Happy new year!

Sista dagen idag av detta år. Jag hoppas personligen på att år 2013 blir ett bättre år än detta för detta år har varit så otroligt omtummlande och i största del jobbigt.
Detta år kan bara bli  bättre och ett av mina nyårslöften blir att ta vara på tiden och leva mer i nuet och tänka mera på mig själv och de jag älskar i min omgivning. Sedan är det två till mer privata så dom är de ju bara jag som märker av om jag fixar.
Ett annat som inte är privat heller är att jag vill fara ut och resa mer detta år. Både utomlands och inom landet.
Fara och hälsa på mina syskon i Göteborg och Stockholm samt fara till varmare breddgrader mer än en gång.
Dessa löften är mer för min egen skull, för att få leva och ha roligt och kunna slappna av mera.
Jag har sett att många har träning som nyårslöften men de gör jag ju redan minst tre dagar i veckan så det krävs inget löfte till mig själv för att klara av.
Nu ska vi börja tillaga nyårsmiddagen och till den så tar jag min första öl. Ikväll ska jag ha så jäkla kul, vars jag än befinner mig så ska jag verkligen slappna av och ha ROLIGT!
Gott nytt år kära vänner och ovänner där ute!♥
Puss och kram, ta hand om varandra.
 

Färdig städat för i år.

Såhär mysigt och fint har vi i huset nu och gott luktar det.
Det tog nån timma innan man var helt klar men det var det värt!
Nu har Johannes sovit under hela tiden jag har städat utan att ens vakna av dammsugaren. Det är ju lite sjukt!
Nu ska jag väcka han!

Glader jag!

Nu har det äntligen blivit lite klarare kring planerna imorgon. Jag har inte riktigt bestämt mig för EXAKT VAD jag ska göra. Men jag har lite val att välja och vraka mellan och de hade jag ju inte från början. Vad jag visste iallafall så nånting kommer jag allt att kunna hitta på. Känns kanon!
Jag är på ett väldigt bra humör nu iallafall så jag hller på att göra lite mysigt och fint här hemma till nyår. Inte för att jag ska vara här lägre än fram till 19.00 men de är ju ändå kul att ha det fint.
Jag ska därför dammsuga, skura, dammtorka, tvätta undan de allra sista också diskar jag undan den sista disken så att vi absolut inte ska behöva göra något sådant de första vi gör år 2013.
Känns så tråkigt att jag inte får fira in de med Johannes. Men man får ju träffas dagen efter iallafall så de gör kanske ingenting.
Jag får ju äta nyårsmiddag tillsammans med han iallafall så det är ju alltid nått.
Nej, jag har latat mig hela dagen idag så nu ska jag allt ta tag i allt här hemma. Johannes har tagit sig en powernap och har bett mig väcka han senare så det ska jag göra när städningen är klar för sen är de nog dax för mig att lägga mig.
Han måste ju vara vaken inatt eftersom att han jobbar imorgon natt. Han måste vända tillbaka dygnet så att han orkar imorgon med andra ord.
Ha det fint!
PUSS
En bild på jag och Therese under bowlingen i Fredags,

Söndag

Nu sitter jag här i soffan igen. Jag somnade inte förens jätte sent och steg upp för 15 minuter sedan och klädde på mig.
Jag gjorde de inte frivilligt faktiskt, men jag ska skjutsa Jakke och Matilda till skogs hotell och sen ska dom åka till Thailand. Fuskisar!
Någon gång ska jag också åka till Thailand såklart.. Kanske nästa år men detta år ska vi ju iallafall få åka till fuertuventura och det är ju alltid nått. Jag längtar så jag spricker!
Johannes är ute med skotern idag, jag fick inte följa med men det gör inte sådär jätte mycket. Jag får väl stanna hemma och planera inför mitt nyår som fortfarande är helt jäkla oplanerat. Jag är sjukt stressad men jag är samtidigt helt övertygad om att jag kommer på nånting roligt att göra. Det är ju roligheter i hela Piteå och överallt!
Men de är ju kanske inte sådär jätte konstigt att man är stressad. ÅÅÅH jag blir galen!
En bild från förra nyår.
 

nattinlägg

 
Men åh. Känner mig just nu klantigast i världen..
Jag somnade nämligen i soffan framför en film. Jag kände att jag började bli trött och jag tänkte ta en tidig kväll så därför bestämde jag och Johannes att vi bara skulle kolla film och ta det lugnt fram tills vi ska sova.
Det slutade med att jag vaknade upp där vid halv 11, väckte Johannes så att vi skulle gå till sängen och fortsätta och sova där. Han somnade, men inte jag.
Så jäkulskt jobbigt. Jag brukar inte ha så mycket problem i vanliga fall med att vara vaken på nätterna eftersom att jag jobbar kvällar, eftermiddagar och nätter. Men när man liksom anstränger sig och verkligen vill vända på dygnet och lägga sig tidigt fram till semestern också går de inte som planerat. Då är de bara jobbigt ju!
Jag hoppade iallafall i duschen och gjorde mig en varm kopp oboy och två mackor därefter. Jag kände mig lite hungrig och jag vet att om jag inte äter nu och blir trött sen så kommer jag bara att ligga och tänka på att jag är hungrig och då blir ju allt bara fel IGEN.
Kläderna som vi tvättade igår hade torkat så dom vek jag ihop och tog upp nu också när jag ändå hade tid till de också plockade jag ihop alla våra kläder som vi haft på oss under de senaste dagarna och vek ihop dom också som av någon anledning låg slängda på golvet.
Jag är som mest duktig med städning, diskning och tvättning på kvällen och natten när många andra ligger och sover eller iallafall ska sova. Varför vet jag inte men så är de!
Jag ska slå på en film nu, hade helst velat se någon rolig disneyfilm men vi ser ju.
Bara jag blir trött snart så är jag nöjd!
Godnatt på er!

Lördag

Hade en otroligt bra kväll igår med hela familjen, det var så otroligt roligt att verkligen alla kunde vara med denna gång och dessutom hela kvällen lång.
Denna kväll är helt klart en av de bästa kvällarna jag varit med om. Att få spela bowling, äta god mat, umgås och spela airhockey och en massa andra roliga aktiviteter i samma lokal var oslagbart. Detta var verkligen inte sista gången jag är där kan jag säga. Önskar bara att vi hade något sånt där här i Piteå för här är verkligen krogarna urtrista.
Tur att Luleå endast ligger 5 mil bort.
Idag har jag hursomhelst varit oerhört sliten. Jag har inte mått de minsta illa, men jag har haft mensvärk av den värsta grad och dessutom varit trött och inte orkat flytta mig från sängen.
Ensamen hemma har jag också varit då Johannes for iväg med sina kompisar till Luleå på biltema, jula och mc donalds. Jag orkade verkligen inte följa med och de var nog tur att jag inte gjorde de och stannade hemma istället tror jag.
Idag känns det litegrann som en Söndag. Jag får hela tiden påminna mig själv om att det inte är nyårsafton imorgon och att jag har ytterligare en kväll/dag på mig att komma på vad jag vill göra, om jag ska dricka, vilka jag ska umgås med och ja, allt.
Fattar inte att jag är ute i så sen tid. Jag brukar ju alltid kunna planera i tid. Men nu när Johannes jobbar och många av mina vänner har lämnat Piteå så är det inte så lätt. ALla är ju liksom borta och gör annat!
Det hade ju verkligen inte varit helt fel att vara nykter och bara mysa på heller.. Det kan man ju göra. Men det hade ju varit tråigt att vara ensam.
Äh, vi ser ju.
 
Jag och Johannes har varit och storhandlat idag så vi har köpt hem en massa läsk, godis, chips, god mat och annat behövligt så att vi kanske inte (om vi har tur) behöver handla något mer fram till semestern.
Just nu sitter jag och dricker en kopp te och äter youghurt med frusna hallon i. Så jäkla gott!
Jag köpte faktiskt flera olika sorters te idag när vi handlade. Mycket passande för mig som dricker de så mycket.
Nu har jag ett skåp fullt med olika te-sorter, te-koppar och olika tassimokapslar. Mumms!
 

Fredag

Åh! Jag är så otroligt trött, men jag kan verkligen inte sova. Fattar inte vad det är med mig..
Jag somnade inte förens klockan 6 imorse och vaknade klockan 11 när Johannes telefon ringde och sen dess har jag inte kunnat somna om. 
Jag klev därför upp och tog mig en duschoch tog på mig kläderna som jag ska ha på mig idag. Sen så slog jag på en till tvättmaskin.
Jag tvättade ju igår också men jag vill verkligen tvätta undan allt nu och jag är på god väg för nu är det bara handdukar och sängkläder kvar att tvätta. Älskar att ha tvättstuga och tvättmaskin i huset, endast en trappa ner. Men jag tvättar trots det inte oftare än en gång per vecka och de känns nästan för lite ibland. Men eftersom att vi byter sängkläder en gång per vecka så kan de ju vara skönt att tvätta undan allt på en och samma gång så har man det bortgjort, för roligt kan man ju inte direkt påstå att det är.
 
Idag är det kallt ute, IGEN. Men snöar gör det tack och lov inte iallafall.
Jag och Johannes hade tänkt fara ut med skotern men det uteslutades. Det ska ju vara roligt och skönt att vara ute med skotern så att man kan stanna upp på något mysigt ställe och grilla. Man far ju inte ut för att frysa ihjäl direkt.
 
Linda kommer snart hit, hon ska tydligen köpa med sig sushi och äta här så jag sitter och funderar vad jag ska hitta på att äta då. Synd att jag inte äter sushi.. Jag får verkligen inte i mig de, men annars hade ju jag också kunnat äta det idag innan vi ska gå på stan det hade ju varit lindrigt.
Äh, tacka vet jag husmanskost. Jag får släng ihop något ätbart till mig och Johannes men först ska jag torka mitt hår, sminka mig och göra mig klar för stan och bowling samt middag ikväll.
Detta är föresten Johannes nya skoter.

VÄRK!

Sitter nu här framför datorn igen, jag har precis slagit på både en diskmaskin och en tvättmaskin sedan så har jag vikt ihop all ren tvätt och satt på sina platser i garderoben.
Jag har kallsvettningar och har ont i bröst, mage och typ hela kroppen känns de som så det var väl egentligen största anledningen till att jag la mig ner här igen stället för att fortsätta städa.
Jag tog mig en alvedon så såfort den gett verkan så ska jag fortsätta städa igen också ska jag byta sängkläder i sängen innan jag ska gå och sova.
Nej, nu ska jag slå på en film att kolla på ett tag och hoppas på att min hemska värk framförallt i brösten för andra dagen i rad går över snart.
Ha det fint!
PUSS
nomnomnom!
 

Torsdag

Nu har jag precis gjort stan i en timma. Jag shoppade dock inte alls särskilt mycket utan bara väldigt nödvändiga saker så att jag inte fryser ihjäl i vinter.
Jag köpte mig ett par söta tofflor, så nu har jag två stycken mycket varma och mysiga.
Jag kom även på mig själv att jag inte hade några vantar längre eftersom att alla har försvunnit spårlöst både denna vinter och förra vintern. Så jag köpte två par stickade idag på Åhlens. Ett par vita och ett par svarta!
Jag var väldigt nära att köpa mig en mössa också som matchade mina vita vantar men då kom jag på att Johannes räknade alla mina mössor förra vintern och de visade sig att jag ju faktiskt hade hela 15 stycken så nej, någon mer mössa behöver jag rakt inte.
Förutom detta så köpte jag mig över nya knivar så att jag slipper noppa mina ögonbryn och istället skära bort håren.
Jag har haft dessa knivar från cubus sedan 2009 och har köpt nya var tredje månad ungefär då man får 3 knivar i varje paaket. De kan ju vara bland de bästa jag köpt! Dom funkar fantastiskt bra och de går så sjut mycket snabbare att få fina ögonbryn också slipper man smärtan.
Klockrent rent ut sagt!
De var allt för idag, jag ska gå på stan med mamma, Linda och Therese imorgon också så då lär jag väl hitta något mer. Men jag ska försöka att inte köpa så mycket denna månad eftersom att vi åker utomlands den 7e.
Johannes far iväg och jobbar så då ska jag lyxa till det med kött, majskolvar, någon god sås, sallad och pommes!
Det godaste..

Onsdag

Jag sitter just nu här i soffan som så många gånger förut med en kopp te, en bra film som visas på tvn och datorn på tvrums-bordet.
Jag har faktiskt mått bra idag också, trots att det blev några öl igår i gott sällskap med finaste tjejerna.
Det var verkligen jätte trevligt och jag är så glad att vi tog oss in på challenge igår trots att ingen utav oss hade köpt någon förköpsbiljett.
Vi sällde oss därför i kö just efter klockan åtta och stog fram till att klockan var 9. Då var vi alla frusna om både, ben, armar, händer och tår så vi gick in på toaletten och klädde av oss jackorna och skorna och värmde oss på elementen där inne fram till att vi alla blivit varma.
Jag tvivlade ju verkligen på att vi skulle vara tvungna att gå och ställa oss i kö redan kvart över 8 men det var verkligen såå värt det för annars hade vi inte tagit oss in.
Vi började med en flaska mousserande där inne som vi delade på och sen drack jag två öl efter de så sammanlagt om man räknar med ölen på förfesten så blev de ju några stycken men de ångrar jag verkligen inte för allting koms ihåg klart och tydligt och vi alla var glada och hade trevligt hela kvällen lång.
Jag var väl utanför challenge vid halv 2. Då kom Johannes och hämtade mig och vi for hem och kollade film och sen somnade vi både efter den.
Idag har största delen av dagen spenderats hemma men jag har ju faktiskt varit iväg oh ätit en supergod middag med övriga familjen hos mormor och sen hem och tillbaka till soffan igen.
Idag har jag tagit mig två powernaps också och jag är fortfarande trött. Jobbigt men snart skaman ju sova för kvällen så!
Nej, jag ska fortsätta kolla film nu. Imorgon ska jag gå på stan och se om jag hittar något på mellandagsrean på stan. Jag fick ju faktiskt både pengar och presentkort i julklapp också rullar ju lönen in imorgon och alla räkningar förutom husräkningen är betald. Så ni kanske förstår vad jag ska göra imorgon..? Shooooopppa!
Ytterligare en bildbomb.

Bildbomb 2.

 
Therese är lyrisk som ett barn!
Det var alla bilder från denna jul som togs med min kamera.
Lite skillnad att ta bilder med en systemkamera denna jul motför med en mobilkamera som jag fick göra förra julen.

Foton från lilla julafton och julafton.

Melker leker med sina nya leksaker.
Några syskonbilder. Det kan ta ett tag innan alla fastnar på bild!
vi spelade wii hemma hos mamma och pappa.
Therese, jugge och ozzy kom förbi en sväng.
 

Juldagen

Hejhej!
Nu har julafton passerat och jag fick mycket fint av nära och kära som jag känner mig nöjd med.
Dagen före julafton så hade vi ju lilla julafton också och det var verkligen jätte trevligt det också då verkligen alla var samlade. Igår så kändes det lite tomt när bara jag, mamma, pappa, Johannes och Linda var med. Men vi åt gómat, kollade kalleanka, delade ut julklappar och spelade wii bowling. Så vi höll oss sysselsatta hela kvällen och dagen.
Vid 10 så bestämde jag mig för att fara ut och träffa lite folk så jag for hem till Emma, där några till anlände efter ett tag och sen gick vi ut på krogen där det var smockfullt med folk man både kände och inte kände.
Jag hade ju turen att stöta på Johanna och Sofia också som jag umgicks med största tiden där inne.
Jag drack inte många öl igår, inne på krogen drack jag bara två stycken och hemma hos emma en halv så jag kände mig rätt så städad om man säger så.
Jag vaknade hur som helst upp pigg idag, inte en gnutta bakis och det förväntade jag mig inte att jag skulle vara heller.
Jag sitter och dricker en kopp te just nu här framför datorn. Jag har precis duschat och väntar på att Johannes ska komma hem så jag får veta vad planerna inför ikväll är.
Tror att denna kväll kan vara trevlig den också för kvällen och dagen igår var verkligen fantastiskt bra!
Hoppas ni andra också haft en bra och trevlig julafton och att denna kväll blir en kväll ni sent kommer att glömma!
Puss och kram!
(bilder från igår och i förrgår kommer ut när jag orkar.) hehe.

Lite bilder från igår.

Söndag

Jani mina vänner, igår drack jag min första öl på två månader. Jag hade en trevlig kväll som blev väldigt lugn för min del, fast jag både var på krogen och på fest.
Jag kände inte alls för att dricka mig full så att jag skulle vara bakis idag, vilket faktiskt är det värsta som finns och det blev jag inte heller.
Istället så vaknade jag upp pigg och glad och tänkte ta en promenad det första jag gjorde.. Så blev de dock inte för när jag kollade på termometern så var det fortfarande väldigt kallt, inte som igår men ändå kallt så jag skippade det och ställde mig och gjorde en kopp te.
Idag har jag hunnit vara förbi Järnspisen, det vill säga mitt jobb och hämtade mina skor som jag som vanligt glömde där. Nu är det ju inte så som det låter.. Jag gick såklart inte hem utan skor utan jag har ett par som jag jobbar i och ett par "vanliga skor" som jag kom dit med och som jag då också såklart SKA gå hem med men som jag ibland inte gör iallafall och eftersom att jag jobbade min sista dag igår innan tre veckors ledighet så vore det ju lite jobbigt att inte ta hem sina skor och låta dom ligga där i mitt skåp under den långa tiden.
Nu har jag ju typ åttioelva andra skor att använda också men jag tycker som om just dom här skorna eftersom att dom är fina, väldigt sköna och det bästa av allt denna tiden på året- dom är varma!
Nu en liten fråga till er alla: Vad gör man under tre veckors ledighet egentligen? Vad ska man göra? Jag har aldrig varit ledig så länge på några år (förutom när jag var sjukskriven förra året) Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.
Tre veckor är ju ett rätt så lång tid att vara borta från ett arbete när man i vanliga fall jobbar 4-5 gånger med 30-40 timmar i veckan. Det kommer knnas konstigt men samtidigt skönt och avslappnande att få vila upp sig!
Vi åker ju utomlands den tredje veckan av min ledighet så då vet jag såklart vad jag ska göra men inte under de två första veckorna förutom att fira jul och nyår.
Jag tror hur som helst att denna ledighet kommer att vara minnesvärd och väldigt rolig!
Jag ska nu dricka upp mitt te, fixa mig och sen fara till Svensbyn och fira lilla julafton och baa mysa. Det ska bli så himla roligt att träffa alla när alla är samlade på ett och samma ställe.
Jag har den bästa familjen och släkten i heeela världen!♥ 

Lördag

Brr! Idag går man ju verkligen inte utanför huset i onödan kan jag säga! Jag hatar verkligen kyla! och jag som tänkte fara iväg och träna innan jobbet men de kan jag ju tala om för er, att det blir då rakt inte.
Jag måste däremot fara och handla philadelphia för jag ska baka en frusen cheesecake ikväll när jag kommer hem från jobbet så jag hoppas att det inte blir för sent. Jag måste ju även köpa en bingolott till uppesittarkvällen såklart!
Nu håller jag på att koka palt som jag och Johannes ska äta till middag också har jag satt motorvärmaren i bilen så att jag kan börja köra om 45 minuter. DÅ har den varit i i en timma så förhoppningsvis har den hunnit bli lite varm iallafall.
Jag övervägde ju faktiskt att gå ut på krogen igår med arbetskompisarna framför att sitta hemma i soffan ännu en gång nykter.
Sen så stänger dom insläppet när vi har stått där ett tag och vi inte kommer in. Tala om fail!
Nåja, jag var då nykter iallafall så jag blev väl mindre besviken än de övriga som var sugen på att dricka alkohol!
Vi gick hur som helst också till kalles när dom stängde insläppet och där gällde ju samma dvs en ut, en in.
Det slutade med att vi for hem och jag fick fortsätta med min filmkväll innan jag tillsist gick och la mig.
SIsta arbetspasset idag innan 3 veckors ledighet!

Torsdag

 
Precis kommit hem från gymmet för andra gången idag.
Jag har kommit på att det ju faktiskt är rätt så smart att träna både före jobbet och efter jobbet.
Idag så jobbade jag ju faktiskt dessutom bara 7 timmar och 45 minuter så då var jag ju nog så pigg för att träna igen. Såhär låter jag kanske inte efter ett 13-14 timmarspass.. haha!
Första passet tränade jag hur som helst tillsammans med Therese och det är rena döden att träna med henne VARJE GÅNG! fyfan. Men man är nöjd efteråt iallafall och så fort träningsvärken kommer så vet man att man har gjort ett bra jobb iallafall och att det var värt de!
Jag och Therese tränade ungefär i en timma och 15 minuter och det gjorde jag även nu när jag tränade själv.
Det blev med andra ord sammanlagt 2.5 timmars träning idag. Inte illa!
Imorgon börjar jag tre timmar tidigare än idag, nämligen klockan 1 så då ska jag försöka klämma in en timmes pass där emellan men börjar man träna klockan 11 och slutar 12 så hinner man ju duscha och byta om i lugn och ro innan man far till jobbet med tanke på att jobbet ligger mellan 1-2 minuter bort beroende på hur mycket trafik de är.
Idag så var jag där exakt en minut i pga att det var så sjukt mycket trafik och jag stod i en korsning och väntade på att få köra ut men de ville inte de andra bilarna att jag skulle göra så jag stod ju där i 5 minuter ungefär innan jag tillslut fick mig en lucka och kunde köra.Tur att jag han det jag skulle iallafall trots att jag blev nån minut sen innan jag hade bytt om och sådär.
 
Nu över till något helt annat. Jag tog in posten idag och då hade min t-shirt kommit som jag beställde hem för några dagar sedan. Skit snygg lite oversize.
Såhär ser den ut:
Jag tyckte att den var mycket snygg och man kan ha den både till höga byxor och tubkjolar.
Like it!
Två bilder från gymmet idag.
 
3 bilder från jobbet idag.
Idag tände ju Lina det 4e adventsljuset. Wooho!:)
3 bilder från middagen på challenge igår och en bild på Johannes när vi kollade bio.
Den sista bilden blev väldigt dålig. till och med sämre än de andra. I know!
 
Nu ska jag allt se dagens avsnitt av julkalendern och sen ska jag sooova. Upp klockan 10 imorgon igen!:)

Ovärt

Men alltså.. Somnar man tre gånger under en film på bio, då måste väl ändå filmen klassas som DÅLIG? Fyfan. Hobbit måste vara en av de sämsta filmerna jag sett, så jag tänker verkligen inte rekommendera den för enligt mig var den absolut inte värd pengarna för fem öre. Tur jag blev bjuden av en person som tyckte att den var bra iallafall.
Jag tycker heller inte att nån av sagan om ringen-filmerna är bra heller så jag hade absout inte nå höga förväntningar av denna film men ändå. Kom igen!
Tummarna ner för denna.
 
 

Onsdag

 
Idag har jag umgåtts ett litet tag med Lina och följt med henne när hon har inhandlat sin sista julklapp för i år och även planerat litegrann inför nyår.
Tydligen så var det ont om stugor i Kobdalis så det kan lika gärna bli Dundret för våran del, men vi ser ju vad som händer. Det blir nog bra vilket som bara det finns afterski och en massa glada människor.
Själv har jag varken varit i Kobdalis eller på Dundret så för mig kvittar det rent ut sagt. Jag blir nog nöjd vilket som.
 
Nu sitter jag vid datorn och bara tar dte lugnt. Jag ska slå på en film som jag ska se fram till att jag och Johannes ska fara och äta på challenge och sen blir det bio för att se Hobbit efter de.
Hobbit är väl inte min typ av film direkt men va fan, man lev bara en gång och nog kan den väl säkert vara bra!
Nej, en mannaafrutti för att stilla hungern lite innan den riktiga maten och dagens avsnitt av julkalendern kanske.
Så får de bli!
Har min snygga bh på mig idag!

Lycka!

 
SItter här i soffan och äter marabou mjölkchoklad. Jag ska försöka sluta med det, jag vet! Men det är ju så jäääkla gott och man måste ju få unna sig det någon gång. Jag har dessutom varit sugen på choklad hela dagen och jobbat i 8 timmar och 45 minuter så det är jag värd.
Imorgon är jag ledig igen och Johannes sover så jag har tänkt börja lite försiktigt med städningen idag så jag slipper göra allting imorgon när jag är ledig och sen händer väl inte så mycket mer.
 
Jag har funderat mycket nu och jag har inte riktigt bestämt mig ännu om hur jag vill göra men jag har snuddat lite vid tanken på att dricka några öl på nyårsafton iallafall. Det är ju så gott och jag har ju då varit nykter i 9 veckor på nyår så det är ju egentligen inte hela världen.
Nyårsafton är ju faktiskt en enda stor fest och jag kanske ska följa med Lina, Malin och deras kompisar till kobdalis över nyår och då kan de ju faktiskt vara roligt att festa till de litegrann.
Just nu känner jag väl mig inte jätte sugen. Det har jag ju inte varit på snart 2 månader så känner jag detsamma då så låter jag bli.
Känner inte samma behov av alkoholen längre. Det känns i stortsett bara jobbigt, och hemskt att vara bakis dagen efter och sen så händer de oftast bara samma grejer. På nyår så kommer de ju vara annat folk och annan omgivning så då blir det säkert roligare att festa. Äh, jag orkar inte fundera så mycket mer på de ikväll. Jag tar det väl som de kommer det är ju ändå två veckor kvar så jag har tid om man säger så..
 
Det händer väldans mycket roligt nu de kommande veckorna så jag hade tänkt ge er en liten inblick i vad som händer i mitt liv fram till i mitten av Januari.
22 dec: sista arbetsdag innan semester i 3 veckor.
23 dec: lilla julafton hos mamma och pappa med syskonen.
24 dec: JULAFTON.
29 dec: Kanske jag drar iväg till kobdalis med Lina och Malin?,
31 dec: NYÅRSAFTON.
4 Jan: Jessica och Markus kommer på besök över helgen.
7 Jan: Utlandsresa med Johannes till Spanien i en vecka!!!!!
 
Detta är alltså vad som händer i mitt liv de kommande veckorna. Så jäkla glad och taggad och allting känns ju bara så himla otroligt bra och roligt just nu!
Om ändå livet alltid kunde vara lika roligt!
Våra nya fina sängkläder. Sängen lockar litegrann just nu kan jag säga!
 
 
 

Bokat och klart!

Nu har vi äntligen bokat och beställt våran resa. Så den 7e Januari åker vi till  paradiset Spanien- Fuerteventura och bor på ett 4-stjärnigt hotell vid namn Las Marismas i en vecka. så jäkla U-N-D-E-R-B-A-R-T! Behöver jag säga att jag längtar??:) Wooho!!
Vad tror ni om detta?:)

Måndag

 
Idag har jag varit igång hela dagen lång från klockan 11 imorse när Andreas hämtade upp mig på järnspisen och vi åkte iväg till Luleå för shopping tillsammans med Sakke och Lina.
Dom skulle handla julklappar och så blev de. Jag hade tänkt hitta litegrann till mig själv men det gjorde jag inte.
Jag mår inte dåligt för de för jag talade ju om för er att jag har beställt hem en as snygg bh för någon dag sen och vet ni vad, DEN HAR KOMMIT!
Jag har haft den på mig nu ett tag och den passade perfekt och var skönare än vad jag trodde. Supernöjd!
 
När klockan var 20.00 så var det dax för oss att bada. Isabell hade bokat poolen och bastun igen i hennes källare så där har jag, Emil, Andreas, Sakke, Emelie, Lina och Isabell varit och simmat runt nu i några timmar fram till klockan var kring 23 då vi klädde på oss, duschade och tog en matbit.
Nu är jag sådär allmänt trött och slut, så som man ofta blir efter bad och bastu så jag ska lägga mig och kolla film alldeles snart.
Johannes har Dan på besök så jag ska väl inte störa dom direkt när dom sitter i tv-rummet och kollar. Så jag sitter väl kvar vid datorn och kollar film genom den. Det funkar ju också!
Jag tycker om den.
bada pool!

Söndag

Nu har jag och Matilda spelat bingolotto och inte vann vi något, nån utav oss. Typiskt!
Det är ju iallafall en rätt så trevlig Söndagssyssla iallafall när man i vanliga fall inte gör särskilt mycket.
Jag for från Matilda klockan 8 och har därefter tränat mellan 20.15-21.45 på step in.
Det blev ett rätt så hårt pass idag så det kommer säkerligen kännas av imorgon men jag tycker att träningsvärk är en skön känsla då man verkligen känner av att träningen gjort verkan.
Nu tvättar jag sängkläderna och har tidigare tvättat en svart maskin med kläder så nu ska jag byta till nya sängkläder och börja städa huset sen se dagens avsnitt av julkalendern, därefter en film och sen sova.
Hoppas alla har haft en bra Söndag för det har jag haft!

Julklappsöppning

Idag har vi varit på stan jag och Johannes. Jag har bytt ett par byxor som råkades bli alldeles för stora i tvätten till ett par nya i en storlek mindre och jag är lite förvånad att jag tydligen måste ha xs på dessa jeans för att kunna ha dom för small som jag böt ut var både för stora i benen och i midjan. Sick!
Efter att vi bytt ut byxorna så köpte vi julklappar till Johannes föräldrar och sen for vi iväg till kifas och åt  pizza till middag.
Vi besökte Johannes föräldrar därefter och fick en massa julklappar av dom som vi har öppnat redan idag och vi kollade även på resor där.
Sart blir det att boka och jag längtar. Nu är det ju inte alls länge kvar innan vi ska åka.
 
Ikväll ska jag umgås med Matilda och vi ska spela bingolotto. Det var några helger sen sist nu faktiskt och därefter ska jag iväg och träna en timma.
Sen är jag ensam hemma när jag kommer hem igen eftersom att Johannes ska jobba.
Då kanske jag hinner städa och fixa här hemma dvs dammsuga, skura och dammtorka.
Johannes har ju faktiskt tvättat och diskat så det slipper jag iallafall. Alltid nått!
Vi fick nya sängkläder av Johannes föräldrar i julklapp så dom kanske jag bäddar med inatt.
Mys!

7 veckor.

Nej, om man skulle ha tagit helg då kanske!
Nu har jag kommit hem igen efter 7.5 timmars arbete och är nu ledig i två dagar igen. Dom två dagarna ska jag verkligen ta vara på och jag börjar väl med en timmes träning då kanske eftersom att jag inte tränade något innan jobbet och tog en lång sovmorgon istället sen bara tog det lugnt här hemma fram till att jag var tvungen att fara.
Hade ju helst av allt bara haft soffhäng framför en film här hemma men så blir det minsann inte. Istället blir det ett pass på gymmet och förvandla fett till muskler!
I förrgår var jag och Johannes och tränade tillsammans. Det händer minsann inte ofta kan jag tala om för er men det var grymt roligt! Jag är inte van att träna tillsammans med någon när jag helst tränar själv. Men det var trevligt och vi peppade varandra till att orka mera.
Idag har jag varit nykter i 7 veckor. Med andra ord så är det bara en vecka kvar och sen har jag varit nykter i två månader. Det har varit grymt skönt kan jag lova och jag har verkligen varit duktig med att hålla igång med träning och hälsa under dessa veckor. Jag är stolt över mig själv att jag dessutom absolut inte känt för att festa för fem öre och tackat nej till att festa minst 4 gånger. Det har varit så oerhört skönt!
Minst fram till nyår ska jag vara "nykterist" och sen får vi se vad jag känner för. Antingen fortsätter jag i samma spår eller dricker nån gång då och då när jag känner för de.
Johannes är ju inte en person som dricker särskilt ofta och de gjorde ju jag så på den punkten har vi nu blivit mer lika. Båda är less på fester och less på alkohol.
Nej, tacka vet jag coca cola, julmust, trocadero och andra alkoholfria läsk. De är de bästa och inte gör de dig trög och ostadig på benen heller!

Ett monster utan dess like.

Jag bara känner för att skriva några rader om detta hemska, onda förskräckliga MONSTER till massaker som tog död på sin mamma,  en massa små barn och deras lärare på en skola i Usa och sedan tog sitt eget liv.
Hur kan man? Det bara ekar i min hjärna TUSEN gånger om HUR FAN KAN MAN vara så oerhört ond?! Snacka om att vara totalt hjärtlös och splittrad alltså.
Minst 26 personer är döda varav 20 av offren uppges vara barn mellan 5-10 år gamla.
Att sånt här ens händer.. Det får en bara att vilja gråta, hjärtat verkligen svider när man tänker på de! Huvva.
Skänker en massa tankar och tänder ett ljus inatt för de döda och deras familjer vänner, nära och kära. ♥
Vila i frid.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15935051.ab
 
 
 

Torsdag

Hejhej!
Igår hade jag fullt upp som ni såg, absolut inte som idag. Idag har jag varit hemma hela dagen lång, sovit ut länge och bara tagit det lugnt.
Jag vaknade dock med träningsvärk och huvudvärk imorse. Inte så värst skönt kan jag tala om. Men då vet man att träningen har gett någonting iallafall och det är ju viktigt. Annars är det ju liksom ingen idé!
Jag ska börja åka på jobbet på 30 min och sedan jobba mellan 16-23 ungefär sedan ska jag och Johannes träna efter det.:)
Jag kom på att vi ju bara jobbar i en vecka till ungefär och sen har jag jullov i 3 veckor och då åker vi utomlands. Så jäkla skööönt!! Behöver jag säga att jag längtar?
Nu ska jag äta tre mackor med julskinka och dricka te sedan ska jag allt bege mig efter de.
Ha det bra!:)

<3

<3

12-12-12

 
Jag måste nog börja detta inlägg med att skriva att jag har fått en tidig julklapp av Johannes. Det var heller inte vilken julklapp som helst utan en BIL!
En liten vit ford escort årsmodell 88 men som har haft samma ägare sedan 89 och som endast gått 17000 mil. Vilket klipp och den går som en klocka!
Så otroligt skönt med två bilar nu. Jag hade ju tänkt köpa en ford mondeo, en audi, eller en passat i februari-mars någon gång men detta är ju helt klart en bra och bensinsnål bil som duger mycket bra fram tills dess. Behöver jag säga att jag blev glad? Fin sambo man har som till och med tänker på att ge bort en bil i julklapp. :)
En ford mondeo, passat och en audi som jag vill ha är ju dyra bilar så det är därför jag ska vänta i tre månader till iallafall innan jag köper en sån för vi ska ju för det första utomlands nu om en halv månad ungefär så det kostar ju endel också såklart och jag måste därmed spara ytterligare litegrann efter resan. Jag ska ha en kombi med dragkrok. Det är de enda kraven också ska den vara som äldst årsmodell 2000!
Jag och Johannes har varit iväg tll Lillpite och visat bilen för Therese och Jugge och hälsat på dom ett tag. Efter ett tag så kom även Mamma pch pappa dit och hälsade på så då fick dom också se bilen. Alla tyckte att den såg fräsch ut.
Påväg tillbaka till stan så hämtade vi extranyckeln till bilen och eftersom att hon bor granne med Matilda så gick vi in dit också och hälsade på ett tag.
Min dag har varit mycket trevlig och vi har hunnit träffa mycket folk. Nu är ju klockan halv 11 och det är dax att krypa upp i soffan med en kopp te men först ska jag ta mig en dusch.
Jag har precis kommit hem efter en timmes träning på sensia 24 och jag har träningsvärk som bara den i benen efter gårdagens pass. Imorgon kommer det att göra ännu mera ont.Wooho!
Min söta.

Effektiv dag!

Det har varit en väldigt effektiv dag idag måste jag få säga eller iallafall efter 14.00.
Först så har jag nämligen jobbat mellan 14-23.30 dvs 9.5 timmar och for därefter direkt till gymmet och tränade lite kondition, ben och rumpa i en timma.
När jag sedan kom hem så började jag rensa ur både mina och Johannes kläder och förflyttade alla mina kläder och Johannes sockar + kallingar till den nya garderoben. Det blev så jäkla bra!
Jag har dock ett problem.. Det kommer att vara omöjligt för mig att nå till kläderna som ligger på de två hyllorna högst upp. Jag är ju bara 158 cm lång. Det svider ibland! haha. Som tur är så har ju faktiskt Johannes köpt mig en pall så att jag ska nå så mycket som möjligt, men i detta fall så fick jag ta en stege som Johannes använde när han satte listerna i taket. 
Hur som helst så löser det sig säkert på ett eller annat sätt. Jag får väl be han ta ner mina kläder som jag ska ha på mig i värsta fall. ;) 
Nu har jag börjat varva ner iallafall för första gången på snart 14 timmar. Det är skönt för både ben och huvud!
Imorgon ska jag träna på step in igen men denna gång ganska direkt när jag har vaknat och sen så har jag inte så mycket planerat. Det blir nog att städa upp här hemma iallafall för det är inte gjort på över en vecka nu så det behövs sen så ska jag tydligen få öppna min julklapp i förväg! Woooho! Mest nyfiken kan jag lova..

Hoppas "spaghetti-armarna" växer snart, men lite mera styrka har jag allt fått i dom!
 

Impuls lugg!

Nu har jag kommit hem igen efter att ha varit och fixat håret samt varit och hälsat på både mamma och pappa och sen jesper och Sandra. Både Melker och Lovis hade vattkoppor stackarna!
Jag blev nöjd med håret iallafall och mitt eget hår var längre än jag kunde minnas så det försvann ite jätte mycket längd från de ändå. Det är mest tjockleken som är borta. Men det visste jag ju redan!
Jag bad även henne klippa av luggen också beskrev ajg exakt hur jag ville ha den. Nämligen exakt samma lugg som jag själv klippte på mig för tre år sedan. En sned lugg som är lite hackig. Jätte snyggt! Jag känner mig nöjd och är glad att jag äntligen gjorde någonting med min tråkiga lugg som jag inte gjort något alls med på flera år. Impuls när den är som bäst!

Måndag

Nu har jag precis kommit hem från stan efter att ha sprungit runt och letat julklappar i 3 timmar och nu har jag äntligen hittat något passande till alla.
Jag köpte även en brun fake päls att ha runt halsen till mig själv. Jag har redan en grå och de är så himla mysigt nu när det börjar bli så kallt ute.
 
Jag har nu satt tre julklappar under granen och ikväll blir det 5 stycken som kommer att ligga där då alla är inslagna.
Så otroligt skönt att allt äntligen är färdigt. Nu kan man vänta in julen i lugn och ro och bara mysa och på Onsdag ska jag koka knäck för första gången. Det kommer bli spännande!:)
Om en halvtimma bär det av till hår å sånt för att ta bort hårförlängningen och klippa mig. Hade ju helst velat ha kvar mitt långa och tjocka hår men bäst att ta bort de nu när det börjar bli lite lätt slitet, jag har ju ändå haft det i 3 månader. Annars ser det ju inte direkt fagert ut efter ett tag. sen så åker jag och Johannes ju utomlands om mindre än en månad och då vill jag inte ha kvar det så de blir risigt av solen och de salta vattnet utan det blir att fixa om håret helt på nytt när jag kommer hem istället, annan färg och kanske förlängning igen.
Det är så himla roligt med förändring!
En sån här kalender hade vi på väggen när jag och mina syskon var små där en liten julklapp hängde varje morgon fram till julafton.
Jag hade lite svårt med mitt och ditt när jag var liten så jag smög upp där vid 5-snåret varje morgon och öppnade inte bara min julklapp utan även Therese och Lindas. Att öppna paket var det bästa jag visste och det var ju så kul!
De som tyckte att de var mindre kul var väl paketens ägare samt mamma och pappa.. Haha. Härregu vilket ego jag var!

Söndag

 
Hemma igen efter en jätte trevlig kväll hemma hos Cia och Erling. Där blev vi bjudna på jätte god mat och sedan satt vi och kollade på solsidan tillsammans innan vi åkte hem igen.
Vi har varit och handlat lite gott att äta på coop påvägen hem igen och nu sitter jag och ser på Beck. Mycket mer än så händer väl inte idag för det blir då inte att gå ut mera ikväll. Klockan är ju ändå 10 och jag är redan trött! Dessutom så snöar det förfullt ute, det är väl inte så jätte kallt egentligen. Men jag är ju frusen hela tiden under vintern egentligen.
 Undrar hur mycket snö vi kommer få i år med tanke på att det snöat oavbrudet i flera dagar nu. Har hört det pratas om att det ska bli en kall vinter iallafall. Usch! Det gillas inte.
Fint är det ju med snö såklart.. Men nu får det gärna lugna ner sig för en dag iallafall, gärna redan imorgon. lite jobbigt att hela tiden måste sopa bort snö ute på bron och skotta undan snö fram till dörren.
Tur att vi har en traktor som skottar på våran uppfart där vi har bilen så att vi slipper det iallafall. :)

Lilla julafton

Helloo!
Jag måste ju få avslöja att jag ju faktiskt efter lite tänketid beställde hem en sån där stilig bh som jag la upp en bild på här på bloggen igår. Jag kunde inte riktigt låta bli när jag kollade bland alla mina tusentals klädesplagg och såg att jag ju hade flera som passade in perfekt att ha över bhn. Så med andra ord så är den påväg hem till mig nu! Det får bli min egna julklapp för i år.
Ikväll ska jag och Johannes till hans föräldrar på lilla julafton. Vi ska även bli bjudna på middag där. Så otroligt skönt att slippa tänka på vilken mat man ska äta idag.
Mamma och pappa hade också tänka bjuda oss på middag men dom var lite sent ute så vi fick tacka nej till de.
Så ikväll kommer vi med andra ord att befinna oss hos Johannes föräldrar.
Imorgon är jag ledig igen i vanlig ordning och då ska jag tillbaka till hår å sånt på eftermiddagen för att ta bort hårförlängningen och fixa mitt hår så det är fräscht inför jul.
Jag ska också ringa till mitt försäkringsbolag angående en operation som jag gjorde i foten för exakt ett år sedan och sen skicka in mina ärr.
Jag ska även på möte på morgonen och sen efter allt detta så får vi se vad som händer.
Jag kanske far in till stan och köper min sista julklapp till farfar så har jag gjort bort alla julklappar för i år. Så jäkla skönt!
Jag har fått hem några påsar med cola mix från jobbet också som man kan koka knäck på så de ska jag försöka klämma in i mitt schema någon gång i veckan.
Jag jobbar som vanligt tisdag, Torsdag, Fredag och Lördag denna vecka också. Så på Onsdag när jag är ledig kanske man hinner klämma in de.
Nu ska jag kamma ut mitt toviga hår och ta på mig en ansiktsmask.
Ha det gött!
Jag är ju inte den som är den. Men två outfit bilder kan ni ju iallafall få!
Såhär ser jag iallafall ut idag och det är första gången jag bär den vita tunikan. Söt, lite genomskinlig och tunn med spets på axlarna. Från Vero Moda.

Tack och adjö för idag!

Hemkommen från jobbet. Jag slutade klockan 1 idag men eftersom att jag fick börja 18.00 idag (väldigt sent med andra ord) så blev det ett väldigt kort pass på ynka 7 timmar. Lite knäppt att man känner så egentligen men med tanke på att vi minst brukar jobba 9 timmar per pass så känns det lite kort.
Kvällen har med andra ord gått fort och nu har jag ganska precis kommit hem igen efter att ha skjutsat hem mamma och pappa från Gun och Robert . Det var kul att träffa dom en stund när det var en hel vecka sedan sist jag gjorde det. Pratat i telefon har man ju gjort men jag har inte hunnit dit någonting när jag har jobbat ganska mycket i veckan.
 
Jag han inte se vampire diaries igår så jag ska sätta mig och se de nu innan jag blir för trött. Jag har ju faktiskt två avsnitt att se nu dessutom när det kom ut ännu ett nytt igår! Wooho!

diamond bra

Funderar på att beställa hem en diamond bra.
367 kronor i pris och väldigt stilig. Men frågan, är den värd det? Måste ju bli endelproblem att tvätta den osv..
 
 

Lördag

Jag och Johannes har sovit ut fram till klockan var halv 1 och han ligger fortfarande bakfull kvar i sängen. Så går det! Jag är än en gång evigt tacksam att jag inte dricker alkohol. Hemsk känsla dagen efter och oftast inte värt de. :)
Han kom iallafall hem där vid 1-halv 2 eller något sånt och då satt jag och kollade på x-factor. Åh, jag känner mig så glad och nöjd över vinnaren!
Henne har jag hejjat på sedan första dag också går hon och vinner bara sådär endast 15 år gammal är hon ju dessutom. Tänk vilken stjärna hon kommer att vara när hon blir äldre..
Kan inte annat än älska loreen också och att Awa fick sjunga med henne var ju stort. Kunde inte ha bivit ett så mycket bättre framträdande! Jag är NÖJD.
Nu ska jag fara iväg och köpa en pizza åt Johannes. Ingen annan mat duger tydligen idag. Hehe! Stackarn. Har dricker ju nästan aldrig men när han väl dricker så är han alltid så bakis dagen efter. Vet hur det känns. Hemskt känsla!

Fredag

Hemma igen efter mitt 12-timmarspass på jobbet!
Jag har varit helt själv i serveringen idag i restaurangen med kockarna. Det har gått bra men man har haft mycket att göra. HELA tiden. Men tiden har gått fort kan jag lova!
Jag har alltså jobbat sedan halv 12 imorse fram till kvart i 12 inatt. Dessa timmar har gått med raketfart och nu blir det soffhäng. Jag har några serier att se som tillexempel kvällens avsnitt av x-factor- man måste ju se vem som vinner!, morgonens avsnitt av julkalendern (förstås) , och slutligen förra fredagens avsnitt av vampire diaries som jag inte har haft tid till att se förens nu ikväll.
Jag kan ju faktiskt se på serier och filmer nästan hela natten om jag vill. Jag börjar nämligen inte att jobba förens 18.00 imorgon. Wiihi!
Längtar dock efter Johannes att se film tillsammans med, det är så tråkigt att kolla film själv.
Men han är på firmafest på western farm tillsammans med sitt jobb så de kan väl bli sent antar jag . :) Hoppas att han har det trevligt iallafall! Myskvällar i soffan är ändå det bästa så jag är då nöjd.
Ha det fint!

Torsdag

Nu har jag precis kommit hem från jobbet efter att ha jobbat i 8.5 timmar men vi har haft en rätt så lugn dag ändå.
Imorgon jobbar jag "långpanna" som det så fint kallas. Dvs att jag jobbar från lunchtid 11.30 fram till 23-24 på natten. Så ett långpass på 11-12 timmar med andra ord!
På Lördag börjar jag inte förens 18.00 och jobbar fram till stängning och på Söndag och Måndag är jag sedan ledig i vanlig ordning.
Inga planer under helgen förövrigt men förhoppningsvis kommer man kunna klämma in något roligt att hitta på däremellan också.
Nu ska jag sätta mig ner och ta det lugnt ett tag. Måste ju snart sova så jag är pigg till imorgon!
Ha det fint och sov så gott!
 

Ta det lugnt.. Vad är de?

 
Skrattar lite lätt för mig själv här framför datorn.. Det blev inte riktigt så "att jag tog det lugnt"  ikväll som jag tänkt mig utan jag har istället städat, lagat 4 portioner med makaronilåda som Johannes har önskat sig, tvättat undan två maskiner med kläder, städat och inrett lite smått.
Jag visade ju er en ny bild på steghyllan tidigare. Den har blivit prydd med lite mera prydnader som jag tyckte passade in där ståendes på den nämligen några små ljuslyktor och en tavla.
Jag har även hittat en plats för ljuslyktorna som jag fick i julklapp av Cecilia och Daniel på vårat köksbord och ljusbrickan fick stå med tre andra ljuslyktor på köksbänken.
Filten ligger vid soffkanten och den har redan kommit till användning igårkväll när jag frös och kollade film.
Nu är det fint här hemma igen och imorgon har både jag och Johannes middag som vi kan äta innan jobbet¨och rena kläder att ha på oss.
Perfekt!
Nu ska jag kolla en film och SLAPPNA AV på riktigt innan jag ska sova.
Johannes sover redan som en stock sedan klockan 11!
Ha det fint och sov så gott. :)
Pusskram!

Pix

 
Fotat lite med systemkameran idag. Hehehehe!

Onsdag

 
Nu har jag precis kommit hem igen efter att ha umgåtts med Isabell och Matilda sedan halv 2.
Vi har fikat på stan, suttit och pratat och bara haft det jätte trevligt och tagit igen all tid som vi har tappat de senaste veckorna. Vi har inte hunnit umgås så mycket pågrund av jobb och annat. Men idag tog vi igen det och de var verkligen jätte trevligt!
Jag har även varit förbi Jesper och Sandra också. Men dessvärre så var dom inte hemma, åh. så synd. Jag längtar ju efter mina brorsbarn!! Men det var bara att vända och åka hem igen, jag får helt enkelt ringa nästa gång.
Just nu sitter jag och funderar på vad vi ska äta för någon mat idag. Vi handlade ju igår så vi har en massa hemma men jag har dåligt med idér som vanligt!
Under tiden som jag var på stan så bokade jag även in mig för att ta bort hårförlängningen igen och även en ny klipptid.
Jag valde att inte färga om håret denna gång eftersom att färgen fortfarande är väldigt fin när jag både färgade och slingade det sist och med hjälp av slingorna så syns ju inte utväxten lika mycket. Det var ju bara tre månader sedan sist och de lär ju ändå bli blekt när vi ska utomlands i Januari i två veckor.
Ska nog färga om de när jag kommer hem igen efter resan och då står de mellan två helt olika färger. Men jag har lite svårt att bestämma mig så vi får helt enkelt se vilken färg de blir. Kanske jag chockar er helt!;)
 
Ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt i soffan. Vi har en massa måsten egentligen som städning osv. Men jag vet inte om jag orkar ta det ikväll men vi ser ju. Det hade varit skönt att göra bort de också innan helgen för jag jobbar ju Torsdag, Fredag och Lördag denna vecka också så då hinns ju inte så mycket annat med förstås.
Nu ska jag iallafall snart fara och hämta upp Johannes på hans jobb eftersom att han slutar klockan 7 och sen ska jag fara och träna på step in efter de i en timme iallafall.
Känner mig så otroligt duktig nu, nu gäller det bara att hålla sig från att dricka coca cola och småäta godis också så jag får bort sötsuget helt men de borde ju logiskt sett inte vara svårare än att sluta röka som jag ju faktiskt har klarat av sedan snart 6 veckor tillbaka.
Klarar jag av att få bort sockerberoendet också så kommer jag att vara otroligt stolt över mig själv.
Har gjort stora framsteg med att vara nyttig under de två senaste månaderna. Thumbs up for me!

Tisdag

Hejhej!
Har ju inte skrivit en rad sedan i Söndags såg jag nu, men jag har bara inte tänkt på de helt enkelt och haft annat för mig.
Igår så hade vi hur som helst personalmiddag hemma hos Cissi och Danne hela gänget och det var verkligen jätte trevligt.
Vi blev bjudna på tacos och dryck till de så de flesta drack mousserande vin, och öl medans jag och Emmelie drack alkoholfri, öl coca cola och fanta.
Endel fortsatte dricka hemma hos Andreas också när vi for hem från cissi och Daniel men jag som var en av de första som for hem styrde kosan direkt hemåt och la mig i soffan och kollade mysteriet på greveholm och sen somnade jag och vaknade upp efter en rejäl sovmorgon imorse.
Idag har jag och Johannes varit tillsammans i två år så han har varit in på systembolaget och handlat hem en lagrad julmust som tydligen ska vara god också ska han nu göra iordning friterad banan och glass. Har då aldrig smakat något utav de så hoppas de blir gott men de är de ju säkert!
Vi har inte setts nästan någonting idag förens nu eftersom att jag har jobbat i 10 timmar och inte kom hem förens klockan var 12 ungefär.
Men nu ska vi kolla en film och äta hans friterade banan och glass!:)
Bilder fårn idag och igår!:)

Baby shower.

 
Nu är jag återigen hemma efter en jätte trevlig baby shower som jag, Sofia, Sara, Daniella, Johanna och Ellis hållt i för våran fina vän Angelica som väntar sitt första barn.
Han är beräknad nu i början på Januari och vi har planerat ändå sedan i Oktober ungefär för att få iordning presenter som hon önskar sig till sin pojke, fika, lekar och tävlingar.
Det blev hur som helst mycket lyckat och hon blev så otroligt glad! Det var ju huvudsaken.♥
Alla bilder från idag. Vi hade så jäkla kul!:)

Lördag

 
Heej på er!
Idag har vi minst sagt haft en lugn och fridfull dag på jobbet och skönt har det varit för då har man hunnit med precis allt som vi var tvungen att hinna med och de i lugn och ro.
Efter jobbet så for vi hem till Andreas några stycken och klädde om till finkläder, fixade oss och alla förutom jag hällde i sig lite alkoholhaltiga drycker innan vi tillsist drog oss ut på challenge.
Det är inte varje dag man är ute på krogen nykter bland en massa fulla människor men jag måste ju faktiskt säga att kvällen var mycket trevlig och bra. Det var intressant att se alltihopa med andra ögon.
Dom sålde ju faktiskt alkoholfri öl så jag köpte mig två stycken för sällskapet och såklart smakens skull. Öl smakar ju gott men nej, det är inte lika kul att vara full och ostadig på benen så då passar ju en alkoholfri öl ypperligt bra.
5 veckor nykter idag och har inte rört en cigg på snart 6 veckor. Jobbigt utan cigg? Ohja. Men så värt, så sjukt värt kan jag tala om för er! :)
RSS 2.0