Måndag

Ligger nu här i sängen med Abbott på magen efter att ha varit borta sedan klockan 10 på olika ärenden i stan.
Jag har även hunnit slå igång en tvättmaskin med kläder och lite senare ska jag städa upp här hemma.
Min helg har föresten varit jätte bra!
I Fredags så jobbade jag sent så då han jag inte med så mkt annat utan direkt jag kom hem så gick jag i stort sett och la mig och sov.
I Lördags så var det middagsbjudning hos mamma och pappa som jag nämnde tidigare och kvällen var verkligen jätte trevlig, innan de så var vi och hälsade på Jennie och Murat en sväng för att kolla in deras nya hus och efter de hade vi dessutom främmande av min syster Jennie och Erik och av dom så fick vi en superfin ljuslykta i inflyttningspresent som nu pryder en del av vitrinskåpet tillsammans med alla glas.
Igår så kom mamma och pappa och hälsade på oss en sväng och vid 7-tiden så åkte vi tll Böle och hälsade på Freddes mamma, Sebbe och Peter. 
Tack för en super bra ledig helg allesammans!♥
Några bilder från i helgen. 
 
 
 

Tisdag

Hello!
I helgen så blev det lugnt för min del, trots halloweenfirande på alla håll och kanter i denna stad. 
Istället så körde vi en Personalfest/inflyttningsfest i Söndags så vi samlades halv 12 och åkte sedan till Olearys i Luleå för att bowla och äta god mat.
Det var grymt trevligt må jag säga och sen när vi åkte hem med buss igen till Piteå så gick vi vidare till Isabell för inflyttningsfest där vi pratade och spelade spel, samt åt ännu mer gott.
Igår var jag aningen sliten och var därför hemma hela dagen lång tillsammans med Abbott.
Idag har jag tagit tag i städning här hemma så jag har dammsugit, plockat undan, diskat, skurat och tagit toaletten.
Nu är det fint här hemma igen, abbott sover i sin bädd och jag klämmer en pizza till lunch innan jobb mellan 14-22.
Denna vecka kommer i stortsett bara bestå av jobb fram till på Fredag iallafall och sen har jag ledig helg och då är vi bjudna på middag hemma hos mamma och pappa tillsammans med alla andra syskon och respektive. Ska bli trevligt!
Ha en fin vecka allesammans!:)
 
RSS 2.0