okej..

Hej allihopaaa!
Nu är klockan helt plötsligt halv 10? vad hände med tiden idag, den bara försvann!
Jag har nyss ätit middag iallafall tillsammans med Johannes.. Vi har gjort hemmagjord pizza idag och det är verkligen mättande. Jag orkade inte ens 1/3 del av den. haha! Men god blev den.
Nu ska jag hoppa i duschen hade jag tänkt för jag har nämligen varit ute och gått i över en timme idag, det blev närmare milen igen och skönt var det men lite väl varmt kanske.
Efter att jag duschat så blir det att lägga sig i soffan och kolla big brother och bara ta det lugnt. Imorgon kanske vi ska fara ut med skotern och på Fredag åker jag, mamma, pappa och Linda till Ikea! Wiiiho. :)

problem i det grövaste!

Hej allihopa!
Jag har kommit hem från stan för ett tag sedan efter att ha suttit på nodo tillsammans med Matilda.
Vi gick även förbi Village och kollade litegrann och dom har ju så underbara saker där inne, alltså jag vill typ ha allt jag ser och det är därför inte ett särskilt passande ställe att vara på för mig som är arbetslös.
På tal om arbetslös så har jag faktiskt sökt två stycken jobb idag, båda inom personlig assistent och har nu ett arbete kvar att kolla upp som även det är inom personlig assistent. Tror jag snöat in mig inom det arbetet! haha.
Nej men det verkar ju roligt och intressant!
Jag har även varit in på Cubus idag och hittade där världens sötaste rosa bikini som jag hade stora planer på att handla hem senare men så hittade jag en ännu sötare rosa bikini på Nelly.com. Inte lätt! Men jag tror att det blir den på Nelly om jag ska handla hem någon utav dom faktiskt för den var lite billigare också!
Bortsett från att jag har kollat på detta så snubblade jag även över en snygg jäkla saab 9-3 på blocket igår. woosh! Den vill jag verkligen ha men det får också vänta! Jag har verkligen problem nu.

Kolla bara så söt den är.. Det var ju inte exakt denna saab men den såg ut såhär!
Jatack, den vill jag ha.


Och sedan denna, fina, söta, rosa bikini!

ajaj..

Hej allihopa!
Har vaknat för ett tag sedan, just före 12 efter många timmars sömn och nu har jag sådär jätte ont i halsen och i ryggen sedan dessutom mensvärk på de. Det är inte skönt kan jag tala om!
Vaknade imorse kring 3 också och kunde inte somna om, jag bara hostade och hostade. Jag var tvungen att gå upp till och med för att hämta halstablett och mera vatten.
Jag känner mig faktiskt som en levande zombie idag.. Huvva! Men jag ska försöka hitta på något iallafall så kanske jag börjar må lite bättre!

pix


Lite bilder från senaste som jag hittade i min iphone.

:)

Idag känner jag mig aningen bättre.. Har däremot ont i magen idag, istället för skallen och förkylningen sitter förstås kvar men tror att febern är borta iallafall. Skönt!
Jag har precis kommit hem men Johannes är fortfarande ute och ränner med bilen men nu ska den dock lämnas för försäkring.
Vi har inte hunnit njuta av vädret så mycket idag men har däremot varit borta hela dagen. Vi har först varit iväg till Sunderbyn för att Johannes hade tid där för att ta bort sina stygn och sedan efter det så åkte vi vidare och åt på mc donalds.
jag förstår inte riktigt grejen med alla som tjatar om att dom har ätit där för maten där är ju typ den äckligaste? Det enda som jag tycker om är en kcykling burgare som dom säljer där och inte ens den är sådär speciellt god..
Johannes däremot, precis som sååå många andra älskar maten där och köpte dessutom hem ett gäng med cheeseburgare. BLÄ!
Efter att vi käkat på donken så åkte vi vidare på nån affär där dom säljer och byter in skotrar och åkte därefter tillbaka till Piteå igen där Johannes sprang in på en till butik och sen for vi ju faktiskt öven till Svensbyn och hälsade på mina föräldrar och jag fick mysa med mina katter också.
Nu har jag då som sagt blivit avsläppt hemma igen och skönt är väl de.
Denna dag har väl inte varit roligast men man har iallafall inte bara suttit inne hela dagen utan faktiskt gjort någonting.
Imorgon måste jag verkligen ta tag i de mesta som behöver tas tag i och sen på Fredag så ska jag besöka arbetsförmedlingen för att kolla upp lite jobb. Kanoners!
Nu ska jag kolla lite 90210 och sen försöka göra en tidig kväll. Det hade varit skönt med tanke på att jag bara sovit 5.5 timmar inatt!
Ha det gött!

Duktiga jag!

Hej allihopa!
Sedan min långa promenad så har jag faktiskt inte tagit det så lugnt som jag skulle.
Jag har lagat middag tillsammans med Johannes, pommes, kött och sås plus fetaost sallad till det på sidan om. Efter maten så la sig Johannes och vila i soffan och jag började då och sortera bland alla mina kläder och städade i garderoben min samt samlade ihop all disk, slog på en diskmaskin, diskade pannorna och ställde tillbaka dom i skåpen, städade lite allmänt i lägenheten och nu sitter jag här vid datorn och tar det lugnt.
Jag står verkligen inte ut med att ha stökigt här inne och så fort det blir det så får jag något sorts ill och börjar städa överallt tills det är skinande rent och fint igen.
All smutstvätt har jag också samlat ihop och satt i smutkorgen på toaletten men det är ju faktiskt inte tvättid förens den 7e om jag inte minns fel för vi tvättade ju faktiskt ganska nyss- ja närmare bestämt den 23e dvs 4 dagar sedan. :)
Nu har jag minsann tänkt slappa jag med så nu blir det sängdags och big brother. Inte fy skam!
Godnatt!♥

hemma från en millång promenad!

Hej allihopa!
Idag kan jag väl inte direkt säga att jag mår sådär jätte bra.
Det var nog inte så smart av mig att bada badtunna på efterfesten i Fredags för nu mina vänner kan jag tala om att jag både har huvudvärken och förkylningen från H-vetet! Har inte kunnat sova en blund inatt för att jag har hostat, nysit och haft sån förskräcklig huvudvärk så det känns ju inte sådär jätte bra nu.. Jag har iallafall hunnit sova en stund under dagen och har även hunnit vara ute på en mils promenad. Duktigt av mig med tanke på att jag har feber kan jag tycka! Men många frågar ju om de egentligen är så bra att vara ute och gå när man har feber och är sjuk och hängig? Jag har alltid varit sån att jag inte vill ligga hemma när jag är sjuk. Jag har alltid varit den som velat ut i friska luften eftersom att det oftast sedan i efterhand känns så himla bra.
Dock denna gång när jag kom in så var jag iskall och illröd över hela kroppen, det kan ta mig tusan inte bara vara 4 minus ute?! Jag höll ju på att frysa ihjäl där ute. Fy tusan!
Nåväl, känns ändå bra att jag har fått mig lite motion för det behövs verkligen!
Johannes har precis sprungit ner på coop och jag ska snart börja göra iordning köttet. Vi ska nämligen äta kött och pommes till middag idag! Det var verkligen inte igår som man brukar säga.
Ha det gött.

Big brother och smoothie!

Alltså.. Jag fullständigt ÄLSKAR hemmagjord smoothie. Det måste ju vara bland det godaste som finns och helst på sommaren när det är kallt eller efter att man har tränat ett tufft och hårt träningspass på gymmet.
Idag har jag dessvärre inte tränat och sommar är det inte heller för den delen. Men det är ändå så himla gott och jag älskar det!

Som jag skrev tidigare så tog jag mig en väldigt underbar powernap, nu är den dessvärre inte lika underbar när jag inte kan sova men jag sitter och kollar på big brother live och det är rätt så underhållande så det funkar ändå!
Imorgon så är det Måndag igen och jag ska fixa lite saker som behöver fixas, om jag och mina fina vänner inte åker iväg och grillar imorgon. :)
Nu ska jag kolla ännu mer big brother.. Kan inte riktigt hålla mig både till bloggen och det samtidigt, dom distraherar mig.
Sov gott!♥

This means war!

Precis vaknat upp ur världens skönaste powernap. Den behövdes och nu är jag utvilad och pigg igen.
Jag sitter väl här och gör ingenting nu egentligen, jag väntar på att vi ska gå vidare till bion men den börjar ju inte förens klockan 7 och det tar inte ens en minut att gå dit eftersom att det är precis utanför dörren.
Vi ska iallafall se filmen "this means war" Ikväll. Jag tror och hoppas på att den filmen är bra och att Johannes också tycker det. Vi får se!

Vad tror ni om denna film?
Den handlar om två spioner som tävlar om en tjej, denna tjej här över.

"Två av Hollywoods hetaste nykomlingar, Tom Hardy ("Dark Knight Rises", "Inception") och Chris Pine ("Star Trek", "Unstoppable") spelar huvudrollerna som två CIA-agenter som med alla medel - tillåtna och otillåtna - konkurrerar om samma kvinna (Reese Witherspoon)."

Söndag idag!

Hej allihopa!
Jag hade en bra Fredagskväll tillsammans med Matilda. Jag tog några öl, hon några glas vin och vi gick sedan över till Jens på förfest där han och en massa fler kända ansikten höll till.
När vi varit där ett tag så gick vi vidare igen, denna gång till challenge där det var hur mycket folk som helst och bara bas spelade.
Det blev rätt så mycket dricka för mig, ja vi hamnade till och med på efterfest och då var jag närmare Svensbyn än stan och for därför till mor och far och övernattade där-
Igår Lördag så började jag tagen med en dusch, frukost och sedan gick jag och Mamma ut på en promenad runt om i byn. Det tog ett tag och jag kan nästan gissa på att den streckan vi gick var närmare milen. Varmt, skönt och soligt var det iallafall så denna promenad var oerhört uppfriskande.
När vi kommer tillbaka så samlar jag ihop mina grejer och sedan så åker vi in till stan kring 18-tiden. Dom åker till mormor och äter middag där och jag åker direkt hem.
När jag kommer hem så händer det inte så mycket, jag lägger mig i soffan och kollar gladiatorerna och skulle egentligen efter det fara iväg på rockparty men kände inte alls att jag hade orken för det och for istället på big boy och köpte hem mat till mig och Johannes och vi far även en sväng på coop och köper en fet godispåse och en coca cola.

Sammanfattningsvis så har min helg faktiskt varit bra. Kunde helst ha skippat denna onödiga efterfest under natten mot Lördag menmen.. Ibland far man på och gör onödiga saker också. Vi hade ju roligt iallafall!
Idag är det Söndag och jag har tagit en väldigt skön och välbehövd sovmorgon.
Ute verkar det vara fint väder och jag hade egentligen velat fara ut och grilla men tyvärr så blir det inte av idag eftersom att det var lite väl sent påtänkt.
Det blir nog en dag hemma istället! Alltid mys det med och det är ju trotsallt Söndag.
Ha det gött!

Fredag idag igen!

Hej allihopa!
Nu har jag precis kommit ut ur duschen och sitter och dricker en smoothie i väntan på ett samtal från Handels.
Idag är det Fredag och jag tycker faktiskt att denna vecka har gått fort. Jag har gjort mycket och umgåtts mycket med mina vänner samt pojkvän okså har jag varit och hälsat på mina föräldrar också.
Idag är det Löningsdag för endel men fortfarande inga pengar som rullar in för min del men det börjar dra ihop sig nu. Dte är ju bara en ynka Månad kvar innan jag får mina pengar! Känns faktiskt jätte bra.
Jag väntar ju fortfarande på mina pengar från försäkringskassan men från arbetsförmedlingen är jag iallafal garanterad pengar varje Månad. Sen så måste jag ju även säga att jag fått förslag om ett jobb som jag ska kolla upp litegrann och sen får vi se om det blir utbildning eller jobb, eller vad det blir. Känns bra och förhoppningarna är höga!
Men idag är det Fredag så jag ska inte tänka så mycket på de idag utan bara slappna av och njuta av livet! Får se om jag åker till Skellefteå i helgen. kanske , kanske inte? Vi får se.
Denna helg kommer iallafall att bli bra! :)


Bilder!

Haha, åh. Jag måste bara få bjuda på lite bilder från när vi hade poolparty hos Bella. Jag blir så otroligt glad och varm i kroppen när jag kollar på dom och lyckan man ser i mitt ansikte när jag är med mina vänner. Det är obeskrivligt hur mycket ni betyder för mig!♥

Lycka är att ha fina vänner som bryr sig om en och som man själv kan bry sig om.
Dom är fina, ovärderliga och oersättliga.
Jag är så glad att jag har så många som verkligen finns där för mig när jag behöver dom. Det bästa av alla världar är ni!♥

Hemma från våran stadsrunda!

Hej allihopa!
Hade som sagt en väldigt bra kväll tillsammans med tjejjerna igår och idag så vaknade jag av att telefonen ringde.
Jag vaknade väl vid 12 tiden ungefär och var efter det pigg som en lärka och följde med mormor och Linda på stan för att fika och strosa runt lite!
Nu är jag tillbaka hemma igen och sitter i sovrummet framför datorn. Jag har tänkt ta det lugnt nu fram till klockan 18 och sen är det tvättid som gäller men som sagt inte mycket som ska tvättas denna gång heller så det går nog rätt så fort.
Ikväll ska jag få sova i en renbäddad säng tillsammans med världens bästa Johannes, kan nog inte bli så mycket bättre.
Ha det fint!

Sängdags!:)

Haft världens kväll med finaste mysigaste tjejjorna.
Puss på er nu blir det se klart en film från igår sen sängdags!!♥

HEJ!

I Svensbyn och hälsar på för tillfället. Synd bara att ingen är social med mig alls utan Linda har typ nyss stigit upp? Hon måste precis som jag ha vänt på dygnet.. Och mamma ligger och vilar.
Ja, inte ens mina katter är hemma så det är ju mest bara tråkigt här just nu. Men jag är här för att fördriva tiden så att jag har någonting att göra hela dagen och slipper lägga mig och vila för jag är verkligen dödstrött!
Hade planer på att äta här också faktiskt, jag är världsbäst på att bjuda in mig själv på middag!

Onsdag!

Denna dag så känns det som att jag verkligen vill få något gjort, jag vill göra något roligt men samtidigt något som verkligen behöver göras- något viktigt och behövligt för min del.
Jag har därför finslipat mitt cv som jag nu funderar på att skicka runt till olika ställen på platsbanken där jag känner intresse för att arbeta för nu är jag minsann less på att vara hemma och inte få mycket gjort om dagarna.
Jag har ju dessutom vänt på dygnet för längesen och har sovit länge in på dagarna och varit vaken på nätterna. Det är sämst och är jobbigt!
Iallafall så har jag precis duschat nu och väntar på att mitt hår ska bli torrt, vilket inte brukar ta särskitl lång tid.
Jag funderar på att åka till Svensbyn och umgås med katterna nu när jag ändå inte har bättre för mig och Johannes som tydligen bestämde sig för att vaka inatt ligger och snarkar i soffan.
Det jag ska göra först är iallafall att äta nå lunch och sen torka mitt hår!
Ha det gött.

Big brother!

Hej allihopa!
Trots att jag är förkyld och minst sagt seg som attan idag så har jag städat här hemma. Det var ju inte så farligt stökigt men det behövde diskas undan och sådär också behövde köket städas och både plattor och bänkar behövde torkas. Nu är det lika fint som för tre dagar sedan igen! Så otroligt skönt att ha det fint här hemma om någon skulle komma på besök. Det har ju faktiskt inte varit det minsta stökigt på tre veckor här hemma förens igår när jag och Johannes inte städat undan disk på två dagar.
Om två dagar, den 23e så är det tvättid för våran del igen och med sängkläder inräknat så blir det väl på ett ungefär 3-4 maskiner. Klockrent och precis som sist när jag tvättade 4 maskiner så kommer allting vara klart före klockan 22!:)
Idag så har jag kollat endel big brother, eftersom att jag som sagt fick 24/7 av Johannes igår. Jag måste faktiskt få säga att dessa människor i huset är så otroligt tragiska, ja inte alla men de flesta. Dom gör ju ingenting annat än att bråka och hur länge har dom känt varandra liksom? Två dagar. Hemskt!
Man vet ju liksom att denna Hanna Widerstedt provocerar fram tjaffs och bråk genom att hela tiden stampa på de andras ömma punkter men de andra då? Börjar fundera på om dom också kör på samma som Hanna.. Det är ju bra tv men i vissa stunder bara såååå PINSAMT. Man börjar ju fundera över i vilken ålder dom egentligen är.. Man brukar ju säga att ålder bara är en siffra, vilket inte stämmer in på många men i detta fall så börjar jag fundera om det faktiskt är så.
Jag ska snart kolla på de igen, har tagit en paus från det nu när jag har städat men det är så otroligt underhållande ibland! haha.

21-2- Tisdag!

Hej allihopa!
Igårkväll så hade jag det minst sagt jobbigt med att somna, även om jag var jätte trött redan vid 20 tiden .. Jag har nämligen blivit förkyld, något som jag typ aldrig är och när jag väl blir det så blir jag jätte förkyld på en gång. Jag nyser därför hela tiden. Det gör ont i hals, bihålor, och öron och allting är bara SÅÅ JOBBIGT!
Jag hoppas verkligen att det går över snart och inte är så långvarigt för det gör mig helt slut. Det jobbiga är ju att när jag väl blir förkyld så brukar jag få feber också i samband med det men det hoppas jag verkligen att jag klarar mig undan den här gången.
Det blev inte så att vi for ut och grillade idag, vi ska göra det imorgon istället men det var mest bara skönt eftersom att jag inte somnade förens halv 8-8 imorse... Hemskt med tanke på hur trött jag var kan jag tala om men så fort jag höll på att somna så vaknade jag av att det kliade i halsen, eller att jag nös och började hosta.
Nu under dagen så har jag däremot lyckats vila ett tag. Mycket skönt kan jag tala om!
Fick föresten big brother live av Johannes  igår. Vilket var en sen alla hjärtans dag present. Det var en bra present tycker jag!:D
Bjuder på lite bilder från igår!

De två första bilderna är lånade av Matilda!:)

puss!

Hej allihopa!
Min Lördag tillsammans med Tjejerna och några öl var helt klart en lyckad och jätte rolig kväll men det kändes i skallen igår kan jag rala om.. Gårdagen behöver vi egentligen inte ens gå in på för att förutom att jag inte ens kunde dricka vatten förens vid 18-tiden utan att spy så låg jag framför tvn hela dagen lång. Sad but true!
Idag har jag däremot mått bra och varit ute med Matilda och Bella hela dagen lång. Vi har grillat korv i solskenet och bara myst framför våran lilla brasa som vi fixade till i eldstaden på valsberget. Med oss hade vi i stort sett allt man kunde önska sig när man är ute och grillar men det tog ett tag för oss att samla ihop allting så det blev bara att sitta där i några timmar innan vi var tvungen att åka hem och solen hade gått ner.
Vi ska köra en repris imorgon igen för då har vi hört att det ska vara bra väder också och då ska vi försöka komma ut tidigt och åka direkt till Strömlida och grilla istället för att åka ända till Svensbyn.
Tror att morgondagen kommer att bli kanon och jag längtar! Jag ska ta en tidig kväll ikväll men jag ska iallafall se big brother innan jag somnar hade jag tänkt. :)
Nåjaa, ni får ha en bra kväll och jag hoppas att ni haft en lika bra helg som jag har haft för min har rent ut sagt varit AWESOME.♥

Dagen D!♥

Idag är dagen D kan man väl säga för bättre än såhär kan nog inte en dag bli tror jag bestämt.
Sitter just nu och äter soppa tillsammans med Johannes, fast han är i köket och jag sitter här framför datorn. Jag har stora funderingar på om jag ska våga färga mitt hår idag eftersom att det nu snart är 4 månader sedan sist. Anledningen till att det är så är för att jag ska på ppolparty ikväll med mina brudar och är smått orolig för om klorvattnet då kan förstöra håret eller göra så att det blir i en helt annan färg? Jag har ingen aning.
Vill ju att denna kväll ska bli så bra som möjligt förstås så frågan är ju om jag vågar utsätta mig för det som kan hända efter att vi kliver upp ur vattnet? Jag ser juu. För färgas måste det men jag kan jua lltid göra det imorgon också!
Innan jag ska på poolparty så är det middg med syskonen på challenge som gäller så jag ska vara där fram till vi ätit klart och sen går jag vidare till Bella och dricker några öl, badar och sedan utgång i slutändan av kvällen!
Tala om älskvärd Lördag alltså! ♥ Bikinin är framplockad så jag har packat ner den i en väska tillsammans med handduk, smink, shampoo, balsam, tvål, hårborste, hårspray och parfym. mm.
Mer förberedd än såhär kan jag nog inte bli, för jag har ju till och med valt kläder till ikväll och allting.. Allt är klart förutom att jag ska lägga på lite maskara.
Nu ska jag äta upp min soppa sedan kanske jag går ut på en promenad minsann!
Ha det gött.

Avrundade kvällen igår med att läsa denna mycket bra men också mycket hemska bok "Gömda" skriven av Liza Marklund.

Mys på hög nivå!

Precis ätit kyckling och potatissallad till middag, Johannes är inte mycket för potatissallad och det är tydligen någonting som han enligt sig själv bara tycker om ibland så därför passade jag på medans han fick äta minestronesoppa med lite extra spaghetti i när han faktiskt har fått börja tugga lite försiktigt nu.
Samtidigt som vi åt i soffan som vi för det mesta gör så kollade vi på wipeout med tända ljus på rumsbordet. Mys på hög nivå!
Efter det har jag även hunnit ta mig en dusch, rakat mina ben inför imorgon när jag och några till tjejer ska bada hos Bella och har nu ansiktsmask i ansiktet plus hårinpackning i håret och kollar på get smart som just nu går på tv 3.
Johannes tycker att jag ser aningen läskig ut just nu men det gör ingenting. Det är så otroligt uppfriskande att ha ansiktsmask lite då och då och hårinpackning 2-3 gånger per vecka är för mig en självklarhet för att håret ska bli så lent och fint som möjligt.
Kom ju på mig med att jag egentligen hade velat färga mitt hår idag också.. Men det var ju lite väl sent påkommet så det får se hur ofärgat som det själv vill imorgon för utväxten syns ju faktiskt som mest när håret är blött. Tyvärr! 
Nåjaa, Färga ögonfransar och ögonbryn ska jag iallafall göra efter att jag tvättat ut hårinpackningen åde!:)
Hade egentligen bara tänkt slänga in några bilder från hur mysigt vi haft/har i våran lägenhet ikväll men det blev ju faktiskt några rader skrivna också. Inte gör det något! Jag längtar till imorgon, men nu blir det att kolla tv med mitt hjärta!
Ha det fint. :)

Middagsdags!

Precis tryckt i mig en marsglass som var hur god som helst och nu sitter jag och dricker coca-cola.
Hade gärna velat följa traditionen med att äta kött idag som alla andra Fredagar men då blir nog inte mannen min så glad som fortfarande bara får äta flytande.
Tycker synd om han, det gör jag. Men han plågas mest just nu för att det enda han tänker på är mat och inte för att han har ont. Nog för att han har det också såklart!
Snart ska jag springa ner på coop och handla så jag får allt se vad jag handlar till mig själv för mat idag men först ska jag lyssna klart en låt på min spotify!
<3

Freeeedag!

Hej allihopa!
Vaknade imorse av att jag fick ett samtal och bara studsade upp ur sängen så att det inte hördes på rösten att jag faktiskt låg och sov när han ringde. Det avr ju faktiskt kring 10 nångång så jag tycker faktiskt att det är helt okej att sova då, helst när man har sovit väldigt dåligt under natten.
Men nu är jag iallafall vaken. Pigg kan jag väl inte direkt säga att jag är men aningen piggare iallafall för det var ju faktiskt drygt en timma sedan jag steg upp.
Nu sitter jag med ansiktsmask i ansiktet och är klädd för en promenad. Jag tänkte gå ut direkt jag har tvättat ansiktet för det är ju så fint väder ute och endast 3 minusgrader. Åh, det hade ju varit ett perfekt väder idag för en skotertur! Typiskt att Johannes ska vara nyopererad..
Nåja! Fredag idag och dagen har än så länge varit bra eftersom att jag fått saker gjort och är ännu ett steg närmare att få ut sjukpenningen som jag som sagt väntat på i två månader.
Jag har ingen aning om vad jag och Johannes ska göra ikväll, det blir väl bara hemmakväll och mys kan jag tänka mig. Men jag får återkomma med det sen!
Imorgon så är det Lördag och jag ska sova ut så länge jag bara kan sedan klockan 18 så ska jag och syskonen äta middag på challenge, Jennie kommer nämligen hem ikväll. ♥ Sedan efter att jag har ätit så ska jag skynda mig iväg till Bella där vi ska ha poolparty! Bra Lördag eller va? Kan ju inte bli så mycket bättre!!:)
Nu måste jag faktiskt gå ut, håller på att svettas ihjäl här när jag har långkallingar på mig.
Ha det!

Fullt ös helt enkelt!

Hej allihopa!
Denna dag har varit smockfull med händelser kan jag berätta för er men det känns roligt och har haft en super bra dag!
Dagen började med att jag gick till försäkringskassan och denna gång så var det inga folk alls där inne förutom jag och dom som jobbade där.. Hör och häpna, INGE FOLK! Jag tror att jag aldrig någonsin har varit med om de sedan jag fick med dom att göra men det var så oerhört skönt. Nu fick jag iallafall prata med dom i lugn och ro om sjukskrivningen och pengarna som jag kämpar mig svettig för att få ut av dom och det har hittills varit förgäves fram till idag. NU har jag fått veta inni minsta detalj vad jag ska göra och det visar sig att det enda som kvarstår innan jag ska få ut mina pengar är att lämna in ett arbetsgivarintyg och sen ska dom bara kolla igenom allting och sen får jag mina pengar tillslut. Det ska ju dock ta 30 dagar efter att dom har kollat igenom alla papper men det gör ingenting. NU vet jag iallafall att bollen är i rullning igen och sen så vet jag ju med säkerhet att jag får ut pengar från arbetsförmedlingen nästa månad den 25e så fram tills dess ska jag väl förhoppningsvis överleva och sen blir det bara att lägga undan så mycket pengar jag bara kan eftersom att jag nu har levt på mina sparpengar i 2 månader, typ.
Nåja, efter att jag varit hos försäkringskassan så åker jag iväg och köper 4 par skor av Joanna, slänger sedan 5 par av mina egna skor från förra året som blivit förstörda under alla festivaler och hänger upp dom fint och prydligt på skostället som hänger på dörren i hallen. Kul med lite nytt måste jag få säga och speciellt när det först var tänkt att jag bara skulle köpa 1 par skor av henne och kom hem med 4 istället. Kanon!
Efter att jag varit förbi Joanna så åker jag vidare till Angelica som fyller år idag och fikar massa av hennes underbara fika och umgås med henne medflera i ungefär 1.5 timmar och åker därefter vidare till Bersika och hälsar på Jesper, Sandra, Lovis och Melker. Där var det fullt ös som vanligt och jag har både hunnit dricka te, lekt med Lovis, Burit runt och lekt med Melker samt umgåtts och pratat med Sandra.
Efter att jag åker därifrån så är klockan just efter 19 men jag var inte ens då sugen på att åka hem, trots att jag varit borta sedan klockan 15 så jag åker helt enkelt vidare till Svensbyn där bara Therese och Linda var hemma så jag stannade bara där ett tag- i en timma ungefär och nu är jag hemma igen trött och med världens huvudvärk.
Nu blir det att kolla nått avsnitt av drop dead diva och sen blir det faktiskt sängen skulle jag tro!
FREDAG IMORGON, Wiiiho!!♥

Dessa 4 par skor var det som jag köpte av Joanna. Snygga va? Sååå NÖJD!

skostället som hänger på dörren, detta är endast mina sommarskor!:)

TORSDAG!

Hej allihopa!
Jag steg upp för bara ett tag sedan, somnade igår vid 19-tiden och vaknade vid 20 tiden och då är det alltid svårt för mig att somna om på kvällen för att sova hela natten.
Idag är det Torsdag och jag har endel planer under dagen faktiskt. Nu ska jag ringa några samtal och fixa kring saker och ting, gå förbi försäkringskassan och prata med dom och be dom hjälpa mig fylla i papprena som dom skickat hem till mig, hälsa på Angelica♥ som fyller hela 22 år gammal idag och självklart stanna där ett tag.
Jag ska ju även möta upp Joanna och köpa iallafall ett par skor av henne också hade jag tänkt ringa step in som sagt och åka till Svensbyn för att hälsa på mor och far. Allt för att tiden ska gå fort!
Imorgon är det ju Fredag som ni vet men jag längtar mest till på Lördag när jag och mina tjejer ska ha poolparty hos Bella!♥ Åh! Det kommer bli så otroligt roligt!!:]
Nu sitter jag här med ansiktsmask och snokar runt på facebook om någon gör något roligt en dag som denna och i övrigt inte mycket mer. Jag har ansiktsmask däremot och det känns härligt! Alltid uppfriskande att ha det lite då och då men nu ska den ju faktiskt tvättas ur och jag ska börja göra mig iordning.


Drop dead diva!

Nu har mamma och pappa farit hem igen, det blev inget långvarigt besök direkt eftersom att Johannes var så trött men ett tag var dom ju här iallafall!
Jag sitter för tillfället och kollar på drop dead diva tillsammans med cips, coca cola och marsglass.. Bara för mig själv. Livet är fan life! 
Ha en fin kväll.♥

Johannes fick blommor av mig, mamma och pappa när han kom hem från sjukhuset. Rosorna är från mig och den andra blomman från mamma och pappa. :)

Hörlurarna som han fått av mig. :)

Onsdag!

Hej allihopa!
Jag sitter just nu här uti datorn efter att ha tagit hand om min kära Johannes ett tag och efter att ha gjort det nu i två dagar så har jag kommit fram till att jag skulle passa bra som personlig assistent eller någonting annat i form av att hjälpa människor. Det är ju kul dessutom!:)
Men iallafall så har Johannes väldigt ont för tillfället och ligger och vilar i sovrummet, jag tycker synd om han och det är tråkigt att se att han har så ont..
Idag har jag då iallafall varit förbi arbetsförmedlingen och skrivit in mig som arbetssökande igen och då även pratat med dem om att just arbeta som personlig assistent och dom tyckte absolut att det var ett arbete för mig att söka med eller utan utbildning.
Efter att jag varit där så hämtade jag ut ett paket som kom idag på coop! Ett par hörluarar med mick som Johannes ville ha för att kunna prata med sina kompisar när han spelar. Dom verkade han gilla och blev glad och nöjd lver dom!
Imorgon så ska jag köpa ett par skor av Joanna, ringa några samtal som jag inte han med idag, också hade jag tänkt kolla upp lite jobb.
Jag måste ändå, även om jag verkligen vill börja träna nu be step in pausa mitt kort i ytterligare en tid eftersom att det inte riktigt är prio ett att träna just nu när jag inte ens har fått ut min sjukpenning och inte har någon inkomst förutom från arbetsgarantin som jag får ut nästa månad.. Sucks to be me! Men bara just nu..
Iallafall, dessa par skor som jag ska köpa av Joanna ser så snygga ut och liknar ett par som jag fick av Frida för någon dag sedan som kommer från Nelly. Så jag kunde inte riktigt låta bli!
Snart kommer mina föräldrar på besök så jag måste väcka Johannes. Men jag bjuder på några bilder av skorna som jag fick av Frida. Fick ju en massa kläder också men dem är för många för att fota alla av!
Ha det gött.

Skorna som jag ska köpa av Joanna imorgon. :)

Dessa tre skor fick jag av Frida!:)

Valentines day!♥

Nu är det jätte fint i lägenheten igen och alla kläder, handukar och sängkläder är tvättade och vi har därför renbäddat sängen idag så att Johannes kan sova så bra som möjligt inatt för man sover ju aldrig bättre än hemma i sin egen säng som är renbäddad och luktar gott. Världens mysigaste!
Jag har fått höra att det är så fint i lägenheten idag när Johannes föräldrar var på besök och det är ju aldrig fel att få höra för fint här inne det är det verkligen!
Jag har även hunnit se ett avsnitt gossip girl mellan tvättarna också har ju Johannes föräldrar varit förbi som sagt. Jätte trevlig och bra dag!
Imorgon är det Onsdag och jag ska förbi arbetsförmedlingen och ringa de samtal som jag inte han med att ringa idag sen blir det nog bara mys med min sambo!♥
Hoppas ni haft en lika bra Tisdag och alla hjärtansdag som jag har haft. Jag fick ju trotsallt spendera den tillsammans med den finaste och bästa mannen i hela världen!
Godnatt och sov så gott!:)

Tvätta, städa, kolla gossip girl! :)

Skit också, det blev inte så lugnt som jag hade tänkt för jag hamnade istället i städartagen. Lägenheten är ju inte sådär värst stökig så jag samlade bara ihop all disk och diskade det för ett tag sedan, samlade ihop alla kläder och gjorde fint i soffan sedan torkade jag bara litegrann på bänkar och bord.
Jag kom sedan på att vi ju inte han tvätta i Söndags då vi hade våran tvättid så jag gick ner nu till tvättstugan för att se om de fanns någon tid i veckan och det fanns det, Idag! SÅ jag håller just nu på att tvätta undan lite kläder. Det blir bara 4 maskiner denna gång medräknat sängkläder så det går ju jätte fort. Allting ska väl vara klart där kring 21- tiden någon gång! :)
Känns ju såklart oerhört skönt att ta tag i tvätten redan nu så det inte blir som sist med hela 12 maskiner kläder och 11 timmars tvättid.. Det funkar ju inte så idag blir en ren barnlek motför sist!
Nu ska jag torka disken och sen ska jag lägga mig och kolla gossip girl till 18.45 när tvätten är klar och ska hängas på tork!:)
Ha det fint.

Johannes är hemma igen!:)

NU har jag äntligen fått hämta hem mitt hjärta igen, gu så skönt det känns!
Har varit och handlat hem en massa till han eftersom att han inte kan äta vanlig mat som man tuggar utan måste äta flytande i nån vecka framöver. Jag har därför handlat saftsoppa, nyponsoppa, blåbärssoppa, juice, te, coca cola, champis. Sedan så ville han även att jag skulle köpa hem sugrör så det gjorde jag också eftersom att han just nu inte får öppna munnen. Olika soppor har vi också hemma så han bör klara sig ett tag framöver iallafall. Stackarn!
Han ligger och vilar nu eftersom att han har vaknat flera gången och sovit dåligt inatt vilket även jag har gjort. Saknade han så otroligt mycket igår och var så orolig så jag somnade inte förens vid 5 imorse trots att jag var jätte trött redan vid 23 tiden kvällen innan.
Idag har jag ju iallafall hunnit hämta hem Johannes då som sagt, varit och handlat, ringt till arbetsförmedlingen och nu är jag så trött så jag ska lägga mig i soffan och kolla tv och bara slappa- kommer att bli skönt!

Kolla föresten så långt hår jag har fått. Det växer så det knakar!

Lea!

Lea är ta mig tusan den sötaste katten i världen. Tänk att min snart 2-åriga kisse fortfarande både betér sig och ser ut som en kattunge (om man bortser från hennes knubbiga mage..) ♥  Underbara, fina, mysiga!

Lea nu!

Lea för snart två år sedan!

<3

Hej allihopa!
Kom hem kring 20.00 efter att ha varit hela 7 timmar på Sunderby sjukhus. Åh, Jag tycker så synd om min älskade Johannes som måste ligga där och ha ont, han får ju inte ens komma hem än.
Imorgon ska jag tillbaka till Sunderbyn igen och då hoppas jag verkligen att jag får ta hem honom igen!♥
Jag minns ju bara själv hur ont jag hade när jag opererade min fot men att jag fick sova hemma det betydde ju mycket just då. Tur att operationen gick bra för han iallafall och att han inte hade ont när jag åkte därifrån pga bedövning och smärtstillande.
Jag kommer att sakna han inatt, ja det gör jag redan nu men han är ju trotsallt i goda händer och det vet jag!:)
Jag har egentligen inte gjort mycket annat idag än att vara på Sjukhuset med Johannes, eftersom att jag var där så länge så han jag inte med så mycket annat helt enkelt men det kanske är rätt så förståeligt.
Jag har iallafall hunnit se ett avsnitt av Desperate housewives som nyss kommit ut och snart ska jag ta mig en dusch och bara slappa framför tvn.
Imorgon blir det att fixa lite ärenden på dagen och sen lite senare mot eftermiddan fara vidare till Johannes igen som sagt. Jag längtar!

Söndag!

Hej allihopa!
Nu är det helt plötsligt Söndag och denna helg har gått väldigt fort men också varit väldigt händelserik.
I Fredags så¨gick jag på stan med Bea, vi umgicks också ett tag efter de och sen på kvällen så festade jag tillsammans med min syster och hennes kompisar.
Igår (Lördag) Så var vi på middag hos Johannes föräldrar där vi åt jätte god plankstek, drack champagne och vin (för min del öl..) Vi stannade där till just efter klockan 8 och jag for sedan vidare till Matilda där hon och två till var och festade och sen gick vi även ut på challenge.
Jag har haft två jätte bra kvällar och nu är det ju Söndag igen och jag kom på mig själv med att detta är min sista dag av sjukskrivningen så snart blir det att prata med arbetsförmedlingen och sen försöka hitta något jobb med så många timmar som möjligt så man slipper gå hemma och bli galen av trissdess.
Snart ska vi på middag hos Johannes föräldrar igen, Johannes måste ju få äta lite gómat innan operationen imorgon för sen är det endast flytande som gäller för hans del en tid framöver.
Tänkte bjuda på lite bilder från i helgen innan vi ska ge oss iväg!:)


Fredag!

Hej allihopa!
Sitter här med jackan på och väntar på att klockan ska bli 12 så jag kan gå iväg och luncha med Bea!
Vaknade klockan 11 idag men jag somnade inte förens vid 5 imorse så nu var jag där igen, trött som en zombie men nu kan jag ju vända tillbaka dygnet igen idag, bara jag hittar på något hela dagen. Jag tror att det blev lite fel när jag sov 11 timmar igår.
Idag iallafall, det är Fredag, soligt och endast minus 4 grader ute! Härligt kan man ju minst sagt säga och idag kan jag inte inom några som helst omständigheter smita från att ta en promenad i det fina vädret. Hade ju egentligen velat fara ut med skotern idag, det hade ju egentligen varit perfekt men eftersom att Johannes har jobbat natt så är dte lite svårt eftersom att han sover så otroligt länge då.
Håller för tillfället på att äta upp hans godis förövrigt, men han får bara igen eftersom att jag till min fasa märkte att han ätit upp min klubba som tack för att jag har städat lägenheten. Inte alls snällt så nu får han detta som gentjänst helt enkelt! Det är inte synd om han alls.
Nu hade jag minsann tänkt gå vidare för att möta Bea.
Ha det!

<3

Känner mig så trött så trött just nu! Jag väntar bara på att klockan ska bli lite mera så jag får gå och lägga mig och vakna tidigt imorgon igen.
Denna dag har faktiskt varit bra, kanske det är för att jag ahr fått umgås med Matilda, min Johannes, och har en ren och fin lägenhet? Sen så är det ju Fredag imorgon också som pricken över iet och planerna är redan lagda för helgen. Känns kanoners!
Har även idag köpt en alla ♥:ans dag present till Johannes, så den hoppas jag allt att han blir nöjd över, hade minsann tänkt mig en grej till också men den ska jag köpa på Tisdag!:)


För ett år sedan var jag svarthårig, kanske man ska ge sig in i de igen? Jag behöver allt höra vad ni tycker för jag har faktiskt ingen aning om hur jag ska färga mitt hår. Det var nu över tre månader sen sist och mitt hår har växt mycket, vilket betyder mycket utväxt. I stort behov att färgas!

Hamilton?

Precis varit på stan och ätit med Matilda, det var gott. Älskar grillad kyckling panini!♥
Nu är jag tillbaka hemma igen och har precis väckt Johannes som nu står i duschen. Funderar vad vi ska äta för middag idag? Det enda vi har är typ palt och ägg och ägg ska jag ha till min bakning och palt har jag redan ätit en gångd en här veckan, till och med två gånger om man räknar med resterna som blev över. SÅ det kan jag ju inte precis äta! Skulle kännas lite enformigt.
Jag tror minsann att jag och Johannes får gå ner på coop och handla när han kommer ut ur duschen och sen laga mat när vi kommer tillbaka.
Annars då? Jo, jag funderar ju på att se Hamilton ikväll men mamma ville inte följa med mig så jag får helt enkelt fråga någon annan. Annars får jag helt enkelt skita i att se den, för jag är ju alltid ute i sista sekunden och kolla en film här hemma istället! :)

TORSDAG!

Hej allihopa!
Kändes inte som att det blev en så farligt sen kväll igår ändå, jag somnade väl vid kl 1 ungefär.
Tog mig däremot, oplanerat en väldigt lång sovmorgon på 10 timmar och ändå vaknade jag vid 11.
Har sedan dess inte gjort någonting alls, mest suttit vid datorn och slappat och kollat ut mot kylan samtidigt som jag funderat på att ta mig en uppfriskande promenad,Det är ju trots allt varmare idag än vad det har varit på flera dagar, bara 11 minus- Men jag fryser ju så det går inte riktigt ihop på något vis ändå.
Blev iallafall inte så att jag ska umgås med Bea idag, hon hade träning så det blir att umgås imorgon istället men lika bra går väl det, och då är det ju Fredag och allt! Bara jag som tycker att denna vecka har gått fort?:)
Men då är ju frågan vad jag ska hitta på idag, eller iallafall ikväll? Jag ska minsann höra om nån vill följa med mig på bio för det har jag varit sugen på ett tag nu faktiskt, och sista uppvisningsdagen för Hamilton är idag.
Jag kan inte ens gå med Johannes heller för han jobbar natt så jag hör med någon annan!
Nu ska jag däremot klä om från onepiece till Mjukiskläder, göra lite ärenden och sen gå ut på promenad!

Bjuder upp på lite bilder på katterna!♥

Gossip girl.

Åååh! Jag har precis kollat på gårdagens avsnitt av gossip girl, jag är käär. Det är så himla bra!!
Jag hade seriöst talat kunna se ett avsnitt varje dag eller ännu bättre..- FLERA per dag.
Nu längtar jag mera till att desperate housewives ska komma ut igen för de är ju också sådär superbra och självklart vampire diaries också, men det kommer ut på Torsdag (med andra ord imorgon).♥
Jag märkte precis att jag tagit fel på tiden IGEN precis som så många andra gånger.. Fattar inte varför jag alltid tror att efterlyst börjar klockan 21? Ahja, jag får väl kolla på datorn istället då för det funkar ju i och för sig lika bra!
Hade nog kunnat gå och lägga mig för kvällen redan nu men jag ska minsann hålla mig vaken ett tag till så att jag inte vaknar vid 4 imorgon igen för då finns det ju ingen annan utväg än att ta mig en powernap. Vilket jag ju faktiskt har gjort idag och dessutom en lång sådan, nej de blir ju bara jobbigt.
Nu blir det att kolla efterlyst, göra en kopp té och bara mysa, till middag idag så blev det en egen friscoburgare! Dom blir ju så otroligt mycket godare av någon konstig anledning!:)
Ha en bra Torsdagskväll!♥


Onsdag!

Men kul att jag lyckades somna om igen. haha! Jag får helt enkelt ändå lägga mig i tid ikväll för det behövs ändå. Har lite ont i skallen, känner mig förkyld och helt seg. Men det blir nog att ta mig en promenad sen ändå, var så otroligt skönt igår!
Idag om man jämför med igår litegrann så har jag absolut inte gjort någonting, bara tagit mig en längre powernap och sett på serier.
Hade tänkt baka senare ikväll faktiskt för vi har nämligen ägg som går ut idag och som jag är sugen att göra något gott av. Kanske testar min muffinsmaskin som jag faktiskt inte ens provat ännu och gör några goda kladdmuffins för det tycker jag ju om! Men först, innan jag ska baka så måste jag komma på vad det ska lagas till middag idag, är hungrig men vi har ingenting hemma dessvärre.
Denna dag har varit aningen seg faktiskt, försäkringskassan tjorvar fortfarande på som vanligt och jag har ärligt talat en aning panik kring dom nu. Jag hoppas att det löser sig men visst har det tagit tid alltid! Huvva. Man vill egentligen inte ha något med dom att göra och när allt detta är över så ska jag minsann försöka att inte ha det igen, på en bra tid framöver iallafall!
Ikväll blir det hemmakväll i soffan framför en massa bra serier som tillexempel efterlyst, gossipgirl, big bang theory och drop dead diva!
Imorgon blir det att umgås med Bea och då får vi väl se vad vi hittar på för något roligt!:)
Ha det fint mina vänner.

Vaknade före tuppen igen!

Hej allihopa!
Igår var jag som sagt oerhört trött eftersom att jag bara sov 4.5 timmar under natten!
Jag var trött hela dagen lång men höll igår ganska bra så jag han med mycket och det kändes ju jätte bra.
Så länge man håller sig sysselsatt så går tiden fort och sen är det kväll igen, jag saknar att jobba!
For iallafall och hälsade på både mina brorsbarn och jesper samt mamma och pappa igår på kvällen och det var trevligt!
dessvärre var både Sandra och Mamma iväg och tränade men jag han träffa Sandra snabbt iallafall!
Efter att jag varit där på besök hos dom båda så är klockan nästan 20.00 så jag börjar åka hem lämpligt till top model Sverige som började klockan 20. Efter det marsch i säng och jag somnade just efeter klockan 22 och har sovit till klockan 4 imorse. Jag fick mig iallafall 6 timmars sömn och det ska ju räcka men jag kan ändå inte undgå att vara sådär extra trött när jag vaknade så pass tidigt trots mina timmar. Det kändes fel på något sätt!
Det blir nog därför att lägga sig och vila litegrann om nån timme när jag säkerligen får tillbaka min trötthet igen för jag känner redan nu att den börjar komma smygande.
Jag var även ute på en 45 minuters promenad igår vilket var så oehört skönt och solen värmde sådär lite extra, fast det var hela 22 minusgrader ute- men solen gör mycket så fort den lyser!
Nu hade jag tänkt dricka en kopp te och sen ska jag åka vidare och hämta Johannes som har jobbat natt!:)
Ha det fint.

Bjuder på några bilder som jag tog igår på min Promenad.
Bilder från Mamma & pappa samt Jesper och Sandra kommer in sen!

Fin dag idag!

Hej allihopa!
Idag har jag varit duktig och stigit upp i tid, vilket jag skrev tidigare också.. Jag har nu sedan klockan 9 imorse hunnit med detta..
Jag har ätit frukost, valt kläder inför dagen, tagit mig en dusch, åkt iväg med Matilda och handlat lampor till hennes lägenhet, varit på dollarstore och handlat en hel påse med städ och tvättprodukter, lunchat på pitstop, vi har även kört runt och kollat på hus och annat, ringt till ortopeden och pratat med dom, suttit på facebook, och tillsist skrivit blogg.
Nu sitter jag här, tillbaka vid datorn igen och funderar på att ta mig en promenad.- Det blev inte tidigare eftersom att jag inte han med det så jag tänkte ta en nu istället, men eftersom att solen är framme nu och inte tidigare så kanske det var lika bra att vänta med den.
Känns som att denna dag har börjat såå bra och det känns som att den kommer att fortsätta vara bra också. tror bestämt att ingen kan förstöra min dag genom att få mig på dåligt humör en dag som denna och det känns underbart!
Jag ska fortsätta att hålla mig sysselsatt hela dagen lång för jag känner mig lite sömnig just nu men det går nog över när man har tagit sig en 40 minuters promenad runt Djupviken!
Ha en fin dag.♥

För ganska precis ett år sedan, en solig vinterdag ute med skotern!♥

Håll mig sysselsatt!

Vaknade före klockan 9 imorse och känner mig nu helt döööd. Jag är så trött alltså!
Har drömt mardrömmar inatt så jag har hållt på att vakna hela tiden och somnade inte förens kring 4 imor´se och det var i soffan dessutom, framför tvn.
Nu iallafall så har jag ringt till ortopedmottagningen och väntar ivrigt på att få hem alla papper! Tycker att jag har väntat länge nog redan nu och det är snart hela två månader sedan jag fick några pengar sist.. Börjar kännas tomt snart!
Hur som helst, när jag har fått in alla papper så ska dom skickas in igen och sen ska jag väl tillslut få några pengar av dom bara dom kan sluta tjorva på, hade ju varit fint.

Sitter och dricker en kopp te nu förövrigt. Har klätt på mig varmt och ska nog ta mig ut på en promenad snart för idag är det ju faktiskt "bara" 20 minus här i centrala stan, så man kan ju ta sig en liten en iallafall för lite frisk lufts skull. Det var ju så skönt igår, trots att håret frös till is och kinderna blev rödrosiga och det var hela 28 minusgrader.
Jag har planerat att försöka hålla mig sysselsatt hela dagen så jag slipper bli trött och måsta vila.
Nu ska jag åka iväg med Matilda på några ärenden och sen får vi se vad som händer!
Kanske tar en Lunch på stan lite senare.
Ha det gött!

One life, one love. - Jag älskar dig Johannes Sjöstedt.♥

1 helt år sedan .

Natt uppdatering!

Bokat tvättid till på Söndag, då är den ungefär två veckor sedan sist vi tvättade och då, om man håller två veckor mellan varje tvättid så blir det ju aldrig överdrivet mycket. Dessutom så ska Johannes opereras på Måndag och då vill man ju gärna ha gjort bort all tvätt och all städning.
På tal om städning så städar jag faktiskt just precis nu, det börjar se ok här inne igen men det var faktiskt inte så överdrivet stökigt eftersom att det inte ens var en vecka sen jag städade sist. Men det blir ju finare iallafall och jag gillar att ha det fint.
Snart ska jag lägga mig och sova, det skulle ju bli en tidig kväll ikväll men vi såg ju vad som hände med det.
Ahja, jag säger väl godnatt nu då så får ni ha en fin kväll allihopa!

Slänger in några bilder!

Hos bella och bakar!

Hej allihopa!
Nu sitter jag hära hos Bella och vi har nu, ett tag jobbat på våra macarones. Jag tror dom blir jätte goda och dessutom så är dom rosa och fina också. Gör ju de hela bara bättre!
Jag tog en promenad hit tillsammans med Matilda, kan säga att det var hur skönt som helst med en promenad och jag behövde verkligen frisk luft också.
Ikväll ska jag försöka göra en tidig kväll, hade tänkt gå och lägga mig ganska direkt jag kommer hem faktiskt för jag är hur trött som helst redan nu och gäspar som mest hela tiden.
Ikväll har ajg ju sängen för mig själv också eftersom att Johannes jobbar natt, vilket faktiskt inte är sådär jätte trevligt eftersom att jag hatar att sova själv!
Matilda sitter i köket och läser en tidning just nu, jag sitter vid datorn och Bella är nere på tio till tolv och köper glass till våra bär som vi också ska äta sen. Tala om flåttig Måndag!
Nu ska jag minsann låta bli datorn .
Kyligt på vägen hit.

Måndag!

Anonyma kommentarer är bland det värsta jag vet för jag anser att om man måste kommentera anonymt så behöver man inte kommentera alls. Känns mest bara onödigt och meningslöst Sen vet jag ju även vem det är som kommenterar också så då blir det bara ännu mer meningslöst. Äh, int göre nå. 
Man verkar ju inte ha mycket för sig när man till och med börjar kommentera bilder, och bloggar när man inte kommer åt en människa på ett lättare sätt. Men du kan vara nöjd och glad, din kommentar är godkänd så att alla kan se den. :) Dina lögner som du sprider ut skrämmer inte mig, du skrämmer ingen.
Man ska inte slösa tid på människor som bara tar och inget ger, min energi går åt annat än till dig.
Så nu över till något helt annat!:)
- Min helg iallafall, den har varit bra i stort sett kan jag väl ändå tycka.
I Fredags så tog jag det bara lugnt och stilla men det var skönt tyckte jag och det behövdes.
I Lördags så var jag på fest hos fina Angelica tillsammans med en massa roligt folk, óch hade en otroligt bra kväll där och sen gick vi ut på krogen de flesta av oss.
Igår så hade jag min egen lilla bakisdag då jag mest satt framför tvn och bara tog de lugnt, åt fetaost-sallad och drack väldigt mycket te och dricka för att återställa vätskebalansen en aning.
Idag är det Måndag och jag har inte gjort särskilt mycket idag ännu, tog mig en ordentlig sovmorgon däremot men då var jag vaken till rätt så sent igår också.
Ikväll blir det att fara till Isabell med hon och Matilda. Vi ska bara umgås, baka macarones och spela wii!
Det blir trevligt de . :)
Jag slänger in lite bilder från min helg så ni också får ta del av den.

Lånade några bilder av Angelica eftersom att jag själv nästan aldrig tar några bilder från fester, det brukar oftast glömmas bort. :)

Luleå!


Luncha och sedan dra iväg till Luleå.
Tydligen ännu kyligare idag, trots att jag inte ens trodde att det gick? Tack och lov för värmegarage till bilen en dag som denna.

Skoter! :)

Fredag!!

Hej allihopa!
Det blev lite ändrade planer så jag stannar i Piteå ikväll och åker till Lule imorgon istället, hade ändå blivit aningen stressigt att åka iväg idag och det tyckte minsann Lena också.
Idag så är det en mycket kylig dag här i Piteå stad. På endel håll är det runt 35 minus men då snackar vi kallhål.. Här mitt i stan hela 25 minus iallafall och det är faktiskt nog kallt. Man fryser ju knäna av sig så fort man går utanför dörren.. Inte för att jag har gått ut något idag men jag bara vet de helt enkelt, man minns ju hur det var förra vintern när det som varmast var typ 10 minus och de var typ i Mars!
Tror faktiskt inte att jag ska gå ut överhuvudtaget idag, bara inatt när jag ska hämta mamma och pappa som är på vinprovning med pappas jobb.
Jag har precis duschat nu iallafall, vilket var skönt eftersom att de till och med känns kallt i lägenheten. Snart blir det att börja städa lägenheten i väntan på att köttet ska tina och vi ska börja laga dagens middag.
I övrigt så blir det soffhäng och filmmys ikväll.
Ha det en bra Fredagkväll mina vänner!

En bild från Februari förra året!

Sov gott!:)

Sådärja! Nu har jag tvättat klart, sorterat upp alla kläderna i garderoberna där dom ska vara, bäddat sängen ren, städat lägenheten och nu sitter jag bara här och lyssnar på musik.
Tänk att det kunde ta 11 hela timmar att tvätta idag, det får ju aldrig mer ske alltså men nu är ju allt rent som sagt och det är en underbar känsla. Allting är så jobbigt innan man har börjat med tillexempel städning och tvätt men det känns så otroligt skönt att det är gjort efteråt!
Imorgon ska här dammsugas och skuras, dammtorkas litegrann och toan ska rengöras och sen är lägenheten glänsande ren och fin igen- precis som ny som man brukar säga och då kan jag minsann fara iväg till luleå med gott samvete också!
Som kvällsmat nu så blir det att dricka te och sen ska jag, precis som många andra gör vid den här tiden också lägga mig för att sova.
Godnatt fina!♥





One of us is going down!

Define your meaning of war
To me it's what we do when we're bored
I feel the heat comin' off of the blacktop
And it makes me want it more
Because I'm hyped up out of control
If it's a fight, I'm ready to go
I wouldn't put my money on the other guy
If you know what I know that I know

It's been a long time coming
And the table's turned around
'Cause one of us is going
One of us is going down
I'm not running,
It's a little different now
'Cause one of us is going
One of us is going down


Define your meaning of fun
To me it's when we're getting it done {The explicit version: "Is it fuckin', druggin' or guns"}
I feel the heat comin' off of the blacktop
So get ready for another one
Let's take a trip down memory lane
(Do you remember me?)
The words circling in my brain
(And what you did to me)
You can treat this like another all the same
But don't cry like a bitch when you feel the pain

It's been a long time coming
And the table's turned around
'Cause one of us is going
One of us is going down
I'm not running,
It's a little different now
'Cause one of us is going
One of us is going down

This is hardly worth fighting for
But it's the little petty shit that I can't ignore
When my fist hits your face and your face hits the floor

It'll be a long time coming
Bet you got the message now
'Cause I was never going
Yeah, you're the one that's going down

One of us is going down
I'm not running,
It's a little different now
'Cause one of us is going
One of us is going down

One of us is going down!

Torsdag kväll!

Hej allihopa!
Det blev tydligen hela 12 maskiner med tvätt idag och nu är jag äntligen inne på de två sista och sen ska kläderna bara torkas. Det ska bli så skönt med en massa rena kläder.
Det är verkligen tur att jag har hur mycket kläder som helst för hur hade det gått annars? Då hade jag stått där utan några kläder alls och det hade ju inte varit sådär jätte bra.
Känner mig oerhört trött idag, har varit sliten hela dagen men de brukar man ju vara efter att druckit några öl dagen innan och det var sååå inte värt de! Hade kunnat dricka med Nathalie och mina övriga fina vänner idag istället, hade nog varit en mycket bättre kväll de.
Men istället så blir det soffhäng, städa upp i köket, dricka massa te, äta chips och kolla film. Det bästa av alla världar!

Lite mer bilder från tjejkvällen med Bella, Matilda, och Emma!♥

tvättdag!

Hej allihopa!
Hade typ sämsta kvällen någonsin igår, synd att en person ska förstöra en hel kväll. Det är hemskt!
Nååja, man måste ju ha dåliga kvällar också för att kunna uppskatta dom bra och man måste möta några falska personer innan man vet vilka som är sina riktiga vänner. Så är det ju!
Idag iallafall, det är Torsdag och jag har verkligen inte gjort nånting alls förens nu. Nu har jag varit på coop och handlat litegrann och anledningen till att jag gick dit var för att tvättmedlet tog slut och vi har fortfarande tre maskiner kvar som jag ska tvätta fram till 22.
Johannes har tvättat idag från klockan 14- 18 och sen tog jag över sista timmarna. Har nog aldrig riktigt varit med om såhär pass mycket tvätt men man lär sig ju aldrig att tvätta oftare så det är så självförvållat så det finns inte!
Mellan tvättiderna så ska jag hinna äta mat (har köpt grillade kyckling vingar.. Mumma!), städa upp litegrann i köket och sen ska jag även ha myskväll och dricka en MASSA te. Jag är så otroligt glad att te finns, jag skulle verkligen inte klara mig utan det tror jag.
Imorgon åker jag till Lule igen och stannar där till på Söndag. super nice!
Ha det gött, nu ska jag gå ner till tvättstugan.

Städa!

Hej allihopa!
Idag verkar också vara en aningen kylig dag men jag har inte hunnit gå ut någonting ännu så jag vet inte.
Har bestämt mig för att plocka ihop litegrann i lägenheten idag eftersom att det är aningen stökigt men Johannes verkar inte vilja hjälpa till. Fram till att jag ska till Matilda så ska iallafall jag försöka städa så mycket som möjligt!
Ha en fin dag.

God morgon Onsdag!

Hej och god morgon alla barn!
Johannes har valt att snarka högt som jag vet inte vad, låter typ som min pappa och är därmed omöjligt att sova.. (mamma vet hur det känns) så jag förflyttade mig till soffan istället. Men jag, som har svårast i världen att somna om när jag väl har vaknat har nu hunnit se en hel film och är fortfarande inte trött igen, fast jag bara sovit jätte lite inatt.
Känner mig iallafall inte så pigg just nu, det kliar i halsen och jag har rethosta, jag har ont i skallen och även i ryggen. Detta var ingen bra start på dagen kan jag säga och jag är trött men kan som sagt inte sova och blir därmed på dåligt humör vilket är ännu sämre.
Idag är det iallafall Onsdag och även om den inte har börjat särskilt bra så kommer dagen att bli bra. Jag och Tjejerna- Matilda och Isabell ska nämligen laga middag idag igen, vilket jag sa tidigare och vi har alltid så trevligt tillsammans så dagen ser ändå lovande ut. Bara jag blir piggare till ikväll så blir allting perfekt!
Har fått en massa förslag på serier föresten som jag ska ladda hem och börja se, har nyss börjat kolla på serien "drop dead diva" och tycker faktiskt att den verkar helt ok. Det blir även att ladda hem "90210" eftersom att även den verkar vara bra och jag har hört bra om den också, sedan kanske någon mer serie också om jag känner att det behövs. Man kan ju inte få nog av bra serier!
Ha det fint, nu ska jag kolla mera film.


Madagaskar!

Hej alllihopa!
Nu har jag hunnit se klart wipeout men även madagaskar, den första filmen. Haha! Den är ju så otroligt rolig så jag har laddat hem den andra filmen också och även några serier håller på att laddas hem. Känner att jag behöver börja på någon ny serie nu eftersom att typ alla har uppehåll som jag kollar på och de är ju bara jobbigt.
Nu är ju klockan 2 så jag hade väl inte tänkt göra ett så särskilt speciellt jobbigt och långt inlägg egentligen utan jag tänkte bara kika in och göra en kortare uppdatering i väntan på att den första serien har laddats hem.
Glömde föresten av att säga att jag har sett dagens avsnitt av Gossipgirl och nu är det så otroligt spännande.. Åh, jag hatar att man måste vänta en heel vecka tills nästa avsnitt kommer ut. Den som kom på de är sämst!
Nu ska jag kolla om denna serie är något att kolla på överhuvudtaget och om den är de, ja då skriver jag ut den.
Ha det gött och sov gott mina vänner!

RSS 2.0