Måndag

Har haft en sån otroligt bra helg, så det nästintill är obeskrivligt.
I Fredags så  gick jag på stan under dagen och fyndade en massa snygga kläder som fick följa med mig hem. Jag hhittade till och med två stycken tunikor till mamma som jag inte kunde låta bli att köpa.
Klockan 6 blev vi bjudna på middag hos Jennie och Erik på stugan tillsammans med alla syskon, respektive och föräldrar.
Efter maten så lekte vi lekar och hade olika tävlingar och sen tog vi en paus och åt efterrätt och drack kaffe innan vi fortsätte leka ännu mera. 
Tål att nämnas att jag, Fredde och Viola vann alla tävlingar också!;) Viktig detalj.
Jennie och Erik hade ordnat med alla dessa lekar och tävlingar och även fixat en skattjakt till barnen. Mycket bra intiativ som uppskattades av oss alla!:)
När klockan närmade sig 22 så for vi hem till mamma och pappa och grillade korv och satt ute framför elden. Vi spenderade sedan natten dära och åkte hem vid 12 dagen efter.
I Lördags så For jag, Amanda, Sara, Jenny och Bea för att kolla på Elins bröllop i Öjebykyrka. Riktigt vackert var det!:)
Efter bröllopet så for vi och åt på pentryt och sen hem till Bea och åt efterrätt, drack drinkar och festade hela kvällen lång.
Det blev ingen utgång för mig och Bea, vi nöjde oss med kvällen där krig 12, då vi båda var trötta och inte orkade gå ut tillsammans med dom andra. Men det var skönt dagen efter kan jag säga. 
Igår hade jag och Fredde en lugn dag/kväll hemma och idag har jag inte heller gjort särskilt mycket, men då har vädret inte varit särskilt roligt så man har ju ite direkt velat vara ute heller. 
Fredde ska jobba natt inatt så då bir jag och Abbott ensamna igen. Han har lagt sig för att vila nu ett tag innan han ska fara iväg till boden så han orkar. Han har ju även jobbat dag idag så förstår att han är trött!
En vecka är nu kvar av min semester, den ska jag ta vara på precis lika mycket som de andra tre jag redan har haft. Denna semester har verkligen varit kanon! ♥
 
 
 
 
 
 

Måndag

Min helg har varit väldigt bra faktiskt.
I Fredags så steg jag upp tidigt för att tvätta och städa här hemma sedan när klockan närmade sig 1 så åkte jag till Sunderbyn för att hälsa på en kompis. Jag åkte därifrån vid halv 4, direkt hem och sen for jag och Fredde och hämtade upp Dennis, Linda och Johan och sen åkte vi tillbaka till Lule igen för att kolla hockey. 
Matchen slutade dessvärre med förlust för vårat kära Lule så vi alla åkte därifrån missnöjda.
Jag och Fredde var båda trötta den kvällen så vi gick och la oss direkt vi kom hem, men det är alltid skönt med tidiga kvällar för omväxlingsskull.
I Lördags så var vi förbi Nolia, åkte helikopter och kollade runt. Tror Helikopterturen var en spännande, men även väldigt rolig upplevelse för oss alla också fick vi ju lite fina bilder på mobilerna också.
På kvällen så var vi bjudna på Fest hon Jens där det var en hel del folk. Kvällen var extremt trevlig och vi valde att fara hem istället för att gå ut på krogen klockan 12 när dom andra skulle ut på 1906.
Igår (Söndag) så var det en otroligt lugn dag för oss båda. Vi beställde hem pasta från ängeln som vi åt till lunch och iövrigt så var sängen väldigt bekväm så några filmer han vi allt se.
Idag så steg jag och Abbott upp redan klockan 7 då vi vaknade när Fredde skulle upp på jobbet.
Vi började morgonen med en kort promenad och sen hade vi frukost/morgonmys i sängen ett tag.
Till Lunch idag käkade jag taco och sen var det dax för en ny promenad som var längre än den första och efter det så ställde jag mig och diskade  undan all disk från i helgen.
Fredde kom hem från jobbet vid 4 men åkte nästan direkt till Bergsviken efter de och jag for till långnäs på stugan för att gratta Jennie som fyller år idag.
Imorgon ska jag och Abbott börja dagen med en Promenad tillsammans med Jessica och sen får vi se vad dagen har att erbjuda!
Hoppas alla har haft en fin och bra helg!=)
 
 
 

storforsen :)

 
 
 

Bildbomb!:)

Bjuder på några bilder från den senaste tiden. 
 
 
 
 
 

Torsdag

Idag har jag haft en lugn dag hemma så bortsett från en långpromenad med Abbott, byte av sängkläder i sängen och att jag har dammtorkat i lägenheten samt diskat så har jag bara legat ute i solstolen.
När Fredde kom hem så åt vi tacos till middag och det är ju faktiskt någonting som man aldrig någonsin kan bli less på. Det är ju så otroligt gott!
Idag har vi dessutom haft det svalare ute under dagen än igår så då har jag inte behövt ha dåligt samvete för att jag spenderade omkring 2 timmar inne. Faktiskt rätt så skönt!
Efter vi ätit så for vi ut och körde bil. Vi tänkte bada Abbott på Gläntan, men det var så pass mycket folk kvar där så vi slutade ut det och körde vidare fram tills att vi kom fram till hortlax och beslutade oss för att hälsa på Krille och Lotta en sväng.
Nu ska vi bara kolla film och ha myskväll som avrundning av denna dag. 
Imorgon ska jag tvätta på förmiddan och sen ska vi iväg med Linda och Dennis till Luleå för att kolla hockey vid 7. 
 

Tisdag

Igår var en bra dag. Jag spenderade hela dagen på stan för att hitta den rätta mattan till vardagsrummet och lite annat smått och gott till mig själv som jag behöver, höll på att köpa hem ett par jeans till Fredde också, men just dom jeansen som jag tänkte köpa var slutsålda just i hans strl så det fick vara. (Shoppade ändå nästan hem en hel garderob med T-shirtar, kallingar, och tröjor till Fredde förra veckan..) 
När jag tillsist kommer hem igen så möts jag i dörren av en glad pojkvän och en ännu gladare hund som hoppar och skuttar, gnäller och tjuter fram och tillbaka mellan vardagsrum, kök och hall.
Världens finaste Fredde håller fram världens vackraste blommor till mig och säger: varsågod gumman..♥ Hjärtat smälte.
Då var genast den dagen räddad, för att jag sen skulle dammsuga, skura och diska gjorde mig ingenting när blommorna så vackert prydde köksbordet. Köket har aldrig sett så fint ut som nu! Älskar dig så oerhört mycket, till månen och tillbaka- världens bästa, underbaraste pojkvän!♥
 
Idag har det varit väldigt fint väder hela dagen och även nu på kvällen.
Jag och Abbott har varit ute i stort sett hela dagen och solat ute på våran uteplats men även varit ut på en långpromenad samt några snå lite då och då fram tills nu.
Vid 15-tiden så åkte jag in till stan för ett gympass där jag tränade kondition, ben och rumpa. Känns skönt att vara tillbaka igen efter två månaders uppehåll, minst sagt och jag kände verkligen att jag behövde det.
Nu har magen börjat bli bättre, idag har jag faktiskt kunnat äta riktigt bra utan att få en massa magkramp så det känns att det är påväg åt rätt håll. Tummarna upp för de!
Fredde slutade jobba klockan 4 och när jag kom hem så satt han i sovrummet framför tvn och var trött. Precis som vilken annan Tisdag som helst, I vanlig ordning med andra ord!
Jag hoppade i duschen, satte i en hårinpackning i håret och ställde mig därefter och lagade middag till oss.
Ikväll ska vi bara vara hemma, ha filmkväll och mysa!
Godnatt. :)
 
 

Semester-Söndag! :>

Nu har jag haft semester i en vecka och under den här veckan som varit så har jag inte gjort något speciellt egentligen. Det vanliga som att umgås med pojkvän, vänner och familj och bara stressat ner efter sommarens jobb.
Åkte dock på magkatarr nu såhär lägligt in i den första semester veckan så nu äter jag medicin för det.
Har inte börjat bli det minsta bättre än, men då har jag ju bara ätit medicin i tre dagar och ska äta den i två veckor, men hoppas det går över snart så man kan fortsätta att njuta av semestern ordentligt.
I Fredags så somnade jag och Fredde väldigt tidigt båda två, vi låg klubbade i sängen redan från klockan 18 och innan klockan passerat 21.30 så sov vi båda två.
Jag hade oturen att vakna där vid 12 och hade svårt för att somna om efter de så låg vaken fram tills klockan var halv 3 ungefär innan jag somnade om igen men Fredde sov sådär 14 timmar den natten och vaknade upp vid halv 12 dagen efter.
När klockan närmade sig 14.30 så åkte vi sen till Svensbyn och därefter vidare på Alicias namngivelse i Lillpite.
Där blev vi bjuden på god mat och dryck, trevligt sällskap och mycket prat, skratt och bebismys.
Senare under kvällen så for vi vidare till Sofia och Andreas och sen gick vi ner till Södra och satt i en båt tillsammans med en massa trevligt folk.
Idag så har vi minsann inte gjort mycket alls. 
Jag har gått ut på några promenader med Abbott, men förutom det så har vi bara varit hemma men då har jag hunnit städa, diska och lite annat behövligt också så de är som de flesta andra Söndagar egentligen!
Nu ligger Abbott och sover, Fredde spelar NHL och jag fördriver tiden samtidigt som jag väntar på att en film ska laddas hem. 
I veckan ska det tydligen för de mesta vara fint väder har jag hört så då blir det förhoppningsvis mycke häng på havsbadet, sol och bad!
Fortsatt trevlig sommar på er. :)
RSS 2.0