Fredagsgos!

Hej allihopa!
Nu har jag jobbat klart för idag, hunnit komma hem och hunnit vara och handla på coop med Johannes!
På jobbet idag så har det gått mycket bra, det var inte det lättaste att stänga själv däremot men det gick iallafall men det tog väl 45 minuter för mig så lite längre tid än för de andra som jobbat där ett tag.
Huvudsaken är iallafall att det gick bra och att jag klarade av det jag skulle göra och imorgon så tar jag en öppning själv, vilket jag heller aldrig har gjort förut så jag hoppas att de med går bra! Det är iallafall jätte roligt och en trevlig arbetsplats som jag trivs på hur bra som helst, känns underbart! :]
På coop handlade en MASSA gotta till hela helgen som tillexempel två chipspåsar, dricka, godis sedan självklart en massa mat också som ska räcka för ett tag framöver.
Imorgon är det valborg och jag jobbar fram till klockan 1 och sen får vi se vad vi hittar på resten av dagen, jag och johannes. Förhoppningsvis så blir det väl något roligt men det blir iallafall nyktert med tanke på att jag jobbar på Söndag också och jag öppnar båda dagarna så då blir det allt lugnt!
Nu ska vi äta och kolla big brother som förövrigt börjar nu alldeles snart.
Ha en bra Fredagkväll allihopa!
Igår innan arbetet!

Tröttsam dag!

Hej allihopa!
Hade en väldigt trevlig kväll igår tillsammans med bra folk hemma hos Simon!
Idag har varit en trött dag däremot, jag har varit väldigt lat och sådär men jag har faktiskt hunnit vara på stan med mamma och sedan fikat med mamma och pappa så det var även de trevligt!
Nu däremot så sitter jag här hemma och gäspar i takt till musiken nästan, känns det som iallafall.
Hade hämskt gärna lagt mig och vila i en timma eller två i soffan framför tvn men det går ju inte eftersom att jag jobbar ikväll mellan 18 och 22 så jag har börjat förbereda mig inför det nu.

Så nu ska jag bara slappa ett tag här framför datorn sen fara iväg och jobba å efter de göra en tidig kväll!
Ha det bra,
PUSS

Jaahaja!

Hej allihopa!
Steg upp tidigt imorse, klockan 7 för att vara exakt och sedan fot jag på planeringsmöte inför sommaren på jobbet vilket tog en timme ungefär.
Sedan så fick jag veta att jag blivit uppskriven på schemat idag så då har jag jobbat från 12-17 ungefär och kom nu precis hem.
Johannes ligger i soffan, helt död trots att han varit ledig idag och jag som har haft fullt upp hela dagen med att jobba själv med hundratals kunder på pressbyrån känner att jag har huvudvärk och helt slut.
Jag börjar ju inte jobba förens klockan 18 imorgon så det blir nog att ta sig en liten powernap nu snart om det hinns med, annars så blir det bara att ta det lugnt här hemma med mitt hjärta!
Det är ju faktiskt snart helg och valborg till och med men det märks inte direkt av från min sida eftersom att jag jobbar från idag till på Söndag sen börjar jag med Tisdag nästa vecka också så det blir inte så mycket ledighet för min del men på kvällarna kan jag förhoppningsvis hitta på något ändå, som att fara ut och grilla tillexempel för nyktert blir det ju som ni säkert alla förstår!
Nu ska jag umgås med Johannes som jag varit utan hela dagen sedan får vi se vad som händer!
Ha det bra!
PUSS

Schema!

Nu har jag fått schema på pressbyrån för tre veckor framåt och det ser väl bra ut måste jag säga, ser helst att jag får fler timmar också men det ska tydligen inte vara helt omöjligt så man får hoppas på de bästa!
Som det ser ut just nu så är det ungefär tre dagar i veckan så nån dag till hoppas jag på att han kan klämma in iallafall.
Trivs iallafall väldigt bra där och jag fick nu veta idag att jag jobbar Söndag också så då blir det Onsdag-Söndag istället för Onsdag-Lördag. Lookin good!

Idag har jag inte gjort någonting alls, jag har städat eftersom att det såg ut som skit här inne. Känns nästan inte som att jag gör annat när jag är ledig och nu när det börjar bli så härligt väder så känns det ju tråkigt att bara vara hemma och INNE dessutom..
Imorgon blir det att tvätta från 14-18 sedan ska jag få umgås med Bea och vi ska gå ut och gå här i stan sen förhoppningsvis hitta på något mer också.. Misstänker starkt att Johannes jobbar imorgon så då kommer jag ändå att vara ensam och behöver därmed så mycket sällskap som möjligt!
Nu ska jag laga plättar och sedan så ska jag faktiskt fara vidare till Svensbyn för att hämta nå grejer och därmed hälsa på en snabbis också.
Nu ska jag dra, hörs!
PUSS


Synd att Johannes inte var hemma så han hade fått laga mat idag också..

Söti,söti.



mina två brorsbarn!♥ världens finaste.

dålig dag..typ!

Hej allihopa!
Dagen började med att jag var på ett mycket rba humör men sedan ändrades det på något vis och jag fick ett dåligt humör.. VILKET resulterade att jag gav upp allt jag hade tänkt göra för längesen idag.
Men nu har jag iallafall hittat nyckeln till lägenheten, pratat med folk på facebook och med bea i telefonen så nu är jag på ett mycket bättre humör!
Jag funderar starkt på att springa ner och kolla om de finns nå tvättid för här behövs det tvättas kan jag lova, fast det känns som att vi precis gjorde det!
Idag är det en röd dag och de flesta är lediga vad jag har fått uppfattning om, trevligt för de är jag med.
Men dessvärre så jobbar Johannes och han jobbar imorgon också så vi kommer minsann inte ses mycket denna vecka med tanke på att jag jobbar från Onsdag till Lördag.

Jag hade tänkt gå ut och sätta mig i solen ett tag, fara en sväng till Svensbyn och ha en lugnt kväll framför tvn därefter!
Ha det bra allihopa.
PUSS

Jag och våran nya familjemedlem. ♥

love,love,love!

Himmla onödigt ändå!

Suttit bänkad framför tvn i stort sett hela dagen idag och haft ångest över att jag drack alkoholhaltiga drycker igår.
Det var absolut inte värt det kan jag säga utan jag hade hellre suttit framför en öppen eld och grillat eller liknande.
Jag gick iallafall ut på krogen igår, i 10 minuter ungefär innan jag fick så ont i magen så jag höll på att dö och for sedan hem.
Johannes tyckte lite synd om mig då och kom också hem, med mat från Sunes och då till min förvåning så gick min magont över HELT och hållet.. Så med andra ord så fick jag magont pga att jag hade ätit dåligt under dagen och kvällen innan jag började dricka, det blev min lösning till de hela för så måste det ha varit!
Idag har jag också ont i magen för nu har jag inte ätit någonting igen, dock absolut inte ens i närheten av så ont som jag hade igår så jag överlever nog.
Idag är det Söndag och jag ser till min stora förvåning att dem som typ har druckit sedan i Torsdags och har druckit hela helgen ska även dricka idag.. De är ju inte mänskligt, fattar inte hur man pallar!
Nej för mig och Johannes blir det iallafall fläskfilé och pommes till middag, sen big brother och film resten av kvällen.
Det känns bra och jag gillar det, nästa helg blir nykter men jag jobbar ju faktiskt Onsdag, Torsdag, Fredag och Lördag denna vecka så det är ju ändå ganska självklart!

Nu ska jag kolla om köttet har tinat så man kan sätta in pommes i ugnen!


Några bilder från igår!

Partey

Idag steg vi upp klockan 10 för att hinna springa in på systemet, gå på stan en sväng och sedan tillsist fara vidare till Arvidsjaur och hälsa på Johannes farmor.
Där har vi suttit hela dagen idag, ute i solen och bara mått gott. Hur mysigt som helst!
Nu är vi tillsist hemma igen och vi ska fara vidare till Frida om ett tag på inflyttningsfest men först ska jag fixa till mig och sådär och det ska även han så de blir väl inte förens vid 18 tiden som vi far iväg och börjar festa.
Nu ska jag börja göra mig klar iaf!:)
Ha en trevlig kväll!

Middag

Umgicks med Åsa hela kvällen igår och det var verkligen hur trevligt som helst.
Idag har jag inte gjort någonting alls förens nu då jag ska börja göra mig i ordning för att fara till Svensbyn på middag.
Kommer verkligen sitta fint i magen med tanke på att jag bara ätit plättar idag!



Provade lite sommarkläder!;]

BIG BROTHER.

Gjorde helt klart min kväll!

BRINN I ELD.

Nu är jag hemma igen, eller rättare sagt för ett tag sedan egentligen för jag var väl hemma kring 20 tiden ungefär.
Det var jätte roligt att jobba idag och jag jobbade självständigt nästan hela tiden och det gick faktiskt bra och det kändes jätte roligt med tanke på att det bara är andra dagen jag jobbar.
Sen jag kom hem så har jag iallafall både hunnit handla med Johannes och äta middag som bestod av plättar.
Nu sitter vi i soffan och kollar på efterlyst och jag kan säga hur FÖRBANNAT upprörd man blir av att se hur pass många kvinnor det är som blir våldtagna här i Sverige.
Det är verkligen förjävligt och man mår illa av att se och höra det.
Alla ska vi kunna gå ute på nätter/kvällar/dagar utan att vara rädda att någonting ska hända en. Men tydligen så kan man inte det och det är rent ut sagt förjävligt.. Vad är det för folk som kan leva med såna här saker och kunna göra sådant överhuvudtaget?! Ni kan ju inte ha någon som helst skam i kroppen. USCH!!
Det är nästan varje vecka i efterlyst som det handlar om kvinnor som blir våldtagna av män och jag fattar det verkligen inte, hur kan man vilja förstöra en människas liv på ett så svinigt sätt.
Brinn i eld, nu är jag upprörd!

Hur som helst, När efterlyst är slut så ska jag och Johannes ha filmkväll, och i övrigt så tar vi helg båda två idag så vi är ledig fram till på Måndag båda två för då jobbar iallafall jag.
vad som händer i helgen måste jag återkomma med fakta om för det vet jag faktiskt inte ännu så det återstår att se. Antingen så blir det en liten festkväll någon av dagarna eller så blir det lugnt hela helgen.
Nu ska jag kolla tv för nu slutar efterlyst!
Ha det bra alla.
PUSS

En helt okej Onsdag!

Nu har jag hunnit sova ut och även hunnit vara på arbetsförnmedlingen i 40 minuter ungefär.
Jag har nu anmält mig som intresserad av en utbildning på 12 veckor till hösten inom personlig assistent.
Jag tycker att det verkade vara en helt okej utbildning och rätt så rolig och intressant också och dessutom så kan man ju få jobb inom det efteråt och det hade ju inte varit helt fel eftersom att utbildningen är så kort också, lätt värt det!
Men om jag jobbar då så kommer jag ju hällre jobba faktiskt så jag skrev bara dit mig som intresserad för att jag inte visste hur det såg ut för mig då, så vi får helt enkelt se vad som händer!

Nu är jag iallafall hemma igen, har ätit en lunch - korv och makaroner och om två timmar så börjar jag jobba!
Detta kommer vara en fin dag känner jag på mig för efter idag tar jag helg och när jag kommer hem igen så hänger nya fina gardiner i köket i lägenheten. Det gillas skarpt!
PUSS

Bättre bilder på håret!:]

Dagens lyx!

Nu har jag lagt upp resultatet på håret på facebook- hade egentligen inte tänkt lägga upp någon bild idag men det var så många som ville se hur håret blev så därför laddade jag upp en iaf.. Typiskt mig, jag ska då alltid falla för grupptrycket!
Nu är klockan rätt så mycket, 23.00 och Johannes jobbar för fullt. Jag har precis sett big brother och i övrigt precis innan det kommit hem från Svensbyn där jag varit och hälsat på.
Det har inte hänt mycket annat idag förutom det, min dag har handlat om att färga hår och tvätta kläder men jag slutade tvätta kring 7 och då var jag också klar med håret, typ.

Imorgon ska jag iallafall jobba, ska få pröva på en stängning också, de blir roligt. Jag börjar inte förens 16.00 och jobbar några timmar framåt.
Nu ska jag kolla nånting bra på tv och vänta på att Johannes kommer hem på rast och sen ska jag nog sova skulle jag tro.
Ha en bra kväll!
PUSS

världens sämsta bild eftersom att håret ser mörkare ut än vad det egentligen är och sen står jag under ett konstigt ljus också, men vad gör jag inte för nyfikna vänner? :)

två färger färdiga!

Första färgen..

resultat..

Andra färgen..


Resultat..

Tredje färgen.. Resultatet?

Det får ni se senare!

Färgen är i!

Sitter och färgar håret just nu och jag känner mig ärligt nervös denna gång.
Det var nu tre månader sen jag färgade håret sist och jag har en utväxt som heter duga kan jag säga och har inte velat annat än att färga håret nu i en månads tid.. men nu när jag helt plötsligt sitter med min efterlängtade färg i håret så känner jag mig nervös? Jag tror de kan bero på att jag jobbar imorgon och att ingenting får gå fel.
Jag hoppas iallafall på ett bra resultat, vilket jag inte alls tvivlade på för en månad sen.
Detta kommer att ta några timmar så vi får se sen hur det blir. Jag litar på magkänslan!



Denna tavla har förövrigt nyss flyttat in i våran lägenhet. Mycket snygg!
Johannes fick den i födelsedags present av sina föräldrar. :)

Dare to dream, Then do it!





Born to be brave.



Första dagen!

Första dagen på jobbet idag och det gick faktiskt jätte bra, jobbade till och med endel helt själv och det känns inte så dåligt för att vara första gången man är där.
Det kändes även väldigt roligt och jag tror bestämt att jag kommer att trivas där!:)
Jobbade en kort dag idag eftersom att det är mycket att ta in när det är första gången, men jag fick iallafall prova på att öppna.
Jag har fått även shemat inför i veckan och nästa vecka och då är det en dag till denna vecka och tre dagar nästa vecka.

Nu ska jag lägga mig och kolla tv, är helt slut i kroppen, har sovit så oroligt inatt!
Ha det bra allihopa.
PUSS

Helgen!

Min helg har varit hur bra som helst och Johannes har hunnnit fylla år igår.
Vi har druckit och festat både Fredag och Lördag kväll och Johannes har haft uppvaktande både hela dagen igår och ett tag idag när mamma och pappa kom hit.
Igårkväll fr klockan 18 fram till kring 21 så var vi på middag hos Johannes mamma och pappa och åt en väldigt god middag.
Kring 21 så skulle Frida egentligen fara med buss till Luleå men vi skjutsade henne istället så att hon skulle slippa åka buss och komma dit tidigare också.
Idag måt vi väl som vi förtjänar kan jag ju säga och jag har både druckit resorb- vätskeersättning och fleera liter vatten.
Nu har vi varit iväg och handlat så nu ska vi äta kött och pommes och sen blir det myskväll framför tvn med chips och dipp + någon cool film, självklart.
Nu ska jag hjälpa till med maten och fortsätta vara nervös inför imorgon, första dagen på mitt nya jobb.
Ha det bra alla!
PUSS


the pistol is the devil's right hand

Stressig Fredag.

Hej allihopa!
Idag har jag hunnit sova ut men även hunnit städa upp det sista i lägenheten, städa & rengöra toaletten, dammsuga och göra mig iordning inför stan med mamma.
Vi ska nu kolla på en present till Johannes och sedan ska jag gå och handla på coop och börja baka.
Detta kommer att bli en väldigt stressig dag men jag hoppas att jag hinner med allting ändå!

En kvällsuppdatering.

Idag har varit en sån här dag då jag fått mycket gjort.
Jag har stigit upp klockan 11 och umgåtts med Bea, vi har gått på stan och kollat runt lite och även haft en trevlig fika stund igen.
Sen efter det så var jag trött och la mig och vilade ett tag eftersom att jag sovit väldigt dåligt inatt.
efter att jag vaknat så åt jag och Johannes mat, spaghetti och köttfärssås som han har lagat till oss sen börjar jag med städningen här hemma men så bestämde vi oss för att gå ut på en promenad för att Johannes skulle få röra på sig lite och förhoppningsvis få de bättre i ryggen.
Vi gick ut och gick och när vi ändå var på Djupviken så gick vi förbi mormor och hälsade på. Där fikade vi och sen gick vi vidare hem.
Det blev en ganska ordentlig promenad men det var riktigt skönt eftersom att det var soligt ändå in i det sista, påvägen hem var det dock lite kyligt efter att vi varit hos mormor men eftersom att vi gick direkt hem så gick de rätt så fort.
Nu har vi varit hemma ett tag, jag har hunnit städa klart i lägenheten så nu är det bara att dammsuga och skura som återstår. Imorgon får jag ta det, då jag även ska baka och fixa allt annat inför Johannes födelsedag för på Lördag kommer jag inte att hinna, då vill jag att allt ska vara färdigt!

Nu hade jag tänkt gå, jag ska slappna av med mitt hjärta innan vi till sist ska gå och lägga oss!
hH en bra kväll!
PUSS



The sky is the limit, try me!



Trött och sliten.

Vaknade just precis NU.. Så nu sitter jag här och väntar på att Bea ska komma in till stan och vi ska umgås.
Jag vet faktiskt inte riktigt vad vi ska hitta på men nånting roligt blir det ju alltid.
Idag är det Torsdag igen och denna vecka tycker jag faktiskt har gått rätt så fort. Jag måste börja med bakningen redan ikväll för denna cheescake som jag ska göra tar ju ett tag och sen ska den vara i frysen ett bra tag så de är ju lika bra att göra den ikväll så slipper man tänka på den.
Sen så är det städningen också, som tur är så är det inte alls särskilt stöktigt här inne så det går nog ganska fort men eftersom att Johannes fortfarande har ont i ryggen så lär jag väl få göra de mesta själv och då tar det ju självklart längre tid också.
Jag längtar till imorgon, då ska jag vila och bara slappna av och de kommer verkligen vara hur skönt som helst!
Nu kommer Bea så nu ska jag umgås!
Ha det bra, puss!

Möta Bea för en fika på stan!

Då var det Onsdag igen och strålande sol och varmt är det ute, härligt.
Jag fick ett rätt så bra uppvaknande imorse, ja dagen kunde väl inte börja på ett bättre sätt egentligen.
jag har väntat på ett samtal från pressbyrån nu i två veckor för att få veta när jag ska börja jobba och imorse ringa han då alltså och sa att jag ska få börja nu på Måndag och sen fortsätta på Onsdag.
Det blir en öppning och en stängning för att jag ska lära mig hur man sköter allting och hur man gör allting.
Jag ser SÅÅÅÅÅ framemot detta och jag LÄNGTAR.

Just nu sitter jag här och äter kräm, jag är egentligen mera hunrig men jag och Bea ska snart ta en fika på stan så jag vill inte vara allt för mätt fram till dess.
Det här kommer bli jätte trevligt men vad som händer sen har jag ingen aning om. Hon ska iallafall vidare på träning kring 18-19 tiden så då blir det nog en promenad till att börja med sen får vi se vad som händer!
Ha en bra dag allihopa, nu ska jag göra mig kalr för stan.
PUSS

if you wanna get high you got to move with the flow.


Nu slänger jag in handduken för ikväll.

Fear kills, love heals.





It's the little things that makes life big.

Nu har jag bytt däck på bilen, lagat mat till mig och mitt hjärta och allmänt varit duktig.
Vi båda är just nu hur mätta och nöjda som helst, de känns som att jag håller på att sprängas.
Så jag sitter just nu och bara tar det lugnt och väntar på att big brother ska börja så jag får skratta litegrann över hur tragiska dom är där inne och hur rolig gurkan är.

Nu känner jag mig nöjd över mig själv för att jag har varit så duktig idag, jag njuter.
Imorgon är det Onsdag och snart helg igen, de gillar vi!
PUSS

Nu är de synd om mig och jag är sårad..

Nu har jag tagit mig en rejäl powernap och jag kan säga att det var hur skönt som helst.. Jag älskar verkligen powernaps, de bästa som finns!
Men nu har jag iallafall vaknat till liv för andra gången idag och har nu tänkt gå ner till coop för att handla lite mat eftersom att vi bara har frusen mat kvar och de är ingen utav oss sugna på.
Tur att Johannes har mig nu, han klarar nästan inte av någonting själv så jag fixar allting och vet ni vad jag fick höra för kärleksfullt när jag vaknade?

CITAT AV JOHANNES: Vet du? Jag tycker bäst om dig när du sover. Du är söt då.. Också pratar du inte lika mycket!

Det är alltså den tacken jag får för allting, han är då inte kär i mig nåmer!
Nu ska jag gå ner till coop och gråta litegrann.
HEIDÅ!

De är mycke nu!

Hej allihopa!
Jag ahde tänkt uppdatera om gårdagen igår men dessvärre ville inte den bärbara datorn som jag.
Den ville sova och valde att bli alldeles för varm när jag skulle skriva så jag stängde av den och orkade inte gå till den andra datorn som står bakom soffan. Sitter man skönt och är trött så kan de vara ett problem, trot eller ej!

Nååja, igår så hände de inte så mycket egentligen. Det var verkligen hur fint väder som helst, mycket finare än idag förövrigt med 14 grader varmt och strålande sol. På endel ställen var det säkert närmare 20 om man var helt i solen.
Jag satt ute ett låångt tag igår och sen åkte jag till Svensbyn och satte mig i solstolen där och satt ett bra tag till.
Sen kom mamma och pappa hem och då var det matdax så jag åt där och sen for jag och mamma till lillpite för promenad med Therese och Ozzy.
Sen kring 21.30 så åkte jag hem igen och kollade film med Johannes fram till att vi skulle sova och nu är det Tisdag.
Johannes fyller år på Lördag så alla fokuserar sig uti det just nu som tillexempel : Vem som ska baka vad? Vem som ska laga mat? Vad han önskar sig? Städning för min del! Och fixa mera foton till ramarna.
Det börjar dra ihop sig nu och snart fyller jag också år, 21. Lite mer än en månad kvar bara och sen kan jag börja känna mig aningen gammal? Njae, inte ännu kanske.. Men snart!

Johannes har fortfarande ryggskott så jag måste fortfarande sköta allting här hemma i övrigt också så det är mycket nu.
Nu blir det frukost för vår del!

Dance like no one is watching . .




+14 grader. Vi närmar oss sommaren!!

You're no one's but mine.



Hang.







"She grabs her magazines
She packs here things and she goes
She leaves the pictures hanging on the wall, she burns all
Her notes and she knows, she's been here too few years
To feel this old

He smokes his cigarette, he stays outside 'til it's gone
If anybody ever had a heart, he wouldn't be alone
He knows, she's been here too few years, to be gone

And we always say, it would be good to go away, someday
But if there's nothing there to make things change
If it's the same for you I'll just hand


The trouble understand, is she got reasons he don't
Funny how he couldn't see at all, 'til she grabbed up her coat
And she goes, she's been here too few years to take it all in stride
But still it's much too long, to let hurt go(you let her go)
And we always say, it would be good to go away, someday
But if there's nothing there to make things change
If it's the same for you I'll just hand
The same for you
Well I always say, It would be good to go away
But if things don't work out like we think
And there's nothing there to ease this ache
But if there's nothing there to make things change
If it's the same for you I'll just hang "

Party like a rockstar.



KAOS!

Hej allihopa!
Min dag igår var bra och min dag idag är sämre..
Nej de är väl inte så att den är dålig på någe vis men jag har liksom gjort precis allting idag utan att jag fått någon som helst hjälp..
Jag har nu för andra gången denna vecka tvättat helt själv sen klockan 14 för NU är det ju så att mitt lilla hjärta, min älskling, min själsfrände, min man- fått ryggskott!!
Han kan med andra ord knappt gå och han ser till och med helt sne ut. Han knarkar just nu alvedon och sitter och spelar på datorn, något som han faktiskt har gjort HELA DAGEN LÅNG.
Jag har panik eftersom att båda är mycket hungriga men jag varken kan eller orkar laga mat??.. Hur ska jag lösa denna situation egentligen för det är faktiskt sanning.. Jag kan verkligen inte laga mat!
Lagar jag mat så ska det vara färdig mat som man värmer på som tillexempel fläskfilé med pommes, korv eller köttbullar och makaroner, pytt i panna, chickenbits, spaghetti och köttfärssås osvosv..
Gud förbannat att jag aldrig varit intresserad av matlagning i tidigare ålder för nu är det ju för sent. Det enda ja kan göra nu är att städa, tvätta, inreda, jobba och se på när min man lagar mat men det sket sig ju nu när han har RYGGSKOTT,.
Satan, Det blir väl korv och makaroner för oss till middag idag då.
Heidå!

Detta får vara min nya header tills vidare!

      

I've had enough!

You always think you're right
but when you realize you're wrong
you turn your head and pass the buck

You're neither here nor there
You're never playing fair
Then wonder why you're always found alone

You're always sayin'
things and exaggerating
it's hard to know just who you are

You keep on praying
but things just stay the same
you fail to look and see that everybody's been waiting

When you cry at night
alone and don't know why
there is no one left and I'll be walking on

When you burn in hell
remember what I've said
You had your chance
I've had enough

You're always sayin'
things and exaggerating
it's hard to know just who you are

You keep on praying
but things just stay the same
you fail to look and see that everybody's been waiting

When you cry at night
alone and don't know why
there is no one left and I'll be walking on

When you burn in hell
remember what I've said
You had your chance
I've had enough
I've had enough

I'm sick of suffering
You're givin' nothing
I need something
I'm sick of suffering
You're givin' nothing
I need something

You're only playing
We're all fading
I'm sick of waiting
You're only playing
We're all fading
I'm sick of waiting

When you criticize
With your pretty eyes
You drove a stake right through my heart

When you burn in hell
Remember what I've said
You had your chance
I've had enough

I've had enough
I've had enough
I've had enough
I've had enough
I've had enough
I've had enough

Lite nytt i lägenheten..



Lite färgglada ljus!

Ljuslyktor till hyllan över tvn!


Lite blommor som sätter lite färg i lägenheten.


En liten vit hylla som vi satt upp under spegeln i hallen med texten "amor vinsit omnia" (kärleken övervinner allt) på,  Och på hyllan satte vi två ljus.

Sen på byrån i sovrummet så har vi köpt ljus och en duk som vi satt dit för att göra det lite finare och roligare i sovrummet.

Sen denna tavla som jag visat för er tidigare som passar otroligt bra där den hänger. Nu gäller det bara att vända på sängen så att den hänger över sängen istället för mittemot.

Jag känner mig mycket nöjd över det vi hittils har åstadkommit i lägenheten men det är mycket mer att göra men de får vänta till nästa lön kommer så ni får vänta tills dess innan ni får se mer.
Nu ska jag äta middag med mitt hjärta och sedan ska jag baka en kladdkaka med marabou polka i och chokladmousse och krossad blockchoklad på till efterrätt sen blir det myskväll!:)
Ha en bra Lördagskväll!
PUSS

I can still hear the waves.




Bilder från pappas födelsedag!



Thereses bilder. (dom två första)


Kolla vad fint det blev!

Så himla härligt det är att stiga upp till en helt nystädad lägenhet. Det luktar så underbart gott och det bara skiner här inne!
Nu har jag fört över några bilder från kameran till datorn som jag tog igår efter att jag städat klart..
Sååå kolla vad fint det blev!





Kolla ad snyggt det är!! Ändå ser man inte riktigt hur fint det är eftersom att man inte ser allt i helhet.
Kolla även texten "fånga dagen" och den stora tavlan här över som vi hängde upp igår. Jag är nöjd.
Men vad tycks?:)

NÖJD OCH GLAD!

Åååh, Jag är så himla nöjd med mig själv just nu!
Dagen började bra och slutade också bra.. Ni minns att jag sa att jag skulle ut och gå på promenad med mamma och sedan städa lägenheten och att jag inte var särskilt nöjd med det sista men nu när allting är över så känns det så himla oerhört bra!
Nu har jag varit på en promenad med mamma på nästan en mil, vi har varit förbi mormor och hälsat på och sedan har jag dammtorkat, dammsugit, städat hela lägenheten (plockat upp alla grejer på golvet osv) , skurat, städat toaletten, plockat ur diskmaskinen, diskat pannor, dammsugat datorn (var dammigast i världen), och sist men inte minst så har jag tvättat och tagit upp all tvätt.
Nu har Johannes hunnit vara hem en sväng och vet ni vad det roligaste var? Direkt han kom hem så frågade han om jag har städat och sa att det luktade jätte gott och var jätte fint. Så jag känner mig hur nöjd som helst.
Jag har tagit kort överallt som ni ska få se och då får ni även se texten och tavlan som vi har hängt upp i sovrummet, de är så oerhört snyggt!
Imorgon så har jag planerat att fara hem till Svensbyn på dagen och skriva ut bilder från datorn som vi ska sätta i våra ramar som är i hallen för vi har ju köpt en massa ramar på Ikea för ett tag sedan men fortfarande inte satt i några bilder så det är ju på tiden att vi gör det kan jag tycka.
Nu ska jag bara slappna av i soffan med lite chips och saft innan jag ska lägga mig- Det förtjänar jag!
Och sen imorgon så tar både jag och Johannes helg och då ska jag umgås med Johanna på dagen först sen på kvällen blir det mys med Johannes. ♥ Kan inte bli en bättre Fredag.

Ha en fortsatt trevlig kväll/natt ni som fortfarande är vakna.

Nya ideér!

Hej allihopa!
Min dag idag har varit mycket bra. Det har varit vamt ute och vi har gått på stan för att få lite ideér om önskningar till Johannes till nästa helg när han fyller år.
Vi fick faktiskt lite ideér och de var mycket ideér till lägenheten så det blir att mublera om bland annat i sovrummet eftersom att vi satt upp en stor tavla mitt emot sängen men den ska egentligen hänga över sängen så då måste vi vända på sängen och fixa till å sådär.
Det blir säkert skitsnyggt tror jag på!
Sedan har vi även hittat en till tavla som vi önskar att få hänga upp i vardagsrummet över golvlampan, det är en stor svart-grå-vit tavla på en klocka som skulle passa perfekt just där!
Till sovrummet ska vi köpa ett nytt överkast i svart och säng kuddar i rött så de passar in till tavlan som då är grå-svart-röd med en hängbro.

Vi behöver faktiskt lite mer färgklickar i lägenheten så då blir detta helt perfekt!
Åh, vad jag ser fram emot detta och LÄNGTAR, LÄNGTAR- LÄÄNGTAR till löning.

Snart börjar Johannes jobba natt så då ska mamma komma hit och vi ska gå ut och gå en långrunda och sen ska jag städa lägenheten resten av kvällen. Kul kväll på denna Torsdag... Tur att Torsdagen i övrigt har varit KANON.
Ha det bra allihopa, Nu ska jag dra mig!
PUSS

Pappas dag!

Det nya lösenordet har ÄNTLIGEN börjat fastna i min skalle.. Förut när ajg skulle logga in överallt så skrev jag alltid mitt gamla så jag inte kunde komma in förens jag skrivit om till de nya. Så grymt jobbigt! Och det hände ju inte bara en gång om man säger så .. Utan typ 20!
Men nu verkar det som sagt ha börjat fastna så det är ju jätte bra ! Skönt.

Idag fyller min pappa år så jag ska snart börja göra mig klar och gå på stan en sväng för att inhandla hans present, jag ska försöka hitta något jätte bra. Men det är så himla skönt för vad köper man egentligen till en 53 års gammal man? Ja, inte vet jag. Jag får helt enkelt söka igenom lite överallt till jag hittar någe kul.

I ÖVRIGT så vet ni vad jag fick för mig igår.. Jag fick för mig att jag skulle gå ut och gå igår kring 22 tiden.
Jag gick då i 1 timma och 45 minuter så jag var hemma halv 12.
Det blev en jätte lång promenad och jag hade ont i fötterna när jag kom hem om jag ska vara ärlig men jag var ändå nöjd och glad för det var skönt att få sig lite motion för dagen och samtidigt lite luft.

Nu ska jag faktiskt börja göra mig klar för tiden bara drar iväg och jag ska väcka Johannes kring 14 tiden.
:)

Pappa och Jesper.

TISDAG

Hej allihopa!
Idag har jag umgåtts med JOhanna och Angelica och vi har haft det jätte trevligt.
Först till att börja med så vill jag då säga, Vilket underbart och härligt väder vi har haft det idag!
Här i stan så har det varit 10 plus grader och strålande sol. Såna dagar vill vi ha fler av tack!
När jag har umgåtts med JOhanna och angelica så har vi inte ghort så jätte mycket egentligen. Mest pratat och färgat hår men det har varit jätte trevligt för det!
Johanna färgade sitt hår ännu ljusare än vad hon hade och jag inhandlade faktiskt mina tre hårfärger som jag ska göra i mitt hår om en månad. Förstår bara inte hur jag ska kunna vänta så länge med att färga, jag hade egentligen velat färga det nu, nu, NU! Men jag måste få lite mer utväxt först för annars känns det lite onödigt eftersom att mitt hår ändå växer ganska fort och det då är risk för att jag får stor utväxt ganska direkt.
Så nej, Maj har jag sagt att jag ska vänta till och då får jag göra det också, hur spännande och kul der än känns!

I Övrigt så har vi precis haft främmande här efter att Johanna och Angelica har farit hem. Då kom Björn och Elin på besök och det var självklart jätte trevligt det också.
Nu är klockan 20.45 och vi har fortfarande inte fått i oss någon middag. Jag verkar ju inte få någon hjälp med det hela men jag har iallafall diskat alla pannor så jag får väl ta tag i det själv.
Ha det gött!
PUSS

ETT BRA TAG SEDAN ..  Men åh vad jag saknar mitt långa hår!!

Helgens bilder!





MÖSSA!






I wanna know -have you ever seen the rain, Commin´ down on a sunny day?

Gud vad mysigt det är med regn idag alltså. Nu saknas det det bara att ligga i en husvagn och vila, det finns ju inge bättre än att ligga där i tystnaden och lyssna på regnet. Jag måste faktiskt erkänna att jag saknat det!
Nu har jag hunnit gå på stan ett tag och hunnit mysa med mitt hjärta som varit hemma på rast.
Vi ahr ju faktiskt 4 månader idag så det är himla synd att han jobbar fram till klockan 22 ikväll kan jag tycka.
Det ser förövrigt lite bättre ut i lägenheten nu iallafall när jag har burit ut alla sopor, kört en diskmaskin full med disk, plockat undan grejerna på golvet, mm..
Nu ska det bli skönt att lägga sig i soffan, titta ut genom föntret på regnet och mysa ett tag.
Fantastiska dag!



10-12-04.

11-04-04.

4 månader - Jag älskar dig Johannes!

MÅNDAG

Hej allihopa!
Jag sov ut idag igen och det var jätte härligt, jag vaknade inte ens när Johannes steg upp imorse men däremot vaknade jag när han for.
Jag har ätit rester från middagen igår till frukost idag och då mådde jag bra kan jag lova för det var mycket gott. Kände mig som en kung och dessutom när Johannes var hemma också på lunch och jag hade hårinpackning i håret.
På tal om hår så har jag handlat in två helt nya hårfärger som jag ska färga sen när Maj närmar sig och det börjar bli lite varmare ute. Men fram till dess så ska mitt hår få vila.
Det ahr nu gått ytterligare två månader sen jag färgade håret sist och jag börjar minst sagt få FET utväxt igen.
Mend et gör ingenting för jag får leva med det helt enkelt till Maj som sagt för jag har inte tänkt färga mitt hår en dag tidigare.
Det kommer nog bli jätte snyggt tror jag och jag ser framemot det.
Sammanlagt så kommer jag att använda tre olika hårfärger i håret och det kommer nog ta nån timme innan de är klart men resultatet blir förhoppningsvis bra så det är nog värt det i slutändan!

Idag är det Måndag och en ny start på en helt ny vecka. Pappa fyller år på Onsdag så jag ska därför ut på en liten shoppingrunda nu när mitt hår har torkat och jag har sminkat mig.
I övrigt så jobbar Johannes fram till klockan 22 och jag kommer att vara ensamen fram till dess. Jag får helt enkelt höra om någon har lust att hitta på något sen så har jag kul ändå!
Nu ska jag dra, måste torka håret!
PUSS

Duktig hemmafru!:)

Sitter just nu och väntar på att våra pommes ska bli varma i ugnen men det lär väl ta sisådär ungefär ett liv..
Jag råkade nämligen ta liiite väl för mycket pommes så det räcker kanske till 4 pers istället för två men det är ju inte alltid så lätt. I första stunden så gr jag alldeles för lite mat och i andra för mycket och sen möjligtvis i tredje-fjärde stunden eller om jag har tur så gör jag perfekta potioner till oss båda.
Vi ska iallafall äta en lite sen middag men det blev så idag eftersom att Johannes har varit hos hans föräldrar och fixat med bilen och jag har legat och vilat när han kom hem.
Men bättre sent än aldrig iallafall så nu är vi på G med middagen och ikväll blir det bara mys framför tvn och sådär. Känner mig så oerhört lat idag men jag hoppas att jag är piggare imorgon för det behövs städas här inne nu igen och Johannes jobbar så det lär ju vara jag som får ta hand om den uppgiften.
Nu har jag inte tid att sitta här någe mer utan har en maträtt att fixa till mig och min kära man som så snällt sitter och väntar i soffan framför den andra datorn, den bärbara.
Ha det bra!
PUSS

DUMMA, han ecklar sig och jag vill pössas.

Helgen i helhet!

God Söndag allihopa!
Jag hade en jätte bra kväll igår med först Grillat till middag och sedan myskväll med glass och bär här hemma framför bra filmer.
I helhet har jag haft en jätte bra helg och jag har nästan glömt bort hur det är att vakna bakis nu och jag vill inte ens veta hur det känns - Inte ens prova på den känslan igen, helst!
Jag vet att det är väldigt många som har druckit i helgen men jag hade då lika roligt nyktert som ni hade när ni var fulla kan jag lova, de har jag haft i 4 helger nu. Skillnaden är nóg bara att jag kommer ihåg allting och såg hur alla betedde sig. Lika roligt varje gång för det är alltid någon som gör bort sig!
Jag vet inte hur många gånger jag har vaknat med ångest dagen efter jag har druckit och det har varit så skönt att slippa det nu i en månad. Jag känner mig nöjd med att vara nykter och det tänker jag vara i några veckor till. :)

Idag ska jag inte göra något alls speciellt. Jag ska bara umgås med min älskling hela dagen lång, kanske gå på en promenad och mysa på-.
Snart är det dags för lite mat för våran del, jag håller personligen på att svälta ihjäl och sen får vi se vad som händer efter det.

Ha det bra alla barn.
PUSS

Hittade en gammal bild på min fina :)

Bilder från idag :]






resten hittar ni på facebook!:]

Igår..

Hej allihopa!
Sa jag föresten att jag fick jobb igår? jag tror inte att jag meddelade det någonting på facebook.
Känns jätte skönt att jag bara var tvungen att vara arbetslös i en vecka innan jag fick ett nytt jobb och denna gång blev det på pressbyrån. Det känns jätte spännande och roligt! Detta jobb kommer nog passa mig bättre än på go excellent tror jag!:)
Igår var jag fyllechaffis till en massa folk också så jag lyckades tjäna in några hundralappar trots allt så det känns jätte bra.
Jag fick även träffa mina fina vänner från Arjeplog igår och dom har jag inte träffat på evigheter så det var faktiskt jätte roligt! Kanske ska umgås med dom ikväll också ett tag men vi får se. Jag känner mig inte så pigg just nu så isåfall om de har gått över.
Nu är jag iallafall jätte hungrig och vill ha mat & sen får vi se vad som händer!
Ha det bra,
PUSS


Träning på step in & fyllechaffis för ikväll!

Hej allihopa!
Steg upp tidigt idag, eller ja. Klockan 10 iallafall och sedan dess så har jag iprencip inte gjort någonting alls.
Jag sitter just nu och äter frukost i träningskläder däremot eftersom att jag ska träna på step in 12.30.
Det kommer verkligen vara hur skönt som helst att få träna. Jag har inte varit där på hela veckan och behöver verkligen träna nu. Det enda jag har gjort i veckan är att gå ut på promenad varje dag men det känns inte som någon träning direkt även om jag gått i upp till två timmar varje gång jag gått så det blir ju en mil minst iaf.
Igår var jag ute och gick i Svensbyn med Bea, det blir alltid trevligare att gå på promenad om man går tillsammans med någon.
Jag har förövrigt varit nykter i en månad nu och det har gått fort och jag känner mig fräschare som person på något sätt och ajg har även gått ner i vikt.
Nu har jag exakt en månad kvar att vara nykter under och sedan får vi se hur jag känner (om jag ska börja dricka igen eller inte?) Det har ju faktiskt varit skönt att vara nykter så man vet aldrig.
Idag är det iallafall Fredag och jag ska vara fyllechaffis ikväll till Johanna med flera så det blir nog bra. Då kan man kamma in lite pengar också iställlet för att slösa en massa som alla gör när de är fulla.
Jag var ju fyllechaffis förra helgen också och det gick då bra, i vanliga fall så brukar jag iprencip bli galen på folket jag skjutsar för att dom är så fulla och jobbiga men de gick faktiskt bra. Skönt de iallafall!
Vi får se hur det går ikväll. Blir det för jobbigt så får jag väl fara hem helt enkelt- svårare än så är det inte.
Äh, nu ska jag börja fara typ men först måste jag äta upp min frukost.
Kommer med mer uppdatering efter jag har tränat!
ciiao!
RSS 2.0