Back to you!

Kul att veta att du använder bloggen och sms som försvarsmetod.
Ja jag tog en senare buss till skolan, OCH?! Vi börjar ju inte förens 12.40 och sen om jag då åker in med en buss som går halv 10 från svensbyn ska inte spela någon roll eftersom att vi inte ens har börjat förens om två timmar när jag är framme. Så egentligen har jag inte gjort något större fel. DU läser fel och jag KOMMER en timme fel till skolan så som du säger själv. Ingen är perfekt och alla gör fel.
Sen när vi skulle hem så fattar väl varenda jävel att man inte vill sitta och inte göra nånting i 1.5 timmar för att en dator inte fungerar när man lika gärna kan åka hem om 5 minuter. DU VET jag bor inte i stan och kan därför inte fara hem när JAG VILL. Utan jag måste anpassa mig litegrann efter bussarna. DU som bor i stan förstår jag tycker det är enkelt men nej det är det faktiskt inte!
Detta gör mig seriöst sjukt irriterad och det du skrev i din blogg och de du skriver på dina sms tycker jag att du lika gärna kan komma och säga till mig för detta är ett sjukt fegt sätt att komunisera på.
Kom ihåg att jag endast gör på detta sätt för att du gör det!

Partey

Nu börjar förfesten till en förhoppningsvis lyckad kväll!
Ses i dimman!

Jimmy.

Hej allihopa!
Nu var jag hemma och det onödigaste av hela dagen är väl att jag for till skolan utan att ens ha några lektioner idag. Det får väl vara dagens tabbe och dagens onödigaste gärning.
Jag och Jimmy sitter iallafall hemma nu hos mig med alkohol och allt fixat, känns skönt så man slipper tänka på de inför i helgen. Vad som händer idag är fortfarande oklart men vi får väl se om de blir party tsm med Jimmy och rickard och förhoppningsvis någon mer då också om de nu blir så. Men det blir iallafall inte många öl för min del för imorgon är det jobb som gäller och dessutom får jag studiebidraget också så då blir jag RIK igen ;) muuhaa!
Ahjaa. nu ska jag plugga lite lätt innan jag ska se OC med Jimmy!

Jimmy är minsann en fin kille!

*

Som jag hade dig förut

Hej allihopa!
Nu har jag anlänt till skolan idag efter två timmar på stan.
Jag har köpt en kortare stav till tungan eftersom att den andra staven var på tok för lång när svullnaden gick ner så nu har jag bytt till en stav som är 12 mm istället.
Jimmy är just nu på stan och fixar alkohol medans jag sitter i skolan. Har inte haft någon lektion idag men det visste inte jag så jag for hit iallafall, duktig som jag är och ska nu försöka få bort lite mer arbeten innan jag tar min korta lov.
Imorgon ska jag jobba och ikväll blir det nog en lugn kväll för min del, kanske pluggar så jag kan göra prov på måndag istället för idag när ingen av mina lärare var här som jag skulle göra provet hos.
Jag ska iallafall vara med Jimmy tror jag och vi ska dessutom planera in vad vi ska hitta på imorgon och på Lördag kväll. Så vi får se vad som händer och ni får gärna höra av er om ni kommer på något roligt.
Återkommer senare!
puss

godmorgon!

Godmorgon allesammans!
Nu är dte en ny dag med förhoppningsvis nya tag. Min mentor säger att jag stressar för mycket och att jag ska slappna av lite men det är inte så enkelt när det bara kommer nya saker man ska göra heeeeela tiden.
Har nog tänkt försöka göra bort ett prov idag eftersom att vi har ett kort "lov" från imorgon över valborg och sedan är det endast 15-16 dagar kvar tills jag fyller 20 när vi kommer tillbaka. Skönt!
Nu ska jag ringa ett samtal och sedan fixa mig inför skolan.

fula eller fulla, de är ju frågan!

I always put her first, her love is heaven on earth.

Hej allihopa!
Då var jag tillbaka igen och fortfarande mycket irriterad.
Jag har iallafall lämnat in ännu ett skolarbete så det känns bra men det känns ändå som att ALLA ska förstöra mina dagar genom att tjaffsa med mig och SEN denna lilla typ som beter sig som en idiot gör inte precis saken bättre heller så ja, vad kan jag säga om denna dag egentligen? ÄNNU en dag förstörd tack vare folk som inte kan beté sig normalt!

Jag ska iallafall försöka att inte tänka på de och tänka på vad duktig jag varit idag istället. For iallafall hem från skolan direkt jag haft Svenska och Idrott. Har planerat in mitt tal som jag ska hålla inför Svenska nationella kurs B.
Sedan så har jag och Erika snart jobbat klart med våran projektarbete och jag har lämnat in en uppgift i MIBAS. Så jag har faktiskt varit en duktig tjej idag och de är jag glad över!
Dessutom har jag hunnit äta upp Jimmys popcorn som han älskar och dom var bara ännu godare för att jag åt upp dom trots att jag inte fick. Mohaha, Skade glädje är det bästa!
Nu ska jag bädda sängen och försöka få en fortsatt trevlig dag.

Love to hate

Gud vad jag hatar falska människor.
Du är sjuk i skallen och just nu önskar jag att jag aldrig träffat dig. Vill du leva i ovishet så varsågod men då får du mer än gärna hålla dig undan från mina väger och mitt liv. Du har varit en del av de men de började rasa mer och mer och du började beté dig svinigt och bara fler och fler började se hur du betedde dig mot mig och började säga ifrån. Du får allt tänka över hur du har betett dig min vän, endast för din egen skull för mig har det inte drabbat ett skit. Det är över för länge sedan!

Student 2010!


Det blir bra nu

Hej allihopa!
Nu är jag hemma igen och den här gången på smått men bara smått bättre humör..
Jag har iallafall hunnit duscha, lämna in och göra klart skolarbete och nu sitter jag här på mitt rum tillsamans med Jimmy och gör som mest ingenting. Ska snart börja plugga för som jag sa så kommer denna dag inte bli någon rolig dag utan bara full i plugg, fram till ikväll iallafall.
Börjar en aning tidigare imorgon pga att jag och Erika måste göra klart vårat skoljobb med andra ord vårat projektarbete och sedan slutar jag inte förens 16 ungefär och sen är det bara två dagar kvar till valborg.
Vi är iallafall ledig på Fredag och då ska jag nog troligtvis jobba. Jag känner mig verkligen duktig medans alla andra ligger hemma och är bakis så är jag skötsam, stiger upp tidigt och jobbar i stan.
Nu ska jag sparka igång skolarbetet.
PUSS


Sur-Sandra tillbak igen!

Hej allihopa!
Dagen började inte alls särskilt bra idag. Jag är på ett sjukt dåligt humör och har ärligt talat inte lust till att göra NÅNTING idag. Jag ska vara här i skolan, få undan mer skoljobb och sen ska jag bara vara hemma och sura resten av dagen, de har jag bestämt mig för och så får det bli.
De enda som kan få mig glad idag ska nog vara att jag får min frihet tillbaka, får byta stav i tungan och självklart att jag har fått min student mössa. Det gör mig ärligt talat glad men det andra återstår ju att se.
Nu ska jag sura i min ensamhet och göra klart detta äckliga skoljobb.
FARVÄL!

Mina änglar med hjärtan av guld. Jag älskar er!

@Home!

Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka igen men den här gången hemma från skolan. Slutar egentligen inte förens 16 idag men vi har hemma arbete och fick därför fara tidigare om vi ville.
Vi slutade kring 13 men jag satt kvar till 15 och skrev klart 2.5 inlämningsuppgifter. Den sista han jag inte riktigt klart men den ska jag göra klar imorgon och nu ska jag plugga in ett prov som jag har tänkt göra bort imorgon och ett prov som jag har tänkt göra bort på Torsdag, lika bra att börja i tid så slipper man sitta hela dagar.
Annars idag, efter att jag har pluggat. Kring 18 ungefär hade jag tänkt så ska jag vara med Johanna och vi kanske ska hitta på något tillsamans med Emil om han har lust tille.
Nåja, vi får allt se hur det blir. Måste börja nu innan de blir för sent!


Några festbilder ;D

Roadtrip!

Hej allihopa!
Gårdagen igår var verkligen prima och extremt rolig och härlig.
Det började med att vi låg kvar i sängen och drog oss ett tag, jag orkade ju inte festa i Lördags så vi somnade redan kring 12 helt utslagna efter att ha skjutsat runt Jonte mfl från jävre och runt i Piteå.
SÅ det blev en lite tidigare kväll än planerat och sedan var det ju inte ritkigt tänkt att jag skulle vara nykter heller men det blev iallafall så och jag och Jimmy for hem till mig och somnade ganska direkt.
Gårdagen då som jag var inne på tidigare var som sagt härlig. Solen sken och det var riktigt varmt i luften så jag och Jimmy tog bilen, hämtade Bea på Annelund, skjutsade hem henne till Svensbyn och sedan for vi vidare till Lule. I Lule så stannade vi och åt en riktigt god macka och kycklingsallad innan vi skulle gå våran runda på stan.
SÅ vi gick en stund innan vi for hem men när vi kom hem igen så ville vi fortfarande hitta på nå kul och bestämde oss därför för att ta en ny road trip men den här gången mot Älvsbyn så vi hamnade där och sedan i Visträsk.
Vi gjorde alltså inte mkt annat än körde bil igår men trevligt var det. Vi var sedan hemma kring 1 halv 2 i Svensbyn och somnade ganska direkt.
RESULTAT: En jobbig måndag morgon.

Lördag

Hej allihopa!
Sitter just nu inne på mitt rum coch har ont i magen. Jag och Jimmy har hyrt en film som vi ska kolla på och sedan i övrigt så blir det nog en lugn kväll för min del. Vi har klassfest men eftersom att jag inte mår särskilt bra och har inte gjort det på hela dagen så tror jag nog att jag hoppar över festen ikväll för det kommer väl förmodligen fler gånger vi har klassfest.
Annars idag så har jag jobbat och tjänat in en massa pengar till Klubben. Hade två fulla backar med drickor och en utav doom HELT slutsålda och i den andra så var det bara 5-6 festisar kvar i, Sålde även några burkar med korv.
Mycket folk var dte på stan idag och många kändisar träffade man på också. Trevligt, trevligt.
När jag sedan var klar så kom Jimmy och hämtade mig, vi lastade av alla grejerna och sedan blev vi bjuden på en valfri pizza från pitstop och för mig var valet lätt. Eftersom att jag inte tycker om pizza och eftersom att varken jag eller Jimmy var särskilt hungriga så delade vi på en kycklingrulle.
Nu ska jag plocka upp litegrann i mitt rum, Jimmy får hjälpa till och sedan ska vi kolla film.
PUSS

Så jag skrattar idag

Hej mina små älsklingar!
Då var första delen av Svenska nationella provet färdigt så nu har jag åkt med Tobbe hem och ska duscha för att sedan börja göra mig redo för ikväll. Det blir iallafall att umgås med en maaaaaaassa folk, eller iallafall vad det lät som. Medans jag är borta så planerar dom in kvällen för mig sen är de bara att hänga med!
nationella provet gick iallafall hyffsat men nu är det iallafall bortgjort och jag kom hem tidigare än vad det var tänkt. Vilket då självklart var jätte skönt eftersom att jag är HUNGRIG och vill DUSCHA, de ska jag försöka göra bort nu så jag blir färdig och förhoppningsvis hinner få undan lite skoljobb innan Jimpan anländer till mitt hus.

Ha det bra darlings.

Utan att fråga finns ingen chans att få ett svar. Utan att fråga dröjer sig ovisheten kvar.

Hej allihopa!
Då var jag tillbaka igen och den här gången med en snabbare uppdatering.
Nu har Jimpan kommit till mig, han ligger i min säng och knapprar på mobilen medans jag sitter med hårinpackning i håret. Vi båda har precis duschat och jag sitter och funderar strängt vars jag ska sova inatt.
Imorgon är det nationella i Svenska och egentligen hade jag behövt plugga och läsa igenom häftet som jag snart läst ut men ärligt talat så orkar jag inte det. Eller iallafall inte just nu!
Jag och Jimmy hade först tänkt sova på hotell på havsbadet ikväll men det blir nog inte så för det blev lite sent påtänkt så vi får helt enkelt se vars vi hamnar.
Allt jag vet just  nu är iallafall att jag är sugen på chips, godis och dricka. kanske gurka, morötter och dipp också.. ;) Haha. Nej men nu ska jag gå och klä på mig mera kläder och prata litegrann med Jimmy så vi vet hur vi tar oss och vart vi ska.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Ber om ursäkt!

Hej allihopa!
Jag börjar med att ursäkta för dålig uppdatering men kan skylla på att jag har haft mycket för mig dom senaste dagarna. jag har iallafall börjat knapra tabletter för både magkatarr och en annan sak som jag inte tänker ta upp här för er alla men jag äter iallafall två olika mediciner för tillfället. Och jag föredrar att bli frisk så snart som möjligt!
idag skiner solen utanför fönstret och det är 13 grader varmt ute och riktigt skönt.
Dom senaste dagarna så har jag hunnit vara iväg till Skellefte tre gånger och hade även tänkt vara iväg igår men det blev inte så eftersom att folket jag skulle åka dit med bestämde sig för att övernatta där på hotell.
Jag har iallafall haft en oerhört rolig vecka och det har hänt mycket roliga saker. Idag ska jag vara med Jimmy men jag har ingen som helst aning om vad vi ska hitta på. Jag måste verkligen läsa igenom ett häfte inför Svenska- nationella imorgon och sedan möjligtvis (om jag orkar) försöka plugga inför ett prov som jag skulle önska att få bort redan imorgon med min mentoroch sen eftersom att jag är så stolt över mig själv och min insats så måste jag ju även nämna att jag lämnat in två arbeten idag och ett arbete igår. Känns skönt att få undan allting och nu är det verkligen inte mycket kvar. tack och lov för de, för nu börjar det verkligen att närma sig.
GUD VAD JAG LÄNGTAR!

PAIN!

Hej allihopa!
Ville bara säga att denna dag har varit oerhört händelselös och jobbig.
Det började med att jag vaknade inatt av en enorm mag smärta och försökte därför gå upp för att dricka vatten och ta en samarin. Men jag tog inte ens mig upp ur sängen så jag låg kvar och det tog nån timme innan jag kunde somna om igen.
jag var alltså inte kry alls men jag tänkte att, bara jag försöker somna så brukar det ju ha gått över innan man vaknar igen några timmar senare. Men nej..
När jag vaknade imorse så hade jag ÄNNU ondare och gick sedan upp för att pissa och när jag märkte att de inte alls var som det skulle så gick jag och la mig igen. Det har varit en jobbig dag idag och jag tror ärligt talat inte att det bara är magkatarr längre för nu är det verkligen ILLA.
Iallafall så har jag bara plågats hela dagen och jag har fortfarande ont men nu har jag iallafall fått i mig lite mat. jag har inte ätit annat än några skedar youghurt varje dag nu i 5 dagar. Förens idag så jag fick i mig fläsk och makaroner. Vilket var extremt gott. Kan jag lova!
Nu ska vi ut med bilen en sväng. Ha det bra allihopa!
PUSS

:)

Hej allihopa och godmorgon!
Jag vaknade kring 12 idag, alltså ovanligt sent men anledningen till det var nog för att det blev rätt så sent inatt när jag hämtade mamma och pappa på Djupviken.
Sen jag vaknade så har jag hunnit duscha till att börja med, sedan så har jag sminkat mig och fixat till håret lite lätt. Dock är inte håret klart för jag ska sätta på hårförlängningen och platta till det så det blir ännu finare.
För tillfället sittar jag och äter youghurt och dricker tranbärs juice (ingen hit) Samtidigt som jag sitter och kollar tv och väntar på att Andreas ska ringa efter hämtning till Hortlax.
Sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på!

Gu morgon alla barn!

Gu morgon!
Måste erkänna att gårdagen var full i PAIN fyfan vad ont jag hade men de börjar avta nu som tur är och jag hoppas att de inte återkommer ikväll när jag ska sova igen för då tar jag inte bara till isbitar utan även kylklabbar.. ;)
Nej nu överdriver jag kanske en smula men jag har som vanligt vaknat tidigt idag. kan inte sova länge längre eftersom att morgon solen skiner rakt igenom mina parsienner? eller hur de stavas. Och då blir man pigg direkt man vaknar.  Vilket i och för sig också kan vara bra för jag som är morgon pigg i vanliga fall slipper ju sova halva dagarna då också på köpet. Inte illa!
Nu ska jag ärligt talat gå och laga nå soppa åt mig och Jimmy och sedan börja göra mig redo för ännu en dag på Jobbet!

Hemligheten AVKLARAD!

Hellå alla barn!
Nu är jag hemma efter att ha gjort min lilla hemlighet på stan. med mig hem idag har jag också 3 hipster trosor från Gina tricot, en dricka och lite mer kul.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer och sker men de återstår att se helt enkelt.
jag vet att detta var ett väldigt tråkigt inlägg men jag har tyvärr inget mer att komma med eftersom att denna dag har varit väldigt händelselös. Jag har iallaflall hunnit sova en stund under dagen eftersom att jag varit extremt trött och slut. Men nu är jag på fötter igen så jag får se om jag far och är med Johanna och Angelica eller om jag spenderar kvällen hemma med Jimmy!
Ha det bra allihopa.
PUSS

Fler foton!


Så går de när man har tråkigt. Ha en bra dag!

Kom precis hem från staden!

Och tomhänt kom självklart varken jag eller Jimmy.
Jag köpte mig en ny svart skinnjacka plus två nya hårprodukter (ett serum och en produkt som skyddar mot värme.) Dvs, Om man som jag plattar och vågar håret mycket så är dessa produkter väldigt bra som skydd mot håret så det inte blir lika slitet.
Jag hade tur och fick allt detta på rea så skinnjackan var för halva priset och kostade endast 399 och hårprodukterna betalade jag bara för den ena, alltså serumet eftersom att man fick en produkt gratis. Så jag fick allting mycket billigt! Nöjd kan jag säga att jag är.
Sedan så bjöd Jimmy mig på mat så vi käkade på Arbailo? Eller hur de stavas. Iallafall så tog han en kyckling tallrik och jag en kycklingrulle. Sedan gick vi vidare och han köpte sig en dress i märket PUMA på Intersport och sedan även ett väldigt dyrt halsband för över två tusen kronor. Men SNYGGT som satan var det iallafall och så många gånger som han har tjatat om de där halsbandet så antar jag att de var värt dom pengarna för honom..
Det var väl de vi shoppade idag. Nu ska jag börja med läxan medans jag ändå är själv, vilket inte händer så ofta och sedan ska jag bara ta det lugnt hela kvällen lång.
Dagens foton!

Planerad dag!

Hej allihopa!
Nu har jag hunnit vakna, duscha, kolla på tv, suttit framför datorn och enbart tagit det lugnt.
Idag ser dagen ljus ut och väldigt mkt kommer att hända. Jag ska följa med Jimmy till hans morbror, han ska beställa tid för att pierca sin tunga och även jag hade tänkt göra en ny piercing. (Var ju faktiskt ett bra tag sen nu.) Sedan så ska vi även kolla på tattueringar eftersom att Jimmy har lite beslutsångest över vad han ska göra och behövde helt enkelt lite smakråd. Så jag som är så snäll hjälper ju självklart till.
Jaaani kära vänner, min dag kommer vara rätt så händelserik måste jag erkänna. Det är inte allt för ofta som mina dagar är såhär pass planerade. För som jag har sagt så brukar mina planer falla på plats allt eftersom.
Vi ska dessutom hämta alla hans möbler ur hans ex lägenhet, men de blir väl imorgon elr möjligtvis ikväll om vi hinner för vi har ju faktiskt mkt att göra idag.
Och slutligen maten eller rättare sagt middagen för dagen blir en välförtjänt middag på MAX. Man har ju dessutom turen att bli bjuden på mat idag av världens gulligaste Jimmy!

Myskväll!

Hellå allihopa!
Just nu sitter jag inne på mitt rum med jimpan. Vi har precis varit iväg på willys och köpt gotta till kvällens efterlyst och sedan ska jag även plugga litegrann hade jag tänkt.
Dagen idag har varit bra och jag har fått bort en hel del arbete i skolan och en del av de har jag även hunnit lämna in och har skönt nog de ur vägen och de inte är riktigt lika mkt kvar. Håller verkligen på att stressa ihjäl mig.
Imorgon har jag prov och jag har inte hunnit börja plugga ens så nu blir det verkligen att ligga i ikväll och imorgon under förmiddagen.
Det har iallaflal inte hänt mycket idag. Dagen har varit lång och jag stannade kvar på skolan ändå tills klockan var efter 17 och gjorde arbeten. Då är man duktigt enligt jag!
Nu ska jag kolla efterlyst mina kära.
PUSS♥

Firar med lite av dagens söta bilder!

huvva!

SMÅTT irriterad är jag för tillfället men det finns inte så mkt att göra åt saken.
Nu har inte mitt sura humör med detta att göra men jag fick iallafall veta just att jag har dryga en månad på mig att fixa till alla prov och allt jag har kvar. Med det menas att stressen väller över mig för tillfället och jag ska verkligen inte göra annat i veckan än att plugga. Blir väl troligtvis så i helgen också TYVÄRR.

FÖRBANNADE skola, förstår mina liv och mina dagar på detta sättet.-
Men snart är det iallafall över och nu har jag faktiskt börjat längta och går jag ut emd dåliga betyg så får jag göra det för jag ska iallafall inte jobba med barn senare. Eller inte som det känns nu iallafall. Nog för att det kan bero på att jag är så skol less också men som det lutar och har lutat mot i mååååånga år nu, (som många säkert har märkt) så är det ju faktiskt en frisörutbildning som jag är intreserad av.
Och med de menas att min skolgång som jag går just nu inte har så stor betydelse för det jag ska gå sen. Jag får helt enkelt gå ut med mina sunkiga betyg. Finns inte mkt att göra åt saken, gör iallafall mitt bästa!:]

Nu ska jag hoppa på bussen och åka hem!
Puss

En söt bild på Lovis i sommras. Ge oss sommar nuuu!

-.-

Gud vad jag inte gillar att vara trött som ett psyk och ÄNDÅ ha en hel skoldag framför mig som jag måste utstå med fullt av lektioner och uppgifter. LÅT MIG SOVAAA!

Dagens foton!

Där var några iaf och resten hittar ni på facebook. Nu ska jag hoppa i duschen och vänta in kvällens sällskap.
PUSS!

Stress!

Hej allihopa!
Nu har jag äntligen bestigit denna skoldag med lektioner från 8.10-15.40. Jag åkte sedan hem med mamma till Svensbyn och kände en enormt god lukt som spridit sig från mitt rum och ut i hallen. Här kan jag verkligen stanna förevigt om de ska lukta såhär.
Iallafall så kommer denna dag bestå av plugg, plugg och dessutom måste jag klippa Linda efter maten.
Känner mig förövrigt inte lika trött längre men hade heller inte tackat nej till en PN just nu. Slö som jag är!
Men nej jag måste verkligen ta tag i det nu för i veckan måste jag verkligen PLUGGA! Och jag vet att jag har varit lat nu ett tag men de har också fått sina konsekvenser. Jag lovar att bättra mig, och de för min egen skull!
Nu ska jag börja.

TRÖTT!

Hej allihopa!
Nu sitter jag här i datasalen på skolan som så många gånger förut. Jag känner mig otroligt, extremt jätte trött fastän jag fått mig en massa vila eftersom att jag sov heeeeeela dagen igår samt somnade kring 11-12 inatt.
Synd bara att man var tvungen att vakna av ett IRRITERANDE telefonsamtal inatt kring 1. Så sjukt omoget och man ringer inte 5-6 gånger vid den tiden på en SÖNDAG. Åh, barnungar!
Det tog väl sådär 40 minuter innan vi kunde somna om igen och den ena av oss var surare än den andra kan jag lova. Men iallafall, dom sa att dom skulle ringa upp igen om någon dag då vi inte var lika sura. Men Hallå? Ska man vara glad när man blir väckt av en telefon mitt i natten? Nej skulle inte tro det.. Ska ni ringa så kan ni ju iallafall ringa en mer passande tid under dygnet.
Nu blir det lektion, tack och hej!

ÅH NO, BAKIIIIIS!!

Inte lyckat att lyckas med det måste jag erkänna men jag är så sjukt bakis. Jag har legat och sovit hela dagen fram tills nu men nu när jag äntligen är på fötter så ska jag faktiskt gå och lägga mig igen för de var verkligen inte skönt för mitt huvud att sitta uppe nu. Jag brukar säga att jag är sjuk, äta godis och dricka massvis med FANTA som ofta brukar rädda min dag när jag mår på detta sätt.
Iallafall så hade vi en trevlig och lååååååång kväll hemma hos Anna igår. Vi satt som bara hela kvällen men trots det så hade vi det trevligt. Men de är klart, med rätt sällskap funkar det mesta.
Vi övernattade iallafall i hennes soffa precis som två till som var där igår och körde sedan hem kring 1 tidigare idag.
Nu ska jag lägga mig i sängen igen eftersom att min skalle rent ut sagt håller på att SPRÄNGAS!
det är ju dessutom både wallander och Whipout idag som jag ska se så det blir en helkväll framför tvn ikväll helt enkelt och sedan så känner jag mig inte alls särskilt taggad för skola imorgon om någon undrar.
GODNATT, PUSS!

God dag!

Hej allihopa!
Då var jag tillbaka igen, pigg och glad efter en hel dag på jobbet.
Jag har hunnit träffa en massa trevligt folk och pratat mycket. Nu har jag hunnit duscha och sitter här på mitt rum med hårinpackning i håret i väntan på go´mat tillsamans med familjen.
Jimmy har precis vaknat, han somnade medans jag städade mitt rum, dammsög och skurade samt dammtorkade.
Så nu väntar vi bara på mat sedan ska vi skjutsa Linda och hennes kompisar in till stan kring 22 och sedan börjar festandet för oss någonstans antingen i bersika, hortlax, staden eller vem vet. Kanske på något annat ställe?
Det får bli kvällens gåta helt enkelt, mys nu ska jag tvätta ur håret.

Ha det bra allihopa!
PUSS

Hemma!

Hej allihopa!
Då var jag hemma igen från Jonte och jag kan väl säga att jag hade det trevligt.
Mycket trevliga människor träffade man där och vi hade det mys både inne hos Jonte och utanför.
Nu ska vi gå och lägga oss så jag säger bara god natt, vi hörs imorgon efter jag jobbat.
PUSS

Det är lättare att falla, med ena foten utanför.

Nu bär det av på fest hemma hos Jonte i Jävre, så sjukt roligt det kommer att bli.
Jag och två till ska fara dit nykter men det känns grymt bra att känna att man är en av dom stolta och en av dom få som faktiskt klarar av den uppgiften. Det bästa är att det händer lite då och då från min sida men jag brukar vara ett bra exempel på att man faktiskt kan ha roligt på fest UTAN alkohol också. Det enda som händer med mig är väl att jag kan bli smått irriterad på vissa folk som inte kan beté sig utan börjar klänga och säga onödiga saker om folk och om mig som inte borde sägas och som inte skulle sägas nykter.
Nååja, Ikväll ska jag iallafall ha roligt med gott sällskap och coca cola. Imorgon väntar jobb från 11-15!
Ha en bra kväll allihopa för det ska jag ha.
PUSS
Stan!

Hej och hejdå allihopa.
Nu far jag, Johanna, Jimmy och Fredde till stan och förhoppningsvis kommer jag hem med något fint. Som alltid!
Puss ;>

Havsbadet, någon?

Idag vill jag bada på havsbadet tillsamans med mina vänner. Synd bara att ingen vill följa med mig förutom en och det är ju självklart roligare att vara flera. Nu blir det bara att avvakta tills någon hör av sig och vill bada med mig.

God morgon!

Hej allihopa!
idag mår jag något bättre och vaknade faktiskt för någon timme sedan.
Snart är veckan slut och det blir en lugn helg i helgen för första gången på mycket länge. men ibland kan det faktiskt vara skönt att ha både Fredagsmys, Lördagsmys och Söndagsmys hemma framför tvn med gott sällskap.
Vad som händer idag är än så länge oklart men möjligtvis att det blir så att jag spenderar dagen/ kvällen med mina älskade Lulebor eller så stannar jag hemma och spenderar dagen/kvällen med mina vänner Johanna, Fredde och Jimmy.
NU ska jag fortsätta att kolla film fram tills att någon ringer till mig!

död!

Nu har jag precis kommit hem och jag kan väl säga att jag låg hela dagen idag i hjärtklappning och illamående..
Nu är jag iallafall på fötter igen och ska kolla film resten av kvällen.
Nu ska jag göra mat och sedan braa mysa framför tvn.
Ha det bra allihopa!
PUSS!

Grattis Päppi!

Hej allihopa!
Det blev en jobbig morgon imorse vilken ni kanske förstår för att vakna kring 7 av en viss person som jag dock inte ska nämna namnet på och sedan inte kan kunna somna om är faktiskt en plåga. Men så är det faktiskt att vara jag och det är jobbigt att de kan räcka att någon kollar på mig så vaknar jag.
Nååja. Jag lyckades somna om så att jag halv sov iallafall men vaknade sedan av minsta lilla ljud utanför mitt rum och eftersom att pappa fyller år idag och kliver upp på jobbet kring 7 så gör ju mamma också det och fortsätter med bakandet så vaknade jag sedan av dom kring 9 somnade om igen och vaknade sist kring 10 och då orkade jag inte sova mera utan satte mig upp i sängen, kollade tv ett tag och sedan ringde jag Johanna så jag, Fredde, Angelica och Jimmy for in till stan och jag köpte en present till pappa som han ska få öppna när han kommer hem från jobbet och fram tills dess så ska jag sminka mig och fixa till mig lite lätt. Han slutar på 45 min så jag måste nog börja nu om jag vill se någolunda fin ut iallafall.
smått söt fest tjej i sina bästa dagar!

-.-

Jag säger såhär.. Inte kul att vakna av att "någon" måste gå upp och pissa och den som självklart inte kan somna om blir JAG.
Godmorgon världen!

Solarium.

Nu har jag precis kommit hem från en uppfriskande och härlig 20 minutare i ett solarium i stan.
Jag har hunnit vara förbi Jimmy, Johanna, Pratat skit i telefonen och haft de allmänt härligt.
Nu är det slut på de roliga och jag ska börja lasta undan skoljobb så jag slipper ha lika mycket kvar när jag kommer tillbaka. Sedan så har jag även hyrt film till ikväll så jag slipper ha tråkigt. Vet dock inte om jag ska spendera kvällen tillsamans med Johanna, Fredde, Jimmy och Mia men det återstår att se.

Kim, Robin, Mia, Johan och Jag! Valborg hemma hos Johan för ett år sedan.

Måndag

Hej allihopa!
Måste ursäkta för dålig uppdatering. Men dagen igår avr inte riktigt min dag.. Antar att man mår som man förtjänar efter en kväll med drag och en maaaaaaaassa öl.
Men nu är ag på fötter igen. Låg som bara i sängen hela dagen igår och tyckte synd om mig själv men idag blir det andra bullar. Ska försöka få bort lite skoljobb nu när jag har mycket tid på mig samt umgås en del med mina vänner och självklart vara ute i det fina vädret.
Nååja.. Det har iallafall inte hänt mycket alls dom senaste dagarna om jag ska vara ärlig och jag hoppas på att resten av dagarna är mer händelserika.
Tur det är skönt med lov iallafall!

Nu har vi gjort om hela vårat rum mellan hallen och mamma och pappas sovrum.
Och såhär blev resultatet, fint va?=)

FEST!

hej allihopa!
För någon timme sedan så har jag jobbat klart så nu har jag hunnit duscha, sminkat mig och sprättat första.
Vi ska snart fara och skjutsa Linda till Anton och sedan ska vi vidare till Johanna och festa tillsamans med henne och fler folk.
Ha en trevlig kväll allihopa!
PUSS

Jobb

Gör mig redo för en hel dags jobb.
Vi hörs senare!

Jag stannade.. Inte!

Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka hemma igen och som ni märker så stannade jag inte kvar i Lule utan kvällen ska spenderas hemma framför tvn och tagga inför jobb imorgon. Ska snart ta nycklarna och åka ner till klubben för att packa ihop lite av sakerna och plocka fram samt förbereda. Börjar sedan klockan 11 imorgon och jobbar fram till klockan är 15 ungefär och då ska jag hem, packa väska till havsbadet och sedan får jag äntligen inviga min fina nya bikini för första gången och det kommer blir guld.
Det blir iallafall fest imorgon tillsamans med ungefär samma folk som igår så då ska vi börja på havsbdet och sedan fara vidare på en hemmafest hos någon utav oss.
ha en jätte bra kväll allihopa, nu ska jag sticka och förbereda mina saker till jobbet.
PUSS
Johannas födelsedag.

Aningen konstig dag/kväll igår alltså. Min älskade vän fyllde år som ni säkert har förstått men vi åt middag hemma hos mig först med släkt och vänner och sedan for jag och Jimmy vidare till Johan där en massa fulla människor var. jag och Jimmy som var dom enda nyktra roade oss med att sitta och lyssna på Johannas "sludder" där hon upprepade samma mening typ sådär 10 ggr. "Dom sa. Man får vara här om man vill." Också böt hon ut och la till nått ord då och då. Men gud vad vi skrattade.
Anledningen till att jag var nykter är för att jag var tvungen att skjutsa hem min mormor till Djupviken och det gjorde jag också när klockan var kring 12.
Efter att jag skjutsat henne så tar jag nån öl tillsamans med Jimmy och Johan hemma hos Dennis som förövrigt blev "smått" dragen så han somnade redan när klockan var kring 11.
Vi satt iallafall uppe i Dennis kök och lyssnade på musik, jag gjorde mat och sedan var våran kväll så och det blev väldigt sent men vi hade iallafall roligt.
Idag har jag ingen aning om vad som händer förutom att jag ska till Lule och käka på mc donalds. Vi får sedan se vad kvällen har att erbjuda, Stannar jag kvar i Lule? Eller åker jag tillbaka till Piteå? Blir det fest eller en lugn kväll hemma framför tvn? Ja det återstår att se!Fler bilder finns på facebook!

Grattis Johanna!

På 19 års dagen, Jag älskar dig. Ha en jätte bra dag gumman. ♥

RSS 2.0