Och resultatet blev..


Syns lite dåligt. Ska iallafall föreställa ASKBLOND.

Hårfärg på ingång!

Jaaani. Till att börja med så kan jag ju säga att undersökningen idag gav resultat. Men nu har jag iallafall fått medicin som jag ska äta i två veckor framöver, en kapsel varje dag.
Nåja.. Det blir väl bra nu förhoppningsvis och jag får äntligen bli frisk.
För tillfället så håller jag på att färga håret som 1000 ggr förut, inte coolt. Förhoppningsvis så blir det väl snyggt iallafall för jag är så otroligt less min hårfärg som jag har nu ^.
Förutom hårfärg så har jag då köpt mig två nya spray deos plus två näs smycken, en snygg svart bikini och lite gott från dollar store när vi var dit och skulle köpa spolarvätska.

Så vilken färg tror ni det blir? ;)

:/

Jag hoppas att det går bra.

Helt fel väg att gå..

Hej allihopa!
Just nu sitter jag på skolan, känner mig enormt trött och slut.
Nu har jag börjat sova extremt dåligt också, vaknar alltid flera ggr per natt för att jag har ont och inte kan somna om. Känns jobbigt och dessutom hatar jag att sova själv och det gör inte saken bättre.
Nu har iallafall jag och Erika gjort klart vårat arbete i psykologi vilket ska lämnas in och redovisas idag.
Skönt att nånting är bortgjort frö ajg har varit lat nu sista tiden, inte orkat nånting.. Men jag har lovat mig själv en förändring och jag hoppas verkligen att jag fixar det sista tiden.

Från dagar till år..

Hej allihopa!
Dagen idag har inte alls varit särskilt bra. Jag har varit sjukt illamående hela dagen och har bara velat spy. Jag har iallafall ätit en måltid idag mitt på dagen och sen dess har jag inte ätit nånting.
Jag har tagit reda på nummret till vårdcentralen och ska ringa dit imorgon under min lunch och hoppas på en tid snarast möjligt. Fast eftersom att magen är ett ganska allvarligt ställe att skada så antar jag att det går ganska snabbt att få en tid. :]
Imorgon är det Tisdag och jag ska vara i skolan från 8-15 ungefär och sedan ska jag försöka få bort ännu mer skolarbete och sedan möjligtvis spendera natten i Hortlax, börjar ju trots allt kring 1 dagen efter. Så som alla andra Onsdagar på mitt schema!
NU ska jag klippa Linda eftersom att det inte blev av igår.
Ha det bra allihopa.
PUSS!

Gud vad jag saknar sommarn!


¨








Fler bilder från idag samt i Lördags.









Dagens bilder..




Nu ska vi vidare till Johanna!:)

Galen helg!

Hej allihopa!
Satan vilken kväll det blev igår alltså, helt galen.
Kan väl börja med att säga att jag inte kunde gå rakt och hade en ständig vakt som fick ta hand om mig en del av kvällen. Nååh, tack sötnos!;-*
Det blev iallafall väldigt mycket alkohol igår och dessutom när jag inte är så frisk så tålde jag ännu mindre än vad jag brukar göra men hur ska jag kunna veta de? Jag drack ju öl som alla andra.
Iallafall så blev det övernattning hos Jimmy som även blir kallad vid sitt efternamn Åslund.
Jag och två till tog sängen eftersom att han deckade i soffan. Vaknade sedan av att jag fått en väldigt allergisk reaktion av sminket som jag somnade i igår. jag var väldigt uppsvälld, röd och det kliade. Nu har det börjat gå över men det kliar fortfarande.

Ikväll har jag sällskap över natten och imorgon börjar jag tidigt, ska sedan möta upp Johan Emmoth på min lunch. Kommer bli roligt att träffa han igen. Verkligen!
Nåväl. Nu ska jag vara lite trevligare, min kväll kommer att bestå av att fixa inlämningsuppgifter med Erika och sedan ska jag klippa min lillasyster.
Ha en trevlig kväll allihopa.













<3

Du har hjälpt mig att bestiga de värsta berg och dalar, Du har fått mig att inse vad äkta kärlek är.
Du är och kommer alltid att vara den som har haft stor betydelse i mitt liv.
Du har verkligen funnits där när jag har behövt dig, du har varit en hjälpande hand, Ett stöd.

Du är och kommer alltid att vara min ängel, och som du sa: " en diamant i mitt hjärta."
Tack för allt, jag älskar dig!

Dagens fråga




Hemma!

Hej allihopa!
Just nu sitter jag inne på mitt rum och gör som mest ingenting. Är djupt deprimerad över att mitt ljud på datorn inte fungerar och att jag måste vänta med att få en ny tills pappa får hem någon och sedan, det som gör saken ännu värre är att min mag ont fortfarande inte har släppt. Den har alltså hållt i sig en hel vecka nu utan uppbehåll och det gör bara ondare och ondare. Nu kan jag inte ens äta utan att börja må illa. Börjar fundera på magsår eller magkatarr.
Jag ska iallafall ringa till Vårdcentralen imorgon och hoppas på en tid snarast möjligt..
idag har jag iallafall inte gjort mycket, mått illa, skämt ut mig på stan, gjort skoljobb som vanligt och sedan så har jag varit med Robin, Jimmy, Johanna och Fredrik idag också och vi har haft de jätte roligt. jag har till och med hunnit med att klippa Jimmy som fick sig en kortklippt snygg frisyr. Han blev nöjd och jag är AS BRA! 
Nu snöar det och är kallt utanför mitt fönster, mysigt är det så jag tror minsann jag ska sätta på en bra film och sätta mig och kolla ett tag innan jag till sisst ska sova.
Godnatt allihopa!
PUSS

Im not fine, Im burning inside..

Hej allihopa!
Nu var jag här igen efter en hel dags härligt väder ute.
dagen började med att jag var på hjärtundersökning, fick armarna blå stuckna och sedan tog dom EKG samt Ultraljud och började fråga en massa onödiga och dumma frågor.
Dom kom iallafall fram till att det var fel på min blodtryck men att dom ska skicka efter det och kolla så att det inte är någon fara . Annars var allting helt okej och såg ut som vanligt.^
Efrer att jag varit där så for jag och solade med Jimpan i 20 minuter sedan gick vi och åt lunch på subland.
Dagen har varit rätt så händelserik egentligen och jag kom inte hem förens nu.
Nu ska jag ducha och fixa till mig litegrann, kolla ett nytt avsnitt av Andra avenyn och sedan fara till Bersika där det blir övernattning inatt. Skööönt!


Jag och Erika i våra bästa dagar!

Godnatt!

Hej allihopa!
Nu är jag hemma igen efter att ha varit hemma hos Johanna i några timmar. Sjukt mys!
Sitter även med i hållande magont och inväntar nervöst morgondagens hjärt undersökning. Inget jag direkt ser framemot men som går fort och förhoppningsvis bra också för den delen. Det som känns jobbigt är väl för det första det hära med att man måste vakna 4 timmar tidigare och sedan måste man stanna i stan för att man bor i bochen där det inte går några bussar.
Sen så är det väl det hära med att jag hade kunnat fara till Bersika och vila där men då kommer ju nästa problem. Jag har inge lösa pengar så det funkar inte det heller.
Jag får helt enkelt uthärda en hel dag i trötthet!
Nu ska jag gå och sova så att jag orkar med allt.
Ha det bra allihopa. Puss & God natt!♥

So damn beautiful!

Hej allihopa!
Min dag idag har varit helt underbar. Vi har suttit på strömlida och solat halva dagen i skolan och dessutom har vi haft en massa olika stafetter i lag mot varandra.
Vi har iallafall haft en jätte härlig dag men nu när jag är tillbaka på skolan igen så värmer jag mina fötter för fullt och har tagit av mig alla täck kläder.
Jag förstår om ni har ringt och efterlyst mig samt blivit irriterade för att jag inte svarat när ni har ringt men till mitt försvar så kan jag ju säga att jag glömde min telefon på Databordet hemma!

Nu ska jag allt packa ihop mina saker och börja pallra mig ner till bussen.





Strömlida..

Nu ska jag leka i snön!

Life is a bitch!

Hej allihopa!
Min mag ont har ännu inte släppt men jag kan vara nöjd med att säga att jag har fått i mig lite sallad idag på lunchen och det avr gott kan jag lova för magen var TOM.
Vad som händer senare idag efter skolan har jag ingen aning om men det blir iallafall en låång dag idag känner jag på mig och jag ska PLUGGA som fan för ett till prov står på kö till på Tisdag nästa vecka och sedan har jag ju självklart två stycken den här veckan också och JAG HATAR DET!
Men sen har jag bara en Tenta kvar i slutet av April, sedan kan jag slappna av igen.
jag är iallafall nöjd över att jag har fått vila 4 HELA dagar från att plugga för det händer inte varje dag måste jag säga så den tiden jag hade då var att jag umgicks varje dag med min vän Johanna med flera.
Ett bra sätt att ta vara på tiden så mycket som möjligt tycker jag .

Jag firar de hela med en syskonbild.

Jimmys hår..




nog är jag duktig på de här med hår alltid.. ;)

Mot skolan!

Hej allihopa!
Jag ska snart åka iväg med 10 bussen till skolan och sedan ska jag bara gråta hela dagen för att jag fortfarande har så sjukt ont i magen.
Tänkte iallafall snabb berätta en sak som jag glömde ta igår ochd et är självklart att jag nu har fixat håret på Jimpan två dagar i rad och jag kan lova att det blev oerhört fint. Sedan så har jag även både färgat och slingat håret på Malin, vilket självklart också blev oerhört fint.
Känner mig verkligen hur duktig som helst!
Jag kan inte sitta på datorn särskilt länge eftersom att jag har så ont i magen men jag kommer iallafall vara på skolan fram till 16 tiden ungefär och sedan får vi se vad jag hittar på för bus.
Här kommer några fler bilder från i helgen..


mag ont!

Hej allihopa!
Nu rä jag hemma från Johanna igen och med världens magont. Jag håller seriöst på att dö och det är verkligen sant dessutom.
Jag dricker iallafall Loka med päronsmak för att magen ska må bättre men min telefon ringer minst 5 ggr per minut känns det som, vilket gör mig stressad eftersom att jag inte orkar svara när jag mår illa.
Istället så funderar jag på att stänga av min JOBBIGA telefon och lägga mig i sängen och kolla film istället!


Johanna lill bäbi!

Hej allihopa!
Just nu sitter ajg hemma hos Johanna med henne och Jimmy. Snart kommer Fredde hit och jag är sugen på kladdkaka.. Jag kom faktiskt på förslaget att vi skulle baka men inte går Johanna med på de inte för hon säger att hon måste sova snart för hon är en bäbi!
Iallafall så om Johanna har tänkt gå och lägga sig så hinner vi inte kolla film och då ska jag hem till Svensbyn och äta en massa gott som tillexempel chips, godis och dricka fanta.

Jimmy är som vanligt klantig och går in Johannas lampa, han blir lika arg som vanligt men jag anser att man lär sig med tiden och att han är dålig sen får han säga vad han vill..
Nu ska jag allt lägga ner detta projekt innan dom blir arga och hoppar på mig!
Ha en bra kväll allihopa.
PUSS

10-03-21

Hej allihopa!
Jag kan börja med att säga att det var en trevlig kväll igår med trevligt sällskap.
Det som var det bästa med kvällen avr nog att jag var nykter och fick ta det lugnt efter allt jobbigt och att jag sedan efter att ha hämtat mamma och pappa i Lillpite fick fara hem och sova. Det blev en tidig hemkomst.
Ikväll blir det mys-film kväll hemma hos Johanna och sedan så ska jag fara hem och PLUGGA!
fick för övrigt ett väldigt bra och skönt besked om mina betyg i Fredags och jag är så SJUKT lättad. Jag trodde aldrig att jag skulle ligga så bra till och jag har verkligen lyckats med det som jag kallar " de omöjliga".
Imorgon är det skola igen och det som är det bästa är att det inte känns lika jobbigt som det brukar göra när jag ska upp på skolan. Veckorna går så fort och nu kan jag med gott samvete säga,
JAG LÄNGTAR TILL STUDENTEN!

Jag SKA ha!

    

Båda fötterna på jorden..

" Det känns som att du är ute och svävar, du står endast med en fot på jorden. Ta tag i ditt liv innan det är för sent.. "

Party!

Hej allihopa!
Nu är jag hemma igen med enbart en handduk runt kroppen. Anledningen till de är för att jag precis har duschat och sitter just nu med silver shampoo i håret som ska tvättas ut på 5 minuter.
Efter att jag ahr tvättat ut de ska jag byta om till festkläder, äta och sedan blir det partey!
Ha en rba kväll allihopa för det ska jag ha!:]

Mot Luleå!

Har precis slutat för dagen och den har verkligen känts oerhört kort. Har fått uppgifter från skolan så jag vet exakt vad jag ahr kvar och så att jag slipper sitta och oroa mig sedan har jag tenta i Historia i slutet av April, jag är ärligt talat helt säker på att detta kommer att lösa sig nu och jag är oerhört glad över det. :)

Nu far jag vidare till Lule med Jimmy sen får vi se om det blir utgång på cleo ikväll med Erika mfl eller om jag och Jimmy far tillbaka till Piteå och är med Fredde och Johanna mfl.
Helt oklart än så länge, blir det Lule så blir det säkert övernattning också så vi får se helt enkelt. Först och främst måste jag ringa min chef och kolla upp så jag inte ska jobba imorgon.
Nu måste jag springa så vi hörs sen!
PUSS


skola

Hej allihopa!
Just nu sitter jag på skolan och jag kan säga att det ska bli skönt med helg.
Inatt har jag haft massor med drömmar och det har varit bra drömmar, roliga drömmar om olika saker och händelser som har hänt i mitt liv samt en utav drömmarna som inte har hänt än men som jag verkligen vill ska hända. Jag tänker inte avslöja så mycket mer för mina drömmar är privata. ;)
Nåjaa, ni får allt försöka lista ut det även om jag tror att ni inte kommer lyckas-.

Jag hade tänkt försöka hinna få bort lite skoljobb nu när jag ändå är på skolan. Göra klart ett arbete i psykologi så jag kan lämna in de idag sedan har jag även en bok och en film analys som jag måste göra.

Plikten kallar.

Dagens snygging

Chad - chad-michael-murray wallpaper

min egen lilla stjärna, Chad Michael Murray!♥

Skön känsla slut.

Hej allihopa!
Dagen idag har varit bra som jag sa tidigare och nu är det kväll igen och ännu en vecka har gått.
Imorgon är det Fredag och vi ska spendera dagaen/kvällen hemma hos Johanna. Tur att hon vill vara med mig för det känns verkligen som att jag typ bor där nu så mycket som vi är med varandra.
Jag älskar att vara med henne. Det gör jag verkligen och det känns bra att ha en vän som man absolut aldirg blir less på och absolut aldrig vill sluta vara med. Det känns helt underbart!
Fortsättningen av kvällen ska jag iallafall spendera framför tvn. Läsa ut en bok som jag nyss har börjat med men som är så bra att man knappt kan sluta läsa den och sedan ska jag faktiskt plugga och kolla sista biten av filmen som jag påbörjade att se igår (luftslottet som sprängdes av Steig Larsson.)

jag saknar mitt hår.

mag ont!

Det blev verkligen en kort dag idag, hade allt glömt bort att sista lektionen var inställd så det blev med andra ord en dag med bara en lektion innan jag får åka hem. Gud vad skönt!
Jag har iallafall tänkt få bort lite rester när jag kommer hem från skolan och det behövs verkligen. Tur att det snart är påsk lov så att jag får en hel vecka att fixa till resterna på. Då kan jag ta det lite lugnt iallafall.

Jag har oerhört ont i magen, den kände sig nog inte så pigg av att äta bränd mat tidigare idag. Det är inte bara andra som blir plågad av att jag är sämst på att laga mat, även jag drabbas av de. Tyvligen!

MEN ALLTSÅ

Jag säger det bara, Stackars den som blir bjuden på mat av mig.
Jag lyckas inte bara med att bjuda på brända hamburgare utan nu också bränd pytt i panna och brända rostade mackor på menyn. varsågoda att ta för er!

förmodligen sämst!

Fett med bark!

Hej allihopa och god morgon!
Vaknade för 35 minuter sedan och för tilfället är det låten pusher som strömmar ut ur mina högtalare.
Idag har jag en hel skoldag framför mig och imorgon har jag prov och saken är den, jag orkar verkligen inte plugga mera!
Pratade med min mentor igår om hur jag kände på skolan och bara tanken gör mig deprimerad. Snart är det slut och jag måste börja styra upp mina betyg, det svider verkligen att man fösöker men ändå nästan misslyckas för att man är så sjukt less.
ahja, nog pratat om tråkiga saker. Tänkte säga att helgens planer är lagda och att det blir hemmakväll hos Johanna imorgon och gud vad det kommer bli mys. Hennes föräldrar ska vara borta så vi ska sitta inne i hennes tv-rum och kolla film. Ja det kan inte bli annat än en kanon kväll!
nej, nu ska jag fixa maten och sedan ska jag fara vidare till skolan :]

But i Love it, and i need it!

Hej allihopa!
Nu har jag precis kommit hem från Johanna och vi har haft det oerhört roligt.
Jag har även kollat det nyaste avsnittet av min älskade serie "Andra avenyn" och sedan så har vi ärligt talat inte gjort annat förutom att vi har ätit mat i hennes säng, suttit och snackat skit, suttit vid datorn halva dagen och sedan så har jag ju faktiskt varit i skolan också så jag kom inte hem till Johanna förens kring 16-17 tiden.
Nu har iallafall pappa hämtat mig och jag sitter inne på mitt rum och äter godis. Jag har ätit otroligt lite godis nu den senaste veckan och det är VERKLIGEN och då menar jag verkligen inte likt mig. Jag äter nämligen godis varje dag typ. Konstigt att man inte är rund som en boll^.^
Nu ska jag allt gå och lägga mig i sängen, kolla Luftslottet som sprängdes och sedan SOVA!
Det är ju tyvärr en dag imorgon också..

Aningen läskig biltur med Jimpan, Fredde, Johanna mfl!

Careless

If you Love me you hate me, fucking careless.
Life is a bitch, no fuck you played me!

Hos Johanna =)

Hej allihopa!
Nu har jag slutat skolan och farit vidare med Jimmy till Johanna.
Dagen idag har gått jätte fort och jag har haft jätte roliga lektioner. Innom idrotten så hade vi "indiansmyg" och det syns verkligen nu efteråt. Det svider på mina knän men roligt var det.
Nu har jag tänkt vara lite social. Ny header kommer förövrigt snart som min kära vän Erika har fixat till mig, oerhört snällt. Tack stumpan!

hämtning

Hej allihopa!
Då var jag också vaken och håller för tillfället på att göra korv och mackaroner, gott!
Jimmy har förövrigt precis kommit hit, han ska skjutsa mig till skolan och sedan har jag lektioner fram till att klockan är 16 vilket känns mkt jobbigt.
Hoppas på att det händer nått roligt ikväll iallafall, nu måste vi åka!

tänkte bara säga..


Att även jag inte kan sova ibland och att jag kan vara otroligt ful, otroligt hungrig & otroligt trött.

Tack för i helgen!

Jag har haft en oerhört bra helg och tack alla som har gjort den så bra som den är.
Ni är verkligen guld värda!
Enda nackdelen med denna helg är väl att jag har varit med om en liten brandolycka men jag repade mig snabbt från chocken och ska möjligtvis sälja i helgen igen.
Dagarna flyter iallafall på för mig, jag har väldigt mkt i skolan och det börjar verkligen att dra ihop sig mot stundenten nu så jag börjar känna mig en aning nervös över om jag kommer hinna allting eller inte.
Jag gör mitt bästa och får därmed hoppas på det bästa också!
Ikväll ska jag bara vara hemma, ska snart gå och duscha och sen ska jag plugga och lägga mig i sängen och äta massvis med GODIS.
Det känns verkligen som att det avr längesen fast det bara var i Fredags. Tala om socker beroende!
nååja, ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon.




helgens bilder.

uppdatering

Hej allihopa!
Jag ursäktar för dålig uppdatering men jag har haft mkt att göra dom senaste dagarna.
Iallafall så har jag varit med en massa folk som Johanna, Fredde, Jimmy, Emil mfl och vi har badat badtunna hos Emil, varit ute och grillat i Bergsviken och bara haft allmänt roligt.
Ikväll ska jag iallfall hem för första gången sen i Torsdags och imorgon ska jag fara tillbaka till skolan igen.
Vad som händer ikväll är än så länge oklart. Börjar ju trots allt inte förens 12.40 imorgon.

aaj!

Då har även jag provat på att stå i lågor.
obeskrivligt ont!

Snabb uppdatering.

Hej allihopa!
Jag känner att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera.
Men igår så var jag iallafall med Johanna och Fredde, vi sov hos Johanna från Torsdag till Fredag och sedan på Kvällen igår så började vi att göra oss klara för fest .
Vi skulle festa hos Dennis men vi for vidare till en annan kille på Klubbgärdet och sedan vidare till Anna i Hortlax.
Jag sov inte mycket natten till igår så jag avr väldigt, väldigt trött och hade dessutom ont i magen så halv 11 halv 12 for jag vidare till mormor och hämtade upp mamma. Vi for sedan och käkade på max innan vi for hem.
Jag slog då på en film, åt upp min mat och sedan somnade jag.
Idag vaknade jag av klockan just efter 9 och snart ska jag fara vidare och jobba, skönt.. Not!
Jag jobbar iallafall fram till 15 och sedan får vi helt enkelt se vad som händer ikväll .


Slapp dag!

Hej allihopa!
Sitter just nu i mitt rum och väntar på hämtning av Frida.
Jag, fredde och Johanna ska snart vidare till Jocke, Mickel och några till Ikväll och jag tror att det blir super roligt.
Idag har jag bara varit hemma, pluggat, städat mitt rum och vilat en stund under dagen.
Det har inte varit någon vidare händelserik dag men den duger för jag anser att när man ändå är ledig så ska man få sig en lång sovmorgon, göra det som känns skönast och bäst och sedan kan man göra andra saker på kvällarna som jag ska göra nu.
En härlig dag har det iallafall varit kan jag lova!:)

My sisters keeper.

Hej allihopa!
Idag så har jag då som jag sa i ett tidigare inlägg varit ledig från skolan och jag kan lova att det var så grymt skönt och att det verkligen behövdes.
Det blev en sen kväll igår. Satt hemma och pluggade efter skolan och sedan for jag vidare till Johanna med en massa filmer som sedan jag, hon och Fredde valde mellan och det visade sig bli "my sisters keeper."
Det var en myckett sorglig film men oerhört bra, kan verkligen rekomenteras.
Mycket annat gjorde vi inte hos Johanna. Frida kom förbi en snabbis och vi satt och pratade om en massa som vid den stunden var behövligt och sedan såg vi faktiskt film större delen av kvällen. Jag var sedan hemma med bilen på gården när klockan var 10 minuter över 1.

Hjärtundersökning

Det avr ett spänt ögonblick när jag öppnade brevet som jag fick med posten idag från pite älvdals sjukhus.
Som tur var så var det bara en vanlig hjärtundersökning med EKG och ULTRALJUD som ska göra den 24 mars klockan 8 på morgonen.
Åh jag hatar verkligen hjärtundersökningar.

The fields are green and the sky's are blue. The both look pretty good baby girl but thats so do you!

Hej allihopa!
Jag har nu precis slutat min första lektion för dagen och ska snart påbörja min andra som bara kommer att hålla på till 4 innan jag tillsist slutar för dagen och jag kan gå vidare till coop innan jag får fara hem.
Dagen idag har förövrigt varit bra. Det blev inget lekande i snön för våran del efter som att VISSA i våran klass inte tar med sig kläder så dom kan vara ute och vi andra fick därför utstå en lång promenad på 45 minuter istället. Jag anser att det är grymt respektlöst och speciellt eftersom att våran idrottslärare faktiskt sa flera gånger och var också väldigt rak och bestämd när han sa att vi skulle vara ute på våran idrott efter lovet.
Nååja, vi fick oss en promenad iallafall och nu har jag ju trots allt inte länge kvar innan jag får fara hem.
Synd bara att jag måste fortsätta dagen med att plugga men om man måste tänka på den ljusa sidan så är jag ju faktiskt ledig imorgon och får därför sova ut och sedan får jag lång tid på mig att få bort allt skolarbete.
Puss på det!

Half baked!

Hej allihopa!
Då var även jag vaken och har hunnit iväg på skolan.
Imorse så kan jag säga att jag inet avr på så speciellt bra humör eftersom att jag hade slut batteri på mobilen igen och min laddare var spårlöst försvunnen men jag hittade den senare på mitt databord så då var problemet löst och jag kunde bli gladare igen.
Till frukost imorse så åt jag upp mina två vänner Ben & Jerry,det som avr kvar av dom från igår vill säga. Dom smakade väldigt gott och eftersom att jag inte alls kände mig särskilt hungrig så var det en perfekt frukost för mig.
Idag är det Onsdag och jag har tänkt att PLUGGA i massor. NU ska jag allt göra bort det värsta även om det är jobbigt. Men då slipper jag iallafall ha kvar det i flera veckor för jag har inte särskilt mycket kvar nu, det börjar kännas att mina arbeten och prov börjar krympa och att jag börjar närma mig slutstation.
Fick bort två arbeten igår som jag ska lämna in på Fredag och sedan ska jag även göra bort två prov då och sen har jag bara några prov kvar sen är jag FÄRDIG! finally.


Hell yeah!

Jag fick precis veta en sak som jag blir sjukt glad över, nämligen att jag är ledig på TORSDAG!
Med det menas att jag bara har imorgon och på Fredag kvar och sedan har helg igen.
Går imorgon från 12.40-15.00 och på Fredag 9.15-12.50. Tala om kort vecka.

10 timmars sömn inatt!

Hej allihopa!
inatt ahr jag fått mig 10 timamrs sömn vilket känns oerhört skönt nu.
Har haft flera nätter då jag fått så sjukt lite sömn så jag antar att jag behövde den här nattens sömn.
Igår iallafall så var jag bara hemma. Vi ahde tänkt fara på bio och kolla Alice i underlandet 3D. Jag, Johanna och Fredrik men det blev inte så så jag stannade hemma helt enkelt.
Resten av familjen for och hälsade på Jesper, Sandra och Lovis igår men eftersom att jag kände mig så trött så visste jag att om jag skulle fara dit så skulle jag inte orka plugga nånting när jag kom hem så jag satte mig istället och pluggade i min säng från att klockan var halv 6 till att klockan blev 8 och sedan la mig och kollade tv och somnade sedan när klockan blivit halv 9.
Imorse vaknade jag sedan halv 7, utvilad av att mamma och pappa var i köket och höll på så då steg jag upp, började att välja kläder inför dagen och sedan gick jag in i köket och åt frukost.
Nu har jag redan hunnit ha två lektioner och sitter i datasalen på skolan tsm med min psykologigrupp.
Snart har vi våran tredjelektion och sedan fortsätter dagen med lektioner efter lektioner.
Slut för dagen har jag slutligen klockan 15.00 och då ska jag söka ännu ett jobb.



Girls, girls, girls..

Back in business!

Hej allihopa!
Sitter just nu i datasalen och lyssnar på när folk sitter och skriker "åååh" i takt med varandra, jag misstänker att dom kollar på något äckligt..
Dagen har än så länge varit bra. Jag har bestämt mig för att vara bortskämd för en dag och låta mamma hjälpa mig med min läxa precis som när jag var liten. Jag misstänker att det går snabbare då och att jag fattar bättre för som jag alltid har sagt så är jag trög på ett smart sätt.
Idag är det Måndag och jag är trött som jag alltid brukar efter en helg med sovmorgonar och nu när det dessutom har varit lov så borde jag logiskt sett vara ännu tröttare än jag brukar. Dock så känner jag mig inte tröttare än vanligt men trött är jag och det kommer jag förmodligen vara tills jag lägger mig ikväll.

Internationella kvinnodagen!




Kiruna foton!






Back home!

Hej allihopa!
Nu var jag hemma i Piteå igen och jag kan säga att det inte känns roligt alls, det känns tomt och ensamt men samtidigt känns det skönt att komma hem till sitt eget hem också.
Jag fick mig ju några överaskningar också för det första så har dom målat om och gjort förändringar i huset, köpt en öppen spis och köpt nya saker från Ikea.
Sedan så har jag fått mitt bankkort med posten idag och städat hade jag också och till råga på allt så blev jag bjuden på taco nästan direkt jag klev in genom dörren. Låter inte allt för fel va? Nej jag är nöjd med dagen bortsett från att jag inte har min pojkvän här..
För tillfället så sitter jag iallafall och dricker cola samt lyssnar på musik och är inne på facebook. Sen händer det inte alls särskilt mkt i mitt hem.

Jag funderar starkt på att sätta in en ny färg i håret eftersom att det har blivit väldigt färglöst och en aning gulskiftigt men jag får se hur jag gör och om jag orkar för ikväll har jag ärligt talat bara lust att slappna av. Plocka ur väskan tänker jag inte heller göra utan det enda jag ska göra är att ladda upp bilder från mina dagar i Kiruna, inte alla men resten hittar ni på min facebook!



Ensam kvar!

Hej allihopa!
Det blev en rätt så tidig kväll för mig och Andreas igår. Han var jätte trött och medans vi låg och kollade film så fick jag hålla på och stöta i han som mest hela tiden för att han inte skulle somna. Det var ju faktiskt han som kom med förslaget att vi skulle kolla film menar jag..
Men tillslut gav jag upp och då sov han lika snabbt. Jag somnade ganska direkt efter han och vaknade sedan halv 9 imorse ungefär av att hans klocka ringde och han satte sig upp i sängen.
Efter ett tag så satte han sig framför datorn, jag låg kvar och blundade.
Kring 10 så steg vi upp och gick ner för att äta frukost tillsamans med hans mamma och pappa och nu har han farit iväg och jobbat och jag sitter här själv.
Tur att det inte är allt för länge kvar innan jag ska tillbaka för jag har ju faktiskt planer att fara tillbaka under påsk så förhoppningsvis blir det som jag har tänkt mig om inte han jobbar allt för mycket.

Nu ska jag gå en sväng med Hobbe, samt köpa en dricka på Konsum så jag har till tåget.
Är sedan framme på Lule tågstation 17.24!

Tuffa tjejer kan också bli bakis..

Hej allihopa!
Jag har inte alls särskilt mycket att säga om denna dag förutom att jag har sovit bort hela.. Duktig tjej!
Nej men det är seriöst nånting som jag verkligen inte är det minsta nöjd över eftersom att det är sista dagen för mig här i Kiruna för imorgon så kommer jag hem igen och jag vet att ni saknar mig men vi ses snart.
Andreas ligger och sover bakom mig i sängen och jag känner mig inte alls särskilt pigg jag heller. Jag har ju turen att aldrig bli bakis men sliten som jag vet inte vad har jag iallafall varit idag. Det har inte varit en lätt dag att bestiga men nu har den passerat och jag är iallafall glad att jag han vakna och duscha innan Andreas kom hem.

För tillfället så är jag oerhört törsig och sugen på en dricka men nej, jag har ingen dricka för den drack jag upp imorse så jag får helt enkelt leva på vatten och mjölk idag, kanske te också om jag har tur.

Taco är GOTT!

Hej allihopa!
Just nu sitter jag uppe på Andreas rum, har precis druckit upp en öl som hans pappa gav mig och nu lyssnar jag på musik och har tänkt städa upp i rummet. Det ser rent ut sagt för.. ut.
Andreas måste jag allt säga är väldigt dålig på att städa upp när det är stökigt för varje gång jag är här så måste jag städa upp i hans rum men jag antar att det är okej för även om han är dålig på att städa så är han bra på andra saker och helt enkelt bäst enligt mig.
Jag saknar fortfarande mina vänner där hemma, jag längtar tills jag får träffa er igen och jag måste erkänna att det känns extra konstigt att ha varit utan Johanna så här länge eftersom att jag brukar vara med henne i stort sett varje dag.
Men men. Jag kommer ju som sagt hem på Söndag och då får vi väl ses igen.. :)

Jag känner mig ärligt talat väldigt osocial när jag sitter här uppe. Dom har främmande där nere så jag har allt tänkt att städa upp lite lätt och sedan gå ner.
Ikväll blir det Taco till mat. Love it!

Tidig morgon.

Hej allihopa!
Det ör helt sjukt att jag är uppe nu egentligen och det som är ännu mer sjukt är väl att jag har varit uppe sen 9 imorse. Jag steg upp tillsamans med Andreas som for iväg och jobbade när klockan passerat halv 12.
Fram tills nu så har jag hunnit duscha, sitta vid datorn, gå till Konsum och handla , gå in en sväng tsm med Andreas till Fredrik och Jenny och sedan kommit tillbaka och nu sitter jag här, några timmar senare.
Kring 14 så ska jag följa med Andreas på en tur med skotern och sedan får vi helt enkelt se vad som händer.
Känner mig väldigt trött så jag tror jag ska slå på en film och sätta mig och kolla ett tag, kanske sova också en stund om jag har tid och hinner.

Dagens låt

måste bli..


SO YOU DO- HOFFMAESTRO AND CHRAA.

Långa skoterturer.

Hej allihopa!
Hela gårdagen så avr jag ute på två långa skoterturer tsm med Andreas och en massa "turister".
Jag anser att det var jätte roligt och det är nästan så att jag är imponerad av min pojkväns flytande engelska språk som han talar till "turisterna" med. Mkt duktig!
Vi var väl inte hemma förens precis efter 1 på natten och då somnade jag direkt jag la mig i sängen kan jag lova.
Ida & Jimmy ville ta med mig på fest men jag stog minsann över det och tänkte på sängen ist.
Idag så tog jag mig en liten sovmorgon fram till halv 11 medans Andreas steg upp kl 8 och for iväg på sin första tur. Jag skrev sedan ett sms till han när klockan var 11 och sedan följde jag med han på nästa tur som sedan varade fram till att klockan var kring 17. Då gick vi vidare till Jenny och Fredrik, satt där och spelade uno samtidigt som vi fikade och drack te/kaffe.
Ikväll kanske vi ska gå till varma baren och ta oss en öl tillsamans med några folk, annars händer det nog inte mkt alls.
Jag sitter just nu med silvershampoo i håret som ska tvättas ut om två minuter så jag tänkte börja avrunda här.
Ha en trevlig kväll allihopa, för det ska jag ha.
PUSS!

SKOTER!

Hej allihopa!
Idag är det verkligen ett härligt väder här i Kiruna. Andreas pappa har åkt iväg med skotern, medans jag och Andreas låg kvar i sängen och när vi steg upp så hade han redan åkt.
Andreas skulle egentligen börja jobba kring 14 men hans chef ringde och bad han komma tidigare så han har farit iväg och jobbat nu och ska jobba ändå fram till 12 inatt.
Men jag har turen att få träffa han iallafall för jag ska följa med han och "turisterna" på en skotertur senare idag, kring 15 och den kommer hålla på i en timme ungefär så sedan får jag allt sätta mig och plugga.
Sen Andreas for iväg för en halvtimme sen ungefär så har jag agerat städerska och städat i både hans rum och deras kök så nu är det fint kan jag tala om, jag har till och med bäddat och diskat. Inte illa va?

HJÄRTA



Ibland är han en farlig kille också..

En stadsrunda!

Hej allihopa!
Nu sitter jag uppe på Andreas rum igen efter en tur i Kiruna tillsamans med Dan en hel dag.
Det har varit mycket trevligt. Vi stannade och fikade på Safari och sedan gick vi igenom affärerna innan vi åkte runt med bilen här i Kiruna.
Snart ska jag sätta mig och plugga så jag får undan lite skoljobb, vilket kan vara skönt så det inte blir lika mycket när skolan börjar. Andreas slutar kring 17 så då får vi se vad vi hittar på senare under kvällen, det är än så länge helt oklart men något roligt blir det väl alltid. Kanske går förbi Jenny och håller henne sällskap medans Fredrik jobbar eller så stannar vi bara inne här och latar oss.

Angående mitt silver shampoo som ni frågar efter.

Hej allihopa!
Jag kan börja med att säga att silvershampot jag använder som många frågar efter heter Matrix essentials so silver och är en silver/grå-blå flaska på 400 ml och kostar 199 kr, finns nog på de flesta hårsalonger runt om.
Så då vet ni det iallafall. Jag kan rekomendera den starkt eftersom att den är ett mkt bra fungerande shampoo som tar bort alla gula nyanser du har i ditt hår och ger det en mera silvrig och blank lyster.
Sedan så kan jag ju säga att jag har gått från mörkt hår och detta shampoo har hjälpt mig mycket, så låt bli att färga håret allt för mycket. Låt det vara gul skiftande och kör på detta shampo ist så får du förr eller senare den färg du vill ha. :)






Hårt liv.

Hej allihopa!
Nu sitter jag här med silvershampo i håret igen.
Snart ska jag fara in på stan tillsamans med Andreas pappa synd bara att jag ligger efter så mkt pengarmässigt den här månaden annars hade jag nog kommit hem med något fint klädesplagg, ett par skor eller något till håret som vanligt.
Men tyvärr så blir det ju inte så idag för som jag sa så har jag faktiskt inte råd.
Åh, Livet är hårt!

Tidig filmkväll med mys!

Hej allihopa!
Jag kan ju börja med att säga att min dag har varit kanon och nu är jag trött och slut.
jag har både hunnit färga håret på mig och Andreas sen jag skrev sisst, vi har även hunnit ta några mysiga bilder som kommer upp på Söndag eller Måndag då jag är hemma och kan sätta in dom på datorn.
Tror berstämt att det blir en tidig kväll ikv. Jag och Andreas har tagit upp ett gäng filmer som vi ska sätta oss och se innan vi somnar men vi hinner säkerligen inte se alla innan vi båda sover djupt.
Det blev en sen kväll igår och en tidig morgon idag så vi är värd en tidig kväll för omväxlings skull.
Känns väldigt skönt att man har vaknat tidigt dom flesta dagarna nu sen jag fick lov, dagarna har varit långa och man har hunnit göra mycket roligt. Det som känns ännu bättre är väl att jag har 6 hela dagar kvar av mitt lov innan allvaret börjar, hoppas bara att Andreas är ledig den största delen av veckan så jag slipper plugga.

Nu ska jag göra han sällskap så ni får ha det så bra allihopa, vi hörs imorgon!♥

:)

Hej allihopa!
Hur har eran dag varit? Min har iallafall varit jätte bra än så länge.
Jag vaknade en rimlig tid imorse av att Andreas låg och kollade på mig och sa "gumman" upprepande ggr.
Under dagen idag har jag varit på stan med Andreas syster och Fredrik, tog ut pengar på banken eftersom att mitt bankkort fortfarande är på villovägar någonstans i Piteå, förmodligen under snön.
Sedan for vi vidare på elgiganten, coop och sist men inte minst Ö&B där jag köpte en massa gott till mig och Andreas till ikväll.
Sedan på hemvägen så kom Fredrik och Jenny på att dom skulle ha pizza till mat så vi stannade därför upp och köpte pizza till dom innan vi for tillbaka hem igen.
Nu sitter jag här inne på Andreas rum tillsamans med han som för tillfället spelar NHL.
Ikväll ska vi möjligtvis gå över till Jenny och Fredrik och vara med dom, annars om inte så får vi se vad som händer. Jag ska iallafall färga mitt hår har jag bestämt för det är förtillfället FULT.
Återkommer ikväll. ♥

-`v´-

Just nu saknar jag mina vänner där hemma, hade inte sagt nej till att vara med dom just nu kan jag väl säga.

Ni är underbara, helt ovärderliga helt enkelt. ♥

RSS 2.0