vårat lilla monster.

Världens bästa Abbott!
 
 
 

There is no place like home.

 
 

Söndags uppdatering.

Hello!
Nu har det minsann hänt grejer här sedan jag skrev sist.
För det första så har vi skaffat hund. En liten kortårig kille som nu är 10 veckor gammal, världens busigaste och världens sötaste. Rasen heter prazsky krysarik och hunden Abbott.
I övrigt så har det rullat på som vanligt med jobb och umgänge tillsammans med mina vänner och pojkvän.
Igår så var jag och min fina och åt på golden dragon och hade därefter världens myskväll här hemma.
I fredags så drack jag igen efter att ha haft tre nyktra och lugna veckor, det var en mycket trevlig kväll tillsammans med Isabell och Matilda, men nu blir det nyktert ett tag igen eftersom att jag ändå jobbar två helger i rad nu. :)
Idag så jobbar Fredde så jag ska möta upp Bea för en fika i gallerian klockan 1 och sen ska jag fara och hämta Abbott hos mamma och pappa. Han har sovit där över natten så han skulle slippa vara ensamen när vi var och åt igår, det var lika bra även om det blev en nykter kväll för oss båda.
I övrigt så tycker jag att tiden går så otroligt snabbt, man hinner liksom inte med och snart är det Jul och all denna stress som kommer med den. Älskar julen, det finns ju inge mysigare högtid. Men på jobbet är det stressigt, mycket gäster och mycket att göra. Tur att vi är världens bästa gäng!
Månaderna efter sommarn har i stortsett bara flygit förbi mina ögon.. Jag har inte riktigt hunnit med, för jag tycker verkligen att det nyss var juli.
Jag och Fredde har ju tillochmed varit tillsammans i 6 månader nu, dvs ett helt halvår?! Helt sjukt. Men det sägs ju att tiden går snabbt när man har roligt och ska jag vara ärlig så är jag otroligt lycklig och glad, mår sjukt bra och har roligt i stortsett varje dag nu så inte alls särskilt förvånad över att tiden går fort, när jag nu tänker efter.
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0