Ängla servitris.

Lovis har varit på besök men nu hunnit fara hem. Det känns inge roligt alls för hon och Jesper hade gärna fått stanna längre för just nu så är det helt sjukt vad tråkigt jag har!
Tur att jag har så många vänner som lyser upp mina dagar även om jag har jätte tråkigt. Jag får trots det alltid skratta, sedan så har jag ju skrattat mycket när Lovis har varit här också så det känns jätte bra!
Just nu är jag oerhört rastlös och hade egentligen inte velat annat än att fara och jobba imorgon och jobba hela veckan ut. Jag älskar att jobba, det känns bra och man har roligt! Det värsta som finns är ju att bara vara hemma och inte kunna göra något men jag har bestämt mig för att söka ett till extra jobb. Det kan ju faktiskt vara bra. . Men jag trivs så oerhört bra på mitt jobb som jag har nu så jag vill absolut inte lämna det, de är det absolut sista jag vill.
Jag ska in till staden imorgon och kolla efter om någon behöver personal. Det låter som en oerhört bra idé tycker jag!
tack för mig, nu ska jag lägga mig och kolla tv.
PUSS

MYSIS! ♥

Mer bilder från Jugge 30.


orkade inte alla, resten hittar ni på facebook!

11 timmar..

Hej allihopa!
Idag har jag sovit bort heeeela dagen, känns verkligen inte okej! Har väl sovit sådär 11 timmar eller något så det var rent utav mörkt när jag vaknade, deprimerande, minst sagt.
Idag har jag dessutom fått min telefonräkning som i övrigt var rätt så hög och det känns verkligen roligt eller okej. Den ska inte betalas förens om 20 dagar så jag lär ju ha råd eftersom att jag hinner få en lön fram tills dess, förra lönen tänker jag inte röra för den har jag sparat och lagt undan. Fan vad duktig jag är alltså!

Hade i övrigt tänkt hinna mycket idag, det är Tisdag och jag hade tänkt hinna gå på stan samt göra annan nytta men det hinner jag inte nu eftersom att jag duschat för ett tag sen och sitter nu med hårinpackning i håret som faktiskt snart ska tvättas ut. SEN mitt andra problem är väl det att min bil har gått sönder, skurit rent utav så den är rätt så död och står här utanför på gården.. Jag har problem idag, helst eftersom att jag sovit bort hela dagen och nu är väldigt rastlös och hade velat hitta på något men dessvärre så tar jag mig ju inte någonstans om inte någon skjutsar eller hämtar mig.
Skulle verkligen aldrig klara mig utan mitt körkort märker jag nu!
Nu ska jag tvätta ur inpackningen och sedan göra lite nytta här hemma eftersom att jag inte har mkt annat att göra. Men innan dess så tänkte jag uppdatera mina bilder från i helgen då vi firade Jugge 30.

Bilder från senast! Mer kommer.



Golden dragon och paranormal activity 2!

Hej allihopa!
Sitter just nu hos Johannes och tar det lugnt.
Vi har varit och ätit lunch på Golden dragon och ikväll ska vi vidare på bio och se paranormal activity 2, en film som jag sett ettan av och faktiskt tyckte var rätt okej så nu får vi se hur tvåan är också. Hoppas på ett bra resultat!
Övernattade i stan inatt efter många om och men, men så blev det iallafall och jag är fortfarande kvar som ni förstår. Kom hit mitt i natten, efter 12 mer exakt, så vi kollade bara en film och sedan gick vi och la oss.
Kvällen blev självklart ganska sen eller snarare jätte sen så det har väl inte blivit sådär jätte många timmars sömn inatt men jag är glá ändå, allt blir bättre med bra sällskap om man säger så!
Hur det blir ikväll, om jag ska stanna eller inte  vet jag inte riktigt ännu så det återstår att se helt enkelt, har inte så mycke grejer med mig så de kan ju bli lite jobbigt imorgon på morgon när jag helst vill ta en dusch och sådär.
Äh, vi får väl se hur jag gör, än behöver jag ju inte bestämma mig!
Nu ska jag vara lite social hade jag tänkt så ni får ha det så bra tills vi hörs igen.
PUSS

out of my life.

Hej allihopa!
IDag mår man väl som man förtjänar kan jag väl börja med att säga men jag ångrar ingenting ändå.
Alla dessa öl som blivit uppdruckna i helgen har jag rent ut sagt förtjänat och som jag har haft roligt! Denna helg som nu snart har passerat har rent ut sagt varit kanon!

Fredag: Började dagen med att gå på stan tillsammans med Johanna och Tina. Det blev ingen lång vistelse men några affärer han vi iallafall besöka och jag måste f¨å säga att dom verkligen inte har några kläder alls i stan längre. Jag sökte bara efter ett klädesplagg som jag kunde bära under någon av kvällarna, Fredag eller Lördag men hittade inte ett skit. Så jag struntade helt enkelt i det och åkte hem med mamma istället.
Jag duschade snabbt och gjorde mig i ordning och sedan for jag tillbaka till stan, köpte alkohol och sedan hem igen för att äta den mat som serverades hemma. Hämtmat från ängeln!
Vi började sedan vårat festande hos Tina, for sedan vidare in mot stan till Jimmi, festade där ett tag. Våran kväll slutade några timmar senare på Kalles där det var orerhört mycke roligt folk som man kunde prata och sitta med.

Lördag: Vaknade upp med några ynka timmars sömn, åkte sedan vidare till Furuberget och hämtade bilen sedan åkte jag vidare till Jobbet och arbetade från 12-19 där.
Efter att jag slutat jobba så var det bara att jäkta sig hemåt, göra sig i ordning, slänga i sig nå mat och sedan fara till Lillpite där dom redan börjat festfirandet för Jugge 30.
Jag hade en jätte bra kväll både igår och i Fredags. Verkar som att jag har roligare nu på fester än vad jag haft tidigare, vad det beror på vet jag inte men det jag vet är att jag haft underbart roligt och jag vet att detta kommer upprepas tusen gånger om!

Nu kliar färgen i håret så jag ska kolla hur långt ifrån det är innan den ska tvättas ut. Det blir förövrigt en rödare färg med svarta nyanser i. Tror och vet att det blir kanon!
Bilder från festandet kommer in sen.

bjuder på en lite äldre bild som jag hittade i min bildsamling.

oh damn it hurts!

Hemma från sjukhuset med SMÄRTA kan jag säga. Men nu är det iallafall bortgjort!
Siktar på sängläge hela dagen, bedövningen har gjort mig trött.
HÖRS!

Lulehjärta!

ännu en seger, Bra jobbat, JA FYFAN VAD BRA NI ÄR.
Jag älskar er grabbar!♥

håll mig i skinnet!

Hej allihopa!
Nu är jag och Johanna hemma från staden, de blev ingen lång vistelse men jag har trots det nästan handlat upp en hel hårprodukts avdelning känns det som. Det här med rea tror jag inte är så bra för mig för då köper jag verkligen hur mycket som helst och det kan jag lova!
Jag har iallafall kommit hem med fyra hårfärger, ett shampoo, två balsam, hårspray, en deo, dagkräm till huden, ett medel för vitare tänder.
Det jag handlade var alltså inte bara hårprodukter men de var verkligen mycket och det blir ju faktiskt dyrt i längden även om man inte tror att det ska bli det hur mycket man än handlar men jaa, nu får jag verkligen inte köpa mer till mig själv denna månad utan nu är det bara räkningar och julklappar som jag ska betala. Ibland gäller det att hålla sig i skinnet.

Imorgon ska jag stiga upp tidigt, klockan 8 för att vara exakt och sedan fara vidare till Sjukhuset där jag kommer bli kvar i några timmar och sedan blir det väl att fara hem och ta det SJUKT lugnt.
Nu ska vi kolla halv 8 hos mig på internet och sedan blir det i övrigt en tidig kväll ikväll!
Sovgott!

FET ÅNGEST.

Hej allihopa!
SItter nu här och funderar lite kring allt möjligt, det är fan inte lätt det här alltså men imorgon är det iallafall över. Tack och lov för det. Jag vill aldrig i hela mitt liv vara med om detta igen, evig ångest.
Inte har jag sovit mycket inatt iallafall så jag sov länge istället och tog igen mina timmars sömn på det sättet. Det jämnar ut sig tänkte jag men gud vad man vänder på dygnet. Bara att inse att det är bättre att sova på nätterna.
Det känns verkligen som att det är mycket jag vill göra just nu i övrigt, typ som gå hos frisören där jag vill färga och förlänga håret men jag måste verkligen spara mina pengar nu så de har jag inte råd med, tyvärr.
Snart är det jul och jag ska börja köpa julklappar , de blir många i år men det är ju faktiskt rätt roligt att shoppa- mest till sig själv så klart men inte är det helt fel att köpa till andra heller. Funderar starkt vad jag ska hitta på, det blir nog något bra i år!
Nu ska jag äta upp min ananas sedan ska jag följa med flickorna på stan!
See yaa!

..


live the moment, live free.

Måndag

Hej allihopa!
Sitter just nu hemma hos mig och ska snart lägga mig och vila ett tag, kommer att bli skönt med tanke på att jag inte fått särskilt mycke sömn i natt.
Helgen har varit den bästa på länge, tänk att det är så otroligt skönt med vita helger ibland och jag har ju faktiskt varit nykter i en månad nu om man bortser från helgen.
Den har som sagt varit den bästa på länge och jag har inte haft såhär roligt när jag har festat på, ja? Jag vet inte hur länge så det var rent ut sagt UNDERBART.
Kvällen igår var också bra, spenderade min dag/kväll tillsammans med Johanna så vi for och åt på max samt kollade ensam mamma söker och drack milkshake. Trevligt!
Nu lägger jag mig och vilar och sen får vi se vad som händer.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Capish!

Sitter just nu hos Eddin och tar det väldigt lugnt tillsammans med han och Johanna. Johanna sitter och spelar något typ av tvspel som hon mest blir arg över, Eddin sitter vid sin dator och typ mobbar mig bara för att han tycker att det är jätte roligt när jag blir sårad och jag sitter vid en annan dator och gör som mest ingenting som den enstöring jag är. Jag har iallafall tagit några kort på Eddins söta kattunge som förövrigt är jätte liten, inte fet som min kattunge som typ inte ens är en kattunge längre.

Snart ska jag och Johanna fara på Nodo och lämna Eddin i sin ensamhet . Han vill säkert inte ens följa med oss, den jäveln!

I got that whole place glowing.

oj, hoppsan!

Hej allihopa!
Några timmar senare är jag tillbaka igen och ja, jag tog mig en dusch, och ja - jag la mig och kollade film . Men därmed kanske jag tog det lite för vääääl lugnt, jag somnade nämligen så nu sitter jag här med det krulligaste håret ever och det lovar jag er. Det ser typ ut som affro eller något liknande, inte snyggt alls.
Jag ska prova mitt nya smink idag, alldeles snart och sedan ska jag fara till Johanna och bland annat prata med henne sedan umgås!

Nu måste jag faktiskt skynda mig, eftersom att jag helst vill vara klar om en timme när pappa kommer hem med bilen och med detta hår lär det ta låång tid!

minus 15.

Det var minsann så kallt som jag trodde ute och jag tror faktiskt, ärligt att jag stannar inne hela dagen idag, de känns bäst så med tanke på att det är över 15 minusgrader ute och jag hatar ju kyla som jag sagt typ sådär tiotusen gånger. Nu ska jag inte gnälla över det utan jag kan ju faktiskt ha trevligt här inne också.

Nu ska jag tillexempel lägga mig i sängen- slå på en bra film och bara ta det lugnt. Det gillas starkt!

Det är Onsdag!

Jaaani mina kära vänner. Idag är det Onsdag och det ser ut att vara kallt ute, men frågan är ju om det verkligen är det? Ska jag måsta gå ut och ta reda på de? Nej jag väntar nog tills senare i eftermiddag iallafall eftersom att jag är LAT, massa lat. Men sen blir det väl förhoppningsvis en promenad eftersom att jag var på tok för lat för att gå ut igår. Jag tog mig ju som sagt ett bad istället. Men det var ju bara mys!
Jag vaknade iallafall väldigt nyss och det var verkligen skönt att få sova ut för det har jag inte gjort på flera nätter. Det har alltid varit någonting jag har vaknat av eller så någonting som jag måste göra på morgonen.
Fantastiskt det här med att sova egentligen. Man tänker nog inte på hur mycket man sover bort sitt liv men man sover verkligen mycket. Sen om man jobbar eller går skola också, hur mycket till fritid har man då. Typ ingenting! Hemska tanke..

Nu ska jag hoppa i duschen!

Fränt!

Konstigt nog så hade jag nästan dubbelt så många läsare idag, jag vet att ni tycker om att läsa om mitt händelserika liv men vad var det som var så speciellt med denna dag? Bara för att så många verkar läsa just idag så kan jag ju meddela att jag har en hemlighet som snart ska få komma ut i allmänheten.
Har bara berättat för dom närmaste men snart får väl ni övriga också veta, står ni ut i någon vecka till bara så får ni veta- de lovar jag er!
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla film.
Puss på er!



Bubblebath- värt att älska! ♥

Bojkottad

Hej allihopa!
Jag är återigen tillbaka, smått irriterad och less. Orkar inte skriva ut någonting för då blir det så stor sak över det hela eftersom att det tydligen är lågstadienivå för att jag säger som jag tycker.
Skitsamma, kvällens planer var egentligen att fara på Nodo men eftersom att det bara var jag som hade bil så bojkottade jag det hela och valde att stanna hemma istället. Känns bättre så eftersom att jag ändå som sagt är irriterad och less på det mesta just nu!
Nåja, jag ska nog ta mig en promenad och sedan avsluta kvällen med en film hemma. Jag behöver verkligen en tidig kväll ikväll eftersom att jag inte haft någon sådan på ett väldigt bra tag, jag har liksom insett själv att jag behöver det och det stämmer bra.

Nu ska jag hämta lite pick och pack utanför huset som verkligen behöver komma hem nu. 
Here I go again! 

VÄRKAR

Hej allihopa!
Jag överlevde tanläkaren och är nu hemma igen. Jag började min morgon med att äta frukost, satt vid datorn och borstade sedan tänderna. Jag var tvungen att åka in till stan två timmar innan min tid hos tandläkaren för att ta min medicin- antibiotika, så det var lite jobbigt. Men som sagt så överlevde jag och sitter nu här hemma igen och lyssnar på mimikry samtidigt som jag gnäller för mig själv över min värkande mage.
Somnade väldigt sent igår och inte nog med det så vaknade jag ungefär en timme senare av att jag hade världens mardröm. Jag han inte ens fundera över drömmen innan jag rent ut sagt ville skrika rakt ut för att jag hade så SJUKT mycket värk och även då i magen. Så jag gick upp på toa, eller snarare gjorde så gått jag kunde för att försöka gå. Jag kravlade väl snarare fram, spydde, tog en hink till mitt rum och gick sedan tillbaka till sängen för att göra ett nytt försök att sova. Värken släppte ungefär 10 minuter senare och då kunde jag äntligen sova igen och vaknade inte förens klockan ringde.
Värken som jag har nu gör tack och lov inte ens hälften så ont som värken jag hade inatt men jag gnäller ändå för att ingen är här och sköter om mig!
Nu ska jag lägga mig och vila för om en timme ska jag lämna tillbaka bilen till pappa och sedan får jag äntligen äta mat.
Vad som händer ikväll är än så länge oklart, vi får se helt enkelt!
Ha det bra allihopa!
PUSS

CRAP!

Hej allihopa!
Känner mig väldigt och då menar jag väldigt dålig. Har tagit mig en powernap eftersom att jag kände mig oerhört trött efter nattens ynka timmars sömn.
Jag vaknade iallafall kring 21.30 och nu är det ju näst intill omöjligt att somna om så nu sitter jag här uppe på övervåningen framför datorn och äter chips samt godis. Man kan väl kalla det att tröstäta. Jag tröstäter eftersom att jag liksom har insett att jag inte kommer att kunna sova något inatt iprencip och det gör väldigt mkt eftersom att jag ska till tandläkaren imorgon och måste åka från Svensbyn kring 10. Kommer förmodligen att vara dödstrött!

Hör av mig imorgon om information, jag ska skrapa tandsten och jag hatar det!
HEJDÅ, typ.

över ett år sedan, typ 2. Söt! tjej-90.

tusen gången om.

Hej allihopa!
NU är jag hemma igen efter ett besök på stan. Idag har jag bilen hemma eftersom att jag har hämtat den från pappas jobb nu när jag var färdig med dagens uppgift.
Jag är iallafall på ett väldigt bra humör idag, trots kylan utanför. För ska jag vara ärlig och som dom flesta av er säkert redan vet så hatar jag ju verkligen kyla och det är väl för att jag är så sjukt kallblodig och har därför lätt att bli frusen och sedan oerhört svårt att få upp normal temperatur igen när jag kommit in i värmen. Förjävligt det där med kyla. Därför ser jag verkligen bättre på Sommaren, dom ljusa tiderna, sol, bad och värme.
Nåja, nogpratat om det för jag har ju trots kylan varit ute och promenerat runt fårön idag och det är ju faktiskt en bit men det var riktigt härligt faktiskt. Sedan så har jag ju min älskade musik att lyssna på och det gör ju det hela mycket bättre och snabbare går det också för den delen, börjar känna att jag får upp motionen nu igen. Kanske det beror på att jag varken druckit eller rökt på flera veckor? Det måste ju vara därför. Det tror jag på iallafall- för jag är faktiskt DUKTIG hära. Det säger iallafall mina kompisar..

NU ska jag äta massa mat och sedan ta mig en powernap!
PUSS

pix


Helgens.

Hej allihopa!
Sitter här uppe på övervåningen vid datorn men ajg måste erkänna att jag springer lite fram och tillbaka till toan då och då för att smeta på lite smink, uuuuuuuungefär i takt till musiken, typ!
Gårdagen var så bra det kunde bli. Först var jag med Mia och hade film och mys tillsammans med henne hemma hos mig. Självklart pratade vi en del också och vi fick ut mycket som vi hållt inom oss båda två tror jag.
Efter att Mia farit hem så ringer jag till Johanna för att fråga vart hon här och eftersom att hon håller till på trapper på Havsbadet så blir jag självklart sugen på att fara dit och gör därför det.
Där var även Jimmy och Tina så jag umgicks med dom och sedan for jag och Jimmy vidare först till Öjebyn och sedan hem till han.
Ikväll ska jag spendera kvällen tillsammans med Jimmy, troligtvis iallafall. Det blir skit bra!
Nu ska jag vidare till staden tillsammans med Linda och Anton!
Ha det bra allihopa så hörs vi sen!
PUSS

God morgon!

Hej allihopa!
Vaknade för ett tag sen av att jag fick ett sms av Fredrik och sedan steg jag upp. Det gör ingenting att jag vaknade av smset för dels så var klockan bara just före 13 när han skickade det och sedan så var det så sjukt längesen vi pratade så det var mest bara roligt!
Nu är det Fredag och jag ser framemot min kväll här hemma tillsammans med Mia. Kommer säkert bli hur mys som helst och jag har verkligen saknat henne. Vi har inte träffats på två månader ungefär så vi lär ju minst sagt ha mycket att prata om!
Gårdagen spenderades med Jimmy. Det var en bra kväll kan jag säga och vi hade jätte roligt! När vi var ute och "driftade" så stötte vi även på Daniel och Anna, samt Daniels kusin så då fick vi sällskap när vi var ute och lekte efter vägarna. Det var kul!
Har inte mkt att komma med för tillfället men jag återkommer väl med fakta senare.
Nu blir det frukost!
PUSS

Uppgift avklarad!

SÅdär ja! Då var jag äntligen färdig med min städning efter 2.5 timmar ungefär.
Känner mig duktig med tanke på att jag hunnit väldigt mycke under den tiden som tillexempel
- hänga ut och damma av mattorna.
- dammsugat och skurat hela nedervåningen.
- Städat upp i mitt rum dvs plockat upp alla saker som låg utspridda och plockat upp smutstvätt.
- Slagit på 3 tvättmaskiner och sedan hängt upp dom rena kläderna.
- dammtorkat i mitt rum.
- bytit i kattlådan.
- sorterat disk i alla olika skåp och lådor och satt in smutsig disk.
Nu kan jag äntligen vila och jag tycker verkligen att jag förtjänar det också eftersom att jag verkligen har varit hur duktig som helst. Jag är verkligen bäst!

HEJDÅ.


Ett litet smakprov

Från mitt nya album på facebook.
-Vi närmar oss vintervila*


Morrn!

Hej allihopa och godmorgon!
Kan väl börja med att säga att Stifler nog troligtvis inte var ner någonting inatt eftersom att doften helt har försvunnit nu. Satan det var ju lite synd eftersom att jag frös inatt och hade behövt sällskap.
Nååväl, Torsdag idag och imorgon tar vi helg igen. Frågan är bara vad vi alla ska hitta på? Antar att dom flesta ska dricka? Så det blir väl fest i helgen antar jag, nyktert! Jag har börjat gilla det nyktra livet, det känns så oerhört skönt på något vänster. Man sparar pengar på de, man slipper vakna upp bakis morgonen efter och man kan kolla på alla fyllskallar som gör bort sig- komma ihåg det och tala om vad dom gjort dagen efter. Klockrent, för det är väl det som är det roligaste antar jag!
I övrigt så drömde jag en komisk dröm inatt, den var bra härlig. Nog för att den var helt utan handling och man fattade ingenting utav den, typ. Men ändå, den var bra denna dröm . Tack för att jag fick drömma en bra dröm inatt efter gårdagens dröm, den var jävlig den- Far åt H-vete!
Vanligtvis så brukar jag ju sova längre men jag vaknade allt en vettig tid idag, nämligen 10.10- lämplig tid ellerhur?:)
Jag tycker iallafall det och i vanliga fall så hade jag hunnit göra mycke roligheter idag om inte mamma lämnat en lapp vid databordet (antar att hon har förstått att det första stället jag går till när jag vaknar är hit.)
Det stod iallafall

" Hej Sandra! Du får gärna hjälpa till med helgstädningen och tvätta idag. Vi jobbar länge. Kram"


Tack mamma, nu var denna dag förstörd! Jag lär ju inte hinna någonting idag. SEDAN så är det säkert disk också. Hon kunde bara inte skriva det på pappret för att det inte rymdes. Ja så är det nog, förjävligt!

Dax att börja nu då kanske?

Rätt så logiskt egentligen!

Jag har nu föresten kommit på vems doft det här som jag haft i mitt rum imorse och under dagen och jag kom genast på att dén inte alls stör mig det minsta och får gärna komma tillbaka fast starkar inatt eller imorgon.
Jag vet nu att jag har en stifler som är med i american pie boendes på min vind så varför skulle han då inte ha kunnat komma ner på ett besök och kollat på mig när jag har sovit? Jag har dragit min egen teori över det hela.
" Eftersom att det säkerligen inte är särskilt varmt uppe på vinden när det inte finns några element, någon öppen spis eller någon typ av värmepump där uppe så tror jag att stifler frös och valde slumpmässigt ut ett rum att värma sig i och det blev då självklart mitt rum eftersom att jag är den mysigaste att sova med i detta hus. (om man inte räknar med katterna) så han la sig helt enkelt bredvid mig i sängen inatt och innan jag vaknade så smög han upp igen och har tänkt komma tillbaka inatt."
Jag tycker att det hela låter som en logisk och bra lösning på mina funderingar över doften och jag tror utan tvekan att den stämmer också.

Du är så välkommen på besök inatt också, Stifler.

en stänk av manlig doft.

Sitter nu här med färg i håret som så många gånger förut. Har inte så länge kvar av tiden innan den ska tvättas ut men jag tycker det är otroligt jobbigt att sitta med färgen i håret hur som helst!
Min dag idag har iallafall varit bra, började dagen med en promenad eller en powerwalk som jag kallar den och tog sedan mig en matbit och satte mig för att prata med Eddin på skype och msn.
Nu plingar min mobil av sms för fullt och jag är otroligt sugen på att hitta på något, känner mig extremt rastlös och det är TRÅKIGT om något.
Sedan att det luktar någon typ av manlig doft i mitt rum är ju en annan femma, jag tycker att det är jobbigt med tanke på att jag inte har någon så kallad pojkvän och behöver inte denna doft. Jag känner inte igen den heller för den delen men kan inte förneka att det luktar gott, för det gör det.
I ÖVRIGT så behöver jag någon att umgås med ikväll så om ni inte har något speciellt för er så är det bara att höra av er.
PUSS!

Vilken smet!

Hej allihopa!
Hade inte världens bästa kväll igår, faktiskt den sämsta på länge och det trodde jag aldrig kunde ske. Inte just den kvällen när dagen var hur bra som helst.
Vaknade imorse med tårar i ögonen, jag har självklart drömt en mardröm och det var heller inte vilken mardröm som helst utan den handlade om något jag aldrig drömt om förut så nu mår jag dåligt och har sjukt ont i magen. Jag sitter här och knaprar alvedon och dricker vatten, måste väl vara det bästa för stunden tror jag.
SNart ska jag ta mig en promenad och samla tankarna men jag tänker ha mina tankar långt ifrån den drömmen för det där vill jag aldrig mer uppleva i hela mitt liv.
Idag har jag bestämt mig för att jag är redo för steg två och med det menas - EN HEL DEL förändringar i livet.
Nu ska jag ta på mig kläder och sedan är det en låååång promenad som jag har framför mig.

Jag älskar att börja dagen med en powerwalk!

Köttsoppa

Hej allihopa!
Sitter just nu hemma hos mormor och tar det lugnt. Vi har precis ätit köttsoppa och det var verkligen hur gott som helst. Tur man inte äter det för ofta för jag tycker verkligen om det alltså och skulle ju vara tråkigt om man blev less på måltiden menar jag!
Imorse var jag på undomsmottagningen och sedan tog jag bilen hem till Therese och hälsade på där i några timmar, snyggade till mig hemma  (någolunda iaf) och sen for jag tillbaka till stan igen och umgicks med Johanna och Tina hemma hos Simon vilket var jätte trevligt så länge det varade.
NU ska jag fara tillbaka dit igen och hälsa på, spenderar då alltså min kväll tillsammans med mina kära vänner och sedan ska jag till arbetsförmedlingen imorgon!
Ha det bra allihopa!
PUSS

This is our day.

Jag är världens lyckligaste! ♥

Lugn helg- det bästa på länge!

Hej allihopa!
Nu har helgen passerat och det är Måndag igen. Jobbade ju som ni vet i Lördags men jag slutade tidigt så sen efter det så hade jag kunnat göra precis vad jag velat förutom att dricka (orsak, privat.) Men jag for iallafall förbi Johanna, Tina och Veronika sedan hämtade jag även upp Andreas hos Marcus.
Vi körde runt lite överallt och for förbi några fester som jag inte tyckte var sådär jätte roliga, men var ju mycket för att jag inte kände många där och det gjorde dessvärre ingen utav oss och i övrigt så var mina 4 vänner dyngraka och hade därmed svårt att gå rakt och hålla sitt dricka och sina cigg i handen.
Kring 1 for jag hem och tog det lugnt framför datorn och jag satt och tänkte på hur sjukt skönt det var att få ta det lugnt och bara vara för sig själv ett tag.
Kring halv 2 ringde sedan pappa och ville ha hämtning så jag for och hämtade han hos min farbror och vi plockade upp Linda och Anton på Klubbgärdet. Sedan sist men absolut inte minst så for vi och hämtade mat på Sunes och jag fick därmed gratis mat för andra dagen i rad.
Ja i Fredags var jag ju också fyllechaffis till Therese, Jugge, Jesper och hans kompis men eftersom att Jesper tappat bort Therese och Jugge så fick jag köra en extra vända till stan för att hämta upp Jesper. Inte gjorde det någonting för som jag ser det så hade jag inte mycket annat för mig. '
Min helg har alltså bestått av fyllechaffning, lugna stunder och enbart mys och jobb.
Gårdagen så umgicks jag med Jimmy och Jesper, vi gjorde inte sådär  jätte mycket men det som Jimmy gillar bäst, vi körde bil runt om- överallt i Piteå. Eller så som det var för mig- åkte bil.
NU ska jag hänga upp tvätten som jag tvättat för en stund sedan och sedan ska jag äta och vänta på att pappa kommer hem med bilen så jag kan fara in till stan sen och umgås med Fredrik.
Ha det bra!
PUSS



HEJ

Hej allihopa!
Sitter för tillfället med Johanna i hennes rum, eller rättare sagt hon sminkar sig och jag nördar. jag har hunnit vara förbi både ungdomsmottagningen och tandläkaren nu på morgon med ett bra resultat utan hål. Kommer dessvärre få komma tillbaka om två veckor för att jag har lite svullet och ömt tandkött men som tur var inget mer än så.
Dagens planer är inte lagda ännu men Andreas ska jag iallafall träffa och sedan får vi väl se. Kanske blir en filmkväll i Hortlax men det återstår att se.

nu ska jag göra något vettigt och sedan i övrigt så är det jobb imorgon från 12-19 som gäller.
take care, PUSS!

Liten och söt, som det såg ut iaf..

Nov. 4- 2010

Hej allihopa!
Jag har nu kommit hem från jobbet eller för ett tag sedan rättare sagt efter att ha abetat i 8 timmar. Blev inte särskilt mycke sömn för oss inatt så jag har redan tagit på min en sov -shirt och ska snart lägga mig och kolla film för att sedan sova.
Först av allt ska jag iallafall äta men sedan blir det bara lugnt och imorgon är det Fredag. Jag tycker personligen att det kändes som en Fredag idag, trots att det bara är Torsdag och helgen börjar inte förens imorgon- egentligen.
Jag är ledig imorgon men måste tyvärr starta min dag på ungdomsmottagningen och sedan ska jag vidare till tandläkaren och kolla så att gaddarna är okej. Hoppas på det!
Kör på en nykter helg för alla er som behöver någon typ av fyllechaffis eller dylikt och spenderar då min helg tillsammans med Andreas och mina övriga vänner.
NU ska jag slänga i en hårinpackning eftersom att håret har slutat droppa och sedan äta MAT!
Ha en fortsatt trevlig Torsdag allihopa!

Jag är fin i min arbetströja.

En dag från dålig till bra!

Hej allihopa!
Imorse ringde dom från ängeln och ville att jag skulle jobba på Torsdag plus eventuellt Lördag men jag hoppas att det blir mer än så för det är verkligen kanon kul att jobba där.
Nååja, Andreas kanske kommer hit imorgon eller på Torsdag så det blir väl att umgås med han i helgen i övrigt och det blir också väldigt roligt. Jag tror att min helg kommer bli bra!
Men än är det bara Tisdag och jag kanske jag på bio ikväll med Anton och Jimmy, möjligtvis Johanna också om hon vill följa med. Isf så blir det att se Saw i 3d, hoppas att den är bra bara för jag har hört att den inte fått så bra kritik. Tyvärr! Men jag hoppas på det bästa för jag har ju ändå en bio check att använda så.

Nu ska jag sminka mig, har inte gjort det eftersom att jag duschat och låtit mitt hår självtorka innan.
Måste även dricka tre liter vatten eftersom att jag mår illa och är helt enkelt i behov av det, min rygg gör också ont i övrigt och jag är en gnällis och vaknade med dåligt humör. Awesome dag!
ha det bra.
PUSS



PIX


RSS 2.0