Äntligen klar!









Nu far vi till stan. Hejdå!

Nyvaken Sandra ska vidare mot stan!

Hej allihopa!
Då avr vi alla vakna och ska snart vidare till staden för att se om vi hittar något roligt.
Böev en sjukt sen kväll igår också, jag var inte hemma för ens jäääääätte sent. För att vara exakt så var klockan 4 på morgonen och sedan satte vi oss dessutom och såg film.
Nu är det iallafall Måndag och jag ska snart fara vidare till stan och möta upp Johanna, sedan ska vi gå på stan ett tag. Sen idag vet jag ärligt talat inte vad som händer men det återstår väl att se antar jag.
Nu ska jag börja göra mig klar!



Besegrad.

Hej allihopa!
Nu är jag och Jimmy hemma hos mig efter en hel dag ute.
Idag är det mors dag så jag har varit hemma imorse sedan for jag och Jimmy in till stan och köpte var sitt kort till våra mammor. Jag köpte även en chokladask med jätte god choklad. (Jag själv älskar den.) I stan så köpte jag även ett skit snyggt linne till Jimmy plus att jag tankade Jimmys bil så sen dess har vi bara åkt runt över allt, stannade även upp hos Jimmys mamma och åt middag. Grillat, sjukt gott!
Nu ska vi kolla skräckfilm som avslut på denna jätte bra dag vi haft och sedan sova. Sjukt trött efter gårdagens/nattens fylle skjutsande!
PUSS










helhelg nykter!

Hellå!
Det blev en sjukt sen kväll igår. Jag avr iallafall med Jonas, Jimmy och Danne. Vi körde bil runt på olika ställen och stannade upp då och då och gjorde roliga saker. Det slutade med att klockan var halv 4 innan vi var hemma.
Det blev alltså med andra ord en sjukt jobbig morgon imorse när jag steg upp och skulle vidare till jobbet. Ställde klockan på 9.20 men låg och drog mig fram till att klockan var 10 sen for jag och jimmy iväg 20 över.
Jobbade fram tills klockan var två och sedan for jag hem, duschade och jag sitter nu här med hårinpackning i håret. Det blir ännu en lugn kväll. Känner att det kommer bli jätte skönt och med andra ord så blir det en hel helg nykter för min del.. Jag tyckte att det avr dax nu, det var ju trots allt fleeera helger sen sist!
Ikväll blir det väl att hitta på något liknande som igår men först ska jag fara till mormor och lämna tillbaka nå pengar till bensin och även höra med mamma och pappa om dom kan övertrasera nå pengar som jag tankat över minus på mitt konto för tre dagar sen när det var kris med bensinen i bilen.
Nu ska jag allt börja städa mitt rum, bädda sängen och sedan tvätta ur håret och klä på mig!
Ha det bra allihopa.
PUSS

TACK <3

Kolla föresten vilka fina rosor jag fick till överaskning av min pojkvän idag!



Visst är han väl gullig? Världens bästa. KÄRLEK TILL DIG MITT HJÄRTA. ♥

Mycket alkohol!

Hej alllihopa!
Idag har jag jobbat som hela dagen, gick inte alls särskilt bra med försäljningen så jag satt kvar lite extra tid.
Idag iallafall eller rättare sagt ikväll blir det en lugn kväll. Jag har precis ätit och känner mig verkligen hur trött som helst. Jag ska jobba imorgon också och jag och Jimmy ska bara ha en hemmakväll för oss själva så det lär bli en tidig kväll för våran del. Men det kan ju vara skönt det också? Säkert!
Iallafall så tänkte jag lägga in en liten kommentar. Jag känner mig smått sugen på att besöka en fest men det har blivit så sjukt mycke alkohol på sistone så det känns knappt roligt att dricka och vara på fest längre. Ibland undrar jag dagen efter vad det var för idé att festa när man oftast inte har roligt längre. Dels så har jag helt slutat ut kroglivet ( fast det får vi väl se hur det blir med de i sommar) Brukar vara rätt duktig på att besöka 1906 under helgerna då. Är så sjukt trevligt att bara sitta ute och umgås med sina vänner då, prata och dricka öl.
Jag ska iallafall vara nykter fram tills studenten nu för sen när studenten kommer så lär det ju bli mycket. Säkerligen nästan för mycket men det får jag ta då. Inga problem än så länge.
Nu ska jag ta mig en dusch och sedan blir det en kort vilopaus innan vi far vidare till videoteket för att hyra film.
PUSS

Myshelg!

Hej allihopa!
SItter just nu i skolan. Har skrivit mitt sista prov i MIBAS och nu ska jag snart vidare och jobba. Sjukt jobbig dag måste jag säga men det fixar sig säkert till ikväll då jag äntligen får slappna av.
Det blir en lugn helg i helgen. Kan behövas, absolut. Jimmy är nu uppe i sin tredje nyktra helg, tycker jag ändå är bra jobbat med tanke på att vi andra har festat även om jag bara har druckit en utav dagarna i under helgen så känns det som att det har blivit mycket. Men nu ska jag iallafall vara nykter så det blir ju jätte bra!
Nu skrivs det sms här för fullt så jag måste springa ut och möta Jimmy sedan ska vi bara hem till Svensbyn och hämta grejer och sen hem och mysa.
Ha det bra!
PUSS




Jag älskar min Jimmy

Jag verkligen hatar att jag måste fara till skolan imorgon, göra två prov och sedan fara hem igen när jag lika gärna hade kunnat vara i stan och jobba.
Detta är orättvist med tanke på att halva klassen är lediga.
Som ni kanske förstår så är jag grinig över detta och när jag samtidigt har mensverk och pms så är jag inte att leka med och det kan jag lova. Typ få se nu här, jobbigast och gnälligast i hela världen kanske?! Eh jå! Skulle tro det!
Tur att jag har världens gulligaste och snällaste pojkvän som har ställt upp för mig och sagt hut mycket han tycker om mig hela dagen. Dessutom har han bjudit mig på max tidigare idag, utan att jag frågade sedan for han även vidare till lösviktshuset och köpte godis till mig utan att jag frågade och nu kom han hem med pytt i panna som jag fullkomligt älskar (ibland, för de mesta) Och en Jätte god LOKA. Tack min finaste älskling, du är verkligen den bästa som finns. Oerhört snäll och go är du också, den bästa någonsin. Jag älskar dig, nästan för mycket till och med!♥

Vi är laddade.

Sitter just nu inne på mitt rum. Har haft ebn dag med otroligt mycket magont och det har fortfarande inte börjat avta. Jag kan säga att det har varit en jobbig dag i skolan idag men mer och mer böcker har lämnas in och betygen sätts IMORGON. AMAGAD! jag vet inte riktigt hur jag ska hinna allting jag har kvar plus att jag måste städa mitt rum. Jag vill verkligen inte ha ett IG i kursen bara för att jag inte hinner för det vore väl aningen onödigt? Självklart. Jag ska verkligen göra mitt bästa nu men först ska jag sätta i hårinpackning i håret och sedan sätta mig och plugga medans Jimmy ändå är ute med Jonas.
PUSS





Kärlek till er!

Vad sjukt mysigt vi hade igår. Jag verkligen älskar mina vänner och framför allt min underbara pojkvän. Ni är bäst!♥

Leave your fears behind.

Hellå!
Nu är jag hemma igen. Jag har varit iväg med Jimmy ett tag. Vi har hämtat upp en kompis till han och skjutsat runt några till och sedan så har vi bara slösat bensin och kört runt lite överallt i brist på annat!
Nu ska jag vara tråkig och plugga igen för ute är det tråkigt, dåligt och blött väder. Denna dag är det bättre att stanna inne hela dagen, precis som igår.




Ahjaa vi har ju grönt gräs iallafall!

Snart fri!

Nu har jag äntligen gjort bort mitt tal på en tid 06.16. Talet flöt på som på räls och det gick bättre än vad jag trodde. Hon sa att jag helt klart var godkänd så jag hoppas att jag får bättre än godkänt om hon nu ändå tyckte att det var ett bra tal jag höll. Ahja, jag får iallafall veta betyget imorgon!
Annars idag så har jag skrivit klart två arbeten som jag sedan har lämnat in plus sett tre filmer och skrivit en sammanfattning av dom. så jag har fått bort en massa och har nu endast några arbeten kvar som ska vara klara till på Fredag men det borde jag väl fixa? Jag fixade ju ändå att göra klart 5 arbeten på en dag idag och tre igår så med andra ord 8 arbeten på två dagar. Det här kommer gå bra. Jag känner det på mig.
Imorgon gör jag två prov och sedan är jag så gott som fri.
Tack och hej!



mys pojke!

Stressigt!

Godmorgon!
Idag smäller det. Jag satt alltså och engagerade mig i mitt skoljobb i 7 timmar igår så idag ska vi se om de gav någonting. Jag ska alltså försöka få bort 5 saker idag. SÅ hur tror ni att det kommer gå? Tror ni att jag kommer klara det eller tror ni att jag kommer misslyckas? Jag hoppas iallafall på att jag klarar det men jag kan faktiskt inte svara på den frågan. Vi får helt enkelt se hur bra det går!
Nu är det iallafall Onsdag och med det menas att jag endast har tre dagar på mig att bli klar med precis ALLT. jag kommer måste stressa ihjäl mig och det kan jag lova. Men så går det när man lämnar saker till slutet.
Jag får skylla mig själv antar jag!

7 timmar senare..

Efter sju timmars pluggande med endast en rast på 20 minuter så börjar jag nu avrunda och ska lägga mig i sängen. Jimmy har varit med sina kompisar under tiden jag har pluggat, skulle annars ha tyckt väldigt synd om han eftersom att jag har förflyttat mig runt i hela huset för att få tystnad så han hade nog inte fått en syl i vädret om han inte hade velat att jag skulle bli grinig för att jag tappat bort mig när han börjat prata.
Jag känner mig iallafall stolt och jag tror ärligt talat att någonting har gått in i mitt huvud nu. Under mina 7 timmar så har jag pluggat MIBAS, pluggat PSYKOLOGI, tränat och skrivit klart mitt tal till imorgon i SVENSKA, NÄSTAN gjort klart två inlämningsuppgifter och bara suttit, suttit och suttit.
Känns som att jag slösat bort hela dagen på tråkiga saker medans min pojkvän och mina vänner har haft roligt. Men i helgen är det över, På Fredag för att vara exakt. Sedan har jag INGENTING kvar att göra, absolut ingenting! Och sen är jag fri som en fågel, fri att göra vad jag vill. Eller nästan iaf!



Mina mysisar just nu!




Tusen hjärtan!

Prov, inlämningsuppgifter och plugg!

Hej allihopa!
Nu är jag hemma från skolan. Skutade klockan 3 idag och jag har hunnit mycket som blandannat ha gjort en skylt inför mitt, malins och jennys arbete i MIBAS och sedan så har även jag och Yvonne bestämt att jag ska se tre filmer om utvecklingsstörning imorgon plus göra bort ett prov och sedan så har jag ju även mitt muntliga prov kvar i svenska imorgon plus ett sista prov i psykologi på Fredag. Ska verkligen bli skönt att göra bort allting så man inte behöver ha någonting kvar efter att betygen ska sättas.
Idag ska jag iaf PLUGGA i massor. Är redan på god väg men jag fattar verkligen INGENTING av psykologi provet. Högst intill omöjligt. Ahja jag och Jimmy ska iallafall ut med Jonas inatt. Imorgon börjar jag sent och kommer hålla på med prov och inlämningsuppgifter hela dagen.
Hörs senare när jag är färdig!
PUSS

Jag hatar att bli blöt!

Okej, Nu har jag och Erika redovisat vårat projektarbete så nu behöver vi inte tänka på de mera. Skönt!
Det gick iallafall bra och vi hade mycket att säga. Vi var nog inte tyst en sekund under hela redovisningen tror jag.
Regnig och tråkig dag idag. Inte det minsta roligt och när det dessutom ska vara dåligt väder hela veckan? Ja det gör ju inte precis saken bättre. Det blir att hålla sig under tak i veckan. Det är då ett som är säkert!



Mina hatade favoriter..

Hej allihopa!
Då var jag tillbaka ¨på skolan igen och idag är jag TRÖTT.- Vet inte hur ¨många gånger jag vaknade inatt men det känns som att jag vaknade minst 10 ggr iallafall. Varje gång Jimmy rörde på sig eller slet i täcket så vaknade jag och sen tog det ett tag innan jag kunde somna om igen. Så det kanske är förståeligt att jag inte är världens piggaste tjej idag? Hoppas jag iallafall.
Vi hade det iallafall roligt igår och jag började plugga väldigt sent men det gjorde ingenting för jag satt trots dety ett tag och jag läste igenom ett halvt häfte för Jimmy. Nog för att han inte tyckte att det var särskilt intressant. Han somnade nämligen mitt under min läsning... Inte okej! Men å andra sidan så förstår jag han faktiskt för detta med sigmund freud och hans dotter anna samt alla andra konstiga figurer som kommit på att vi har ett undermedvetet och ett det? Vad är de för nånting och vem bryr sig egentligen? Känner mig inte alls så brydd men måste trots det låtsas vara brydd för att klara detta prov-. Blä!
Ahja det ska nog bli bra, jag är faktiskt bra både på att låtsas och att ljuga. Vilket min mor inte är särskilt stolt över- Men ibland behövs det!
Nu ska jag fortsätta skriva om Jesus Muhammed och Moses. Ännu en favorit? Naae!

Denna Jesus.. Tydligen!

HJÄRTA!

Hej allihopa!
Nu är jag hemma igen efter ett äventyr med bil i två timmar tillsamans med Jimmy och Danne.
Jag hade tänkt börja plugga nu eftersom att jag var knäpp och inte började tidigare.. Sån är jag, jag bara skjuter upp saker och skjuter upp saker. Himla onödigt ändå!
Ahja nu är jag iallafall hemma men jag har min glass och min pytt i panna hemma hos Jimmys mamma och jag är extremt himla jätte sugen på de just nu så jag funderar starkt på att fråga grabben om vi kan fara till han en snabbis och hämta det och om han är snäll så orkar han för min skull. Vilket jag då faktiskt tror att han gör också för han ställer alltid upp för mig, i alla lägen. Tack för det min älskling, du är ovärderlig. Kärlek till dig!♥

Jobba först leka sen!

Hej allihopa!
Dagen idag var mycket kort. Jag gick endast fram till halv 12 och sedan kom Jimmy och hämtade mig.
När han gjort det så for vi vidare hem till mig, kollade tv ett tag och sedan somnade vi båda och vaknade för en timme sedan. Väldigt utvilade!
Nu sitter jag här vid datorn, ska snart börja med mitt skolarbete som ju säkert kommer att ta ett tag men sen så får jag ju faktiskt fara ut med Jimmy igen så jag antar att det är värt det.
Gud vad jag längtar till på fredag när allting ska vara klart och jag är fri från skoljobb, läxor, inlämningsuppgifter och prov. Jippie!







Jag tror jag är bäst men jag vet inte riktigt.

Hej allihopa!
Jag tror att jag har misstagit mig själv endel. Jag hade minsann inte så mycket kvar som jag trodde. Jag har iallafall ett tal i Svenska som ska hållas på Onsdag och då ska jag även lämna in mina sista uppgifter i svenska. På Torsdag har jag bestämt mig för att göra mitt prov i pyskologi och sedan även prata med carolina imorgon och höra vad jag har kvar där så jag hinner lämna in det innan Fredag.
Jag tror jag är bäst men jag vet inte riktigt.

Då var det dax igen- Skooola!

Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka i skolan igen. Håller på med några skolarbeten men det känns verkligen inte som att någonting försvinner fast jag fått bort hur mycket som helst.
Jag har fortfarande endel kvar så jag kommer absolut inte få göra någonting förutom att PLUGGA i veckan. På fredag ska betygen vara satte och innan dess ska jag hinna precis allting. Förstår inte alls hur det ska gå till men på något sätt ska det väl ändå gå. HOPPAS JAG!
Iallafall så skjutsade Jimmy mig till skolan. Han ska även hämta mig sen när jag har slutat men jag kommer väl antagligen få sitta kvar här till klockan 4 iallafall. Surt men sant!
Nu ska jag allt fortsätta så jag kan lämna in allting i Svenska idag iallafall.
Hörs sen!
PUSS

Mobil återfunnen!

Ja kvällen igår kan man väl säga att den blev bra, även om jag inte riktigt var så nykter som jag lovade.
Jag drack iallafall lite smått tillsamans med Johanna och Malin. Vi var först hemma hos en kompis till Jimmy men vi for ganska snabbt vidare till Erik Stenman och satt där tillsamans med han och hans kompis. Sen när vi varit där ett tag så flyttade vi oss vidare till Ante Lindahl och festade där tillsamans med han, Dennis och Robin.
Mitt i natten någon gång (som man säger när man är helt utan tidsuppfattning) så kom Jimmy och Danne å hämtade oss. Vi for då in till stan där Johanna käkade efter vi kört drive in på max och sedan så skjutsade Jimmy hem alla hem till sig.
Idag vaknade jag med ont i magen, som fortfarande sitter i. Vi har varit ute och kört bil runt omkring, överallt. Så vi har varit några vändor till Hortlax och tog därför även ett besök hos Sandra, Lovis och Jesper. Jesper byggde och höll på medans Sandra och Lovis var ute på baksidan. Vi har även hunnit äta på Bigboy efter vi varit där, varit förbi willys och köpt en massa gott och sedan så har jag även hunnit vila i några timmar, Vaknade nyss och sitter nu vid datorn.
Jag har förövrigt hittat min mobil så nu är jag precis lika tillgänglig som vanligt!

Gaalet rolig kväll ikv. Detta måste göras om flickor! ♥

EJ tillgänglig!

Hej allihopa!
Nu har jag jobbat färdigt samt duschat. Sålde mycket bra idag, såhär bra tror jag inte att jag sålt på länge och dessutom fick jag träffa många av mina fina vänner undertiden jag jobbade också så det kändes inte så långtråkigt som det brukar kännas.-
Iallafall så har jag jobbat från halv 11-15 idag och sen sprang jag upp till gallerian och köpte mig en ny hårinpackning eftersom att mitt hår behöver lite repair och min förra är nu slut så de var helt enkelt läge för nytt.
Sedan när jag gjort de så packade jag ur bilen och for hem till Svensbyn. Har precis duschat och sitter nu med hårinpackning i håret som jag ska tvätta ur om 20 min ungefär. Sedan ska jag vidare till min mormor och lämna tillbaka bilen hennes som jag lånat från igår.
Vad som händer idag är än så länge mycket oklart, nykter blir det iallafall!
Jag har TYVÄRR tappat min mobil så om ni ska ha tag i mig ikväll så är jag inte tillgänglig men jag kommer att vara med Jimmy hela kvällen så det är helt enkelt bara så att ni kan ringa honom om ni vill ha tag i mig.

Och här kommer dagens bilder..









Resten hittar ni på min facebook!
PUSS

Härlig dag!

Hej allihopa!
Har haft en heldag hemma hos Jimmy idag, bara tagit det lugnt och självklart SOLAT. Jag vet ärligt talat inte hur många timmar jag legat i solen idag men jag måste ju bättra på brännan.
Det enda jag hunnit göra idag om man räknar med att lämna Jimmys gård så är det när jag hämtade mormors bil som jag ska låna imorgon när jag ska jobba. Mycket annat har jag minsann inte gjort men det har mest bara varit härligt.
Just nu sitter jag och väntar på att Jimmy ska komma hem med sin nya bil som vi föresten var och kollade på redan igår och de var också då han bestämde sig för att köpa den så han och hans mamma samt syster har farit iväg dit nu, det är rätt så nära så dom borde nog vara tillbaka ganska snart.
Ikväll ska vi grilla tillsamans med hans familj på deras altan där jag sitter nu och steker i BH och trosor. Micke håller på att grilla köttet så det ska vara färdigt ganska lagomt tills dom kommer tillbaka.
Planerna för ikväll är  ganska oklara. Tror det blir en utekväll iallfall och nykter blir det aboslut, även imorgon. Jag jobbar imorrn fram till 15 och sedan ska vi nog bara vara ute och köra eller ha en myskväll hemma.
Nu ska jag gå. Söta bilder från idag när vi varit ute i solen kommer imorgon eller någon annan dag när jag kommit hem igen.
Ha det bra!
PUSS

Jag, Jennie och Ingela förra sommaren!

FYFAN!!!!

Jag har ont i magen och har ångest. Nu är jag less på denna skola!

EN BRUN STEK

Nu har jag suttit ute två dagar i rad och solat och nog är jag brun alltid. Jag tror till och med att det är första gången i mitt liv jag är brunare än Jimmy och jag kan erkänna att jag är stolt. Men jag kan också erkänna att jag legat och pressat för att åstadkomma någonting, men de var de värt!
Nåja, Som ni förstår så har solen legat högt på klarblå himmel idag också och jag har inte gjort mycket annat än att sola. Det är inte förens nu jag har tagit mig från solstolen ute på Jimmys gård.
Jag har iallafall blivit bjuden på mat och Jimmy har krattat hans tomt så han har iallafall gjort lite nytta till skillnad från vissa andra. Snart ska vi fara hem till mig, Om nu mamma kan svara på mina sms och samtal någon gång. Vi behöver hämtning så att vi kan fara hem till mig och plugga. Ja Jimmy ska faktiskt hjälpa mig för konstigt nog så har han mer hjärna än jag. Nä okej, det där lät smått taskigt. Men grabben är smart faktiskt!
Jag ska prova ringa en gång till så ni får ha det så bra!
PUSS

skolless!

Hej allihopa!
Just nu sitter jag inne hos Jimmy. Som sagt så övernattade vi här och jag har sovit underbart bra inatt.
Idag är en ny dag med nya tag, jag har mycket att göra till imorgon och är nervösare än jag varit på länge.
Det känns som att det är så otroligt mycket som ska bevisas nu i slutet och så lite som går. Jag är så grymt skolless. Mer skolless än såhär går nog inte att vara tror jag men nu är det verkligen hur lite som helst kvar av skoltiden och sedan är jag fri. Fri att göra vad jag vill så det första jag ska göra är att skriva in mig på arbetsförmedlingen och sedan får vi se vad jag kommer jobba med framöver. Vilket än så länge är oklart.
Snart ska jag till skolan, gå på två lektioner och sen hem.

Bra dag!

Hej allihopa!
Dagen idag har också varit stek och de belönade jag och Jimmy oss med en hel dag ute. Så vi har varit hos Emil med han och Johanna, solade och bara tog det lugnt. Sedan när vi skulle hem så åkte vi med mamma från skolan och for sedan vidare till Coop, köpte kött och tillbehör och även mer mat och gotta till ikväll.
När vi gjort det så for vi vidare hem till Jimmy och grillade samt friterade strips och jag kan lova att det verkligen var det godaste jag ätit på länge. Min pojkvän är duktigt på att laga mat!♥
Ikväll så har vi varit förbi mig och hämtat hans dator samt en massa skolböcker som jag ska lämna in till imorgon eftersom att dom inte behövs mera. Sedan så har vi inte gjort mycket annat. Kommit tillbaka till Jimmy och ska övernatta här inatt. Just nu sitter vi och kollar efterlyst och bara har det allmänt mys. om ett tag ska jag börja plugga inför prov och han ska gå ut och kratta gården.
Nu ska jag kolla vidare!
PUSS

gårdagens samt dagens.

Hej allihopa!
Jag kan börja med att säga att dagen igår var kanon, med mycket trevligt sällskap och fina presenter.
Har sovit länge imorse och har ändå hunnit pringa igenom staden en sväng, eller snarare några svängar. Med mig hem fick jag sedan ett blommigt snyggt linne som är korsat på ryggen, Ett nytt midje bälte (eftersom att jag på nått vänster slarvat bort mitt gamla), Och sist men inte minst en tubtop, samt tia lotter, godis, drickor och mat!
Jag är iallafall nöjd med mina tre första köp, resten vet jag inte riktigt. Kanske dax att skita i slasket nästa gång, köra på nyttigt och köpa sallad ist? Tror minsann jag ska börja redan imorgon.
Annars idag så har det inte hänt mycket men trots min långa sovmorgon så har jag trots det varit konstigt trött idag. Har därför tagit mig en lång PN på tre timmar och vaknade upp nu klockan 10. Tur att jag endast har en lektion imorgon och den kl 14.
Nu ska jag och Jimmy gå ut på promenad 1 mil, here we go!

Några foton från idag!

























Tack så otroligt mycket för allting. :)♥

skoola!

Hej allihopa!
Sitter just nu tillsamans med min vän Erika i datasalen uppe i Freja. Vi slutar mycket tidigare idag, nämligen klockan 13 ist för 16. SJukt skönt!
Har inte fått många timmar sömn inatt och var därför trött som en gnu imorse. Dessutom var jag vaken i en timme ungefär inatt eftersom att jag livrädd som jag är vaknade av åskans blixtrar och dunder och inte kunde somna om för att jag var för rädd.
Det var iallafall tur att Jimmy delade säng med mig just då så jag hade någons armar att känna mig trygg i.
Nåjaa. Efter ett långt tag så lyckades jag trots allt somna om och vaknade sedan lättväckt som jag är av att pappa ropade hejdå och smällde igen dörren och sa hejdå till mamma.
Ja det var inte alls någon idé att ens försöka somna om. Jag fick ju iallafall ett tag på mig att äta samt att göra mig klar. Åkte sedan med mamma in till skolan och nu sitter jag här. Har endast en lektion kvar och sedan ska jag in till stan och gå i en timme och sist men inte minst så ska jag hem och fira min födelse dag med nära och kära!
Ha det bra. Puss!

20 år?

Jag har hört att tiden går fort när man har roligt. Det verkar tydligen vara sant också!
20 år idag!

<3

Hej allihopa!
Just nu är jag hemma hos emil. Stackarn är på sjukhus med bruten fot och kunde inte vara med. Men han ska verkligen veta att vi saknar honom.
Men iallafall så festar vi och har jätte roligt . Snart ska vi fara vidare till Joanna och Robin och festa vidare men det är iallafall väldigt nyktert ikväll fast ändå inte. Jag håller mig iallafall sansad och de är jag glad för eftersom att jag har kunnat ta hand om mina två bästa kompisar som varit klapp kanon. Nu har jag bara två öl kvar av åtta och känner mig ändå nykter så jag har varit duktig och "mys druckit" ikväll.
Nu ska jag fortsätta umgåsmed mina söta.
Ha det så underbart allihopa!
Puss!

SOLSKEN!

Heellå sunshines!
Nu är jag vaken och pigg som en lärka. jag vaknade bland annat av de otroliga solljuset utanför mitt fönster och märkte sedan att vi sovit med öppen balkongdörr hela natten och jag har till och med sovit utan täckte. Otroligt!
Jag gick iallafall in till köket efter jag stigit upp och ser då att det är hela 18.7 grader i SKUGGAN och med andra ord så borde det vara runt 25 grader i solen. Så otroligt skönt!
Det enda som är sjukt synd här är väl att jag måste slösa bort en del av denna fina dag med att sitta i stan och jobba i skuggan. Äh de löser sig. Det som är de nbästa är väl ändå att vi ska fara vidare till Jimmys mamma och grilla sen tillsamans med dom. Sjukt mys.
Nu ska jag allt gå och äta frukost och sedan fara iväg.



Dagens..

Hej allihopa!
Idag har jag faktiskt hunnit med mycket, det har varit regnigt, det har varit soligt, ständigt varmt i luften och slutade sedan med att det började åska.
Jag och Jimmy har varit och städat undan hos min mormor. Det blev att vi damsugade, skurade och dammtorkade och jag kan faktiskt erkänna att det behövdes och eftersom att stackarn inte kan städa själv så hjälpte vi självklart till och fick sedan oerhört goda våfflor som belöning.
Efter att vi städat klart så var klockan 16 och vi gick vidare från Djupviken till coop i stan för att köpa gotta till ikväll.
Men när vi kom ut från coop så kom vi ju på att ingen utav oss har mobil och vi kunde därför inte ringa efter hämtning. Vi skyndade oss vidare till busstationen och tog första buss hem till hans mamma i hortlax där vi sedan även åt middag och satte oss och såg på filmen "what happens in wegas" eller vad den hette. En rätt rolig och bra film ändå. Godkänd iallafall!
Klockan 22 ungefär så for vi tillbaka till Svensbyn och här sitter vi nu, fulla huset med skrikande småfjortisar, än en gång så just nu hoppas jag bara på att dom försvinner här ifrån för nu ska vi se film och sova. Jobb imorgon!
PUSS

myyyz.

Vaken

Sjukt yrt alltså, men ja. Nu är vi iallafall vakna och Jimmy har än en gång lagat mat till mig med sin hållhake att jag ska diska sen när han är klar.
Snart ska vi vidare till min mormor och städa hemma hos henne, dammtorka och annat som hon behöver hjälp med. Hon har nämligen opererat sig i axeln och kan därför inte göra det själv.
annars, planerna för ikväll då. Det blir en lugn kväll hemma hos mig med Jimmy. Jobb imorgon och då blir det också en lugn Lördag kväll. kommer bli härligt!
Förövrigt för er som missat det så fyller jag 20 på måndag och funderar på när jag ska lägga upp en fest framöver, blir väl nästa helg eller så? Äh vi får la se.
Nu ska jag allt klä på  mig, ringa mamma och sedan förhoppningsvis fara vidare till mormor.

Jag är lika med sämst!

Hej allihopa!
För ett tag sedan så kom jag hem till mig igen. Jimmy har lagat mat till mig eftersom att jag inte klarar av det själv. jag bara lyckas bränna allting!
Idag när jag försökte göra chicken bits så brände jag självklart dom också så ja vad kan man säga? Det är inte precis första gången. Ingen klarar nog av att bränna hamburgare, pytt i panna, pommes frites, samt en och annan macka och nu också chicken bits som jag sa. Jag ska nog inte ens försöka mera. Jag ger upp!
Sedan när vi skulle gå in till mitt rum och äta Jimmys perfekta mat så fick vi en chock. Mamma har nämligen hängt upp ett varnings snöre med en lapp där det stod
"OBS!
detta rum är avspärrat p.g.a sanitära olägenheter. Att vistas i detta rum kan innebära en hälsorisk för dig själv och andra. Överträdelse beivras!!!"
Och gud vad hon tyckte att hon hade varit rolig. Nöjd som en femåring!

BR*NT!


En stekare!

Ozzy!


Mitt avspärrade rum. Sjukt stökigt!

Alcohol is one hell of a drug!

Hej allihopa!
Just nu sitter jag hemma hos Jimmy. det blev övernattning hos Emil inatt efter gårdagens galna kväll.
Det började lugnt och en aning sansat men de spårade ut rätt så snabbt och vi flyttade över oss till Erik Stenman där vi började pimpla öl efter öl. Kände mig galen men kvällen var rolig och vi slutade sent. Kring 3 var jag tillbaka hos Emil igen och då låg alla och försökte sova. Tjaffsade smått med en älskad person eftersom att jag inte fick som jag ville (tro mig, Då brukar det bli livat.) Sedan somnade tillsist vi allihopa och vaknade imorse bakis som as och med all vår sista kraft försökte vi fixa oss skjuts hem.
Ja det blev inte alls många timmars sömn inatt kan jag berätta men det var gårdagen konstigt nog värd. Iallafall så hittade vi tillslut en räddare i nöden som kunde skjutsa hem Johanna till Bersika och mig å Jimmy till Hortlax. Så nu sitter jag här ex antal timmars sömn senare och känner mig fortfarande sliten. Crap, de är verkligen synd om mig alltså. På riktigt!
Nu ska jag faktiskt försöka fixa skjuts hem till Svensbyn. Måste ju höra om jag ska jobba imorgon eller inte.
PUSS

Rastlöst fall!

Hej allihopa!
Detta måste ju vara världens sämsta kväll. Jag är rastlös som jag vet inte vad och ingen verkar vilja hitta på något. Men så är det väl att bo i Piteå, right? Just nu önskar jag bara att jag var bosatt någon annanstans där det fanns mer att göra. Aaahja, hör av er om ni gör något kul iaf!

Vidare till Hortlax!

Hej allihopa!
Just nu istter jag uppe i datasalen och väntar på att en halvtimme ska gå och jag får åka med en buss till Hortlax.
Förövirigt så har jag skrivit prov idag och det gick bättre än väntat. Fick även veta mitt betyg i den kursen och jag är ärligt talat nöjd. Jag har iallafall fått bort alla proven i Mibas nu och samma sak i Turism och i BF så det är verkligen inte mycket kvar nu. Bara vanliga lektioner och inlämningsuppgifter att bestiga.
Nu ska jag hämta väskan och jackan sedan gå och lämna ett papper till min psykologilärare och sist men inte minst åka vidare till Jimmy.
Ha det bra!
PUSS



Jimmy är bäst, snyggast & underbarast!

Hej allihopa!
Än en gång var jag tillbaka och den här gången en aning utvilad, mätt och duschad!
Snart ska jag och Jimmy fara vidare till han och då ska vi ta en promenad och kolla OC på hans dator, Love it!
Mycket mer händer väl inte ikväll. Jag måste ju som vanligt plugga men de är ju de gamla vanliga då med andra ord.
Nu ska vi fara.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Det närmar sig..

Hej allihopa!
Nu har jag äntligen slutat för dagen och väntar för tillfället på att bussen ska anlända till skolan och för att sedan fara vidare hem till Svensbyn där min älskling är.
Känner mig otroligt trött så jag ska nog passa på att ta en PN medans jag ändå kan, kommer bli underbart!
Solen skiner idag utanför fönstret här i stan och jag är ännu en dag närmare studenten, en dag närmare min 20 års dag och en dag närmare friheten. Jag längtar så det gör ont men nu är det verkligen inte länge kvar. Nej för att vara exakt så är det endast 6 dagar kvar innan jag fyller 20. Jag kan knappt tro det själv eftersom att jag fortfarande har minnen från min 5 årsdag, vilket snart är 15 år sedan. Helt otroligt vad tiden går fort!

Liten Sandra.

STOR Sandra.

Vem är Muhammed? Vem är Jesus? och Vem bryr sig?

Hej allihopa!
Då var jag tillbaka igen och nu kan jag lova att jag är trött. Det kommer liksom i efterhand för mig känner jag och det är verkligen väldigt jobbigt måste jag säga. OCH de som gör saken ännu jobbigare måste ju vara att jag har ex antal lektioner kvar att bestiga.
För tillfället så sitter jag ochs kriver ett gamalt arbete som jag ahr missat att lämna in, missat att ens börja med.. men nu har jag iaf börjat med det och jag är inne på en god början. Jag är verkligen snabb när jag väl sprakar igång med nånting. Det är jag verkligen glad för.
Nu ska jag fortsätta och sedan ska jag springa iväg och lämna in ett arbete i Psykologi.
Ha det bra allihopa!
PUSS





Tack och lov för morgon pigg!

Godmorgon!
Då var även jag vaken och ärligt talat så känner jag mig inte alls särskilt trött som jag kanske borde vara vid den här tiden på dygnet.
Jag har mina aningar om varför jag vaknade vid den här tiden och de ska självklart vara skolan som ska vara bakgrunden till de hela. Vi är ledig Torsdag och Fredag men de var väl onödigt? Vi hade väl ändå kunnat gå till på Fredag när det redan är stressigt nog som de är den här tiden på året då en del av befolkningen här i Sverige och framförallt på Strömbacka skolan ska ta studenten.
Nåååja, man får ju iallafall sova ut, även om de inte riktigt är värt det för all stress!
Nu ska jag dricka upp mig oboy och sedan ska jag hålla Jimmy sällskap. Går inte riktigt att låta bli när han ligger och myser med min katt i min säng.

Bra dag!

Hej allihopa!
Dagen idag har varit slö. Har haft sjukt ont i magen imorse men det gick över så småningom och jag har fått mycket gjort idag. Som exempel på de så har jag pluggat en hel del, skrivit upprepande ggr olika frågor och svar för att kunna allting till imorgon. Det har jag suttit med i två timmar och jag ska sitta ännu mer.
Kom hem tillsamans med Jimmy från en promenad på två timmar med andra ord 1.2 mil och jag kan lova att det var riktigt skönt och nu ska vi hoppa i duschen. Har verkligen tänkt ta en varm dusch den här gången och sedan ska jag hjälpa Jimmy att hitta en snygg text stil till en tattuering som han ska göra i veckan.
Nu ska vi allt gå. Börjar tidigt imorgon men vi har tur i veckan. Vi går ju faktiskt bara till på onsdag innan vi får ett litet lov igen och vi börjar med stora steg närma oss studenten. Sjukt mycket längtan!

Jimmy, hjärta.

Hej allihopa!
Nu mår jag iallafall lite bättre men då har jag ju fått i min mat, palt som ungefär är det godaste i världen.
Och sedan har jag även varit duktig och städat undan litegrann i mitt rum, mysit med min katt och bara varit allmänt duktig.
Det känns iallafall i magen att det blev mycke alkohol igår. När jag och Jimmy vaknade imorse så var båda helt utslagna och mådde inte bra alls faktiskt om jag ska vara ärlig. Igår var vi hemma hos emil, inne i hans lägenhet hela kvällen och drack. Jag, Jimmy, Johanna, Angelica, Emil, Mattias och sedan kom även fler folk dit på besök också och vi hade det otroligt trevligt.
Jag har legat i sängen fram tills klockan var 15 och sedan gick jag och Jimmy upp och duschade och sedan skjutsade pappa hem honom till sig. Jag följde med i bilen men åkte sedan tillbaka hem och åt palt.
Nu har jag kommit till han och vi ska nog spela buzz och jag ska dricka flera liter SAFT!
Ha det bra allihopa för nu ska jag gå.
PUSS

Sjuk

Det märks att det blev en hård kväll igår för idag är jag nämligen sjuk.
Och då menar jag sjuk på riktigt, ont i magen och skallen.
Nu ska jag äta PALT och sakna min älskade pojke!
Vi hörs.




Fest hos Emil!

Hej allihopa!
Just nu sitter jag hemma hos emil och festar tillsamans med han, matte & jimmy. Snart kommer även Johanna och Angelica och förhoppningsvis någon mer också. Men samtidigt ör det lite mys med lite folk inne på en hemma fest.
Vi har iallafall jätte trevligt och jag har för tillfället srättat min tredje.
Hör av er om ni festar mina änglar.
PUSS!

500 internal server error..

"Vi har skickat ut ett team med välutbildade apor för att lösa problemet."
Så sjukt kul! jag läste inte vad som stod först utan det var Jimmy som såg det så vi kollade upp de igen och då stod det exakt sådär.
Någon mer som sett de? ;D

Idag var Jimmy söt och sa..

♥Jag lutar mig tillbaka och ser hur vinden tar tag i ditt hår, hur solen lyser i dina blåa ögon. Hur dina fötter rör vid marken sakta och försiktigt, du är vacker.♥

mot staden!

Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka igen, en dag senare och sjukt mycket piggare trots att jag inte kunnat sova mycket inatt och vaknade halv 8 imorse.
Sitter iallafall hemma hos Jimmy just nu, har precis ätit en mandarin. har inte ätit nånting annat idag men känner mig trots det mätt och belåten.
Helgen ser otroligt olpanerad ut och trots att folk har frågat om vi vill komma på fest, komma och kolla film och bara ta det lugnt så är INGENTING planerat ännu. Jag känner just nu inte för att göra någonting och de har jag ingen som alls aning om varför. Det bara är så helt enkelt och jag antar att det kan vara så endel dagar.
Jag har iallafall ont i magen för tillfället och har haft det hela morgonen. Dagen idag har varit lång och en aning tråkig men jag funderar på att åka in till stan nu, kanske ringa läkarn som mamma och pappa tjatar om dag in, dag ut. Varför inte bara lita på att jag är okej?
Nä nu ska jag gå och göra något annat, typ som att fara till stan. Ha det bra tills sen när jag skriver igen!
PUSS

Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen så jag lever idag, idag, idag.

Hej allihopa!
Just nu sitter jag hemma helt ensam. Det var faktiskt väldigt längesen jag var själv nu men det känns faktiskt helt okej trots att jag saknar mitt sällskap.
Iallafall så kommer jag förhoppningsvis få saker gjort ikväll. Som att träna till nationella som ska hållas imorgon, bädda sängen och sätta på örngott på allt. Känns konstigt att säga att det behövs för första gången sen i Lördags.
jag har alltså sovit borta hela veckan sedan dess. Känns inte riktigt så men jag har knappt varit hemma nånting sen dess heller.
men nu är jag hemma och ska därför fixa till litegrann i mitt rum. Har precis plockat upp och städat i rummet, vikit ihop Jimmys kläder och satt in dom i hans garderob och sedan har jag satt allt smutsigt i en tunna i tvättstugan.
Förövrigt så har jag köpt dricka, chips och godis till ikväll. Var väl inte riktigt tänkt att jag skulle vara själv att äta allt de men nu blev de helt enkelt så iallafall. Då blir det väl över till imorgon om inte annat!
Imorgon är det Fredag och sedan HELG! Har fått veta betyg i alla ämnen och jag ligger då hyffsat till iallafall. Det verkar osm mitt pluggande har gett resultat. Tack och lov!
Nu ska jag Bädda och sedna lägga mig i sängen och fixa till mitt tal!
Ha det bra.
PUSS!

*






JIMMY



& JAG!

Shopaholic?

Hej allihopa!
Just nu sitter jag hemma hos Emil med han och Johanna. Vi har sett andra avenyn och "biggest loser." Så nu gör vi som mest ingenting, funderar på vad vi ska göra helt enkelt.
Förövrigt så hade jag en kort dag i skolan idag. I vanliga fall så brukar vi börja 12.40 men idag så skulle vi ha en lektion med emil och jesper från el programmet och började därför 9.30 vilket kändes rätt så jobbigt när jag skulle stiga upp imorse.
Jag gick iallafall från skolan kring 1, gick sedan till ungdomsmottagningen och sist men inte minst så mötte Jimmy upp mig och vi gick vidare in till stan.
Jag tycxkte att jag behövde mig lite smycken, armband och sådär så jag köpte mig två snygga armband, ett halsband, ett par örhängen och sedan "råkade" jag även köpa med mig två par trosor och en tunika också.
Jag börjar verkligen bli en shopaholic.. ILLA med tanke på att jag inte köpte någonting för ett tag sedan och nu köper jag allt jag ser typ. Hoppas på jobb i helgen så jag får tjäna igen pengarna jag slösat!
Nu ska jag ringa Jimmy så han och Danne kan komma och hämta mig och sedan ska vi väl fara hem till honom och kolla OC, dessutom måste jag plugga litegrann.

Här i Piteå stad!

Hej allihopa!
Just nu sitter jag på skolan och är på sjukt dåligt humör. Har sovit dåligt inatt och varit på dligt humör heeela dagen, pågrund av att man får höra nya skitsaker som är långt ifrån sanna hela tiden- Men iofs så bor vi ju i Pite stad, sveriges mest största stad byggd på skitsnack och lögner.
Iallafall så känns det som att allting strävar runt samma punkt just nu och de är att snacka så mycket skit som möjligt. Men varför? Ja vissa folk verkar ju KONSTIGT NOG må mycket bättre av de.
Jag förstår inte hur man kan hitta på saker om folk, saker som folk har sagt eller saker som dom gjort. fastän det långt ifrån är så? Det sårar andra och nu sitter jag faktiskt här för att försvara min vän.
Ingen är värd det. Inte du, inte jag och inte någon annan.
Jag ska börja leva i celibat ocg bli NUNNA!

För evigheternas evighet

Hej allihopa!
Då var jag tillbaka igen och denna dag känne rjag mig så extremt nöjd över mig själv.
Jag måste iallafall få skryta om att jag fått bort 5 hela arbeten idag, satt en ny tid för prov i MIBAS och sedan så har jag även skrivit mitt PM som ska lämnas in på Fredag när jag har nationella i Svenska B. det känns verkligen toppen och jag känner mig äntligen aningen avlastad.
Ikväll ska jag iallafall vara med Jimmy och Daniel, så fort jag har duschat, torkat håret och valt kläder inför imorgon. Men jag har ju faktiskt lite kläder hos Jimmy också eftersom att jag shoppade endel igår.
Åh jag älskar verkligen mina nya kläder!♥
Nu ska jag springa i duschen så jag inte verkar allt för seg. Återkommer senare med en nyare uppdatering, sedan får vi ju se om de händer något speciellt eller inte.
Vi ska iallafall kolla ett nytt avsnitt av OC och möjligtvis Avatar också om vi hinner.
Åh de lär bli en lååång kväll!

Några av helgens bilder!








JL

Hej allihopa!
Nu mår jag bättre igen, känns skönt.
Idag har jag mått dåligt och inte alls gjort särskilt mycket förutom att jag har mått dåligt förstås.
Sedan när åkte jag och Jimmy in till stan. Jag har köpt tre nya klädesplagg, två par byxor och en tröja. Funderade på att köpa ytterligare ett klädesplagg men de blev uteslutet på grund att tidsbrist och dessutom glömde jag i vilken affär jag prövade den i. Jag och Jimmy har nämligen sprungit runt i alla affärer i hela stan som två yra höns!
Jimmy blev kär i en parfym som han FÖRHOPPNINGSVIS ska köpa sen, luktade riktigt gott.
Nä nu mina kära vänner ska jag plugga inför imorgon samtidigt som Jimmy kollar tv. Förövrigt så blir det övernattning hemma hos hans mamma inatt.
Ha det bra!
PUSS

Nej för anonyma kommentarer.

Jag vill bara lägga in några rader som handlar om anonyma kommentarer som skrivs i både min egen blogg och garanterat i andras också.
Jag anser att det inte alls är någon större idé att skriva anonymt om ni vill ha något sagt eller tycker något utan dom raderas direkt eller rättare sagt blir inte accepterade och kan därför inte visas som någon kommentar.
Jag ger er ett råd ni som skriver dessa kommentarer, sluta upp med de och lägg eran dyrbara tid på annat. Slösa inte den på mig. Ni får gärna skriva kommentarer om ni namnger er och skriver trevliga saker men annars kan ni lika gärna låta bli. Vågar man inte namnge sig så är det brist på självkänsla, stolthet och dessutom visar ni er så extremt fega.
Gör som jag, skriv trevliga saker till andra och namnge er.
Det var allt för mig, Puss!:)

Man mår som man förtjänar

Ja precis som det står. Nu sitter jag här igen, bakis som ett as och kommer förmodligen inte att göra annat än att ligga i sängen idag. Förstår inte riktigt vad som hände igår men imorse vaknade jag upp med ett brännmärke och brännblåsor på handen, ont i handledarna, en lårkaka på benet som gör ont som själva FN och sen så har jag även ångest. Anledningen till de tänker jag inte gå in på men man mår som man förtjänar. Mer än så tänker jag inte säga. Nu ska jag se OC, puss!

Puss

I Love you!
RSS 2.0