21:20.

Hej allihopa!
Jag ursäktar för dålig uppdatering men jag har inte mått så bra på sistone, haft ont i magen och haft otroligt mycket värk och hjärtklappning på sistone så jag har inte riktigt tänkt tanken att sitta på datorn särskilt mycket.
Idag är det Söndag och jag har jobbat på Pizzeria ängeln igen, det var roligt som vanligt och nu börjar jag väl äntligen förstå mig på den tjorviga kassan med alla dessa knappar plus dom vanligaste nummrena på Pizzorna. Kan självklart inte alla nummer men några stycken och det börjar ta sig minsann.
Idag gjorde jag min första stängning själv utan så mycket hjälp, jag försökte helt enkelt att komma ihåg vad dom sagt till mig iställlet och försökte vara så självständig som möjligt trots mitt dåliga minne.
I övrigt - vad som händer ikväll då med andra ord. Det vet jag inte riktigt men jag och Johanna försöker flörta in oss öch fixa hämtning och sedan hade vi tänkt fara vidare på max och där efter hem till henne. Jag vill verkligen inte sova själv, utan henne för det känns rätt så ovant kan jag lova eftersom att vi ALLTID sover tillsammans.
Nåväl, vi får helt enkelt se vad som händer.
I helgen elr rättare sagt på Torsdag så kommer Andreas hem till mig och det blir verkligen hur roligt som helst, känns ju skit bra!
Nu ska jag dra mig vidare och kolla tv för beck började för snart en halv minuter sen.
Godnatt mina kära!

Kan du lita på dig själv när det kommer till att brinna när allt du har är att slåss för att vinna?

      

..

Idag är en dålig dag. Jag har sovit lite, har ångest över ingenting och är allmänt irriterad över mina otroligt jobbiga drömmar.

Dom ger mig falska förhoppningar och jag HATAR det!

Som beroende av andra.

Hej allihopa!
Nu sitter jag och Johanna hemma hos henne och väntar på hämtning av Angelica, jag har ju faktiskt ingen bil och därför behöver vi skjuts överallt. Tragiskt!
Iallafall så har min helg varit kanon och vi har haft otroligt roligt. Det blev sent i Lördags och därför har vi sovit lite natten till igår och sedan sovit bort halva dagen idag, inte okej.
Ska inte jobba förens på Onsdag och jag saknar mitt jobb, vi har så roligt och jag tycker om dom jag jobbar med. Dom är helt fantastiska.

Nu ska jag och Johanna fara vidare till några goá vänner och sedan ska jag övernatta här inatt igen och imorgon blir det nog troligtvis staden.
ha det gött!
PUSS

Så gick det!

Hej allihopa!
Dagen idag har verkligen varit kanon och det har gått jätte bra för mig för att vara min första dag på jobbet.
Jag tycker verkligen att det verkar vara jätte roligt och hittills så trivs jag väldigt bra!
Imorgon är det jobb som gäller igen och jag får nog troligtvis jobba en timme längre än tänkt så det blir alltså från 12-21 istället för från 12-20. Ingenting är dock säkert ännu men det kan mycket väl hända!
Som ni förstår så blir det en lugn kväll för min del ikväll och jag vet inte riktigt vem jag ska spendera den tillsammans med. Men jag ska iallafall snygga till mig nu lite lätt, har tagit hem mat från ängeln som jag sitter och äter på nu och i övrigt så har jag väldigt mycket benvärk och fotvärk efter dagens springande med mat och disk hit och dit.
Jag drar mig nog vidare till Simon där Johanna också är och tar en lugn kväll där tillsammans med dom fastän dom dricker, jag tror min kväll kommer bli fortsatt bra ändå.
Ha det bra allihopa så hörs vi!
PUSS





I kiruna fanns det snö och kyla vill jag lova..

Jag är en hurtig fröken Hurtig!

Kan väl börja med att säga att jag varit duktig och stigit upp en rimlig och bra tid imorse, nämligen kring 11. Jag tycker iallafall att det är en perfekt tid att stiga upp på och sedan får ni andra tycka vad ni vill för det bryr jag mig faktiskt inte om . ;>
Eftersom att jag vaknade en rimlig tid då enligt mig så tog jag mig en promenad ut med Hobbe direkt jag vaknade och det snöade för fullt. Det är faktiskt mycket snö nu här uppe i Kiruna så jag blev lite blöt om fötterna eftersom att jag fortfarande går runt i höst-tygskor. Jag har inte riktigt vant mig vid att det ska vara så här pass mycket snö just nu för jag tycker ärligt precis Sommaren har passerat.
Vi gick en runda, Hobbe och jag och sedan gick vi in igen, det var lite kyligt men vi överlevde. När vi kom in så fick Hobbe sin mat och sedan även jag min välförtjänta frukost.
Nu har Andreas kommit. Han har däckat i sin säng och jag sitter här och gör som mest ingenting. Jag har iallafall hunnit snygga till mig litegrann så det är bortgjort iallafall, var ärligt inte fixad eller snygg alls på heeela långa dagen igår. Orkade inte helt enkelt eftersom att vi bara skulle vara hemma och jag visste att jag ändå skulle gå flera rundor ut med Hobbe i snö ovädret. Jag tyckte liksom inte att det skulle vara någon större idé helt enkelt!
Men nu idag var det rent roligt att fixa till sig så idag ska jag vara någolunda fin, eller iaf försöka.

Nu blir det mys!

JIPPIE!

Hej allihopa!
Idag är jag en väldigt glad och positiv tjej. Jag måste verkligen få säga att ett samtal senare och att sedan få veta att jag ska få börja jobba Fredag- Lördag utan någon anställnings intervju eller något känns ju verkligen POSITIVT och jag är rent ut sagt hel nöjd.
Dom började prata om kläder och extra arbete och det tycker jag låter hel skojj, jag är verkligen glad och ser fram emot detta, vi ses på Fredag klockan 10!

:)

DAMN I feel fine!

Ikväll dricker jag öl och känner lugnet hemma hos Andreas med hans mamma och pappa medans Andreas kämpar på sin hockeyträning . Livet är bra gött!

Tillbaka igen.

Hej allihopa!
Nu är vi tillbaka igen hos Andreas efter tre timmars shopping med en dryga halvtimmes paus för en fika.
Vi har haft en riktigt trevlig dag idag och det tackar jag Ruth och Linda för. Helt underbart!
Idag är Andreas TRÖTT och detn är även jag så det blir en tidig kväll ikväll. Sa ju samma igår och ändå var klockan efter 1 innan vi till sist somnade. Idag hoppas jag på en tidigare kväll framför allt för Andreas skull eftersom att jag näst intill fick sparka ner han från sängen så att han skulle stiga upp och knappt det gjorde någon effekt. Nej den mannen är nog den mest morgontrötta person jag stött på tror jag!
Om ett tag ska vi äta middag, kalopps? eller hur det nu stavas. Sedan får vi allt se vad vi hittar på. Andreas har pluggat till CE kortet och nu sitter han och spelar gitarr, kan väl inte gå så rba när jag lyssnar musik samtidigt. Man borde ju komma av sig menar jag.

Bäst, bästa!

Hej allihopa!
Ny dag idag precis som alla andra dagar. Skillnaden på denna dag från alla andra är ju däremot att jag är tillbaka i Kiruna igen eller rättare sagt Jukkasjärvi, ett ställe som jag besökte mycket från ett år tillbaka och ett halvår fram. Nu är jag iallafall tillbaka och det känns så förbannat bra så det finns inte!
Har tagit det oerhört lugnt och kvällen igår spenderades tillsammans med Andreas och hans mamma. Jag och Andreas for även förbi en fest där hans moster och Kusin var så vi hämtade upp hans kusin och for sedan hem igen och satte oss framför tvn och drack några öl.
Idag har dagen varit lugn och stilla, vi har varit förbi hans moster och hälsat på lite snabbt men annars har vi bara varit hemma och haft det allmänt trevligt.
I övrigt så är jag väldigt trött idag och Andreas ska iväg på praktik imorgon kring 7 fram tills att klockan är 12 så det blir en tidig kväll ikväll för även jag ska upp. Nu självklart inte lika tidigt som han men kring 9 ungefär och sedan ska jag, Andreas mamma och moster fara iväg på stan så det blir trevligt.
Nu gnäller Andreas om att hans snúsdosa som tydligen är borta så jag ska hjälpa han att leta reda på den och sedan ska jag hoppa i duschen och gå ner för att kolla tv med han och hans mamma.
Ha det gött!
PUSS

Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!

Hej allihopa!
Min kväll igår var mycket bra och jag for runt lite överallt så jag var först hos Simon där dom kollade idol och tog det oerhört lugnt, vilket faktiskt var jätte skönt. Där fick jag även tillbaka min älskade kamera som jag saknat så oerhört mycket så idag kan jag ju säga att jag fotat och efter att jag kommit hem så ska jag lägga upp alla bilder inklusive alla bilder som är tagna från Simons 30 års fest så det blir kanon!
Efter att vi varit hos Simon så åker vi vidare till Sara där våran älskade favorit tjej Tina håller hus och även en massa andra góa vänner som drack och hade det trevligt till musik skratt och prat. Där kan man väl kanske tro att våran kväll tog slut? Men nej, våran kväll slutade verkligen inte där utan vi far vidare till Bejje där dom badar badtunna och dricker i Lillpite och sist men inte minst åker jag till min efterlängtade vän Jenny där även min lillasyster och Anton var OCH sedan slutade min kväll VÄÄLDIGT sent så jag har väl sovit sådär två timmar inatt. Känns ju verkligen jätte bra!

Nu sitter jag här och är helt slut i kroppen efter att ha gått några timmar på stan här i Lule. Jag väntar för tillfället på tåget och sitter därför framför datorn för att tiden ska gå lite snabbare och jag tror ärligt talat att jag aldrig längtat så mycket efter att få komma till Kiruna. Men snart är jag tillbaka igen, och det känns jätte bra!

Ändrade planer

Hej allihopa!
Känns rätt så surt att tänka att jag egentligen hade varit i Kiruna om typ en timma om jag hade kunnat fara med efter många omstädigheter med packad väska och allting så slutades det ut för att jag fick pengarna på tok för sent.
Idag blir det nykter kväll för mig och jag kör därför på fyllechaffis istället så ni fylleskallar där ute som behöver ta er någonstans runt om i Piteå får helt enkelt höra av er till mig så kommer jag och hämtar er.
Har sedan planer på att åka iväg till Kiruna imorgon kring 10!
Ikväll får jag förövrigt tillbaka min älskade efterlängtade kamera och SOM ATT jag har saknat den och då blir det till att ta MÅNGA bilder imorgon och kanske ikväll, vi får se helt enkelt!
Nu ska jag fortsätta göra mig klar sedan fara vidare.

:>

Hej allihopa!
Nu sitter vi här hos Johanna och gör som mest ingenting. Har sovit väldigt lite inatt och är därför väldigt trötta.
Ikväll kommer vi som mest inte göra något alls men jag har tagit hit min dator så att vi kan sitta på en var eftersom att vi båda vill sitta lite då och då. För övrigt så har vi dragit ut ett recept och har planer på att baka världens godaste kladdkaka som bara vi kan och sedan så ska vi ju självklart äta den.
Vis ak ta en tidig kväll ikväll och imorgon ska vi till Simon och hjälpa till litegrann och sedan efter det så kanske jag åker till Kiruna, men det återstår ännu att se men det skulle vara roligt iallafall.
Nu ska jag fortsätta att nörda facebook och för er som inte sett restrerande bilder från kvällen hemma hos hedlund så finns dom också där så ta er en titt om ni vill.

Vi har ett enkelt liv- utan besvär och bekymmer!

Våran dag har varit kanon och vi har stigit upp tidigt och sovit lite men i och med det så ahr vi hunnit med mycket och dagen har varit lång.
Under dagen så har vi iallafall hunnit sitta i Johannas Jacuzzi ett tag, jag har för första gången i hela mitt liv fått kontakt med en härligt skåning som verkligen var hur trevlig som helst.
Efter att vi badat och pratat i telefonen så gick jag och Johanna in och tog oss en dusch för att få bort kloret från kroppen så nu luktar vi underbart och snart så ska vi möjligtvis pallra oss vidare till Lillpite för att ta en rond två med några boys i deras Jacuzzi. Ja om man säger såhär, jag och Johanna har ett underbart liv just nu- dvs helt perfekt, livet är en evig fest och alla får vara med!

I övrigt så har dagen varit lugn och skön. Imorgon ska jag in till stan tidigt på morgonen för att besöka arbetsförmedlingen, ja jag har ju fortfarande inget jobb men jag lever loppan ändå!

Varför så förkyld? Make no sense!

Idag har jag alltså legat i sängen hela dagen lååång. Orkade inte stiga upp eller vakna förens klockan var halv 6 på kvällen och det var för att vi skulle äta middag.
Idag har jag haft feber igen och det har inte varit skönt alls sedan så har ju inte min röst kommit tillbaka det minsta lilla heller så jag kan ju säga att jag varit tyst hela dagen eftersom att det inte är någon större idé för mig att prata när ingen direkt hör vad jag säger.
I övrigt så ska Hedlund lägga ut fler bilder som är tagna från i Lördags med en systemkamera när vi var hemma hos honom. Kommer bli klockrent och jag är mycket nyfiken på att kolla igenom dom. Kan tänka mig att dom är fina och isåfall så lägger jag ut dom både på facebook och bloggen.
nu ska jag försöka få tag i Robin och sedan får vi se om jag och Johanna tar oss ett nattbad i deras jacuzzi!

Några av gårdagens bilder!




Sjukling.

Hej allihopa!
Skriver ett någolunda sent inlägg här på bloggen nu men jag har verkligen inte haft tid att skriva tidigare, tyvärr men det är faktiskt sant.
Det blev iallafall så att jag övernattade hos Johan inatt, inte själv utan tillsammans med några till. Vi hade stora problem att ta oss hem så då blev det som det blev!
Kvällen igår var AWESOME, helt fantastiskt rolig med andra ord och vi har tagit en hel del bilder från våran händelserika kväll.
vi började iallafall hos Hedlund där vi sjöng karaoke, drack öl, kastade pil och spelade biljard. Sedan efter några timmar så pallrade vi oss vidare till stan- hemma hos Simon där vi fortsatte våran kväll tillsammans med några fler folk än vad vi var hemma hos Hedlund. Vi stannade hemma hos Simon i ytterligare några timmar och sist men inte minst så åkte vi hem till Johan där han, jag , Tina, Johanna, Anna, Jimmy och Fredde efterfestade och hade ett avslutande tv och soffhäng tillsammans. 
Idag så vaknade jag utan röst över huvudtaget och då menar jag att jag nästan inte får fram ett ljud hur mycket jag än vill. Det låter mest som något sorts gnällande ljud. Stackars mig för feber har jag också haft.
lovade mig själv en tidig kväll ikväll men det verkade ju inte alls bli av eftersom att klockan redan är ett och jag sitter här påklädd med hostmedicinen (cock) i magen, känner mig lite yr så därför måste jag allt lägga mig i sängen nu.
Sitter och smsar med mina små stjärnor och det är trevligt, tänker fortsätta att skriva med dem i sängen men först ska jag ladda upp några bilder som jag tagit från Kalix bland annat.
Enjoy för fan!








Egenligen så är det enkelt.

kan inte direkt klaga på någonting just nu. Jag mår bra, du mår bra, vi mår bra.
Och det är huvudsaken!

Leva loppan och ett helt fantastiskt liv!

Hej allihopa!
Jag och Johanna har sovit oerhört lite inatt, somnade inte förens kring 7 imorse och sedan steg vi upp kring 12 och åkte in till staden för att kolla på en telefon till Johanna.
Johanna kom hem tomhänt men jag tog med mig en present till Linda som jag nu har här bredvid. I övrigt så sitter vi här och planerar kvällen som verkligen är ett stort frågetecken för oss. Vi har inga som helst planer och vet varken om vi ska vara nyktra eller om vi ska dricka öl, fara på fest eller sitta hemma? Sen så har vi även snuddat vid tanken att fara på bio men som sagt, vi vet inte ännu och det återstår att se!
Kvällen igår var väldigt trevlig, det blev mycket skratt måste man säga och jag är glad för att vara jag just idag.
Jag har fantastiska vänner, fantastisk familj och ett fantastiskt liv. I helgen ska jag leva loppan som aldrig förr!

Välkommen till mitt liv.

Jag förstår inte riktigt vad det är som händer, tankarna bara snurrar runt i skallen och jag är trött för vi sover nästan ingenting och jag har fortfarande feber, tror jag iallafall för skallen spränger.
Ingenting är längre lätt men jag försöker leva livet iallafall, jag lever på dig- på er för ni är det bästa som någonsin hänt mig. Men vad var det som hände mellan oss? frågan är om det är rätt eller fel. Just nu vet jag verkligen varken in eller ut men det är bara att ta dagarna som det kommer och ge det tid ellerhur?
Ikväll ska jag bli bjuden på spa, hotell och bad och jag hoppas och vet att denna kväll kommer bli awesome.

Ändrade planer!

Nu är vi hemma hos Johanna igen efter ett besök hos Johan och ätit har vi också hunnit göra.
Denna dag har gått oerhört fort eftersom att vi sovit bort mer än halva av den när vi är så hängiga. Sedan i övrigt så är kvällens planer flyttade till på Torsdag istället så nu blir det soffhäng tillsammans med Johanna, dricka, chips, godis, idol och en massa filmer. Kvällen kommer bli awesome. Kom och gör oss sällskap!

En ny dag, nya tag!

Godmorgon mina kära!
Märkte igår kväll att jag hade feber och även till råga på det så är jag väldigt förkyld. Kanske var tur att jag stannade kvar i Piteå igår ändå fast jag var en sväng i Luleå och drack kaffe och pratade med en som ajg inte träffat på över ett år vilket var så oerhört roligt och vi hade mycket att prata om, ja tyck om dä!
Var hemma kring 20 tiden igår  och då for jag vidare och umgicks med Johanna, Tina, Robin och Robin.
Senare for Tina hem och då var det bara jag, Johanna, Robin och Robin kvar så vi tog oss en vända förbi havsbadet och satte oss i ett hotellrum och kollade tv.
Ikväll kanske vi blir bjudna på hotell och spa, kvällen kommer bli awesome isf och jag hoppas på det! Sedan i övriogt så har jag väldigt många planer som ska genomföras men först ska jag in till stan och söka mera jobb för något måste jag ju verkligen få elrhur? det förtjänar jag!
Jag älskar mina underbara vänner som tog hand om mig och förgyllde min kväll igår. Ni är underbara!
PUSS.

Mamma-Pappa-barn!

Var förbi Jesper igår kväll också, äntligen och det var verkligen jätte trevligt. Märkte att jag har glömt att skriva in det. Det blev lite senare än tänkt men jag var verkligen hur stressad som helst och det var mycket som skulle göras. Lovis var oerhört mysig och söt när jag kom så vi låg i soffan och kollade barnprogram, älskar det!
Nu sitter jag hemma hos Johanna, har hämtat bilen på pappas jobb och varit förbi arbetsförmedlingen så den här gången när vi ska tillbaka in till stan så ska jag söka fler jobb.
Har sökt på två ställen men det tar man sig ju inte långt med, oftast. Vi får helt enkelt se hur det går och hoppas på det bästa. Nu skriker våra magar efter mat så vi ska in och käka på Subland till att börja med sedan är det ungdoms mottagningen som gäller ( ett måste!!) och sist men absolut inte minst drar jag mig som sagt vidare norrut för att spendera en vecka med Fredrik och Melissa.

PUSS

Söka jobb och vidare till Lule sedan Kalix.

Har precis gjort mig klar och packat klart väskan.
Fredrik kom till mig igår kväll och övernattade här, nu är han på jobbet fram till klockan 16 så jag ska ta en buss till Lule kring 15 och sedan åka med han tillbaka till Kalix men först av allt ska jag söka jobb hade jag tänkt.
Jag har tänkt att söka både i Piteå, Luleå och Kalix så förhoppningsvis så platsar man någonstans för
jag är så otroligt less att gå runt som arbetslös och inte göra något under dagarna. Arbetsförmedlingen ska jag också besöka och höra om dom har fått upp någon uppdatering sedan sist jag var där, också måste jag boka ett nytt möte.
Nu ska jag åka för nu stamplade pappa in och ropade på mig, förövrigt vet jag inte hur länge jag stannar kvar i Kalix men ni lär ju märka när jag är tillbaka för då blir det oerhört mycke mer uppdatering.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Så var det med det!

Flickor, flickor. Gud vad ni tjorvar! Nu har jag sökt efter er och ni bara försvann. Att äta på max och sen fara på coop och sen försvinna ut i tomma intet. det är inte lätt för mig att leka tafatt!
Jag är nu hemkommen från staden, har varit och hämtat lilla syster och Anton- dom var minsann glada att se mig. Sedan så har jag ju jagat runt och sökt efter mina vänner som som sagt är borta och ringa orkar jag inte heller, eller inte just nu iallafall. Kanske om ett tag!
Ikväll ska jag nog umgås med Beatrice Öhman, min kära vän sen blöjtiderna men jag har absolut ingen aning om vad vi ska hitta på. Hon ska på möte först och sedan skulle hon höra av sig men det blir inte än på några timmar.
Vad jag ska göra under dagen idag är att hämta min bror Jespers present som för tillfället är hos Johanna, möta efter det några vänner i Bergsviken och sedan fara till Jesper. Kommer att bli en full dag!

Förövrigt, mitt citat. jag mådde rent ut sagt jävligt illa igår. Det var en förjävlig dag trots att jag bara drack LITE och då menar jag verkligen bokstavligen lite.  MEN visst, jag kanske inte blir nykterist men jag kommer iallafall inte dricka på ett BRA TAG. Jag känner att det inte riktigt är värt det och jag gör hellre annat som betyder något för mig och sedan kan man ju dricka om någon fyller år eller om det är något speciellt.
Inte bara utan anledning "för att mina vänner vill det " eller "för att det inte finns annat att göra just då" . jag har vaknat upp nu och anser att jag har så mycket viktigt här i livet som jag måste ta tag i.
Har tänkt att börja ett seriöst liv för jag är ju trots allt 20 år gammal och är mer än redo för det vuxna livet för man kan ju inte leva loppan, sväva runt på moln och dansa på rosor hela livet.
Jag är nöjd med vad jag bestämt mig för och det är definitivt värt det så länge jag har mina vänner och den som betyder mest, eller rättare sagt dom som betyder mest för mig. Det bästa som finns hos mig just i detta nuet!
Två stycken underbara.

G söndag!

Igår åt jag middag hemma hos simon, go mat och trevligt var det, jag fick till och med sköta disken efteråt. Han är så söt så! Sedan så hade vi ju Rickard med hans fina texter om Jim Berg, dom gillar vi och vill höra mer av.
Under kvällen så hade Simon fest och jag var där snabbt men bestämde mig sedan för att pallra mig vidare mot Luleå.
Det var meningen att jag skulle övernatta där och just i detta nuet sitta där borta men eftersom att mina föräldrar behövde skjuts och jag missade med det bussen och någon bil kunde jag inte heller ta så det slutades tyvärr ut.
Dagar som idag finns det bättre av, jag mår inte alls bra. Känner mig konstig i kroppen och kan inte slappna av.
Sedan så undrar jag vem som har dragit mig i armen under gårdagen eller i Fredags. Kan knappt spänna den och det gör ont. Ska gå till botten med detta men tills dess så ska jag göra annat!
Har bestämt mig för att hoppa i duschen snart eller kanske ta en promenad och rensa tankarna först? Har mycket att fundera över just nu och jag har ångest över saker och ting som inte blivit av.
Jag hatar Söndagar, då blir det alltid såhär. Sedan så har jag ju gårdagens citat att fundera över och försöka göra till sanning, röka ska jag inte heller göra för det är inte bra för mig men gårdagens citat från mig som nu har kommit ut i allmänn kännedom:

från och med idag så tycker inte jag om alkohol längre (speciellt inte ELK) Jag ska bli nykterist, eller iallafall nästan.

Du vet att jag älskar dig, ställer upp till 110 procent och detta gör jag för dig!

Fredag och Lördag!


Jag tycker om er, ni är bra!
RSS 2.0