Onsdag

Hello!
I Måndags så var jag förbi mina brorsbarn och hälsade tillsammans med mamma och pappa. Innan det så var dom på besök hos oss och lämnade en julklapp till mig och Fredde som jag till allas förvåning faktiskt har hållt mig från att öppna fortfarande!
Vi fick julklappen tidigare i år eftersom att dom åker till Thailand redan på Lördag och stannar där över jul. 
Även jag gav min julklapp några veckor tidigare till Fredde i år, det blev en jacka från Intersport som han själv fick välja ut. 
Han hade egentligen tänkt betala den själv först, men eftersom att jag hade en sån enorm idétorka över vad jag skulle ge han i julklapp så tyckte jag att denna var perfekt. Nu slipper han frysa i vinter!♥
 
Igår jobbade jag sent, vilket jag har gjort nu varje arbetspass dom senaste veckorna känns det som.
Igår jobbade jag mellan 14-24, alltså 10 timmar, men idag är jag däremot ledig så det var rätt så skönt att få ta sig en sovmorgon fram till 9.30 imorse när jag inte somnade förens sent inatt någongång.
Sedan jag vaknade imorse så har jag hunnit ta det lugnt hemma i sängen framför en film med hunden, vi var därefter ut på promenad och jag har hunnit vara förbi stan en sväng, Jag har även hunnit träna i lite över en timma, solat i 16 minuter och nu sitter jag bara här i sängen och tar det lugnt ett tag medans jag väntar att min sista tvättmaskin ska bli klar och sen ska jag tvätta bort inpackningen som jag har i håret.
Abbott leker mördarhund nedanför sängen och har lite svårt för att bestämma sig för vilket utav mjukisdjuren som ska plågas ihjäl först.
Jag har också hunnit klicka hem en hel del hårprodukter från Lyko för sammanlagt 1300 kronor, perfekt inför i vinter.
Jag måste då säga att jag själv tycker att jag hunnit med rätt så mkt nu idag när jag varit ledig och de utan stress så det är ju alltid en fördel.
Middag hos mormor klockan 4 och i övrigt så har jag inte mycket annat planerat idag, får väl se om jag bara är lat och stannar hemma efter de eller om jag hittar på något.
Fin Onsdag har det iallafall varit, synd bara att all snö som kommit de senaste dagarna nu har smält bort och de har blivit mörkt och blött ute igen. Låt oss iallafall få en vit jul, tack!
Här är några bilder som Sandra tagit i Måndags. :)
 
 
 

Cosy♥

Denna dag har varit bra, ute snöar det förfullt och jag har gått runt och tänt upp ljus i lägenheten och lyssnar på julmusik medans Abbott ligger och myser på mattan i vardagsrummet, jag antar att han är lite pöms efter våran promenad som vi kom hem ifrån nyss.
Snart ska mamma och pappa komma förbi så då ska jag bjuda dom på det som är kvar av min frusna cheesecake som jag bakade till Freddes födelsedag igår, Det är ju så otroligt gott och så otroligt enkelt..
Jag är dock så dålig på att äta fika själv, men det är ju kul att baka så man har hemma om det kommer folk och hälsar på så man kan bjuda folk på de iallafall.
Efter att mamma och pappa varit här så ska jag äta middag, sen får vi se om jag orkar fara in till stan och träna , annars ska vi ha filmkväll och bara ta det lugnt, det kan ju vara skönt det med efter att ha varit igång nästan hela dagen.
Ha en fin Måndag!:)
 

Hello!
Söndag idag och en minst sagt hektisk vecka har passerat och är förbi.
Det har varit skönt att vara ledig idag så man har fått vila upp sig lite också har jag äntligen fått umgås med min underbara som varit borta i Arjeplog i en vecka. Han kom hem redan i Fredags men eftersom att jag har jobbat både i Fredags och Lördags så har vi inte hunnit ses nästan någonting förens idag då vi även har firat hans 23 års dag. :)
För två timmar sedan så åkte han dock tillbaka till Arjeplog igen för att fortsätta med körkortet så nu är det tomt här hemma och jag och Abbott Saknar honom redan.♥
På tal om något annat så har jag kommit igång rejält med träningen nu och har tränat 5 dagar i veckan sedan en månad tillbaka. Det känns så otroligt skönt, och jag mår så himla bra av det. Jag vill verkligen inte komma av mig igen för jag vet att om jag trappar ner med träningen så blir jag lat och skiter i det i stort sett helt och hållet, vilket jag gjort i sommar.
Imorgon är jag dock ledig igen så då ska jag och Jessica ta oss en långpromenad medans Abbott ska få umgås med sin mamma och sen ska jag träna och hitta på något roligt efter de.
I veckan jobbar jag Tisdag, Torsdag, Fredag och Lördag igen och så mycket mer än så vet jag inte om den kommande veckan. Får väl se vad jag hittar på under dagarna då jag är ledig. 
Fredde kommer ju hem redan på Torsdag istället för Fredag så i helgen blir det lugnt efter jobbet och bara umgås med han och ha myskväll hemma precis som denna helg har sett ut.
Det bästa av det bästa helt enkelt.
Nu ska jag gå ut med hunden en sväng och sen ska vi kolla film och sova därefter. :)
Bjuder på lite bilder från några veckor tillbaka, fram till idag.
 
RSS 2.0