Lediga dag.

Hej allihopa!
Min lediga dag har faktiskt varit bra, bortsett från min äckligt jobbiga förkyldning som jag har åkt på på senaste.
Min röst sviker mig väl sådär lite till och från men de är ju inte de jobbigaste.. Det jobbigaste måste nog ändå vara att de gör ont i halsen, inte att den bara helt plötsligt kan försvinna utan förvarning.
Sen så är jag ju ständigt tät i näsan också ska det ju förstås klias också ska jag ju ha rethosta på samma gång. Livet är hårt men de finns dom som har de sämre!
Idag har jag iallafall varit ute i två timmar på en blandning mellan en joggingtur och promenad, de har varit härligt och de blev en mycket lång vända faktiskt.
Förutom det så har jag och Johannes ätit på trekronor.
Mycket mera har inte hänt idag faktiskt, men jag känner mig utvilad och nöjd iallafall för de måste ju finnas dagar att bara göra ingenting på också.
Imorgon ska jag iallafall jobba mellan 14-19.30 men innan de eller efter de om jag hinner så ska jag besöka step in för att köpa ett gymkort för ett år framöver. Känns underbart!
Nu ska jag kolla på tv sedan sova ännu en natt själv i lägenheten eftersom att Johannes jobbar natt.
Hade gött!
PUSS

Bilder från i Lördags. Resten hittar ni på facebook!:)

min midsommar, åde.


Haft en jätte bra midsommar och helg.. Idag har jag jobbat och nu ska jag gå och lägga mig, snart. Är ju ledig imorgon så jag får iprencip sova huuuuur länge jag vill.. Synd bara att Johannes jobbar natt imorgon och jag måste sova SJÄLV, de kändes ju inte roligast. Hatar att sova själv och nu ska jag mysa!
Bilder från i helgen finns ute på fejjan, de flesta iallafall för de andra kommer in sen.
Hade gött.
PUSS

What are words If you really don't mean them When you say them?

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then their done
When it's love
Yeah, you say them out loud, those words
They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent
Just from me and now know I'm meant
To be where I am and I'm gonna be
Standing right beside her tonight And I'm gonna be by your side
( From: http://www.elyrics.net/read/c/chris-medina-lyrics/what-are-words-lyrics.html )
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then their done
When it's love
Yeah, you say them out loud, those words
They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close.

Nu sitter håret på plats.


ååååh!! Jag känner mig verkligen såå himla NÖJD.
Och det bästa av allt är.. Jag slapp färga om mitt hååår!♥ Lovelii.

Äntligen, ett par promenadskor!

Hej allihopa!
Nu har jag och hjärtat ätit lunch på Thai garden och därefter gått på stan.
Lönen kommer ju in imorgon och därför tyckte vi att det var läge för lite shopping och lunch så han köpte en skjorta med sig hem och jag ett par skor i märket ecco - promenad skor.
Dom går ju självklart att jogga i också och är underbara att gå i. Jag betalade 900 kronor för dom vilket är billigt för ett par såna skor, Jag ser framemot att gå ut med dom ikväll med Erika.
Johannes jobbar natt så jag kommer nog att gå på fler promenader än en idag, jag har så otroligt tråkigt när jag är själv och jag hatar att sova själv. Men Johannes kommer att jobba natt varje natt nu hela sommaren typ så det är bara att vänja sig till det.
Nu när jag får denna lön så ska jag fara till Korpen och höra vad ett träningskort där kostar, hade velat ha ett kort med 30 dagar, alltså ett månadskort typ .. Och sedan så har jag ju beställt hem min hårförlängning som antingen kommer idag eller imorgon så lite pengar blir spenderade denna månad iallafall, kommer typ inte ha nå pengar kvar efter all mat och alla räkningar.. It sucks! Bara att börja äta mindre utemat nu framöver och jag undrar hur de kommer gå för oss.. Jag som HATAR att laga mat.  Haha!:)
Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa.
Ha de gött, Puss!


Lite piggare!

Hej allihopa!
Idag, precis som igår så regnar det utanför våra fönster i Pitestad, mysigt och svalt i lägenheten för en sjukling som mig.
Jag är iallafall på bättringsvägen nu, de är mest nätterna som är jobbiga eftersom att, trots mina 13 timmars sömn här om natten så vaknar jag upp hela tiden av att jag hostar eller nyser, samt helt kallsvettig och äcklig.
Inatt gällde detsamma, mindre timmar sovda och mer uppvakningar så det känns lite slitet just nu ärligt talat. Har inge feber idag, iallafall som de känns som . Jag känner mig piggare bortsett från att jag är trött och allmänt sliten och förkyld.
Idag har jag iallafall orkat vara uppe från soffan så jag har orkat sortera lite viktiga papper och slängt gamla oviktiga, något som vi egentligen borde ha gjort för längesen..
I övrigt så har det inte hänt någonting än så länge.. Har inte fått i mig annat än kräm idag så för tillfället så har jag börjat tina köttfärs som ska tillagas senare till chili con carne.- En maträtt som man inte äter allt för ofta men den är verkligen hur god som helst och funkar perfekt till vardagsmat, tar heller inte särskilt lång tid att tillaga.
Imorgon är jag ledig från jobbet, hade annars varit pigg nog för att kunna jobba men det är bra att vila upp sig så mycket som möjligt och sedan så tar jag en öppning på Torsdag mellan 9-14 och Söndag mellan 11-16.30!:)
Nu ska jag kolla till köttfärsen, Johannes är hemma från jobbet om en timme så då hade jag faktiskt tänkt hinna vara klar med maten men vi får väl se om de hinns .
Ha det gött!
PUSS

En till av helgens bilder.

Sjukling

Hej allihopa!
Sitter här hemma nu och är sjukt, inge roligt alls kan jag känna och det är verkligen de värsta som finns.
Ska vara hemam från jobbet imorgon också så jag återhämtar mig.. Känner mig helt sliten och varit trött hela dagen och somnat i soffan fram och tillbaka, levt på alvedon kallsvettats, haft huvudvärk och världens förkylning. Dessutom så har jag sovit 13 timmar inatt bortsett från när jag vaknade inatt och bara låg och nös och hostade utan att kunna somna om igen.
Jobbar nu nästa gång på Tosdag iallafall så jag hoppas att jag har återhämtat mig fram till dess så kan jag jobba igen!
Jag trivs inte alls med att bara vara hemma en hel dag och sedan att vara ensam hemma och sjuk måste ju vara ännu värre. Fyfan!
Har iallafall beräknat att jag inte har varit sjuk på typ 5 månader så jag är ju inte sjuk ofta iallafall. Tur det!
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla färdigt gossip girl och bara slappna av!
I övrigt så längtar jag efter min lön på Fredag och midsommar i helgen, kommer bli awesome så fort man får upp nå planer på schemat för som de ser ut just nu så vet jag inte alls vad jag och Johannes ska göra. Hoppas han har nå planer inför helgen!
Ha de gött.
PUSS

Lite bilder från i helgen då det festades endel. Den var bra iallafall!:)

Hellå!

Nu har man ätit lunch/middag, vet inte riktigt vad jag ska kalla det eftersom att klockan var vid halv 4 tiden när vi åt . Men iallafall så åt jag en kycklingsallad med mormor och Linda.. Fina mormor ringde när jag hade som tråkigast och frågade om jag ville bli bjuden och eftersom att jag inte hunnit äta någonting så var det mer än uppskattat!♥
I övrigt så har jag inte gjort så mycket annat idag. Johannes har tvättat så därför ska jag dammsuga, skura och dammtorka lite nu alldeles snart så att det inte blir för sent. Så blir allting uppdelat!
I övrigt så känner jag att denna kväll kändes mer än tråkig, den var inte rolig alls och jag har ingenting att se fram emot heller direkt eftersom att städning är det enda som står på mitt schema idag, på min lediga dag.
Jag jobbar imorgon, öppning vilket inte händer sådär jätte ofta så det ska bli roligt och sen så slutar jag ju vid 14-tiden då också så då hinner man ju hitta på något jätte roligt därefter.
Fredag däremot så jobbar både jag och Johannes sent, jag slutar vid 20 tiden och det gör han med och ska därefter köra från Luleå också så.. Han kommer ju hem lite senare då också!
Funderar starkt på vad jag ska hitta på i helgen, är ju ledig hela helgen så man hinner ju med att göra något roligt om man säger så! Hoppas på något riktigt bra och att vi får med oss fint väder då också såklart.
Nu ska jag börja hade jag tänkt, så kanske jag hinner med en joggingrunda ikväll också!
Ha det gött!
PUSS

Slapp i soffan!

Nu har jag jobbat färdigt och kommit hem igen. Känner mig trött och vädret gör ju inte en direkt mindre sömnig om man säger så.. Vars är sommaren? Jag blir helt ledsen.. Och jag som var så lycklig!
Johannes ligger dessutom och sover i soffan nu, jag hör hur han snarkar.. Sen så lockar tvn väldigt mycket och jag orkar inte laga någon mat idag för jag har ätit korv så jag hoppar nog över första dagen av matlistan, känner ingen större lust av att äta klockan 8 på kvällen heller för den delen och sen så är nog inte maten färdig förens kring 9.
Jag lägger mig i soffan med mina bullar och min oboy istället, de blir lika bra de!
Ha det gött!
PUSS

Måndag nu igen!

Hej allihopa!
Inatt till att börja med så har jag hunnit drömma tusentals drömmar, sen har jag vaknat och inte velat sova mera flera gånger om för jag hatar att drömma.. Kommer heller inte ihåg vad jag har drömt men jag minns att när jag somnade om igen så fortsatte drömmen också höll de på sådär i flera olika drömmar. Obehagligt!
När jag vacknade imorse var jag kallsvettig och steg upp vid halv 12, tog mig en dusch och satte mig framför datorn.
Sedan jag har vaknat så har jag varit på arbetsförmedligen, på stan en sväng och även hunnit äta världens lunch som är tänkt ska räcka fram till ikväll klockan 20 när jag kommer hem från jobbet.
Jobbar ju bara 3.5 timmar idag så det blir en MYCKET kort dag och sedan imorgon så jobbar jag från klockan 14 och fram till 19.30 sen ledig Onsdag och jobbar Torsdag- Fredag och sedan ledig hela helgen, häärligt!:)
Nu ska jag äta upp min mat som jag faktiskt inte orkat få i mig ännu. Jag blev mätt och var tvungen att ta mig en paus som vanligt. Haha, men de hjälper för man orkar mera sen.
Hoppas på att denna vecka blir kanon, lär väl dessvärre inte bli sådär jätte bra väder men då får man väl hitta på roliga saker istället. Jag ska däremot tvätta från 14-18 på Onsdag, min lediga dag vill säga så då hinner man väl inte med mycket annat men under helgen så, ABSOLUT!
Ha det gött!
PUSS

Lindas student!



Resten hittar ni snart på min FB! fotouppdatering pågår..

:)

Hej allihopa!
grillat två dagar i rad nu och det är ju verkligen huuuuur gott som helst.
Igår tog vi en lugn kväll hemma tillsammans med chips och coca cola. Men innan det så grillade vi ungefär där vid 18 tiden hos Johannes föräldrar helt själva eftersom att dom var i Arvidsjaur.
Jag gick och la mig efter att ha tagit två powernaps under dagen vid halv 2 tiden och vaknade sedan av klockan imorse som så snällt förvarnade mig om att det var dax för jobb om en timme.
Så jag steg upp och åt kycklingsallad för att sedan fara vidare på jobbet där jag stannade fram till att klockan var 16.30 och då for jag och Johannes ganska direkt vidare till Björn och Elin för att grilla.
Där har vi haft en väldigt trevlig kväll med som sagt grillad mat men sedan även film och mys.
Nu har vi precis kommit hem, och de är typ för mig första gången på hela dagen som jag är hemma eftersom att jag bara var hemma snabbt för att byta kläder innan vi for iväg.
Johannes har städat lägenheten idag och våran snälla lilla robot har dammsugit åt oss medans vi varit hos björn och Elin så nu ser det ju helt plötsligt rätt så bra ut här inne, bortsett från alla mina tusentals klädesplagg som ligger utspridda på hela sovrumsgolvet. Dom ska jag plocka ihop nu och sen blir det nog ännu mera film innan vi tillsist ska gå och lägga oss. Imorgon är det jobb igen och samma sak på Tisdag, Torsdag och Fredag och sen tar jag helg igen. Underbart med jobb alltså, veckorna bara springer iväg!
Hade gött allihopa.
PUSS

La mig för att sola utanför lägenheten, på baksidan- På den enda lilla gräsplätten som finns att erbjudas för min del!

Min dag!

Idag har jag varit trött, typ tröttast i världen hela dagen fram till nu.
Nu har jag vilat ut ett tag, inte så länge ändå men det var så otroligt skönt! De har varit en mycket stressig dag idag på jobbet, massor att göra och har inte suttit de minsta på hela dagen.
Det har varit strååålande sol hela dagen lång och verkligen hur varmt som helst för som jag sa så var de ju 25 grader redan imorse kring 9 på morgonen och det kändes heeelt sjukt! Jag är bara så otroligt glad att sommaren är här nu och man verkligen kan njuta av solen och all glädje och ljus.
Jag har ju jobbat hela dagen idag men imorgon kommer jag att vara ledig och då ska jag vara ute i solen och mysa hela dagen. Linda tar ju studenten imorgon också så då blir det att kolla på de först och sedan vidare till Svensbyn på fika och mat.
På kvällen har jag som sagt ingen aning om vad jag ska göra, vet inte fortfarande men de hittas väl på något roligt då också antar jag!
Nu ska jag kolla tv i soffan och vänta på att Johannes kommer hem.
Ha det bra!
PUSS

tidigare i veckan!

Sommaren är ääääntligen här!!

Hej allihopa!
Nu är jag så trött så jag avlider, typ kan jag tala om för er!
Tur att jag är duktig på att stiga upp iallafall men jag är verkligen inte någon morgon människa överhuvudtaget!
Jag gillar att få lite sovmorgon på morgon faktiskt och sen fara iväg och jobba.
Det kan ju vara skönt att börja tidigt om man därmed också slutar tidigt men jag slutar klockan 16 idag, precis som igår och jag vill soooola!
Det är förtillfället redan över 25 grader varmt och strålande sol, halv 9 på morgonen? Nu kan man väl ändå få säga att sommaren är här? Så sjukt skönt och jag längtar till man får bada för jag verkligen älskar det. Finns typ inge bättre!
Tror jag tar en nykter helg nu i helgen, hittar på något på Fredag med Johannes och sedan på Lördag så följer jag nog med han till Arvidsjaur och sen hem och grilla. Kan bli en helt ok helg ändå!
Linda tar ju studenten imorgon vid 12 också så då ska jag inte jobba och får dessutom sova ut. De ska vara fint väder då med så det blir himla härligt när vi ska fika och äta i Svensbyn.
Nu ska jag äta nå frukost innan jag drar iväg på jobbet!
Ha det gött!
PUSS

Fin dag!

Hej allihopa!
varmaste dagen hittils skulle jag tro.. Hela 23 grader i skuggan och i övrigt strålande sol och nästintill vindstilla.
man kan nog inte få en så mycket bättre dag än denna skulle jag kunna tänka mig och jag måste jobba, dåligt tecken kan jag känna, men vafan? Pengarna rullar in som dom ska iallafall.
I övrigt så har jag fått mitt sommar schema nu och de ser jätte bra ut, känns jätte bra och jätte roligt. Ser fram emot de! Wiiho!
Nu ska jag iallafall försöka torka håret och göra nån snygg uppsättning eller något liknande, ny duschad och clean.
Inte ofta jag duschar på morgonen kan jag lova men, aah.. De blev så idag!
Ha en bra dag allihopa, hoppas morgondagen blir lika bra så jag också kan sola. För då är jag leeedig!
Puss

Bad Sandra day!

Jobb från 15-19.30 idag då, och jag som helst hade velat ta det lilla lugna idag- åka iväg på balen och se alla fina gå på röda mattan. Man får inte alltid som man vill!
Hur som helst så känner jag att jag inte är på de minsta bra humör idag, vet inte varför? Måste väl ha varit något jag drömde inatt eller så var det helt enkelt bara så att jag har vaknat på fel sida!

Nu måste jag iallafall äta någonting.
Ha de gött!
PUSS

Min jätte bra helg!

Hej allihopa!
Min helg har varit bra och det var varit mycket som har hänt också.
I Fredags så var det party för hela slanten som gällde, fest i Lillpite och sedna en kort utgång på stan med Johannes sen hem och sova.
Det avr en bra kväll och under den natten, natten till Lördag vill säga så fick min lilla Lea även sina efterlängtade kattungar.
Det blev ovanligt nog bara tre stycken men de kanske är bra? dom har ju inte tänkt behålla någon i Svensbyn utan det är Therese, min syster och hennes kompisar som ska ta katterna.
Synd att jag inte kunde ta någon, då skulle jag ta den lite spräckliga kattungen som Therese ska få ta. Dom alla tre är så underbart söta men det var ju bara en sräcklig och två svarta så då vill man ju ha den mest "unika."
Nååväl, jag har varit i Svensbyn senast idag och kollat på dom söta och där åt vi även lite mat som bestog av kött och potatisgratäng, de var gott kan jag säga.
Känns som att jag är bakis idag, fast jag inte är det men jag har varit hos Lovis idag på morgon ocgh inte sovit så mcyket inatt så det kan nog ha med saken att göra. Lovis fyllde tre år och fick en målarbok med bilder att fylla i och klistermärken plus såpbubblor av mig och Johannes. Sen så har hon även haft kalas för sina kompisar idag.. Tänk vad tiden går!
Jag och Johannes firade även 6 månader igår så vi var och såg på när claes Danell höll på med sina trollkonster, åt ute och var i Svensbyn ett tag. De var en trevlig dag igår, en trevlig dag i Fredags och de har även varit en trevlig dag idag.  Kom hit med lite värme bara så hade allting suttit perfekt!
Nu ska jag hitta på något roligt hade jag tänkt.
Ha de gött!
PUSS

Lea med hennes kattungar. ♥

Födelsedagsbarnet Lovis. ♥

Och lillebror Melker. ♥

Bilder från i Torsdags.

Lillpite.

Hej allihopa!
Sitter nu här hemma i lägenheten igen efter en shoppingrunda och mat på stan med Johannes.
I övrigt har jag faktiskt inte hjort någonting alls idag förutom att jag ahr packat en väska med partykläder och varma kläder skor, smink och annat som jag ska ta med mig till Lillpite ikväll.
Jag åker iväg kring halv 6 ungefär till Therese och sen börjar vi väl kicka igång skulle jag tro!
Det blir vin ikväll för ovanlighetens skull, de är gott men ingenting jag dricker ofta.
Ser fram emot denna kväll och tror att den blir hur kul som helst och sen imorgon kan jag vakna och vara glad för då firar jag och Johannes 6 månader. Gud vad tiden går, men de känns dock som att vi varit tillsammans i minst ett år eftersom att vi bor ihop och har gjort mycket tillsammans sen vi träffades.
Det blir en bra dag och kväll imorgon också skulle jag tro, eller jag vet det rättare sagt. Kvällen blir full i mys och vid 7 tiden så ska vi fara och se trollkarlen claes- sjätte sinnet i christina salen. Så grymt kul och spännande kommer de bli!!
Nu ska jag dock tänka på ikväll och göra mig i ordning litegrann.
Ha det gött!
PUSS
RSS 2.0