Tisdag

Heei!
Min tredje lediga dag denna veckan har spenderats på arbetsförmedligen, på kvartersbageriet, på stan, med Matilda, med Linda och med Johannes.
Jag har även fått käka de tre första jordgubbarna som kommit i vårt jordgubbsland och dom smakade gudomligt gott.
Fint väder har vi också haft, hela dagen lång men jag har ju oturen att lätt få huvudvärk om jag dricker lite- vilket jag gjort idag och var därför tvungen att lägga mig och vila ett tag.¨
Fick och vilade där vid 17-tiden och vaknade vid 19-tiden så det blev inge jätte lång powernap och eftersom att den var välbehövlig och solen fortfarande skiner så gjorde de inte så mycket.

Nej Linda, du behöver inte se ut sådär för att du inte får smaka på min macka denna dag heller, du har din egen.

Bildbomb!


1906 med arbetsgänget.

Erik fyllde år så var till Luleå en sväng!

Besökte mamma och pappa på havsbadet!

Festade hos Emma och gick sedan ut med en massa folk till kalles där the vice spelade.

Jobb!

piteå dansar och ler.

duktiga jag!

Ansåg själv att jag legat på latsidan för länge idag, känner mig inte sådär jätte van att få vara ledig nu så jag tog helt enkelt tag i städningen redan idag när jag ändå var på G. Kände att det var lika bra så jag tvättade en tvättmaskin med svarta kläder, en maskin med sängkläderna och hängde ut täcken, kuddar och madrassen till sängen ute på altanen och där är de nu fortfarande och vädras. Kan behövas ibland för de blev ju inte allt för ofta när man bodde i lägenhet utan balkong på andra våningen direkt.
Sedan så började jag dammtorka och plocka undan disk och slog på en diskmaskin som nu precis blivit klar och sen rengjorde jag i toaletten och började dammsuga golvet där efter.
Nyss har jag skurat och efter att golvet har torkat så är jag helt klar med städningen som dessutom bara tog två timmar!
De var det verkligen värt kan jag lova för här luktar det nu hur gott som helst och är hur rent och fint som helst också. Dessutom så ska jag ju få sova i en renbäddad säng idag och nästan ingenting går ju upp mot de!
Känner mig faktiskt rätt så duktig och inte ett dugg bakis längre. Rätt så logiskt kanske med tanke på att klockan är 12 men ändå!
Nu ska jag ta mig en dusch!
Ha det fint.

<3

Jani, de senaste dagarna har minst sgt varit jobbiga att ta sig igenom.
Vi har natten mot Torsdag förlorat vår fina vän Jonas som av en tragisk trafikolycka slitits från oss.
Chocken är extrem och det gör ju verkligen ont men ingenting kan vi göra hur mycket vi än vill de.
Så mycket som man vill säga, göra och förstå och jag har nu under beloppet av ett år förlorat två stycken betydelsefulla människor i mitt liv.
Saknade men aldrig glömda!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15178061.ab

Jag har varit in på Pdol en dag, trots sorg men det varade inte särskilt länge men jag han med att äta langos och åka en karusell iallafall och gå in och sedan ut från kittel.
Jag var då ut med Cissi, Danne och Isabell och igår så var vi in på Piteå dansar och ler´s efterfest på challenge vilket också var roligt och vi träffade många.
Idag är jag så oerhört trött och aningen bakis men det ordnar nog upp sig snart.
Denna jag är ledig ändå fram till på Torsdag och dessa lediga dagar som jag har framför mig ska jag försöka ta vara på så mycket som möjligt och göra något roligt under dom.
Imorgon däremot så måste jag städa här inne. Det ser ut som något typ av slagfält!
Nu ska jag iallafall bara sitta här, framför datorn med ett glas iskall coca cola.

Lagomt trött innan läggdags imorse!

Jonas

Dig kommer jag aldrig glömma, aldrig. Du var en sådan fin och vacker person med hjärtat på rätt ställe.
Du var så glad och så framåt och hur, hur kunde detta få hända just dig?
Ja, just dig? varför,varför?. Ingen hittar något svar men tänk så snabbt ett liv kan slocka.
Livet är allt bra orättvist!
Vila i frid älskade vännen.
Saknad men aldrig glömd!

Jag vill!

ÅH, jag vill också åka gummibåt, sola och mysa på på vannet som så otroligt många andra gör just nu, just idag men nej, precis som förra året så måste jag jobba.
Man tjänar då grymt mycket på att inte köpa en biljett i år iallafall, man får väl tänka så!
Nu ringer johannes och säger att jag måste städa också TYDLIGEN . Tack för de, de sista lediga 20 minuterna av denna dag.

Pdol

Hemma igen efter en natt på havsbadet och härre vad mycket folk det var på trapper igår. Det var så varmt så man knappt kunde andas där inne.
Hur som helst så hade jag en jätte bra kväll som alltid på havsbadet!
Idag är det kissväder ute, regnar som bara den och jag är så less att vakna upp till regnväder. Fy tusan så trist!
Idag börjar ju pdol veckan också men jag har efter inte så många om och men bestämt mig för att INTE köpa någon biljett i år. Det kommer ändå säkert att vara dåligt väder under hela veckan och då är det ju ingen hit att gå runt där direkt och sen så jobbar jag ju som ni vet.
Jag hade iallafall tänkt fara dit ikväll då det är gratis om jag får med mig Johannes men jag tror då det iallafall för han är ledig. DOm säljer ju trotsallt langos där!! De är hur gott som helst :)

Under Piteå dansar och ler för ett år sedan!

Tisdag

Igår så var man på förfest med Bella hos Emma där npgra till också var och sen fgick vi ut på kalles och kollade på rockbandet vice.
Tyckte vl inte direkt jätte bra om deras musik också var jag trött så det blev bara att vara där en halvtimme så jag var hem redan 23.15 och gick då och la mig.
Det var oerhört skönt med en tidig kväll med tanke på att jag började jobba 13.00 idag och denna dag har gått väldigt fort må jag säga men de brukar de flesta dagar göra. De är väl för att man trivs och tycker de är kul antar jag!
Fick hem min lönespec idag också som faktiskt inte var fy skam så ikväll blir det ut på trapper med Melanie och Sara men innan de så ska jag äta klyftpotatis, vitlöksbröd och kött. Borde smaka hur bra som helst med tanke på att jag inte har ätit något sedan 12 imorse.
Ha en fin kväll!

Måndag

Hejhej!
Idag så har jag fått sova ut, precis som jag ville och det avr underbart skönt.
Det har varit dålift väder största delen av dagen, inte regnat men ändå varit molnigt och aningen kyligt så jag bestämde mig för att fara vidare till banken och sen gå på stan ett tag vilket jag gjorde.
Jag står också i valet och kvalet om jag ska köpa Pdol biljett eller inte.. Jag vet faktiskt inte hur jag ska göra, jag har ingen aning för förra året var det ju ingen hit direkt när jag jobbade varje dag och det gör jag ju även detta år.
Jag börjar dock inte förens vid 16 och slutar 5 timmar senare klockan 21 så man får ju sova ut och det är heller inte så speciellt långa pass jag jobbar så de blir nog hur jag än vrider och vänder på de mycket bättre i år ändå!
Jag valde att inte köpa en bljett på stan iallafall men kanske jag beställer hem en från internet.
Efter att jag gått på stan iallafall så for jag till havsbadet och hälsade på mamma och pappa som inte ens var där när jag kom utan var och handlade på coop så det blev ingen lång vistelse direkt.
Nu har jag kommit hem igen och Johannes sitter och äter och sen ska han iväg och jobba.
Jag ska därför fara till Bella och först färga hennes hår och sen ska vi fara på Kalles ikväll och ta nån öl.
Tror det blir en bra kväll detta!

Ingen aning vad som hände där på fönstret. Är iallafall inget rött där i verkligheten men jag gissar på att det var datorn som gjort någonting med bilden!

Söndag

Hejhej!
Det har varit gode fullt upp och inte alls hänt särskilt mycket roligt de senaste dagarna, egentligen.
Nej för det enda jag har gjort de senaste dagarna är jobbat. Typ.
Vi var iallafall ut på 1906 med jobbet i Fredags och det var riktigt roligt faktiskt och ja, jag är himla nöjd över den kvällen i helhet.
I Lördags så jobbade jag åter igen men bara till 23 och for därefter iväg till Luleå och stannade där över natten hos Lena. Vi var vaken typ hela natten lång och jag vaknade 13.30 idag, inte alls för pigg.
Jag började åka till Jennie och Erik sen där vid 14.30 tiden där jag blev bjuden på mycket gott fika. Jag stannade där fram till att klockan var 17.30 på ett ungefär och åkte sedan vidare och handlade lite godis till Lovis och åkte iväg till havsbadet där hon var hos mamma och pappa i husvagnen. Godiset uppskattades kan jag lova och nästan ingenting är så kul att se henne helt överlycklig och tacksam!
Nu, sedan jag kommit hem så fanns det färdiggrillat kött, majskolvar, tzatsiki och potatisgratäng serverat så vi har ätit ute på altanen i det fina vädret och efter det så har jag endast gjort tråkigheter som plockat ihop disk och satt i diskmaskinen, diskat pannor och matlådpr för hand, städat i toaletten och i köket.
Har tagit mig en liten paus i städandet nu och egentligen så skulle Matilda komma och hälsa på men det blev inte riktigt så så vi ska ses senare i veckan istället.
Nu har jag tagit mig en paus i städandet och Johannes sitter och kollar avatar i 3d på våran tv. Rätt så kul att vi kan kolla 3d när vi vill eftersom att vi har en 50 tums 3d tv. Fränt!
Det som dock inte är lika fränt är ju att jag får städa själv medans han slappar men så kan de vara ibland!
Nu ska jag fortsätta.
Ha det fint!
Lite bilder från senast!=)

19/7

Solen har börjat kika fram litegrann nu och molnen har börjat spricka upp så jag hoppas verkligen att det blir så fint som möjligt!
Jag har precis tvättat och hängt min andra maskin för idag och även klippt Johannes så nu är han korthårig och snygg igen! Himla bra!
Jag har även hunnit duscha och haft hårinpackning i håret i en timme och nu duschar Johannes och sen ska vi iväg och handla.
Han ska sen få skjutsa mig till havsbadet och därefter far han och jobbar och jag ska som sagt umgås med mina föräldrar och kanske jag övernattar där? Vi får väl se.
Nu skulle tydligen Johannes föräldrar komma förbi så det är dax att flytta sig fårn datorn nu!:)

Torsdag

Förstår mig inte riktigt på mig själv.. Nu när jag ju faktist får sova så sover jag inte och när jag dessutom varit uppe till 4 imorse så var det ingen höjdare att stiga upp 10.30- de kan jag lova er.
Jag behöver i vanliga fall omkring 8 timmars sömn, lite som en tonåring men jag mår bäst av de. Annars kan jag få hucudvärk, bli på dåligt humör och visevärse.
Har tänkt lägga mig bredvid Johannes som har jobbat natt och fortfarande sover ett tag för jag har nämligen gjort de mesta som behöver göras här hemma som tillexempel plockat ur diskmaskinen och satt i ny disk, städat undan i köket, samlat ihop all smutstvätt och gått ner med det till källaren och slagit på en svart maskin.
Det är ju liksom bara att vänta på att den tvättmaskinen blir kvar som återstår och sedan hänga den och slå på en ny.
Jag ska renbädda i sängen idag också så inte Johannes som jobbar natt men åtminstone jag får sova i en renbäddad säng inatt.
Förövrigt så ska jag till havsbadet ikväll, mamma och pappa står där med husvagnen så tänkte fara dit och hälsa på dom.
Vi har ju tyvärr inte världens finaste väder idag men inge regn än så länge så kanske solen tittar fram ikväll om vi har tur!
Ha en fin dag.

Lite mer bilder från mina dagar i Luleå. :)

Onsdag

Hejhej!
NU har jag kommit hem igen där vid 13-tiden till Pite och då for jag direkt till coop och hämtade ut mitt paket från Lyko som kom igår och sen åkte jag iväg till mamma och gav hennes present.
Hon fick Shampoo, Balsam och en hårborste från märket schwarzkopf för torrt och skadat hår.
Eftersom att mamma brukar bleka slingor i sitt hår och det nu är sommar och hon solar rätt så mycket så skadar det ju håret och jag tyckte därmed att det skulle vara passande och nöjd blev hon så det var ju tur.
Nu har jag kommit hem till Johannes igen och jag har varit hemma i en timme och börjar inte jobba förens 16.00 så vi hinner ju träffas ett tag innan jag börjar jobba och han ska iväg och jobba natt.
Han har lagat middag till oss nu, spaghetti och köttfärssås och jag håller på att svälta ihjäl nu känns de som så det ska bli gott!
Ha en fin Onsdag.

Bildbomb

Tisdag

Hej och hallå från Luleå!
Har nu varit här sedan i Söndags men var hem en snabbis igår och var förbi banken på ärende sedan for jag hem och träffade Johannes innan jag åkte tillbaka igen.
Har det himla trevligt här kan jag lova men imorgon kallar jobb och måsten så då ska jag börja bege mig hemåt igen och stanna där ett tag för jag jobbar nämligen ändå till på Lördag.
Igår så hade vi filmkväll, gick på långrpromenad och åt gott på kvällen. Idag så har vi varit iväg och badat å solat på Aronsbadet där vi sålart var i några timmar och sedan for vi och handlade på Ica kvantum.
Med oss hem så har vi en massa gott eftersom att vi nu snart ska grilla och sedan ha kubb och spelkväll. Kommer bli oerhört roligt och fint väder har vi ju också. Älskar det!
Nu ska jag allt förflytta mig från datorn och sen behöver jag duscha också eftersom att vi har badat i klor.
Ha det fint!

Måndag

Hejhej!
Man kanske ska blogga idag då och berätta litegrann om de senaste dagarna för de var ju faktiskt några dagar sedan sist jag skrev.
I Fredags så var jag och Bella ut på 1906, jag tog det väldigt lugnt där inne och drack endast en öl och vi träffade inte bara varandra där inne såklart utan en hel del kända ansikten och det visade sig bli en jätte fin och bra kväll.
På Lördan så började jag jobba klockan 14 först på Järnspisen en timme och sedan for jag och Marlena vidare till Gästgivarn i Öjebyn och jobbade på bröllop. Sååå kul men sent var de för vi var nämligen inte hemma förens efter klockan 4 på Söndag maorgon.
Igår så sov jag inte många timmar utan endast 5 och åkte vidare till mamma och pappa och hälsade på dom eftersom att dom kom hem från Italien i Lördags och därefter så for jag och Johannes och hämtade hem mat från ängeln och jag tog bilen vidare till Luleå och hälsade på Lena.
Nu har jag ganska precis kommit hem från mormor som jag svängde förbi och stannade hos i lite över en timme och där möttes jag av en liten lurvig vovve som så glatt hoppade omkring hos henne.
Mormor blev nämligen med hund igår, det var väl på tiden! 
Ttrött är jag också eftersom att jag inte har sovit mycket inatt heller men nu är det bara att äta upp maten och fara vidare på möte på banken och fint väder är de ju ute så kanske man borde hålla sig utanför huset då?
Kanske fara ut med båten? Kanske fiska? Kanske bada?
Ja, det finns mycket att hitta på när vädret tillåter!:)

:)

Fick sluta jobba redan 21.00 idag och det kan mina vänner kan jag tala om var rätt så skönt även om jag haft en bra dag.
Anledningen till de är för att jag även idag har haft världens huvudvärk hela dagen. Kanske är feber? Det hjälper ju bara ett tag med alvedon också så jag känner mig gode less.
Jag har hämtat hem mat från big boy iallafall som jag sitter och äter nu också ska jag kolla nått avsnitt andra avenyn och ladda hem nån bra ljudbok som jag kan lyssna på i sängen när jag ska sova. Mycket mys ju!
Förutom detta så har det inte hänt mycket idag. Jag han inte med banken så det blir att besöka den imorgon istället men det funkar ju lika bra!
Ha det fint allihopa.

Gammal bild tagen för 3.5 år sedan!

Torsdag

Hejhej!
Somnade sent igår som vanligt och vaknade 13.30 av att väckarklockan ringde men de gjorde då ingenting för idag är det världens kissväder ändå så!
Dock så hade jag behövt fara på banken idag, mitt kort fungerar nämligen inte och jag har ingen som helst aning om varför så jag måste fara dit och höra med dom vad det är som händer så får dom ordna de. Men jag tänkte fara dit imorgon istället. Behöver ändå inte kortet idag och jag börjar jobba på 30 min så de blir lite stressigt.
Kan ni föresten tänka er att det ju är Fredag imorgon? Inte då jag.. Men jag kommer ju inte märka av helgen särskilt mycket eftersom att jag kommer att jobba mellan 16-23 imorgon och 14-04 på Lördag.
Men på Lördag är det ju bröllop och det var så fantastiskt kul att jobba på så jag är nöjd ändå och jag känar ju pengar istället för att slösa dom som man för de mesta gör under lediga helger.
Nu ska jag börja cykla till jobbet!
Ha det fint. :)

Åååh! jag vill verkligen åka utomlands!! <3

Onsdag

Hejhej!
Idag har vi haft fullt upp fast ändå inte.
Dagen började med att vi vaknade av att det ringde på dörren och där ute stod det ett blombud så vi har fått blommor från Svenskfastighetsförening som grattis till huset.
Efter de så började jag städa här inne lite smått i köket, dvs plockade ihop disk och satte i diskmaskinen samt diskade pannor från gårdagen och sen vek jag även ihop ren tvätt som har blivit torrt.
Ställde mig därefter och lagade lite mat och satte mig ner i soffan för att äta när det plingar på dörren igen och Johannes föräldrar, faster och Rune kommer på besök för att se huset.
Dom har nu farit hem igen och jag måste säga att det har varit en väldans bra start på denna dag då man faktiskt, precis som jag ville hunnit lite mer än bara sova innan jag ska fara icäg på jobbet.
Johannes ska skjutsa mig idag, orkade inte cykla idag lat som jag är och han behöver bilen så jag får skjuts både dit och hem- aldrig fel.
Internetshoppade litegrann inatt när Johannes låg och sov och var lykligt omedveten så jag beställde hem en present till mamma som fyllt och snart kommer hem från Italien, två "presenter" till mig själv och en sak till Johannes som han ville ha men ska få betala själv. Blev nog så dyrt med alla mina tre beställningar!;>
Dom kommer väl på 1-3 dagar med posten och det blir ju perfekt. Då är dom lagomt hemma till mamma och pappa kommer hem.
Nu ska jag göra mig iordning lite mer hade jag tänkt för jag måste börja åka på 30 min!
Ha det fint.

Tisdag

Hello!
NU har jag jobbat färdigt för idag och hela 9 timmar och 15 minuter senare så känner jag att tiden har gått enormt fort och jag kunde ju utan tvekan ha jobbat några timmar längre för dagen har gått så kopiöst fort!! Kan ju förstås ha något att göra med att jag jobbade 14 timmar i Lördags och nu helt plötsligt "bara" 9, men ändå. Har ju verkligen haft saker att göra hela dagen så den har bara flygit förbi.
Jag jobbar ju imorgon också fast från 15.00 så jag ska snart gå och lägga mig så jag hinner med någonting imorgon också innan jag ska fara iväg.
Hörde ju föresten att det skulle vara dåligt väder hela veckan fram till Söndag men det tyckte jag som ska jobba hela veckan fram till Söndag mest var bra och skönt. Då slipper jag ju ha ångest över att jag missar alla fina dagar då jag istället hade kunnat vara ute i värmen och sola. Så jag är nöjd och glad!
Nästa vecka ´kan det däremot få vara fint väder för då jobbar jag bara Onsdag, Fredag och Lördag å under dom dagarna så börjar jag inte förens kl 16 varje dag!:)
hoppas,hoppas!
Nu ska jag kolla lite andra avenyn och sen sooooova!
Godnatt.♥

Några bilder på mina brorsbarn. Så jäääkla SÖTA!♥

Måndag

Hejhej!
Solen har skinit största delen av denna Måndag men inte har jag tagit del av de inte, nej för jag har sovit.
Har nämligen haft starka bröstsmärtor í fleera timmar inatt som inte ens gick över av gammal hederlig alvedon å 500 gr. Så vi somnade inte förens vid 9 imorse och de var ju jobbigt kan jag säga.
Det har fortfarande inte gått över men det har blivit bättre iallafall och det var skönt med några timmars sömn kan jag lova!
Min kropp kan minsann vara dum ibland.
Idag ska vi grilla kött och se Ice age på bio ikväll och imorgon och resten av veckan väntar jobb för min del så då har jag inte hunnit planera så mycket mer men någonting ska man väl hinna hitta på ändå, trots att jag jobbar över 40 timmar.
Börjar ju på eftermiddan alla dagar så man får väl klämma in något på förmiddan helt enkelt!=)

Handlade hem ingredieser till dessa igår när jag var på coop och goda blev dom.
Johannes trodde att dom skulle smaka som vanliga muffins men dom smakar ju mer som kladdkaka eftersom att dom ju faktiskt heter kladdmuffins så han blev lite besviken.
Personligen så tycker jag att dessa är godare än vanliga muffins men tydligen inte han.

8/7

Det har varit en rätt så effektiv dag idag kan man väl säga.
Jag har ju som sagt städat i huset nu och gjort fint här men nu har jag även rengjort avloppen och städat och rengjort toaletten.
Jennie, Linda, Jesper, Sandra, Melker och Lovis har därefter varit på besök och dom verkade tycka om vårat nya hem så efter trevligt sällskap chai te bjudning och prat så har nu alla farit hem till sitt och jag fortsatte med mitt här hemma.
Så jag håller just nu på att tvätta rent alla kläder och så mycket mer än så behövs det nog inte göras här hemma så jag ska snart cykla ner till coop och handla lite hade jag tänkt och sen ska jag käka och ha filmkväll för mig själv!
Ha det fint.

Jag och Johannes fick dessa fina av Jennie idag. Tack så mycket!!=)

Kul liv.

Hellooo!
Nu har jag hunnit vara på stan med Linda och kollat runt i några affärer i gallerian bara eftersom att det är de enda som har öppet i Pitestad på Söndagar. Vi fikade även där då också så jag köpte mig en räkmacka som jag oftast gör när jag tar en fika. Gott och lagomt till lunch!
Sedan jag kommit hem så har jag hunnit bädda sängen, dammtorkat, tagit tag i all disk och satt i diskmaskinen samt diskat alla pannor, dammat av mattor och dammsugit i huset. Jag har vädrat under hela tiden jag städat, vilket jag gör fortfarande för det blir så oerhört varmt på sommaren så man nästintill kvävs.
Nu ser det då fint och fräscht ut här inne iallafall men jag har fortfarande att skura kvar men det går ju rätt så fort ändå sedan så kan främmandet få komma hit om dom vill.
Jennie, Linda och Adrian ska nämligen komma hit och hälsa på och då vill man ju att det ska se fint ut såklart. Helst eftersom att Jennie kommer hit och kollar för första gången idag!:)
Hade däremot tagit fel, Johannes far iväg och jobbar nu och jag som trodde att han var ledig men tji fick jag.
Jag får allt vara ensamen hemma idag också.. Kul liv!

Linda försöker äta upp min räkmacka men hon fick inte ens smaka så hon köpte en egen. Mohaha!

Söndag!

Hejhej!
Idag vaknade jag för några timmar sedan, trött som bara den med inte alls särskilt många timmars sömn. Men nu känner jag mig ändå någolunda pigg iallafall!
Snart blir det att börja göra sig klar och fara in till stan för att fika med Linda och Adrian och ikväll blir det ännu en lugn kväll men denna kväll slipper jag vara ensam iallafall eftersom att Johannes är ledig.
Då blir det att kanske köpa hem bingolotter, eller kanske gå på bio och se senaste ice age filmen? En fet godispåse och chipspåse ska jag då iallafall köpa och där med basta!
Kollade precis mitt schema också i brist på annat och till veckan då jag jobbar mellan Tisdag och Lördag jobbar jag hela 44 timmar sammanlagt. Inte illa kan jag tycka! Hel nöjd.
Nu ska jag göra mig klar och slå på nå musik!

Natti!

Hejhej!
Kom hem för ett tag sedan efter att ha jobbat i hela 14 timmar och gu så kul vi haft, vilket drag och vilken stämmning. Jag längtar nästan tills nästa Lördag när vi ska hålla i nästa bröllop om de nu inte vore så att jag ju faktiskt jobbar från Tisdag till Lördag till veckan så lär nog vara rätt så slut när Lördagen kommer. Menmen, det var ju faktiskt kul som sagt och många timmar får man jobba men fort går tiden när man har roligt som man brukar säga.
Det har då varit skönt med en vit helg också måste jag säga för har varit så grymt trött och inte alls sugen på nå party trots att mina vänner har peppat mig till de. Nejnej, ibland måste man ju faktiskt ta det lugnt, även om jag inte är den som är den. Brukar ju vanligtvis vara en bra partyprisse när helgen närmar sig men inte denna helg!
Imorgon och på Måndag är jag förövrigt leeeedig. Woho, vad jag ska sova och ta det lugnt. Det gäller att ta vara på sina lediga dagar för nu under sommarn är dom inte många.
Nåjaa, nu orkar jag faktiskt inte skriva mer för nu blev jag genast tröttare.
Godnatt kära ni.♥

Innan jag klippte mig och färgade håret.Trivs sååå mycket bättre i min nuvarande hårfärg och frisyr. :)

Fredag

Hejhej
Nu har jag precis hoppat ur duschen efter att ha jobbat ett 6 timmarspass. Jag fick jobba lite annorlunda idag motför vad jag brukar, jag fick nämligen hoppa i kock kläderna och jobba i köket med kockarna. Himla roligt med lite variation i arbetet men härre så varmt dom har de. Trodde jag skulle svettas ihjäl där ett tag!
Linda har hunnit vara förbi efter att jag slutat också och hämtat sin bil och sedan dess har jag varit ensamen eftersom att Johannes jobbar.
För min del blir det snart mat från big boy och sedan en kväll framför tvn och sedan försöka sova där vid 1-tiden ungefär för imorgon jobbar jag ett pass på 14 timmar och börjar 14.00 så kommer inte vara hemma förens kring 5 på morgonen dagen efter. Gälller att sova ut och vara så pigg som möjligt då!
Nåja, ska städa upp litegrann här hemma i väntan på maten och en alvedon för mitt värkande huvud ska jag också ta.
Ha en fin kväll!:)

Var ute och gled båt igår med Melanie och några fler. Riktigt trevlig kväll faktiskt. Finns inte så mycket som är bättre än att åka båt en fin sommarkväll i värmen.

(Y)

Helloo!
Fint väder idag med så jag har suttit ute på balkongen ett tag och skönt var väl de men kände konstigt nog ändå för att gå in.
Idag så ska vi hämta hem vårat golv till sovrummet som kom igår och Johannes pratade om att han skulle börja med de redan idag. Spännande!
Förutom de så vet jag faktiskt inte vad vi ska göra egentligen, kanske inte blir så mycket mer? Men jag är sugen på att fara och bada faktiskt och vädret tillåter ju de idag så får se hur de blir!
Sen så måste vi ju fara förbi och mata Molle igen och plocka jordgubbar i jordgubbslandet. Lär väl vara nån liter som behöver tas hand om nu kan jag tänka mig. Så då vet ni vad jag kommer äta för något hela dagen och kvällen!

photos

hemma!

Heeej!
Nu har jag kommit hem igen efter att ha varit i Luleå över en natt och fy tusan så roligt vi haft det!
Igår var vi hemma hos Lena hela kvällen lång, kollade filmer och hade allmänt roligt och idag så har vi varit runt lite överallt med bilen och stannade avslutningsvis upp på storheden och åt på max. Mumms!
Dom berättade ju även för mig att dom ska fara utomlands så jag funderade starkt på att hoppa ner i deras resväska och följa med dom imorgon. Hade ju inte varit fel.. Men nej, det får vänta för det har jag minsann inte tid med nu egetligen med allt med huset, jobb osv. Bättre att samla ihop rikligt med pengar och sedan åka istället. Mer värt egentligen!
Nu ska jag hjälpa till lite här hemma men har otroligt ont i magen så det blir att ta det lugnt.
Ha det fint!

klart!


Resultatet. Nu får de fan i mig vara bra!

Färgar håret!

Helloo!
Tisdag idag och vi har fint väder ute också. Jag har varit ute och ränt hela dagen lång på olika platser och har nu kommit hem till rätta igen i huset.
Jag sitter här med färg i håret igen, började ju mitt hårprojekt igår och det visade sig att det inte ville göra som jag tyckte så de blev vitt, inte ens vitt räcker. Kritvitt..
Nu iallafall så hoppas jag på att få till de lite mer som jag vill ha de och sen ska jag helt enkelt börja packa inför min resa till Luleå senare idag.
Här inne i huset är det lagomt kaos just nu måste jag säga för nu har Johannes bytt ut kyl och frys också mitt i allt så det står just nu två kyl och två frys i köket men inget matbord för de får nämligen inte plats!
Nåja, han fixar väl de sen antar jag för sådär kan de ju inte få se ut!
Han har däckat i soffan nu förövrigt. Bredbandsbolaget var här imorse och fixade vårat internet så nu funkar det igen. WOOOHO! så otroligt skönt. Men han har ju varit uppe sedan dess så han var väl lite trött antar jag.
Nu ska jag då färga ut ur mitt hår.
Innan jag färgade det så såg det ut såhär..

Huset just nu!

2/7

Hejhej!
Nu har jag kommit hem igen efter att ha varit borta sedan 11 imorse.
Som sagt så har jag ju umgåtts med Melanie ett tag idag, närmare exakt fram till 15.00 och vi han då vara förbi havsbadets uteservering en sväng. Mycket mysigt men synd med det blåsiga vädret!
Efter de så åkte jag tillbaka till Svensbyn igen, hade tänkt hälsa på farfar som inte var hemma så då var det närmare att åka direkt till Svensbyn och vara där. Johannes var ändå inte hemma så ingen större idé att åka hem då bara för att vara själv.
Där tog jag mig en timmes powernap tillsammans med Molle och åkte sen iväg till stan och hämtade upp Johannes som jag åkte med till elgiganten och när vi kom ut därifrån så fick vi med oss en ny kyl och frys men även en ny bärbar dator eftersom att våran gick sönder i helgen. Ja, dom har en tendens att typ tvärdö alla datorer som bor med oss. Ingen aning om varför? Skitsamma. Nu har vi en ny iallafall och den sitter jag och skriver på nu.
Vi har däremot fortfarande inte något internet- vi får bredband imorgon så jag delar internet genom telefonen nu igen men det funkar ju de med som ni ser.
Några kompisar till Johannes ska komma förbi nu och jag är trött som bara den så tänkte hoppa i duschen innan dom dyker upp.
Förutom att dom ska komma hit så ska vi inte göra särskilt mycket egentligen. Dte blir att fortsätta hålla på i sovrummet skulle jag tro men de är väl mest Johannes eftersom att jag inte är särskilt kunnig!
imorgon åker jag till Lule som sagt så de blir skojj!
Ha det fint!

Måndag

Sitter just nu här hos födelsedagsbarnet Melanie hemma hos henne.
Har umgåtts med henne och Isabelle sedan 11 imorse men nu har Isabell farit hem och då for jag och Melanie och åt på röda lyktan, sedan hem till ma och pa för att ge Molle mat och sen for vi hem till henne där vi som sagt är nu.
Idag förutom allt detta så har jag ingen som helst anig om vad jag ska göra faktiskt men det blir väl att fixa och hålla på i huset skulle jag tro. Johannes pratade iallafall om att han skulle fortsätta med sovrummet idag.
Imorgon så åker jag till Lule som nyss blev bestämt dessutom för att umgås och ha kul. Stannar där över natten för jag har ändå inga andra planer och är ledig till på Fredag.
Det blir roligt!
Nu kom Melanie ut ur duschen så ska såklart vara social med henne nu.
Ha det fint!♥

Adressändrat!

Fort var de ju gjort. Nu har vi nämligen gjort adressändring jag och Johannes.
Så ni hittar mig numera på adressen: Edgatan 30, 94150 PITEÅ.

Längesen sist? Javisst!

Hejhej!
Några dagar sedan jag skrev nu igen men vi har fortfarande inte fått något internet i huset ännu så jag har kopplat in min telefon i datorn och delar internet genom den helt enkelt.
De senaste dagarna då?
Jo, vi har packat upp allt i stort sett och hunnit ha en massa främmande som varit på besök. Det är verkligen skit roligt och det känns bara så himla eget på något sätt.
De första nätterna här i huset så kunde jag inte riktigt inse att jag ju faktiskt bor här och att de är mitt och Johannes men de är de ju. Det har slagit mig nu och det känns bara så otroligt roliggt och bra. Nu kan allt bara bli bättre helt enkelt!
Under dagarma som har gått så har vi hunnit umgås en massa med våra vänner som sagt och vi har även hunnit gå på kyrkmarknaden som vi gjorde idag och kom hem med sura remmar och munkar. Standard!
Ja, fina dagar har det varit , helt klart men något speciellt har ju faktiskt inte hänt, EGENTLIGEN. Inte sedan sist jag skrev.
Eller jo, mamma och pappa har åkt iväg till Italien dom lyckostarna och vi får ta hand om Molle i Svensbyn eftersom att Linda har åkt iväg till Stokholm.
Vi har ju inte direkt haft någon sommar ännu eller vad säger ni? Hade ju verkligen inte suttit fel att precis som mamma och pappa gjorde när jag pratade med dom igår- sitta ute i solen i 45 graders värme och bara njuta.
I vinter blir det nog en utlandsresa för mig och Johannes skulle jag tro för jag suktar verkligen efter värme nu.
Kommer att jobba massor i Sommar så den lilla sommaren som vi kommer att ha kommer jag nog inte kunna ta så himla stor del av, precis som förra sommaren då det verkligen var sommar PÅ RIKTIGT och solen sken och vi hade varmt nästan precis VARENDA dag.
Nej, en utlandsresa blir det minsann men frågan är vart man ska åka? Någon som har några förslag kanske?
Kom gärna med dom isåfall.
Imorgon är det Måndag igen och vi ska adressändra och jag ska umgås med Melanie.
Är ledig hela veckan fram till Fredag så jag HOPPAS innerligt på fint väder men våra vädergudar verkar verkligen inte med oss i år så det återstår ju att se. OM de blir fint väder blir det iallafall långa promenader, båtturer och jag ska ta mig tusan bada!
Det var allt för denna gång.
Ha det fint tills vi hörs igen!♥
RSS 2.0