
PUSS

Datanörd

Jag kunde inte hålla mig från datorn ochd et var de jag förstod.
Jag anlände till Sunderbyn med buss halv 11 och sedan kom Lenas pappa och hämtade mig på busstationen, Lena låg och vilade när jag kom hem till henne eftersom att hon inte somnade förens 6 på morron.
Kring 12 så for vi vidare till västern farm och gick runt, jag har aldrig varit där föruit men ville alltid fara dit när jag var liten så det var kul att se hur det var där och jag tycker absolut att dte var helt ok. Ett toppenställe för mindre barn, helt klart!
tillsamans så gick vi en tipsrunda och svarade på olika frågor och lämnade senare in svaren till personen som höll i tipsrundan och sedan satte vi oss bland alla övriga 100 personer som också gått samma tipsrunda och väntar på att få höra vinnaren.
Det visade sig att det inte spelade någon roll vem som hade mest rätt utan dom stoppade in alla lapparna i en låda och drog sedan upp vinnaren och av en ren slump så ska det självklart vara mitt namn dom drar upp.
väldigt pinsamt, men jag gick iallafall upp och hämtade priset som var en vit t-shirt som det står western farm på med bruna stora bokstäver. tack så mycket, nu har jag ett minne från en bra dag iallafall.
Förutom det så pratade jag och Lena som mest hela tiden, det är viktigt att hon kan öppna sig så jag ställer gärna upp så hon får lätta på sitt hjärta, speciellt eftersom att hon inte alls mår särskilt bra just nu.
Vi for till dollar store och köpte ansiktsmaskar och hyrde film, igår såg vi filmen så vi ska sätta på ansiktsmaskar idag och bara mysa på hemma. Imorrn ska jag hem igen och då ska jag troligtvis färga Jennies hår?
jag ska ringa henne imorrn och höra hur vi ska göra. Nu ska vi snart gå vidare på stan så ni får ha det så bra allihopa!
bilder från dom senaste dagarna kommer senare antingen på pixbox eller här.

PUSS,S.

New outfit + shoes!





Sen så har jag även fått en hel del mer klädesplagg också men jag har inte tagit kort på alla, tyvärr!
men här har ni iaf några utav dom.
En blommig klänning från Gina,
skor från Din sko,
2 utav kiolarna som jag fått av Johanna
+ett linne som även det är från Johanna! :)
Det är vad jag tagit kort på och hunnit prova, resten kommer antagligen på kort senare!
Nu ska jag skjutsa hem Anton, han är inte så glad på mig som sitter vid datorn när jag ska fara iväg tidigt till Sunderbyn imorrn. Jag återkommer igen på fredag med nya smaskiga inlägg ;>
Men tills dess, Ha en fortsatt trevlig vecka!
PUSS,S.

Snabbmanöver!

Jag fick göra en snabbmanöver och köra hem fem minuter efter jag vaknat idag.
Såhär var det, det avr planerat att mamma och pappa skulle vara borta i 2 veckor men så blev tydligen inte fallet. Dom har varit över till åhland och grisslehamn, till köping och nått ställe till och sen ringde dom helt plötsligt igår och var i norrfällsviken som inte ligger långt ifrån sundsvall. Men eftersom att dom har sagt att dom ska vara borta i två veckor så tänkte jag att dom skulle stanna och vara kvar där i en vecka, det är ju fint och så men sen ringde dom kvart över 11 och sa att dom var påväg hem, börja städa sa dom.
Jag skyndade mig hem men sen kom jag på när jag hade kört in på kvarteret att jag inte har varit hemma sen det var fest här i lördas så då kan det omöjligt vara stökigt eftersom att jag stannade kvar enbart för att städa i Söndas och som jag trodde. Hemma var det jätte fint så jag var inte tvungen att städa nånting alls. Första gången kan jag dÅ tala om.
nog snackat om det, Idag är det fint väder så jag hade tänkt ligga ute och sola ett tag innan dom kommer hem, tänkte även göra mig nå mat eftersom att jag är utsvulten. har ingen aning om vad som händer senare idag men det återstår att se!
Ha det bra allihopa.
PUSS

totally klockren!

Jag har haft en mycket bra helg,
Fredag: var jag hemma tillsmans med Anton, åt lite gott, såg film och tog det lugnt.
Lördag: Steg jag upp klockan 7 på morron för att stå på loppis tillsmans med Anton och Linda men det visade sig att Anton inte orkade stiga upp så det var bara jag och Linda som stog den dagen, vi stog från 8-3 och för det tjänade jag in runt 300 kr på saker jag ville bli av med och hade fått. Direkt jag kom hem därifrån så kom Bea och Agnetha till mig, jag gjorde mig klar och sedan började festandet kring 8. Vi var först hos mig men sen fick vi reda på att det avr fest i huset bredvid så vi gick över dit och drack tillsamans med några till. Senare kring 11 gick vi tillbaka till mig och fortsatte dricka innan Jonas, hav 12 ungefär skjutsade in oss till stan. Vi gick ut på pentryt, dansade och hade superkul. när klockan var kring 3 så åkte vi hem med Jens och sen slutade våran kväll. Mycket rolig och lyckad.
Söndag: En extremt jobbig bakisdag, jag mådde väldigt illa, hade både huvudvärk och magont så jag låg och sov till 7 på kvällen innan jag tyckte att det var dax att pallra sig upp. Jag fick inte i mig någon mat förens efter 10 och då köpte vi även lite gott och satte oss och såg Monsters vs aliens men jag orkade inte se hela filmen utan somnade nätan i början av den och då var klockan halv 1 ungefär. Jag tror inte att jag har sovit så mkt på länge men skönt var det :)
Jag fick även ett sms av Lena som frågade om det gick bra att jag kom på onsdag ist, hon hade en läkartid på tisdag så det passade mycket bättre att jag kom en dag efter ist så det blir iaf så att jag far dit på onsdag ist :)
Så har min helg sett ut och den har varit jätte bra som jag sa tidigare, bortsett från min jobbiga bakisdag men annars helt kanon!
Idag har jag varit på stan tillsmans med Linda, ätit lunch tsm med min mormor och två syskon på Nodo och pratat med Bea via sms. Klockan 6 ska vi ut och jogga om jag nu orkar det vill säga, känner mig fortfarande lite sliten men
förhoppningsvis så har det gått över tills imorrn men det kan ju inet hålla i sig hur länge som hellst.
Till Lunch på Nodo åt jag iaf en jätte super god kycklingsallad och det åt även Therese och mormor, Linda tog något annat konstigt men det såg gott ut iaf. men jag blev iallafall jätte nöjd med mitt val av mat.
Tack så mkt mormor. Du är guld värd.
Nu ska jag vidare till Anton men ni får ha det så bra allihopa!
kort från i helgen finns på SandraCarolinee.pixbox.se
PUSS,S.

http://www.youtube.com/watch?v=yiRQSSOVhb0&feature=related

Fin dag idag och vi har stått på Loppis sen 8 imorse.
det kostade 150 kr att stå så jag coh Linda delade på kostnaden så det blev 75 kr och jag gick plus 200 så det gick rätt så bra kände jag, lite tjänade jag iallafall så det är bra :)
Ikväll blir det fest troligtvis, om inte så ska jag hämta Therese, Jugge och Jim i stan men jag fpr helt enkelt se hur jag ska göra har då inte fått tag på alkohol än så länge..
jag jobbar på det!
nu ska jag gå och tvätta ur hårinpackningen.
ha det bra!
PUSS

<3

BLONDIN VS BRUNETT


                                                                   VS



Tillbaka till Sunderbyn igen!

pratade nyss med Lena och Hanna så det blev bestämt att jag far tillbaka till dom igen på tisdag och det kommer bli riktigt trevligt. Annars i veckan så är det ganska fullt upp fram tills dess. Imorrn blir det fest tillsammansmed en massa vänner vilket definitift också kommer att bli riktigt trevligt. Sedan så har mormor bjudit oss på middag inne i stan på tisdag så jag ska äta tillsamans med dom och sedan ska jag börja köra, den här gpngen ensam in till Sunderbyn.
Linda hade så mycket Jobb så hon kunde inte, helt förståeligt.
Att dom ringde mig idag fick mig på väldigt mycke bättre humör och jag blev näst intill glad igen. Har inte ätit middag på tre dagar så jag tror att det är dax för mig att äta litegrann. Taco är ju trotsallt väldigt gott!
over and out.
S.

Sandra- Sur och tråkig!

Idag vaknade jag som vanligft tidigt för att skjutsa Linda till jobbet, gu vad jag längtar tills mamma och pappa kommer hem men nu har jag sammanlagt samlat ihop 400 spänn så det är ju bra iallafall sen så fick jag förskott på 250 kr av mamma och pappa när dom for också.
Förutom att ha skjutsat och hämtat Linda så har jag även hunnit vara förbi och hälsa på både min mormor och Lovis. Lovis satt vid matbordet när jag och Linda kom dit och sedan blev hon helt uppspelt och började springa runt och prata.
Hon härmade mig och ropade på hennes docka, haha så söt!
annars idag så har jag inte gjort mycket, det var rätt så fint väder under dagen men kring 6 så började det att regna som vanligt, vilket kändes väldigt tråkigt. Men jag har hört att det ska bli fint väder imorrn så får väl hoppas på det.
nu orkar jag inte sitta h'r nå mer men ni har iallafall fått veta litegrann om denna dag.
Jag är på dåligt humör och har bestämt mig för att bara ligga inne och tråka ikväll, orkar inte hitta på nånting.
Ha det bra iallafall.
PUSS!

New hair colour!

Igår var jag med Bea hela kvällen lång, vi tänkte hitta på nånting så vi funderade på att fara in på Kalles men då kom vi fram till att ingen av oss orkade det egentligen eftersom att vi ska festa på lördag så det blev helt uteslutet.
Sedan tänkte vi att vi skulle fara in och sitta på Nodo och bara ta det lugnt men vi la det på is alldeles för länge så när vi hade tänkt fara så var det bara 1 timme innan det stängde så då var det ingen vidare idé så det slutade med att vi for in till stan och köpte chips, dricka och dipp, såg en film och sedan sov hon över hos mig.
Imorse när jag vaknade så for jag direkt och skjutsade Linda till sitt jobb och sedan for jag till dollar store och köpte hårfärg så nu mina damer oh herrar är jag brunett igen!
Jag trivdes inte alls i ljust hår så jag tänkte direkt på en förändring, dessutom så fick jag aldrig til den blond färg jag egentligen ville ha så nu är jag som sagt brunett och det tror jag att jag ska stanna vid ett tag till, ändå tills jag blir less.
Efter att jag färgade håret så stannade Bea kvar ett tag och sedan halv 3 så for hon vidare till Tobbe, jag hämtade upp Anton och for och hämtade Linda i stan och tjänade mig en hundring till för skjuts.

Vi hyrde två filmer som vi ska se ikväll och köpte även lite gott, jag var inte särskilt sugen eftersom att jag typ har ätit varje dag av dom senaste 5 dagarna iaf.. not good!
 men Anton var sugen så jag får se om jag råkar bli de senare ikväll när vi sitter och ser film.

Nu hade jag tänkt göra Anton sällskap, Han sitter framför datorn och äter helt själv.
Jag slänger upp en bild på mitt nya hår för er som inte sett det när jag orkar ;p
Ha det bra alla snygga!
PUSS,S.

:)

Igår var jag med Johanna och Carro när jag kom hem från Sunderbyn, det kändes bra att ha kompisar att komma hem till och vi hade det riktigt trevligt trots att vi inte gjorde annat än satt och pratade.
Kring 2 for jag och Carro och hämtade Anton i Munksund, irrade runt där lite innan vi hittade honom och sedan skjutsade jag hem Carro och jag och Anton for vidare till honom, mös och såg film innan vi tillsist somnade.
Imorse vaknade jag av min väckarklocka 20 över 9 och jag var nära på att kasta in telefonen i väggen, så trött var jag. Men jag pallrade mig upp till sist upp, klädde på mig och satte mig halvsovandes i bilen.
Idag var det lika dåligt väder som alla dom andra senaste dagarna så det var inte direkt en trevlig åktur.
det tog en timme ungefär från näör jag hämtade Linda och alla dessa saker, lastade över dom i bilen och lämnade dom till henne i stan tills när jag var påväg hem igen och direkt jag kom hem så gick jag och la mig igen och skönt var det.
Idag blir det att vara med Bea och jag har ingen som helst aning om vad vi ska hitta på men förhoppningsvis något roligt. Nog för att det inte går att hitta på så mkt i det här vädret men man får göra det bästa av situationen.
Nu ska jag duscha, sätta in håret i silver-shampoo och sedan ringa Johanna.
Ha de bra allasöta!
PUSS

Ändrade planer...Igen!

Det blev inte så att jag stannade trots allt så jag dog en liten vit lögn för er alla.
Det var såhär att jag hade tänkt att stanna kvar för att ta hand om en kompis som inte mår sådär jätte bra för tillfället och hon mår bättre bara av att man är där och håller henne sällskap och hittar på saker tillsamans med henne.
Det hongår igenom just nu är inte världens lättaste så jag hade verkligen tänkt att stanna kvar för henne men min lillasyster tog sig inte till jobbet imorrn om inte jag skjutsade henne, det tjorvades med farfar och det ena med det andra så det slutade med att jag också for hem tillsmamans med henne eftersom att jag faktiskt lovade att jag skulle skjutsa henne till jobbet.
Nu är jag iallafall hemma så jag ska fixa till mig lite och sen blir det att vara med Carro och Johanna.
Ha det bra allihopa!
PUSS

älskade vänner,

Just nu är jag i Sunderbyn hos nära och kära, vi har varit på stan inne i Lule, Linda köpte en skinnjacka, jag köpte mig ingenting för jag har fått mitt löshår idag så jag är nöjd :)
för er som jag sagt att jag ska hem imorrn så blev det lite ändrade planer, jag stannar här någon natt till av privata andledningar. Hur länge jag stannar här är än så länge oklart men vi får se helt enkelt och kan höras via telefon.
Nu ska jag prata litegrann med Lena och sedan ska vi sätta oss och se film.

det känns så otroligt bra att höra att du vet att jag finns här och ställer upp för dig,
att du vet att det är så och att du litar på mig.
du är världens bästa och du vet att jag älskar dig precis som många fler också gör. <3

Mattafix- angel on my shoulders.

wont some body tell me where is love?
I know when I se her face, she will soon replace the pain that I've uncovered.
where is love? why does it hurt so much?
and will I measure up if I get to hold her ?
The angel on my shoulders!
You can be disheartened, make a fool again, you can se the future and who know how this ends.
Now I hear you calling, the dance has just begun!
head and heeas, I'm fallen are you gonna be the one?
wont somebody tell me where is love?
I know when I se her face, she will soon replace the pain that I've uncovered.
where is love? why does it hurt so much?
and will I measure up if I get to hold her ?
The angel on my shoulders!
tell them already but we tell them again, tell them already but we tell them again.
How she left me and she's gaane her way,  left me and she's gaane her way.
tell them already but we tell them again, tell them already but we tell them again.
How she left me and she's gaane her way,  left me and she's gaane her way.

Bra kväll!

Kvällen igår var riktigt bra, vi började hemma hos Jimmy och fixade sedan skjuts in till stan och hamnade i en av punktlägenheterna. Vi hann knappt dit så skulle alla vidare så alla började gå mot pentryt men jag och Carro gick en aning längre fram än dom övriga så vi var tvungen att stanna och vänta på sjukhusbron på fredde, Johanna, & Jimmy sedan fortsatte vi gå.
Väl där så började jag och Carro, nyktra som vi var med att slå till stort och köpte en kanna öl att dela på och efter en halvtimme ungefär så var den slut. Vi gick ner tillsamans med några till och dansade och hade riktigt roligt.
Vid stängningstid så inser vi att vi inte har fixat någon skjuts hem smarta som vi är så vi börjar långsamt att lunka.
kring 4 så kommer Angelica på en person som möjligtvis kan komma och hämta oss så hon ringer och han kommer.
Räddaren i nöden skulle jag säga för frågan är hur vi hade gjort annars?
halv 5 ungefär så var jag hemma hos Anton så vi myser på litegrann innan jag somnade för kvällen, då var klockan ungefär 6- halv 7. Jag hade extremt roligt igår, sådär roligt har jag int haft på länge inne på lilla pentryt men den här gången var det en strålande kväll!
Idag vaknade jag väldigt sent och var nästan alldeles för trött för att stiga upp till och med då. Klockan 3 så tyckte jag att det var dax att slå igång tvn och hålla mig vaken men minuter efter så somnar jag igen och sover ändå fram till att mamma och pappa kommer och hämtar mig kring halv 6.
Då for vi direkt till jesper och hämtade min bil, vi gick ju självklart in men Lovis var bara ledsen och grinig, det mesta var fel men jag fick mig en mysig kram iallafall.
När vi for hem därifrån så ringde Hanna och frågade om jag möjligtvis ville komma och hälsa på i veckan, dom bor i sunderbyn så det är inte precis varje dag man är förbi där. Jag kan väl tippa på att det var runt 2 år sedan sist, tyvärr.
Jag pratade med min lillasyster och sedan så blev det bestämt att vi far till Sunderbyn imorrn kring 12. Kommer bli trevligt :]
Ikväll ska jag spendera kvällen tillsamans med Bea så det är bara att ringa eller smsa om det är nånting.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Kyligt

vi gick plus iallafall men jag vet inte riktigt om det var värt det iallafall, vi for så att vi var där klockan 7 och sedan när vi varit där i 40 min ungefär så börjar det små regna och bli väldigt kyligt och blåsigt, jag hade bara sandaler, jeans, en vanlig tunn tröja och min sklinnjacka på mig så jag höll på att frysa ihjäl redan efter den första timmen.
Vi orkade bara sitta kvar där i regnet och kylan i 2.5 h innan vi drog hem men vi slapp iallafall betala 130 kr för att stå där så det var ju bra det iallafall.
Idag blir det fest tillsamans med Bea och ida, jag har ingen som helst aning om vart vi ska vara och det har då inte dom heller så vi får se vart vi hamnar helt enkelt. det är då helt klart inte väder för att festa ute iallafall, tyvärr men jag vill helt
inte vara ute en sekund till i den här kylan. För någon dag sedan var det 33 plus grader och nu är det typ 8, det känns precis som att det är höst och det känns inte alls speciellt roligt. Jag som hoppades på att det fina vädret skulle hålla i sig en vecka till men tydligen inte.
Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig framför en film och sova, kan tänka mig att jag inte ens hinner se 10 minuter av filmen innan jag somnat, är dödstrött.
Ha det bra allihopa!
PUSS!

vinst eller förlust?

Sitter just nu med hårinpackning i håret och väntar på att klockan ska slå 6, Då ska jag och Linda börja fara till stan med fullpackad bil. Inatt har jag inte sovit en blund och det börjar kännas nu kan jag säga, jag orkade inte ens försöka sova eftersom att jag kom hem från anton efter ett och vi ska fara 5 timmar sedare. Med det menas att jag ändå var tvungen att vakna om 4 timmar. Det är inte ens någon idé att sova då man blir bara ännu tröttare. Nog för att jag säkert kommer att bli Gode så rastlös av att sitta där helt själv och sälja saker helst själv utan någon att prata med eller nånting.
 Linda gör samma sak fast på andra sidan stan, synd att vi inte kunde sälja tillsamans då hade allting blivit så mycket trevligare. Jag hoppas för guds skull att det är värt att stå idag iallafall annars blir jag då förbannad. Jag är inte vaken en hel natt för att inte käna nånting alls och dessutom gå minus 130 spänn! 
jag hoppas på de bästa så får vi se hur det går.
Nu ska jag gå och äta nånting.
Ha det bra allihopa!
PUSS
 

Leave me alone!

inte ens på nätterna låter du mig vara ifred.
Du finns i mina drömmar, du finns överallt.
Det här går inte längre,
JAG ORKAR INGE MER.

Deprimerad...

Jag vill färga mitt hår, jag blir helt GALEN!!!!
Mitt hår ser totalt fördjjävligt ut som det ser ut just nu och jag vet inte vad jag ska göra med det. Det är gult, vitt, oranget, nött och framförallt FULT. Jag har fått klippa av 7 cm av håret och tänker inte klippa av mer av det men trots att jag klippt av dessa betydelsefulla 7 cm så ser jag ingen skillnad på det. Det ser fortfarande lika risigt och fult ut....
jag blir  så förbannat DEPRIMERAD.

new shoes!




övergiven om & om igen!

Idag har jag varit på stan tillsamans med Linda men hon svek så fort hennes pojkvän ringde och ville ha tillbaka henne så hon lämnade mig så jag gick in själv och kollade på ett par nya skor på din sko och hittade ett par söta och underbara som jag köpte för billig peng.
När jag kommer ut därifrån så ringer Linda igen och vill ha hämtning, då har hon på nått vänster hamnat på utanför konsum i öjebyn och tar sig inte hem så jag sa till henne att jag skulle höra av mig om 10 min för att jag skulle få chansen att kolla förbi på nån hårfärg på cubus.
Direkt jag kom dit så stötte jag på Agnetha så jag stannade och pratade lite med henne och sedan ringde grabbarna och ville fara hem och då kom jag ju på att Linda fortfarande stog utanför Konsum och väntade på besked om hämtning så jag pratade klart med Agnetha och skyndade mig vidare ner till bilen, när jag stog utanför bilen så kom jag på " Fan jag glömde ju kolla på hårfärg" Jag insåg att jag inte orkade gå tillbaka så jag väntade på att Jimmy och Anton skulle komma och sedan for vi och hämtade Linda utanför konsum och sedan for vi vidare till Jimmy.
När vi var hos jimmy så blev vi alla sugna på att se på bio, sagt och gjort, sedan var vi inne i stan igen och väntade på att filmen skulle börja.
Vi valde att se den nya Ice age filmen och jag kan lova att det var ett bra val för rolig var den!
Iallafall så står vi där och ska ta ut biljetter så ringer Lindas pojkvän igen och hon sviker som vanligt, far iväg med honom och sedan står jag där ensam med två pojkar igen.
Efter filmen när jag skulle skjutsa hem Jimmy till bergsviken igen så kommer dom på att dom vill lana inatt också.
och saken är den att när dom väl kommer på nånting så blir det så och nu sitter jag här helt ensam och övergiven av hela världen.
Känns inte särskilt bra alls om jag ska vara ärlig men då kan inte Anton hindra mig från att hitta på nått kul heller så bara så ni vet så är jag ledig ikväll. Hör av er om ni vill hitta på nått kul, ni lyckliga har mitt nummer!
Nu ska jag duscha och sätta i silver shampoo, imorrn är det FEST.
Ha det bra!
PUSS

obrukbar?

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna. Att vara stark är inte att alltid orka skratta,
att hoppa högst eller vilja mest. 
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas.
 

Att vara stark är att acceptera livet som det är,
 att acceptera dess kraft och ta del av den.
Att falla till botten, att slå sig hårt och alltid komma igen.

Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast. 
Att vara stark är att se ljus i mörkret och kämpa för att nå dit

världens bästa!

Idag har jag tagit det extremt lugnt. Jag har sovit ändå tills mamma ringde och väckte mig med hennes tjat, då var klockan kvart i 12 och som jag har sgat tidigare att om jag en gång vaknar så är det lika bra att stiga upp. Så jag steg upp och klädde på mig och tur var väl det för minuten efter så knackade det på dörren hos anton så jag väckte han och gick och öppnade, det var Rebecca och Linus som kom på besök och när jag var påväg ut till bilen för att fara hem så kom även antons mamma hem och med sig hade hon Antons andra syster Johanna och hans systerdotter Tuva.
Jag for hem iallafall och direkt jag gått ut från bilen så fick jag hjälpa mamma med att plocka ut lite saker ut husvagnen trots att jag sa att jag inte orkade. Jag hjälpte henne iallafall och sedan gick jag in och satte mig vid datorn, kollade arbetsförmedlingens hemsida och sedan ringde Johanna så jag pratade med henne ett bra tag innan jag insåg att det var dax att gå och duscha.
Skulle egentligen in till stan också men jag orkar verkligen inte, vi ska ju faktiskt och hälsa på min älsta syster Jennie idag så jag gör mig hällre klar inför det.
Annars har det inte hänt särskilt mycket idag och jag satt och funderade och kom på attd et har inte alls hänt något särskilt under hela sommarlovet jag har som bara gjort samma saker, varit med Anton, solat, festat examen, midsommar och i helgen, varit och målat hos farfar, och sedan har det inte hänt mycket mer.
Jag har inte varit särskilt mycket med mina kompisar vilket jag egentligen vill vara med det känns inte som att jag har haft någon ork till att hitta på något kul, inte förens igår kväll.
'Så jag hoppas verkligen att det händer något kul snart för jag har verkligen inte gjort nånting speciellt än så länge men det kommer väl förhoppningsvis!
jag slänger upp några bilder från igår när jag skötte Lovis och sedan ska jag börja göra mig klar.



det där vara alla.
Ha det bra alla söta!
PUSS.S.

*

Idag har jag skötit Lovis från 8-12 och det var väldigt mys.
När jag kom dit så började vi med att sitta och se tv ett tag, vi lekte i hennes rum, jag läste några sidor ur en bok, vi gick ut och gick med barnvagnen och vi lekte ute i gräset.
Allting gick jätte bra och det var jätte roligt!
Efter att jag skött Lovis så for jag och hämtade Johanna som var hemma hos Fredde och sedan skjutsade jag hem henne och for till Havsbadet där mamma och pappa var. Jag låg och solade ett tag men sedan blev det molnigt så jag la över en filt över mig och sedan somade jag, jag sov tills det var dax att fara.
När jag for hem från havsbadet var klockan kring 3 så jag for direkt till Anton och såg en film med han och sov ännu mer.
Nyss vaknade jag, han har precis duschat och vi ska fara och hitta på nånting nu hade vi tänkt.
Imorrn ska jag fara tillsamans med Mamma, Pappa och Linda och hälsa på Jennie det kommer bli roligt eftersom att det avr ett bra tag sen.
Nu ska jag gå, ha det bra alla snyggingar!
PUSS.S.
RSS 2.0