Söndag

Hello!
Nu har en nykter helg som har bestått av massa kärlek och jobb passerat. Den har med andra ord varit mycket bra, men nu är jag ledig i två dagar och dom ska jag försöka ta vara på så mycket som möjligt.
Vädret idag har väl varit lite opålitligt och lite fram och tillbaka mellan sol, regn och moln. Men jag känner mig glad ändå för Fredde är ju ledig och jag har därmed någon att umgås med under hela denna dag/kväll.
Till lunch idag unnade jag mig en kycklingpasta, som jag i vanliga fall brukar äta mins 4 gånger per månad men som jag inte ätit en enda gång denna månad förens idag. Det var någonting som fattades kände jag och gott var de!
Fredde har varit duktig och städat lägenheten och diskat undan all disk idag faktiskt, medans jag duschade, latade mig och målade tånaglarna.
Mycket mer kommer inte hända nu idag, blir väl bara att vara hemma och ha filmkväll sen så jag ska köpa hem nå gott till oss och ladda hem nån grym film därefter, men nu- tillaga några matlådor till mitt hjärta så han har lunch på jobbet imorgon!:)
 
 

Torsdag

Idag har jag tagit mig en riktig sovmorgon, men först steg jag upp klockan 6 och skjutsade in Fredde till jobbet.
När jag kom hem så var jag dum nog och gick och la mig igen och kollade en film och somnade då såklart framför den och vaknade igen klockan 11 (!!) Fy tusan så less man blir. Jag som egentligen gillar att vara vaken tidigt numera.
Jag får väl se det som så att jag är grymt utvilad inför dagens/kvällens arbetspass som börjar klockan 3 då. Haha.
Idag fick vi ju dessutom någorlunda fint väder också, så det är ju extra tråkigt att missa de, och om de inte vore så att jag slutar så jäkla sent ikväll så hade jag tagit mig en promenad till och från jobbet idag.
Nu ska jag göra mig nån macka med avokado och sätta mig ute i solen ett tag, då den ändå lyser för jag tror nämligen att det kommer att bli sämre väder snart då det börjar synas mer och mer moln på himlen. Så otroligt tråkig sommar detta har varit. Ångrar till och med att jag tog ut semester om de inte vore för alla ikea svängar och flytten som jag nog inte hade hunnit med annars.
Ha en fin dag!
Mina extremt goda avokadomackor som jag numera äter till lunch varje dag. Lite nyttigare, lite godare, lite bättre!
 
 

Onsdag

Varit ledig idag men har som vanligt passat på att göra annat behövligt här hemma då istället som tillexempel tvättat upp all våran tvätt, bytit sängkläder i sängen och städat lägenheten.
Nu är dock allt klart och jag kan slappna igen, så lite ledig fick jag ju i alla fall vara.
En sväng till Svensbyn, Bergsviken och stan har jag också hunnit med idag mellan maskinerna med tvätt och med mig hem från stan fick jag en fin vit ljuslykta, doftolja och två söta prydnadsugglor som för tillfället pryder en del av vardagsrumsfönstret.
Till middag idag blev det taco för mig och min fina och det var riktigt gott, men av någon märklig anledning så tar jag alltid alldeles för mycket och är så mätt så jag håller på att sprängas när jag ätit färdigt.
Imorgon och hela helgen är det jobb igen som gäller och sen är jag ledig i två dagar igen.
Till veckan är det ju föresten Piteå dansar och ler igen, men jag har faktiskt inte planerat att gå ut någon kväll i år då jag inte alls känner suget för det eftersom det enligt mig inte varit något speciellt alls under de senaste åren som varit.
Jag kommer ju ändå att jobba under hela PDOL igen så då lär det väl kännas lika onödigt som förra året att gå in. Men jag kanske går in någon dag under dagen i alla fall och kikar.
Jag och Jessica har ju ändå varit på Hamnfestivalen i Luleå i Lördags, och kan inte direkt tänka mig att det är så stor skillnad mellan festivalerna, men vi ser väl hur det är. Rätt som de är så ska Fredde eller nån av mina kompisar ut och får med mig på de i alla fall. Är ju inte omöjligt precis!
Nu ska jag umgås lite med mitt hjärta, för oss blir det filmkväll kvällen ut!♥

Fredag

Hej allihopa!
Hoppas allt är bra med er för nu var det längesen jag skrev några rader här igen. Har blivit så grymt dålig på att uppdatera mig, men det händer egentligen ingenting speciellt nu, men jag lever och mår bättre än vad jag gjort på länge tack vare alla fina runt omkring mig.♥
Nu har jag börjat jobba igen i vanlig ordning och det känns faktiskt skönt att vara tillbaka i vanliga rutiner igen.
Enda nackdelen är väl egentligen att min bättre hälft jobbar mellan 06.30-16 Måndag till Fredag så vi ses inte jätte mycket under vardagarna förutom Måndag, Söndag och Onsdag då jag är ledig.
Nu har han dessutom varit och jobbat i Kalix i ett dygn, kom hem igen igår och åkte till sin pappas stuga imorse och ska vara där över helgen. Jobbigt att sova utan han nu helt plötsligt då vi sovit tillsammans varje natt i flera månader nu. Längtar till på Söndag när han kommer hem igen!♥
Vi har ju även fått väldigt fint här hemma i lägenheten nu, allting är klart äntligen och vi känner oss väldigt nöjda!
Här kommer några bilder från lägenheten just nu, har inte så mycket mera att skriva. Jobbar hur som helst varje helg nu fram tills ungdomarnas skolstart och sen börjar jag om på mitt vanliga schema varannan helg.
Dessa bilder togs för ett tag sedan när vardagsrummet precis blivit klart så nu har vi fått dit en vit högblank tv-bänk mitt emot soffan, en tv på den såklart och en vit matta under tv-rums bordet.
Vårat fina sovrum.
Hallen!
Toaletten.
Uteplatsen.
Köket.
RSS 2.0