Söndag

Hejhej!
Denna vecka har gått undan som bara den och ja, det har egentligen de två senaste veckorna gjort. Man har ju nästan inte hunnit med!
Nu är det ju helt plötsligt Söndag igen och jag är ledig ändå fram till Torsdag då jag jobbar Torsdag till Lördag och sen får vara ledig igen. De är rätt så skönt att ha varit ledig en vecka först V.38 och sedan denna vecka endast jobbat tre dagar men har trots det ändå fått ihop mina 30 timmar. Det är inte illa!
Denna vecka som kommer så gäller ju samma sak.
Imorgon så ska jag träna på step in igen. Både Isabell och Matilda ha köpt gymkort där så det blir att träna med iallafall Isabell då.
Ikväll ska vi ha filmkväll jag och Johannes tillsammans med Brieost, kex, och coca cola. Men först ska vi äta en sen middag som jag har tillagat. Man har legat lite på latsidag idag men vi hade en mycket bra kväll igår då vi var på inflyttningsfest hos Carin och knotan iallafall. Snart är det vår tur att ha inflyttningsfest och de blir inte bara en vi ska ha utan TVÅ. En för jobbet och en för alla övriga. Jag längtar!
Nu har Johannes slagit igång en film här som vi ska kolla på och maten är klar så jag ska avrunda. Ville bara kika in och säga hej och skriva av mig lite.
Ha en fin Söndag!

:)

Nu sitter jag här i soffan och väntar på att Johannes ska komma hem en sväng från jobbet.
Jag har nu nämligen gjort bort all städning, diskat bort all disk, tvättat tre maskiner med tvätt, dammtorkat och bakat.
Ja, ni hörde rätt! Jag har bakat!! Det blev en frusen cheesecake och en fransk chokladtårta toppad med marabou schweizernöt. Mumms!
Han ska nu bara få komma hem så ska vi smaka på mina bakverk tillsammans. Åh, jag är så nöjd med min dag och det var roligt att kunna göra något med både chokladen och äggen som gick ut idag.
Hittade receptet på chokladtårtan på internet så jag kunde bara inte låta bli.
Köpte mig ju en bok för nån vecka sedan också där jag skriver ner alla mina nya recept så de receptet hamnade också så fint där så de blir nog inte sista gången jag bakar den tårtan inte.
Det är så kul att baka!!
Chokladtårtan innan den åkte in i ugnen!

Torsdag

Idag har det varit en regnig dag för oss alla här i Piteå.
Jag har därför bara hållit mig hemma och städat undan samt tvättat och suttit i soffan och kollat på Svenska hollywoodfruar. Jag har inte sett ett enda avsnitt från denna säsong men de verkar bra och Gunilla lika knäpp som alltid samtidigt som Maria Montazami är lika härlig som hon alltid är. Jaa, det är bara så underhållande att kolla på!
Nu har jag tänt ett ljus här på soffbordet och väntar på att diskmaskinen ska bli klar så jag kan plocka ur den och sedan börja dammsuga och skura.
Det är ju tjejkväll ikväll har jag hört ryktas om så jag vet inte hur jag ska göra ännu, om jag ska kika in några butiker då eftersom att jag behöver lite nytt men vi får se hur det blir med den saken. Känner att jag har så fullt upp med så mycket annat och snart borde ju tvättmaskinen där nere i källaren också vara klar och behöva hängas på tork sen är de dax för en ny svart maskin med kläder.
Det är ju så skönt att ha nytvättade kläder och nystädat hus såhär innan helgen.
Jag har även lagt ut lite kläder på köp och säljsidan på facebook men jag kan ju faktiskt visa dem här också om ni inte sett dom där.
Om ni sedan känner er intresserade så är det bara att lägga en kommentar. :)
Jätte fin klänning från vila i strl S. Använd en gång och har sedan dess bara hängt i garderoben. 50 kr eller bud.
Jeanspaket i märkena crocker, wrangler, och två par Gina Jeans. Alla i strl 26-32 förutom gina jeansen högst upp till vänster som är i strl 29-32. Knappt använda! 100 kr eller bud.
 
Har säkert en massa mer som jag ska sälja också eftersom att jag snart ska göra en nya garderobrensning inför vintern. Lägger ut fler bilder sen på klädesplagget isåfall!:)

Onsdag

Aj.Aj.AJ! Idag har jag ont i ryggen kan jag lova. Jag kan knappt gå för att det värker så mycket i svanken. Fy tusan..
Jag har med andra ord inte gjort särskilt mycket alls idag som ni förstår men ätit mat har jag iallafall hunnit men det blev att äta resterna från i förrgår som bestod att kyckling och potatis. Mumms!
Jag börjar inte jobba förens kl 16 så jag får iallafall vara hemma i en timma till.
Jobbar sedan fram till 23 ungefär och sen får jag fara hem och vila upp mig igen! Så skönt.

STORhandlat

Nu har jag och J varit och storhandlat. Fy tusan vad det kostar alltså men nu är ju både kylen, frysen och skafferiet så fulla som dom kan bli och vi har mat för typ en månad framöver, känns de som.
Idag ska Johannes laga hemmagjorda "fetaost biffar" och potatis jag har aldrig smakat dessa biffar om jag ska vara ärlig men nog är det väl säkert gott med tanke på att jag tycker om både fetaost och biffar. Ska bli spännande!
Vi har köpt hem en massa potatis nu. Jag älskar potatis och har börjat äta hur mycket som helst av de. De är ju såå gott och går att göra så mycket av de som tillexempel potatis och purjolökssoppa !! ;) Haha. Min älsklingsrätt.
Medans han lagar mat så ska jag ligga i soffan och slappa och ikväll kommer jag vara ensamen hemma så då ska jag försöka ta en tidig kväll och imorgon om jag inte har för mycket träningsvärk försöka ta mig till step in innan jobbet och köra lite på crosstrainern, springa på bandet och träna upp magmusklerna mina.
På Fredag ska jag sedan träna med Therese igen om jag orkar stiga upp halv 8- det återstår ju och se!
Jag jobbar endast Fredag denna helg och sen är jag ledig i två dagar igen. Snacka om slapp vecka.

Tisdag

Då har man precis kommit hem efter att ha varit och tränat i gymmet med Therese i 1.5 timmar. Jag känner på mig att jag kommer ha mycket träningsvärk imorgon för denna gång blev de hårdträning. puuh!
Ahja, det är skönt iallafall efteråt men dessvärre så börjar jag få känningar redan nu efter knäböjen. Måste bättre på mina muskler helt och hållet känner jag!
Nu ska jag och Johannes snart fara iväg och storhandla för idag rullade pengarna in på kontot. Gode standard att storhandla då. Han ska väl bara ducha och göra sig iordning antar jag!
Förutom de så blir det nog inte att göra så mycket idag, Jag känner för att bara vara hemma och ta de lugnt.
Det är dax för denna veckas storstädning också men vi får se om jag gör de idag. Är ju ledig nån mer dag denna vecka också så!
Satte ju föresten hårförlängningen igår. Det blev fint men blir ett återbesök för att sätta in fler slingor eftersom att mitt hår var tjockare än dom trodde och slingorna tog slut.
Såhär ser det iallafall ut!
Utsläppt. (obs:lite dåligt ljus) De är iallafall askblond med slingor i ljusblondt och brunt.
 
Fläta
Idag före träning.

Lördag

 
Idag var det tänkt att jag skulle åka till Luleå men så blev inte fallet utan jag sitter nu hemma istället och väntar på att Matilda ska komma hem.
Jag är dock helt ensam hemma så det är ju kanske inte världens roligaste men jag har ju då en coca cola, tända ljus och lite godis så jag överlever nog fram till att hon kommer hem och jag kan fara vidare dit.
Nu är klockan 20.00 och natten är ännu ung.
Tror att det blir en runda på challenge ikväll, där har jag inte varit sedan pdol:s efterfest! Kan bli kuul.
Imorgon är det Söndag och då är jag ju också ledig men sen jobbar jag Måndag igen och det kommer bli så roligt!
Denna vecka är ganska slapp känns de som för jag jobbar Måndag, ledig tisdag och sen jobbar jag Onsdag till Fredag och är ledig Lördag. Härligt va?
Tidigare idag så har jag varit och hälsat på och grattat Jesper som idag fyller år. Han fick två snusdosor av mig i present men jag tycker att det var passande och för han går de ju alltid åt.
På Måndag ska jag även sätta min hårförlängning och de längar jag ju lite till kan jag erkänna så jag tror att jag har en bra vecka framför mig nu. :)
Ha det så bra så hörs vi!

Fredag

Idag är det helt plötsligt Fredag igen och jag har varit ledig i en hel vecka imorgon.
Jag har haft en helt underbart bra ledigvecka iallafall och jag känner mig nöjd med den. Vi har fått mycket gjort och jag har färgat mitt hår.
Jag har även fått se Lule vinna över Linköping och ätit en supergod middag på allstar.
Nu, idag så har jag ingen anig om vad jag ska hitta på, inte imorgon heller för den delen .
Det var ju meningen att Jessica och Markus skulle komma men Markus är fortfarande sjuk så vi var tvungen att ställa in de. Tyvärr!
Så nu är jag öppet för förslag hela helgen det enda jag kräver är att det ska vara roliga förslag.

MAT!

Hejhej!
Nu har jag målat alla delar av sängramen så nu är det bara täckfärgen kvar innan den är färdig så det börjar närma sig nu. Så himla skönt! Det är ju förstås sängbord som ska målas därefter också men det är ju inte riktigt lika akut så det får vänta till efter helgen för mer än såhär hinner jag inte. Det är ju bara två dagar kvar innan Fredag och jag är redan nog stressig.
Jag har även tvättat hela tre maskiner nu så det blir den sista för idag som jag tvättar nu och sen så kan vi sova i en renbäddad säng inatt och ha en massa rena kläder till imorgon.
Johannes lagar mat för tillfället. Det blir kycklingfilé och pommes verkar det som så inte klagar jag.
Efter maten ska vi dammsuga och skura för dammtorkat och städat toaletten har vi redan gjort.
Kanske jag hinner på nodo ikväll trotsallt!:D

In action.

Då har man tvättat en tvättmaskin, diskat en maskin, plockat undan litegrann, väckt Johannes och målat tre sidor av sängramen sedan jag skrev sist. Det går undan minsann.
Jag har dock mycket kvar att göra som att typ tvätta 3 maskiner till, dammsuga, skura, dammtorka och plocka undan allt de restrerande som återstår och sen ska jag måla sängramen ännu lite till innan jag tillsist kan slappna av och då får vi se om jag följer med tjejerna på nodo ikväll (om jag hinner) Det hade ju avrit så grymt skönt att göra bort precis ALLTING så att jag kan ta det lugnt imorgon och på Fredag under dagen.
Så fort Johannes är på fötter så får jag ju hjälp iallafall och då går de förhoppningsvis fort!:)

Onsdag

Jag har nu sett att jag inte har skrivit en rad sedan i Lördags och idag så är det ju Onsdag. Skämms på mig!
Jag har iallafall sedan dess haft rätt så mycket att göra ändå. I Lördags så jobbade jag ju sent och sen i Söndags så tog jag mig en rejäl sovmorgon och sen umgicks jag med Melanie.
På kvällen så for vi till Isabell och spelade bingolotto, men jag vann som valigt ingenting. Inte ens nånting på trisslotterna jag köpte heller. Inte schysst!
I Måndags så gick jag på stan med Therese, då jag även boka tid på hår å sånt för att färga om mitt hår sedan på kvällen så umgicks jag med Matilda och en från hennes jobb på kvällen. Vi hade spelkväll fram till klockan 10 då Matilda ville gå och lägga sig.
Så jag gick över till Johanna och umgicks med henne fram till halv 1.
Igår så färgade och slingade jag om mitt hår och jag är än så länge jätte nöjd.
På Måndag blir det att sätta hårförlängning på samma salong och jag tror att de då kommer att bli fantastiskt bra! Wooho.
Idag är det Onsdag och vi ska städa,dammsuga, skura, tvätta, diska, måla sängramen, Johannes ska sätta klart listerna i sovrummet och sen ska de väl ändå få vara fint och rent fram till att Jessica och Markus kommer hit på Fredag? Åh. Vad jag längtar!

Såhär ser håret ut just nu! Vad tycks?

Lördag

Idag vaknade jag pigg och glad! Skönt.
På jobbet igår var det mycket att göra , det var mycket gäster och trevligt var det!
Min bror, Sandra och två av deras kompisar var och käkade igår . Kul med lite kända ansikten men det händer mer och mer ofta nu. Otroligt roligt!:)
Idag så har jag lagat korv och makaroner till lunch . Mumms!
Börjar inte jobba förens om en timme och fram tills dess ska jag bara sitta inne och ta det lugnt i soffan. Ser föresten ut att vara underbart väder ute- sol och klarblå himmel. Tvivlar dock på att det är särskilt varmt i luften. Det är ju trotsallt höst!
Nu ska jag göra mig mera iordning hade jag tänkt. påklädd och nyduschad så nu är det bara sminket som återstår och sen är jag redo för sista arbetskvällen innan en veckas ledighet! wooho. :)

Fredag

Godmorgon!
Idag kl 10 när jag steg upp så var det en enorm motvind kan jag säga. Ja, jag ville verkligen inte idag och jag har ju iallafall fått mig 7 timmars sömn inatt så att.. Så farligt är de ju inte!
Hur som helst så är jag så trött så gud vet vad just nu och de kommer jag säkert vara ett bra tag till men jag får väl helt enkelt gå och lägga mig direkt jag slutar ikväll kl 23 då, det är ju bara 12 timmar bort!;) hehe. 
Nu ska jag äta köttsoppa och skorpor till frukst . Det blir bra de!
Ha en fin Fredag, :)

Tack för idag!

Precis slutat jobba och kommit hem så nu ska jag slappa i soffan ett tag och äta skorpor och dricka loka till en bra film medans Johannes jobbar på i källaren.
Jag kan föresten inte fatta att jag endast varit utan coca cola i tre dagar - det känns ju som en evighet och jag börjar få mer och mer sug.. Jag längtar verkligen tills att jag får dricka de igen men jag ska vara utan i en månad iallafall så får i se om "suget" är lika extremt då.
Jag har ju då inte ens rört en coca cola nu så de känns bra. Ska bli skönt att bli av med detta beroende! De sätter sig ingenstans på min kropp .. Konstigt nog. Men de blir jääävulskt dyrt om man dricker några flaskor i veckan kan jag lova!
Idag på jobbet så har det gått bra. Vi har haft det väldigt lugnt och inte en enda gäst i resturangen. Det gjorde att vi i lugn och ro kunde ägna oss åt de 22 gästerna vi hade i afterworken och kunde diska undan och städa undan i lugn och ro och komma hem "tidigt".
Tack för idag nu ska jag se på film!

Torsdag

Detta är då skorna som jag köpte igår. Snygga va? Känner mig iallafall sjukt jäkla nööjd!
Idag så har jag inte gjort särskilt mycket alls. Jag vaknade imorse med världens huvudvärk och tog mig en panodil och sen gick jag upp och satte mig i soffan där jag sitter nu med.
Jag har dock lagat kycklingpasta idag till lunch och goooood blev den! Jag sitter och äter på den just nu och ska jag vara ärlig så går det inte så bra att äta och skriva samtidigt så jag ska sätta mig och se ett avsnitt andra avenyn och äta nu.
Johannes är ute och fiskar och ska få smaka på pastan sen när han kommer hem.
3.5 timmar kvar till jag börjar jobb. Niiice!
nomnom..

Onsdag

Då har man gjort stan med Bea då och trevligt var väl de!
Vi gick runt i olika butiker och kollade men vi köpte ingenting någon utav oss. Däremot så ska jag snart fara mot jobbet och då ska jag svänga förbi en person för att köpa skor. Svin snygga från Nelly för endast 150 kr. Jag har två liknande som är ett par i grått och ett i beigt. Dessa är då svarta så det är ju kul. Då har man tre färger som passar till iprencip allt. Inte illa!
Johannes har dock kommit på en egen regel som lyser som så att varje gång jag köper ett par nya skor så måste jag slänga ett par av mina gamla.
Fast nä, det tänker jag inte göra denna gång!:)
Jag börjar inte jobba förens 17.00 så fram tills dess så ska jag bara sitta i soffan och slappa.
Jag har ont i magen och i mina fötter..

Tisdag

Idag så har jag ränt runt lite överallt faktiskt och jag som lovade mig själv att försöka ta det lugnt och vila mina ben och fötter när jag har chansen.. Men nejdå!
Idag så har jag varit runt på olika affärer och handlat som Ö&B, Dollarstore och coop sedan så har jag även varit förbi försäkringskassan och sen åkte jag till Svensbyn innan jag skjutsade Johannes till jobbet.
Hade tänkt laga fransk löksoppa idag och försökte bjuda in både Johannes och Mor å far men alla tre bangade och ville ju absolut inte ha så det blir att laga det någon annan dag när jag är ledig. Kanske blir nästa vecka då!
Har föresten funderingar på att åka till Göteborg från Älvsbyn med tåg på Söndag eftersom att jag är ledig hela nästa vecka. Sedan så åker jag hem tre dagar senare med nattåg på Onsdag. Skulle vara så grymt roligt om någon ville följa med men de verkar vara svårt att få med någon nu? Iallafall så har jag en syster där- Jennie som jag så gärna vill hälsa på och de skulle vara kul om någon följde med.
Jag vill göra något roligt under mina lediga dagar och anser då att åka till Götet var en ypperlig idé från min sida.. Annars åker jag troligtvis själv!
Imorgon börjar jag inte förens 17.00 och ska då fram tills dess gå på stan med Bea. Det ska bli så roligt att träffa henne igen eftersom att vi inte setts på ett tag.
Nu ska jag ha soffhäng för mig själv ett tag!
Ha det fint.
Nu har iallafall jag plocka fram mössan och mina sjalar. Då slipper jag ju frysa.. Som jag alltid gör!

Duktiga jag!

Jobbade till 23.30 idag och satt sedan kvar och väntade på skjuts utanför Järnspisen i ungefär en kvart men som tur var så var vädret fint och jag slapp sitta ensam.
Jag hade nämligen sällskap av en inte så jätte skygg igelgott under tiden jag väntade och söt var den. Den satt bara en bit ifrån och kollade sådär gulligt och fundersamt på mig.
Sedan jag kommit hem så har jag rensat bland alla papper som så många gånger förut.
Vi har ju såklart pärmar där vi sätter våra papper både jag och Johannes men min pärm har jag nu rensat ut totalt och de visade sig att det egentligen inte var så mycket viktiga papper i den utan nästan bara papper som var viktiga under just den månaden och nån månad framåt. Pärmen blev så mycket lättare och rymmer därmed mycket mera viktiga papper som måste få plats.
Sedan så rensade jag i tidningsstället där det fanns en massa onödiga reklamtidningar och reklampapper som direkt åkte i sopkorgen men alla tidningar från tillexempel kicks, village och Ikea fick stanna kvar SÅKLART.
Jag har efter de hunnit plocka ur diskmaskinen också och samlat ihop lite tvätt så jag slipper göra särskilt mycket skitgöra under morgondagen då jag ju faktiskt är ledig, precis som jag trodde.
Sen jobbar jag ju mellan Onsdag till Lördag så då vill man ju självklart inte jobba på sin lediga dag också, som ni kanske förstår? hehe.
Nu kära vänner ska jag inte sova utan jag ska ta mig tusan kolla klart filmen som jag började se igår.
Ha det fint!
Min tåmpis.

No more coke(!!)

Då har man nyss duschat och förutom de inte gjort särskilt mycket alls idag, egentligen.
Jag som hade tänkt hinna med något roligt och vettigt men jag tror inte att det blir så iallafall..
Jag har nämligen huvudvärk så jag tror att det bara blir att stanna inne hela dagen faktiskt men vi ser väl om de ändras. Jag börjar ju inte förens om 3.5 timmar så!:)
Jag har föresten idag bestämt mig för att försöka övervinna mitt coca cola beroende och börja dricka te och Loka oftare. Känner att det börjar kännas lite jobbigt att alltid vara sugen på coca cola utan att göra något åt de så nu tror jag minsann att jag ska ta mig i kragen kring de.
No more coke.

9/9

Sedan jag skrev senast så har jag hunnit kolla på ex antal bilar på blocket.. Jani, det kliar i fingrarna kan jag lova och jag hade sp gärna velat köpa mig en bensinbil, kombi av något märke men jag vet inte riktigt vilket än.
Jag har kikat på de flesta märkena egentligen men en passat, en ford mondeo eller en audi känns väl mest lockande. Får kolla lite mera men några intressanta har jag iallafall stött på!
Efter de så kollade jag på film och åt en kycklingpasta med mitt hjärta i soffan och sen for jag till Matilda och spelade bingolotto med henne och Isabell.
Det blev dessvärre ingen vinst för mig denna gång heller men Matilda vann hundra kronor iallafall och det är en bra och trevlig Söndagssyssla bara man har bra sällskap.
Nu ska jag äta gotta och kolla film igen. Johannes sitter och spelar men de kan han gott göra med tanke på att han inte vill se samma film som jag.. Jag ska se en tecknad film. Hehe!;)
Imorgon börjar jag inte förens 17.00 och fram till dess så måste jag hinna göra något vettigt för om jag ska vara ärlig så har jag inte hunnit något som jag tänkt idag förutom att jag har diskat undan all disk. Resten får jag ta imorgon, som att måla klart sängramen tillexempel.
Här är en bild på en fin ford mondeo, den vill jag faktiskt ha. Den vill jag faktiskt köpa! Eller.. Jag har ju inte riktigt bestämt mig ännu..
En bild på en del av sovrummet. Här ser ni iallafall lite av golvet och tapeterna. Snart ska de läggas lister och sen ska all inredning in då kommer de bättre bilder. Wooho!
Jäkla nitlott.

Söndag

Denna veckan tycker jag personligen har gått jätte fort! Jag har nästan inte hunnit med och ändå jobbade jag bara 4 dagar.
Nu denna vecka som kommer så ska jag jobba mellan Måndag-Lördag och sen har jag en hel ledigvecka framför mig efter det. :) De ska faktiskt bli skönt att verkligen få vila upp sig men jag tror ändå att jag kommer att ha lite väl mycke myror i benen. Jag kommer förmodligen varje dag jag vaknar tro att jag ska fara och jobba. Haha.
Då kommer Jessica och Markus hit till mig och jag vill verkligen komma på något roligt som vi kan göra men de står väldigt stilla. Haha. Hoppas jag hinner hitta på något fram tills dom kommer iallafall!
Nu idag så ska jag måla sängramen, göra något annat vettigt, och sen ikväll fara och spela bingolotto med Isabell och Matilda.
Kulikul!
Nu ska jag äta min lunch hade jag tänkt!
Ha de fint.

Fredag

Helloo!
Nu, snart så tar de flesta helg och jag jobbar hela helgen som vanligt. De skulle faktiskt vara mer konstigt att få vara ledig under en helg nu än jobba under en som jag gjort varenda helg, i stort sett sedan i Mars. Man tänker inte ens på de längre, vilket faktiskt är rätt så skönt!
Jag börjar inte jobba förens kl 4 så jag har nyss ätit palt till lunch och slagit på en tvättmaskin med sängkläder så vi kan sova i en renbäddad säng inatt. Härligt!
Jag somnade typ där vid halv 1 igår och sov till 12 idag.. Helt otroligt men jag var verkligen helt slut igår och hur trött som helst så jag behövde dessa 12 timmars sömn.
Nu känner jag mig ju utvilad iallafall!
Imorgon ska jag jobba bröllop mellan 15-03. Älskar att jobba bröllop trots att det blir långa pass. Det är sååå kul!
Igår målade jag täckfärgen på sängramen. Det blev verkligen fint!:) Längtar tills hela sängen är målad och klar. Jag ska föresten springa ner och måla litegrann nu tror jag!:)

Torsdag

Halloo!
Torsdag idag då och vi har ju faktiskt rätt så fint väder ändå, trots att det blåser och inte är så varmt. Solen skiner ju iallafall!
Jag hade en jätte trevlig kväll igår med Johanna, Isabell och Matilda föresten. Vi hade spelkväll hemma hos Isabell och sen gick vi ut på krogen ett tag.
Idag så har jag legat framför tvn största delen av denna dag men jag har även hunnit lite nytta som städat upp litegrann, satt smutsiga kläder i smutskorgen, plockat ur diskmaskinen och bäddat sängen.
Här ser verkligen ut som en byggplats nu i hallen och i datarummet.. Men de kanske inte är så konstigt med tanke på att vi ju faktiskt fixar i sovrummet.
Johannes har nu hunnit lägga golv, tak och satt tapeterna så nu är det bara listerna kvar som ska sättas och sen kan vi flytta in sängen dit och börja sova där. Underbart!
Nu, idag så ska jag bjuda mamma på middag så jag sitter väl egentligen här och skriver i brist på annat för att jag väntar på att hon ska komma och sen så är jag så otroligt sugen på att gå på bio ikväll och se snabba cash 2. Den verkar bra och med tanke på att jag gillade den första så borde ju jag även gilla den andra? logiskt sett.
Vi får väl se hur de blir med den saken men de hade ju inte varit illa alltså.
Joannes kommer ju ändå inte hem förens kl 22 ikväll så jag har ju ingen att umgås med direkt och inga planer heller för den delen.
Imorgon och på Lördag ska jag jobba och sen är jag ledig två dagar igen!
Ha en bra Torsdag.
Dessa fönster som ni ser där, högst upp på bilden.. Dom har jag putsat!
En grej kan jag bara tala om för er- Jag är oerhört höjdrädd och detta var inte för vanligheten att jag kliver upp på en stege . Det kan jag tala om för er!

Tisdag

Godmorgon!
Idag så var jag uppe redan halv 9 och trot eller ej men jag var pigg(!!) S otroligt sköööööönt.
Fint väder fick vi ju idag också men dessvärre så kan jag ju inte ta del av de särskilt mycket med tanke på att jag börjar jobba på 40 minuter.
Nu är farfar här på besök, men han är ute och plockar bär på gården. Tänk att han alltid ska vakna där vid 4-5 på morgonen och sedan vara uppe ändå fram till kvällen. Helt olikt mig och mina sömnvanor. Gullfarfar!♥
Jag var hos han och Eva och hälsade på igår iallafall och nu är han här, det känns kul!
I övrigt så sitter jag och äter mackor och en kopp te och Johannes sover som en stock.
Igår så hade vi grillmiddag hemma hos oss där det bjöds på biff, friterade pommes, lökringar, majs, pepparsås och haloumi ost. Mumms!
Det blev inte så sent som ni förstår med tanke på att både jag och Isabell börjar tidigt idag men det var skönt så känner man sig uvilad idag.
Igår var jag och Matilda även på stan så jag köpte med mig ett par gardiner, en ljuslykta, plus lite annat till huset och det blev så fint och mysigt här inne. :)
Nu ska äta klart och kolla hur det går för farfar, sedan fara på jobbet.
Nästa gång ni ser en bild på mig så är jag långhårig för ikväll ska mitt hår förlängaaaas. Wooho!
Ha det fint!

Söndag

Nu har jag jobbat i två dagar och långa pass har vi haft.
I Fredags så jobbade jag i Afterworken och då var Johannes föräldrar där och åt, trevligt med lite kända ansikten. De händer inte allt för ofta!
Igår så jobbade jag i Resturangen med kockarna och Johanna och vi fick gå hem där vid 24 och då var jag verkligen hur trött som helst så jag tog bilen och körde direkt hem till Johannes och kollade film. Den filmen kan jag ju föresten rekomendera. Johnny Depp var en av huvudrollerna och filmen heter dark shadows så då vet ni som inte har sett den att den absolut är godkänd från min sida och är värd att ses.
Nu idag så ska vi se snow white and the huntsman som jag också tror är väldigt bra så de ska bli kul. Har ju faktiskt velat se den sedan den gick på bio!
Johannes och hans pappa har ju föresten tapetserat klar i sovrummet nu också om jag glömt att tala om de?
Det blev hur som helst riktigt bra så nu när både tapeterna och taket är klart så är de ju bara golv som ska läggas och slutligen de sista av och sängramen som jag måste måla innan vi äntligen kan flytta in våran säng dit och börja sova där.
Sen ska vi börja med datarummet och därefter toaletten kring jul.
Vi har ju dock bara en toalett och då den inte går att använda så blir de ju förstås lite komplicerat så vi ska bo hos Johannes föräldar tills allt är klart där inne. Tur är väl de!

Idag då?
Söndag som sagt och vi har egentligen inte gjort särskilt mycket. Vi båda har varit lite lata hela dagen lång trots att vi varit utvilade så big boy fick laga våran lunch idag och sen for vi ut med Johannes pappa och testade hans båt. som visades vara en riktigt fin och bra en!
Nu ska jag färga mitt hår för på Tisdag så ska det förlängas och då vill man ju såklart inte ha en massa utväxt!
Ha det fint.
RSS 2.0