några rader.

Hej allihopa!
Jag har precis duschat nu och ska snart äta middag.
Idag är det Torsdag och denna vecka har passerat med stormsteg kan jag känna och imorgon är det helg.
Jag ska jobba på Söndag men är ledig både Fredag och Lördag så det blir skönt men det känns som att jag behöver ta mig en vit helg och bara vila ut? Det känns som att man alltid säger så och sen så blir det ändrade planer iallafall så man ska väl inte säga för mycket! Men skönt hade det absolut varit, ingen tvivlan om saken.

Nååväl, jobb ikväll fram till klockan 22 med Peter så ni är otroligt välkomna in och handla hos oss på Pressbyrån.
Det blir hur trevligt som helst!
Ha det gött, puss.

Odödlig.

Hej allihopa!
Inatt har jag drömt en och samma dröm heeela natten lång (kändes det som) och det var minsann ingen rolig dröm heller kan jag tala om, Men jag kan iallafall se mig själv som odödlig och det är ett som är säkert.
Det roliga är att man i stort sett kan tåla VAD SOM HELST i sina egna drömmar samtidigt som alla andra dör. Egentligen rätt så komiskt om man ser på min dröm tillexempel, för vem tål 25-30 pistol skott på kroppen utan att dö? Tydligen jag!

Nu har jag precis förberett mig och ska gå in till stan för att möta upp några vänner, jag måste äta någonting och tänker därför äta på röda lyktan.
Imorgon är jag också ledig men ska ha möte med chefen inför kommande veckor, dvs schema osv så det känns mycket roligt och spännande!
Ni som förövrigt har missat att det är tjejkväll på Torsdag får nu veta det av mig. Jag kommer att jobba mellan 18-22 den kvällen och det känns hur trevligt som helst när man tänker tillbaka på den förra tjejkvällen som var..
Verkligen hur mycket folk som helst och verkligen hur trevligt som helst, jag jobbade även då mellan 18-22.

Nu ska jag göra mig iordning det sista och sedan ska jag gå på stan fram till min man vaknar och efter det så får vi helt enkelt se vad som händer, men nånting roligt kan man ju alltid hoppas på iaf!
Ha det gött allihopa.
PUSS

med sorg i mitt hjärta..

De senaste dagarna har varit väldigt tunga för inte bara mig utan hela min familj. Det är anledningen till att jag inte har uppdaterat någonting här på bloggen.
Det har liksom inte varit prio ett utan det har för mig varit att försöka hålla huvet högt och andas ren luft så mycket jag bara har kunnat.
En failjemedlem har oväntat gått bort och lämnat oss i helgen och det finns inte ord att beskriva hur jag därför känner i detta nuet.
Det gäller att ta vara på tiden man har tillsammans, det är något som jag har lärt mig för en dag kan det vara för sent.
Jag vill därför säga hur mycket jag älskar min familj, min släkt, min sambo och mina vänner. Det finns inte ord för hur tacksam jag är över att ha just er vid min sida. Ni är finast i världen!♥

En del av mitt liv rasade samman i helgen men det kommer sakta men säkert att byggas upp allt eftersom igen.
Det gäller att ge det tid och låta chocken gå över!

Må du vila i frid fina människa. ♥






De senaste bilderna på mig!

Du fattas oss!♥

Men kommer förevigt att finnas i vårat hjärta och tankar.
alltid älskad -aldrig glömd!♥

Hoppas att du har det bra där du är nu, det känns tomt utan dig.
Sov gott finaste, bästa Lasse. ♥

lite nytt!

Lugnt och stilla!

Hej allihopa!
Nu har jag jobbat färdigt för idag samt kollat på idol och ätit middag med Johannes. Nu sitter vi och kollar på "my bestfriend's girl. " Den är bra, rätt så rolig och underhållande såhär på denna Fredagskväll.
Mycket annat än film och mys händer väl inte ikväll. Johannes ska upp tidigt imorgon till Haparanda och jag är ledig hela helgen lång och ska därför sova ut ordentligt imorgon och fara på step in såklart!
Kvällen är som det ser ut nu helt oplanerad, jag har med andra ord ingen som helst aning om vad som kommer att hända eller vad jag ska göra. Det återstår att se helt enkelt!
Nu ska jag springa ner på coop och köpa nå gott, kan ÄRLIGT inte hålla mig från choklad nå mera. Jag är oerhört sugen på det och kan inte låta bli att springa ner på coop så det har jag tänkt att göra, innan dom stänger!
Ha det gött allihopa, hör av er om ni gör något kul imorgon!
Puss

SOL!

Gud vilket härligt väder det är idag, känns nästan som sommar igen!♥
Nu har jag varit ute och gått en timmes promenad igen och jag gick i linne och mjukisbyxor hela den långa vägen och har sammanlagt, enligt min stegräknare förbränt 328 kalorier.
Nu är jag iallafall tillbaka hemma igen och johannes ligger i soffan och halvsover. Imorgon så åker han till Haparanda och stannar där till på Söndag så imorgon ska jag därför vara i Svensbyn troligtvis för att slippa vara ensamen på natten, om jag nu inte hittar på någnting roligt med någon kompis på kvällen vill säga!
Det blev så att jag fick börja två timmar tidigare idag, så det känns kanon. Jag börjar därmed klockan 14 istället för 16 och jobbar fram till stäning.
Känner mig trött och utmattad eftersom att jag fått så många samtal imorse som jag har vaknat av också somnade jag sent igår så inte många timmars sömn här inte!
Tur att jag får ha myskväll med världens finaste Johannes ikväll, kanske till och med bio, vem vet? Men en någolunda tidig kväll får vi hoppas på att det blir iallafall!
Nu ska jag göra mig redo för jobb.
Ha det gött!
Puss

Slut för idag!

Hej allihopa!
La upp ett väldigt sent inlägg sen väldigt mycket tidigare idag, det var ju innan jag började jobba och nu har jag ju hunnit både göra bort det men även tränat på step in, varit till Svensbyn och ätit mormors goda köttsoppa som jag har längtat efter hela dagen och med mig hem tog jag med mig en matlåda till Johannes som han ska få äta när han kommer hem från jobbet.
Imorgon är det Fredag och jag är tröttast i världen, känt mig svimfärdig till och från hela dagen och haft världens huvudvärk så jag misstänker lite feber men det ignoreras som sist för jag känner att jag ABSOLUT INTE har tid eller råd att vara sjuk just nu. Jag måste träna och jobba och en massa annat! Jag får helt enkelt vila upp mig i helgen när jag är ledig både Lördag och Söndag så jag jobbar bara imorgon!
Sm sagt så känner jag mig helt slut i kroppen så jag ska nu lägga mig i soffan och kolla tv och sedan sova.
Ha det fint.
PUSS, godnatt!♥

Vet någon annan som också ville smaka på mormors köttsoppa! Söt Molle.

Ett tidigare bortglömt inlägg .

Hej allihopa!
Nu har jag bränt bort hela 200 kalorier och gått en timmes promenad, känns som en bra början på dagen.
Nu ska jag sminka mig och göra mig iordning igen för jag var tvungen att hoppa in och jobba idag också så jag börjar klockan 15.55 och sedan jobbar jag några timmar framåt innan det blir gymmet igen på step in.
Vi har haft en mycket fin höstdag idag kan jag tycka, än så länge iallafall. Det har varit soligt, lite blåsigt och 15 grader varmt. Perfekt väder för en promenad och sedan så är det ju självklart mysigt att gå ute i naturen när det faller löv över alla håll och kanter. Fint är det också för den delen!
Nu äta en frukt sedan göra mig i ordning och fara på jobb.
Ha det gött!
PUSS

Nu är det höst, helt klart!

åååh!:´)♥

Hej allihopa!
Nu sitter jag här vid datorn igen efter två timmars träning på step in. Känner mig otroligt nöjd och jag älskar verkligen den känslan!
Jag kom dessutom på mig själv med att det var Onsdag idag, jag trodde att det var Tisdag bara och blev rätt så lyckligt överraskad över det såklart eftersom att det var en dag närmare helg och mina efterängtade vänner Anna och Erika. ♥
Denna helg blir så vit som den kan bli, jag ska träna med mina fina vänner som jag ska umgås med också och det är väl det enda som kommer att hända i helgen.
Kommer dock inte bli en lätt helg utan godis eller chips kan jag tala om för jag är minst sagt sockerberoende och behöver godis för att inte bli helt cp, typ. Jag blir iallafall irriterad och trött om jag inte får det så det måste väl vara ett sorts beroende då ellerhur? Har hört att man bara behöver överstiga en viss nivå som består av typ två veckor och sedan ska det hela bli lättare men stackars Johannes som måste stå ut med mig fram till dess då? SOmd et ser ut just nu så äter jag en MASSA frukt. Åt hela 4 bananer och en nektarin igår och idag har jag ätit 3 bananer och en nektarin. Antar att jag söker efter socker helt och hållet och dessutom känns det som att jag är hungrig hela tiden? men det har väl med träningen att göra också antar jag för jag har då inte sovit mer än vad jag brukar och inte ätit mer heller.
Jag brukar faktiskt bara äta en liiiten frukost som består av typ en macka och sedan middag typ väldigt sent på kvällen eftersom att jag oftast brukar sluta vid 20-snåret . Har inte behövt mer mat än så men nu när jag börjat träna så känns det som att jag blivit mera hungrig, men det är ju vanligt har jag hört så inga konstigheter.
SKa iallafall inte äta mer än vad jag brukar, fast jag har börjat träna, jag får äta frukt isf sådeså!
I gymmet idag så har jag varit mycket taggad, känt adrenalinen pumpa och jag har känt framgångar och kanske senare om någon dag framsteg. Har känt att det har gått bra iallafall och jag ahr varit mer positiv än vanligt så jag tror att, om jag fortsätter såhär så kommer jag nå mitt mål inom en snar framtid för jag tror på mig själv och jag vet att jag har haft väldigt lätt för träning alltid förut när jag spelade fotboll å hade träningar 4-5 dagar i veckan så inte borde det vara så annorlunda nu kan jag tycka.
Imorgon på min lediga dag så ska jag först käka mat hos mormor med familjen och min fina pojkvän sedan ska jag iväg till gymmet och köra ett tag så jag blir uppvärmd sen Body step med mamma!
Dagen imorgon kommer bli sååååå bra!♥
ha det gött allihopa!
PUSS

Längtan

Hej allihopa!
Jag har drömt inatt och jag kan bara inte sluta lääängta, först till den 15e oktober och sedan till en halv månad bakom det ungefär. Känner ingen ånger alls, utan bara att jag ser fram emot det. Det kommer bli toppen och jag kommer att bli sååååå GLAD!
Jag ahr typ jobbat varje dag nu bara så därför har jag inte skrivit något. Finns liksom ingenting att säga förutom att jag skramlar in pengar så gott jag kan och tränar aningen efter eller före jobbet på step in.
Ja, jag har ju faktiskt börjat träna där och det går SVIN BRA. Är så otroligt roligt och jag känner att jag har ett visst mål att nå så då går det hela mycket bättre.
Har dock börjat med en mjukstart på 1 timma och 40 minuters träning nu när jag har varit där men nu idag hade jag tänkt att förlänga tiden med en timma ungefär för jag känner att det bara går bättre och bättre för varje gång.
Jag har även köpt en träningstidning som ska hjälpa mig endel på vägen. Där står det en massa saker om olika tärningssätt hemma och på gymmet, samt en massa olika stretch övningar som man kan köra efter träningen.
Idag är en sån dag när jag ska gruppträna med folk i några timmar och då tänkte jag köra lite:
SPINN 45 min.
kanske BODY PUMP (om jag hinner.)
Men innan detta så ska jag börja i gymmet eftersom att jag självklart vill vara uppvärmd.
Efter att jag tränat så är klockan vid 20 snåret och då ska jag åka hem och äta mat samt umgås med min sambo.
Ha det gött allihopa!
PUSS

förbjudet!

Det borde minsann vara förbjudet att måsta fara på arbetsförmedlingen på sin lediga dag. Det är iallafall inte rättvist!
Sova när jag kommer tillbaka sedan träning på step in ikväll!

plus 2 timmar.

Hej allihopa!
Jag steg upp redan vid 10 för att böärja tvätta och jag är nu uppe i min 4e maskin där nere i tvättstugan.
Känns så himla bra att ha en helt nystädad och fin lägenhet, nybäddad säng och nytvättade kläder i slutet av dagen och sedan så har jag ju fått ett två timmars längre arbetspass idag och det är ju heller inte helt fel!:)
Börjar därmed att jobba kl 14 och slutar 19.30 sedan ska jag hem och umgås med Bea. Vi ska bara vara hemma och kolla film och ha myskväll. Jobbar ju imorgon också och börjar klockan 9 på morgonen så det ska bli härligt med en lugn kväll även om jag har hört att det ska vara bra röj i stan hela helgen lång.
Nu ska jag äta nå mat sedan göra mig iordning för jobb för jag börjar ju faktiskt om 1 timme!
Ha det gött.
Puss!♥


Häärligt!

Hej allihopa!
Nu sitter jag här framför datorn. Jag och Johannes har i stort sett städat hela dagen lång och ätit en sen middag som vanligt.. Men nu är det bara att skura och dammtorka kvar och sedan är vi klara och det känns ju skönt!
Eftersom att vi bara har en hink som vi kan fylla med vatten så ska Johannes få dammtorka först och sedan ska jag få skura efter det är vi helt klara och har en skinande ren och fin lägenhet. Känns som att det är ett tag sedan den var så här välstädad, men så blir det ju när vi båda jobbar och vi jobbar inte samtidigt heller, oftast och då brukar vi vänta till vi är ledig tillsammans innan vi gör det så imorgon ska vi tvätta och det är en hel del tvätt kan jag lova .. Två hela tvättkorgar med kläder och tvättkorgarna är ju inte så små heller för den delen så vi ska tvätta från klockan 10 på morgon till 18 på kvällen för det lär ju ta ett tag.
Men jag börjar jobba klockan 16 så efter det så får Johannes tvätta själv men vi ska dela upp det så jag tvättar mellan 10-14 och han mellan 14-17.30 ungefär för sen måste han förbereda sig för jobb.

Sen till något helt annat
!
Min magont har fortfarande inte gått över så jag har inte fått i mig någon som helst mat förens nu när vi nyss ätit middag som förövrigt Johannes lagade till oss. Det blev en jätte god fläskfile´pasta och till efterrätt så har vi köpt glass som vi också smällde i oss.
Nu känner jag att jag fått i mig lite väl mycket mat men till Veckan när jag ska börja träna på step in varje dag så blir det förhoppningsvis lite nyttigare kost. Nu tänker jag mest på att lägga ner godiset, chipsen och sådär, för det är ju inte alls speciellt nyttigt. Mat och vanlig husmanskost är ju helt ok och vi har ju faktiskt storhandlat idag och fick med oss en hel del sådant hem, plus en massa bra och god brukost att äta på morgonen när vi vaknar.
Jag känner att mitt dåliga humör börjar gå över litegrann, kanske det beror på att lägenheten nu är fin? Eller kanske för att jag slapp laga mat och före det inte ätit på hela dagen? Någonting utav det kan jag gissa på. Menmen, vem vet!
Nu ska jag avsluta detta skrivande för snart ska jag skura och sen byta sängkläder i sängen!
Ha det bra!
PUSS♥

aktas.

Hej allihopa!
Steg upp imorse och trodde personligen att min kropp skulle dö ut, jag hade helst legatkvar i sängen och bara slappnat av och varit med min man men jag var stark nog och pallrade mig iväg till step in ändå!
Nu spränger mitt huvud och min mage gör ont, tror jag är sjuk men jag vet inte riktigt.. Dumt att inte veta man känner mig helt död iallafall och vaknade nyss upp efter att jag gått och lagt mig igen när jag kommit hem från step in.
Funderar vad jag ska äta för mat för tillfället, eller snarare vad jag och JOhannes ska äta för mat? Jag sitter iallafall och smaskar på en "BRÄMHULTS SMOOTIE- blåbär och hallon." SÅ jag klarar mig nog ett tag till iallafall.
I övrigt så är det pissväder ute som vanligt och jag måste städa i lägenheten som ser skit ut. Det är tråkigt men måste självklart göras och eftersom att det ALLTID är lika uppskattat efteråt så får man se det på den ljusa sidan.

Imorgon är det Fredag och jag jobbar heela helgen, eller imorgon vet jag fortfarande inte om jag jobbar. Men om jag gör det så blir det ju heela helgen. Men vad gör det? Jag har ändå inga planer och måste fokusera på att bli frisk. Dessutom så jobbar Johannes och jag har därmed ingen att sova tillsammans med och kan lika gärna bara ha tråkigt hela helgen.

Positivt inlägg detta, visst då? Haha, jag är aldrig glad när jag inte mår bra och då måste jag ta ut mina känslor på någonting för på Johannes vill jag ju inte ta ut de.. Det vore ju inte bara liite onödigt!
Jag tycker om er iallafall ska ni veta och bara för detta så tänkte jag slänga in några foton som ni inte sett förut i min blogg.
Ha det bra mina vänner, puss!♥


Några utvalda av alla snygga bilder från Therese och Jugges fruhippa/mansexa!

Sept. 7, 2011

Hej allihopa!
Kan ju börja med att säga att det var SKIT ROLIGT att endast sova typ 4 timmar inatt och sedan snabba sig iväg på jobbet vid ett och sedan få höra att man kommer dit 3 timmar för tidigt.. Det enda som var uppskattat sedan med det hela var ju att jag faktiskt bor så pass nära att jag kunde gå hem och lägga mig för att sova i ytterligare 2.5 timmar men lika trött var jag för de när jag steg upp på nytt vid 15.30 tiden..
Nej denna dag har inte direkt varit världens bästa dag men jag har trots det ÄNDÅ jobbat, fått saker gjort och varit i Svensbyn och hälsat på för att därefter fara med bilen och kolla runt på nya hus som kommit ut på hemnet.
Nu sitter jag här hemma helt utslaget och slut i soffan, huvudet spränger och jag har även ont i både skallen och magen.. Sämst!
Jag har bestämt mig för att ta en någolunda "tidig" kväll ikväll men det får vi väl se hur det blir med den saken, ska iallafall stoppa i mig alvedon och lägga mig ner och kolla tv i soffan för imorgon väntar step in på mig och i övrigt så är jag ledig och ska därför försöka vila upp mig för sen så kanske jag inte är ledig förens på Måndag igen om jag jobbar på Fredag, vilket inte riktigt är klart ännu!
Men jobba måste jag och jobba ska jag och då får huvudet säga vad det vill.
Nu ska jag dricka juice och kolla tv.
Ha det gött!
PUSS

god morgon!

Hej allihopa och godmorgon!
Nu är jag uppstigen men inte allt för pigg.. Hade ett stort problem till att somna igår så jag somnade inte förens kring 5 ungefär men har trots det tvingat mig upp ur sängen hela två timmar före jag börjar jobba. Är jag inte duktig?
Det enda jag vet just nu är att jag är oerhört trött och seg, sedan då även väldigt hungrig.
Måste få i mig något sorts ätbart innan jag börjar jobba klockan ett men frågan är vad vi har hemma och vad jag kan äta? Självklart tål det att undersökas snarast!
Men nu för tillfället så hade jag tänkt att fixa till mig nåolunda och sen ser vi ju.
Ha det gött!
PUSS♥

Dumma A.

Hej allihopa!
Nu har jag jobbat färdigt för idag och även kollat idol på tv hemma i lägenheten, men denna Alexander Bard är väl ändå lite väl hård och otrevlig mot konkurenterna- tycker ni inte?
Jag tycker iallafall inte att det är okej att klaga på hur någon ser ut i tv, det är verkligen inte det. Sedan så är det heller inte okej att trycka ner folk(!!!) Det räcker med att säga "nej, tyvärr- du är inte den vi söker, du går inte vidare" eller liknande men han ska börja trycka ner människorna. DET ÄR INTE OKEJ!
Idol är iallafall bra och underhållande att kolla på, synd bara att en person ska komma in i guryn och fullständigt köra över folk.. Men kul att det ahr börjat om ialllafall och det är helt perfekt att kolla på efter att man slutat jobba såhär på kvällskvisten!
Nu hade jag iallafall tänkt laga lite middag till mig och Johannes. Han är fortfarande borta och försöker fixa våran bil men det verkar ta ett tag så han måste fortsätta imorgon för ikväll skulle de bli allt för sent.
Kul iallafall att både jag och han hunnit med vettiga saker idag, det känns bra och imorgon har jag bara ett ärende kvar att utföra och sedan jobb efter det mellan 13-19.30!
Step-in ringde mig föresten idag, är bjuden på en gratisvecka där av min mamma så jag ska fara dit på Torsdag och träna min första dag hade jag tänkt men jag hinner ju inte ritkigt kicka igång med den riktiga träningen förens foten är opererad och läkt men efter de så är det ju fritt fram och då ska jag komma i form hade jag tänkt!
Men nu däremot så måste jag börja koka palt, frågan är om jag inte ska springa ner på coop och köpa fläsk också för man kan ju inte äta palt utan fläsk heller, eller vad säger ni?
Äh, ha det gött allihopa!
Puss och kram .

Banken, tandläkaren och slutligen jobb.

Hej allihopa!
NU har jag varit på banken, gått dit i detta pissväder och det var ju inte direkt roligt men nu är det bortgjort iallafall och det känns sjukt bra.
Nu ska jag bege mig iväg igen, stressig dag detta. Tandläkarn nu och sedan direkt vidare på jobb mellan 16-19.30.
Jobbar imorgon också, sedan är jag ledig Torsdag-Fredag men fick för ett tag sedan reda på att jags ak jobba i helgen så jag jobbar även hela denna helg, hela. Pengarna rullar in som dom ska ialalfall!
Ha det gött!
PUSS♥

This is my life, this is my time!

This is my life
this is my time
just show me the light
and I'd go there.


Give me the wine
bitter and sweet
and a little bit of bread
that's all I need.

No, I don't want the gold from Xanadu
I think I leave it all to you
Oh oh oh
this is my life and I don't care.

This is my street,
are you restless feet
carry me on to anywhere.


Take the fear
take it away
and give me some hope
for one more day.

I saw a ghost behind the door
when the kids were coming home from the war
Oh oh oh
with broken dreams and nothing more.

I heard a woman singing her song
and it was good and warm and strong
Oh oh oh
She made me cry, I don't know why.

I don't want to bring you down
I think it's good to be here
this is my life and I don't care!

Nu blev jag trött.

Hej allihopa!
Nu har jag jobbat min korta arbetsdag och därefter så har jag kollat Idol tillsammans med Johannes och därefter varit och handlat och ätit gómat tillsammans med honom.
Nu ligger Johannes nerdäckad i soffan, stackarn har sovit typ hela dagen medans jag har jobbat men det kan jag känna är helt ok när man är sjuk.
Jag själv har varit risig sedan i Fredags, feber, förkylning och shit och idag har jag haft en huvudvärk som heter duga kan jag berätta så det är tur att arbetsdagen då har varit kort.
Imorgon jobbar jag ett lika kort pass så då, under dagen så ska jag gå förbi banken, och därefter fara till tandläkarn och slipa mina tänder eftersom att jag gnisslar med dom så djävulskt när jag sover. Dom är aningen vassa nu kan jag känna så dom ska därför få slipa dom som ni förstår men först innan allt detta så ska jag sova ut så att jag mår bättre till imorgon.
Magen har inte heller varit riktigt snäll mot mig de senaste dagarna, men de brukar ju vara så när lingonveckan är igång igen.
Ha en så bra kväll, nu ska jag lägga mig i soffan och snart sova- skriver imorgon igen.
PUSS, love!

Längesen sist!

Hej allihopa!
På sistone har det inte alls hänt särskilt mycket i mitt liv, mest jobb, trevliga hemmakvällar, nodomys med mina fin-fina vänner och såklart en och annan fest.
Jag har även ÄNTLIGEN petat ut min P-stav nu, den höll minst sagt på att plåga både mig och Johannes till döds men främst mig.
Nu är den borta och jag kommer väl sakta men säkert att bli en återställd Sandra igen.
Idag är det Måndag och hösten är här, den närmade sig med stormsteg redan efter PDOL-LK och nu har vi kyla, blåst röda och gula träd och regn. Precis som hösten alltid är här i Norr!
Som ni vet så är jag inte den som är den och drykar snön och kylan, ärligt talat så hade jag älskat att ha sommar året om efetrsom att jag nästintill fryser ihäl när jag är ute i minusgrader. MEN, det finns faktiskt ett MEN också.. Jag älskar att både köara och åka skoter så det hade jag inte direkt heller klarat mig utan men då kan man ju lika gärna åka upp till fjällen och köra, för där får det helt klart vara snö kvar.

Nu åter till något helt annat..
Jag har nu fått en kallelse, så jag ska operera mig inom två veckor.. Fan vad fint! Sedan så kanske jag slinker in med ännu en operation i samband med det eftersom att jag kommer att bli sängliggandes i nån dag. Lika bra att passa på!
Nu ska jag börjar göra mig klar, laga nå mat och sedan väntar jobb 16-19.30!
Puss babys!


Drog till med en liten bildbomb från senast!
RSS 2.0