Latmasken..

Hej allihopa!
Igår var jag helt död efter jobbet kan jag be och få tala om.. Ja det är ju inte direkt det lättaste att jobba med en halvfungerande fotled som för tillfället är skadad igen, precis som förut när jag spelade fotboll. Ont gör det kan jag tala om men jag har klarat av att bita ihop förut och har gjort det igen. Sprungit runt med disk och mat och serverat kunder i åtta timmar på ängeln.
Det är minsann tur att jag tycker att det är roligt att jobba och att jag tycker att det var värt det efteråt för kan tala om att jag plågades med både huvudvärk och av att jag inte kunde gå som folk.
Jag slutade därför ut att fara och festa redan dagen innan jag skulle jobba för jag förstod att jag skulle ha ett helvete dagen efter på jobbet och ännu värre än vad jag hade det då!
Iallafall så gick dagen mycket snabbt på jobbet, 8 timmar kändes som 5 ungefär men det var för att vi verkligen hade fullt upp hela dagen och vi hade mycket att göra. Det var riktigt roligt! Sen så gav det nog mycket att jag sov 12 timmar natten mot Söndag då jag skulle jobba också! Jag är så duktig, verkligen.
Idag och på kvällen efter jobbet igår har vi som mest inte gjort någonting alls. Tvättat, städat och legat bänkade framför tvn i soffan, så sjukt härligt!
Imorgon är det Tisdag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske gå förbi stan en vända och kolla runt litegrann? Kanske fara iväg och umgås med någon? Eller fara till Svensbyn och vara där? Ja vi får helt enkelt se vad jag gör. Johannes jobbar iallafall så jag är ensamen hemma hela dagen fram till kring 22 på kvällen.
Bara höra av er om ni vill hitta på något så är jag öppen för förslag!
Ha det bra.
PUSS

The love of my life ♥


Det är dax för Fredagsmys!

Hej allihopa!
Igår hade jag mycket att göra, var igång hela dagen lång som ni hörde men det var härligt eftersom att jag var smått sliten och trött. Jag valde att lägga mig tidigt igår istället men dessvärre så blev det ju inte det. Ville ju umgås litegrann med älskade när han kom hem från jobbet halv 23.30 så det blev inte sängen förens halv 2 för mig, han ar dessutom uppe ännu längre än jag. Fattar inte riktigt hur han orkade när han jobbat och allt!
Iallafall så vaknade jag med en leénde på läpparna idag. Haft mycket hemska drömmar på sistone som fått mig att fundera mycket och varit ledsen när jag vaknat men inatt har det varit helt mörkt i skallen. Jag har inte drömt någonting tror jag. Iallafall inte något som jag kommer ih¨åg men det känns faktiskt jätte skönt. Men det som känns ännu skönare är ju att det faktiskt är Fredag idag? ÄNNU EN VECKA som gått förbi med stormfart. Förstår inte riktigt hur det kan ha gått såhär pass fort men fort har den gått  och det känns väl som att det är Onsdag idag ungefär.
Hur som helst så har jag ingen som helst aning om vad som händer idag, känner mig smått död och sliten. Träningsvärk, mensvärk, benvärk.. Ja det är inte sådär jätte skönt kan jag ju säga! Blir nog att knapra alvedon och vara hemma med Johannes framför någon grym film, chips och godis ikväll.
Snart kommer pappa hit och fixar det sista med diskmaskinen förövrigt, skönt! Då kan vi använda den igen. Vi har ju bara använt den en gång sen började det droppa från slangarna som Johannes har dragit.
Nu blir det förhoppningsvis fixat så vi slipper diska för hands, jag vägrar då iallafall!
Nu ska jag allt fixa håret  litegrann, det är lockigt och de gillar jag inte.. Hatar att sova med blött hår!
Heeirå!

Melissa Horn ♥

Sen en tid tillbaka har jag varit trött, försökt att vara allt på samma gång.
Så mycket man kan göra & borde & vill men mitt i allt så ska man räcka till.
Sen en tid tillbaka har jag varit tom & försökt att hitta spår som leder rätt.
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan men mittt i allt så ska man vara sann.
Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler & det har samlats damm på min gitarr.
För allting jag skriver det blir ändå för kort, & allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.
Sen en tid tillbaka så har jag varit tyst & försökt att känna efter hur det känns.
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van men jag har tröttnat på att vara likadan.
Sen en tid tillbaka så har jag känt mig svag och försökt att vara nån till lags.
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där och snart så har man glömt bort vem man är.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut.
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla här omkring.
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut, han tog för stor del av mitt liv jag kunde inte andas tillslut.
Du säger att du minns och att det känns som igår men det var allt för längesen för att ens kommas ihåg.
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt. Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen?
Jag gav upp för längesen.. Jag gav upp för längesen..
Du är kvar med samma folk, lever kvar med samma man, lever kvar i samma damm och du går i samma kläder, blir glad av samma rus som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus.
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen för du ser i mina ögon att jag försvann för längesen.
Det finns ingen att behaga, inget att förklara, inget att försvara - jag gav upp för längesen.

Perfekt!

Det blev några glas vin tillsammans med Johanna igår, det var trevligt och vi han även kika förbi kalles där några kära fina vänner höll till. Så vi satt tillsammans med dom ett tag sedan när klockan var halv 12 så gick jag hem för då slutade även Johannes så jag han umgås och kolla film med han ett tag innan vi skulle sova.
Idag steg jag upp kring 11 och tog mig en promenad förbi arbetsförmedlingen eftersom att jag fick en kallelse igår via sms. Jag gjorde bort det ganska direkt efter jag vaknade och det gick fort så då han jag därmed gå förbi farfar som jag skulle hälsa på men olyckligt nog så var han inte hemma så då for jag till Ica och handlade litegrann istället. Jag har känt mig lat hela dagen men trots det hållt igång hela tiden. Jag har gått på stan med Johanna från att klockan var kring 3 till klockan 6 och då shoppade jag med mig lite saker hem och åt hämtmat som bestod av en kycklingsallad från subland. Mycket gott och eftersom att jag aldrig hade orkat laga mat själv idag så satt den perfekt och jag blev mätt i magen, gott var det verkligen!
Nu sitter jag i lägenheten. Har inte hunnit vara hemma nästan någonting men jag har iallafall hunnit boka tvättid till imorgon så det var iallafall huvudsaken eftersom att både sängkläder och klädesplagg måste tvättas snarast!
Just nu är mamma påväg hit så vi ska ta oss en promenad här runt om i stan.. Om det blir grisberget eller fårön vet jag inte men det återstår att se, kommer bli hur skönt som helst iallafall!
Promenerade ju en kortis tidigare idag på ungefär 45 minuter men det gav faktiskt väldigt mycket eftersom att jag var både sliten och trött i kroppen med tanke på att jag drack igår och sov lite inatt. Då är promenader i fint väder en bra medicin!
Nu ska jag pallra mig vidare, Imorgon är det Fredag och det känns verkligen underbart skönt!
Love it, Bye.

Våran älskade bänkdiskmaskin. Ursäkta röran.. Vi bygger om! typ.

raklödder och en spraydeo är ju alltid bra att ha!

Fina festvantar som jag bara inte kunde låta bli! Passar ju perfekt en kall vinterdag på ett party.

några klämmor köpta från H&M!

Döende..

Hej!
Ville bara meddela att anledningen till att jag inte skrivit på några timmar är för att jag dog av sushin.. Iallafall lite för jag fick mig en spy attack. Det smakade skit med andra ord och jag tänker aldrig mer äta rå fisk och sjögräs! punkt slut. Nu orkar jag inte prata om de något mer, jag blir deprimerad ju!
SEDAN EFTER SUSHIN så var jag tvungen att belöna mig själv med en shoppingrunda på stan och då handlade jag hem några kläder som tröst för att jag har fått äta dålig mat idag.
I övrigt så har jag både fikat och ätit på stan men det förtjänade jag. Jag är ju trots allt bäst och har låtit mig tvingas äta dålig äckel mat! Inte likt mig..
Nu har vi kommit hem från stan och är tillbaka i lägenheten igen. Jag sitter och bloggar och jag sitter även och nöter facebook, det är kul men det som är ännu roligare är att kolla på när Linda, Anton och Johannes städar i lägenheten. Då slipper jag (för jag är ju självklart den som alltid måste göra det annars liksom?) Jag förtjänar att någon annan gör det åt mig ibland och denna gång blev även Linda och Anton drabbade..
Snart ska vi iväg och se bio, little fockers - den verkar bra!
Hejdå.
Här är föresten kläderna jag köpte, ni får se på dom!

jag ber till  Buddah med min nya kiol och mina nya strumpbyxor! (Y)

framsidan på min nya tunika.(Y)

Baksidan.. (Y)

en skön tröja som är skön. (Y)

en bättre bild på strumpbyxorna och kiolen! (Y)

Djävulunge..

Kan någon snäll själ rädda mitt skinn? Jag sitter här och håller på att hungra ihjäl, ingen pojkvän hemma heller och jag tycker synd om mig själv. För vet ni vart han är? HAN ÄR OCH KÖPER HEM SUSHI, fyfan så förbannat äckligt? Tror jag iallafall. Jag har nämligen aldrig smakat skiten men eftersom att det är gjort av rå fisk och sjögräs vilket jag har hört iallafall så låter det inte alls som någon hit!
Nej känner mig ärligt inte så sugen på att ens prova den måltiden men Johannes är envis och tycker att det är såååååååå sjukt gott så han for iväg och köpte det och då har jag inte så mycket till talan längre. Sitter h'r och äter en massa godis så att jag blir mindre hunrig tills han kommer hem.

Meddelar senare om jag överlevde!
På återseénde.
PUSS

Kolla vad jag fick av min älskade när han kom hem från jobbet idag..

Han är världens bästa! ♥

when I see your face there's not a thing that i would change

cuz your amazing, just the way you are!
And when you smile the whole world stops and stares for a while.
cuz your amazing, just the way you are!

Älskar dig, Johannes Sjöstedt. ♥


Skoter♥

Hej allihopa!
Vi somnade rätt så tidigt igår, direkt efter att vi kollat klart våran film och ätit några godisar. Vi köpte ju f*n godis för 70 spänn igår och lyckades bara få i oss några godisar av typ 1000, otroligt mycke godis blev det men så går det när man måste inspektera varenda hylla på godishuset i Öjebyn.. Då kan det ju inte bli annat än en FET påse!
Idag så steg vi upp kring 11 och for vidare till Johannes föräldrar och sedan ut med skotern. Vi har varit ute hela dagen och kört och jag har kört massor. Så sjukt roligt det är alltså, jag har nästan glömt bort hur kul det är. Har ju varken kört eller åkt skoter sen två vintrar tillbaka. Gud så tragiskt men det lär jag ju ta igen nu!
Johannes ska ju köpa en ny skoter sen och då får jag ta över hans så då blir det mycke skoter för min del.
Vi har iallafall sammanlagt kört över 15 mil under dagen idag och gårdagen. Idag körde vi mellan 12.30- just efter klockan 17 med ett snabbt stop i Svensbyn hos mamma och pappa och sedan i Öjebyn för att käka på Pit-stop hos Therese. Mumma!
Nu har vi hunnit fara hem och ha det trevligt, duscha och andra grejer och nu sitter vi och spelar bingo, fett kul!
Dessvärre så ser det mörkt ut för oss båda men jag hoppas på en vinst på treans bingo nu istället.
wish me luck!
Nu ska jag allt gå härifrån, de blir en tidig kväll idag också för både jag och Johannes jobbar imorgon. Skönt!
Ha det bra allihopa.
PUSS


Jag!




Johannes♥

Dagens och gårdagens..

Hade en trevlig kväll igår och ännu trevligare dag idag.
Igår vart det FEST som gällde för oss, som sagt så hade vi en trevlig kväll men jag ångrade nästan att jag inte stannade hemma och tog det lugnt istället. Hadet säkert varit oerhört skönt med tanke på att jag ändå inte drack nå mycket och tog det rätt så lugnt ändå. Kändes onödigt att inte stanna hemma då ist! 
Idag vart det SKOTER lite överallt runt om i Pite i det härliga vädret som gällde och samma sak gäller för imorgon och sedan bingolotto på kvällen. Denna gång har vi tänkt kamma hem storvinsten. Lita på det! 
Men först ska jag äta en MASSA godis, chips och dricka cola framför en, två eller tre filmer ikväll tillsammans med världens bästa pojkvän!♥
Hörs imorgon ciiiiao!

Gårdagens bilder..


Dagens bilder!

Nu har jag varit duktig..

Och städat hela lägenheten samt klämt in alla mina påsar med kläder i garderober och lådor. Det var nästintill så spännande angående om det skulle rymmas eller inte så jag fick ont i magen. Funderade starkt på om vi var tvungen att köpa en till byrå som jag ska ha alla mina tusen klädesplagg i men se så bra det gick! Allting rymdes. Jag var bara tvungen att knuffa ihop Johannes kläder litegrann, eller snarare jätte mycket eftersom att dom var utspridda över alla hyllor i garderoberna. Dom fick helt enkelt inte ta så stor plats så jag klämde ihop dom på hälften så stor plats som dom tog.
Det är fint här inne nu iallafall, jag har också hunnit slänga ut alla soporna i sophuset och hunnit vara ner på coop för att handla en mjölkliter och margarin så att man har något att dricka till normal husmanskost! Mjölk är gott.
Nu förtjänar jag faktiskt att ta det lugnt framför tvn, jag ska flåda och kolla film.
Känner på mig att jag snart kommer bli fet så mycket som jag flådar men det skiter jag i!
jag får ta en vecka utan godis och chips snart, eller kanske en månad vem vet? Inte du, inte jag, inte någon. Motionera ska jag iallafall börja göra men inte ikväll iallafall.
Godnatt!

back home!

Jag har varit iväg på sjukhuset nu och hunnit komma hem igen. Men jag fick inte ta en magnetrönkgen utan jag fick ta någon annan form av röntkgen som var ungefär på samma sätt.
Iallafall så gjorde jag den men det började med att dom satte in en liten mygga i armen, alltså en nål för dom som inte vet vad det är för något. Den fästs iallafall i armvecket sedan sätter dom in en liten plastslang in till blodådran. Dom gjorde ju misstaget att dom stack före dom satte in slangen så det blev ett stort blodkalas. Det flödade blod över hela min arm ner mot handen och sängen som jag låg på och hon som skulle stoppa blodet var själv så jag fick hålla i myggan och jag kan ju lova att jag blev aningen svimmfärdig, sjukt obehagligt! När hon tillslut fått stopp på blodflödet och fått in den lilla slangen i armen så började dom undersökningen och satte sedan in kontrast.
Det började med att det blev jätte varmt från huvudet till fötterna (det kändes som att jag kissade ner mig IGEN) och sedan fick jag jätte ont i nedre delen av magen, blev yr och ville kräkas. Som ni förstår så var det ingen rolig upplevelse och då kanske ni förstår varför jag sa att jag inte ville vara med om det igen efter förra gångens besök.
Nu är jag hemma igen, men jag fick vänta på sjukhuset en halvtimme ungefär innan jag fick fara och jag fick även veta att jag var 1/100 som börjar må sådär pass illa av kontrast, fyfan aldirg mer igen säger jag bara!
Idag är det Torsdag och jag somnade framför soffan inatt, väcktes sedan av Johannes som kom hem från Jobbet kring halv 7 imorse och då gick jag till sängen och fortsatte sova. Har inte blivit särskilt många timmars sömn inatt men då kanske jag somnar tidigare ikväll när faktiskt Johannes ändå ska jobba natt igen, det är så sjukt tråkigt att vara själv!
Nu hade jag tänkt gå in till stan en snabbis och sedan bara vara hemma och lata mig. Johannes diskar (låter det som iaf) och det är väldigt bra, för just nu är det en massa disk som verkligen inte jag orkar diska bort och då är det ju bra om någon gör det. Man vet ju aldrig när diskmaskinen anländer till lägenheten.
Nu ska jag gå vidare!

Fruuuuusen!

Min egna, privata vakt!

Några påsar med kläder som jag tog från Svensbyn igår.  Nu måste jag väl ändå ha fått med allt?;o

@Svensbyn!

Hej allihopa!
Nu har jag tvättat och fått ännu mer saker gjort, synd bara att varmvattnet är slut så det inte går att diska. Sen så hade jag ju inte orkat det heller för den delen, Johannes tur är det också ;>. Jag tror ärligt att vi väntar med det tills dismaskinen kommer. Då slipper vi ju diska helt och hållet! Bra idé av mig!
Just för tillfället så är jag i Svensbyn och söker sällskap, ja för här är det ju iallafall folk som man kan prata med och sen så har jag ju världens kelsjukaste katt Lea här också, hon är bäst när man känner sig ensamen!
jag har varit här i en och en halv timma nu ungefär så jag ska börja dra mig vidare till Angelica för att umgås med henne och Johanna ett tag innan jag ska hem och kolla film hela kvällen för Johannes har ju faktiskt varit gullig och dragit hem två stycken som jag kan se ikväll sen så ska han dra hem deperate housewives också, underbar serie!
Mycket annat händer väl inte idag, han jobbar natt och jag ska vara hemma och ta det lugnt! skööönt
Nu ska jag börja bege mig vidare!
Ha det bra.
PUSS

Blev fotad när jag var en söting som sov. 1år sedan!

Skoterkläder, hjälm, glasögon, ansiktsluva & DISKMASKIN.

Bortsett från alla våra tidigare beställningar på skotergrejer så har vi även beställt hem en ny bänkdiskmaskin idag och jag säger det bara.. JAG HAR ALDRIG, ALDRIG beställt eller köpt något sådant så därför skänker jag lite vuxenpoäng till mig. Kostade väl oss några tusen kronor men med tanke på att den gamla inte funkar särskilt bra så att man ändå måste diska efter sig så är det verkligen värt det! Vi kommer samla in en massa,massa tid på att inte alltid behöva diska och det kommer även se mycket finare och mer städat ut än tidigare.
Jaasi, denna månad har det spenderats några tusenlappar, tur att det är för användbara saker iallafall annars hade jag haft FET ÅNGEST vid det här laget men det har jag allvarligt inte. Älskar skoter, älskar tanken att slippa diska. Helt klart värt det!

Idag är det Onsdag och veckan har gått hur fort som helst. Måste bero på att jag har gjort något om dagarna, som att jobba tillexempel. Det gör verkligen mycket för snart är det helt igen och det var ju nyss helg? Enligt mig iaf..
Imorgon är det ju Torsdag och jag ska fara till sjukhuset och göra denna magnetröntken som jag pratade om. Inte sådär jätte roligt och jag kommer säkerligen få ligga där och må skit igen, precis som sist. Huvva! Ser inte fram emot det alls men ska bli skönt att få det bortgjort som sagt.
Ska snart tvätta ur hårinpackningen som jag snart haft i en timme sedan ska jag äta den goda maten som Johannes just nu håller på att laga- ugnstektkorv med potatis, fett gott! Sen ska jag faktiskt gå in till stan för att gå en runda bland affärerna med Johanna. Kommer bli trevligt!
Nu ska jag fylla i ett papper från adressändring så jag kan skicka det vidare sen!
Ha det bra allihopa.
PUSS

Vi har flyttat på oss..

Hej allihopa!
Nu har jag precis kommit hem från ett kort arbetspass på 6 timmar så dagen har gått mycket fort!
Det är skönt att jobba, jag älskar det. Och jag älskar känslan av att verkligen känna att man fått något bra gjort och samtidigt känat pengar på det. Underbart!
Nu har jag jobbat hela helgen plus idag sen får jag betalt för en extradag som jag jobbat ihop för förra månaden som dom ska slå ihop med denna lön istället. Kommer bli fantastiskt bra när jag faktiskt har beställt Skoterkläder för ett tag sedan och nu igår beställde jag en skoterhjälm, glasögon och en luva som jag ska ha under hjälmen för att täcka ansiktet så nu är det bara skorna kvar som ska inhandlas men det kan jag lika gärna vänta med ett tag och använda mina gamla som dessvärre blivit lite nötta.. Jag älskar skoter, sjukt kul! ♥
Har i övrigt varit förbi vårdcentralen idag och tagit blodprov sen ska jag till sjukhuset på Torsdag klockan 13 för en ny magnetröntken. Hoppas det går bättre denna gång så jag slipper komma tillbaka på nytt och bli stucken i armen och få kontrast så det känns som att jag kissar ner mig i kläderna och sedan ska spy för att jag är så yr. Nej det är verkligen ingen höjdare. FY! Kommer bli skönt att få göra bort det.
Imorgon ska jag gå in på stan vid lunchtid och söka mera jobb, jag vill ha ett heltidsjobb. Det skulle verkligen sitta perfekt nu, jag behöver det om man säger så.
Nu ska jag ta mig en dusch och sedan blir det en lugn myskväll hela kvällen låång!
Ps: Hört talas om att vi bytt stjärntecken? Eller vi och vi, antar att jag inte var inräknad i det hela. JAG ÄR FORTFARANDE OXE. Love it! Kan ju tycka synd om er som tatuerat in era föredetta stjärntecken på kroppen. Kan ju inte kännas sådär jätte bra! Man ska därför tänka på vad man gör på sin kropp och inte tatuera in saker som kanske kan ändras senare i livet som tillexempel sin pojkväns namn. Idiotiskt kan jag tycka för man vet aldrig om det håller i längden! nååja, Jag lägger en tanke till er som bytt stjärntecken iaf, hoppas ni hittar någon tatuering som ni kan täcka över den med.
Bye!

Pojkvän fick massage med massageolja snäll som jag är. Sen så har han ju även en väldigt snygg tatuering som täcker överarmen, axeln och en liten del av ryggen. Älskar den!

BRA HELG helt enkelt!

Haft en jätte bra helg ärligt talat. jag har jobbat och dragit in cash och samtidigt fått umgås med mina fina vänner, min kisse och Johannes. Kan det bli bättre? Nej jag tror ärligt inte det!
Iallafall så var vi på bio och såg en film med både Angelina Jolie och Johnny depp på filmduken, den var awesome och med andra ord hur bra som helst. Träffade min smak på pricken! Hela helgen var bra med andra ord men jag har varit rätt så trött och tagit det rätt så lugnt därmed men det kändes fantastiskt bra.
Idag är det Måndag och jag har varit in till stan, legat i soffan och kollat tv och bara tagit det lugnt samt varit in till stan en sväng, varit och handlat och umgåtts med Johannes, ätit smörgåstårta har vi också gjort. Vi skämde bort oss litegrann och köpte en idag när vi var och handlade på coop. Fett jävla gott!  Han har även besiktat bilen som gick igenom och det gjorde ju dagen ännu bättre, då slipper man tänka mer på det liksom.
Just för tillfället så lagar Johannes mat och jag sitter och slappar framför datorn. Känns bra att slippa göra något för omväxlingens skull!
Vi ska även se filmen taken ikväll, jag har sett den förut och vet att den är jätte bra så det kommer bli kanon. Till det så har jag även köpt en massa godis samt chips och cola som ska göra våran filmkväll till det bättre!
Nu ska jag duka och slå på tvn.
Ha det bra!
PUSS

JOBB hela helgen.

Vaknade väldigt tdigt imorse, klockan 6 för att vara exakt. Somnade just efter 24 inatt och har därmed bara sovit 6 timmar.
Dom ringde från Ängeln imorse så jag åkte iväg till Svensbyn för att hämta mina arbetskläder sedan åkte jag tillbaka hit till lägenheten igen och vilade framför tvn från klockan 10 ungefär fram till 12.30 så nu är jag ombytt och pigg igen. Känns bra men framför allt så känns det underbart kul att få jobba igen. Jobbade ju ingenting alls i December och nu ska jag jobba hela helgen. Så sjuuuuukt kul!
Nu ska jag göra nå mat så jag orkar göra mitt bästa ändå fram till klockan 19 ikväll!
Ha det bra allihopa.
PUSS

Sambo♥

Hej allihopa!
Det blev en låång natt inatt. Somnade inte förens klockan 6 på morgonen när Johannes steg upp, gud så hemskt.
men jag antar att man lär sig, jag ska inte ta powernaps mitt på dagen och ännu värre om jag tar på tok för långa också. Då blir det oftast som det blir!
Iallafall så somnade jag ju som jag sa klockan 6 på morgonen och sedan vaknade jag klockan 11 eftersom att jag ställde klockan på de så att jag inte skulle sova bort halva dagen. Hade ju känts lite tragiskt!
Sen så har mormor varit förbi och hälsat på också, mycket trevligt! Hon stannade dessvärre inte så länge eftersom att hennes parkeringstid gick ut men det var ju himla trevligt att hon kom förbi och kollade hur jag bodde iallafall.
Idag är det Onsdag och jag har ingenting att göra idag, har ju gjort bort allting igår så nu antar jag att jag får göra precis vad jag vill utan att tänka på att jag har viktigare saker att göra.
Jag ska alldeles snart ta en promenad runt fårön igen, det var en härlig runda sist och då var det ju varmt och soligt också. En perfekt dag för en promenad! Idag är det dessvärre kallare och ingen sol är det heller men jag tror ju inte att jag kommer frysa iaf och det är ju huvudsaken.
Hade egentligen tänkt gå ut och gå redan när mormor ringde men då väntade jag ju självklart till hon farit innan jag går. Mycket roligare att ha främmande än att promenera om man säger så!
Nu väntar jag bara på att övriga släkten ska komma hit och titta på den. Den är otroligt mysig!
Och nu när jag också bor här, på riktigt så känns det ju rolgare. Adressändrade ju igår så nu bor jag på Hamngatan 55b istället för i Svensbyn. Känns otroligt skönt och nu är jag ju Sambo med världens bästa kille också. Kan ju inte bli bättre.♥
Nu ska jag klä på mig nå mjukiskläder, äta en redig frukost och sedan vandra iväg.
Ha det bra allihopa.
PUSS♥

Mitt i natten i brist på annat..

Lista

Senaste
Dryck: - Vatten.
Telefonsamtalet: - Johannes.♥
SMS: - Mamma
Sång du lyssnade på: - hurt- Johnny cash.
Gången du grät: - hmm.. Det var ett tag sen. Känner mig rätt så lycklig nu!

Har du någonsin
Dejtat någon två gånger: - Ja
Har någon varit otrogen mot dig: - Hoppas jag inte!
Varit kär: - Ja, jag är just nu otroligt kär och lycklig!
Förlorat någon speciell person: - Ja
Varit deprimerad: - aah, en gång i nån månad fram och tillbaka för nått år sedan.
Varit så trött att du somnat sittandes: - Ja, hänt några ggr vid skolbänken i skolan..

Dina tre favoritfärger
färg 1: Rosa
färg 2: Svart
färg 3: Vit

I år har du
Lärt känna en ny vän: - Nej, de är rätt så nytt det här året men förra året träffade jag flera stycken fina pärlor.
Fått ditt hjärta krossat: - Nej
Skrattat så att du har börjat gråta: - Ja
Träffat någon som förändrat ditt liv: - Det var sent förra året som jag iaf tror kommer förändra mitt liv mycket. Är ännu ganska nytt men vi har ju flyttat ihop nu och allting så det lär ju förändra en del i mitt liv bara de!
Insett vilka som är dina äkta vänner: - Ja, de har jag nog alltid vetat!:)
Fått reda på att någon har pratat om dig: - nä, men de har säkert hänt. Gott isf hoppas jag!
Kysst en kompis av samma kön: - naae :p

Blandat
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: - Alla i stort sett.
Hur många barn vill du ha: - 2 stycken!
Har du några husdjur: - En katt sen så har mamma och pappa en katt också.
Vill du ändra ditt namn: - Nej, helst inte efternamnet heller så det tror jag också jag behåller senare i livet.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: - hmm, oj. Jag fyllde då 20 och kände mig väldigt glad.först var jag i skolan ett tag fram tills jag slutade sedan umgicks jag med mitt ex Jimmy och eftersom att jag fyller år på våren när det är rätt så varmt så satt vi ute och fikade på altanen med mina släktingar som kom och grattade under dagen!:)
Vilken tid vaknade du idag: - 10.30 ungefär!
Vad gjorde du igår runt midnatt: - Kollade film med Johannes.
Någonting som du längtar till: - Till i helgen när vi ska köra skoter och då kommer förhoppningsvis mina skoterkläder också. Sjukt nice!
Senaste gången du träffade din pappa: - För nån dag sedan
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: - Större bröst i silikon, sjukt snyggt! (Y)
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: - Jadå!
Vad gör dig irriterad just nu: - Att jag är törstig och inte orkar gå och hämta vatten för att jag är lat!

Vad är ditt namn: - Sandra Caroline Hurtig.
Singel/upptagen: - Jätte upptagen, precis blivit lycklig sambo med världens bästa kille!:)
Stjärntecken: -
Oxe
Kille eller tjej: -
Tjej
Grundskola: -
Svensbyskolan och Sjulnässkolan.
Gymnasie: -
Strömbackaskolan
Högskola: -
Hårfärg: -
Just nu är jag svarthårig men har en kapasitet att byta hårfärg lite då och då när jag blir less. I övrigt så är jag född blond.
Långt eller kort: -
Axel längd. Jag brukar även fuska litegrann med att sätta i hårförlängning i clips under fester och sådär så då har jag väldigt mycke längre hår!
Längd: -
158.5 cm.
Vad gillar du gällande dig själv: -
Hmm, ja. Just nu är det väl bara att jag önskar mig större bröst i silikon som jag skrev tidigare. I övrigt jävligt bra självförtroende!
Piercings: -
9 i varje öra, 1 i naveln, 2 i näsan & mitt senaste tillskott som gjordes i April förra året,1 i tungan.
Tatueringar: -
Varken får eller kan tatuera mig och har därför valt att inte göra det.
Höger eller vänster: - Höger

Din första
Operation: - hjärtoperation 3 månader gammal sedan har senare operationer gjorts.
Piercing: - Öronen, ett utav hålen i näsan.
Tatuering: - Har ingen!
Bästa vän: - Sara & Bea, två barndomskompisar från samma by.
Sporten du spelade: - Fotboll tror jag bestämt det var!
Husdjur: - Katt
Vaccination du minns: - Stelkrampsprutan som jag tog i 4e klass?  tror jag. Minns hur rädd och hur ont jag hade efteråt. Fortfarande livrädd för sprutor. Fy, jag ryser bara av tanken.
Alkohol du drack: - Jag började då dricka rätt så sent. Tror jag till och med var 17 år då. Det var nog cider men det gick väldigt snabbt över till öl när jag insåg hur äckligt och blaskigt det är!;)

Just nu
Äter du: - Ingenting
Dricker du: - Loka, jag har ju faktiskt orkat gå dom få meterna till köket för att hämta en i kylen.
Är du på väg att: - Gå och lägga mig bredvid Johannes som redan sover!
Lyssnar du på: - Everlast- What it's like.
Väntar du på: - Att min bil ska börja brinna och sticka åt helvete
Vill du ha barn: - Ja absolut, Jag älskar barn och har redan varit gravid en gång oplanderat, Det passade dessvärre inte då och var då till min stora sorg tvunget att ta bort det. ♥
Vill du gifta dig: - Absolut, senare. Inte än på några år iallafall!

Vad är det bästa med det motsatta könet
Läppar eller ögon: - Ögonen
Kramar eller pussar: - Pussar
Kortare eller längre: - Längre
Romantisk eller spontan: - Både & skulle jag väl säga.
Snygg mage eller snygga armar:  - Snygga armar, älskar det!
Tatueringar eller piercingar: - Tatueringar♥ Sjukt snyggt!
Känslig eller inte: - Hmm, svår fråga. Inte för svartsjuk men ändå väldigt brydd om man tolkar frågan så. Så lite känslig får man ju vara, de får alla!
Ragg eller förhållande: - Förhållande, har alltid varit en förhållande person.
Bråkstake eller tveksam: - Inget utav det. Vill att dom ska visa vad dom vill men jag vill inte gå för fort fram men killen får heller inte vara tveksam på vad han vill och känner.

Har du någonsin
Kysst en främling: - Ja
Tappat glasögon eller linser: - Har varken haft linser eller glasögon. Isf solglasögon och några såna har ju faktiskt försvunnit.
Haft sex på första dejten: - Har väl hänt..
Krossat någons hjärta: - Mjo, dessvärre! Vill inte göra de men ibland så finns det ingen utväg.
Har du blivit arresterad: - Joo, för några år sedan.
Dissat någon: - jooho, ett tusental folk.
Gillat din killkompis (mer än som vän): -nää, har däremot varit med om att mina killkompisar gillat mig mer än som en vän men det hade ju aldrig funkat i längden så..

Tror du på
Dig själv: - Ja
Mirakel: - Ja
Kärlek vid första ögonkastet: - Ja
Himlen: - njaae, inte direkt himlen men..
Tomten: - näääe, har nog aldrig gjort de förutom när jag var jätte liten. :p
Änglar: - Nej

Svara ärligt
Haft mer än en pojkvän på samma gång: - Nej
Tror du det är möjligt att vara trogen hela livet ut: -Det hela handlar helt om hur kär, lycklig och hur mycket man älskar varandra. Känns allt detta rätt så ska det inet vara några som helst problem att vara trogen.
Vad kan du verkligen INTE leva utan: - Just nu? Alla runt omkring mig.
Vad vet inte så många om dig: -Säger jag det här så kommer det ju ut till allmän kännedom och det vill man ju inte. Alla har ju inte med allt att göra helt enkelt så det får förbli en hemlis ;>

Slutet på dagen, typ.. Eller iaf för en sliten krigare som mig!

Hej allihopa!
kring 17 tiden så var jag klar med precis allting här hemma i lägenheten, precis i tid till att Johannes kom hem från sitt möte han varit på i Lule så det blev perfekt!
Jag har ju som sagt varit igång hela dagen men det var det värt för nu får man en ren sommarkänsla när man kliver in i lägenheten. Det luktar rent, fräsht men framför allt så luktar det blommor och äpplen typ. Det var medlet jag använde när jag skurade som tillverkade den härliga doften. Luktar underbart!
valde att städa, dammsuga, dammtorka och skura i lägenheten, samt vädra genom att öppna alla fönster och avslutade det hela med att byta sängkläder i sovrummet samt städa i toaletten.
Städningen blev helt klart godkänd av Johannes när han kom hem, jag städade ju till och med toaletten som han skulle göra när han kom hem så det var han ju såklart glad att han slapp göra. Jag gjorde helt enkelt bort allting när jag ändå höll på och eftersom att jag förstod att han skulle vara jätte trött när han kom hem med tanke på att han gick och la sig kring halv 2 inatt och steg upp vid 6-halv7 imorse. Stackarn var ju helt slut när han kom hem.
Han skulle egentligen laga middag eftersom att jag varit duktig och städat idag men det orkade han ju självklart inte. Vilket jag egentligen förstod att han inte skulle göra så det blev en middag alá Pit-stop istället men lika glad är jag för det. Fick mig ju iallafall mat och det var egentligen det enda jag krävde, var så oerhört hungrig eftersom att jag inte ätit någonting sen 12 imorse när jag åt frukost. Det var riktigt gott iallafall!
Nu är vi hemma i lägenheten igen och jag sitter här och nöter facebook medans min kära man ligger och snarkar i sovrummet. Han ska ta en PN i en timme men jag är snäll och låter han sova i 1.5 timmar eftersom att han var så trött när han kom hem. Han behöver det helt enkelt för han kunna sätta upp min spegel i hallen när han vaknar och sedan även avsluta kvällen med en film tsm med mig!
Nu ska jag allt avrunda, tycker att detta inlägg blev nog så långt ändå!
Ha det bra allihopa.
PUSS

check, check, check!

Hej allihopa!
Hunnit en hel del idag ändå. Jag har varit snabb och fått saker gjort och jag känner mig supernöjd!
Idag är det Tisdag och andra dagen på den här veckan. Jag har redan hunnit vara in på arbetsförmedlingen, fyllt i papper, varit hos försäkringskassan och lämnat in det, varit ute och gått en promenad på 40 minuter (blev en kort en idag..), gått ut med soporna, skrivit om mitt CV, diskat, städat, sorterat kläder och satt in i garderoben och nu ska jag dammsuga.
Vaknade 10.30 imorse så om man tänker tidsmässigt så har jag ändå fått rätt så mycket gjort. Känns skönt att ha gjort bort arbetsförmedlingen och försäkringskassan iallafall sedan ska jag ju adressändra i veckan också, och söka jobb. Jag orkade inte söka jobb idag med tanke på att jag fortfarande har lite städning och byta sängkläder kvar. Det blir lite stressigt då och det orkar jag inte med när jag har varit igång sen imorse så det får vänta till imorgon!(Y)
Nu har jag tagit mig en paus på 10 minuter så nu ska jag börja om igen. Har ju trots allt inte så mycket kvar att göra nu längre. Skönt!
Hörs senare.
PUSS

Drottning..


I've fallen in love, I've fallen in love for the first time and this time I know it's for real, I've fallen in love.. God knows -  god knows I've fallen in love!♥

OC ♥

Hej allihopa!
Måndag idag igen och jag tror att jag har börjat kunna vända tillbaka dygnet! Dom senaste nätterna så har det inte blivit lika sent som vanligt. Igår tillexempel så somnade jag 22.30 och vaknade 10.30 imorse. Det blev många timmars sömn inatt men med tanke på att jag inte mådde så bra igår på kvällen så tror jag att det var bra för nu känner jag mig pigg, frisk och helt klart utvilad. Känns underbart! Bra start på veckan.
I övrigt så jobbar Johannes och jag sitter och kollar på några avsnitt av 4e sesongen OC. Så underbart bra serie. Jag verkligen älskar den och som jag har längtat efter att få se fortsättningen. Var ju flera månader sen jag såg tredje sesongen och nu får jag äntligen se fjärde. Underbart!
Sitter förövrigt och äter pasta och skinksås till det och det är ju verkligen hur gott som helst så det känns som en bra kombination.
Längtar tills Johannes slutar jobba för ikväll blir det mys!

booring!

Hittils så har denna helg varit svin tråkig!
Igår så gjorde jag ju inte annat än att diska, städa, packa och ta hit grejer och fixa till sedan var jag förbi mamma och pappa i Svensbyn och väntade på att tvätten skulle bli klar men inte ens när klockan var 21 så var tvätten färdig så då åkte jag hem igen utan våra nytvättade kläder och bestämde mig för att hämta dom imorgon istället!
Det enda bra med gårdagen var nog att jag iallafall fick sova med Johannes som kom hem kring halv 12 inatt och sedan självklart också att det blev fint här inne i lägenheten.
Det jobbigaste är väl att jag inte är klar fortfarande, jag har ju inte dammsugat så får se om jag orkar göra det idag då istället! Inte så säkert.
Vet förövrigt fortfarande inte vad jag ska göra idag och ikväll så jag är öppen för förslag om man säger så. Ni kan ju höra av er så jag slipper sitta själv i lägenheten! är sugen på att hitta på något riktigt roligt, därmed utan alkohol.
Såhär blev föresten resultatet av gårdagens städning. Fett fint!






When I first saw you I saw love!

And the first time you touched me, I felt love.♥

Duktig är bara förnamnet!

Idag har jag verkliget fått känna mig duktig för det är verkligen något jag varit idag. Det kan jag faktiskt säga utan att skryta!
- Jag har åkt fram och tillbaka till Svensbyn för att tvätta tre maskiner och sedan hänga upp dom så att dom ska vara torra till ikväll när Johannes kommer hem från jobbet.
- Jag har plockat bort alla ölburkar och flasker som vi har samlat på oss i helgen och sedan köpt chips och dricka till ikväll då jag förövrigt ska vara i Svensbyn hos mamma och pappa och kolla tv. Känner mig vuxen och bra!
- Jag har städat i lägenheten så att det är fint där.
- tagit med mig grejer från mitt rum i Svensbyn och flyttat över dom i lägenheten samt ställt till dom där dom ska vara och det blev förövrigt riktigt fint!
- Sedan sist men absolut inte minst så har jag bjudit in mig själv på middag hos mor och far eftersom att jag inte äter något om jag måste äta själv. (Det blir så tråkigt utan sällskap och dessutom ska dom äta kött och det är gott.)

Det är väl de jag gjort idag och som ni vet så steg jag ju faktiskt upp typ halv 11 imorse och detta har tagit hela dagen. (väntar fortfarande på sista maskinen som tvättas nu..)
Nu kan jag så gott som slappna av iallafall, ska bara hänga upp den sista maskinen och sen återstår det bara att vänta tills den är färdig vilket den borde vara alldeles snart!
längtar inte till att komma hem till lägenheten som det ser ut just nu eftersom att jag kom på att det finns disk som inte är rent och det kändes jobbigt. Jag ska vara gnällig när Johannes kommer hem inatt har jag bestämt . Han ska få berömma mig litegrann. Det förtjänar jag!
Ha det bra allihopa.
PUSS

Det är slut på veckan, de är dax för fredaaaags städ!

Hej allihopa!
Fredag idag och jag har lyckats vakna i tid för en gång skull, känns bra!
Hela veckan har gått och det känns oerhört konstigt med tanke på att vi drack i Onsdags och det är Måndag i mitt huvud. Är helt inställd på det och de är väl det som är de värsta!
I Onsdags så umgicks jag med Johannes och Frida, vi var ute på challenge och hade det jätte roligt. Det var så sjukt mycke folk för att vara en Onsdag så man träffade många kända ansikten och de gjorde de hela mycke roligare.
Blev mer dricka än vad jag hade tänkt mig för trots att jag bara hade 5 öl så blev de en hel del mer när vi kom in på krogen.
Igår var det jobbigt att leva. Jag var bakis, eller nej (sjuk) som jag alltid brukar säga för jag blir ju aldrig bakis..
Iallafall så låg vi i sängen och soffan i stort sett hela dagen, de var skönt men kändes drygt.
Idag är det Fredag som sagt och Johannes jobbar hela dagen- I Lule till och med så då är det jag som får fixa här hemma. Typ städa och såna tråkiga grejer, ah ni förstår.
Inte det roligaste direkt men har man inge jobb så blir det ju lätt så. Det jämnar alltid ut sig i slutändan!
Det jag också ska göra idag är att hämta mer grejer från Svensbyn och ta hit i lägenheten, det känns fantastiskt kul.
Det börjar bli så fint här inne och nu kommer det förhoppningsvis att bli ännu finare när jag får hit mina prylar som ska lysa upp placet.
Nu ska jag hålla Johannes sällskap fram till att han åker och jobbar sedan ska jag fara iväg till Svensbyn!
Ha det bra.
PUSS



Dom är int som du..

Ändå int som du!♥

Dålig uppdatering men mycket att göra!

Hej allihopa!
kanske jag fortfarande är dålig på uppdatering, de står jag faktiskt för. Men iallafall så sitter jag här och äter mackor tillsammans med världens godaste juice- tropisk, perfekt till kvällsmat.
Det är mycket gott och medans jag äter så kollar jag runt på vår fina lägenhet. Vi har fått upp en massa nya grejer idag och det är jätte fint, nöjda och glada är vi.
Johannes säger att det syns att det flyttat in en tjej här och kanske det syns LITEGRANN men inte allt för mycket. Jag har bara varit här och bestämt litegrann när det gäller gardiner, hyllor, tavlor och spritt ut mina saker litegrann på toan. Som bland annat våldgästat en hel hylla med en massa hårprodukter, (det blev helt enkelt snyggast så!).
Det är iaf sjukt snyggt här inne nu och jag trivs oerhört bra! Ska hämta nå grejer och en spegel från Svensbyn också som ska få flytta in hit. Det kommer bli awesome.

Nu till vad som har hänt senast..
Jag har klippt Johannes hår eftersom att det började bli lite långt, det blev fint och godkänt av Johannes. Hade ju varit tråkigt för han annars med tanke på att han hade varit tvungen att gå runt med håret ändå vare sig han hade velat eller inte. Sedan så har vi även varit och bowlat med hela Hurtigskaran av syskon plus respektive här i stan sedan ätit på pentryt vilket var jätte gott. Men eftersom att jag äter som en kattunge eller som en spigg som Johannes och mamma säger så lämnades endel mat. Väldigt synd eftersom att det var super gott! Jag älskar dessutom mat. ♥
Jag har också varit på stan igår och shoppat mig några smycken så nu har alla mina 16 hål i öronen fått sig smycken vilket blev jätte fint och det känns bra efter att ha varit utan i ett halv år. Det enda som är är väl att det är lite ömt i två stycken hål i och med att jag fick trycka igenom smyckena när hålen har växt igen. Men de var de värt!
Idag så har vi ju fått rätt så mycket gjort som sagt och sedan så har vi varit på stan och lunchat med en kollega till Johannes. Det var trevligt och mysigt!
Nu ska vi kolla film som avslut av kvällen, blir en skräckfilm. Kommer bli awesome med biosystem! Scary..
Nåja, ha det så bra allihopa, imorgon ska jag på stan och söka jobb, dammsuga, skura och sedan på kvällen får vi se vad som händer!
PUSS

Satt smycken i alla mina sexton hål i öronen efter 6 månaders uppbehåll!
Glamour. ♥

Johannes och Jesper på bowlingen. (bild tagen av Therese!)

Nyklippt och fin, min älskling!:)

Igår var ett annat år.. Idag ett nytt!

Tänk att gårdagen var förra året? Känns helt overkligt när man måste tänka så. Att igår var år 2010 och idag år 2011. Det är helt fantastiskt om man tänker efter och gud vilken rolig kväll jag hade igår, det måste jag då verkligen få lov att säga. Den var helt sjukt rolig så jag vill säga tack till alla som var med och gjorde det så bra!
Min efterrätt blev föresten succe, verkade som att dom flesta älskade den och den övriga maten var också hur bra som helst så jag antar att vi alla kan känna oss mycket nöjda och glada!
Dagen idag är väl inte lika bra som gårdagen. Har ännu inte fått i mig nå mat och jag känner mig sugen på en kycklingrulle men självklart så har ingenting öppet förutom max. Det blev väldigt mycke dricka igår så jag kan ju erkänna att jag mår som jag förtjänar idag, både jag och Johannes var kraftigt bladiga och har sovit bort iprencip hela denna dag.
Förstår mig verkligen inte på dom som orkar festa två dagars en sån här helg. Hur tänker ni det var ju nyårsafton igår ffs. Då kör man ju hellre på med mycke dricka och satsar på den kvällen ist för att ta en två dagars. Smått onödigt kan jag ju lova att jag tycker men vem vet. Det kanske är för att jag mår som jag mår idag? Kan väl hända. Nu ska jag laga mat till både mig och Johannes, han har iaf hunnit äta idag vilket inte jag har gjort så jag är HUNGRIG som ett as!
Ha det bra allihopa och god fortsättning.
PUSS

Pussar in det nya året med min älskade fina pojkvän!
RSS 2.0