Hör och häpna mina vänner

Idag har varit den kallaste dagen i år för min del för idag har vi nämligen haft 28-37 grader kallt här i Jukkas och imorse när jag skulle gå till Andreas storasyster som endast bor några fåtal meter från Andreas hus i en lägenhet bredvid konsum så hade jag täckjacka, vantar, mössa och nog frös jag ändå ska ni veta.
Nog för att jag är frusen men jag tror ärligt talat ingen har undgått att frysa idag. Brrr..
Andreas har jobbat hela dagen så jag har varit hemma hos Jenny från 12.45- 17.30 sedan gick jag tillsamans med Andreas hem till honom igen och sen dess har vi som mest inte gjort nånting. Det går ju inte att vara ute utan att frysa ihjäl precis så vi har hållt oss inomhus, ätit middag och suttit framför datorn.
Imorgon är det nyårsafton och jag ska följa med Anderas syster till stan och handla in lite mat inför imorgon och sedan ska vi völ börja dricka när vi kommer hem igen samtidigt som vi alla ska hjälpas åt med maten.
Imorgon är alltså den sista dagen/ kvällen man har innan året slår om till ett nytt år med nya möjligheter och förhoppningsvis ett nyårslöfte det här året. Jag hoppas att året som kommer blir lika bra som detta år har varit för det har verkligen varit ett kanonår och det har jag bland annat min familj, vänner och pojkvän att tacka för.
Ni är underbara!
Nu ska vi gå över till Jenny igen så nu blir det att klä på sig en MASSA kläder.
Ha det bra allihopa.'
PUSS

slutet närmar sig

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jadå det gjrode jag!

Höll du några av dina nyårslöften?
Nej jag brukar inte ha några speciella nyårslöften men för någon dag sedan så kom jag faktiskt på ett riktigt bra ett som jag ska försöka hålla mig till.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jajjemänn! :)

Dog någon som stod dig nära?
Ja, tyvärr :/

Vilka länder besökte du?
Inga länder utomlands förutom Finland.

Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Mer lycka, bättre flyt och mer möjligheter.

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Mitt och Andreas datum.

Vad är det bästa som hänt dig år 2009?
Jag har lärt känna en massa nya människor, fått mer lycka i livet framför allt och sen att jag träffade världens bästa Andreas som jag nu har spenderat tre underbara månader tillsamans med. <3

Största misstaget
?
Det är nog inte bara ett men det händer nog aldrig igen förhoppningsvis.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Både och. Sjuk har jag väl varit till och från sen så har jag ju skälvklart fått några skador innom sport men det går över så ingenting alvarligt.

Bästa köpet?
Bästa köpet elr snarare köpen jag har gjort är nog alla skor, väskor, kläder..

Vad spenderade du mest pengar på
Shopping, alkohol, godis, resor till Lule osvosv..

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Självklart, alla roliga stunder med vännerna, sommaren, pojkvännen. osvosv.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
rap das armas, Halo,  infinity..

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har varit en mycket gladare och piggare människa, iallafall om man tänker från i maj ungefär.

Vad önskar du att du gjort mer?
Rest dit jag vill resa, gjort det jag velat göra och tagit mer egna intiativ. 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Stannat kvar hos folk jag inte hör hemma hos och att jag inte prövat mina vingar bättre och sett andra möjligheter och utvägar till saker och ting. Grävt ner mig i sanden när saker har varit svåra.

Hur tillbringade du julen?
tillsamans med familjen som vanligt.

Blev du kär i år?
Ja absolut. :]

Favoritprogram på tv.
2 1/2 män, csi , andra avenyn.

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar ingen men jag kan ju säga att folk har visat sitt rätta jag som dom tydligen gömt tidigare. Ogilla är väl ett bättre ord för vad jag känner för dom personerna nu!

Bästa boken du läste i år?
läser aldrig bäcker typ men den enda boken jag fastnat för är väl "älskade michael" och " i taket lyser stjärnorna" som nu även har gjorts till film.

Största musikaliska upptäckten?
Lady Gaga måste det väl ändå vara, hon har slagit igenom stort med många bra låtar.

Något du önskade dig och fick?
Ja, jag fick nästan allt jag önskat mig så jag är nöjd. 

Något du önskade dig men inte fick?
Inte vad jag kan komma på :) elelr möjligtvis en bil.. ;p

Årets bästa film
?
Alla Johan Falk-filmerna. ♥

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Jag var med min dåvarande pojkvän och med några kompisar och grillade ute på min gård.

De bästa nya människorna du träffade?
De är många =)

Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Klänningar, tunikor, Jeans..

Vad fick dig att må bra
?
Mina vänner, pojkvän, familj.

Vilken kändis var du mest sugen på?
chad michael murray, brad pitt.

Vem saknade du?
en del vänner man glidit ifrån, folk som flyttat osv & min farmor som dog för några år sedan kommer jag självklart alltid att minnas och sakna!

Favorit månad?
självklart Juni-Juli

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
som jag sa tidigare, att inte ha stannat på platser jag inte borde ha stannat på.

Uppdatering 28/12

Hej allihopa!
Jag kan väl börja med att säga att jag har det bra här i Kiruna och kylan.
Idag ahr det varit över 20 grader kallt, mina fötter var helt stelfrusna efter en dag på stan tillsamans med Andreas, hans moster, mamma och morbror.
Med mig hem från stan kom jag självklart inte tomhänt, En platta öl som jag coh Andreas ska dela på och sedan köpte jag mig även ett nytt pack med lösnaglar så jag har inför nyår.
Igår besökte vi ishotellet i 15 grader minus men som tur är så håller dom tjocka isväggarna en temperatur på minus 5 så jag klarade mig med kläderna jag hade.
Ikväll har vi ätit en god mat som bestog av lasagne (stavning?) Sallad och vin på sidan om, gottgott!
Jag har pratat med min vän Johanna som för tillfället är i Kittelfjäll och jag fick höra att hon också har det bra där hon är. Det blev jag glad av att höra.
Imorgon jobbar tyvärr Andreas till halv 4 så jag blir själv i hans hus nästan hela dagen men jag får väl sysselsätta mig med att sítta här vid datorn, kolla tv och liknande. Annars vad som händer imorgon vet jag faktiskt inte men jag hoppas på något roligt. Det återstår att se!
Nu hade jag tänkt gå enr igen och vara social med folket här i huset.
Ha det så bra allihopa.
PUSS

Nöjd och glad.

Hej allihopa!
Klockan 10 igår kväll var jag framme hos mitt hjärta i kyliga Kiruna. Som ni förstår så gjorde vi inte särskilt mkt igår eftersom att klockan redan var så mkt när jag kom fram. Men iallafall så for hem till Andreas moster Linda som också bor i Jukkas ( bara några hus bort från Andreas hus). Vi stannade där och kollade film ett tag innan vi for vidare hem till honom och då hade tråkigt nog hans föräldrar redan gått och lagt sig.
Vi satte oss i tv- rummet och kollade en film som precis hade börjat och den var rätt så lång så vi var väl inte uppe i hans rum förens kring 1 nån gång och då fortsatte vi natten med att se en ny film, vi låg och mös som vanligt och sedan somnade vi.
Vi vaknade väldigt sent imorse, efter 1 och då hann jag inte träffa hans föräldrar då heller utan fick vänta med det tills dom var hemma från jobbet. Under tiden dom jobbade så låg vi kvar i sängen och glassade, jag duschade och snyggade till mig en aning och när jag var klar med det så hade Andreas redan gått ner.
Jag gick ner och satte mig med han ett tag och sedan kom hans föräldrar hem och det var dax att äta lite mat.
Jag fick öppna tre Julklappar som dom gett mig och i en av julklapparna innehöll det ett par skor och ni som känner mig vet ju att jag älskar och är helt galen i skor så jag blev otroligt glad. Det var ett par svarta 8cm höga klackar och höga upp mot benet. SKITSNYGGA!
Sedan öppnade jag nästa och nästa paket, det var tre sammanlagt och i dom innehöll de en längre grå t-shirt (som även kan användas som tunika) och en "halvärmad" tunika med några fina små kedjor på. BILDER PÅ KLÄDERNA KOMMER SEN när jag är hemma.
Jag är så otroligt nöjd, kunde inte bli nöjdare tror jag. Tack mkt älskling, du är världens bästa!
Jag har ju självklart köpt julklappar till han också men han har inte velat öppna dom ännu. Eller öppna och öppna.. Egentligen så är det inte så mkt att öppna. Jag har satt två utav hans julklappar i en påse och en utav julklapparna är inslagna så då får han iallafall nånting att öppna!
Just nu är Andreas på träning och den är hela tre timmar lång och har bara varit i 20 minuter, den slutar klockan 10 och tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag får gå ner och umgås med hans föräldrar ett tag men just nu sitter dom och äter så jag får gå ner snart helt enkelt. :)

Nu ska jag plocka lite i mina saker, packa upp och sådär!
Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!
PUSS. S.

Kiruna!

Vad gör ni allihiopa? Är ni ens vakna vid den här tiden?
jag är iallafall chockad att jag är det kan jag säga! Skjutsade mamma och pappa igår både till stan och från stan så jag var väl inte hemma förens klockan 4 ungefär och somnade sedan inte förens halv 5-5 nån gång.
Seteg upp för en timme sen ganska exakt, med andra ord klockan 11 sedan tvättade jag håret och satte i silver shampoo, pratade med Johanna i telefon och nu sitter jag fortfarande med silvershampoo i håret, ska tvätta ut det på 5 minuter ungefär. I övrigt äter jag frukost och sitter vid datorn för tillfället, gör ett strongt försök att få i mig mina två mackor men det går inte särskilt bra kan jag säga, ingen matlust alls.. trots att jag är hungrig. :s
Nåååväl. Jag ska snart fara vidare till stan och gå en runda med Johanna och Frida samt köpa ett nytt silver shampoo och självklart något annat om jag hittar de också och sen 18.40, exakt så påbörjar jag min tågresa från Luleå till KIRUNA. SOM JAG HAR LÄNGTAT!
eftersom att jag far dit så kan det bli rätt så dåligt uppdatering under jullovet men jag ska försöka hålla er så uppdaterade som möjligt!
Nu ska jag börja tvätta ur shampoot och fixa mig lite.
Ha det bra allihopa, tills vi hörs igen!
PUSS

-17 dvs ISKALLT.

Idag är det mycket kallt ute, så kallt så jag inte kunde jobba idag, TYVÄRR.
Men jag for iallafall in till staden där jag träffade Angelica, Daniella inne på Vila ochs sedan när jag skulle gå vidare till gallerian så träffade jag Fredde, Johanna och Dodde utanför gottis så jag stannade och pratade med dom ett tag innan jag gick vidare.
Jag gick ett tag men eftersom att det var så kallt och så pass mkt folk så försökte jag vara så snabb som möjligt och titta efter de nödvändigaste. Slutligen när jag skulle hem från stan så hade jag tre påsar i handen varav en innehöll en jacka från VILA ( som jag inte visste varför jag köpte) har ingen användning för den egentligen och speciellt inte eftersom att jag fick en ny jacka så sent som igår. Menmen, den var utllagd till ett billigt och bra pris, dessutom var den snygg så jag kunde inte riktigt låta bli att ta med den hem.
I dom två andra påsarna så hade jag särskilt utvalda kläder som jag inte köpte för lika billig peng men som jag sa tidigare så har jag lite svårt att låta bli om jag ser nått snyggt som verkligen sitter bra och ser fint ut. Speciellt när jag bär på mkt pengar, då är det helt enkelt omöjligt.
Gårdagen såg ut som så att jag var med Mia i början av kvällen och sedan for jag iväg och skjutsade några folk in till stan, till Jävre osv. Det är ett bra extra jobb om man vill tjäna bra med pengar har jag fått som slutsats. Jag tror jag ska börja agera svart taxi varje helg framöver förutom nu under jullovet när jag ska vara hos Ante.
Jag far imorgon förövrigt och jag längtar lika mkt fortfarande, nu i slutet är det nästan värre för att man vet att de är riktigt nära.
Nu ska jag äta upp min kycklingsallad och sedan fixa håret och städa upp i rummet.
Ikväll blir det att skjutsa mamma och pappa till Lars och Ingela i Munksund, annars har jag ingen aning alls om vad som händer. Vi får se om jag hittar någon vän som är sugen att hitta på ngt med mig.
Ha det bra allihopa.
PUSS

Awesome!

Nu är det alltså självaste julafton och min dag har verkligen varit hur bra som helst bortsett från att jag missade halva kalle ;s jag skjutsade tsm med min farfar min stora syster till hennes stuga och då avr vi inte tillbaka förens klockan 4 dvs att vi missade tomtevärkstan och kalle ankas jul . SATAN!
När vi kom tillbaka så hann jag iallafall se litegrann innan vi skulle gå ner och äta och sen efter maten så hade jag så himmla ont i huvudet så jag var tvungen att gå och vila.
Jag gick och vilade och vaknade nu för en halvtimme sedan och under den halvtimmen så har jag också hunnit öppna mina julklappar och jag kan väl säga att jag fick allt jag önskade mig bortsett från en bil. Men det var helt klart bra ändå och jag är väldigt glad och nöjd.
Nu är jag en dag närmare att få fara till min älskling men först ska jag nog jobba Lördag iallafall till att börja med.
Men jag längtar, längtar, längtar!
Sen så är jag ju också blond nu, färgade håret igår och idag så nu är jag så gott som färdig ska väl köpa mig ett silver shampoo för en del av pengarna jag fått så jag får till de som jag vill och sedan ska jag även sätta i lite ljusbrunt i de och jag tror absolut att de kan bli bra bara jag får bort dom gul/beiga nyanserna som jag har i håret för tillfället.
Nu ska jag gå upp igen och imorgon ska jag sova lääääääääänge!
Hoppas att ni haft en jätte bra dag för det har absolut jaghaft.
PUSS

Can't you tell that this is all just a contest? The one that wins will be the one that hits the hardest!

I LOVE YOU.

Marry x-mas!

Nu är det verkligen kallt ute måste jag säga och jag som har varit ute hela dagen och jobbat. Sjukt!
Jag hade verkligen hur mkt kläder som helst på mig som tur var så jag började inte frysa förens den sista halvtimmen ungefär. Skönt, men trots det var kinderna förfrysna när jag satte mig i bilen..
Imorgon är det julafton och jag skulle iprencip göra vad som helst för att få vara med min älskling ikväll.. Men man får inte alltid som man vill så jag får helt enkelt vänta till på Söndag ist och då ska jag kramas vill jag lova!
Ikväll kommer min efterlängtade syster hit plus alla andra barn i våra stora familj med respektive. Vi ska sitta på övervåningen, äta knäck, dricka julmust och spela bingolotto ihop och jag tror att de kommer bli hur mysigt som helst. Jag älskar den här dagen nästan mer än själva julafton! Underbart.
Vi ska iallafall vara hemma imorrn också kommer alla till oss, vi brukar oftast vara hemma och jag älskar det verkligen. Mkt skönare så man kan gå och lägga sig när man vill och dessutom så tkr jag mest om att fira hemma, känns inte lika stressigt så.
Nu ska jag duscha och byta om!
Ha det bra allihopa.
PUSS

Sova är verkligen underskattat!

Alltså fattar ni vilka människor vi hade varit om vi inte hade fått sova? Vi alla skulle vara på dåligt humör, väldigt griniga och somna vars vi än var som på skolan, arbetet, hos kompisar och i hemmet.
Jag har sovit väldigt dåligt dom senaste dagarna och det jag har råkat ut nu för är kraftig huvudvärk och att jag är väldigt trött förstås.
Dessutom, illa nog så har jag fått feber sen jobbet idag, nu har det ju självklart ingenting med sömnen att göra utan för att det var så sjukt kyligt i luften och snöade gjorde det också.
Imorgon ska jag iallafall jobba igen för jag har bara jätte lite feber så det ska nog gå bra ändå, så länge den inte stiger så är jag nöjd och glad.
Nu ska jag sätta på en film och gå och lägga mig!
Ha det bra allihopa, Godnatt!
PUSS

Stelfrusen.

Idag har jag jobbat hela dagen lång och det har verkligen varit hur kallt som helst och med det så har jag verkligen plågats hur mkt som helst och imorrn är det ju jobb igen men hur mkt kläder kommer jag måsta ha den här gången? Jag menar hade ju trots allt så mkt kläder så jag såg ut som en boll idag.
Om två dagar är det julafton och jag sitter här i mitt rum och lyssnar på musik med förfrusna fötter.
Snart ska jag gå och duscha och sedan ska jag lägga mig i sängen och kolla tv och invänta ett nytt avsnitt av Andra avenyn, taggad till tusen!
Mitt hår blir för övrigt bara ljusare och ljusare men det är bra för på skrivbordet står fortfarande färgerna och jag tror ärligt talat att om håret bleks i den här takten så är det nog blondt till på nyår men jag vill som ändå inte göra nånting med håret innan julafton om ifall det skulle bli fel och eftersom att jag ska göra ett försök med att klippa page också dessutom så kanske jag ser ut som fan när slutresultatet kommer. Förhoppningsvis inte!
Men jag färgar nog håret på Fredag eller Lördag trots allt så hinner jag få de tillfixat innan jag far till Kiruna på Söndag. Jag längtar ihjäl mig!!
nu ska jag duscha sen röja upp i rummet och ta en Pn.
Ha det bra!
PUSS

drop-dead gorgeous!

Som jag sa tidigare så har jag varit duktig idag och för tillf'llet känner jag mig irriterad och rastlös.
Har precis duschat men jag tror trots det jag ska gå ut och kolla om vädret har blivit bättre för isf så går jag nog ut på en promenad, Jag håller på att bli galen här inne.
Jag har fått nå jävla virus på msn som stör mig så gud förbannat och ajg vet inte hur jag ska få bort det heller men iaf så fort jag loggar in så skickar jag en massa lenkar till folk så om ni får en lenk av mig så ÖPPNA DEN INTE för det är inte jag som skickar den utan den skickas av sig själv via datorn.
Jag ska omformatera den så fort jag får dit och kan ta över min musik på ett usb minne.
I övrigt så har jag bokat biljetterna till Kiruna nu och SATAN, tror ni det fanns nå bra resor den 26e eller? Nej, jag måste fara den 27e ist så jag har bokat in så jag kan fara på söndag 18.40. Det gjorde mig hur som helst mkt irriterad det också eftersom att jag redan nu håller på att längta ihjäl mig! Vad ska jag nu hitta på under helgen? För jag har verkligen ingen ork att fara på after x-mas, sorry men jag har inte det! Så det blir väl en hemmakväll med mamma och pappa om jag inte hittar på något annat ist.
Imorgon och på Onsdag blir det troligtvis Jobb för min del, det är bra att göra lite nytta ibland också även om man oftast känner att man inte orkar.
Nu ska jag minsann ta mig en natt promenad innan jag ska sova!
Ha det bra allihopa, Godnatt.
PUSS

Idag har fröken Hurtig varit duktig!

Idag har jag hållt mig väldigt flitig och duktig, jag har hunnit med det mesta och ändå legat i sängen och sett filmen "the green mile" som jag hittade bland alla våra tusen dvd filmer, den var väl omkring 2 timmar lång.
Jag har även hunnit prata med både Andreas och Bea i telefonen, båda två pratade jag med rätt så länge för att ordna upp saker och ting osv. Sedan när jag kollat färdigt filmen och pratat med dom klart så går jag upp och sopar bort all snö från bron, slänger bort alla fimpar från mammas "fimp fat" och sedan gick jag in och plockade ur diskmaskinen eftersom att det var en jävla massa disk i disk ho'n och även jag hade några glas och muggar i mitt rum som också behövde få plats i diskmaskinen. Jag plockade iallafall ur den och sen kände jag att jag blev enormt sugen på Spaghetti och köttfärssås alá Sandra så jag ställde mig och lagade det och det var klart en timme senare, precis i perfekt tid för när mamma och pappa kom in genom dörren så var redan maten färdig, bordet dukat och det var så gott som att bara sätta sig.
Dom blev extremt glada och det kan jag ärligt talat tänka mig!
Imorgon börjar jag klockan 9 och slutar förmodligen bara någon timme senare eftersom att vi bara ska fika med klassen, pyssla och sådär sedan ska jag väl gå igenom stan en sväng, har fortfarande inte fått veta något Andreas önskar sig så jag får helt enkelt improvisera och hitta något som jag vet att han vill ha. Jag hoppas verkligen att det duger, annars får han byta till något annat.
Nu ska ajg städa upp i mitt rum för här ser ut som skit kan jag lova!
Ha det bra allihopa.
PUSS


whats in your head?

Jaahaja, då var det snöstorm utanför fönstrena idag då och vad tycker vi om det egentligen? Det finns lite olika åsikter om just den punkten- vissa blir överlyckliga och andra gråter. Jag tillhör väl gruppen som gråter om jag ska vara ärlig, jag tkr inte om att bli blöt om fötterna när jag ska gå korta streckor, jag tycker varken om att få vatten eller snö i håret när jag ska på fest eller skola, känns inte okej!
Men sen å andra sidan så är de snart julafton och då har man inte gärna bar backe utan hemskt gärna ett tunnt snötäcke så det täcker både asfalt och gräsmatta.
Vi närmar oss sakta men säkert julafton, Jesu födelse, Julmat och mys. Nu börjar julkänslorna strömma genom mig och jag undrar bara varför dom inte kom tidigare. Dom kommer alltid dom sista dagarna till mig men det är ju bättre än att dom inte kommer alls.
Glömde faktiskt säga i mitt tidigare inlägg att min stora syster och Jugge har förlovat sig på Teneriffa. Fick veta det igår så jag vet inte om de var igår eller förrgår det skedde men jag är iaf oerhört glad för deras skull!
Jag är fortfarande vääääääldigt sugen på Ben and Jerry's och idag ska jag faktiskt köpa det. Hann inte igår pga vissa omständigheter men idag bir det av iallafall. Sen vad mer som händer idag vet jag inte men  de blir väl att ta det lugnt framför tvn eftersom att jag fortfarande är väldigt trött.
Imorgon är det sista skoldagen på hela veckan och särskilt jobbig kommer den inte vara heller, vi ska pyssla tillsamans med klassen och jag tror de kommer vara jätte mysigt. Man får väl hoppas på att vi inte måste vara på skolan klockan åtta bara :)
Nu ska jag röja upp litegrann i rummet och sedan gå och se om jag hittar något ätbart!
Ha det bra!
PUSS

-`v´-

Det känns helt sjukt att säga att det bara är 4 dagar kvar till julafton, 6 dagar kvar innan jag får komma till min älskling, vara med han som jag verkligen har längtat efter.  11 dagar till nyår och ett helt lov framför mig.
Men först är det skola imorgon, en hel dag med vanliga lektioner, börja klockan 8 och sluta 15. Livet är hårt för en studerande, de må jag evrkligen säga! Annars imorgon händer väl ingenting speciellt, min älskade storasyster Jennie har kommit hem från Göteborg och ska stanna över jul och om hon kommer imorgon eller på Tisdag och hälsar på vet jag inte men då får jag iallafall träffa henne innan jag åker. Det känns bra!
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, under täcket och kolla tv.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Brad Pitt eller Chad Michael Murray?


4e och sista advent!

Tiden går fort när man har roligt som man brukar säga men jag tycker inte att jag haft speciellt roligt på sistone så jag förstår mig inte riktigt på det där.
Det enda jag har gjort i veckan är att passa, skriva prov, plugga, vara trött och ha ont i skallen samt magen av nervositet och stress.
I fredags så tog jag de som jag sa tidigare lugnt, besökte nya sportbaren VIP kvällen med mina föräldrar, Farbror och Ingela och sedan fick jag några skjutsningar efter det.
Kvällen igår var en tjorvig men helt klart en rolig kväll kan man väl säga. Vi grattade Jonte som fyllde 18 år, så de var väl i Jävre de bästa och roliga var sedan kom jag hem till Pitestad, gick runt och frös och sökte efter Jimmy Åslund som sprungit bort till en av lägenheterna där som var omöjlig att hitta, och när jag tillsist hittat den så lägger jag mig i sängen med Frida och malin under täcket.
Mina kompisar lämnade mig och gick till Sunes för att äta. Inte okej! Men mat är inte riktigt min grej när jag har druckit så jag passade på de och gick ist och sökte Jimmy Åslund.
När jag var i Jävre så fick jag reda på en inte allt för rolig grej som en kompis tydligen har frågat en annan kompis i fyllan som löd såhär "vem tkr du mest om, mig eller Sandra?" Vem FAN frågar något sånt till en kompis om en kompis? Alltså seriöst, jag har känt dig sen jag var liten men du har visst gömt din fasad märker jag.
Vad hoppades du på att han skulle svara? " Ja, jag tkr om dig mkt mer än Sandra?" Var de det du hoppades på att höra kanske? Men jag ska säga dig att annat sa han till mig igår, nu tänker jag inte hänga ut någon men helvette! Jag ska ha en väldigt bra förklaring på detta. Du chockar oss alla!
Jag har börjat fundera varför endel av mina kompisar gör såhär och speciellt inte du. Är du lite svartsjuk över att jag umgås mkt med killar så du helt enkelt måste be dom att jämnföra oss två?
Jag ser det som ren jävla svartsjuka och rädsla för att inte känna sig omtyckt! Du sjönk enormt i mina ögon när du sa det där ska du veta, jag ger dig ett råd innan jag avslutar. SLUTA DRICK OM DU INTE KAN BETÉ DIG!
Hade kunnat skriva en jävla massa mer men jag rokar inte slösa mer tid på en sån som du.
Hare gött allihopa!
PUSS









Grattis Jonte!:)

Kvällen har varit mkt bra.
Första delen av kvällen, från 7-10 så har jag varit hos Jesper men han var i garaget och häll på med sin nya "älskarinna" som Sandra kallar den, med andra ord en skoter.
Jag, Sandra och Lovis satt ist och kollade pingu film som Lovis verkligen älskar och sedan när den filmen var slut så såg vi tv, Grabben i graven bredvid och andra filmer som gick.
Lovis vägrade att somna trots att hon fick ligga i sin sackosäck framför tvn, se sin favoritfilm och dricka sin välling. När jag for klockan 10 för att hjälpa mamma med håret så hade hon fortfarande inte somnat utan var i full gång och vinkade glatt när jag for.
När jag kom hem så hjälpte jag som sagt mamma med håret och sedan skjutsade jag in dom till nya sportbaren, jag gick också in och drack en cola med alla andra fulla människor.
Där träffade jag Anna som jobbade på flitigt och där var även min farbror och Ingela som vi var med.
Kring 1 så for jag hem och pratade med min älskling, Andreas i telefon och bara satt vid datorn och tog de lugnt.
klockan 3 skulle dom hem igen så jag plockade upp dom plus 4 pers till utanför sunes och släppte av dom på olika delar av staden men jag fick betalt för det också så för min del var de inga problem ;)
Nu sitter jag här igen och underar starkt på att gå och lägga mig, kvällen som jag har framför mig kommer bli rolig det känner jag på mig. Den ska spenderas i Jävre hos Jonte som idag fyller 18 år, Grattis grabben!
Nu ska jag sova så jag kan fara iväg en lämplig tid till Johanna!
godnatt.
PUSS







Vintervila*



Fredag!

Det är kallt även idag men idag hade jag faktiskt tänkt tvinga mig själv ut på en promenad iallafall och jag tror det ska gå bra bara jag har mkt kläder.
Mina hårfärger står fortfarande på databordet och skräpar och jag har funderat på att ställa bort dom i glasskåpet för ett tag, för det blir nog inget färgat hår än på ett tag. Känner varken att jag vill eller orkar, känner heller inte att det behövs.
Jag trivs förvånansvärt bra i hårfärgen som jag har nu så den ska få blekna bort innan jag färgar det ljust.
Det kan ju även vara bra för håret eftersom att de blir lättare att få de ljust då och kanske inte blir lika nött hlr.
Ikväll ahr jag ingen som helst aning om vad som händer, känner mig trött och har huvudvärk så det blir iallafall en lugn kväll men det hindrar ändå inte mig från att hitta på något.
Jag har faktiskt varit duktig och städat mitt rum idag så nu är det kliniskt rent och fint igen, nästan iaf..
Jag har bara dammsugning och skurning kvar för att det ska bli lika fint som de var tidigare i veckan, sen ska jag även byta sängkläder igen. MYS!
Nu ska jag lägga mig och kolla tv och hoppas på att min huvudvärk släpper!
Hörs sen.
PUSS


Melissa Horn- falla fritt.

Vad vill du säga när allting är sagt? Vad vill du känna när någon tagit din makt?
Du vill att jag ska sjunga men bara om sånt som hör till ditt. men ska jag sjunga, Ja då ska de finnas tid att sjunga fritt.
Vem vill du spela när du lagt alla kort? Och hur vill du leva när tiden går för fort?
Du vill att jag ska känna för något som aldrig känts som mitt. Men ska jag känna,
ja då ska de finnas tid att känna fritt.
Hur ska du veta om ingen lärt dig hur? Och hur ska du våga chansa? Du som aldrig haft nån tur.
Du vill att jag ska älska med någon som bara älskar sitt. Men ska jag älska, ja då ska det finnas tid att älska fritt.
Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd? Och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?
Du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt. Men ska jag falla, ja då ska de finnas tid att falla fritt.
Ja ska jag falla. Ja då ska de finnas tid att falla fritt.

Socker!





klockrent!

Nu har jag gjort det svåra provet som inte alls var särskilt svårt när dte kom till kritan.
Jag tror jag mest var rädd att misslyckas för det vill ju verkligen ingen göra men nog klarade jag det alltid, de vet jag och de jag också vet är att jag prestrerade bättre än ett godkänt för får jag det så blir jag då besviken, jag tippar och tror på ett vg och inget annat!
Jag kom precis hem, har hunnit gå igenom stan och handla både avfärgning, blekning och hårfärg så här ska färgas hår för fulla muggar jag bara funderar när jag ska göra det. Känner mig inte speciellt taggad för att färga håret ikväll och tror därför inte att de blir av då heller.
Jag ska nog däremot anse mig själv som försöks kanin för att för första gången klippa page. Eller ja, egentligen så har jag ju klippt page på min lillasyster också men jag antar att det är sjukt mkt svårare att klippa sig själv så.. MEN eftersom att jag inte låter någon annan än mig själv röra mitt hår så har jag som inget annat val och får som vanligt lägga full tillit på att det blir bra och inte misslyckas! Jag brukar för de mesta bli nöjd så förhoppningsvis blir jag det den här gången också.
Idag blir det att städa rummet igen, städade det ju för någon dag sedan men eftersom att jag är expert på att stöka ner det lika snabbt som jag städar de så brukar det se förjävligt ut redan 1-2 dagar efter jag städat de.
Sen ska jag plugga, se andra avenyn och sova!
Nicklas frågade om jag ville komma in till stan, kolla hockey och dricka öl med han och några till ikväll men det blir inte av dels för att det är vardag och jag inte vill dricka under vardagar om det inte sker under vissa omständigheter som att någon fyller år, de är Lucia vaka osvosv.
Nu står maten färdig på köksbordet och jag har inte ätit mat på ett bra tag så jag ska verkligen försöka få i mig en eller två matbitar idag!
Ha det bra allihopa.
PUSS


Människor i behov av stöd!

Nu har jag iallafall fått ett utav veckans tre prover flyttat till veckan efter jullovet så då slipper jag tänka på de ett tag..
Om 10 minter ska jag gå ner och göra bort provet i människor i behov av stöd och jag hoppas verkligen att som jag sa tídgare det ska gå som jag vill och att jag får ettg odkänt iallafall för det var verkligen inte världens lättaste att plugga till men att göra sitt bästa är iallafall en betydelsefull början.
Imorgon är det Fredag och idag exakt en vecka kvar till julafton och jag har äntligen fått lite julkänsla, kallt och snö är det ute dessutom. Den kom sent i år men nu är den här iallafall!
Jag gillar varken snö eller kyla men det hör ju trots allt julen till så jag antar att det får vara godkänt i en månad iallafall sen får det gärna bli sommar elelr vår igen.
Ahjaa, back in business.
Nu ska jag kolla igenom papprerna en sista gång innan jag ska gå in i klassrummet för att skriva provet.
Önska mig lycka till.
PUSS

Jag saknar mitt hjärta.

Idag har jag köpt mig en nyårsklänning, en svart väldigt fin en.
Dock ser det ut som att man har sveriges största rumpa och brösten ser inte heller särskilt små ut i den men den är fin så den får duga!
Idag har jag pluggat och sovit middag, det var väldigt skönt men jag har liksom insett att det inte ens är någon idé att ens försöka sova än på nån timme iaf.
pratade precis med Andreas, jag saknar han så otroligt mkt men det är ju typ bara en vecka kvar innan jag får träffa han igen så att, så länge kan jag allt stå ut!<3
Imorgon har jag både prov och redovisning och jag känner mig extremt nervös inför hur det kommer gå. Jag har ju några timmar till på mig att plugga ikväll plus en timme under lunchen som jag kan plugga på imorgon också så jag hoppas verkligen att det går som jag vill.
Jag har fortfarande inte ätit någon riktig mat och nu börjar jag faktiskt bli irriterad också för jag är hungrig men trots det så får jag inte i mig nånting förutom sallad och några tuggor fråne n macka.
Framför mig har jag två mackor som jag hade tänkt försöka äta upp men jag har endast orkat tre tuggor från en utav dom men då har jag ju faktiskt ätit kycklingsallad idag på subland också. Jätte bra!
Nu ska jag plugga litegrann och samtidigt försöka få i mig mina mackor!
Ha det bra allihopa, godnatt.
PUSS

NU BLIR JAG BLOND!






Kyligt!

Det har varit en mkt och då menar jag mkt bra dag idag, än så länge iaf.
Luften har varit kylig, det kallaste vi haft idag är 20 minus, blir det kallare så kan jag säga såhär rakt ut att jag inte kommer att överleva vintern.
Det bästa med dagen har varit våran idrottstimme i spegelsalen och spinning rummet.
Jag och erika fick igång hela lektionen med sång och peppning, vi borde hålla på med alla sporter som finns.
Det var otroligt roligt iallafall och resultatet för imorgon kommer vara träningsverk i både rumpa, mage, armar , ben och om jag har otur så får jag väl också träningsverk i ryggen. Men lätt värt det för kul hade vi!
Efter lektionen så skämtade vi på som vanligt om att någon av tjejerna skulle få duscha med killarna och Jörgen skulle få duscha med tjejerna och då sa jag: Nej fan, om Jörgen kommer in i vårat omklädningsrum så byter jag då om med killarna. Då blev de livat kan jag tala om .. Tänker inte ens berätta vad dom började planera men jag slutade ut det ganska fort och det gjorde även Jörgen.
När idrottslektionen var slut så åkte jag in med Erika och hennes pappa in till stan, hoppade av bakom pentryt och gick sedan runt på olika affärer för att hitta någon snygg och passande BH. Jag hittade två stycken men olyckligtvis så var jag inte nöjd med dom ändå, rätt så kräsen tyvärr!
Så jag gick vidare till subland för att äta en kycklingsallad med min lillasyster och André och åkte sedan hem med mamma tomhänt.
Nu sitter jag här vid datorn och pratar med folk samt skriver. Snart ska jag börja plugga igen och sen ska jag duscha och lägga mig och kolla tv!
Ha det bra allihopa.
PUSS

Drömmar

Ni ska bara veta vad jag drömde inatt alltså, haha.
För detförsta så drömde jag att jag plastikopererade mina bröst samt läppar och jag hade så förbannat ont men det blev jävligt fint iallafall så jag var nöjd med operationen.
Det avr inte så mkt mer med det men efter det så drömde jag ännu en dröm och de var att jag var tillbaka i Lule igen där jag var mkt i sommras, jag var hos en kompis också tror jag att några av mina kompisar också var med där inne där jag var.
Jag hade min brorsdotter med mig också och hon låg och sov i ett rum bredvid "mitt eller vårat" sovrum tillsammans med några till små barn från mitt dagis som jag praktiserade på.
Jag tänker inte berätta vad som hände i min dröm men det var iallafall jätte hemskt och jag hade värsta ångesten sen när jag vaknade men den släppte rätt så fort när jag märkte att jag sov i min egen säng. haha, fan.
Ibland älskar jag att drömma men ibland hatar jag de.
Ikväll blev de en aning ändrade planer, jag for till mormor och hälsade på henne och Therese bus katt som hon sköter. Vi drack te och såg äntligen hemma.
Nu är jag hemma igen och ska plugga ett tag innan jag ska se tv och sova, imorrn börjar jag inte förens 13.35 så jag får mig en sovmorgon iaf vilket känns oerhört skönt!
Ha det bra allihopa, natti.
PUSS!



PANIK var ordet!

Just nu tar jag mig ännu en gång en välfökänt paus från pluggandet, alltså jag blir seriöst knäpp.
Satt upp från klockan 20 till 02.00 och pluggade igår men jag tkr ingenting fastnar. Jag måste förmodligen vara världens trögaste person eller så pluggar jag helt enkelt på fel sätt?
Vi får se, jag har ju prov varje dag i veckan nu så då får vi se om nånting har fastnat iallafall men det hoppas vi då! Jag ska iallafall fortsätta plugga nu, har bara tagit en kort paus när jag har ätit och nu när jag skriver här annars har jag pluggat på, flitig som jag är..
Ikväll händer inte mkt annat än att plugga, hade tänkt ta mig en promenad men jag känner att jag inte riktigt har tid med det tyvärr. Dte känns jätte hemskt att säga det men så är de faktiskt.
Nu ska jag fortsätta!
Ha det bra allihopa.
PUSS






PHOTO


första färgen.




slutresultat.
satte i lite svart och ljusbrun färg så att utväxten blir bättre sen så slipper jag färga lika mkt.
Anledningen till att jag färgade håret i "Kopparfärg" är för att det ska kunna blekas och så att jag sedan kan gå vidare till blondt igen. Ledsen alla som tkr att jag ska vara mörkhårig/brunhårig men jag är så sjukt less på att färga min utväxt vilket jag slipper när jag har ljust hår så jag tänker med andra ord ha ett och jag ska försöka pricka in så att jag är blond till nyår, vi får se hur det går!
jag ska förövrigt vara i Kiruna under nyår hos min älskling med hans föräldrar mfl, kommer bli mkt trevligt!
Nu ska jag plugga.
Ha det bra allihopa.
PUSS

Tack så mkt, du är bäst!

Vad säger ni om det här mina kära vänner, jag har slutat för dagen!!
Jag måste ha världens bästa mentor, hon är helt underbar.
såhär ligger dte till: alla andra i min klass förutom en person har tre lektioner mer än jag. Det betyder att dom har en lektion nu efter religion som är engelska och sedan har dom den sista lektionen som jag också har med katarina innan dom slutar för dagen. Vi ska bara pyssla sista lektionen och jag kände inte för att stanna kvar i två timmar extra bara för att pyssla med klassen så jag gick till henne i personalrummet och frågade om jag möjligtvis fick fara med med bussen som går kvar över 2.
Det fick jag lyckligtvis och då blir det att fara hem och vila ett tag eftersom att jag fått så lite sömn inatt och sedan ska jag vidare till Bea och plugga!
Nu ska jag gå igenom stan innan jag ska åka hem.
Ha det bra allihopa!
PUSS





Härligt!

Jag trodde inte att det kunde bli värre men det kunde det tydligen.
Fick precis veta att jag har tre jävla prov den här veckan dvs: Imorrn, på Torsdag och på Fredag. Jag kommer inte få göra annat än att plugga den här veckan och jag som är sämst på att plugga, jag hatar det och jag kommer bryta ihop. FAN!
Vaknade exakt 10 minuter i 7 imorse och tvingade mig själv upp ur sängen, jag kan erkänna att det avr en kamp eftersom att jag var vaken till klockan 2 inatt. Självförvållat men vad gör man när man inte kan sova?
Efter att ha kollat tv i några timmar och pluggat sådär en timme så somnar jag äntligen och imorse när jag vaknade så fixade jag mitt nya hår, sminkade mig och sedan åkte jag till skolan med mamma.
När vi kommer till skolan så går jag och Bea och köper en frukostmeny i fiket som består av : en frukt, varm oboý eller te, en youghurt, och två mackor.
Vi sitter på lektionen "psykologi A" och äter samtidigt som vi lyssnar på olika redovisningar som personer i gruppen höll.
Efter att vi haft lektionen i psykologi så fortsatte jag dagen med Turism och nu om en kvart har jag min tredje lektion: psykosocialt arbete. Slutar sedan för dagen kring 15-16!
När jag kommer hem ska jag städa mitt rum som jag inte gjorde igår, mamma satte mig i andra sysslor som att plocka ur diskmaskinen medans pappa låg i soffan, kollade tv och gnällde över att han var "sjuk". Även jag kan göra nytta bara jag vill!
Iallafall så får jag lov att städa, dammsuga och Skura i rummet idag ist eftersom jag inte hann igår.
Nu ska jag börja gå ner till klassen.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Jane Hellen Mood* Scandinaviancare.

Sådär nu blev jag lite less på min gamla design och bestämde mig för en ny.
Ikväll har jag förvandlat mitt hår som så många ggr förut och plockat ur diskmaskinen, om ett tag ska jag städa upp i rummet och inatt ska jag vara vaken lääänge.
Nu måste jag äta middag som jag inte hunnit göra under dagen.. Eller ja, hunnit och hunnit. Jag har helt enkelt inte varit hungrig förens nu, för nu jag är verkligen hungrig!
Imorgon är det skola igen och jag som många andra människor tycker absolut inte om söndagar och jag är en sån person som för det mesta gör nånting roligt under denna tråkiga dag och därför bestämde jag mig för att färga mitt hår, mer roligt än så har jag tyvärr inte hunnit med eftersom att jag sov till halv 2.
Efter att jag vaknat och mamma gjort frukost till mig så hämtar jag Linda i Öjebyn och vi far vidare till stan och jag letar,letar och tänker.
En timma senare ungefär så kommer vi hem och då börjar jag min förvandling och när jag blev klar med det så var klockan redan kring 8 och det självklart kändes en aning för sent att hitta på nånting eftersom att jag som många vet bor ute i bochen. Svar ja! jag erkänner och det är jobbigt men det funkar för det mesta ändå förutom när man inte har bil, börjar kring 12-13 och ska ta sig till skolan.
Nu ska jag städa mitt äckliga rum och sedan KÄKA!
Godnatt,
Pöss







600+

Min lördagskväll var full av skjutsningar hit och dit, genom och ut från stan, fram och tillbaka till stan, till bersika och tillbaka till stan, till munksund och till öjebyn, från munksund till djupviken, från djupviken till stan ..
Också höll det väl på sådär ett rba tag men jag tjänade iallafall ihop 600 spänn så det ordnar sig nog, jag anser att det avr värt det iallafall speciellt eftersom att man kör på gratis bensin och en mondeo med automat.
Iallafall så blev det lite penagr slösade igår, jag gick in med mina vänner på pentryt och där träffade jag en heeeeeeeel del folk och det var verkligen roligt.
Klockan 2 går vi ut, jag släpper av Fredde, Johanna och Tosse hemma hos Dennis Lindh i stan sedan far jag vidare till Öjebyn och hämtar upp mamma och pappa.
Jag hann bli rejält förbannad innan dom kom men då fick jag smink av Andrés mamma för att hon tyckte att jag var så "söt,vacker" Det var verkligen hur snällt som helst, tack än en gång!:)
klockan 4 fick jag äntligen rulla vidare och de med min farbror, Ingela, mamma och pappa i bilen .
Lars har fixat två jobb till mig som jag ska besöka och lämna cv hos, det var verkligen hur bra som helst för det är väl behövligt för mig just nu.
Idag blir det en väldigt lugn dag/ kväll, blir att plugga en del och sedan ska jag även kolla en massa tv.
Nu ska jag fara och hämta lillasyster i Öjebyn.
Ha det bra allihopa.
PUSS

Helgens bilder!


VS







Hockey i Lule sedan mat på max.
Efter vi ätit på max så far vi vidare till Johan bissmark där en hel del folk är.
Kring 2-3 ska han sova och vill därför ha ut allt folk så vi går vidare till Nathalie och fortsätter festen där tills klockan är halv 6 på morgonen sedan far vi hem till Marcus Nilsson och sover.


Helgens!

Det verkar endast vara folk som festar ikväll märker jag så det blir väl att åka förbi någon fest tsm med Johanna mfl efter att jag släppt av mamma, pappa och Linda på Degeränget och Munksund.
Vaknade klockan 7 imorse, väckte ante, vi åt frukost och satt vid datorn ett tag innan vi for vidare till Lule.
Nu har han farit hem till Kiruna igen och det känns enormt tomt..
Att plugga lockade inte mig särskilt mkt idag men olyckligtvis så är jag ju tvungen ändå och har därför skrivit några rader i mitt skrivhäfte och läst ur ett häfte i psykologi.
För tillfället har jag ont i magen och väntar på mat. Vet inte hur mkt mat jag får i mig eftersom jag som sagt har lite ont men så länge det är go' mat så får jag förhoppningsvis i mig litegrann.
Imorgon är det Söndag och jag ska SOVA SOVA SOVA fast först får vi se vad kvällen bjuder på men det blir iallafall nyktert eftersom att jag har folk att hämta inatt och känner mig inte alls särskilt sugen, jag dricker ärligt talat hällre loka ikv :)
Nu ska jag gå och ta bort handduken från golvet, ozzy strycker sig mot den!
ha det bra allihopa!
PUSS

Älskade, älskade Ante :)

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men det har helt enkelt inte hänt ett förbannade dugg för mig dom senaste dagarna.
Jag har varit hemma med Andreas, festat med vänner, Vakat mot Lucia, pluggat, varit i lule och kollat hockey tsm med Andreas och Nicklas sedan träffade jag även min kära vän Lena och hennes dotter Frida inne på Coop Arena så jag pratade en hel del med dom så det var roligt.
Idag är det äntligen fredag och jag ska mysa på hemma med Andreas den sista natten han är här innan han åker tillbaka till Kiruna och jag inte får se han förens om två veckor under jullovet.
Hela min helg blir lugn och jag har bestämt mig för att nästa helg också ska bli det,.
Kan behöva några lugna helger så som jag har festat..
I veckan så har jag prov båda på tisdag och på torsdag sedan har jag ännu ett prov vecka 52 och jag fattar absolut ingenting utav ett av proven så det blir att sitta hemma imorgon, söndag och måndag för att plugga sedan kommer jag väl måsta hålla på sådär tills alla prov är bortstäkade.
Nu ska jag hålla min älskling sällskap framför tvn.
Ha det bra allihopa!
PUSS





Veckans jobbigaste dag, Tisdag!

Jag har inte stigit upp och farti till skolan så tidigt någon gång förut som jag gjort idag.
07.12 stod jag vid vägen och väntade på bussen som sedan kom 07.15 och sedan for jajg vidare till skolan.
Jag har haft lektioner hela dagen lång borträknat från Lunch och någon ynka rast på 5 minuter.
Nu har jag äntligen min sista lektion och sedan slutar jag klockan 3 och får fara hem till min älskling igen som förhoppningsvis har stigit upp annars kommer jag också att gå och lägga mig.
Nu var det dax för lektion i människor i behov av stöd som börjar på 2 minuter!
Ha det bra allihopa.
PUSS

Jag tar en välförkänt paus!

Hej gott folk!
Har ni någon aning om hur duktigt och bra jag har presterat idag?
Jag har pluggat inför prov, skrivit klart arbetsuppgifterna i psykosocialt arbete samt gjort en hel inlämningsuppgift på en halvtimme i psykologi, jag är minsann duktig bara jag vill.
Förutom det så har det inte hänt mkt ikväll, har som känt mig bänkad med det ändå sen Andreas for på träning och han har inte kommit tillbaka ännu så nu tog jag mig en välförkänt paus.
Han är nog hemma när som helst nu kan jag tänka mig och då ska vi kolla på resor på internet!
Just nu sitter jag för övrigt och pratar med Johanna på msn och vi har planerat in att vi ska hitta på något jätte roligt om två helger bara hon och jag. Jag tror dte kommer bli kanon!
Förutom att jag pratar med henne så sitter jag även och äter riskakor med loka och godis . Jag ska verkligen vara tjock varje dag. Inte okej!
Nu ska jag bädda sängen och sedan gå och lägga mig framför tvn och vänta på Ante :)
Ha det bra allihopa.
PUSS


Love U.

Bilder från i helgen!











Mer bilder hittar ni på Facebook!
over and out.

Förfest hemma, fest i stan!

Jag kan välbörja med att säga att helgen har varit jätte bra.
I fredags så var vi hemma hos mig, jag, Jimmy, Jesper, Jonte, Robin och Josef sedan kom även Johanna, Fredde, Frida och Philip.
Vi satt inne i mitt rum och drack, pratade, skrattade osvosv. Senare under kvällen så kom jimmy på att han ville klipppa sig så jag tog fram min sax och klippte han, det slutade med att det låg en stor hög med hår på golvet..
Kring 11 så kommer även Andreas och Hansson till mig, och då sätter sig några stycken vid matbordet och äter och sedan åker vi in till stan med pappa.
Vi hamnade på Kalles där jag träffade Pontus, Bagge, Sandra Nordin mfl vilket var mkt roligt eftersom att det var ett bra tag sen sist jag träffade dom.
Vi stannade där inne till klockan var 2 och sedan gick vi vidare till big-boy och tog en matbit innan vi åkte hem till Svensbyn för att sova.
Igår hade jag en nykter kväll vilket var mkt skönt eftersom att jag var så sjukt trött.
Andreas tog några öl med pappa i bastun och sedan i samband med att vi skjutsade in ma & pa till stan så stannade vi upp hos frida en timme ungefär innan vi for hem och sov, Vi somnade gode så direkt.
Idag tkr jag att jag har gjort mig välförkänt av ett frisco-mål på max och sedan ska vi vidare för att kolla hockey i LF-ARENA.
Ikväll blir det nog att plugga, har fortfarande några prov lagrat i en hög på databordet!
Bilder från i helgen kommer sen.
Ha det bra allihopa.
PUSS

Dagens

Igår kom Andreas hos mig men man kan väl säga att han for lika fort som han kom.
Halv 6 skjutsade jag han till stan och sedan for han vidare på hockey och kom sedan tillbaka klockan 10.
När vi kom hem så satte han sig vi datorn och jag la mig i sängen och såg Johan Falk, somnade rätt så sent och fick därför en jobbig morgon när jag steg upp för ett tag sen.
Sitter för tillfället på skolan vid datorn och inväntar dagens första lektion sedan har jag endast två lektioner till idag plus lunch ochslutar för dagen 13.10.
Då får jag hämtning av pappa och ska sedan vidare hem till Andreas.
Kvällens planer är oklara, vi får helt enkelt se vad som händer!
Ha det bra allihopa.
PUSS

Varning för tråkigt inlägg.

heello amigos!
På skolan har vi lekt tillsamans med ettorna och tvåorna i freja, det var kul att se dom skämmas litegrann.. Sry men that's life, vi har också fått skämmas när vi var lika små som ni!
Just nu är jag glad, en del är verkligen hur roliga som helst och en del låtar är hur roliga som helst, väcker många minnen och nu inser jag mer än någonsin.. ÅH VAD JAG SAKNAR DIG SOFIA! Många minnen med dig.
nåväl, Vaknade precis från min djupa sömn som varat i 4 timmar ungefär, missade maten som så många ggr förut. Det var minsann ett tag sen jag åt middag nu känner jag, men imorrn blir det middag iaf.
Nu är jag iallafall väldigt pigg, tidigare var jag trött och hade pms.. Ni vill inte ens veta hur jag är då ;) Hjälp.
Fast för tillfället äter godis som vanligt, kollar tv och väntar på efterlyst, skriver även emd x-antal personer på msn och dricker mjölk.
Imorgon är det torsdag och en dag närmare helg och vila, vet inte riktigt avd jag ska hitta på då, Andreas kommer iaf som ni vet men i övrigt blir det nog rätt så lugnt, börjar 12 och slutar vid 15 tiden ungefär.
Nu ska jag duscha, raka benen, och sedan städa rummet!
ha det bra allihopa.
PUSS



PluggPLUGG!

Jag har två prov framför mig som jag får göra när jag är redo och kan allt, jag ska plugga hela veckan och sedan sikta på att göra båda två på måndag nästa vecka.
På Torsdag kommer min älskling till mig och stannar över till Fredag nästa vecka innan han far tillbaka till Kiruna igen för då är Lumpen över för hans del.
Vi får se vad som sker i helgen men hittils inga planer alls.
Ikväll blir det bara att plugga rätt så mkt, se andra avenyn och nästa avsnitt av Johan Falk.
Imorgon är det de så kallade " tillfälligt avbrott" på skolan och vi ska bara leka hela dagen från klockan 9 till halv 1 ungefär och sedan får vi fara hem.
Torsdag börjar jag 12 som vanligt och slutar sedan kring 15-16 tiden och då ska jag hem och vara med Andreas.
Så kommer väl min vecka att se ut ungefär. Sedan får man väl räkna med några ändringar i schemat emn det återstår att se!
Nu ska jag inte slösa bort mer tid här uti datorn utan ska börja med mitt skoljobb som jag sedan kommer sitta med i några timmar och innan jag ska sova så ser jag Andra Avenyn och sist men inte minst Johan Falk.
Ha det bra allihopa!
PUSS
RSS 2.0