Therese 21

Hej sötnosar.
Har sovit som hela dagen idag blev en massa tjorv när jag skulle hämta inatt så jag var inte hemma förens 4 imorse.
Det började med att Threse ringde och ville ha hämtning kring 2 när krogen har stängt så jag ställde mig på parkeringen bakom pentryt och väntade snällt, dom kom ganska direkt.
Sedan när vi började rulla så kom jag på att det var lika bra att hämta mamma och pappa i samma vända så Therese ringde till henne men dom vägrade att komma hem så vi tjaffsade ett tag för trött som jag var så hade jag ingen som helst lust att återvända till stan en gång till, Jag ville sova!
Det fanns inte mkt att göra så jag skjutsade hem Therese och Jugge till Lillpite och sedan for jag tillbaka till Svensbyn och satte mig framför datorn för att hålla mig vaken för jag visste att om jag skulle lägga mig i sängen och kolla tv eller liknande så skulle jag somna och definitift inte vakna av någon telefon som ringer.
Så jag satt framför datorn och efter 1 timme ungefär så var dom redo att komma hem, då var klockan alltså kvart över 3.
Så jag tog med mig ozzy som låg och sov i mitt knä och sedan for vi vidare till stan och hämtade mamma och pappa som självklart inte kom direkt utan tjorvade på ganska ordentligt innan jag fick fara vidare och då satt även farbror Lars och Ingela i bilen också och ville ha skjuts till Munksund.
Och för att ajg skjutsade dom fick jag en hundralapp i belöning och 200 av mamma och pappa så jag tjänade ändå ihop 300 kronor igår, mkt skönt för mig som är i starkt behov av pengar.
Idag har dagen gått fort eftersom jag sovit fram till för 1 timme sedan, jag hoppas att dagen inte fortsätter i samma takt för imorgon blir det jobb på dagis igen och jag jobbar väl från 8-4 eller 8-5 ungefär så det blir väl en aning jobbigt kan jag tänka mig ..
Det ordnar sig säkert!
nu ska jag fixa håret och sminka mig innan det bär av till Therese som fyller 21 år.
Ha det bra allihopa!
PUSS




dagens outfit.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0