heeidå!

Hej allihopa!
Slapp jobba över idag , tack och lov! Nej så kanske man inte får säga men det var två andra som fick göra det istället för jag och det känns faktiskt rätt skönt att vara hemma just nu.
Jag har ont i ryggen och i fötterna och är allmänt död, känner mig inte alls särskilt pigg men jag antar att det är för att jag inte är van att stå upp helt stilla i 9 timmar typ.

Ahja, de går nog över!
Idag ska jag och Jimmy flytta ut tillsamans, kommer bli spännande och framför allt roligt och skönt att äntligen få känna lite frihet. Vi flyttar iallafall in i ett uthus i Hortlax och där ska vi väl bo tills vi hittar något annat antar jag. Vi får helt enkelt se vad som händer men det kommer bli jätte mysigt!
Nu ska jag duscha av mig, jag luktar ta mig fan skinka hela jag efter att ha stått och hackat typ tusen skinkor under 9 timmars tid idag. God damn vad jag är duktig!


Andra dagen på jobbet, övertid!

Då avr jag äntligen hemma efter ett pass med jobb från 6-16.45. Anledningen till att jag jobbade så mycket är för att jag jobbade övertid 1.5 timmar. Kan ju meddela att jag är helt slut nu men vi hade det trevligt vi tjejer iallafall. Blev ju rätt mycket skratt och sådär men det måste ju bero på att vi alla var så sjukt trötta.
När jag slutade så skjutsade jag hem en kille från jobbet och hem till han i Pitholm och sedan for jag och Jimmy hem till mig och lämnade min bil.
När vi gjort det så springer jag in på systemet och köper öl och sedan blev jag belönad med pizza plus hårfärg av Jimmy. Ja för jag ska faktiskt färga mitt hår snart, som jag sa så var det ju faktiskt tre månader sen senaste färgen sattes in i mitt hår så jag börjar verkligen få mycket utväxt och dessutom är jag sjukt less min nuvarande hårfärg!
Ska inte färga håret idag iallafall, ät för trött för det.- Jag kan iallafall lova er en tidig kväll för nu ska jag kolla tv med Jimmy och sedan ska jag försöka sova redan klockan 10!
Ha det bra allihopa.
PUSS

22.05

Helt otroligt att jag fortfarande är vaken och vid liv.
Här sitter jag nu igen, nåååååågra timmar senare hungrig som jag vet inte vad och trött är jag fortfarande.
Ska ligga i sängen klockan 10 ikväll har jag bestämt men jag lär nog inte sova förens tidigast 11 eftersom att jag har en pigg liten Jimmy-iller i sängen som säkerligen kommer vägra att sova då!
Vi har iallafall hunnit besöka Therese, Jugge och deras nya hus i Lillpite. Har aldrig varit där förut men snyggt var det.
Jag vill också ha ett hus att inreda men det lär väl inte bli än, kanske inte på några år.. Men vem vet, hoppas man nog mycket så kanske det blir tidigare än vad man tror. Måste bara skaffa ett fast jobb först så man har något att leva på. jag tänker ju inte precis leva på nudlar och vatten hela livet!
Nååja, jag tar tiden som det kommer så blir nog allt bra.

Jimmy sitter just nu och kollar tv och äter mjölk och flingor i min säng, jag är också sugen så jag ska allt ta och hålla han sällskap innan jag tillsist ska sova!
Ha det bra alla barn.
PUSS

Jimmys Tv-bord på plats i mitt rum. Såhär snyggt blev det!



Kärlek till dig mitt hjärta. Du betyder allt och lite där till!♥

Phett trött!

Just nu är jag trött som ett AS och jag menar det verkligen. Det känns precis som att jag skulle kunna somna ståendes just nu.
Inte okej att inte kunna somna pga hosta natten mot den första dagen på sitt jobb.
Nu tar jag en PN!

<3

Dagens bilder..





INTE NU IGEN..

Åååååångest var bara förnamnet!
vad fan är det som händer med mig?

Imorgon börjar det hårda livet..

Inge mer lek och svammel, inge mer dricka under vardagarna med vännerna.
Imorgon börjar det hårda livet med jobb 5 dagar i veckan från 6-15.15!

Jag är nervös!

Så blev den..

Hej allihopa!
jag kan börja med att säga att min midsommar var kanon. Vi var först hemma hos Jimmy och åt grillat tillsamans med några till och sedan begav vi oss vidare några kvarter bort- hem till Jonas där festen fortsatte.
Vi stannade hemma hos Jonas med folket fram till att klockan var kring 12 ungefär? Och sedan gick några stycken hem till Jimmy på efterfest. Hos Jimmy stannade folket inte så värst länge och när dom for så följe Jimmy med till Jimmy Åslund där dom hade utflyttningsfest för han. Där var det dock bara killar så jag stannade hemma hos Jimmy och städade upp alla ölburkar samt flaskor och sedan gick jag och la mig i soffan framför en film.
När Jimmy sedan kom hem ungefär 1.5 timmar senare så slutade våran kväll och resultatet dagen efter blev en BAKIS stämpel i pannan. Jag låg som mest hela dagen, närmare bestämt fram till att klockan var 15 men sedan steg jag upp.
Dasgen igår blev sedan väldigt kort och vi somnade i soffan framför en film kring 23 tiden.

Glad midsommar!

Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka hemma igen och det känns verkligen skönt.
Jag har varit på dåligt humör som mest hela dagen eftersom att ingenting har gått som jag velat, jag har även hosta och ont i huvudet. Särskilt taggad har jag heller inte varit när jag märkte att det endast stod 5 öl i flaket.
Vi har iallafall fixat ny alkohol nu, vi har fixat det omöjliga och tömt Jimmys förra lägenhet på grejer.
In till mitt rum så fick jag ett nytt tv bord som då självklart är hans men jag är glad eftersom att jag iallafall får låna det fram till att han behöver det. Jag känner verkligen på mig att det kommer bli snyggt men det tror jag också bara det inte är för lågt för att ha min tv på.
Nu ska jag städa och sedan fixa till mig och försöka få upp tagget till max!
Glad midsommar allihopa!
PUSS





<3

En natt ute i naturen med Jimmy!



Midnatts fiske!♥

Juni -24-2010

Hej allihopa!
Jag hade en underbar kväll igår med mina älskade vänner hemma hos Jimmy Nyberg.
Nu är jag hemma igen för första gången på länge (känns det som) även om jag faktiskt var hemma senast igår.
Iallafall så drack vi några öl och spelade kubb igår, lyssnade musik och hade det allmänt trevligt. Kvällen igår blev sen och jag tror minsann inte att vi var i säng förens kring 4-5 tiden på morgon någon gång!
Idag är det Torsdag och min kära mor fyller år imorgon. Dom är på havsbadet och eftersom att jag har lovat farfar så ska jag klippa gräsmattan på hans stuga imorgon sedan blir det nog att fara förbi en sväng och fira mamma.
Mycket har inte hänt idag, jag har som bara legat och "degat" framför tusentals filmer och varit sjukling. Min älskade Jimmy har passat upp mig hela dagen och gjorde även middag åt han och mig och det var ingen snabb middag på 10 minuter heller dessutom utan han var ute i de fina vädret och grillade kött och till de gjorde han även pommes som vi sedan med god aptit åt upp.
Det är kvar lite kött men dom ska vi minsann äta upp ikväll. Jag ska gå och duscha nu och sedan ringa mitt hjärta och be han hämta mig (om jag nu inte hittar nycklarna till toyotan vill säga.)
Ha det bra allihopa.
PUSS

Några timmar senare..

Hej allihopa!
Några timmar är jag tillbaka igen men nu har jag hunnit jobba också så att.^
Iallafall så gick det bättre på jobbet, fick sålt mer och sådära så det är ju bra! Jag har hunnit duscha och snygga till mig för snart ska jag och Jimmy vidare till Jimmy Nyberg och ta nån öl, lite försiktigt sådär. Det blir några till som kommer dit också men vilka vet jag inte, det återstår att se helt enkelt.
Nu ska vi fara vidare så ni får ha en bra kväll för det ska jag ha!
PUSS

oh happy day!

Godmorgon mina kära!
Då var jag vaken igen och några timmar tidigare än igår.
Snart ska jag vidare på jobbet och jobbar sedan i någa timmar framåt. Hoppas på bättre försäljning idag!
Förövrigt så kommer nog inte vädret vara några större problem. Ser nämligen ut att vara fint väder idag, solen lyser iaf här utanför så nu är det bara att hoppas på att det är varmt också!
Efter att jag jobbat ska jag nog gå en vända genom stan och sedan så ska jag betala räkningar till mig och Jimmy på banken innan vi far hem till Svensbyn igen.
Nu ska vi äta frukost och sen fara.
Ha det bra!
PUSS

Jag och söt-ozzy på min student!:>

Nya bilder =)






hittade några gamla bilder.





Synd bara att håret var oranget men annars så såg jag ju helt okej ut.
Precis ett år sedan nu!

Tisdag

Hej allihopa!
Vi hade det galet kul igår men jag kan säga att det var jobbigt att stiga upp till jobbet imorse kring 10 eftersom att vi inte var hemma förens SENT eller kanske man borde säga TIDIGT på morgon? Vi var iaf inte hemma förens kring 5 tiden imorse och sen somnade vi som stockar.
Emil och Johanna gjorde oss sällskap ett litet tag igår så vi spelade kort och spel sedan fiskade Jimmy och jag bara kollade på. Vi hade ju trots allt bara ett fiske spö med oss.
Han hade ingen fiske tur alls så vi kom hem tomhänt om man nu inte räknar bort all vår packning som vi tog med oss dit bort.
Som jag sa så hade vi det roligt och kvällen blev lång.
Jag for och jobbade kring 13 tiden idag och sedan jobbade jag fram till att klockan var 17 ungefär. Nu är jag hemma och har bytt kläder. Jag och Jimmy plus någon mer skulle först fara till hans förra lägenhet och hämta alla hans saker men vi fick inte tag i någon som kunde hjälpa oss så vi ska fara dit imorgon istället och då ska jag förövrigt jobba också så de kommer bli en händelserik dag minsann.
Nu ska jag städa mina vänner, vi hörs sen!
puss

<3

Hej allihopa!
Saker och ting förändras i sin takt, långsamt men säkert.
Inatt har jag sovit mindre oroligt men drömt mardrömmar har jag gjort ändå. Jag mår bättre nu och har börjat äta, en måltid per dag sen i Lördags iallafall. Alltid en början.
Jag och Jimmy har bara varit hemma hos han både igår och idag, idag ska vi nog hitta på något roligt efter allt som har hänt och det blir nog bra tror jag. Känner mig enormt taggad. I imorgon till på Lördag ska jag jobba från 10.30- 15.00 ungefär, skönt att jobba igen. Har inte gjort det sedan förra helgen men nu när jag är på fötter igen så blir det jobb i 8 veckor framöver. Love it!
Nu ska jag städa upp i mitt äckliga rum som för tillfället ser ut som skit och sedan ska jag försöka få i mig nå mat, duscha och umgås med mitt hjärta!♥
Ha det bra allihopa!
Puss

Den som tar men aldrig ger, lika falsk som de som sker.

Jag har blivit så grymt dålig på att uppdatera och ja, de är jag medveten om men jag lovar att det ska bli ändring på de hela.. Så fort jag mår bättre!
För tillfället har jag svårt med både mat och sömn, jag är rent ut sagt vrålhungrig och döds trött men kan tyvärr inte sova. Åt en måltid igår och sov 1.5 timmar men inatt sov jag ändå några fler.
Drömt drömmar har jag också och det är jobbigt, kanske också därför jag inte vill sova? Jag försöker iaf.
Jag vill bort från Piteå, bort från den här hålan. jag trivs inte!
Jag tror att det skulle vara lättare att komma upp på fötter igen om man kom härifrån men ibland är det inte så lätt det heller. Man måste ha boende och jobb i annan stad också. jag siktar mot stjärnorna och Göteborg.

Nu ska lösnaglarna på, hårinpackningen tvättas ut, håret snyggas till, benen rakas och smörjas in. Ansiktet ska sminkas och fixas till. Jag vill vara fin helt enkelt.
Ikväll är det födelsedags fest för Jimmys morbror och vi ska dit.

Sommar tider hej hej, sommar tider!

Fint och härligt väder har det varit idag så jag har varit på stan med Johanna, sedan så har jag även hunnit springa in på systemet och köpt öl till ikväll. Sitter just nu inne hos Emil Lindgren med Johanna. Det kommer fler folk hit och just nu är Emil och Jimmy väldigt osociala och håller på med Jimmys bil här utanför.
Snart ska jag sprätta min första öl och sen ska jag och Johanna leva livet och verkligen ha hur kul som helst ikväll.
Men vet ni vad jag faktiskt ska göra nu? PISSA. Jag håller på att pissa ner mig och jag vill gärna hinna på toa innan dess.
ha en bra kväll!
PUSS

gu morgon!

Hej allihopa!
vaknade imorse kvart över 10 och märkte att eftersom att jag vaknade av mig själv så har inte min telefon ringt och med andra ord så har jag försovit mig.
Jag studsade iallafall upp ur sängen, slet på mig jobbarkläderna och kollade på klockan. Bara en kvart sen så jag slet upp Jimmy ur sängen och tvingade han att skjutsa ner mig men sen får jag höra avv jag INTE ska jobba idag utan på Fredag och lördag, crap! jag har med andra ord stressat och stigit upp i onödan.
Sitter just nu och äter chips. Ikväll blir det troligtvis att dricka någon öl, det är ju trots allt Torsdag och min pojkvän är taggad. han som har varit duktig och inte druckit på fleeeeera helgen om man räknar bort denna helg som varit.
Nu ska jag faktiskt sluta äta chips, för de gör jag enbart för att jag inte har någon god mat hemma och Jimmy den jäveln har ätit upp min pizza.
Nu ska jag städa upp och sen käka!

Klippt en HEL gräsmatta, oh my vad jobbigt de var!

Hej allihopa!
Blev en hyffsat sen kväll igår (inte en tidig som planerat) så vi somnade väl inte förens kring 3 tiden ungefär och då var vi rätt så utslagna båda två.
Imorse när jag vaknade så kände jag mig otroligt trött, ont i huvudet hade jag också men det gick över efter ett tag.
Det jag har hunnit med idag är rätt så mycket, Jag har hunnit vara på hygienmöte med mitt blivande jobb, klippt en massa gräs hos min farfar, ätit middag och bara tagit det lugnt.
Nu är jag hemma igen efter ungefär 2 timmar hos farfar och känner mig otroligt trött och ofräsch. hade tänkt ta mig en dusch innan jag började skriva men det blev inte riktigt så iallafall. Mitt otroliga databehov tog över helt och jag har nu suttit här ett tag.
Ikväll blir det en tidig kväll eftersom att både jag och Jimmy är väldigt trötta. Det är en dag imorgon också som förövrigt börjar med arbete från klockan 10 på morgonen.
Nu ska jag duscha!
Ha det bra allihopa.
PUSS


Två bilder från vårat första hotellrum i Kemi, Finland.

Tillbaka på hemmaplan!

Hej små stjärnor!
jag ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på två dagar men jag har inte varit hemma i Sverige och har därför inte haft tillgång för något internet.
Vi har bott på hotell i Finland, två olika och i ett utav dom så fick vi de väldigt billigt med tillgång till sportbar inne på hotellet och gratis alkohol i stort sett hela kvällen och natten. Det hotellet låg i Kemi och sedan for vi sedan vidare till Oulo ( Luleborg som de heter på Svenska) Och bodde på hotellet Eden. Där fick vi gratis frukost, lunch och middag och sedan även tillgång till badhuset som hörde till hotellet. Där fick vi bada gratis hela dagarna om vi ville men vi blev ganska snabbt less trots att det var stort och roligt. kan även säga att det för OVANLIGHETENS skull var SALTVATTEN i paradisbadet så det smakade FN om man fick de i munnen men de var riktigt klar grön/blått och 32 grader varmt. Riktigt härligt!
Vi hade två- tre helt underbara dagar tillsamans och ikväll när vi är på hemmaplan igen så ska vi umgås med våra två otroliga vänner Johanna och Emil. Bilder från vårat äventyr finns på facebook.
Ha det bra allihopa!
PUSS

MAT!

Många timmars sömn inatt också och nu är vi hungriga och ska därför vidare och käka i stan!
Hörs sen mina kära. ♥

Ändrade planer..

Hej allihopa!
Nu har ni slutligen fått ett smakprov från några av dom tusentals bilder som jag knäppte under studentveckan.
Idaag har vi enbart tagit det lugnt. Vi har handlat gotta till ikväll plus att vi har haft starka funderingar på att fara ut och fiska. Det blev  inte riktigt som planerat utan istället svängde vi förbi och hyrde en film på ica i Bergsviken och nu sitter vi hemma hos mig, laddade för filmkväll.
Det blir förövrigt en tidig kväll ikväll.
Godnatt!

Studentveckan!













Bilder från studenten!












En natt på över 12 timmars sömn, skööönt!

Hej allihopa!
Kvällen igår var kanon men det blev en mycket tidig kväll. En sån tidig kväll tror jag inte att jag tagit på nått år när man är ute och festar. Iallafall så fick vi hämtning av pappa redan klockan 12 och for då vidare hem till mig.
Vi somnade sedan kring halv 2 ungefär och har sovit fram till nu. Snacka om slitna krigare!
Ahja, jag antar att det kan vara så när man börjar dricka klockan 8 på morgonen och bara sovit runt 3 timmar nattwn innan.
Idag blir dte en riktigt lugn kväll. Vi ska fara in till stan nu och lämna tillbaka några filmer som vi hyrt för ett tag sedan och sen ska vi väl hyra en ny och fara hem och lata oss!
Jag lägger in några bilder från veckans bravader och sedan går jag och dricker vatten. Eller nej!! Vet ni vad jag gör. jag lägger in dom i ett nytt inlägg ist, lite senare.
Ha det bra!
PUSS



För jag har tagit studenten!

Efter nån dag så är jag tillbaka igen. Ursäkta mig men jag har varit lite otaggad på att skriva och lite för arg och på dåligt humör.
Men nu är jag på fötter igen och ger fan i den skiten som jag en gång kallade "vän." Nu är det studenten för mig och jag har hunnit springa ut, sitta på flaket, skrika min hals hes och även haft främmande hemma hos mig. Tack s¨å mycket för att ni kom till mig, det betyde otroligt mycket!
Ikväll  är det fest som ni förstår och jag har druckit sen 8 imorse, hemskt va? ja men jag antar att man får beteé sig så när man tar studenten, eller? SjÄLVKLART. Och sen till ni som säger annat så säger jag bara SKÅL!
Nu ska jag hålla alla andra sällskap och vara mindre osocial här på durrnäs.
BILDER FRÅN DOM SENASTE DAGARNA KOMMER SEN!
Puss!

Motgångarnas blomstertid?

Så sjukt less på alla dessa nätter jag ska vakna med ångest, illamående och ilska.
Men när ska detta sluta? Jag vill kunna få en normal sömn en dag, en natt på flera timmar.
Men inte ens på nätterna låter ni mig vara fri från tankar och känslor.
Jag är less på alla falska, jag är less på er!

PARTEY!

Hej allihopa!
Ja som ni läste tidigare så har jag fått jobb i sommar från 28 juni-16 augusti till att börja med iallafall och sedan får man väl bara hoppas på att jobbet blir förlängt då också! men jag är iallafall jätte glad, trodde inte att jag skulle få något jobb i sommar men det var visst min tur i sommar. Har alltid haft ströjobb men nu har jag iallafall jobb i över en månad. Alltid nånting med andra ord!
Ikväll blri det fest för min del tillsamans med några underbara flickor. Sen imorgon när jag vaknar så må det hända att jag är bakis men jag har iallafall ingen skola och jag har köpt ALL alkohol till i helgen så det behöver jag då inte tänkt på mera iallafall. Skönt!
Sedan så har jag även fått veta när vi springer ut på Fredag och det blir alltså några minuter efter 12, då springer BF3C ut ur Freja, glada och fria. Så sjukt underbart!
Nu ska jag börja fara.
Ha det bra!
PUSS

JOBB!

Gud vilken skön känsla, Jobb i sommar. Tack och lov!

En heldag hos våran mentor!

Hej allihopa!
Då var jag vaken och jag kan säga att jag är trött som jag vet inte vad!
Det blev en sen kväll igår, kunde inte somna pga magont och idag får jag definitift lida för det även om jag hade sjukt mycke ångest och det inte var något jag kunde rå för!
Ahja, Idag är det iallafall Måndag. Vi ska inte vara nånting i skolan idag utan istället så ska vi vara med klassen hemma hos våran mentor. Det kommer bli en lång dag men jag tror verkligen att det kommer bli kul.
Nu ska jag göra i ordning nå käk och sedan tror jag faktiskt att jag ska ta mig en dusch och klä på mig.
Återkommer senare idag!

SLITEN TJEJ, fyfan!

Hej allihopa!
Kvällen igår blev inte ritkigt som planerat. Jag och Jimmy festade iallafall, STENHÅRT och sedan så träffade jag en massa älskade vänner som jag stannade och pratade med samt var med.
Vi irrade iallafall runt lite överallt. Festade på fram tills klockan var halv 8 på morgonen och sedan kan jag lova att både mitt huvud och min mage fick lida av det idag, eller Ja man kan väl säga att hela min kropp har fått lida egentligen.. Jag har iaf spytt som ett as, varit bakis som en nybörjare och sovit fram till att klockan var kring 17 tiden ungefär. Sedan tyckte jag och Jimmy att det var dax att stiga upp så vi for vidare till Pit-stop och köpte pizza, samt godis på godis huset och nu sitter vi hemma hos mig. Jag skulle kunna somna nu och vakna imorgon men det ska jag inte göra. Nej vi ska se Göta kanal 3 och jag ska minsann försöka att få i mig min kycklingrulle.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Klackarna i taket, Nu ska vi pimpla öl mina vänner!

Hej allihopa!
Då var det dax igen, har fixat så att min bästa Jimmy kan hämta mamma och pappa inatt så jag får faktiskt dricka om jag vill, vilket verkligen känns passande eftersom att vi har klassfest och det dessutom är en heeel del som dricker ikväll eftersom att det är crusing i stan.
Nåja, jag har iallafall sprättat första och är snart redo för ett rejält festande ikväll!
Puss på er!






Ex-antal timmar senare och ex-antal mil senare så är jag tillbaka igen..

OCH den här gången snäppet piggare men ändå inte direkt pigg!
Vaknade smått tidigt imorse och for sedan iväg och jobbade. Blev ingen skola för min del idag heller men jag fick jobba iallafall så nog är jag nöjd och glad för det. Dock så var det en lite jobbig dag, det kom en och annan regnskur plus att det typ var orkan varning igenom stan.. Nej okej nu överdrev jag kanske en "SMULA" men det var iallafall ett pissväder och eftersom att både jag, min kropp och paraplyet höll på att blåsa iväg så får jag kalla det vad jag vill.
Nåja, jag jobbade iallafall fram till att klockan var halv 5. For sedan vidare och hämtade Therese och Jugge hemma hos dom i Lillpite och skjutsade dem sedan vidare till stan. Efter att jag skjutsat dom så for jag och Jimmy vidare och hälsade på födelsedagsbarnet Lovis, Fikade en chokladboll var, satt där och pratade och sen kring 8 när Sandra skulle fara iväg och jobba så for vi hem.
Ikväll har vi hunnit vara på några olika roadtriper runt om i Piteå samt utanför Piteås gränser och nu så sitter jag tillslut här igen.
Jag är för tillfället trött som ett as ( ännu mer trött än vad jag var innan jag började skriva)
Så jag tror minsann jag ska sova nu så jag orkar med en till dag på jobbet!
Ha det bra och sovgott!
PUSS

Ny dag, nya tag!

Godmorgon mina vackra!
Idag är det återigen Fredag och snart dax för helg. Nog för att jag redan haft mig en låång helg med tanke på att jag festat mitt i veckan och varit ledig lite då och då.
Idag hade jag tänkt vara i skolan i några timmar och sedan fara vidare och jobba i några timmar. Kanske från 12-16.30 eller liknande? Tyckte det lät rätt så bra ändå!
Nååja, Har förövrigt precis duschat och hade tänkt fixa till mig litegrann innan jag far iväg. Synd bara att Jimmy sover som en stock i min säng och fullkomligt vägrar att skjutsa mig till skolan.
Tror jag måste ta till andra metoder för att få upp han ur sängen. vad sägs om en glas vatten över ansiktet? Jag ska fundera på det!
Nu ska jag allt ta och ge mig av och FÖRHOPPNINGSVIS komma mig iväg till skolan på några timmar iallafall.
PUSS

Gårdagens.

Kvällen igår var sjukt bra, sedan så mår man väl som man förtjänar idag men det är ju en annan femma.
Igår hade vi som sagt klassfest. Fast jag vet inte riktigt om de kan kallas för klassfest eftersom att vi var ganska många fler olika gäng på skolan.
jag sprang iallafall runt som en yr höna och hälsade på alla. Sedan satt vi och sjöng en hel grupp människor på skolans fotbollsplan.
Senare under kvällen, närmare bestämt kring 10 så for jag tillsamans med några till vidare till Erik Stenman och fortsatte festen där innan vi tillsist gick ut på kalles.
Idag har jag och Jimmy sovit länge och sedan har vi även hunnit vara iväg och hyra tre stycken filmer till i helgen som förövrigt blir lugn.
Imorgon fyller min lilla prinsessa Lovis 2 år gammal. Tänk vad tiden går, känns som att det var igår som jag fick reda på att jag skulle bli faster och nu springer hon runt och pratar för fullt. Helt otroligt!
Jag lägger in några bilder från igår.. Jag kom inte på att jag hade kameran med mig förens efter klassfesten så det blev inte så många bilder. Och ingen på klassen, tyvärr!
Ahja, Här kommer bilderna som jag tog iallafall!=)



Otaggad partypingla drar på klassfest!

Hej allihopa!
Hade en sjukt bra kväll igår, lite konstig och impulsiv bara.
Vi liksom bara kom på att vi skulle fara till Långträsk och sedan så slutade det med att vi började pimpla öl och övernattade sedan där.
Idag är det fest igen för min del. Tycker inte om två dagars längre och eftersom att jag ska börja ta det lugnare och inte festade förra helgen så drack jag inte särskilt mycket igår. Idag däremot så sprang jag in på systemet och skulle köpa älgar men dom var slut så jag köpte mig sex stycken kungar ist. Helt okej ändå!
Vi ska iallafall börja med att mötas halv 9 på skolans volleyboll plan och sedan ska vi börja dricka.
Känner mig inte alls särskilt taggad ännu men jag ska göra mitt bästa för att få upp de innan vi ska mötas. Hade ju varit lite olyckligt om jag (festens partypingla) inte ens är taggad.
äh jag tror ärligt talat att jag ska sprätta första redan nu medans jag slänger in några bilder från igår.
see you later aligator!









Där var dom flesta av kvällens bilder. Lägger in dom andra på facebook när jag orkar!

Älskar dig!



LULEÅ

Hej allihopa!
NU är jag hemma efter en heel dag ute med Jimmy. Det började med att vi for förbi staden, han fick tillbaka en helt ny Iphone från Telemäklarna och sedan for vi vidare till Lule.
Efter att ha irrat runt och sökt efter någonstans att parkera så for vi vidare till dagoberts och käkade. När vi käkat var sin kycklingsallad så for vi vidare på Bil tema samt några till affärer innan vi for tillbaka hem.
Nu är vi tillsist hemma och jag somnade i bilen. Jag är sjukt trött och min huvudvärk har inte gått över så jag tror jag ska ta mig en liten PN innan jag fortsätter att roa mig.
Ha det bra!
PUSS





Tiiiiisdag!

Hej allihopa!
Det blev inte alls en så sen kväll igår men vi var ändå hemma kring 12 tiden. Jag har haft feber både igår och idag och idag spränger det verkligen i mitt huvud. Blir att leva på både ipren och alvedon idag då? SJUKT!
Nååja, jag ska ändå försöka pallra mig ut idag och hitta på något som är någolunda kul iallafall. Jag är för tillfället hungrig och sugen på att äta på subland men eftersom att vi åt där igår så tror jag att jag måste hoppa över det idag. Har redan börjat bli rund i ansiktet för allt skräpmat och godis (iaf vad jag tkr.) Så jag kanske ska ta en nyttig vecka nu nästa vecka så jag är snygg till studenten? Jag förbrännar ju snabbare än jag vet inte vad så jag hade lika gärna kunnat börja vara nyttig tre dagar före.
Äh, nu ska vi inte vara sån. Jag får se vad jag ska göra åt saken. Det är ju trots allt ingen annan än jag som tycker att jag blivit rundare om kinderna så vem vet. Kanske jag inbillar mig? ahja. Nog pratat om viktökning och viktminskning.
Jag drömde iallafall en sjuk dröm inatt. Jag kommer inte på den men jag har sovit jätte oroligt inatt. Jag kommer bli helt galen om jag inte kommer på vad det var för dröm alltså. Tänker inte på något annat än just den.
Nu ska jag äta frukost, tvätta ur håret från hårinpackningen och sedan fara vidare!
PUSS



RSS 2.0