1 jeans jacka rikare!

Hej allihopa!
Då var jag tillbaka igen. Sitter nu igen på centralsstationen på ett IT cafe och väntar på att tåget ska anlända här i närheten. Känner mig trött och slut och jag kan faktiskt erkänna att det kommer bli skönt att få komma hem och sova i sin egen säng igen, nog för att jag inte får sova i den inatt, men imorgon!
Kommer att vara hemma imorgon under dagen och då kommer jag förmodligen vara rätt slut också men ute forsar regnet ner och det är ju inge vidare kul så det blir helt enkelt bäst att fara hem redan ikväll även om det inte var riktigt enligt planerna.
Igår gich dagen i snigelfart och då menar jag verkligen SAKTA! Alla saker som vi han göra igår har jag annars inte hunnit göra inom beloppet på två dygn på väldigt länge.
Vi han förflytta oss ÖVERALLT, köpa öl och dricka upp dom, slappna av och mysa, kolla film och skratta.
Och sen så tänker jag självklart ladda upp en massa bilder också för en Sandra utan kamera hör inte riktigt ihop och därför tas det ALLTID en massa bilder från min sida.
Jag kommer heller inte hem tomhänt utan jag har ju faktiskt shoppat mig någonting när jag ändå är här och i det här fallet så sprang jag in på Gina och köpte mig en jeans jacka, riktigt snygg och värd priset!
Nu ska jag Kramas med min pojkvän och bara mysa, sedan kommer bilderna upp senare!
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0