I love it!




ut och stek folket, sommarn är här.

repear, repear, repear..

Idag  så slutade jag återigen tidigt (halv 12) så jag gick in till stan  och shoppade lite hårprodukter (tag 3 betala för 2) det blev ingen större summa pengar för så bra hår produkter. Jag köpte ett volym spray som stärker, vårdar och gör håret glansigt,  ett cerum repear och ett shampoo- de också repear för sammanlagt 340 kr ungefär. Det är mycket bra att ha till sommarn när det skadas som mest. Förra månaden så köpte jag också två hårprodukter repear hårinpackning och plattongs värmeskydd. Jag är iallafall väldigt öjd med mitt köp eftersom att det lär bli skadat om jag ska avfärga mitt hår och gå till blondt i sommar. Jag har inte hunnit bestämma mig än men det lutar mot det och eftersom att jag har så mycket röda pigment så blir det ju bäst att börja med en avfärgning och sedan börja bleka det mer.
jag är lite orolig för min inkomst i sommar bara det var därför jag passade på att köpa alla produkter nu medans jag har pengar. Inget sommarjobb har  jag fått så det blir nog enbart att jobba hemma och hos farfar i sommar. Kommer inte käna någon större summa pengar men iallafall nånting.
Idag blir det en tidig kväll, jag anton fredde och johanna ska upp tidigt imorrn till stan så det blir nog inga många timamrs sömn inatt. Men det blir förhoppningsvis värt det.
nu ska jag tvätta mitt hår sedan ska vi fara vidare till mig :>
ha det bra!
PUSS, S.

Sandra med hjärtat!

nu vaknade jag nyss efter fyra timmars sömn. Det har varit extstremt skönt kan jag tala om. Vi ska snart ara in till stan och äta och kanske köpa nått gott sedan ska vi hem och se film hos anton.
Jag har redan räknat ut att jag inte kommer få särskilt mkt sömn inatt och då är det alltid bra att ha ånting att kolla på medans man ligger vaken, annars somnar  jag då aldrig.
jag har inte ätit nånting idag så vi ska börja fara nu. Men  som jag sa så har jag haft en  väldigt bra dag. har endast gått skola från 9-11 sedan har jag varit hos tandläkaren. När jag var klar där  så hade dom övriga i min klass redan börjat gå skoljoggen i det sura vädret, jag hade ingen större lust att springa ikapp alla så jag gick helt enkelt in till stan istället. Jag gick runt och kollade lite överallt i gallerian, fixade en dosa på banken så jag kan öppna internet bank och betala mina räkningar sedan träffade jag antons mamma och syster i gallerian när jag skulle gå ut. Då var  klockan 1 ungefär så jag åkte hem med dom till anton och somnade direkt jag kom dit framför tvn.
så har hela min dag sett ut, nu ska jag ringa efter en bil och sedan ska vi börja fara och äta.
Ha det bra allabarn!
PUSS, S.

and this is life?

Jag kan börja med att berätta att jag klarade matte nationella, dock med några ynkliga poäng men jag fick iallafall ett godkänd, det betyder också att jag fick ett godkänt i betyget. Det känns bra eftersom att jag har ogjort 2 prov men slipper nu göra dom när jag har klarat nationella, jag har heller inge mer matte under hela tvåan. Grymt skönt^
Idag ska jag vara med anton återigen men först när jag kommer hemma så ska jag SOVA jag är så sjukt trött alltså.
Tillbaka till skolan, Det är verkligen inte mycket kvar nu alltså, Jag har inga rester och det betyder att jag inte har nåmer prov kvar heller eftersom att det typ bara är 1.5 veckor kvar. Det enda jag har kvar är min och Davids redovisning i historia, Min och Erikas redovisning i engelska och en inlämningsuppgift i svenska. SÅ nu ska jag bara slöa sista tiden som är kvar.
fast just nu kan jag inte slöa, nu måste jag jobba med en av mina inlämningsuppgifter i Svenska.
Ha det bra allihopa!
PUSS, S.

Älsk.

I wanna know, Have you ever seen the rain, comin´down a sunny day?

Nu är jag äntligen hemma och jag kan säga att jag jävlat har hållt på att frysa ihjäl idag..
Dagen började med att jag vaknade klockan 9 ungefär sedan gick jag upp och åt frukost the och en macka. Efter det så for jag och anton vidare till skolan. Jag började med lelktion direkt vi kom dit, en lektion som inte varade särskilt länge så jag jobbade med min barnbok och jag har kommit fram till att den nog mest är inriktad för 4-5 åringar,.
efter lektionen så for vi med klassen vidare till bergsviksskolan för att göra arbetsövningar tillsamans med tre stycken olika 3or. Det gick väl sådär och jag skulle nog säga att det inte var kul alls. jag hade väl inte världens bästa kläder för regn men det som var tur var iaf att jag inte tog min tunika som jag hade tänkt ha idag men jag hade helt glömt bort att vi skulle vara ute och leka hela dagen. Lyckligtvis så blev inte dagen så lång men jag höll iallafall på att frysa ihjäl. Jag hade ballerina skor eller vad man ska kalla dom, inga sockar alls, en tunn polotröja från gina och min längre jacka från vila. När jag och Bea satte oss i bilen och skulle fara hem så frös vi både två så jag satte på full värme hela vägen hem till svensbyn och jag fryser fortfarande. Mina tår var totalt STELFRUSNA. så jag tror bestämt att jag ska planera lite bättre nästa gång vi har en sån här sak och inte far såhär lite klädd. Nästa gång är det dunjacka och vinterskor som gäller ;]
Idag är det som jag redan har sagt kallt, regningt och jävligt så det blir inte a´tt vara ute mer än nödvändigt idag.
Det blir nog en dag innomhus under täcket med anton och en film.
Nu ska Jag gå och äta nånting.
Ha det bra allabarn.
PUSS,S.

you don't know what you got till you're missing it alot.

Jag har inte lust att vara på skolan och ha ont i magen.
såhär var det igår också, jag tycker synd om mig själv.

Probably the best time ever. I miss it, I really do.

Jag läste just igenom några gamla blogginlägg på datorn, blogginlägg från 2006 och uppåt. Glädjetårar säger jag bara! fyfan..  Tänk så mycket roligt man har gått igenom i sitt liv utan att tänka på det.
Jag hittade en massa blogginlägg som jag skrivit till anton som var helt underbara  sedan så hittade jag andra inlägg också där det stog saker som jag gjort tillsamans med mina kompisar, alla skratt vi delat men också konflikter vi haft. Det spelar ingen roll för det är så otroligt roligt att läsa igenom allting för man minns så mycket som man inte trodde att man skulle minnas.
här är iallafall ett litet inlägg som jag skrev till anton

17/10-06
DU ÄR DEN ABSOLUT BÄSTA SOM FINNS OCH
JAG ÄLSKAR DIG OERHÖRT MYCKET,
MIN UNDERBARA ÄLSKLING.
ANTON WIKSTRÖM!
<3
sedan så hittade jag även det här inlägget och många fler men jag orkar inte lägga in alla.
4/6- 2006
anton, mitt hjärta.
 Du har nått som ingen annan har! - jag älskar dig över allt annat pojken min
<3

oerhört söta inlägg. Nu ska jag gå och lägga mig bredvid Anton innan han somnar, :]
PUSS,S.

your voice sound's like musik to me.

Mer födelsedagar :)

Idag fyller antons bror år så vi har hunnit vara förbi där och käkat smörgåstårta och lite vanlig tårta, sett tv ett tag och sedan insåg jag att jag har mina kompletteringar på historia som jag ska kunna in och ut tills imorrn. jag insåg helt enkelt att det var dax för mig att fara hem och plugga. Det har inte blivit av än eftersom att jag tycker att det är ur tråkigt och jag föredrar hällre att ha roligt än tråkigt så jag duschade, böt kläder och satt mig här framför min dator tillsamans med ett glas dricka. Men jag ska snart ta mig i kragen och slå upp böckerna SNART, inte riktigt än.. 
Igår hade jag en hämsk bakisdag med huvudvärk, en panodil och en film. Jag var bänkad framför tvm den största delen av gårdagen men det var jag värd. Jag ska inte dricka sprit då blir jag såhär, jag vet...
förövrigt så ser dagen mycket lugn ut eftersom att det är skola imorrn och jag måste plugga så blir det nog en heldag hemma. JAG VERKLIGEN HATAR SÖNDAGAR.
nu ska jag gå och plugga.
see yaa later babes!
PUSS, S.

23/5

Vi for aldrig förbi mikkel igår det blev lite ändrade planer som ledde till att kvällen började i djupviken, jag var nykter så vi körde sedan blir därifrån till stan, bakom kalles där festandet för min del började. Jag fick inte börja direkt jag kom dit utan jag var tvungen att köra två vänder från djupviken till stan eftersom att bara hälften rymdes i bilen och ändå var bilen överfull. jag körde och hämtade andra halvan och sedan fick jag äntligen börja.
Det var en mycket lyckad kväll, blev varken för mycket eller för lite. Och även denna helg träffade jag Erik av någon konstig andledning men det var roligt. Iallafall så han jag även gå ut på pentryt igår också tillsamans med en tjej som jag träffade igår, Sandra sedan så följde några pojkar med oss också. Vi hade roligt även där inne och vid stängningstid så var det de gamla vanliga som JÄMT händer mig när jag går ut, jag hade tappat bort brickan. Jag förstår inte hur man ALLTID kan lyckas med samma sak. Eller det kanske bara händer mig eftersom att jag är jävlat sämst att hålla koll på saker?

Det blev iallafall så att jag i slutändan hamnade i bergsviken så jag slaggade där, när jag vaknade imorse så fick jag skjuts in till stan för att hämta väskan, bilen och allt som jag lämnade kvar i stan igår kväll.
När jag gick in till pentryt för att ta ut väskan så sa hon till mig att jag inte fick ta ut den utan legitimation.
Det kändes väldigt hopplöst, jag fick iallafall tag i Sandras nummer som jag trodde hade min busch(eller hur det stavas)
vilket hon inte hade så jag fick panik för utan min burs så kunde jag inte hämta väskan och kunde jag inte hämta väskan så kunde jag inte få tag på bilnycklarna,fick jag inte tag på dom så var jag körd. Men iallafall så kom jag på att jag var i bilen igårkväll innan jag for till bergsviken så jag gick dit och kollade(även om jag inte trodde att den var där så kan man ju alltid hoppas för sin egen skull) och SOM TUR VAR så låg den i bilen, jag gick och hämtade väskan, och sedan kunde jag få komma hem. Idag har jag varit en väldigt sliten krigare eftersom att jag drack sprit igår, de som jag aldrig brukar dricka för att jag blir så förbannat bakis av de. Jag har med andra ord sovit hela dagen vilket har varit oerhört skönt. Det var egentligen inte tänkt att ajg skulle dircka igår utan endast idag, det blev som ni märker ändrade planer så då var det tänkt att jag skulle dricka både igår och idag. Men vad tänkte jag på egentligen? jag dricker sprit och tror att jag har orken till att festa nästa dag också, kan jag ju drömma om. Min kropp sa ifrån och det blir en lugn kväll ikväll.
Nu ska Jag frächa upp mig och sedan fara och hälsa på Anton.
Ha det bra allihopa!
PUSS, S.

Grattis Mikkel :)

Idag fyller vår älskade vän Mikkel 17 år, Grattis som fan!
ikväll blir det fest tillsamans med mia och amanda mfl för mikkel sedan så var det tal om att vi skulle förbi en annan fest också får se hur det blir.Jag tror att det kommer bli roligt.dock väldigt nyktert för min del men de blir nog bra iaf , mia och amanda ska ockås vara nyktra så :)
just nu sitter jag på pappas dator, har precis duschat och väntar på att mia ska ringa och säga exakt hur de blir ikväll.
Det verkar vara väldigt oklart än så länge. just nu hade jag tänkt leta fram nå snygga klädesplagg till ikväll och sedan ska jag ta mig en matbit, har inte hunnit äta nånting på hela dagen, sist jag åt var igår kring 3 så det känns som att det är dax nu :)
och så sant som det var sagt, nu ska jag gå min mage kurrar.
Ha det bra!
PUSS

Is this the end of the story?


I svore i'd never fall again, but this don't  even feel like fallen.
I got my angel now.

you're the only one that i want, think i'm addikted to your light.

det här är andra gången jag skriver idag men det är bara för att jag har så förbannat tråkigt, jag har inge mycket pengar så jag känner inte för att fara nånbstans med bilen så jag slösar bensin som jag inte har råd med egentligen sedan så kan vi inte hyra nån film eftersom att vi inte har pengar, inte går det att ladda hem heller. Det suger verkligen att vara jag ibland som nu tillexempel då jag verkligen inte kan göra nånting,.
Imorrn är vi ledig som jag har tjatat om hela veckan och som att jag ska sova länge imorrn, jååda!
Nu har vi precis kommit hem från Antons systerdotter, hon är färdigfirad så nu är det bara min Lovis kvar sen är det ¨så gott som sommar. Tuva fick en massa fina presenter som hon lekte med så vi satt och kollade på och lekte med henne litegrann. Vi stannade där i ungefär 3 timmar och det blev smått långtråkigt, det var nästan så att jag funderade på att gåöver till Mia som bor i en lägenhet bakom dom. Men då skulle anton bli på ännu sämre humör och det orkar jag inte med. Han är redan sur så det räcker. Han har precis suttit och spammat mig med sms så jag sa att han fick fara hem om han inte slutade då la han sig i min säng och surade ännu mer, han surar nog ihop snart tror jag.
jag får väl gå iväg och prata med han, ge han en puss eller två så att han blir gladare.
Ha det bra!
PUSS

Tuva 1 år :)

Nu har jag precis skrivit klart min barnbok som blev så bra så den är inriktad mot 4-6 åringar och handlar om en struts och en därghamster som är kompisar den ena trögare än den andra osv. jag men min livliga fantasi det är verkligen urkul :)
Idag slutar jag kl 3 sedan tänkte jag gå på stan och kolla efter en present till Antons systerdotter som fyller 1 år idag. Får se om jag hittar nått roligt. Vi ska inte fara till henne förens 6 så vi hinner väl hitta på nånting där i mellan också om jag inte går allt för länge på stan vilket jag inte tror eftersom attjag var där i måndas.
Imorrn äår det helg för min del och jag tycker att det känns oerhört skönt. Jag hade tänkt stanna hemma redan idag eftersom att både jag och anton har haft väldigt ont i magen, jag fick ont igår kväll och han har haft ont redan sen igår på dagen. Jag hoppas att det går över så att jag kan hitta på nått kul imorrn. Mamma och pappa far till Sikfors imorrn med andrés föräldrar så vi blir ensamna hela helgen vilket självklart är ett plus, dom har förhoppningsvis handlat hem en massa gómat så jag slipper svälta och sedan så är det alltid skönt när föräldrarna är borta ett tag.
nu ska jag skriva klart mitt arbete om manligty och kvinnligt ledarskap så jag får det bortstökat också :)
Ha det bra allabarn!
PUSS

TISDAG BETYDER TRÖTT.

Både Idag och igår har jag varit väldigt trött på morronen, igår värre än idag men ajg har nästan inte ens orkat stiga upp så illa har det varit. Igår missade jag bussen, den for precis när jag kom fram till den, nog för att han säkert inte såg mig eftersom att jag inet var framför eller på sidan av den utan bakom den. Eftersom att dom har tagit bort 6 bussen så var de sista bussen till svensbyn. Jag hade inge batteri alls på mobilen heller, den gick inte ens att slå igång så jag tog en buss till bersika och hoppade av hos jesper, jag åt där och sådär sedan kom pappa och hämtade mig ett tag senare. Lovis sov när jag kom dit men var genast i fullgång efter en halvtimmes tupplur ungefär :) mycket annat hände inte igår, när jag kom, hem däifrån på kvällen så körde jag till anton och mös med han innan jag somnade sent kring 1.
Idag har jag haft nationella i matte igen och det gick förvånansvärt bra. Mycket bättre än det förra provet, jag klantade verkligen till det när jag blandade ihop meredian och medelvärde, det sumpade det mesta. Men jag blir väldigt glad om jag skulle klara matte nationella eftersom att jag slipper göra min rest som jag har sen typ sådär 4 månader tillbaka, aldrig orkat göra bort den och förhoppningsvis så slipper jag de.
Vi går endast halv vecka i veckan, vilket känns extremt skönt. Då ska jag sovasovasova!
nu ska jag och David jobba med vårat historia arbete.
Ha det så bra allihopa!
PUSS

Photos (:



Lovis,Therese, Pappa,Jesper


Melvin och Jenny & Moster veronica

Jag, Anton, Pappa, Mamma, Lovis Och Ozzy

Jugge, Therese, Sandra

SANDRA 19 ÅR :)

happy birthday to me!=)

Det värsta är ju att jag fyller år på en söndag men jag får göra dagen till de bästa iallafall.
som ni förstår så blir det en hemma dag idag som spenderas med familj och släkt, fika,godis och gott.
dom flesta kommer kring 2-3 och sedan när alla har farit så ska vi vidare och fira Rebecka Antons storasyster som också fyller år idag. Jag tror att det kommer bli en bra dag och det är många söta som har ringt mig under dagen också you make my day, thank's! :)
Nu är det endast ett år kvar tills jag tar studenten, ett år kvar innan jag får gå in på systemet, shit jag börjar bli en stor flicka nu. Snart fyller även Lovis ett år, det är inte allt för länge kvar nu. Det känns så konstigt att tiden har gått så fort men dom säger ju att tiden går fort när man har roligt vilket jag har haft i större delen av mitt liv än så länge så jag antar att det kommer gå lika fort tills jag är tjugo också =)
redan inatt har jag blivit firad av Therese och Hennes kompisar + pojkvän nr jag hämtade dom i stan. Det var riktigt roligt och jag kan även säga att jag fick endel komplimanger om både det enda och det andra. Tack så mkt, de var rart av er;>
Jag hämtade dessutom inte i onödan igår heller utan jag tjänade in 400 spänn också vilket kan vara bra att ha, jag hoppas även på att få litegrann idag också så jag kan börja sprara ihop lite mer pengar till min utlandsresa som förhoppningsvis blir av, men det återstår att se. Annars så får jag hoppas på en varm och härlig sommar så jag får bort min vita hudfärg. Snart kommer väl folket hit förhoppningsvis så jag ska börja röja upp i mitt rum och sådär :)
återkommer senare om det händer nå mer roligt.
Ha det bra!
PUSS

My birthday, my new beginning.

Nu börjar det närma sig med skrämmande steg. Min 19 års fest igår var väl sådär, rätt lugn och det var jätte skönt =)
vi satt ute hela kvällen framför brasan med alkohol. Det kom mer än beräknat, jag hade tänkt att ha 9 pers hos mig ungefär men det kom 13 vilket var jätte trevligt, det enda problemet var att vi knappt hade stolar till alla.
kring 12 for alla från mig så då gick jag och anton och la oss
Idag mår jag förvånansvärt bra,känner ingenting alls från gårdagen.
Jag slutade dricka igår kring 11 och drack endast 4 öl så det var grymt skönt :D
idag ska jag vara fyllechaffis till både therese, jugge och deras kompis, sedan så ska jag även skjutsa mamma och pappa till Eva och Robban så att mkt annat hände rinte ikväll. Kanske far förbi Byan och säger grattis till Kristoffer som fyller 20 men jag ahr ingen aning om det hinns med än. Det får vi helt enkelt se :] Det blir iaf hellugnt ikväll eftersom att jag har hämtningar men det tkr jag bara känns skönt, vill inte vara bakis på min födelsedag imorrn ändå =)
nu sa jag gå och plugga lite samhälls sedan gå och duscha :)
men först tänkte jag bjuda på några bilder från förra helgen.




Det där var alla, Ha det bra allihopa!
PUSS

*

just nu sitter jag på skolan och har absolut ingenting att göra. Jag har tidigare varit med Amanda och jens men dom började om nyss så då gick jag in i Freja för tt göra ingenting.
Erika är borta också dessutom, undrar vart hon for? äh, vi börjar snart om så då får jag väl förhoppningsvis reda på det.
Idag sov jag ut ändå till 8, vilket fvar extremt skönt eftersom att jag satt uppe och såg skräckfilm till halv 3 igårkväll.
sedan snabbsminkade jag mig, de tog sammanlagt 7 minuter kanske. När jag var klar med det så gick jag och valde kläder, det var väl de som tog den mesta tiden eftersom att jag har en jävla massa att välja mellan. Jag bestämde mig när klockan var kvart över 8 att jag skulle ha min röda tunika från gina som jag inte haft på ett bra tag, till dom tog jag mina röda pums (eller hur de stavas) och min bruna skinnjacka. när klockan var 19 över bestämde jag mig för att det var dax att gå, eller snarare springa. Bussen går långt ifrån där jag bor, eller ett kvarter bort iallafall och bussen går typ sådär 23 över 8 så jag hade 4 minuter på mig att ta mig dit. och lyckligtvis hann jag annars skulle jag vara tvungen att köra på luft till skolan vilket kanske inte alltid brukar gå så bra. utan pengar kan man inte köpa nån bensin och jag var lite sent ute med att ta ut pengar så det var tur att jag hann :) ibland är jag bra..
Imorrn är det fredag, helg och fest, nu är det endast tre dagar kvar innan jag fyller 19 så det är klart man måste fira :)
Det blir skitkul!
nu ska jag börja jobba på min inlämningsuppgif- skillnaden mellan manligt och kvinnligt ledarskap!;>
Ha det bra!
PUSS

matte nationella..

nu har jag gjort mitt nationella prov i matte och de levde absolut inte upp till mihna förhoppningar om att kanske ha en chans att kunna större delen av de. Det var skit svårt och jag blandade ihop många saker vilket gjorde de hela ännu värre. jag blev absolut inte nöjd med min insats och jag är säkert inte den enda som inte blev de. jag gjorde mitt bästa iaf och jag hoppas att det räcker till.-
Nu är jag hemma över lunchen tillsamans med A. Ska snart skjutsa hem han till sig och sedan ska jag tillbaka till skolan.
vi har sammanlagt haft en lunch på 1.5 h, vi börjar om igen 13.20.
Idag ska jag hem efter skolan och plugga mina matteprov som jag har imorrn. Hoppas att jag klarar dom annars är jag ganska körd antar jag. tur man orkar plugga EN ENDA GÅNG.
nu ska jag gå och släppa ut katten sen fara.
Ha det bra!
PUSS

tisdag 12/5

Idag har jag gjort mitt prov i historia, gick väl sådär så vi får väl se om jag klarade det eller inte på måndag. Det var ganska många frågor men hon hade formalerat dom bra, däremot så var det några frågor som jag inte ens tänkt tanken att plugga på så jag chansade på dom.
Idag fick jag veta betyget på nationella, jag blev nöjd med resultatet eftersom att jag inte förväntade mig något annat betyg, det blev bra :)
Idag ska jag plugga x 1000 på både matte och samhälls, men det känns som att jag pluggar och pluggar men ändå inte fattarett skit innomdet ämnet. så jag måste verkligen börja IDAG om jag ska klara det. förutom att jag ska plugga som en tok idag så ska jag även vara med Anton. Jag kan tänka mig att vi bara ska ta en filmkväll eftersom att jag är extremt trött.
Jag har även hunnit vara förbi tandläkarn och ändrat min tandläkartid eftersom att även den här tiden var under nationella
, åh jag är verkligen hopplös på det här med tider..
nu ska jag slå en pling till pappa och be han hämta mig ;]
Ha det bra!
PUSS

For every dream you made come true, for all the love i found in you, I'll be forever thankful baby.

var tänkt att det skulle bli en lugn helg i helgen men det blev inte riktigt så när sofia kom hem från kalix.
Jag fot till henne kring 8, vi gjorde oss klara sedan for vi vidare till Ante där vi satt tillsamans med tre till och spelade öl-spel och hade det allmänt trevligt. Påväg till Ante så träffade jag Jimmy och Mikkel så jag blev bjuden på ännu en fest hos Johan,  jag hade ju redan lovat dom andra så det gick ju självklart inte men ag lovade ändå jimmy att jag skulle ringa senare under kvällen vilket jag självklart glömde. Mitt minne är inte att leka med alltså..
Halv 12 så for vi vidare till Kalles där jag träffade Sandra direkt jag kom in, vi ställde oss och pratade sedan gick vi vidare mot dansgolvet. Där inne träffade jag även en av Jespers kompisar och en av Therese kompisar så lite kända ansikten träffade jag iallafall.  Vi hade iallafall mycket roligt under kvällen, halv 3 så kom Anton och Dennis och hämtade mig utanför sjukhuset och sedan var min kväll slut.
Igår var jag bara hemma med anton hela dagen, vi var hemma och såg film. Jag var väldigt trött så jag sov nästan hela dagen medans han satt och såg film. Idag är dte måndag igen och jag sitter här och väntar spänt på att få veta mitt betyg i Svenska, jag får hoppas på ett Vg iaf.
Nu ska jag börja gå ner igen, jag återkommer väl om det händer nått roligt senare under dagen.






thank you darling!

nu har jag fått en nu mobil, finally. Det blev en W302 :)
Jag är faktiskt rätt så nöjd med den, den funkar bra än så länge och sen så ick jag den ju av min älskade anton också så det var absolut inte illa. Tack älskling du är helt underbar!
Igår spenderades dagen hemma framför tvn med Anton, Fredde och Johanna, vi såg hockey kan jag berätta och Sverige var väl inte sådär jätte duktiga om man säger så.. 
När hockeyn var klar så for ajg ocha nton och hämtade mamma och pappa i lillpite hos syster sedan for vi hem igen till anton och SOV. Jag var så förbannat trött alltså, vi skulle egentligen vara med Fredde och Johanna igen efter vi skjutsat hem ma,pa men jag orkade verkligen inte. När vi kom ehm till Anton så drog vi fram datorn till sängen och la oss och såg film, jag somnade väl efter halva ungefär.
Idag så har det inte hänt sådär jätte mkt. Jag har gått på stan tillsamans med Bea i en timme annars så har jag bara tagit det lugnt och det har varit så skönt så :]  Tor faktiskt att jag ska sätta mig och plugga så jag kan provet till på Måndag sedan så ahr jag ju faktiskt matteprov på tisdag också så det gäller artt ligga i litegrann nu när det är helg och jag ändå inet ahr nått bättre för mig. Känns lite surt att plugga under helgen men det händer ganska ofta att det blir så frö mig eftersom att jag alltid ska spara allting tills sista sekunden. Typiskt!
skitsamma, det har jag mig själv att skylla, är man lat så är man.
näni, nu drar jag vidare till Antoooooon.
Ha det bra!
PUSS

Kelly Clarkson - Addicted

vaknade tjugo minuter över sju i morse och trodde personligen att jag skulle avlida, det gjorde jag lyckligtvis inte så jag gick upp och satte ihop håret i en tjorv sedan gick jag in till antons skafferi och letade frukost. Dom hade ingen obo'y och jag var inte heller speciellt sugen på att bara dricka mjölk så jag tog helt enkelt vanligt vatten till min polarkaka, hade tänkt få i mig två men jag insåg att det var lönlöst efter halva första. väl färdig med frukosten så gick jag vidare till bussen som var sen så jag stog där ett tag. När den väl kom så slog jag på mp3n och lyssnade på musik ända tills jag var framme på skolan. Första lektionen började med nationella i engelska som gick lite sådär kan man väl säga, men förhoppningsvis bra. vi höll på med nationella ändå fram tills klockan var 12. När vi var färdiga så hade jag en sådan extrem huvudvärk så det är obeskrivligt. Tur nog så hade jag en alvedon i väskan så jag tog den sedan for jag till farfar och kollade om han var hemma vilket han inte var så jag gick vidare till kappahl där johanna jobbade, stannade med henne på stan ändå tills klockan var två eftersom att mina föräldrar inte svarar när jag ringer och vill ha hämtning, jag visste att jag skulle ta bilen trots allt. Efter ett tag gick min huvudvärk över iallafall, det var antagligen migrän eller liknande eftersom att allt som krävdes var lite frisk luft, en promenad + en alvedon med vatten.
Efter att jag kommit hem så duschade jag, böt kläder och sedan for jag vidare till Johanna och umgicks med henne ett tag. När hon for på riskettan klockan 6 så körde jag vidare till Jesper och hälsade på dom. Lovis har fått en gunga som hon provade och hon verkade verkligen tycka att det var skitkul.
Så har min dag sett ut idag, nu sitter jag här och väntar på att få tankad bil, om jag nu får det? sedan ska jag fara till anton och hitta på nånting med han inte speciellt taggad på att sitta hemma när det är såhär fint väder :)
imorrn är det fredag och helg. EFTERLÄNGTAT FÖR JAG ÄR SKOL LESS.
nu ska jag slita mig från datorn och gå och käka nånting.
Ha det bra!
PUSS


Jag & mitt hjärta på valborg!

fire your guns it's time to run, blow me away.

regnigt och tråkigt väder idag inte speciellt roligt att köra är det heller och man ser ingenting om man ska backa.
nej usch så jag klagar. Dagen har ju faktiskt inte varit helt dålig bortsett från att min magont inte gått över än. Och ja Therese jag får skylla på pitstops kycklingrullar för det är utan tvekan dom som har orsakat de hela ;)
Snart ska jag fara till anton och hämta upp han sedan tänkte vi ju faktiskt fara och hälsa på min brorsdotter.
senare idag tänkte jag plugga litegrann på historia efter att vi varit hos Lovis sedan ska jag även plugga matte.
Som ni märker, tråkig dag & nu ska jag fara
Ha det bra!
PUSS

It take's a fool to remain same..

Hej allihopa!
idag kan jag tala om att jag har varit väldigt besviken och tyvärr så är det ingenting jag kan göra åt heller eftersom att det var så längesen det hände. Jag tror inte att jag har blivit bättre än eller ja det har jag väl just i det ämnet men det drabbade i år och det svider och inte lite heller det svider som FAN. Jag ska göra mitt yttersta för att få det rätta betyget och eftersom att han har sagt vad jag egentligen ligger på i hans ögon så ska det ske en förbättring. Jag går inte ut än- fortfarande ett år kvar till en förbättring.
Idag ska jag plugga som bara den, har fortfarande ont i magen så jag kan inte äöta riktigt ordentligt. Jag brukar aldrig ha ont i magen så det känns verkligen jobbigt eftersom att jag inte är speciellt van vid det. har jag ont i magen så håller det i sig max en dag men nu ahr jag alltså haft en extrem magvärk sen i söndas.
Jag ska aldrig mer äta kycklingrulle från pitstop.
Efter att jag pluggat ett tag så ska jag ta bilen till anton och sedan ikväll så ska vi se andra avenyn och jag lääängtar.
Det jag också längtar till är ´den sjuttonde maj då jag i egen hög person fyller 19 år, vilket ska firas med FEST ;] jag hör väl av mig nästa vecka nån gång och meddelar. Tills dess kommer det nog bli lugnt angående alkohol. Har blivit några helger efter varandra nu så jag känner att det skulle vara väldigt skönt med lugna helger fram till min fest.
Jag hoppas på varmt väder på min födelsedag men det kan nog säökerligen bli det, de brukar oftast vara varmt kring den sjuttonde maj. Hittils så har det varit fint väder i flera dagar så hoppas det håller i sig tills dess.
NU ska jag slita mig från datorn, ta ett äpple och sätta mig och plugga.
Ha det bra Snyggisar!
PUSS

Crusing :)

Just nu sitter jag på pappas bärbara med en piggelin och en söt anton.
orsaken till att jag sitter på pappas och inte på min är pga att den inte funkar. helvette jag fattar inte vad jag gör med mina datorer dom går ju sönder en för en. Det här är alltså min tredje dator som går sönder. jag börjar fundera om det har nånting med antons Tibia spelande att göra.. (alltid skönt att kunna skylla på nån;>) Inte för att jag har nånting imot att sitta på den här datorn eftersom att den är en jävligt bra en, mkt bättre än min om man säger så..
idag har jag kört runt en hel del, klockan 9 på morron så skjutsade jag in linda för jobb i stan sedan for vi hem i kanske en halvtimme och sedan for vi tillbaka till stan och käka + köpte öl. När vi gjort det så skjutsade jag hem anton sedan for jag hem till mig och duschade, precis när jag duschat klart ringer Linda. Då har hon jobbat klart och vill ha hämting, oj så otroligt jobbigt, Det var bara att snabbtorka håret, ta på sig kläderna och fara. ungefär så har min dag sett ut och det känns inte som att jag hunnit ett skit förutom att köra runt och skjutsa folk.. Men nu är det äntligen kväll, vi väntar på hämtning från fredde sedan ska vi vidare till stan.
För Ikväll blir det crusing tsm med Anton, Örre, Fredde & Johanna :)
orkar inte ladda upp bilder från valborg på blogg kolla SandraCarolinee.pixbox.se om ni vill se dom. :]
hör av er ikv om ni har lust.
PUSS gull.

hurtful.

once I had it right it was all to late, to late, to late, to little to late.
You don't know what you got until you missing it a lot, I had to go throw it away,
I was wrong from the start, from the bottom of my heart I apologize.
what i did to you was hurtful, what I going through is hurtful,
it is hurtful, it is hurtful, it's hurtful..

http://www.youtube.com/watch?v=LMoy2Q84nb4

sorry, put the blame on me.

min valborg var mysig och bra har inga bilder på den här datorn men dom kommer in imorrn eller någon annan dag. Vi hade bra väder hela kvällen lång, satt ute tills klockan var 3 ungefär. vi satt framför en brasa, pratade och snacka skit. Jag tog det rätt så lugnt och mia lika så. Hon drack endast 4 öl och jag drack 6 med väldigt stora mellanrum mellan varge. vi  blev mer folk än vad jag trodde vilket var riktigt roligt. Vi blev väl ungefär 10- 12 pers.
sedan när klockan var tre så gick vi in och sov. Jag och mia sov tillsamans i en liten säng som det egentligen bara ryms en i så jag har säkerligen varit klängig fick iaf veta att jag tog allt täcke men hon tog all plats så då är vi kvitt :]
Dagen idag ser väldigt lugn ut, jag är sjukt trött och slö. har hunnit vara med Anton också men vi började tjaffsa om lite onödiga grejer, orkade inte bråka så jag for hem. Nu har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra ikväll, hade tänkt vara med anton men just nu har jag ingenlust till de som dom flesta säkert förstår.
jag ska avra själv ikväll framför en film mina piggelin glassar och mitt godis.
hör av er om ni gör nått kul.
Ha det bra!
PUSS
RSS 2.0