Bilder från senast!

Tisdag

Hejhej!
Sitter nu här i soffan i huset, helt slut men ack så nöjd.
Vi har nämligen städat ur lägenheten nyss för allra sista gången och det känns så otroligt skönt att äntligen få adressändra och inte återvända dit igen och måsta städa.
Känns så skönt att slippa alla dessa trappor, den hemska sega hissen och att måsta boka tvättid en vecka innan man känner för att kläderna behöver tvättas. Ja, vad ska jag säga. Känner mig helt enkelt totalnöjd över att få bo i hus igen. Saknar dock att ha djur.. Men vad gör man när ens sambo är allergisk liksom!
Nu åter till något helt annat!
Igår så spenderade jag min kväll tillsammans med Bella och Malin och det var ju väldans trevligt måsta jag ju säga och fint väder fick vi ju oss på kvällen så vi satte oss helt enkelt ute på Bellas balkong och mös på.
Denna kväll ska jag spendera min tid på att göra absolut ingenting i soffan framför en film och godis. Känns så otroligt skönt så de finns inte. Och att jag, med tanken att jag skulle jobba imorgon faktiskt kom på att att det ju är Onsdag och får vara ledig till på Torsdag ska minsann hjälpa till här i huset och bara njuta över att vara ledig ytterligare en dag.
Johannes har ju faktiskt kommit en bit med sovrummet nu också och imorgon när jag hjälper till ´så går det ju såklart fortare eftersom att vi då kommer att vara två.
Nu ska jag sluta sitta hära och kolla film istället. Har ju heller inte så värst mycket att prata om för jag har ju inte gjort så mycket annat än städat de senaste dagarna, resten  har jag ju redan skrivit om.
Ha en fin kväll!

Söndag!

Hejhej!
Det blev en kväll igår på Havsbadet med Isabell och en massa kompisar till henne från Älvsbyn.
Kvällen var mycket bra om man ska sammanfatta den och jag var tillsist hemma i en vettig tid kring 2.
Idag så har vi haft fullt upp med att städa ur lägenheten och något så segt och drygt har jag verkligen inte varit med om. Huvva! Men nu är det inte jätte mycket kvar iallafall så vi jobbade på rätt så bra ändå för att endast vara tre stycken.
Vi har ganska nyss kommit hem faktiskt och då gjorde jag genast iordning lite kvällsmat i form av rostade mackor med romröra på och ett oboýglas till de.
Ikväll blir det bara att vara här hemma och kolla lite film och mysa på och imorgon ska vi fortsätta med städningen som sagt och jag ska även till tandläkaren.
Ha det fint!

Midsommardagen

Hejhej!
Någon dag sedan jag bloggade nu känner jag men det är ju helt enkelt för att jag och Johannes har haft så otroligt fullt upp denna vecka.
För under denna vecka så har vi nämligen hunnit tömma en hel lägenhet på grejer och flyttat över allt i huset där vi numera bor.
Här har vi hunnit packa upp sammanlagt 13 flyttlådor och inrett sammanlagt kök, vardagsrum, altan och toalett.
Vi har även hunnit ha vårat första främmande här som vi firade midsommar med igår och idag så har vi endast legat på latsidan och städat i lägenheten.
Nu står Johannes ute och grilla hallomiost, (stavning?) och vi har haft två dagar med strålande sol och klarblå himmel. Himla nöjd!
Idag vaknade jag ju upp som pricken över iet och mådde fin fint med tanken att det ju faktiskt är Lördag idag och INTE Söndag som det ju faktiskt känns som och inte en gnutta bakfull.
Imorgon ska vi nog inte alls göra särskilt mycket skulle jag tro, ingenting planeratän så länge.
På Måndag däremot så ska vi flyttstäda lägenheten, bläää och jag ska även tillbaka till tandläkaren som jag var på besök hos i Torsdags för att fota mina tänder och jag är även intresserad av en eventuell tandblekning som jag ska höra om lite smått.
Förutom det så ska jag jobba på Torsdag och Fredag, egentligen lördag också men då ska jag ju iväg till Skellefte med syskonen och kolla bästa Lars Winnerbäck och bo i stuga över natten.
Vi ska även börja tapetsera, byta golv och garderober i sovrummet och datarummet så det blir otroligt spännande.
En helt okej vecka med andra ord.¨

En liten fotosession med Bella igår.
Fler bilder kommer senare!

Tisdag

Hejhej!
Nu kan jag säga att det börjar synas en rejäl skillnad här i lägenheten.
Det liknar litegrann som ett sjukhus med helvitt nästan överallt och vi har tagit ner alla tavlor, hyllor, gardiner, prydnader, blommor,  och annat fint. Nu imorgon så kommer familjen hit och ska hjälpa till att köra över allting till huset, eller ja iallafall nästan allting.
Vi har ju inte hunnit packa ner precis allt ännu men det går ju inte så bra att göra det själv heller så med de större grejerna som soffa, säng, vitrinskåp, bord, stolar byrå och garderob kan man allt behöva en hjälpande hand till.
Det ekar dessutom här nu så jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Känner mig väl inte direkt hemma som här ser ut men jag ska ju heller inte bo här något mer så det kanske är lika bra det.

Ett litet smakprov på en liten del av vad vi hunnit med hittills.

Måndag

Jahaja, ännu en helg har nu passerat men det gör egentligen ingenting för den har utan tvekan varit jätte bra.
Jag har jobbat både Fredag och Lördag å har sedan varit iväg på kick off med arbetsgänget plus respektive som bestod av lekar och stafetter, lite alkoholhaltiga drycker, glada miner, skratt, mat, bastuflotte och BAD.
Ja, jag har- trot eller ej tagit mig mitt första dopp för i år och det var faktiskt inte så kallt som jag trodde att det skulle vara och med en bastu att springa in i direkt efter gjorde ju de hela lite lättare.
Hur som haver en mycket lyckad dag/kväll och vi kom hem vid en vettig tid ungefär vid 12 tiden på natten och därefter blev de tv och sängen.
Idag har jag mått rätt så okej kan jag tycka men har dock legat inne och tyckt synd om mig själv när ingen annan gör de framför tvn med saft och till lunch blev de en macka från subland.
Nu har J farit iväg och jobbat och jag hade ju faktiskt tänkt göra något vettigt eller om inte annat något roligt.
Suget efter en utlandsresa är nu starkare än någonsin. Hade ju inte suttit fel att åka iväg nu en vecka när jag ändå är ledig till nästa Onsdag!
Ahja, det får bli senare när man har mer tid på sig kanske..
Ha det fint!

Synd att vi inte fick sol igår menmen.. Man kan ju inte få allt här i världen!

Jobb!

Hejhej!
Idag har jag hunnit vara på banken en sväng, hunnit äta goda jordgubbar som ni vet och även hunnit gå på stan med Johanna, Angelica och Sofia.
Mormor har varit förbi och hälsat på efter de också och ja, jag har helt enkelt hållt igång sedan 8 imorse helt enkelt.
Nu är klockan ju 14.30 och det är dax att gå iväg på jobbet om endast 15 minuter så jag hade tänkt göra mig lte mera redo inför det. Jobbar sedan till 23 ikväll.
Får se om jag umgås med Melanie och Jaqueline efter det också! Hade ju förstås varit skoj!:)

15/6

Somnade klockan 23 igårkväll och vaknade halv 8 nu idag det vill säga exakt för en timme sedan nu. Ganska perfekt ändå!
Hade hemsk migrän igår och sov ingenting under hela natten och sen somnade jag ett tag under dagen men i endast tre timmar men det kanske var bra då för då fick jag vända på dygnet rätt så rejält.
Jag sitter förövrigt här och äter Jordgubbar och dricker mjölk för tillfället - min frukost och gott är det!
Har haft lite svårt att få i mig mat de senaste dagarna pågrund av illamående, migrän till och från och allmän magvärk. Så då får man helt enkelt äta sånt som är nyttigt men som man själv älskar!
Hade tänkt ta mig en promenad  i det fina vädret och sen kanske jag stannar ute största delen av dagen. Synd att Matilda inte är hemma, då hade jag ju kunnat umgås med henne!
Nåväl här ser det ut som ett bombnedslag iallafall med grejer och flyttlådor öveeeeralllt! Vilken soppa.
Men ah, Jag har ju iallafall mina Jordgubbar och älskade Lars Winnerbäck så jag överlever nog, trotsallt.
Jag och mina sisters ska ju föresten se han i Skell 30 Juni. Sååå fint!♥

Två bilder från igår.. ;)

22.15

sådärja, nu har jag fyllt hela 5 stycken flyttkartonger med grejer, kläder och skor.
Inga ömtåliga grejer har fått bli nerpackade ännu men det beror på att Johannes inte ens har kommit hem från sin fisketur ännu och måste ju som sagt komma hem med tidningar så vi har något att linda in dom i.
I övrigt så har jag slängt två påsar med grejer också, mest matlådor och sådär som bara tar onödigt med plats men ändå. Det lär ju bli några fler påsar när vi börjar gräva djupare i det hela.
Än så länge så syns det nästan ingen skillnad alls i lägenheten förutom om man kollar i skåpen och det är ju förstås inte så konstigt eftersom att vi inte har börjat plocka undan inredningsgrejer och sånt som syns särskilt mycket än.
Men det får bli antingen imorgon eller så om jag hinner med det ikväll beroende på när han känner för att komma hem. Sist jag ringde så var han och Samme på Max så jag kokade lite ravioli som jag ska äta just precis nu framför en film.
Detta är vad jag hunnit hittills.

Alla sängkläder, täcken och kuddar i svartsäckarna!

flyttkartonger upphämtade.

Hejhej!
Tänkte bara skriva av mig för nu har jag tagit mig en powernap och städat ännu mer.
Innan jag ska in i skåpet full med matlådor och dyligt så måste jag minsann samla mig för där är det en enda röra kan jag ju tala om.
De flesta skåpen ska tömmas idag iallafall men jag måste vänta på att Johannes kommer hem från sin fisketur först så jag får några tidningar till de. Annars kan de gå sönder som ni vet!
Blir då ingen träning idag iallafall. Har mått dåligt och haft ont i magen och varit yr hela dagen så jag känner inte riktigt för att då kanske bli ännu mera yr.
Det gör då ingenting känner jag, funderar på att ta en promenad istället ute i det hräliga vädret istället!:)
Imorgon börjar jag jobba klockan 4. Jag ska ta mig en tidig kväll ikväll och sen enbart soooova ut imorgon! Otroligt skönt ska det bli också för sen jobbar jag ju fram till på Lördag.
Ha det fint!

Långhåre.. Fint var det ju men synd att det var ett helvete att ta ut de sen..

Tisdag

Jani kära vänner, ännu har jag orkat hålla mig vaken genom att ha hållt igång sedan klockan 5 imorse.
Jag har nu nämligen:
-Tvättat 6 maskiner med kläder, hängt upp och sedan vikit ihop och satt dom på sin plats i lägenheten.
- Städat alla lådor (torkat ur dom noga både utanpå och inuti
-diskat undan all disk och och plockat ur diskmaskinen och salgit på en ny.
-Torkat av alla skåp inklusive sopskåpet både utvändigt och invändigt och gjorde det snyggt där inne.
-Städat kylskåpet och torkat ur det både utanpå och inuti.
-Tagit ut alla soppåsar till sophuset som sammanlagt blev tre stycken, medräknat gamla tidningar och sådant onödigt.
- torkat av bord och databord fixat i hyllor och gjort iordning.
-Rengjort och städat i toaletten och torkat av alla speglar i lägenheten.
- Rengjort ugnen.
-Eftersom att sängkläderna är tvättade så har jag ju även tagit bort dom och ska nu vädra dom och dammsuga, skura och fixa lite till här inne för än är det långt ifrån klart. Men nu är jag ju igång iallafall!
Jag och Johannes ska ner till förrådet sen och hämta upp flyttlådorna så kan vi börja röja här innan vi ska städa mera. Känns bättre att få ut allt onödigt först och främst och säkerligen att vi kommer slänga endel då också som bara ligger och skräpar.

Känns helt otroligt att jag hunnit alla dessa punkter som jag skrev där uppe och ändå är klockan bara 11.
Johannes ska snart bjuda mig på lunch bara för att jag varit så duktig och sen blir det ju att fortsätta efter det.
När vi tillsist är klar med det som ska göras idag så ska jag ta mig en välförtjänt powernap och sen blir det nog ett träningspass senare ikväll. Johannes ska ju ändå iväg och fiska med sina kompisar så jag kommer väl inte ha så mycket annat för mig!:)

12/6

Hejhej!
Tänkte väl bara logga in och säga godmorgon till alla er vakna där ute.
Själv har jag sovit oerhört dåligt inatt och vaknade nu, endast tre timmar senare än jag lagt mig. Så kan de gå!
Tänkte iallafall börja med städningen redan nu, lite tyst sådär för mig själv också springa ner till källaren och hämta flyttlådor så jag har någonstans att sätta allt som ska ner från väggar osv idag.
Jag brukar vanligtvis inte vara vaken ens i närheten av den här tiden kan jag tala om för er så jag känner mig aningen seg i skallen men jag får väl ta mig en liten powernap senare idag när jag har tid över och sen ta en tidig kväll ikväll!
Johannes sover som en stock iallafall, skönt för han.
Nu ska jag börja hade jag tänkt!

11/6

Kommit hem från jobbet igen, blev ju bara 5 timmar idag men det känns inte som att det gör särskilt mycket när jag har 4 till dagar som jag ska jobba på under den här veckan som då säkerligen blir längre än så.
Med mig hem har jag värsta gómaten iallafall så det mumsar jag i mig för tillfället. Nomnom!
Johannes är ledig idag och ligger framför tvn, ska gå och kolla tv med han nu hade jag tänkt för jag har verkligen inte mycket annat för mig.
Imorgon ska vi börja flyttpacka och flyttstäda så man inte behöver stressa ihjäl sig de sista dagarna. Nästa vecka kommer mamma, pappa, svärmor och svärfar hit och hjälper till också och då ska sakerna bort från lägenheten och iväg till huset samma dag.
Gu vad tiden går fort, snart får vi ha grillfest och mys på Altanen.
Kan inte annat än älska det!

Måndag

Känner mig otroligt trött idag men det kanske inte är så konstigt, det är ju trotsallt Måndag.
Jag ska jobba idag också dessutom så jag försöker piggna till här vid datorn. Jag ska ju snart äta middag så då kanske jag piggnar till en aning.
Har haft två helt okej dagar i helgen tillsammans med mina kära vänner och Johannes. Söndag var ju dock värre när jag mest låg i sängen och kollade film hela dagen lång men det var rätt så skönt de med förstås!
Imorgon är jag ledig igen men sen jobbar jag mellan Onsdag till Lördag så det blir inte många lediga dagar denna vecka. Men då går den ju fort också och sen är det Midsommar nästa vecka. Wiiho!
Då blir det nog troligtvis att vara på havsbadet tillsammans med Johannes, Bella och Peter sen får vi ju se om vi blir flera än så men det hade ju förstås varit kul!
Nu ska jag äta middag.
Ha det!

Igår.

Fredag

Nu är det hela tre dagar sedan jag skrev sist så jag kände liksom att det var på tiden nu!
Under veckan som varit så har jag inte gjort sådär särskilt mycket egentligen. Funderat endel, jobbat endel och umgåtts med vänner endel.
Nu är det Fredag och jag har under veckan som varit även fått min första bot för fortkörning vilket kostade mig 2000 kronor. Känns ju dädär lagomt surt såhär i början av sommaren och allt!
Nåväl, vad lärde vi oss av de då? Håll hastigheten!
Tur som är så får jag ju in skatteåterbäringen på 4000 kronor så jag ska nog överleva detta trotsallt.
På tal om 8e Juni så är det idag också hela två år sedan jag tog studenten och jag hinner knappt med.. Härregu vad tiden går fort!
Nu sitter jag här och äter palt istället till lunch och laddar upp mig för jobb mellan 16-24! Skööönt.
Bjuder på några bilder från senast.


Lovis 4 år!

5/6

Mest trött i världen just nu och det har jag ingen riktig förklaring till heller.
Har sovit hur mycket som helst inatt och har till och med vilat en halvtimme nu under dagen men är ändå så otroligt trött!
Kan kanske ha någonting med min förkylning att göra? Annars vet jag då inte.
Nu ska jag iallafall snart äta palt till lunch/middag och sen fara iväg på jobb mellan 16-24!
Ett rätt så kort pass idag med andra ord.
Vi har förövrigt fortfarande världens kissväder ute. Det kommer nog att hålla i sig hela veckan vad jag har hört? Någon som har hört annat? Äh, vem bryr sig. Lite dåligt väder har ju ingen dött av!
Nu ska jag laga palt till middag och sen börja göra mig iordning för jobb!
Ha det fint.

Måndag

Jag har egentligen ingen som helst aning om varför jag sitter här för jag har egentligen inte tid med det nu.
SOmnade iallafall sent igår, trots att jag var trött så det var lite konstigt. Vaknade sedan sent då såklart, helt själv i sängen eftersom att Johannes har åkt iväg på jobb.
Nu ska jag sminka mig och sen fara iväg på arbetsförmedlingen, därefter klippa mig, och gå på stan med Linda och Therese.
Idag ska jag köpa något fint och bra till Lovis som fyller 4 år idag. Tänk vad tiden går fort! Fasters lillhjärta.♥
Förutom de inga planer alls.
Jobb imorgon mellan 16-24. Har ju faktiskt fått mitt sommarshema som jag börjar följa redan imorgon.
Wiiihoo!

Lördags natt!

Precis kommit hem igen efter att ha jobbat i 12.5 timmar. Trodde ju att detta arbetspass skulle bli kortare än gårdagens men tji fick jag!
Nu värker mina fötter iallafall som dom brukar göra efter ett rejält arbetspass med mycket spring men jag slapp iallafall benvärk idag så det är jag glad över. Gör så äckligt ont också kan man rakt inte sova då heller!
Jag har förutom jobbat ill 03.30 skjutsat hemma Linda från Klubbgärdet till Svensbyn och det verkligen spöregnar ute så det har ju inte direkt gjort någonting att man har jobbat idag. Värre var det ju igår om man säger så..
Igår var ju vädret helt underbart. Varmt, strålande sol och nästintill vindstilla? Kändes det som iallafall den lilla stunden som jag fick vara ute när jag gick till jobbet och serverade gästerna på uteserveringen.
Hoppas på fint väder Idag då istället men det tvivlar jag ju på en aning eftersom att det spöregnar nu och himmlen är grå så långt ögat kan nå. hoho det rimmade ju!
Får hoppas på fint väder på Måndag då istället kanske men då måste jag faktiskt ta tag i lite ärenden för sen på Tisdag ska jag jobba igen! Det blir kul.
Nu ska jag försöka varva ner framför en film och sedan när jag vaknar så ska jag ta mig en promenad om det inte regnar, kanske ta mig ett pass på step in och bara allmänt njuta av min lediga Söndag och Måndag.
Godnatt.♥

Fredag

Hejhej!
Här sitter jag och skriver ett nattinlägg samtidigt som jag väntar på att en film ska laddas hem så jag har någonting att varva ner och somna till.
Jag har nämligen jobbat mellan 15-02.30 och var inte hemma förens kl 3.00 alltså 12 timmar senare! Känner efter detta pass att jag inte bara skulle kunna somna sådär för vi har verkligen haft det fullt upp och stressigt hela dagen/kvällen/natten lång. Men snabbt har detta pass minst sagt gått och det har faktiskt gått jätte bra för oss alla kan jag känna. Nöjd känner jag mig!
Imorgon ska jag iväg och jobba igen från kl 15 och då får vi ju se när jag kommer hem igen. Lär väl inte bli riktigt lika mycket som det varit idag så tror inte att det blir lika sent men till 24 kan jag väl tänka mig iallafall!
Sen blir det hem och sova också är jag ledig till på Tisdag när jag ska jobba igen och då kliver jag på sommarschemat! KUL!!
Nu är filmen färdig så jag ska minsann kolla på den nu.
Sov gott!♥


Några bilder från senast!
RSS 2.0