Vart jag mig i världen vänder..

Har alltid kunnat lita på min omdömeslöshet,
Har alltid kunnat tappa min skalle till marken.
Har alltid varit säker på att jag kan göra fel,
Det ger mig trygghet i stanken, bedragen av tanken.

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar?
Jag tror du söker efter mer än du ser,
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar.

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig,
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig.


När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen,
Kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen.
För vi lever alla med känslan att falla
Och vid tomhetens botten står vi på toppen.

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig,
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig.

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Längtar efter något som kan rädda mig,
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig.

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Längtar efter något som kan rädda mig,
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig..

Här ta min hand jag följer dig, Vi ska åt samma håll!

Kräftskiva (utan kräftor för min del) ikväll. Kanonkul!


Trötter!

Hej allihopa!
Vaknade före f*n imorse av att solen sken igenom persiennerna och rakt i mina ögon. Varmt var det också eftersom att solen låg rakt på fönstret så där gick min skönhetssömn upp i rök och jag la mig för att kolla tv i några timmar ist innan jag åkte vidare in till staden.
Idag har jag shoppat.. Det blev två cardigans, en i svart och en i brunt, två halsdukar till i höst/vinter- en svart och en knall rosa, och sedan tillsist ett par jeans leggins. Köpte även med min en kopp från Indiska till Jennie, en likadan som jag gav henne i present. Hon tyckte om den och ville ha en till så då sprang jag in och köpte en till henne innan jag börjarde jobba klockan 16.
Jag har nu nydligt slutat att jobba och har därefter inte gjort mycket alls som är vettigt och är heller inte säker på att jag kommer att göra något vettigt heller.
Jobbar imorgon och på Fredag också och sedan får jag vara ledig i helgen, efter hela 9 dagars arbete.
På Lördag blir det kräftskiva tillsammans med goá vänner som sagt och i övrigt, inte mycket annat.
Har nu lagt undan några tusen denna månad för att få någon sorts egen budget över mina pengar så jag känner mig smått duktig ändå!
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla film.
Ha det gött!
PUSS

Schvensbojjn!

Hej allihopa!
Idag började dagen med att jag sov frma till klockan var 13.30. Somnade inte förens 04.30 imorse så då fick jag faktiskt lov från mig själv att sova ut så länge jag kunde!
Efter de så gjorde jag mig iallafall redo för en vända på stan tillsammans med Johanna och Emelie, det var trevligt och jag fick mig en god matbit på café piteå!
Klockan 15.35 så gick jag till jobbet, lite tidigare än när jag började men det var för att min chef började om idag och ville hinna träffa han en stund innan jag skulle börja jobba.
Det gick iallafall bra att jobba idag, inte så mycket folk men man kan inte förvänta sig så mycket annat när det bara än någon dag innan löning. Jag själv fick lönespecen imorse och kan inte känna mig annat än överlycklig och nöjd. Denna månad fik jag ut en FET lön så då blir det att lägga undan en stor del av den för jag planerar att åka till Göteborg inom en snar framtid för att hälsa på storasyster Jennie och sedan därefter gärna en utlandssemester med Johannes när man får tid över till det.
Min lön kommer iallafall in imorgon och då ska jag försöka hinna med en vända på stan med Johanna innan jag börjar jobba klockan 16 men det brode ju inte vara några större problem! Då ska jag handla hem lite behövliga saker men öven betala bort räkningarna som jag nu har fått. Tur som är så var teliaräkningen väldigt låg och jag därför inte har särskilt hög summa att betala ut denna månad så nu är dte bara att leva livet fram till nästa månad!

Anledningen till att jag åkte hem till Svensbyn ikväll är som så många andra gånger helt enkelt för att Johannes jobbar natt och jag är fegast i världen och hatar att sova ensam.
Här har jag sällskap av både mamma, pappa, Linda, Anton, Molle och Lea så det räcker ju och blir över. Dessutom bjuder mamma på rester av deras middag som dom ätit idag, vilket är det bästa- och uppskattas ALLTID!
Nu ska jag ta mig en dusch, lägga mig i sängen, slå på en grym film och äta massvis med chips, godis och dricka min coca cola zero!
Ha det gött kära vänner!
PUSS

Måndag 22/8.

Hej allihopa!
Nu har jag jobbat heela min helg men även hunnit vara på bio samt följa med Johannes till hans kompis på fest och ätit midadg på Thai garden och haft det mysigt.
Nu är det Måndag och jag har jobbat idag också, dock bara mellan 15-19.30 så det har gått rätt så fort och jag fick minst sagt sova ut imorse så det känns helt klart jätte bra!
Nu från imorgon till på Torsdag så jobbar jag bara mellan 16.19.30 så jag känner på mig att denna vecka kommer att gå fort och sedan så jobbar jag mellan 14.19.30 på Fredag och får därefter vara ledig i helgen.
Till veckan så ska jag få mitt nya schema och det känns otroligt roligt och spännande, jag längtar!!
Det jag också längtar till är till på Onsdag då jag får min lön, vet inte hur mycket jag får ut denna månad ännu men tror attd et blir rätt så mycket så då ska jag handla höstkläder och skor. Älskar det!
I helgen kommer dessutom min fina vän Erika hem hit till Piteå igen så då blir det att vara med henne, Anna och några till på Lördag. Det blir kräftskiva men sist jag åt det så fastnade jag inte riktigt för de, tyckte faktiskt att det var rätt vidrigt . Men vem vet? jag har ju faktiskt lärt mig att äta både pizza och hamburgare nu under de senaste månaderna så vem säger att jag inte kan ha börjat tycka bra om kräftor också? Vi får väl se hur det smakar! Annars får jag helt enkelt ta med mig och äta något annat.
Känns iallafall som att denna kväll kommer att bli jätte trevlig och jag längtar.
Nu ska jag faktiskt ta och dricka upp min oboy och sedan kanske man borde lägga sig i soffan och kolla tv.
Ha det gött!
PUSS

De senaste bilderna!

inget att se framemot?

Hej allihopa!
Jag kan börja med att säga att jag snart ska starta en ny blogg och "börja om från början".
Har skrivit i denna sen 08 och kan därför tycka att det är dax med lite förnying i tillvaron.
Har bestämt namn till bloggen men behöver lite hjälp med att göra någon snygg header till den så jag ska försöka ragga till mig någon som kan hjälpa mig med det sedan börjar jag om från 0.
Idag är det Fredag och måååånga har längtat efter denna dag i stort sett hela veckan men för mig känns det inte alls speciellt för under min helg så kommer jag att ha längre arbetspass än vad jag har haft under veckan och den kommer liksom bara att försvinna rätt så fort också.
Tur att Johannes är ledig så att jag får umgås med han iallafall för det får jag ju göra varenda kväll och sen på Lördag så blir det ju helmys så jag tror ändå att denna helg helt klart blir ok iaf.
Jag ska springa ner på stan nu och hämta mina skor samt köpa ett puder. Sjukligt less på mitt som jag har nu eftersom att det har blivit för mörkt nu när sommaren är över. Nog för att jag inte har varit brun under hela sommaren, nej snarare vit som ett lakan på hela kropppen... Men ansiktet han få sig liiite färg och denna lilla färg har försvunnit nu och därför är mitt puder för MÖRKT. Fan också! typiskt mig.
Nu ska jag springa. Måste ju ändå fixa till mig lite innan också och jag börjar 14.55 så dax att ge sig av!
ha det gött.
PUSS

min helg

Hej allihopa!
Nu har jag jobbat färdigt för idag men även hunnit sitta och ha en trevlig stund på nodo tillsammans med Sofia, Angelica, Johanna och Frida och därefter handlat min och Johannes "middag" på coop.
Nu sitter jag här framför datorn och väntar på att ugnen ska bli varm så jag kan sätta in stripsen och därefetr börja med köttet för idag blir det go' middag hade jag tänkt efter att ha ätit sämre än sämst de senaste dagarna. Då förtjänar jag faktiskt det här kan jag tycka och Johannes också men bara för att han är så bra!
Nu har jag börjat mina 9-dagar-i-rad-arbete och denna dag gick bra. Regnet har öst ner hela dagen men det har trots det varit hyffsat mycket folk och jag har haft saker att göra heeela dagen på pressbyrån.
Imorgon är det Fredag och jag jobbar samma pass som idag, dvs mellan 14-19.30 och sen ska jag bara ta det lugnt framför tvn med världens bästa sambo.
På Lördag jobbar jag mellan 9-16.30 och sen ska jag bjuda Johannes på middag på antingen golden dragon eller thai garden och sedan om vi kan enas om vilket film vi ska se på bio så ska jag även bjuda han på de.
Tycker att vi gjort så lite tillsammans den senaste tiden så det var dax att umgås och göra något riktigt mysigt och fint nu när vi ändå får vara ledig tillsammans under helgen (det händer inte speciallt ofta må jag säga).

Slutligen på Söndag så ska jag umgås och gå på bio med min fina vän Bea då vi äntligen ska se filmen "Jag saknar dig."

Så ser min helg ut i helhet, saker och ting tillkommer säkert för jag älskar att vara impulsiv. ;>
Ha det gött allihopa!
PUSS

morning!

Godmorgon allihopa!
Jag vaknade för ett tag sedan av mig själv men jag känner mig fortfarande trött så jag ska lägga mig i sängen igen och kolla tv hade jag tänkt.
Egentligen hade jag velat gå ut och gå men i detta väder så kändes det inte lika roligt längre! Det regnar ute och jag hatar att bli blöt om håret och om fötterna när jag går. Det obehagligt!
Jag ska därför avvakta ett tag och se om det slutar regna men det verkar som att det ska regna hela dagen så det är ju mindre roligt! Ska in till stan idag iallafall och umgås med Erika samt kanske med Johanna och Frida ikväll om det inte blir några ändrade planer sen så ska jag jobba imorgon och 9 dagar framöver.. Tungt!
Kommer iallafall att vara skönt att jobba i helgen på ett sätt men imorgon och på Fredag- inte lika roligt och inte nästa vecka heller, jag får iallafall korta pass.

SEDAN det som jag har gjort de senaste dagarna är att TRÄNA. Jag vet att jag sagt detta i flera månader och inte gjort det men jag har tränat för mig själv hemma, dvs varit ute och sprungit och gått å sådär men nu ska jag faktiskt köpa mig ett gymkort på stepin eller korpen.
Mamma ska börja träna med mig så då har jag alltid någon att träna med och slipper träna själv så då blir ju det hela så himla mycket roligare!

I övrigt så älskar jag att träna, känner mig så nöjd och glad efteråt och nu har jag träningsvärk vilket betyder RESULTAT.
Imorse har jag ringt ett efterlängtat samtal också, det gick bra och precis som jag ville.
Nu ska allt bli så mycket bättre,
så otroligt mycket bättre.. ♥

åh, det rä så himla roligt att ha fått igång min gamla dator igen för då hittar man så otroligt gamla bilder!:)
Sandra liten!

dom är int som du, ändå int som du.

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan gå och lägga mig i sängen och kolla film.. Om jag nu inte blir parkerad framför datorn igen, De återstår ju att se!
massor med kärlek!♥

De senaste dagarna har det inte hänt mycket alls egentligen.
I Fredags så hade vi våran syskonfest, vilket var jätte roligt och därefter så han jag till och med in på krogen en vända där jag träffade otroligt trevliga människor som jag umgicks med.
I Lördags så var vi och åt middag hos mamma och pappa, jag och johannes och sen så skjutsade jag vidare mamma och pappa till Liden i Svensbyn där det festades på för fulla muggar.
Jag skulle egentligen hämta Johannes syster i Lule men det blev inte så så då for vi direkt hem efter det.
Igår så umgicks jag med Bea, vi skulle fara på bio och kolla filmen "jag saknar dig" men eftersom att vi var segast i världen så han vi inte dit innan filmen hade börjat och köpte därför bara godis och for hem och kollade film istället men lika mysigt var det!
Idag har jag hunnit vara ute och gå på morgonen men även nu för ett tag sedan varit ut och joggat!
Jag har varit ledig nu sedan i Torsdags, känns aningen konstigt att ha så många lediga dagar men imorgon jobbar jag igen och sen är jag bara ledig Onsdag innan mitt 9-dagars pass börjar.
Kommer väl bli aningen jobbigt eftersom att jag jobbar hela denna helgen också till råga på de men det har varit skönt att få vara ledig i några dagar nu så har jag hunnit ladda om på nytt och känner mig ändå ganska okej med det!
I övrigt så blir denna vecka vit och helt klart väldigt lugn. Ska försöka att fokusera på endast jobb, kärlek, vänner och träning.
Dessutom är det hög tid att vila upp sig nu!
Ikväll blir det att umgås med Bea igen så jag väntar på att hon ska komma hem och höra av sig.
Ha det gött allihopa!
PUSS

dumma telia, dumma mig, dumma dig, dumma allt!

Jobbat färdigt för idag, för ett tag sedan faktiskt och nu sitter jag bara framför datorn och latar mig.
Jag har sjukt himla, otroligt tråkigt och jag hade inte ens funderat på att tacka nej till en resa utomlands eller till  och med söderut nu.
Jag är arg på Telia nu också till råga på allt efterosm att dom har skickat en påminnelse på en räkning som jag aldrig ens sett förut. Eftersom att jag har abonemang så betalar jag ju en summa varje månad men den är redan betalad från förra månaden och rkäningen för den här månaden ska komma i slutet av månaden, dvs därekring 20e eller 21a och ska sedan betalas senast en månad efter det datumet.
Imorgon ska jag ringa dit och fråga vad i helvetet dom håller på med men även ringa till vårdcentralen och därefter hitta på något kul och fara på syskonfesten i Bergsviken på kvällen.

Nu ska jag ta mig en dusch och försöka sluta sura, för det verkar inte leda någon vart när jag varit sur sedan imorse.
Farväl!

Im a fire and I burn, burn, burn tonight.

Which of the witches do you belong?
The one with the eye patch or the one who's highly strung
I know you can't trust anyone
How do you capture a photograph?
Put it to sleep pretend you're having a laugh
I know you thought you'd have the last

I'm a fire and I'll burn burn burn tonight
I'm a fire and I'll burn burn burn tonight
I'm a fire and I'll burn burn burn tonight
I'm a fire and I'll burn burn burn tonight


The midget is frigid I put it to you
Who's got a match I've got the petrol to set it too
I know I shouldn't have trusted you
It's making me tense when you're telling me
It's just the facts that don't compute the classic way
I guess I'm wrong again anyway

I'm a fire and I'll burn burn burn tonight
I'm a fire and I'll burn burn burn tonight
I'm a fire and I'll burn burn burn tonight
I'm a fire and I'll burn burn burn tonight

I'm a fire and I'll burn tonight

I'm a fire
I'm a fire and I'll burn tonight
I'm a fire

I'm a fire and I'll burn burn

I'm a fire and I'll burn burn
I'm a fire and I'll burn burn
I'm a fire and I'll burn burn
I'm a fire and I'll burn burn
I'm a fire and I'll burn burn
I'm a fire
I'm a fire
I'm a fire.

såå, på dåligt humör!

Hej allihopa!
Sitter nu hemma i lägenheten efter att ha varit förbi arbetsförmedligen en sväng och fyllt i ett papper till försäkringskassan.
Känner mig arg idag, ledsen, irriterad och besviken. Detta känns väl med det inte som världens bästa dag om man säger så men man får helt enkelt leva vidare ändå!
Jag ska jobba mellan 14-19.30 idag och sen ska jag bara vara.
funderar på att  fara till Svensbyn och sova inatt så jag slipper sova själv och imorgon är det syskonfest som gäller.
De senaste dagarna så har jag funderat mycket kring vad jag ska göra av mitt liv, vad jag vill bli? och om jag verkligen vill bo i Piteå i resten av mitt liv? Jag har ingen aning alls ärligt talat och det gör mig stressad.
Antar att man får tänka att jag har år och dar på mig att fundera över det för jag är ju faktiskt "bara" 21 år gammal?
Jag får följa med strömmen? för som det ser ut just nu så har jag iallafall ett jobb, där trivs jag som handen i handsken och hade inte alls velat lämna den arbetsplatsen, ja inte nu iallafall.
Tror att jag nu ska ta och äta en utav matlådorna som jag så snällt ställde mig och gjorde inattl för att Johannes skulle få i sig någon mat och inte bara mackor och sedan så är det som sagt jobb som gäller.

I övrigt vill jag än en gång skänka en grattiskram till min underbara storasyster Jennie som fyller år idag.
Önskar dig världens bästa dag så ses vi imorgon!

bildbomb.

Hej allihopa!
jag hade tänkt skriva ett inlägg men det har hänt så mycket på sistone, efter pdol så detta inlägg skulle bli allt för långt om jag skulle vara tvungen att ta allt i helhet så jag delar med mig av lite bilder från den senaste veckan istället.
Man säger ju faktiskt att en bild kan säga mer än tusen ord så här kommer dom!

slappar vecka!

Hej allihopa!
Idag vaknade jag upp utan röst och helt och hållet sjukt sliten.
Nu känner jag bara att det är otroligt skönt att pdol helgen är över och man får vila upp sig!
Det har varit väldigt stor skillnad på jobbet idag, mycket lugnare och skönare än vad det har varit på två veckor. Därmed har man hunnit med mycket mer än vanligt och det gick snabbare att stänga igen placet.
Nu är jag hemma igen och har jobbat medllan 15-20, ska bara vara hemma och vila upp mig nu så mycket jag kan i veckan. Jobbar dessutom bara 4 dagar så jag får vara ledig på Onsdag och till helgen, kommer att kännas skönt och dessutom så har vi haft förfest i lägenheten i helgen så det är ganska stödigt och sedan så råkade jag ju bränna popcorn igår så att dom började brinna till och med så det osade och var rök i hela lägenheten igår och nu luktar det fortfarande bränt!
Jag ska försöka städa upp hära litegrann, får se om jag orkar men det behövs iallafall!
Ha det gött allihopa!
PUSS

slappar vecka!

Hej allihopa!
Idag vaknade jag upp utan röst och helt och hållet sjukt sliten.
Nu känner jag bara att det är otroligt skönt att pdol helgen är över och man får vila upp sig!
Det har varit väldigt stor skillnad på jobbet idag, mycket lugnare och skönare än vad det har varit på två veckor. Därmed har man hunnit med mycket mer än vanligt och det gick snabbare att stänga igen placet.
Nu är jag hemma igen och har jobbat medllan 15-20, ska bara vara hemma och vila upp mig nu så mycket jag kan i veckan. Jobbar dessutom bara 4 dagar så jag får vara ledig på Onsdag och till helgen, kommer att kännas skönt och dessutom så har vi haft förfest i lägenheten i helgen så det är ganska stödigt och sedan så råkade jag ju bränna popcorn igår så att dom började brinna till och med så det osade och var rök i hela lägenheten igår och nu luktar det fortfarande bränt!
Jag ska försöka städa upp hära litegrann, får se om jag orkar men det behövs iallafall!
Ha det gött allihopa!
PUSS
RSS 2.0