@Piteå- vidare mot Kalix.

Hej allihopa!
Jag har haft en underbar tid tillsammans med dom bästa i Kalix, festat har vi också gjort och jag har med det träffat en hel del härliga människor som gjorde min festkväll till det bättre!
Nu sitter jag här hemma igen och jag har tagit på mig en halsduk, min hårförlängning, fina kläder och ett glatt humör.
Snart ska Johan komma och hämta mig och sedan ska jag, han och Johanna fara vidare till Kalix slumpmässigt nog. Han skulle kolla på något, om det var en skoter? eller vad det var.
Ikväll så blir det staden för våran del och det kommer bli kanon!
Ha det bra mina kära, nu ska jag dra mig vidare.
PUSS

Höstmys med nyfärgat hår- rött med svart underhår och hårförlängning.



Tillbaka på nytt.

Hej allihopa!
Dålig uppdatering på sistone, jag vet. Men det har helt enkelt att göra med att jag inte håller till så mycket i Pite längre som jag gjorde förut utan numera längre norrut.
Iallafall så har jag rätt så händelserika dagar här och dom består för det mesta av att ta hand om en liten söt tjej på 6 månader så det har därmed blivit mindre sömn också och mer långa promenader, trevliga middagar och mycket hemma mys.
Ikväll är det fest för våran del här uppe och det tillsammans med några goa vänner. Kommer bli toppen!
Sköt om er allihopa tills jag skriver igen.
PUSS

lite nytt!

Hej allihopa!
Nu har jag äntligen lagt upp mina bilder som jag tagit påväg och under tiden vi var i Stockholm. Var verkligen en fantastisk resa det där och jag hade verkligen jätte roligt.
Det är bara att ta er en titt in på min facebook så ser ni ännu fler fina bilder, orkade helt enkelt inte ladda upp alla två gånger om man säger så.
Dagens händelser då: Jag ska försöka pallra mig vidare till Öjebyn just precis nu och sedan ska jag allt fortsätta vidare mot Luleå och möta upp Fredrik och hans vän där och sedan vet jag ärligt talat inte vad som händer men jag ska försöka att komma på de innan det blir för sent iallafall.

Sitter för tillfället och lyssnar på gamla och roliga låtar, sånna som väcker många härliga minnen som gör en glad och samtidigt som jag lyssnar så sminkar jag mig lite lätt. Fryser gör jag också, precis som igår så jag har tagit mig en varm lång dusch och tagit på mig en tröja och över den ytteligare en tröja så jag hoppas att jag får upp värmen snart. Antar att det alltid ska vara såhär när man är sjuk!
Nåååja, nu ska jag svara på mina sms och snabba på litegrann. Är ju trots allt fortfarande strandsatt i Svensbyn.
Ha det bra allihopa!
PUSS



några höstiga .

Märkte igår att jag inte lagt upp några bilder från senaste Sthlm resan.


Smått fina ändå? Resten hittar ni på min facebook!

!!

Hej allihopa!
Precis vaknat och har snart tänkt duscha, äta frukost och ta mig en promenad med hunden.
Min kamera är fortfarande på vift från i helgen men som tur är så vet jag vart den håller hus iallafall även om den inte är hos någon jag känner så är den i goda händer och fram tills jag fått tillbaka den så får ni helt enkelt nöja er med inte lika nya foton för dom kommer in sen.
Vad dagen har att erbjuda har jag ärligt talat ingen som helst aning om men jag har varit med Fredrik nu i två dagar och han ska nog troligtvis hem idag så då kanske det blir att spendera resten av dagen/kvällen tillsammans med Bea. Kommer bli riktigt roligt isf eftersom att det var ett bra tag sedan vi hittade på något.
Har varit väldigt trött sen i Lördags men då blev det ju sjukt sent för min del också eftersom att jag sammanlagt var förbi tre olika fester. Hade ju dessutom tänkt gå ut också men tur att det inte blev av iallafall. Somnade sedan inte förens 8-9 på morgonen och då fick jag även främmande och slapp  därmed ha min bakis Söndag själv. 
Sedan allt detta om Vår borgliga plikt att rösta och grejer. Det gjorde jag men att sen Sverige demokraterna kom in i riksdagen var ju inte lika bra. Kan väl medge att jag är besviken på Sverige just nu, inget att riktigt vara stolt över längre om man säger så. Men jaja finns inte mycket att göra åt saken men att jag tänker acceptera det är en annan femma för det kan jag säga med rak arm att jag inte tänker göra.
Känns skönt att få ha fått det sagt för det är många som skriver ut det på facebook också och är nog minst lika chockade och besvikna som jag är.


Veckans bilder!




Fredagsmys och Lördagsfest!

Hej allihopa!
Efter en natt med väldigt lite sömn som bäbis vakt till världens sötaste flicka så är jag nu oerhört trött men trots det väldigt taggad. Jag känner på mig att denna kväll kommer bli kanon med fest från alla håll och kanter.
Själv kommer jag befinna mig på två olika fester ikväll- Simon 30 och Syskonfest i Bersika.
Fredrik är helt utpumpad efter natten han också och ligger för tillfället och sover i min säng. Gårdagen och kvällen spenderades i Kalix och vi pendlade runt bland hans föräldrar och hälsade på med Melissa ändå fram till att vi skulle fara hem och lägga henne plus kolla idol och ta det lugnt.
När vi satt och kollade och Melissa hade somnat så fick vi främmande så tillsmans med dom spenderade vi vår Fredagskväll som förövrigt var väldigt mysig!
För min del så gäller det just nu att förbereda mig dvs göra mig i ordning, åka in på systemet och sedan börja tagga inför ikväll!
Ha det bra allihopa.
PUSS

Stackars Sandra!

Hej allihopa!
Kan börja med att säga att jag haft det bra där jag varit. Men nu är  jag tillbaka på hemmaplan igen och nu har jag även hunnit vara på sjukhus på morgonen också, tråkigt men sant.
Vi kom iallafall hem till Svensbyn klockan 12 inatt och sedan gick vi och la oss direkt men somnade inte förens 1.
Iallafall så har jag haft en stressig och jobbig morgon. vaknade klockan 7 av att hunden gnällde och ville gå ut och sen kunde jag som vanligt inte somna om så jag steg upp och hällde i mig en jävla massa vatten, fick sedan yrsel när jag kom fram till Sjukhuset men jag var ju faktiskt tvungen så vad gör man.
Det första dom gör mot mig som är sjukt och då menar jag SJUKT sprut rädd är att dom sätter in en kanyl i armen på mig men dom sticker fel och måste sticka om på andra armen. Jag får kontrast insprutat i blodet och fick sedan röntkas vilket verkligen inte var någon hit.
Efter röntken så fick jag ligga kvar en timme eftersom att jag började må illa av kontrasten och förövrigt så kändes det som att man pissade ner sig när det strömmade från skallen ner till tårna i blodomloppet. jag pissade som tur inte ner mig utan det var ju bara en känsla jag fick och allting gick ju bra. Tack och lov för det!
Såhär såg jag ut idag på sjukhuset!



åååh, stackars liten gnällis.

MÅNDAG

Hej allihopa!
Dagen idag ser än så länge lovande ut. En kär vän kommer hit på besök och sedan ska jag följa med flera mil norrut och ska nog stanna där till på Onsdag. Önskar jag kunde stanna längre (om det nu ens blir av) men nu är ju fallet så att jag ska på en väldigt jobbig undersökning där dom ska hålla på att röntka mig och grejer.
Förövrigt så har vi både syskonfest och sen så fyller Simon 30 och det ska firas med en STOR fest!
Nu ska jag hjälpa Johanna med att ta bort hennes hårförlängning och sen bär det av till Simon för städning av lägenhet. Tur att han har oss det säger jag bara!

Från och med nu.


Kuckeliku!

Hej allihopa!
Fick mig otroligft och då menar jag verkligen OTROLIGT lite sömn igår natt men idag var det andra bullar.
Kände inte direkt för att festa igår och det ber jag om ursäktar för till er som jag lovade att komma.
Iallafall så stannade jag hemma istället och grillade på gården och jag , smart som jag är har ju inte ätit något på två dagar så det svartnade för ögonen så jag föll ihop på toan. Tur att mamma var där och tog emot mig så jag inte föll mot stengolvet för då hade jag väl inte haft några som helst hjärnceller kvar!
Efter det så tvingade hon i mig både mat och vatten och sen gick vi ut och grillade på gården ett tag innan jag gick och la mig kring 11.
Vaknade sedan kring 12 imorse och har efter det tagit mig en promenad och ätit sallad och druckit juice.
Ikväll ska jag träffa Johanna och vi skulle väl vara hos vår kära vän Simon till att börja med men sen senare skulle vi och hälsa på Hedman och sitta dära. Hon ska dricka, har funderat på hur jag ska göra men det lutar väl mot att jag ska ta det lugnt iallafall. Klart jag följer med men lugnt blir det iallafall!
Nu ska jag minsann hoppa i duschen!
Ha det bra.
PUSS

<3

You said youre just one in the crowd but your laughter is way to loud you filled the darkest room with light.
Your life has complicated you, but you know just what to do the light you gave is not in you.
Hold your head up high and this pain will die somehow, somewhere, just try- just try !
You're living in the dark where no one can see your tears, but hold your head up high.
Can you tell me that I'm wrong? Don't keep your broken heart to long.
Deep inside you're groving strong!

Russian roulette.

Take a breath, take it deep, calm yourself, he says to me.
If you plaid, you plaid for keeps, take the gun an count to three.
I'm sweating now, moving slow, no time to think my turn to go.
And you can see my heart beating. You can see it throught my chest, that im terrified but i'm not leaving, I know that I must pass this test, so just pull the trigger.

Say a prayer to your self, he says close your eyes sometimes it helps.
And then I get a scary thought - that he's here means he's never lost!
And you can see my heart.. Beating, No you can see it trought my chest.
That i'm terrified, but i'm not leaving, I know that I must pass this test.
So just pull the trigger!


Det senaste helt enkelt!

Hej allihopa!
Jag har varit välduigt seg och sålig på att uppdatera känner jag men i mitt liv händer det verkligen ingenting just nu!
Jag har absolut ingenting att göra om dagarna i stort sett eftersom att jag inte har något jobb men nu har jag iallafall lyckats skriva ut några CV:n så snart förhoppningsvis är det min tur att få någonstans att vara på dagarna.
Gårdagen var extremt mysig kan jag säga. Vi satt några stycken hemma hos Nathalie och kollade idol samt åt Godis. Det var så otroligt mysigt och härligt och jag verkligen älskar att umgås med mina vänner i såna situationer. Helt underbart!

Nu ska jag kolla dom två sista avsnitten av OC sesong 3 och sen ska jag ta mig en promenad runt byn. Jag har ju faktiskt börjat leva upp till mitt efternamn och blivit hurtig nu på sista tiden.
Cyklar i massor och går ut och går låååånga promenader som för det mesta brukar ligga mellan 1-1.5 mil långa. Det är trevligt och ett bra sätt att förvränga tiden när man har allt för mycket tid till övers!

Jag längtar tills jag kan börja leva igen- Nu ska jag ut och söka jobb!

Fortfarande..

Åhej å hå!
Då var jag tillbaka igen, dock fortfarande lika less och irriterad men nu får det vara nog.
Idag ska jag söka jobb och jag hade gärna farit vidare till Stockholm och sökt dära också nu när jag ändå hittar sådär någolunda iallafall. Sen så finns det ju många fler ställen som jag också vill söka på för jag känner verkligen inte för att stanna kvar hära mera. Är så otroligt less på denna skit stad just nu! Kanske det bara är tillfälligt? Vad vet jag men hade gärna kommit bort ett tag iallafall!

Idag är det Måndag och allt här i Pite har öppet så jag tar mig väl en sväng förbi stan idag, lite senare  bara men först och främst så hade jag gärna velat äta frukost, borsta tänderna, och klä på mig de kläder jag ska ha idag.
Tills senare, ha det bra!

Tragiskt!

Idag känner jag mig så förbannat jävla less på allting, orkar inte med någon utav er just nu och nu pratar jag till er ALLA.
Vad är det här med skitsnack egentligen och vad värderar man som det? För det första så anser jag att ens ställa en fråga som "snackar ni/du skit om mig" klassas som förbannat omoget för vet ni vad jjag mer anser? VI HAR ALLA MOGNAT FRÅN SÅDANT.
Är ni fortfarande 13 eller? Just nu har jag ingen större lust att stanna kvar här, just nu vill jag bara sticka här ifrån, lämna allting och börja om på nytt!

färgning

Nu har vi iallafall tagit oss till Svensbyn så nu sitter vi här. Jag luktar gott efter en dusch med hårstudions Loreal shampoo och efter att ha smörjt in armar och ansikte med godluktande och mjukgörande salva.
Har fortfarande inte kommit på vad jag ska hitta på ikväll men någonting ska jag väl hitta på tillsmans med Jimmy och gärna någon mer!
Håller förövrigt just nu på att färga min hårförlängning svart så jag hoppas verkligen att det det blir bra, vilket jag faktiskt tror att det blir eftersom att jag haft de förut.
Jag ska fara in till stan nu och tvätta ur hårförlängningen och sedan får vi se vad som händer!
Ha det bra.
PUSS

!!

Såg precis att jag inte hade uppdaterat gårdagens inlägg så jag gjorde det idag istället men det blir ju lika bra det!
Nu har han iallafall varit och hämtat den där risiga mercan och jag menar det verkligen. Fattar inte alls vad han har gett sig in på men han kör ju billigt i vinter iallafall ochd et är ju bra.
Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på, är sugen på att hitta på något roligt men ärligt talat så tror jag inte att det kommer hända så mycket kul. Tyvärr!
Men jag får göra det bästa av situationen iallafall och kanske fara ut och söka jobb, är redan less på att bara sitta hemma. Och jag om nån är ju då i behov av pengar, hade även behövt en bil men det får jag ju ta senare när jag känner att jag har råd och sen så har jag ju mina framtidsplaner som jag har tänkt ska gå i uppfyllelse förr eller senare..
Ahjaa, det var de jag hade tänkt säga bortsett från att jag har ont i magen och inte ätit sen jag åt en strips meny på Sunes igår. Livet är hårt!
Hejdå!

gårdagens inlägg.

Huvva vilket pissväder det var ute idag och med andra ord så var dte inte alls roligt att gå på stan!
Men jag gick iallafall på stan ett tag plus att jag tog mig en matbil på sunes och köpte med mig några armband och en klocka från olika affärer så jag känner mig nöjd nu iallafall.
Sen jag kommit hem så har jag tagit hand om våran sjuka katt Molle plus att jag har ringt efter ett bil transport släp som Jimmy behöver för han har tänkt hämta en bil i Kalix ikväll. Tyvärr så är det en Merca men den var billig så jag får väl överleva antar jag. Gillar inte alls mercor om jag ska vara ärlig. usch!
RSS 2.0